Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen o bana yazdığın şeyleri yiyerekmi verdin bu kiloları helalllll

ayy alemsin canım ya o zaman iyi ki kabul etmemişler çevremdekileri :)))
sendede ne şans varmış nereden buldun ya mıknatıs gibi çekmişsin resmen
bence sen kariyeri boşver çocuk yap en azından arena riski yok

YAĞMURGÖZLÜM....

Hoş geldin canım..Nasıl geçti endoskopin...

hoşbuldummmmmmmm ablacımmm

çok kolay değildi zorlandım ama dayandım ablacım...

doktorum dünya iyisi biriydi ben böyle doktor ilk defa gördüm ilk önce aldı karşısına neler yaşayacağımı tek tek anlattı...

sonuç....

midede yara var ve tamamen strese bağlı oluşmuş...

ve gastrit...

ne derdin var neyi taktın bu kadar kafana dedi....(((

parça aldı biyopsi yapılıcak...sonuç bir hafta sonra...

ilbatum geçmiş olsun oğluna allah sabrını vermiştir ama çok zor, bende pazartesi kan tahlili yaptırmam gerekiyor kızıma ortalığı ayağa kaldıracak biliyorum içim yanıyor şimdiden çok üzülüyorum,,,
yenacım iş görüşmesine gitmişsin hayırlşı olsun inşallah , paşamız senden ayrı kalabilecekmi,bizimki geçen hafta parka gitti babası ile bende mevlüde tabiii, kıyametleri koparmış anne anne diye mevlüt başladı ben eve geldim...
dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum...

Zayıflığın ''güzellik'' diye habire gözümüze sokulduğu bir dünya canım.....

Küçücük çocuklar bile diyetten bahsediyor artık...

Buyrun işte...Bunlar ideal manken diye podyumlarda kapışılıyor ve tv ekranlarında arzı endam edip bilinç altına işliyor...

bazılarının böyle özel çekicilikleri vardır. sen birdaha iş görüşmesine giderken uğurcuğunuda al yanına adam yorulmasın sonradan :)))

Geçmiş olsun canım..Neyse bunu da atlattın...
Sonuç için endişelenme sakın...Her şey iyi olacak....

İnanmıyorum yaaa..Seninde bayağı başarısız geçmiş kariyer yapma planların..

ablam yapsak bir diyet aslında versek 15 günde 18 kilo, 1 ayda mankendik. ama elma sevmiyorum ben

kilover hepiniz göreceksiniz diyor şimdi. görelim de senin sağlığına bişey olacak diye endişe ediyorum.kızmaaaaa

hadi gelmiş geçmiş olsun yağmurgözlüm..
Biyopsi sonuncunda iyi gelir hiiç meraklanma..

ben kaçıyorum kızlar eşim susmak bilmedi ne yazıkki
makinede çamaşır var onu bekliyorum diyorum ama nafile iyi baın kendinize yrn girerim belki yine hoşçakalın

Bilmiyorum ki derincim..ben ablası ve babasıyla hep bırakıyorum evde pek problem olmuyor..
Okula gideceksin diyorum ben işe gidince çok hoşuna gidiyor..Bimden 5 liraya küçük bir sırt çantası aldık ona nasıl mutlu oldu..Ablasıyla öğretmencilik oynuyorlar..
Bakalım yaa ben pek umutlu değilim ama olabilirde..

Ayyy ne kötü yaa..Hakkaten öyle şişmanlara öcü gibi bakılıyor artık..
Her yerde diyet muhabbeti,diyet ürünler,diyet şekilleri..
Herkes tornadan çıkmış gibi kusursuz olmak zorunda sanki..

Son düzenleme:

bununla geçmiş olsun. hayırlı sonuçlar çıkar inşallah

efsunlu sporunu bu gün yazmadın sanırım dün gece aklımda kalanı yazdım umarım hata yok kutluyorum başarını bu haftaki gerisi gelir inşallah tıkır tıkır gider kilolar.

Kızlar banada müsaade birazda kitap okuyayım yatakta

Hepinize hayırlı geceler ve Allah rahatlık versin
Allaha emanet olun
Yarın inşallah ilk fırsatt yine damlarım

Bu arada unutmadan Yağmurgözlüm sanada tekrar tekrar geçmiş olsun canım. İnşallah Allahın izniyle haftayada bize güzel haberler verirsin.

