ne dedi talım sana arladaş bizlede paylaşırmısın yaw banada bakın herkeze paylaşırmısınız diyorum :))
ayşecim umarım emirine en kısa zamanda kavuşursun. Bende büyük kızım bir gece bile bir akrabamızda kalsa hemen başlarım gece geç saatte kızımı özledim hadi gidip alalım demeye
hıııı bide unutmuşum:)
ayşecim gelmiş.. Komşucum hoşgeldin
tatilin iyi geçmiştir umarım. Oğluşuna da hasretliğine rabbim yardım etsin valla eminim için sızlıyordur.. Ama dediğin gibi emin ellerde olması rahatlatır seni hayatım
görüşürüz.. öptüm.
Bak yarın beyzuş abla ile bi buluşmamız olabilir ahmet özhan konseri eşliğinde:)
eğer katılırsan sevinirim
iyi geceleeeeerrr.........
[ı] herkese iyi geceler güzeller........
Hoşgeldin ayşe...kısa zamanda kavuşursun yavruna inşallah...ne yapacaksın canım dediğin gibi çalışınca bazen böyle ayrılıklar olabiliyor.yeterki sağlıklı olsun inşallah...
[/ı]
haklısın cnm sağlıklı mutlu ve emin ellerde yavrum o yüzden içim rahat
anneannesine de çok düşkün beraberken bana gelmiyo ona gidiyodu sıpam benim
[sıze=2]ayşecim hoşgeldin..
Hoşbuldum cnm saol
günaydınnnnn topik ahalisimillet gelene kadar 10 dk kestirmişim iyi geldi valla azcık gözüm açıldı...başım masadan kalkmıyor bu ramazan kovulmassam dahada bişey olmaz
7:
size verdiğim müjdeli haberden sonra kötü bir hafta geçirdim, neyse şimdi iyi gibiyim. ne yazık ki anne olmak için biraz daha bekleyeceğim.
Çok iyi olurdu canım ama biz yarın amcamın kızına iftara gideceğiz.Sonuçta bu yıl Ahmet Özhan güme gitti.Umarım sizlerle de başka bir gün görüşmek nasip olur inşallah.
Çok üzgünüm.....
hoşbuldm cnm
regl olduğum için çok sancım var cnm gelmeyi isterdim ama sanırım gelemicem
beyzuş ablam da mı bizim orda oturuyo ?
ablacım olsun zaten büyük ihtimalle bizim programda iptal oldu:)teravihden sonra hemen dönmemiz gerekiyormuş yine:) bende sana mahcup olmaktan korkuyordum:) ramazanda olmasını arzu ediyorum buluşmamızın ama vakit çok dar oluyoolmazsa da illaki bir gün buluşuruz:) elbet bir güüüünnn buluuuuuşaaacağızz:) bu böyleee :)))))
geçmiş olsun canım. Ben ağrı kesiciden başka bişşiii bilmiyorum ve sadece ge.çenlerde yotsuz regli etkilemiyor diye kataflam demişti onu öneriyorum
evet beyzuş abla buraya yakın oturuyo. Bizim kadar yakın değil ama biz her akşam teravihe onun evinin önüne gidiyoruz:) camiinin adını yine unuttum:)) sanırım fatih sultan mehmet camiiydi yanlış hatırlamıyorsam:) konser alanı filan var orda. Luna park var. Sen de düzelde iyi olduğunda görüşürüz inşaallah
kızlar bişe sorcam birtane kız vardıya hastaydı ameliyat olcaktı ondan haber varmı merak ediyorum acaba nasıl gulma senin arkadaşın
sLm kizlar uzun aradan sonra mutlu günlerLe yeniden tanıştık 89.7yle aranızdayım
uzunnn zamandır(3 sene kadar) bekledigim erkek arkadasım geldi anlatamam ,anlatılmaz yaşanır diye bu denirmiş meger. mutluluguma diyecek yok oructa işte yarıyor ramazan bereketiyle geldi
senin menun de guzelmiş dondurma kaçmış sadece evde oldu mu yeniyor boyle kalorili seyler ben de dun ruffles yedimbeyzus abla dolmalar bırmedımı dahaaa menülerin de çok güzel valla güzel yemişsin oh ne güzelll...
ben de iftarda 1 kase bamya çorbasıı
bır tabak salata
bir kaç parça tavuk kavun karpuz
teravıh den sonra da dondurma yedımm yemicektim eşime almıştımm oda fırsat bualamadı yemeye işe gitti bana kaldı
yemegimi yedim daha yarım saat var yatsam kalkamam en ıyısı beklıyeyımm vakıt geçsin birazz
sen nasul verdim o kıloları ne zamandan beri tebrik ederim valla seni.Günaydın kızlaaaaarrr :)
anammm sahura da kalkamadım bugün nolcak bilmem :)
sen de acayip kılo vermişsin taktikleriniz neler anlatır mısınız?kızlar acayip sarkmaya başladım ben spor yapmadığım için herhalderamazan nasıl geçiyor ? Bende iftar ve sahur menümü payylaşayım
İftar
1 kase çorba, boool salata, kavun ( tek sorun pideyi fazla kaçırıyorum sanırım)
Sahur
bazen kepek ekmeğiyle yapılmış tost ve kahvaltı, bazen de küçük 2 dilim börek ve kahvaltılıkla geçiriyorum :89:
İnşallah kilo veririm ramazanda tatildeyken kilo almamışım ama verememişimdeee cumaya bakacağız artık nolmuşuz diye
Bu arada aşık olmak üzereyim sanırımdaha da hırslanırım spor ve rejim için
Mutluluğunuz daim olsun,maşallah Nazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?