Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne dedi talım sana arladaş bizlede paylaşırmısın yaw banada bakın herkeze paylaşırmısınız diyorum :))

kim ne dedi hangi arkadaş:) beyzuş abla mı? orada yazdım zaten "bir haftada gider tatilde aldıkların" gibi bi şey yazmıştı ben de neden olmasın diyip gaza geldim:)

------------

yena barış ne tatlı ya. beyzuş ablanın söylediği çok mantıklı. güvende hissetmek istemiştir. ben de başka bi şey diyeceğim. imaj filan diye düşünme. yaptıklarının yapacaklarının teminatı:) berfo, kesin bir dille "hayır çalışır" demiş. "istese çalışır ama boşver evde yemek yapsın bize" dememiş:) oradaki net tavır bana çok fazla ipucu veriyor

hepinize güpgüzelll günlerrrrrr

sLm kizlar uzun aradan sonra mutlu günlerLe yeniden tanıştık89.7yle aranızdayım
uzunnn zamandır(3 sene kadar) bekledigim erkek arkadasım geldi anlatamam ,anlatılmaz yaşanır diye bu denirmiş meger. mutluluguma diyecek yok oructa işte yarıyor ramazan bereketiyle geldi

size verdiğim müjdeli haberden sonra kötü bir hafta geçirdim, neyse şimdi iyi gibiyim. ne yazık ki anne olmak için biraz daha bekleyeceğim.

günaydınnnnn topik ahalisimillet gelene kadar 10 dk kestirmişim iyi geldi valla azcık gözüm açıldı...başım masadan kalkmıyor bu ramazan kovulmassam dahada bişey olmaz

menümü yazayım

benim sahur
klasik değişmez kahvaltı ama bu sene daha bir iştahsızım ve şu ara kullandığım ilaçlardan dolayı tuz yasak zeytin peynir yiyemiyorum tuzsuz lor aldım kendime ama montiye uygun değil napayım bu şekilde idare edeceğim

2 dilim tam buğday ekmek,2,3 çatal tuzsuz lor,2 kocamannnnnnn kupa çay,1 litre su

iftar
1 kase domates çorbası,bolll yeşil salata,1 kepçe mantarlı tavuk sote,ve sınırsız suuuu

ayşecim umarım emirine en kısa zamanda kavuşursun. Bende büyük kızım bir gece bile bir akrabamızda kalsa hemen başlarım gece geç saatte kızımı özledim hadi gidip alalım demeye

inş. Cnm inş. Saol

hoşbuldm cnm
regl olduğum için çok sancım var cnm gelmeyi isterdim ama sanırım gelemicem
beyzuş ablam da mı bizim orda oturuyo ?

[sıze=2]ayşecim hoşgeldin..

Hoşbuldum cnm saol

günaydınnnnn topik ahalisimillet gelene kadar 10 dk kestirmişim iyi geldi valla azcık gözüm açıldı...başım masadan kalkmıyor bu ramazan kovulmassam dahada bişey olmaz
7:

yağmurgözlü; abla sen ne iş yapıyorsun? ,

LEAH; ortimmmm maşallah kızına yaaa. çok tebrik ederim kızını da, ebeveynleri olarak sen ve babasını da. nice başarılarına inşallah

ablacım olsun zaten büyük ihtimalle bizim programda iptal oldu:)teravihden sonra hemen dönmemiz gerekiyormuş yine:) bende sana mahcup olmaktan korkuyordum:) ramazanda olmasını arzu ediyorum buluşmamızın ama vakit çok dar oluyo olmazsa da illaki bir gün buluşuruz:) elbet bir güüüünnn buluuuuuşaaacağızz:) bu böyleee :)))))

hoşbuldm cnm
regl olduğum için çok sancım var cnm gelmeyi isterdim ama sanırım gelemicem
beyzuş ablam da mı bizim orda oturuyo ?

geçmiş olsun canım. ben ağrı kesiciden başka bişşiii bilmiyorum ve sadece ge.çenlerde yotsuz regli etkilemiyor diye kataflam demişti onu öneriyorum

evet beyzuş abla buraya yakın oturuyo. bizim kadar yakın değil ama biz her akşam teravihe onun evinin önüne gidiyoruz:) camiinin adını yine unuttum:)) sanırım fatih sultan mehmet camiiydi yanlış hatırlamıyorsam:) konser alanı filan var orda. luna park var. sen de düzelde iyi olduğunda görüşürüz inşaAllah

bizimkentin ordaki camii diyosun şalvarlının arkasında ki :)

