Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sen de acayip kılo vermişsin taktikleriniz neler anlatır mısınız?

canım ben burda örnek alınacak en son kişiyim 1 haziran 2010 da başladım 1 sene 2 ay oldu verdiğim kilo bu kadar son 3-4 aydır rejimi falanda bıraktım zaten. Toparlanıp aranıza dönmem lazım :82:

Herkese altinoluktan bir merhaba daha

Cok zaman okuyorum yazamiyorum kusura bakmayin ne olur. Benim istah 2 haftadir fena bozuldu. Dondurmalr ketelr yemek yemiyorum ama buranin vardar diye bir dondurmacisivar onunden bos gecemiyorum. Camalti kafe de de ivir zirvira dadandim. Su icmeyi de unutuyorum1-2 litreyi zor buluyorum. Spor da yok. Elbette veremiyorum bu zivanadan cikmis halimle. 2 hafta daha burdayim sonra antalya muhtemel.

Aysemmmm hos geldin emirlede en kisa zamanda bulusmnizi dileri

Leah, prensesi opppp benim icin . Hem akilli hem guzel sallayacK turkiyeyi bu kiz boyle biranne de arkasinda daha ne olsun. Bravoooo.

Banu 145145 ve derin size laf carptiranlara tek cevap verilecek kilolar bu sene bunu basaricaz. Ayrica naz zayif sismqn degil saglikli olsun herzaman tek temennim tum minnaklar icin saglik ve mutluluk kilo alinir verilir.

Banu yazdiklarin cok komikkkk. Gercekten mizah yazari olsan yeri.

Toksin hastane de insallah hersey yolunda gider

Semos yeni yuvqn hayirli olsun

Zuzu sen tasindinmi bilemedim sanada hayirli mutlu oturmalar.

Herkese sevgilerrrrrr bol bol opucuklerrrrrrrr

tontis guzeller ben kilo ve spor bildirimimi bu aksam yapsam olmazmi yarin giremeyebilirim çocuklari denize goturecem uzak biyer aksam 9da anca gelirim bilmemki sabah girebilirmiyim esimi yolcu edip çocuklari hazirla falan derken yinede denerim eger sabah girebilirsem sabahki kilomu kabul edin çunki regl oldum oruç tutamiyorum malesef ama artilardayim gibi geliyo tartiya çikmaya çok korkuyorum :18::18:
acayiip karnim agriyoorrr yarrdiiimmmmm neyapabilirim?

Son düzenleme:
merhabalar ben gelidmm nasılsınız bayanlarrrr herkesi güzel bir gün diliyorum kocaman öpüyorummm cnm benim ne demek burda olan herkesi çok çok seviyorum bennn
Günaydın kızlaaaaarrr :)

anammm sahura da kalkamadım bugün nolcak bilmem :)
Allah sabrını veriyor bacım daha mükafatlısındır inş sabırrrrrrrr en güzel mükafatlı olayyyy olsa gerek Allahım kbul etsin inş

yaptım valla kızartmadan artık adı neyse ben ona Semiran usulu oturtma dedim patlıcanları oturttum soslu sosluu
cnm ne mutlu sana Allahım hiç bozmasın mutluluğunu şu mübarek günde bütün kavuşamayanları da kavuştursun inş en kısa zaman da...
size verdiğim müjdeli haberden sonra kötü bir hafta geçirdim, neyse şimdi iyi gibiyim. ne yazık ki anne olmak için biraz daha bekleyeceğim.
cnm benim demekki zamanı varmış kendini çok üzme hayırlısı olsun inş dualarımız seninle bütün bebek isteyenlerleee inş...

mutluşummm özledik beyaaaa seni seviyoruzzz ayrıca kendi adıma tşk ederim taşındım artık taşınmayımm inşş sen de güzel güzel yap tatilini bozmasın keyfini hiç bişey moral depolaa gel bacım öptm seni kocamannnnnn

Arkadaşlar 98.5 kiloyum .Nasıl vericem bu kiloları ilk etapta 20 kg vermem lazım.Sonra da en az 10 kg daha.
Bu arada 9 aylık oğlum var ve emziriyorum.Emzirince verirsin dediler ama hikayeymiş ((

kızlar teşekkür ederim hepinize, hem iyiyim hem de umutluyum. hem de burada gördüğüm çok güzel örnekler var...

emin ol benim yaşadığım durum en basit şekliyle halloldu, bunun farkındayım... neyse önümüze bakıcaz artık...

size verdiğim müjdeli haberden sonra kötü bir hafta geçirdim, neyse şimdi iyi gibiyim. ne yazık ki anne olmak için biraz daha bekleyeceğim.

her şeyde bi hayır vardır canım inşallah bütün isteyenlere tattırır rabbim anneliği

yenacıım beni merak etmişsin çokkkkk teşekkür ederim geçen hafta taşınma işini bitirdim çok şükür baya zorlanıdım bebekle ama ,bazı tadsız şeyler oldu sinir stres şükür geçti sayılır güyaa biraz kilo verip süpriz yapacaktım

mutlucum boşver kiloyu falan tatilin tadını çıkar şunun şurasında ne kadar daha tatil yapıcan ki ben valla 20 günde cozuttum orduda dondurmasından pidesine tostuna herbişeyi yedim eee napim senede 1 kere olucak o kadar ztn sneye de orduya gitmicez o yüzden hiç pişman değilim sabah tartı tokatı yapıştırcak bana ama olsun bundan sonra toparlarım bende inş.

ayşe kaç kilo olmuşsun kilo lar yakın birbirine

ekincik gözümden kaçmış yeni gördüm ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN BELKİ BÖYLESİ SENİN İÇİN DAHA HAYIRLIYDI BELKİ daha saglıklı bir evlat vercek sana inşallah ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERİR .....AMİN.............

selam kızlar nasılsınız ben dün annemdeydım gıremedım ama annem saolsun dıyetıme taş koyuyo resmen yaa onuda ye bunuda ye yemicem dıye bas bas bagırttı ama yinede azar azar cocuk gibi tıktı ağzıma (

evet cnm eve hiç koymayacaksın boyle seylerı aslında yoksa gezınıp duruyorum mutfskta yiyorum ondan sonra

ada çayı ıyı gelıyor bana cnmm bı dene belkı karnını yumuşatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…