Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Akşam 19:00

1 fincan hızlı domates çorbası (hazır)
2 kaşık kabak,patlıcan (fırınlanmış,yoğurtlu)
4-5 kaşık çoban salata (1 tatlı kaşığı z.yağ ve nar ekşisi ile)
3 kaşık piyaz (bol soğan,az yağ,bol limonlu) et yerine baklagil yazıyordu diyetimde onun için yaptım.
1 dilim kepek ekmeği
1 su br sodalı ayran

saat 22:20 gibi b.çekmece sahilde 2 saat yürüyüş (22:00ara öğünüm olan 5 cevizi yürürken yedim)

Madodan diyet 2 top dondurma (dayanamadım yedim) ((

saat 00:20 gibi maden suyu

Saat 02:00-03:00 arası da eşimle sahurda kahvaltımı yapıcam

Benden bu günlük bu kadar

Kızının yeni yaşı hayırlı olsun..Kitap okuması harika bişey çok şanslısın bence..Kendimi hatırladım bende öyleydim sünger gibiydim kitap dayanmıyodu bana...

Bende kuru börülce acaip süt yapardı..Öyle böyle değil.taşardı resmen..Önümde devasa iki meme..

Ha birde bende takip ederim yazılarını ..:))

canım nooldu sana..Hiiç bozma moralini diyeceğim ama insanın elinde değil tabii..

ayşecim hoşgeldin..

toksincim hastanede kolaylıklar diliyorum sana...

Kıyamam ben sana ..Offf çok üzüldüm şimdi.....
Boşver ;takılma sen densizlerin laflarına.Allah başlarına versin.....
Asuman'ın dediklerine dikkat et..Artık farkındayız ve çözüm yolundayız.Sakın üzülüp te motivasyonunu düşürme....

Derin nasılsın görünmüyosun artık..

Ben farkediyorum çabalıyorum sonra tekrar baştan geliyor kilolar ne güzel 95 leri görmüştüm tekrar yükselmek ne sa..k şeyim ya biliyorsun insanları herşey şekil nediye yiyorsun bunuda düşününce hiç başaramıycam sanıyorum hepte laaflara maruz kalıcaz ne yazıkk offf

Öyle oluyor her seferinde annem söylüyo ama ben gene aynısını yapıyorum valla yemeklerimi benim ve mecbur olduğu için eşimden başka pek seven yok hıı birde ayşecik var oda küçük anlamıyor garibim.
Demekki aynı dönemlerde oralarda olmuşuz.Bazen diyorum burda konuştuğumuz kişilerle belkide markette vapurda bir yerde karşılaşıyoruz ne tuhaf dimi tanımıyoruz ama herşeyimizi paylaşıyoruz belkide tanımadığımız için bu kadar rahatız.

Menümü yazayım....

İFTAR: 1 hurma+1/2 dilim ekmek+4 ızgara köfte+1 kase cacık+1/2 kase fasulye piyazı+2-3 lokma peynir

TERAVİHTEN SONRA: 1bardak ayran....

SAHUR: Kahvaltı yaparım her zaman olduğu gibi ve 2 dilim ekmek yerim diye planlıyorum...Belki 1 adet te dolma yerim ama kesin değil....

İnanki beyzuş aba bin kat daha motivem arttı inan zayıflayıp gününü göstermek istiyorum ama şu haşimito denen illet izin vermiyorki.

Dediğin gibi yenacım elde değil bozmamak insanlar anlamıyor ne hastalıktan ne başka şeyden kilo veremem nednim guatr ama yok kilodan dolayı guatr diyolar yani ne diyim ben yiyerek zayıfladım hatta rahmetli babaannem derdi kız bu kadar yeme daha çok kilo alıcan diye ama sonra oda dedi doğruymuş diye ama bazı insanlar anlaömıyolar zaten bir daha bu konuyla ilgili kimseyle diyolağa girmiycem hele karşımdaki tatlıları ekmekleri lüpletip hala zayıfsa hiç ne safım zayıf insana meram anlatmaya çalışıyorum canım çok sıkıldı ya üff keşek evde bekleseydim eşimi ::((((((((((((((((((

yenacım iyiyim canım ne olsun , koşturuyorum işte ev işleri yemek çocuk derken ayaklarıma kara sular iniyor , naz durmuyor zaten birde bu evim temizliği gösteriyor diye bütün gün temizlik yapıyorum hergün heryer temizleniyor kafayı sıyırmak üzereyim, bir taraftanda naz dağıtıyor ben topluyorum çünki...
iki gün oruç tuttum bugün tutmadım dün bir nokta kadar adetim gelince gece kalkmadım , ama boşu boşuna tutmamış oldum akşamüzeri söktü tamamen , hatta 3 gün geçikince hamileyim zannettim dün test yaptım çıkmadı zaten , çokda korkmuştum bu kilo ile hamile kalırsam naparım diye....

