Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar,

Hatirlayanlar vardir, kizim Bilsem sinavinda 2. Asamaya girmisti. bugun aciklandi, akilli kizim sinavi kazandi... Nasil gururluyum, icim icime sigmadi..

ayyy gümüşhacıköylü bir arkadaşım vardı bilmez miyim o ağızları:))) özledim gözümün önünde aman herii takma kafaya bunları filan diyordu:)

dikkat ettiğin sürece kg verirsin ama bu karpuz da çok şekerli yav. ben bu aralar muza sardım tok tutuyor üstelik hiç de korkmuyorum 100 kaloriden erir bu çok sağlıklı diyorum hiç de sorun olmuyor:)

-----------------

beyzuş abla bu arada çok ilginç ben geldiğimde hani 80.2 kiloydum ya sen bir haftada verirsin demiştin. ben yarın bugün diyete başlarım diyordum hepsini bi haftada verme aklımda yoktu, sen diyince öyle yapıcam diye kafaya koydum ve şu an yine 77küsür olucam sanırım cumaya. sağolasın demek istedim. bazen öylesine bir cümle hafızamda mıh gibi kalıyor:) görüyorum yani cümleyi mavi mavi yazılmış. ve o komut gibi işliyor. bazen burada yazılan bi şey kafama o yüzden takılabiliyor. sen ara ara bana böyle sayısal verilerle gel de komutlara uyayım asker gibi:)

dikkat et kendine yemek yapacağım derken hastalanma ramazan ramazannnn
Kizlar,

Hatirlayanlar vardir, kizim Bilsem sinavinda 2. Asamaya girmisti. bugun aciklandi, akilli kizim sinavi kazandi... Nasil gururluyum, icim icime sigmadi..
çok çokkkk sevindim cnm yaa süper hayırlı uğurlu olsun bahtı açık olsun inş en güzel yerlerde görmek isteriz çocuklarımızı inş:)))
heee değil mii hacıköy hemen 10 dk uzağımızda derlerrrr bu arada karpuzu o kadar çok yemiyorum ki 1/8 dedi bir dilim kesiyorum karpuzu çok yazmıiştıya büyük aldık o yüzden ince kesiyorum 1 porsiyon oluyor tatlı tabağıyla ole izin var kavunda aynı 1 dilim fazla yemiyorum zaten izin yok

Son düzenleme:
merhaba kuzulaaarrr

leah öncelikle kızını ve seni tebrik ederm canım

iftar menüm
1 kepçe tarhana çorbası
2 yemk kaşığı (tepeleme :) ) z.yaglı taza fasulye
1 çatalda makarnanın tadına baktım
1 dilim ekmek
1küçük kase cacık(yogurt ve salataloık sadece yagsız)
1,5 litre kadarda su içtim şimdiye kadar

birazdanda camiye gidecegim
nasıl kızlar menüm biraz fazlamı kaçırmışıım ne

Çok güzel menün inşallah hep böyle gider.

Kizlar,

Çok sevindim canım hayırlı olsun.

Bravo nevgül tatilden eksi döndü ramazandad inşallah gider.

Aynen canım bende resmen deli gibi yerdim ama şükür bende bıraktım isteyince oluyor.

Kız hangi etaptasın olimpiadi bulşulım senile ne güzel olur.

Kizlar,

tebrik ederim beyzacım maşallah kızına Allah başarılarını daim etsin
çocuklar annne babaları için ne büyük gurur kaynağı oluyor biz de bugün lise kaydımızı yaptırdık eşim okulu çok beğenmiş belki de yedeklere gitmeden okulumuzda kalacağız hayırlısı artık
biumut banu menüleriniz güzel canlarım hiç de çok değil
ben de yazayım menümü bakın bi
sahur
haşlanmış yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği peynirdomates 2 kaşık kadar ıspanak yemeği
iftar
3 hurma1 kepçe şehriye çorbası
2 kaşık et sote 2 kaşık bulgur pilavı
ayran salata ekmek yemedim çorbadan dolayı sadece 1 lokma pide yedim
şimdi yeşil çay içiyorum karpuz da yerim 2 tatlı kaşığı da dondurma yedim aboooo çokmu olmuş yaz yaz bitmedi

