Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla saldıralımda hepimizi alt eder heralde
Ablamın eşiyle biraz atıştık aslında biliyosunuz bizim yiğen dieete ara öğün saati geldi çocuk acıktım dedi süt grisini vermiş doktor adam yedirmiyor öyle olmazmış yemessen verirmişsin cart curt bende herzamanki tutamadım çenemi konuştum olay büyüdü başıma patladı bende bindim taksiye evime geldim eşim geç geliyor ramazanda bir dahamı oturum evimde ordada kalma sebebim gene yiğenim ama dışarı çıkarıyım hareket etsin diye iftar saatine kadar sokatayız sonra dönemiyodum ama sinirrr nasıl ağlattı ya off ya eşimede gelince söylemiycem içimden atmam lazımdı ağlamam lazım ama olmuyo uff ya iyiki varsınız.

canım ara öğünler 60-130 kalori arası olabilir. 100-150 de olur diğer öğünlere bağlı:) yani hurma yiyebilirsin tabi ama bu kalorinin hepsini hurmadan alarak şekerini yükseltme, 3 hurma ve bir çay bardağı süt şeklinde ara öğün yap mesela.

--------

yenacıımmm nasılsın:) dolma diye diye bitirdiniz beni annemlere söyleyeyim de yapsınlar bari soğuk soğuk mmmh

Ayy yazık ama çocuğun yanında olmamıştır umarım bunlar...

İnan çocukken kilolu olmak çok zor bişey yaşamayan bilmez...

dilenciii naber? başladınmı toparlanmaya.?

ay kalp kalbe karşı, bunu görmeden yazmıştım ben de naber diye:)

yavaştan başladım ama teyzemin gelişi olayı değiştirdi bir hafta kalıcak ve ben gidip geri gelmeyi planlıyorum. bir kaç gün bekleyeceğim para yatınca kira ödemek için. sonra da artık yarı memleketim olan buralardan gideceğim. garip hissediyorum..

-----------------

banucum sen doğru bildiğini söylemişsin. onlara en büyük dersi de ancak zayıflayıp, bildiklerini uygulayarak gösterebilirsin. ağlama artık lütfen akılsız insanlar için üzülmeye değmez, en fazla sinirlenmene izin var o da seni hırslandırması için

Ne kadar bilsemde gene insan takılıyor işte inşallah çabucak sökülürümde haftaya cuma 2 kilo eksilirim.
Benim annemde dolmayı süper yapar hatun geziyo bizde burda ona hasretiz.

Banuuu 3 hurma 45 kcal elmadan bile daha az...Çikolatayı denemedim henüz ama aklımda..
Valla süper ya 5 tane yesem bile olur oleyy tatlım çıktı.

Aynen canım bırak zayıf kalsın şişmanlık insana hastalıkta başka ne getiriyor sanki bence zayıf çocuk sağlıklıdır keşke annemlerde bize vermeselermiş ben ilaçtan kilo almışım ama genede vermeselerdi bu hallere gelmezdim.

Kıyamam yaaa,bak üzüldüm şimdi.
İnsan okuyunca canı çekiyor değilmi ister istemez..

Ne zaman gidiyosun peki gidince hemen yaptır annene..

Evet çok zorlanıcaksın,çok özleyeceksin orayı..Yeğenim Eskişehirde okudu okurken nefret ediyordu ordan şimdi çok özlüyor..

Teyzen nerden geldi peki.?

Ellerine sağlık;afiyet olsun canım...Patlıcanda çok güzel ama hımmmm,slap şlap.Ağzım sulandı...
Ekmekten vazgeçip dolma yemek daha çok işime geliyor;diyetisyenlerde arada veriyor zaten değilmi?
Gerçi verse de yedimmmmmm vermese de yedimmmmmm....

