umuttçum bende biriktiriyorum gazeteleri masanın üzerinde sonra okuyorum toptan..:))
naapiim aynı gün olmuyor.:)
ayy yok canım üzülme o kadar çekmedi geçti hemen:) zaten ben de dolma yapmayı biliyorum aslında da taşınacağım diye dolabı baya boş tutuyorum, akşamlık malzeme alıyorum az az onu da 3 gün yiyorum:)
teyzem istanbuldan geldi ama tel.de konuştum valla 10 gün diye geldim ama sıcaklara bağlı dedi. sanırım duramayacak fazla:)) hem daralan bir tip hem de bizde klima yok:) balkonlara serilmişlerdi konuştuğumuzda:)
şimdi ben 6sında gidip 11inde döneceğim 14 ünde de anahtar teslim. planlar bu yönde bi değişiklik olmazsa. durduk yere bunu da niye yazdıysam:) kafamda toparlamış oldum:)
--------------------
ben gideyim yavaştan öpüyorum sizleri ve hatta iyi sahurlar:)
Semira ben 55 kilo olmayı çok isterim çünkü 55 de afet oluyorum resmen...Yıkılıyor o derece...
Allahım hiiçte sevmem kendini övenleri..
ayy yok canım üzülme o kadar çekmedi geçti hemen:) zaten ben de dolma yapmayı biliyorum aslında da taşınacağım diye dolabı baya boş tutuyorum, akşamlık malzeme alıyorum az az onu da 3 gün yiyorum:)
teyzem istanbuldan geldi ama tel.de konuştum valla 10 gün diye geldim ama sıcaklara bağlı dedi. sanırım duramayacak fazla:)) hem daralan bir tip hem de bizde klima yok:) balkonlara serilmişlerdi konuştuğumuzda:)
şimdi ben 6sında gidip 11inde döneceğim 14 ünde de anahtar teslim. planlar bu yönde bi değişiklik olmazsa. durduk yere bunu da niye yazdıysam:) kafamda toparlamış oldum:)
--------------------
ben gideyim yavaştan öpüyorum sizleri ve hatta iyi sahurlar:)
AMİNNN inşallah ben 80 olsam başka istemem valla istemem.banucum kızma kimseye mübarek günde ALLAHA HAVALE ET zaten bilse kendi çocuğuna bu şekilde davranmaz diyetisyen yazmış o kim olmuş çok biliyordu neden diyetisyene götürmemiş ki töbe yaaa herkes bir anda diyetisyen oluveriyorrrr ben hemen cvbı veriyorum kolaysa siz yapın diyeee boşverrr takmaaaa geçecek bu günler de Allah başlarına verecek o çok konuşanlarınnn
cnm benim 4 koca patlıcanla yaptım ben o yemeği kocaman bir yuvarlak borcam tepsi doldu yarım çay bardağı sıvı yağ yazmıştım yağsız olmuştu bile sen istersen koyma bile ama diyetisyenim bana her yemeğe 1 çorba kaşığı koymamı söyledi ki buna tekabül ediyordur bence yarım çay bardağı sıvı yağ
merhaba ben geldimm tontişlerim ağzınızı yerim keyfim yerinde tartı gülüyorrr harika bişi hem ibadetimi yapıyorum hem diyetimi çok sevdim bu işiiiii çokkkkkkk Allahım bu güzel günlerim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dilerim ki herkesin dileği özellikle zayıflama yolundaki azmimiz sonuç bulsun herkes hopppp 60 hatta isteyene ki ben istemiyorum 50 li kilolarda olsunnn da bir daha almasınnnn herkesss amin desin çabukkkkk AMİNNNNNNNNNNNNNN
Yok be canım çokta güzel yazmışsın.Öyle oluyorda bu çok mantıksızdı gerçekten doktor dedi bendemedimki anlamadı ammmmaaaaaaaaa...Banu'cum üzme artık kendini. Oluyor böyle atışmalar aile arasında. Son mesajını görmeden cevap yazmışım, "karakter şişmanlamıyor, zayıf kalıyor" filan diye, alınmamışsındır umarım. Genele yönelik, incitici, alaycı insanlara yönelik bir benzetme yaptım. Eniştenmiş sonuçta ayıp olduysa kusura bakma :))
Sahur menün çok güzel yumurtayıda hergün ye ama sarısını gün aşırı ye bence.şimdi sahur menümü yazayım yorum yapınnn
1 el kadar tost peynirli
1 bardak ayran
domates salatalık
aslında 1 haşlanmış yumurta da var ama 2 akşamdır yiyorum her gece ye dedi ama bıktım haşlanmış yumurtadan bu gece yemeyeceğim yerine ne yesem tok tutarr sanki yumurta tok tutturuyor gibi geldiii birden deee
Yakışır kardeşime;yakışır....