merhabaaa ben geldiimmmmm ben de yazayımmı yediğimiiiiiii yazdım mı unuttummm neyse yazayım yinedeee
1 kepçe çorba
kendi yaptığım çokta güzel olannn bana göree tabeee patlıcan musakka etsiz tarif vereceğimm bundannn 6 kaşık
3 kaşık bulgur pilavı salata 1 kasee 1 tane oruç açmak içi hurma
şimdi de teravihten geldim 1 porsiyon karpuz işte boleee tarifime de gelince patlıcanları soydum alacalı yuvarlak yuvarlak doğradım domatesleri rondodan geçirdim içine sarımsak dövdüm biraz tuz karabiber pul biber kekik yarım çay bardağı sıvı yağ koydum sos yaptım sora patlıcanları bu sosa bulayıp tepsiye yan yan dizdim kalan sosu üzerine döküp verdim fırına gerçi hanımlar bilirler de ben yine de tarif ettimm anacımmm bilmeyene denedim yaptım yedim ve olduuuuuuu süperim ben süperrrrr

he bu arada bu yemeğin adı musakka mı oluyorr onu da sorayım tecrübelii hatunlar bilir hanımlarrrr ablalarımmmm bacılarım bu yemek ne şimdiii

LEAH masallah kizina tebrik ederim
kuçukler nasil insallah iyilerdir

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

Son düzenleme:
kızlaaaarrrr keyifli ve yoğun bir günün sonunda geçte olsa sizlere kavuşabildim

Bugün annemlerle bir sürü işimiz vardı ve bayada yol yürümek zorunda kaldık onları halletmek için. Tabi ben bu yürünen yolları spor olarak algıladığım için yine her zamanki gibi postacı şaban moduna girdim.
Artık nasıl kendimi kaptırdıysam annem bana yetişebilmek için neredeyse koşmak zorunda kaldı
Bir ara nefes nefese kaldı ve kız kilon benden fazla ama maşallah at gibi önden önden gidiyorsun dedi
Bugünki 60 Dakikayla birlikte toplam sporum 220 Dakika oldu. Taçı kazanamıyacağım kesin ama olsun yinede sporumu yapıyorum ya o bile yeter

Turist Ömer ve Ayşecik cebesinde herşey iyidi bugün. Annem oturduğu evin tapusunu onun üzerine yaptı birazda onun etkisi var herhalde ikiside bir iyi bir iyi. İnanılması güç ama gelin hanım sofra kurmaya bile yardım etti. Toplamada kayıplara karıştı ama olsun buna da şükür.

Ayşecim umarım emirine en kısa zamanda kavuşursun. Bende büyük kızım bir gece bile bir akrabamızda kalsa hemen başlarım gece geç saatte kızımı özledim hadi gidip alalım demeye

Leahcım bende kızının başarısını kutlarım. İnşallah herşeyin en güzeli kuzucuklarımızın olsun.

Mutlucum, dilencimm, semiran, fadime ablacım, Nilüfer ablacım ve adını sayamadığım topiğimizin fıstık gibi kızları sizler nasılsınız? Umarım herkes müthiş bir gün geçirir ve cuma akşamı eksilerde başlar ve devam eder.

Kendinize yi bakın ve hayırlı geceler diliyorum
Sizi çooooook özlüyorummmmmm
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Beni unutmayın şekerler

herkese hayırlı geceler..
alıntı yapamııcak kadar yorgunum hemen raporlarımı verip uyumak istiyorum

beyza kızına bendende kocaman bi AFERİM
ama bi de annesi olarak sana BRAVO..

Yeni gelen arkadaşlar, eskide burda oolup gidip de geri gelenler; hepiniz hoşgeldiniz..

semiran tarifine bayıldım canım çekti yalnız yağı biraz daha azaltarak yapiim ben fazla gibi geldi bana yağı ama çok güzel valla bende bayılrım annem çok ayapardı

sahur menüm;
100ml tavuklu az pirinçli yağsız çorba
2 dilim kadar pide
peynir (az)
1 köfte az mantar ve kaşarlı

iftarım;
haşlanmış brokoli ne kadar olduğunu bilmiyorum valla nasıl tarif etseeem:) iki avuç dolusu gibi işte:)
10 tatlı kaşığı yoğurt
8-10 yemek kaşığı çok az yağlı sebze yemeği
2 dilim tam tahıllı ekmek

teravihden gelince şu bim in hollanda waffle ları varya onlardan 1 tanesinin 3/2 sini yedim
şimdi birazda karpuz peynir yiyip yatıcam:) ayyyy bugün iştahım çok açılmış yaa açım sürekli noluyo bana yaa:)

biri beni durdursuuuuuuunnnnn:)))

