Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese iyi geceler eşim geldi azıcık onunla ilgeleneyim öpüldünüz.İyiki varsınız iyiki buraya girmişim sizleri çok seviyorum.

İyi geceler banucum,bende hazırlık yapayım bari..
Bu gece kızımıda kaldırıcam çok istiyor..

Hoş geldin Zeynepciğim;

Çok faalsin maaşallah maaşallah..Tabii işe yarar yaramazmı canım...Yeterki gayret edilsin..
Bu kadar işinin arasında epey gayret ediyorsun.Bravo arkadaşım...

Bu dur işte ...Anne budur....Birçok konuda takdir ediyorum seni ama anneliğin bir başka.Hem hassas,hem duyarlı ,hem bilgili hemde çok sıcak ve sevecen.Evlatların çok şanslı...Maaşallah....

İnşallah Allah sana çok uzun ve hayırlı bir ömür verir de torunlarının çocuklarını bile görürsün.AMİN......

saol tatlım iyiyim sen nasılsın gerçi şubat 1 e kadar 70 kilo sınırı koydum eğer amacıma ulaşırsam çok çok daha iyi olcam ama :)):26:http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif

ne dedi talım sana arladaş bizlede paylaşırmısın yaw banada bakın herkeze paylaşırmısınız diyorum :))

canımcım hangi mekik aletinden aldın nerden ve ne kadarrrr:))

beyzus abla dolmalar bırmedımı dahaaa menülerin de çok güzel valla güzel yemişsin oh ne güzelll...

ben de iftarda 1 kase bamya çorbasıı
bır tabak salata
bir kaç parça tavuk kavun karpuz

teravıh den sonra da dondurma yedımm yemicektim eşime almıştımm oda fırsat bualamadı yemeye işe gitti bana kaldı

yemegimi yedim daha yarım saat var yatsam kalkamam en ıyısı beklıyeyımm vakıt geçsin birazz

haa bu arada yazmadan edemeyecegımm tartı benı acayıp mutlu edıyorr bayramda 86-87 olmak ıstıyorumm kısmet olursaa inşallahh

semıraan vee banuu bende sızlerı çok sevıyorumm canlarım benımm asosyal bır ınsan olarak pek arkadasım yok ama sızbenım can yoldaşlarımsınızz bnde sızlerıı çok sevıyorumm

gideyim birazda televizyon seyredeyımm barı..

sahılıı --- nasılsın cnmm

oruca artık ıyı alıstımm ılk gun cok kötü olmuştumm 2 çocukla büyük ağlıyor parka gıdelım dıyee ben dısarıya cıkmaya korkarken neyse kı akadası var ona gıdıpp oynuyorr şükür..

fadimecimm kızın yenı yası kutlu olsunn nıce yıllara

sinopecmm sizede geçmiş olsun cnmm
şimdi gidiyorum artıkk hoşcakalınn öptümm çokk

Slm kizlar aksam sadece okuyabildim yszmaxa firsag olnadi felakrt bi bel agtisi cekiyorum rrgl olfum belim com agtixo iyi gelecek bi sey bilen lütfen paylassin:'(

günaydın biraz az yazın gözlerim kör oldu okumaktan birda tek tek alıntı yapsam kesin kör olurdum .kızımın dogumgünü dilekleriniz için çok çok teşekkürler dondurmalı dogumgünü yaptık akşam mumlusundan eşim diyo buda yenimi moda oldu evet bu modayıda ben çıkardım dedim

kızlar bişe sorcam birtane kız vardıya hastaydı ameliyat olcaktı ondan haber varmı merak ediyorum acaba nasıl gulma senin arkadaşın

Günaydınlar herkese dün elektrikler gitti açık kalmış o yüzden çıkıyorum da diyemedim kimseye kusura bakmayın kızlar
ee nasılsınız bakalım ben regl olduğum için agrım var e bide gece kalkıyoruz sahura eşime hazırlıyorum uykusuzluk var
ama en önemlisi oğluma duydugum o kocaman özlem var ((((

kızlar maşallah size ya ne güzel menüler var öyle ama yediklerinize baktımda ne kadar az gerçekten ,ben çok mu yiyorum ne :26:

LEAH canım kızını çok ama çok tebrik ediyorum allahım bana da o günleri göster inşallah

banucum canım sen boşver o hadsizleri bence inadına daha da azmet ve zayıfla sakın motivasyonunu düşürme canım....

musakka konusuna gelince kızartarak yapılınca oturtma diyoruz biz ,kızartmadan yapılırsa musakka ......

menün gayet güzel bencede yumurta tok tutar canım ...
Semira ben 55 kilo olmayı çok isterim çünkü 55 de afet oluyorum resmen...Yıkılıyor o derece...
Allahım hiiçte sevmem kendini övenleri..

ya neden olmasın hç o kiloda olmadık mı ben evlendiğimde o kilodaydım yani 5 yıl önce

kızlar acayip sarkmaya başladım ben spor yapmadığım için herhalde ramazan nasıl geçiyor ? Bende iftar ve sahur menümü payylaşayım

İftar

1 kase çorba, boool salata, kavun ( tek sorun pideyi fazla kaçırıyorum sanırım )

Sahur

bazen kepek ekmeğiyle yapılmış tost ve kahvaltı, bazen de küçük 2 dilim börek ve kahvaltılıkla geçiriyorum :89:

İnşallah kilo veririm ramazanda tatildeyken kilo almamışım ama verememişimdeee cumaya bakacağız artık nolmuşuz diye

Bu arada aşık olmak üzereyim sanırım daha da hırslanırım spor ve rejim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…