ayyy gümüşhacıköylü bir arkadaşım vardı bilmez miyim o ağızları:))) özledim gözümün önünde aman herii takma kafaya bunları filan diyordu:)zuzucum cnmmmm nbrrr ben acıktımmmm yiyorum akşam şişiyorum sora teravihten gelince acıkıyorum çok karpuzla şişiyorum sora sahura kadar oturunca yine çok acıkıyorumm umarım zayıflıyorumdurrr hemiiii(merzifonca) ben arada heri de demek istiyorum yahuu ağzımız alışkın amann heriiii bırakın şu cipsleri yemeyin çikolataları demek istiyorum ve bu arada ciddi diyorum ben 4 aydır bir küçük çikolata yememişimdir yani özellikle alıp yedim küçük kornet dondurma içinde ama o da toplasan 4 tane her aya 1 tane düşüyorr iyi değil mi
dikkat et kendine yemek yapacağım derken hastalanma ramazan ramazannnnsemiranımiyiyim ben de kzım salata yapıyor oturdum 5dk sıcaklar biraz hafifledi neyse esinti var biraz ama yinede susuzluk oluyor halsizliği de susuzluğa bağlıyorum ben kendimce
bide ben ayakta kalınca sırtım çok ağrıyor ya neden acep boyun fıtığı vat ondanmıki ama çok rahatsızlık veriyor şimdi bide mutfakta fazla uğraşıyorum haliyle azıttı iyice
neyse ben kaçtım herkese hayırlı iftarlar Allah kabul etsin şişmadaşlarımyenaaa kulakların çınlasın
çok çokkkk sevindim cnm yaa süper hayırlı uğurlu olsun bahtı açık olsun inş en güzel yerlerde görmek isteriz çocuklarımızı inş:)))Kizlar,
Hatirlayanlar vardir, kizim Bilsem sinavinda 2. Asamaya girmisti. bugun aciklandi, akilli kizim sinavi kazandi... Nasil gururluyum, icim icime sigmadi..
heee değil mii hacıköy hemen 10 dk uzağımızda derlerrrrayyy gümüşhacıköylü bir arkadaşım vardı bilmez miyim o ağızları:))) özledim gözümün önünde aman herii takma kafaya bunları filan diyordu:)
dikkat ettiğin sürece kg verirsin ama bu karpuz da çok şekerli yav. ben bu aralar muza sardım tok tutuyor üstelik hiç de korkmuyorum 100 kaloriden erir bu çok sağlıklı diyorum hiç de sorun olmuyor:)
-----------------
beyzuş abla bu arada çok ilginç ben geldiğimde hani 80.2 kiloydum ya sen bir haftada verirsin demiştin. ben yarın bugün diyete başlarım diyordum hepsini bi haftada verme aklımda yoktu, sen diyince öyle yapıcam diye kafaya koydum ve şu an yine 77küsür olucam sanırım cumaya. sağolasın demek istedim. bazen öylesine bir cümle hafızamda mıh gibi kalıyor:) görüyorum yani cümleyi mavi mavi yazılmış. ve o komut gibi işliyor. bazen burada yazılan bi şey kafama o yüzden takılabiliyor. sen ara ara bana böyle sayısal verilerle gel de komutlara uyayım asker gibi:)
Çok güzel menün inşallah hep böyle gider.merhaba kuzulaaarrr
leah öncelikle kızını ve seni tebrik ederm canım
iftar menüm
1 kepçe tarhana çorbası
2 yemk kaşığı (tepeleme :) ) z.yaglı taza fasulye
1 çatalda makarnanın tadına baktım
1 dilim ekmek
1küçük kase cacık(yogurt ve salataloık sadece yagsız)
1,5 litre kadarda su içtim şimdiye kadar
birazdanda camiye gidecegim
nasıl kızlar menüm biraz fazlamı kaçırmışıım ne
Çok sevindim canım hayırlı olsun.Kizlar,
Hatirlayanlar vardir, kizim Bilsem sinavinda 2. Asamaya girmisti. bugun aciklandi, akilli kizim sinavi kazandi... Nasil gururluyum, icim icime sigmadi..