Beyzus Ablacım ya ne cirkin kadınmış o yaa valla o mankense ben insan değilim İnsanlara nereleri güzel göstermeye çalışıyorlar affedersiniz ama iğrenç bir görüntü oda yaa :26:
Sağlıklı yaşam diyorlar bumudur yani yok sağolsunlar ben almim okadarını. Zaten bütün etlerimi sıyırsalar benim kemikler bile onunkilerden iki misli kalındır
Rabbim bize sağlıklı ve normal olan kilolara gelmeyi nasip etsin bize yeter. Zati bende boyda yok ciroz gibi olsamda manken olamam ne uğraşcam okadarına bide benim herif okadar zayıf sevmez ne o kürdan kadar kadın dediğin eccük kalçalı olur diyenlerden ama tabi benim gibi abartmamak lazım salçayıda kalçayıda

neyse yine çenem düşmeden ben kaçtım öpüyorum hepinizi kocaman

slm millet diyeceğim ama şu an kimse yok..yine müthiş kilolar verilmiş.darısı başıma.ben üstümdeki bulutları bir am önce dağıtıp aranıza geleceğim.
İlbatum,canım yavrumuza geçmiş olsun.öyle zor bir süreçtir.anne olan bilir.allah başka zorluk yaşatmasın.
Yenacığım inşallah bir an önce hayırlı haberler alır ve kariyerine bıraktıpın yerden devam edersin.
mutlu!cuğum azminden bana da bulaşsın.
Yağmurgözlüm geçmiş olsun.hayırlı haberlerle dönersin inşallah..
Beyzusum seninde diyet gayet iyi gidiyor.

hepinize sağlık dolu günler.dün ısmarladığım ayakkabılar geldiMBT diye bir marka.ve neredeyse maaşımın yarısı..gayet güzeldi.evde biraz alıştırma yaptım.afrikalı yerlilerin giydiği ayakkabılar model alınmış.hem sağlığa hemde zayıflamaya katkısı varmış.gece yarıım saat walkerde bir saatte mekik aletinde çalıştım.

Banucuğum;özledim seni canım...

Herkesin iyi olmasına çok sevindim..Özellikle minişin.....

Senin de kilo vermene çok sevindim.
Bende ablacım bazen çok gelmiyorum kilo veremeyince ve sıkıntılarım olunca sizi daraltmak istemiyorum hastalıktan gitti kilolar hala midem çok kötü bugün en son 4 de yedim bir dahada hiç yiyemedim ne ilginç geliyor benim bu halıim::)))
Sağol canım.
Pil aldım 108.9 çıktım ama olsun önümüzdeki hafta bakarız artık 900 gr bile süper banaa.

seni çılgın güzel kadın..
Çıktım buhrandan..bende sevmedim bir daha girmeyi düşünmüyorum..:)

Nasılsın iyimisin beyzuşum..Annen nasıl.?
Sana mesaj attım aldınmı.?
Aman uzak dursun burhan abi bizlerden::)))
Maşallah buna şükür yaşlılarda başka bir güzel oluyolar yanacıkları yumuşacıktır.
Nazarlara gelmiş mink hanım.
yok canım ekmek yemez zaten yemekle arası yok zaten,birde sık sık değişriyorum çarşaflarını , ama bıçak duymamıştım bir deniyeyim bakalım ..
tekrar hoşgeldin aramıza canım....
Aman sen koyma derin Allah korusun.
Aynı yaşalrda aynısı ayşedede oldu 2 kere tekrarladı çok korktuk bol bol dua et o sırada biz ayşaeyi öyle açtık yazarken bile çok kötü oldum.
Süpersinnnn.
Hayırlı olsun inşallah ama iş egeresen özliyeceğiz sen.
Eline sağlıkk yenacım.
Tebrikler kızlar.
Geçmiş olsun annene canım inşallah herşey güzel ve temiz çıkar.
bu hafta çok güzel kilolar verilmiş ,hepinizi çooook tebrik ediyorum darısı bana inşallah ,bu hafta spor yapmama rağmen çok az gitti ((((

Çok şükür atlattınız inşallah sonuçta temiz gelsin.
Geçmiş olsun şükür bitti.
Korkunç şişman olmayı tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…