yenam bayzuş ablam,
bu hedef belirlemek pek mühim. bazen kendimi kocaman bir okyanusu ortasında karaya çıkmaya çalışır gibi hissediyorum. o zaman kendimde güç bulamıyorum işte.önümü görmek o yuzden mühim verilecek kilolar 30-40 kilo olunca. yani tarih ve kilo amaçlamak motivasyonu arttırıyor. bu bayram için benim amacım 80 altına inmek örneğin. 52 gün var bayrama. 7 kilom var 7 hafta kaldı. yani 2 kere adet haftam olacak ozaman çok az düşüyor. falan falan. buarada havalar bozucak. yürüyüşe yuklenmem sart. gibi. beğnime sürekli mesaj veriyorum sanırım işe yarıyor.
yaa bende mi yapsam ya o kadar spora rağmen 200 gram gitti ya ama yapamam ara sırada olsa benimki emiyor
bende 200 gram vermişim sözde bu hafta sporda yaptım
yenam bayzuş ablam,
bu hedef belirlemek pek mühim. bazen kendimi kocaman bir okyanusu ortasında karaya çıkmaya çalışır gibi hissediyorum. o zaman kendimde güç bulamıyorum işte.önümü görmek o yuzden mühim verilecek kilolar 30-40 kilo olunca. yani tarih ve kilo amaçlamak motivasyonu arttırıyor. bu bayram için benim amacım 80 altına inmek örneğin. 52 gün var bayrama. 7 kilom var 7 hafta kaldı. yani 2 kere adet haftam olacak ozaman çok az düşüyor. falan falan. buarada havalar bozucak. yürüyüşe yuklenmem sart. gibi. beğnime sürekli mesaj veriyorum sanırım işe yarıyor.
çok sağoll canım benim....hos geldin aramiza
saol canim çarsamba veya persembeye gelir sonuçlar sonrada doktora gidicem hayirlisi bakalim
insallah kardesin içinde hayirli olur
tesekur ederim
Ellerine saglik canim hakkini helal et zamanini harcadin
ilbatum geçmis olsun canim bebisine insallah temiz çikar sonuçlar
Haklısın canım...
Gözümüzü korkutuyor derken anlatmak istediğim tamda buydu...
İnsan asla yapamayacağı bir şey için söz vermiş duygusu içinde oluyor ve eziklik hissediyor,kendine kızıyor vs...vs...(Hemen hedef küçültüyorum)
Mutlucuğum senin şu ince hesaplarına hayranım...Maaşallah beyin tıkır tıkır işliyor ;daha önemlisi doğru ve gerçeğe yönelik işliyor....
yenam bayzuş ablam,
canım spora laf yok vardır bi bildiği vucudunun bu hafta 200 haftaya 2000 gider sen takılma bu haftaya bakalım.
YAĞMURGÖZLÜM....
Hoş geldin canım..Nasıl geçti endoskopin...
slm herkse biraz geç oldu ama dereceye girenleri canı gönülden tebrik ederim.listeyi yapan arkadaşlarım çok uğraşıyorlar ve çokkk güzel oluyor ellerine sağlık.ibatum geçmiş olsun canım inşallah bişi çıkmıcak dua ediyoruz.
bu akşam gene gezmedeydim.akşam yemeği yememiştim ve küçücük bir dolma + çok az da açma yedim.(5 te biri kadar fln) ve bolll çay.tatlılardan yemedim.eve gelince küçük bir elmanın yarısını yedim.bugün temizlik yaptım spor yapamadım.haftasonu cozutmayız inşalahalışverişe gideceğiz çünkü :95::95:
YAĞMURGÖZLÜM....
YAĞMURGÖZLÜM....
Ayşee,seni ilk defa bu saatde görüyorum..HOşgeldinn.
YAĞMURGÖZLÜM....
hep öyle derler nedense hiç hemen kabul edileni görmedim çevremde, hayırlısı olsunda önemli değil, ben izne ayrıldım ya gönder sende bakarım ben :)
Canım 80 bile olsan çok büyük bir başarı..
Kİlon azaldıkça her hafta bir kilo veremeyebilirsin..
Çok iyi iş çıkardın şimdiye kadar..
Haklısın canım...
Gözümüzü korkutuyor derken anlatmak istediğim tamda buydu...
İnsan asla yapamayacağı bir şey için söz vermiş duygusu içinde oluyor ve eziklik hissediyor,kendine kızıyor vs...vs...(Hemen hedef küçültüyorum)
Mutlucuğum senin şu ince hesaplarına hayranım...Maaşallah beyin tıkır tıkır işliyor ;daha önemlisi doğru ve gerçeğe yönelik işliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?