Bravo nevgül tatilden eksi döndü ramazandad inşallah gider.selam kizlar nasilsiniz ramazan nasil geciyo??
ben tatilde kesin kilo alarak geri dönerim diyodum cünkü rejimi tam birakmistim orda ama aksine 1 kilo daha vermisim 72 kilo olarak döndüm
buarada o sagliksiz diyetimide biraktim eskisi gibi herseyden azcik azcik yiyorum ama verdigim kilolari geri almadim sükür
simdi iftarda cok cesit yemek oluyo dikkat etmeye calisiyorum ama 72 – 74 arasi gidip geliyorum
tok karnina 74 sonra geri 72 ye düsüyo
insallah fazla almadan atlatirim ramazani
Aynen canım bende resmen deli gibi yerdim ama şükür bende bıraktım isteyince oluyor.efsunlu ve ilbatum hoşgeldiniz aramıza sürekli takip derseniz başarılı olacağınıza inanıyorum
abur cubur tarzı şeyleri kesebilmek çok önemli bunun örneği olarak kendimi verebilirim hergün çikolata kola çekirdek vs bolca tüketen biri olarak onlarsız da yaşanabileceğinin kanıtıyım arada az çikolata ve şekersiz kolalardan içiyorum çok canım isterse çekirdek vs nerdeyse hiç yemiyorum bırakamasam ben bırakamazdım herhalde azcık azmedersek olamayacak bişey yok arkadaşlar
hedefinize sağlıkla ulaşmanızı dilerim
Kız hangi etaptasın olimpiadi bulşulım senile ne güzel olur.hayırlı olsun canım..ben de başak şehirdeyim yeni yerleşimler hep böyle daha 2 giün önce ahmet özhan konseri oldu hergün ramazan etkinliği var uzaklara hiç gitmeye gerek kalmıyorr...
beyzus ablam kalabalık çekilmiyor valla bi şey lazım olunca iniyorum bakırköye alıyorum...sakin kafa dinliyorum ..çocuklar için de daha iyi oluyor....
ceco çok alemsin valla yazılarını okuyorum ççok komiksin....annende kız erkek ayrımı yapıyor heralde ..benim ki de yapar ama kendi etti şimdi niye bana uzaksınız diyor..ama ne fayda biz de kırıldık artık..
hoşgeldin ayşe allah kavuştursun oğluna tez zaman da inş...
Kizlar,
ben de takipçinim gizli gizli okuyorumm yazdıklarını ekmeğin notunu almıştım kayısı marmelatının da aldımmm
merhabalarrr ben geldimmm bennnnnnnnnnnnnnnn
Eyoo, zuzu ile birlikte 3 takipçi etti. Devam edersem de artar herhalde. Allah bereket versin, ne diyeyimfadime kızına hayırlı yaşlar dilerim sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallah
sinopee eşine geçmiş olsun canım Allah şifa versin
umutt ben de takipteyim bendeeee beyza ve sen çok güzel ve faydalı şeyler paylaşıyorsunuz canım teşekkürler
Çok tebrik ederim, bravo akıllı kuzuya..Kizlar,
Seninkide çok güzel canım benim canım neler isterde işte malum kilocuklar.tebrik ederim beyzacım maşallah kızına Allah başarılarını daim etsin
çocuklar annne babaları için ne büyük gurur kaynağı oluyor biz de bugün lise kaydımızı yaptırdık eşim okulu çok beğenmiş belki de yedeklere gitmeden okulumuzda kalacağız hayırlısı artık
biumut banu menüleriniz güzel canlarım hiç de çok değil
ben de yazayım menümü bakın bi
sahur
haşlanmış yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği peynirdomates 2 kaşık kadar ıspanak yemeği
iftar
3 hurma1 kepçe şehriye çorbası
2 kaşık et sote 2 kaşık bulgur pilavı
ayran salata ekmek yemedim çorbadan dolayı sadece 1 lokma pide yedim
şimdi yeşil çay içiyorum karpuz da yerim 2 tatlı kaşığı da dondurma yedim aboooo çokmu olmuş yaz yaz bitmedi
Mecburen dilenci ekim ayına kadra düşmem lazım 99 lara tedavim yoksa başlamıycak yoksa canım neler istiyor bir yazsam tüm topik fena olur yeminle.ya kızlar helal olsun menüleriniz hiç çok değil onca açlığa.hatta banu seninki baya az olmuş yav:)
Şuanda okadar kızgınımki birlerine ve diyorum lanet olsun şu kilolara neden hep şişmanız diye insanlar tarafından eleştiriliyoruz valla bıktım yeter artık zayıflamak istiyorum valla yazarken ağlıyorum offffffff.