Ben bugün tartıldım 1 kilo fazla geldim ama büyük ihtimal adet olucam karnım çok fena ağrıyor alında 11 ama demek erken gelicek.
O zaman hiç tartıya çıkma canım.Adettendir bu fazlalık.Geçen lahmacun yedin diye fazla geldiğini düşünmüştün,değilmiş bak.Zaten 2 lahmacun nereden 1 kilo gelecek dimi canım...
Motivasyonunun daha da artmasına çok sevindim.Gerçekten şu kilo derdini bitirelim rahat edlim.3-4 kilo verince bile hareketlerimiz rahatlıyor ve daha iyi hissediyoruz;birde sağlıklı kiloya insek demek ki kuş gibi olacağız.İnşallah,inşallah...

beyzus abla menün harika ama ablacım nasıl doyuyorsun okadar az yemekle...
umutt canım tariflerin çok güzel takip ediyorum sürekli devamını bekliyoruz...

Ah Derinciğim normalde doymam ama uzun süren oruç sonrası fazla yiyemiyorum Allah tarafından.....İftarla sahur arasında bir ara acıkıyorum ozamanda ufak tefek zararsız bir şeyler atıştırıyorum....Çoğunlukla ramazandan artı kilolarla çıkardım 2-3 senedir kendimi tutuyorum kilo almadan veya vererek çıkıyorum şükür.Birde devam ettirebilsem çok iyi olacak ta bazen sapıtıyorum hemde tam manasıyla......

Bende aynen dediğin gibi yapıcam bildiklerimin doğru olduğunu ispat etmek için inşallah başarırım.

Yanında süt güzel bir fikirmiş deniyim bari yarın hurma alıyım akşam ara öğününde.

Ayy yazık ama çocuğun yanında olmamıştır umarım bunlar...

İnan çocukken kilolu olmak çok zor bişey yaşamayan bilmez...
Ne yazıkki yanında oldu analamayan insan olunca yapıcak bişey yok çocuk acıkmış verdirmedi ya zaten yavrumda şaşırdı sıska şeyy yuttuda yuttu akşam ama ip öf günaha giriyorum ya.

he bu arada bu yemeğin adı musakka mı oluyorr onu da sorayım tecrübelii hatunlar bilir hanımlarrrr ablalarımmmm bacılarım bu yemek ne şimdiii
Semiran'cığım emin olmamakla birlikte çiğden yapılırsa oturtma, patlıcanlar önden kızartılarak yapılırsa musakka olur diye biliyorum. Böyle durumlarda sıfat kullanmayı pek severim ben, "fırında Semiran usulü musakka" diyelim, kimse de bu musakka değil diyemez (zaten niye desin, o da ayrı). Dese bile biz de "Semiran usulü bu kardeşim" der geçeriz :)) Şaka bir yana önemli olan lezzeti, eline sağlık, ben de böyle sosa bulayarak deneyeceğim.
Banu seni inciten bir olay olmuş herhalde. Boşver demeyeyim, boşverme; azmin, isteğin daha da bilensin. Ama bu tip olayların motivasyonunu bozmasına da izin verme. Kilo verilir, biz zayıflarız ama bazı insanların karakterlerini şişmanlatmak mümkün olmuyor, onlar hep zayıf karakterli kalıyor...

.... Bende kuru börülce acaip süt yapardı..Öyle böyle değil.taşardı resmen..Önümde devasa iki meme..
Ha birde bende takip ederim yazılarını ..:))

Bak kuru börülceyi ilk defa duydum Yena'cım. Alayım notlarımın arasına. O sütler ne güzel de yaramıştır kuzulara. O ağızlarındaki süt kokusu yok mu, ben onu hiç unutamıyorum. Bir insanın ağzı bu kadar güzel kokabilir mi?
Bu arada sağol canım, benim günlüğümü okumak sabır işi. Neyse ki o da sende bol bol var Tufan Menkıbesi halt etmiş yanında

Herkese iyi geceler, güzel uykular, biraz uzanıp evvelsi günün gazetesini okuyacağım, böyle bir şey var mı ya??

