Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayşee,seni ilk defa bu saatde görüyorum..HOşgeldinn.

Haklısın canım...

Gözümüzü korkutuyor derken anlatmak istediğim tamda buydu...

İnsan asla yapamayacağı bir şey için söz vermiş duygusu içinde oluyor ve eziklik hissediyor,kendine kızıyor vs...vs...(Hemen hedef küçültüyorum)

Mutlucuğum senin şu ince hesaplarına hayranım...Maaşallah beyin tıkır tıkır işliyor ;daha önemlisi doğru ve gerçeğe yönelik işliyor....

yena ve dalokaysmom kızlar bize zaman harcayıp listelerimizi oluşturduğunuz için teşekkür ederim, ellerinize sağlık

Canım 80 bile olsan çok büyük bir başarı..
Kİlon azaldıkça her hafta bir kilo veremeyebilirsin..

Çok iyi iş çıkardın şimdiye kadar..

çok sağoll canım benim....
sana da çok geçmiş olsun inşallah senin tahlillerde iyi çıkar canım

bende her ay 5 olarak belirledim ama bu hafta beni üzdü ,vermem mümkün değil mi ya

slm herkse biraz geç oldu ama dereceye girenleri canı gönülden tebrik ederim.listeyi yapan arkadaşlarım çok uğraşıyorlar ve çokkk güzel oluyor ellerine sağlık.ibatum geçmiş olsun canım inşallah bişi çıkmıcak dua ediyoruz.

bu akşam gene gezmedeydim.akşam yemeği yememiştim ve küçücük bir dolma + çok az da açma yedim.(5 te biri kadar fln) ve bolll çay.tatlılardan yemedim.eve gelince küçük bir elmanın yarısını yedim.bugün temizlik yaptım spor yapamadım.haftasonu cozutmayız inşalah alışverişe gideceğiz çünkü:95::95:

yani diyorsunki bayram için hedefiniz varsa sizide bunlar bekliyor haberiniz olsun :))

canım spora laf yok vardır bi bildiği vucudunun bu hafta 200 haftaya 2000 gider sen takılma bu haftaya bakalım.

inşallah fıstığım ya gitsin şu fazlalıklar artık ,spora devam edeceğim zaten bırakmam bundan sonra da ama ben bu destekle daha çok verirdim diyorum, çünkü spor yapmadığım haftlar daha çok verdim
kardeşimde ilk hafta olmayabilir sonra birden gider diyor ama beni mi kandırıyor bilemedim :)))

sağol canım allah razı olsun
hafta sonları neden hep öyle olur ya ama dayanmak gerek

hep öyle derler nedense hiç hemen kabul edileni görmedim çevremde, hayırlısı olsunda önemli değil, ben izne ayrıldım ya gönder sende bakarım ben :)

Canım iş görüşmelerinde hemen kabul edeni görmedim demişsin ama kabul etmemeleri daha hayırlı.
Bak o cümlen üzerine uzun zaman önce yaşadığım bir olay aklıma geldi anlatayımda az gülün