banucum boşver canım üzülme yaaa, ne zannediyorlar kendilerini bilmyorum bu insanlar bende bu gece yine babama kırıldım, sürekli naz ile beni gördüğünde anasına bak kızına bak diyor , naz çok zayıf olduğu için ,hiçbirşey yemiyor ne yapayım yediremiyorum çok üzülüyorum zaten nuh diyor peygamber demiyor ağzını açtıramıyorum süt ile yaşıyor çocuk... babamıda çok seviyorum hadi babadır diyorum ama birgün söyliyeceğim artık çok kırılıyorum çünki....

Dolma dedin dedin banada yaptırdın..:) Bende zeytinyağlı biber ve patlıcan dolma yaptım...PAtlıcanları kendim için yaptım..benim dışımda evdekiler sevmiyor bende biber pek sevmem aslında yerimde tercihim kabak veya patlıcan..:)

3 dolma bir kase cacık çayla 3 hurma..deneyin çayın yanında bisküvi yerine geçiyor hurma çok güzel oluyor.:))))

Ben bugün tartıldım 1 kilo fazla geldim ama büyük ihtimal adet olucam karnım çok fena ağrıyor alında 11 ama demek erken gelicek.

beyzus abla menün harika ama ablacım nasıl doyuyorsun okadar az yemekle...
umutt canım tariflerin çok güzel takip ediyorum sürekli devamını bekliyoruz...

banu hayırdır kim ne dedi? saldır de saldıralım!! :)

aboo ablacım bunlar daha yerleşmeyen kilolardı o yüzden:) yoksa 75 olma.... ay yazmaya devam edemedim:))) neden olmasın ya tamam 10 gün sonra 75im:)))))))) eyvaahh teyzem de gelmiş antalya'ya çok deli ziyafet vardır şimdi, birkaç güne gideceğim, yandım ben yandım:)))))))

Ahh banucum bende geçende buna benzer konu canımı feci sıkmıştı..İki gün düşündüm durdum..
allaha havale et en iyisi naapalıom bilseler nasıl üzüldüğümüzü belki yapmazlar..
Onlar için çok basit bir olay tutsunlar boğazını diyorlar ama bilmiyorlarki nasıl zor olduğunu..

Derincim babanda torununu çok sevdiği için öyle söylüyordur ama senin kırıldığını düşünemiyordur tabii..Uygun bir dille söyle istersen..
Ayrıca Nazın kilosu iyi bence şişmanlatmaya çalışmayın..

Valla derincim herkes bişey söylemek zorunda hissediyor kendini gene naz zayıf şişman olsaydı daha ne laflar iştirdin ayşe benim çocuğum değilmi ama bize diyolar kendinize benzettiniz diye ve tabi daha ne laflar geliyor babasından neyse ya sinir olmuyacağım gecegece onun için bırak zayıf kalsın kuzucuk.

Çikolatayı denedinmi yenacım ben birkaçgün içinde yiğenim için yapıcam.
Bu rada dün yazdınız galiba 1 hurma 15 kalori dimi ara öğün olarak yenebilirmi?

Ben bugün tartıldım 1 kilo fazla geldim ama büyük ihtimal adet olucam karnım çok fena ağrıyor alında 11 ama demek erken gelicek.

KEsin regl döneminde olduğun içindir banucum..biliyosun sende 2 kilo fazlası bile normalmiş..

yenacım benimde menümde yarın kıymalı biber dolması var fırında çok severim bende....

Ohhh süper afiyet olsun şimdiden...
ben fırında pek beceremiyorum doolmayı çok kuruyor..

Birde ben kıymalı yapınca nar ekşisi veya sumak ekliyorum antep usulü yaparım öylede çok güzel oluyor..

Banuuu 3 hurma 45 kcal elmadan bile daha az...Çikolatayı denemedim henüz ama aklımda..

aşırı seviyor torununu canım hatta sürekli kız daha erken niye doğurmadın bu çocuğu evlendiğini göremeyeceğim diye ağlıyor .... bir ara konuşacağım..bencede iyi ama yemek yese birazcık üzülmeyeceğim annesi doğduğundan beri çekiyor kilodan o çekmesin

doğru canım şişman olsaydıda kendine benzetin diyeceklerdi.....

dilenciii naber? başladınmı toparlanmaya.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…