HADİ HAYIRLI GECELERRRR.......................

hıııı bide unutmuşum:)
ayşecim gelmiş.. komşucum hoşgeldin
tatilin iyi geçmiştir umarım. oğluşuna da hasretliğine Rabbim yardım etsin valla eminim için sızlıyordur.. ama dediğin gibi emin ellerde olması rahatlatır seni hayatım
görüşürüz.. öptüm.
bak yarın beyzuş abla ile bi buluşmamız olabilir ahmet özhan konseri eşliğinde:)
eğer katılırsan sevinirim

iyi geceleeeeerrr.........

ben de takipçinim gizli gizli okuyorumm yazdıklarını ekmeğin notunu almıştım kayısı marmelatının da aldımmm

merhabalarrr ben geldimmm bennnnnnnnnnnnnnnn

Eyoo, zuzu ile birlikte 3 takipçi etti. Devam edersem de artar herhalde. Allah bereket versin, ne diyeyim Gerçekten şu diyet günlüğünü hortlatayım ben, diyeti tavsattığım gibi günlüğü de tavsatmıştım. Hem orada bol bol tarifler, burada isim veremediğim firmalar-ürünler-yazışma grupları da yer alır :)
Kizlar,

Çok tebrik ederim, bravo akıllı kuzuya..

Seninkide çok güzel canım benim canım neler isterde işte malum kilocuklar.

ya kızlar helal olsun menüleriniz hiç çok değil onca açlığa. hatta banu seninki baya az olmuş yav:)
Mecburen dilenci ekim ayına kadra düşmem lazım 99 lara tedavim yoksa başlamıycak yoksa canım neler istiyor bir yazsam tüm topik fena olur yeminle.

Şuanda okadar kızgınımki birlerine ve diyorum lanet olsun şu kilolara neden hep şişmanız diye insanlar tarafından eleştiriliyoruz valla bıktım yeter artık zayıflamak istiyorum valla yazarken ağlıyorum offffffff.

banucum noldu canım sakinleş düşünki bi şeylerin farkına vardık artık şükürler olsun ve çaba gösteriyoruz uğraşıyoruz umursamaz değiliz ve sonunda hepimiz başarılı olacağız lütfen kendini yıpratma gayretine devam et canım

Herkese iyi geceler güzeller........
Hoşgeldin Ayşe...Kısa zamanda kavuşursun yavruna inşallah...Ne yapacaksın canım dediğin gibi çalışınca bazen böyle ayrılıklar olabiliyor.Yeterki sağlıklı olsun inşallah...

Gel bebeğim gel beraber yiyelim dolmaları.Sen muhtemelen içini çok dolduruyorsun galiba bu yüzden yanardağ gibi oluyorlardır.Neyse tadı güzeldir nasılsa ;fazla şekilci olmayalım değilmi.....
20 yıl kadar oldu canım Ataköyde oturalı.9. kısım C lerdeydik..Sonra orayı satıp buraya geldik.Çok memnunum...

hosgeldin cnm sayili gün cabuk gecer annnen bakiyormus ama haklisin insan cok özlüyor ben alis verise gidince eve gelene kadar özlüyorum rabbim sabir versin sana
Toksinciğim Allah yardımcınız olsun hastanede ;hem sana hem evladına.Kolayca halledersiniz gerekenleri inşallah...

Hepimiz uyalım canım...
Ne iyi etmişim öyle yazmakla.Bak şimdi çok sevindim....Öyleyse ikincisini yazıyorum.....SANA GÜVENİYORUM VE BU HAFTA SONU;OLMADI 10 GÜN SONRA SENİ 75 GÖRECEĞİME İNANIYORUM.GÖREYİM SENİ CANIM.....

Çok iyi olurdu canım ama biz yarın amcamın kızına iftara gideceğiz.Sonuçta bu yıl Ahmet Özhan güme gitti.Umarım sizlerle de başka bir gün görüşmek nasip olur inşallah.
Çok üzgünüm.....

SİNOPE;
Eşine sağlık sıhhat ve ameliyatında kolaylıklar diliyorum canım.Umarım çabucak iyileşir...

FADİME;
Kızının yeni yaşı kutlu olsun.Allah hayırlarla ve iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…