Övünmek bile yakışır.Gerçi övünmek sayılmaz bu sanırım.Şimdi bile çok güzel bir kadınsın 55 olsan öff ki öfff...
Yakışır kardeşime;yakışır....
Övünmek bile yakışır.Gerçi övünmek sayılmaz bu sanırım.Şimdi bile çok güzel bir kadınsın 55 olsan öff ki öfff...
semiran tuzlu olmasın yağlı olmasın et ye ettt ya da kurubaklagil yemekleri. yumurta da protein içerdiği için insülini yavaş salgılatır ve tok tutar o yüzden.. bi yanım gidiyor bi yanım yazııyoooorr:)
tekrar iyi gecelerr:)
yenam
Ay yerim ben o çıtır dilleri...Künçü çok hoşuma gitti...........Bugün oğlumla kızım dondurma yerken sohbet ediyorlar bende çaktırmadan dinliyorum oğlum diyoki aba anneler işe gitmez diimi..Kızımda diyoki hayır gider sen okula başlayınca anne de gidebilir...
OĞlum sonra, ama baba zaten işte anneler gitmez künçü (çünkü demek) yemek yapması gerek..:))
Beni sadece yemek yapmaya yarayan biri olarak görmesi ne kötü aslında..bu imajı silmem gerek çocuğun gözünde..
dimi beyzus ablaa bizim güzel hatunlarr kaç kilo olursa olsun afetlerrr yakışmaz mıı 55 bileeee harika olurr ama ben vermeyimm o kadar 65 iyi az etli olayımm ben alışkın değilim zayıf olmaya anam bir de bişi olurrrrama dedim ya herkesi gönlünde yatanı versin rabbim inşşş......
Afiyet olsun beyzuş abla ramazandada gidiyor çay normalde çok za içerim tabi rejimde olmasam yanında mamalarla içerim o zaman gier.İyi geceler Dilenci......
Gidip çayı hazırlayayım.Malum benim sahur sırf çay yüzünden epeyyyyy uzun sürüyor....Şimdiden başlamalı ki saat 04 e kadar çay içebileyim....
Çocukların gözünde anne modeli evde yemek yapan temizliyen hepsi aynı ayşede annesine aynısı söylüyor sen çalışmayı planlıyormusun belli bir zaman sonrda insan açok zor gelir ya mesala ben öyleyim işi bıraktım şimd,i hiç içimde gelmiyor tekrar başlamak.Bugün oğlumla kızım dondurma yerken sohbet ediyorlar bende çaktırmadan dinliyorum oğlum diyoki aba anneler işe gitmez diimi..Kızımda diyoki hayır gider sen okula başlayınca anne de gidebilir...
OĞlum sonra, ama baba zaten işte anneler gitmez künçü (çünkü demek) yemek yapması gerek..:))
Beni sadece yemek yapmaya yarayan biri olarak görmesi ne kötü aslında..bu imajı silmem gerek çocuğun gözünde..
iyi geceler ablacım ben de kalkıyorum tostumu yapayımmmmİyi geceler Dilenci......
Gidip çayı hazırlayayım.Malum benim sahur sırf çay yüzünden epeyyyyy uzun sürüyor....Şimdiden başlamalı ki saat 04 e kadar çay içebileyim....
Tekrar 55 olmam çok zor 70 kilo bile hayalken..
Zaten o rakamı çok kısa bir süre ve yıllar yıılar önce görmüştüm..:))
Tekrar 55 olmam çok zor 70 kilo bile hayalken..
Ay yerim ben o çıtır dilleri...Künçü çok hoşuma gitti...........
YENACIĞIM ; Barışçık çok küçük daha kötü bir durum yok ortada.Bence bir gün senin çalışmaya başlamandan korkuyor olabilir.Birilerinin annelerinin çalıştığını fark edip senden ayrılma korkusuna düşmüş olamazmı.Bu aralar çok düşkün bana diyordun.Ay canım benim ya eğer böyle hissediyorsa üzüldüm şimdi...Şapır şapır öp yavrularını benim için lütfen.Kendilerini hep güvende hissetsinler seninle beraber....
Tabii yakışır Semirancığım;hemde ne yakışır....
İnşallah hayallerimiz gerçek olsun ama sana 70 kilo süper olur bence resminde çok fazlalığın yoktu.Tekrar 55 olmam çok zor 70 kilo bile hayalken..
Nohut metabolizmayı hızlandırıyomuş gittiğim dietisyen bir hafta haşlanmış nohut ve üstüne yoğurt koydurup yedirtti kilom takılmıştı gerçekten o hafta iyii bir kilo verdim.tmm yarın nohut yemeği yapayım tavuk etiyle o zaman az yağlı susuz oleysee onun yerine 2 kaşık yerim ya da fasulye haşlayıp piyaz yapabilirim değişiklik olsunnn söz dinleyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?