Sizleri cok özledim. şirkete bir muhasebeci bulana kadar böyle olacagım sanırım... dün geç saatlere kadar calıstım. sinirimden lahmacun ve pizza yedim. oysaki tamda 89 ları görmüştüm :) bu sabah yine 90 larda cezalandırdı beni tartım :) ögle yemegi için korkumdan evden yagsız taze fasulye getirdim bir dilim ekmegimle onu yiyeceğim :) umarım adım geciyordur. beni unutmayın :) yarın mutlaka bildirim yapacagım bugune ragmen :) çok çok öptüm... hasta olan varsa gecmis olsun. cocuk haberi alanlara hayırlı ugurlu olsun. cocugu olanlarada öyle :) ayyy ne biliyim öyle işte. hiç okumadan bu kadar becerebiliyorum. sizleri cok seviorummmm :)

ekincik herseyde vardir bi hayir
insallah en kisa zamanda mujdeli haberler alirsin
uzulme desemde( biliyorumki) uzuluyorsundur
bizde mujdeli haber bekliyoruz kiz kardesimde tup bebek transferi yapilmisti ama tutmadi kismet degilmis
umudumuz bayramdan sonraya kaldi tekrar deniyecek
ALLAH yardimciniz olsun dualarim sizinle
bebek bekleyenler insallah mujdeli haberler alirsiniz AMIIIIINNNNNN AAMMIIIIIINNN

gunaydın kızlar ,

cocuklarla ugrasmaktan sık giremiyorum. kusuruma bakmayın. ramazanda herkes gayretli görünüyor.
umarım benim de oyle olur.:) dun spor yapamadım ilk kez yapınca heryerin ağrıyor otururken kalkarken bşraz gecsin dedim bugun iyi hissedersem cocuklar da uyursa yapacağım.
suyu bol bol içiyorum bu arada tansiyon ve insulin direnci ilaçlarımı da almaya devam . malesef oruc tutamıyorum.
once dunku menumu yazayım

sabah cornflex ve sut

ara 1 elma 2 erik

oğlen tavuk ızgara domates salatalık yoğurt 1 dilim ekmek.

ara ruffles(( uzulerek soyluyorum

aksam etli yaprak sarması semizotu salatası 1 dilim ekmek

ara 3 dilim kavun ( bu da kaçtı insulin direncim de olduğu için aslında yememem gereken meyvelerdendir kendisi ama dayanamadım

gecmişi okuyayım geliyorum.
[SUB]
[/SUB]​

Mutluluğunuz daim olsun,maşallah Nazar

canım diyetisyene başladım inşallah kilo verebilirim sen ilk hafta ne kadar vermiştimn sorması ayıp 96 300 çıktım üzülerek söyliyorummmm geçen yaz 85 dim doğum kontrol hapları ve adet söktürücüler sayesinde +10 üzülerek17:

Son düzenleme:
senin menun de guzelmiş dondurma kaçmış sadece evde oldu mu yeniyor boyle kalorili seyler ben de dun ruffles yedim en iyisi hiç almamak.

Günaydın kızlaaaaarrr :)

anammm sahura da kalkamadım bugün nolcak bilmem :)
sen nasul verdim o kıloları ne zamandan beri tebrik ederim valla seni.

sen de acayip kılo vermişsin taktikleriniz neler anlatır mısınız?

Ekincik, kadin hastaliklarindan cekmis, dis gebelik ve 3 sorunlu gebelikte kurtaj, tup bebek tedavisi olmus biri olarak, neler cektigini tahmin etmeye calisiyorum.

Merak etme, zamani geleck ve sen bebegini kucagina alacaksin, opup seveceksin. Benim o deonem takip ettigim bir tup bebek sitesi vardi, tedavi doneminde, simdi hepimiz ama 2 ay once ama 5 ay sonra bebeklerimiİ kucagimiza aldik, simdi orda kizlar bebek bakimi konusunda paylasimda bulunuyor :)

Bosver diyemem, unut gitsin diyemem ama gunu gelip de hamile kalinca bunlarin hepsinin onemsiz oldugunu dusunebileceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…