- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
sen de acayip kılo vermişsin taktikleriniz neler anlatır mısınız?
cnm benim ne demek burda olan herkesi çok çok seviyorum bennnhaa bu arada yazmadan edemeyecegımm tartı benı acayıp mutlu edıyorr bayramda 86-87 olmak ıstıyorumm kısmet olursaa inşallahh
semıraan vee banuu bende sızlerı çok sevıyorumm canlarım benımm asosyal bır ınsan olarak pek arkadasım yok ama sızbenım can yoldaşlarımsınızz bnde sızlerıı çok sevıyorumm
gideyim birazda televizyon seyredeyımm barı..
Allah sabrını veriyor bacım daha mükafatlısındır inş sabırrrrrrrr en güzel mükafatlı olayyyy olsa gerek Allahım kbul etsin inşGünaydın kızlaaaaarrr :)
anammm sahura da kalkamadım bugün nolcak bilmem :)
Günaydınlar herkese dün elektrikler gitti açık kalmış o yüzden çıkıyorum da diyemedim kimseye kusura bakmayın kızlar
ee nasılsınız bakalım ben regl olduğum için agrım var e bide gece kalkıyoruz sahura eşime hazırlıyorum uykusuzluk var
ama en önemlisi oğluma duydugum o kocaman özlem var((((
yaptım valla kızartmadan artık adı neyse ben ona Semiran usulu oturtma dedim patlıcanları oturttum soslu sosluukızlar maşallah size ya ne güzel menüler var öyle ama yediklerinize baktımda ne kadar az gerçekten ,ben çok mu yiyorum ne:26:
LEAH canım kızını çok ama çok tebrik ediyorum allahım bana da o günleri göster inşallah
banucum canım sen boşver o hadsizleri bence inadına daha da azmet ve zayıfla sakın motivasyonunu düşürme canım....
musakka konusuna gelince kızartarak yapılınca oturtma diyoruz biz ,kızartmadan yapılırsa musakka ......
cnm ne mutlu sana Allahım hiç bozmasın mutluluğunu şu mübarek günde bütün kavuşamayanları da kavuştursun inş en kısa zaman da...sLm kizlar uzun aradan sonra mutlu günlerLe yeniden tanıştık 89.7yle aranızdayım
uzunnn zamandır(3 sene kadar) bekledigim erkek arkadasım geldi anlatamam ,anlatılmaz yaşanır diye bu denirmiş meger. mutluluguma diyecek yok oructa işte yarıyor ramazan bereketiyle geldi
cnm benim demekki zamanı varmış kendini çok üzme hayırlısı olsun inş dualarımız seninle bütün bebek isteyenlerleee inş...size verdiğim müjdeli haberden sonra kötü bir hafta geçirdim, neyse şimdi iyi gibiyim. ne yazık ki anne olmak için biraz daha bekleyeceğim.
Herkese altinoluktan bir merhaba daha
Cok zaman okuyorum yazamiyorum kusura bakmayin ne olur. Benim istah 2 haftadir fena bozuldu. Dondurmalr ketelr yemek yemiyorum ama buranin vardar diye bir dondurmacisivar onunden bos gecemiyorum. Camalti kafe de de ivir zirvira dadandim. Su icmeyi de unutuyorum1-2 litreyi zor buluyorum. Spor da yok. Elbette veremiyorum bu zivanadan cikmis halimle. 2 hafta daha burdayim sonra antalya muhtemel.
Aysemmmm hos geldin emirlede en kisa zamanda bulusmnizi dileri
Leah, prensesi opppp benim icin . Hem akilli hem guzel sallayacK turkiyeyi bu kiz boyle biranne de arkasinda daha ne olsun. Bravoooo.
Banu 145145 ve derin size laf carptiranlara tek cevap verilecek kilolar bu sene bunu basaricaz. Ayrica naz zayif sismqn degil saglikli olsun herzaman tek temennim tum minnaklar icin saglik ve mutluluk kilo alinir verilir.
Banu yazdiklarin cok komikkkk. Gercekten mizah yazari olsan yeri.
Toksin hastane de insallah hersey yolunda gider
Semos yeni yuvqn hayirli olsun
Zuzu sen tasindinmi bilemedim sanada hayirli mutlu oturmalar.
Herkese sevgilerrrrrr bol bol opucuklerrrrrrrr
emin ol benim yaşadığım durum en basit şekliyle halloldu, bunun farkındayım... neyse önümüze bakıcaz artık...Ekincik, kadin hastaliklarindan cekmis, dis gebelik ve 3 sorunlu gebelikte kurtaj, tup bebek tedavisi olmus biri olarak, neler cektigini tahmin etmeye calisiyorum.
Merak etme, zamani geleck ve sen bebegini kucagina alacaksin, opup seveceksin. Benim o deonem takip ettigim bir tup bebek sitesi vardi, tedavi doneminde, simdi hepimiz ama 2 ay once ama 5 ay sonra bebeklerimiİ kucagimiza aldik, simdi orda kizlar bebek bakimi konusunda paylasimda bulunuyor :)
Bosver diyemem, unut gitsin diyemem ama gunu gelip de hamile kalinca bunlarin hepsinin onemsiz oldugunu dusunebileceksin.
size verdiğim müjdeli haberden sonra kötü bir hafta geçirdim, neyse şimdi iyi gibiyim. ne yazık ki anne olmak için biraz daha bekleyeceğim.
size verdiğim müjdeli haberden sonra kötü bir hafta geçirdim, neyse şimdi iyi gibiyim. ne yazık ki anne olmak için biraz daha bekleyeceğim.
ayşe kaç kilo olmuşsun kilo lar yakın birbirinemutlucum boşver kiloyu falan tatilin tadını çıkar şunun şurasında ne kadar daha tatil yapıcan ki ben valla 20 günde cozuttum orduda dondurmasından pidesine tostuna herbişeyi yedim eee napim senede 1 kere olucak o kadar ztn sneye de orduya gitmicez o yüzden hiç pişman değilim sabah tartı tokatı yapıştırcak bana ama olsun bundan sonra toparlarım bende inş.
ekincik gözümden kaçmış yeni gördüm ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN BELKİ BÖYLESİ SENİN İÇİN DAHA HAYIRLIYDI BELKİ daha saglıklı bir evlat vercek sana inşallah ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERİR .....AMİN.............kızlar teşekkür ederim hepinize, hem iyiyim hem de umutluyum. hem de burada gördüğüm çok güzel örnekler var...
emin ol benim yaşadığım durum en basit şekliyle halloldu, bunun farkındayım... neyse önümüze bakıcaz artık...
ayşe kaç kilo olmuşsun kilo lar yakın birbirine
senin menun de guzelmiş dondurma kaçmış sadece evde oldu mu yeniyor boyle kalorili seyler ben de dun ruffles yedimen iyisi hiç almamak.
sen nasul verdim o kıloları ne zamandan beri tebrik ederim valla seni.
sen de acayip kılo vermişsin taktikleriniz neler anlatır mısınız?
tontis guzeller ben kilo ve spor bildirimimi bu aksam yapsam olmazmi yarin giremeyebilirim çocuklari denize goturecem uzak biyer aksam 9da anca gelirim bilmemki sabah girebilirmiyim esimi yolcu edip çocuklari hazirla falan derken yinede denerim eger sabah girebilirsem sabahki kilomu kabul edin çunki regl oldum oruç tutamiyorum malesef ama artilardayim gibi geliyo tartiya çikmaya çok korkuyorum :18::18:
acayiip karnim agriyoorrr yarrdiiimmmmm neyapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?