Herkese iyi geceler eşim geldi azıcık onunla ilgeleneyim öpüldünüz.İyiki varsınız iyiki buraya girmişim sizleri çok seviyorum.
iyi geceler kızlar..sahur yemeğim pişerken biraz gireyim dedim..mikrodalgaya,2 tavuk pirzola bol acı sivri biber ve iki domates koydum..ben çok su içiyorum.sadece sahurda
3 litre suyu hallediyorum.normalde hiç suyla aram yoktur.ama ramazanda bayağı içmeye başladım.
buraya girmeden 100 mekik çektim.her tarafımdan sular akıyor..aldığım mekik aleti ve sauna eşorfmanı eğer üç gün sonra bir kenara bırakmazsam çok işe yarıyacak gibi.yalnız ne tarafa gitsem şarıl şarıl sular yerlere akıyor.buna bir çözüm bulmam lazım.
gideceğim yerlere gazetemi sersem acaba..
Evet beyzuşum olabilir zaten bu yaşlarda anneyi kaybetme duygusu çok yoğunmuş çocuklarda...
Allah bana ömür versin çocuklarımın yanından ayrılmaycağım bir an bile..Onlar istemese bile yinede peşlerinden ayrılmam..:)
Herkese iyi geceler eşim geldi azıcık onunla ilgeleneyim öpüldünüz.İyiki varsınız iyiki buraya girmişim sizleri çok seviyorum.
Aysemmm hos geldin cqnim tatil nasildi emiri orduda birakmissin canim allah tez zamanda kavustursun cnm benim annemde gidecek 10 gun icinde bende ne yapcam bilmyorum gorumcem gelecek ama o tarafta sorunlar var esimin babannesi cok rahatsiz gitti gitcek, gorumcemin nisan olayu olacakti bakalim biz ne yapcez bi ayligina
Sahilli nasilsin hos geldin
ayyy gümüşhacıköylü bir arkadaşım vardı bilmez miyim o ağızları:))) özledim gözümün önünde aman herii takma kafaya bunları filan diyordu:)
dikkat ettiğin sürece kg verirsin ama bu karpuz da çok şekerli yav. ben bu aralar muza sardım tok tutuyor üstelik hiç de korkmuyorum 100 kaloriden erir bu çok sağlıklı diyorum hiç de sorun olmuyor:)
-----------------
beyzuş abla bu arada çok ilginç ben geldiğimde hani 80.2 kiloydum ya sen bir haftada verirsin demiştin. ben yarın bugün diyete başlarım diyordum hepsini bi haftada verme aklımda yoktu, sen diyince öyle yapıcam diye kafaya koydum ve şu an yine 77küsür olucam sanırım cumaya. sağolasın demek istedim. bazen öylesine bir cümle hafızamda mıh gibi kalıyor:) görüyorum yani cümleyi mavi mavi yazılmış. ve o komut gibi işliyor. bazen burada yazılan bi şey kafama o yüzden takılabiliyor. sen ara ara bana böyle sayısal verilerle gel de komutlara uyayım asker gibi:)
iyi geceler kızlar..sahur yemeğim pişerken biraz gireyim dedim..mikrodalgaya,2 tavuk pirzola bol acı sivri biber ve iki domates koydum..ben çok su içiyorum.sadece sahurda
3 litre suyu hallediyorum.normalde hiç suyla aram yoktur.ama ramazanda bayağı içmeye başladım.
buraya girmeden 100 mekik çektim.her tarafımdan sular akıyor..aldığım mekik aleti ve sauna eşorfmanı eğer üç gün sonra bir kenara bırakmazsam çok işe yarıyacak gibi.yalnız ne tarafa gitsem şarıl şarıl sular yerlere akıyor.buna bir çözüm bulmam lazım.
gideceğim yerlere gazetemi sersem acaba..
Menümü yazayım....
İFTAR: 1 hurma+1/2 dilim ekmek+4 ızgara köfte+1 kase cacık+1/2 kase fasulye piyazı+2-3 lokma peynir
TERAVİHTEN SONRA: 1bardak ayran....
SAHUR: Kahvaltı yaparım her zaman olduğu gibi ve 2 dilim ekmek yerim diye planlıyorum...Belki 1 adet te dolma yerim ama kesin değil....
kız sende benim gibi saatimi kurup açmayı unuttun bu akşam yine eşimim teli yetişti yoksa bizde aç tutucaktık bide erkenden yatıyoruz saat11 hop yatakGünaydın kızlaaaaarrr :)
anammm sahura da kalkamadım bugün nolcak bilmem :)
menün gayet güzel bencede yumurta tok tutar canım ...şimdi sahur menümü yazayım yorum yapınnn
1 el kadar tost peynirli
1 bardak ayran
domates salatalık
aslında 1 haşlanmış yumurta da var ama 2 akşamdır yiyorum her gece ye dedi ama bıktım haşlanmış yumurtadan bu gece yemeyeceğim yerine ne yesem tok tutarr sanki yumurta tok tutturuyor gibi geldiii birden deee
Semira ben 55 kilo olmayı çok isterim çünkü 55 de afet oluyorum resmen...Yıkılıyor o derece...
Allahım hiiçte sevmem kendini övenleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?