Herkese iyi geceler güzeller........tatil güzeldi çok şükür iyi geçti ama dönmek hiç kolay olmadı
emiri orduda anneme bıraktık ne yazıkki kayınvalide bakıyo onlarda orduda fındığa gittiler
eski bakıcımızı aradım 1 ay baksın diye o da işe başlamış p.tesi günü
mecburen bıraktık bizde ama eve giremedik akşam eşimle ağlamaktan allah yoklugunu göstermesin yavrularımızın (aminnnn)
bayramda gidip alıcaz inş.
Gel bebeğim gel beraber yiyelim dolmaları.Sen muhtemelen içini çok dolduruyorsun galiba bu yüzden yanardağ gibi oluyorlardır.Neyse tadı güzeldir nasılsa ;fazla şekilci olmayalım değilmi.....Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir.Eşler hep aynı canım asla söylüyemezler.
Ben gelmiyim dolmaları yemeğe zeytinyağlı dolmaya fizana giderim:::))))Ben bir türlü beceremiyorum hep alay konusu oluyor beni dolmalar patlamış ve fışkırmış yanardağ gibiler::)))
Ne güzel yürüyüşlerini yapmışsın.
Bravo yena böyle gidersen garanti 3 4 kilo verirsin benim dietisyenim 1 yk kaşığıyla ve 1 yumurtayla yaptığon melemeni istersen kazanla ye diyordu.
Hangi senelerde oturdun ataköyde beyzuş abla bizde 9.kısımdaydık 8 sene oturduk D bloklarda.Oranın tadıda başkaydı.
Hoşgeldin ayşe tatilin nasıl geçti oğluşunu bırakmışsın olsun en azından emin ellerde Allah biran önce kavuştursun.
Toksinciğim Allah yardımcınız olsun hastanede ;hem sana hem evladına.Kolayca halledersiniz gerekenleri inşallah...hosgeldin cnm sayili gün cabuk gecer annnen bakiyormus ama haklisin insan cok özlüyor ben alis verise gidince eve gelene kadar özlüyorum rabbim sabir versin sana
Hepimiz uyalım canım...ayyy gümüşhacıköylü bir arkadaşım vardı bilmez miyim o ağızları:))) özledim gözümün önünde aman herii takma kafaya bunları filan diyordu:)
dikkat ettiğin sürece kg verirsin ama bu karpuz da çok şekerli yav. ben bu aralar muza sardım tok tutuyor üstelik hiç de korkmuyorum 100 kaloriden erir bu çok sağlıklı diyorum hiç de sorun olmuyor:)
-----------------
beyzuş abla bu arada çok ilginç ben geldiğimde hani 80.2 kiloydum ya sen bir haftada verirsin demiştin. ben yarın bugün diyete başlarım diyordum hepsini bi haftada verme aklımda yoktu, sen diyince öyle yapıcam diye kafaya koydum ve şu an yine 77küsür olucam sanırım cumaya. sağolasın demek istedim. bazen öylesine bir cümle hafızamda mıh gibi kalıyor:) görüyorum yani cümleyi mavi mavi yazılmış. ve o komut gibi işliyor. bazen burada yazılan bi şey kafama o yüzden takılabiliyor. sen ara ara bana böyle sayısal verilerle gel de komutlara uyayım asker gibi:)
hıııı bide unutmuşum:)
ayşecim gelmiş.. komşucum hoşgeldin
tatilin iyi geçmiştir umarım. oğluşuna da hasretliğine Rabbim yardım etsin valla eminim için sızlıyordur.. ama dediğin gibi emin ellerde olması rahatlatır seni hayatım
görüşürüz.. öptüm.
bak yarın beyzuş abla ile bi buluşmamız olabilir ahmet özhan konseri eşliğinde:)
eğer katılırsan sevinirim
iyi geceleeeeerrr.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?