Bir gün yine çocukta yaparım kariyerde diye cıldırdığımda eşime isyan bayrağını açtım ben iş arıyacağım ister kudur ister çatla diye. Tabi doğal olarak gazete ilanlarına baktım ve bir yerle telefonla görüştüm. Yetiştirilmek üzere Yönetici Asistanı arıyorlardı ve yabancı dil tercih sebebiydi. Eşim ya boşver bunlar boş işler şirket düzgün bir yer olsa gazeteye ilanı o şekilde vermez falan diye karşı cıktı ama ben yine inadım inat totoşum iki kanat gitcem dedim başka bişey demedim. Tamam madem git görüş dedi ve Sefaköyde bir yere gittim.
Tabi birde daha Almanyadan geleli 3 sene olduğu için tecrübesizlikten bir arkadaşıma bana eşlik etmesini istedim hani sen dışarda bekle ne olur ne olmaz diye. Adam içime kurt düşürdü ya bari biri yanımda olsun dedim.
Görüşmeyi yaptık ve karşımdaki adam tamam biz sizi ararız dedi ve bende eve döndüm.
Daha eve girdim ki yarım saat bile olmamıştı şirketten ayrılalı beni aradılar sizi işe alıyoruz ama biz her çalışanımıza özel sağlık sigortası yaptırıyoruz malum oda maliyetli bir şey olduğu için sadece ayda 50 tl maaşınızdan kesicez eğer kabul ederseniz dedi adam. Ben tabi havalara uçtum ama kendimi ağırdan satıcam diye eşime danışayım dedim işin ilginci beni cuma günü sözleşme imzalatmaya çağırıyorlar ve aynı gün iş başı yap diyorlar.
Eşim asla olmaz bunda bir bit yeniği var ya seni iki ay sonra kovarlarsa sonra o sağlık sigortasını en az bir sene ödemek zorunda kalırı üstelik hiç bir şirket cuma iş başı yap demez üstelik ayın sonuna doğru dedi.
Tabi ben kudurdum sinirden benim çalışmamı istemiyorsun yok 2000 tl maaş almamı engellemek için yapıyorsun falan diye. 3 veya 4 gece sonra birlikte Tv seyrediyoruz ama ben tabi adama küsüm
o an gözlerime inanamadım cünkü Arena Programı o gittiğim yerde çekim yapmış meğer herkesi aynı gün işe alındınız diye kandırıyorlarmış ve o imzaladıkları sağlık sigortalarıda sahteymiş üstelik herkestn farklı farklı meblalar almışlar.
Eşim bir hafta dalga geçti bak az daha Uğur Dündara malzeme oluyordun al sana kariyer diye
Zor yırttım anlıyacağın ama tabi bu ilk ve son vukatim olmadı
Aradan 1 sene sonra başka bir iş görüşmesine gittim ve adam o dönem kapalıydım beni sekreter olarak işe alıcaktı hatta bir arkadaşım daha baş vurmuştu onuda gizli kamera sistemleri satıyoruz sende satışta işe başla diye iş almıştı hesapta. Tabi biz oradaki bayanların masa üzerlerinde oturmasından rahatsız olduk lakait bir yer diye vazgeçtik ve inanmayacaksınız ama yine bir hafta sonra Arenada çıktı aynı şirket
Meğer orasıda gizli kamera satışı yapan şirket ayağı altında güzel bayanları gönderip müşteriyi ayartıp olmayan kameralar satıyorlarmış
Eşim resmen yerlere yattı gülmekten lan hatun sen az kaldı 3.cüde tok yoluna gitcen diye.
Bu seferde zenginlerin dolandırılmalarına bilmedende olsa yardımcı olacaktın diye.
O günden sonra kariyerime zirvede son vermeye karar verdim ve eşim bana kendi iş bulmadığı sürece iş görüşmelerine gitmeyeceğime karar verdim

Canım 80 bile olsan çok büyük bir başarı..
Kİlon azaldıkça her hafta bir kilo veremeyebilirsin..

Çok iyi iş çıkardın şimdiye kadar..

ya teşekkür ederim yine pazarda sohbet açıldı. satıcı sen çok verdin kaç kilo rahat 15 dedi. neyse kadının biri atladı ay bende çok kilo aldım tam 20 kilo hamilelikte dedi. kadın zarganadan hallice ay düşünebiliyomusunuz 90 kilo ile doğuma gittim dedi. ben söylemeyeyim diye güldüm. sonra yine duramadım 94 le hamile kaldım dedim. kadın ay berbat berbar amannn dedi. yani 90 üstü olunca böyle iğrenç bişi oluyosun. neyse hanfendi şimdi normal göründüğüme karar verdi sağolsun. saka gibi kilolu olmak toplumda aşağılanmak için yeterli nasıl bir dünya bu.

ablam yapsak bir diyet aslında versek 15 günde 18 kilo, 1 ayda mankendik. ama elma sevmiyorum ben

kilover hepiniz göreceksiniz diyor şimdi. görelim de senin sağlığına bişey olacak diye endişe ediyorum.kızmaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…