Valla dedim lahmacundan diye ama belli zaten dün akşam tatlı diye öldüm buzlukta kadayıf vardı çıkardım ama yemedim şimdide hiç yemem artık.Ben yemekten sonra bişey yemedim şimdi bi dilim dondurma yesem maraş varya uzun olanlar çokmu olur sizce.

banucum kızma kimseye mübarek günde ALLAHA HAVALE ET zaten bilse kendi çocuğuna bu şekilde davranmaz diyetisyen yazmış o kim olmuş çok biliyordu neden diyetisyene götürmemiş ki töbe yaaa herkes bir anda diyetisyen oluveriyorrrr ben hemen cvbı veriyorum kolaysa siz yapın diyeee boşverrr takmaaaa geçecek bu günler de Allah başlarına verecek o çok konuşanlarınnn
cnm benim 4 koca patlıcanla yaptım ben o yemeği kocaman bir yuvarlak borcam tepsi doldu yarım çay bardağı sıvı yağ yazmıştım yağsız olmuştu bile sen istersen koyma bile ama diyetisyenim bana her yemeğe 1 çorba kaşığı koymamı söyledi ki buna tekabül ediyordur bence yarım çay bardağı sıvı yağ

merhaba ben geldimm tontişlerim ağzınızı yerim keyfim yerinde tartı gülüyorrr harika bişi hem ibadetimi yapıyorum hem diyetimi çok sevdim bu işiiiii çokkkkkkk Allahım bu güzel günlerim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dilerim ki herkesin dileği özellikle zayıflama yolundaki azmimiz sonuç bulsun herkes hopppp 60 hatta isteyene ki ben istemiyorum 50 li kilolarda olsunnn da bir daha almasınnnn herkesss amin desin çabukkkkk AMİNNNNNNNNNNNNNN

umuttçum bende biriktiriyorum gazeteleri masanın üzerinde sonra okuyorum toptan..:))

naapiim aynı gün olmuyor.:)

Semira ben 55 kilo olmayı çok isterim çünkü 55 de afet oluyorum resmen...Yıkılıyor o derece...
Allahım hiiçte sevmem kendini övenleri..

demek ki benim yemek oturtmaa evet Semiran usulü patlıcan oturtma oleyy güzel yemek oldu ama dolaba koydum zaten soğuk yeniyor halamdan aldım tarifi yaz için hele de diyet için süper yemek yarın akşam yemem ertesi akşam yemeğim de yine yiyeceğim misafire de iyi olur gelen olursaaaa dimiiii

Banu'cum üzme artık kendini. Oluyor böyle atışmalar aile arasında. Son mesajını görmeden cevap yazmışım, "karakter şişmanlamıyor, zayıf kalıyor" filan diye, alınmamışsındır umarım. Genele yönelik, incitici, alaycı insanlara yönelik bir benzetme yaptım. Eniştenmiş sonuçta ayıp olduysa kusura bakma :))

AMİN....AMİN....AMİN.....Milyonlarca defa AMİN......

Kıyamam yaaa,bak üzüldüm şimdi.
İnsan okuyunca canı çekiyor değilmi ister istemez..

Ne zaman gidiyosun peki gidince hemen yaptır annene..

ayy yok canım üzülme o kadar çekmedi geçti hemen:) zaten ben de dolma yapmayı biliyorum aslında da taşınacağım diye dolabı baya boş tutuyorum, akşamlık malzeme alıyorum az az onu da 3 gün yiyorum:)

teyzem istanbuldan geldi ama tel.de konuştum valla 10 gün diye geldim ama sıcaklara bağlı dedi. sanırım duramayacak fazla:)) hem daralan bir tip hem de bizde klima yok:) balkonlara serilmişlerdi konuştuğumuzda:)

şimdi ben 6sında gidip 11inde döneceğim 14 ünde de anahtar teslim. planlar bu yönde bi değişiklik olmazsa. durduk yere bunu da niye yazdıysam:) kafamda toparlamış oldum:)
--------------------

ben gideyim yavaştan öpüyorum sizleri ve hatta iyi sahurlar:)

şimdi sahur menümü yazayım yorum yapınnn
1 el kadar tost peynirli
1 bardak ayran
domates salatalık
aslında 1 haşlanmış yumurta da var ama 2 akşamdır yiyorum her gece ye dedi ama bıktım haşlanmış yumurtadan bu gece yemeyeceğim yerine ne yesem tok tutarr sanki yumurta tok tutturuyor gibi geldiii birden deee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…