canım sen o bana yazdığın şeyleri yiyerekmi verdin bu kiloları helalllllslm herkse biraz geç oldu ama dereceye girenleri canı gönülden tebrik ederim.listeyi yapan arkadaşlarım çok uğraşıyorlar ve çokkk güzel oluyor ellerine sağlık.ibatum geçmiş olsun canım inşallah bişi çıkmıcak dua ediyoruz.
bu akşam gene gezmedeydim.akşam yemeği yememiştim ve küçücük bir dolma + çok az da açma yedim.(5 te biri kadar fln) ve bolll çay.tatlılardan yemedim.eve gelince küçük bir elmanın yarısını yedim.bugün temizlik yaptım spor yapamadım.haftasonu cozutmayız inşalahalışverişe gideceğiz çünkü :95::95:
Canım iş görüşmelerinde hemen kabul edeni görmedim demişsin ama kabul etmemeleri daha hayırlı.
Bak o cümlen üzerine uzun zaman önce yaşadığım bir olay aklıma geldi anlatayımda az gülün
Bir gün yine çocukta yaparım kariyerde diye cıldırdığımda eşime isyan bayrağını açtım ben iş arıyacağım ister kudur ister çatla diye. Tabi doğal olarak gazete ilanlarına baktım ve bir yerle telefonla görüştüm. Yetiştirilmek üzere Yönetici Asistanı arıyorlardı ve yabancı dil tercih sebebiydi. Eşim ya boşver bunlar boş işler şirket düzgün bir yer olsa gazeteye ilanı o şekilde vermez falan diye karşı cıktı ama ben yine inadım inat totoşum iki kanat gitcem dedim başka bişey demedim. Tamam madem git görüş dedi ve Sefaköyde bir yere gittim.
Tabi birde daha Almanyadan geleli 3 sene olduğu için tecrübesizlikten bir arkadaşıma bana eşlik etmesini istedim hani sen dışarda bekle ne olur ne olmaz diye. Adam içime kurt düşürdü ya bari biri yanımda olsun dedim.
Görüşmeyi yaptık ve karşımdaki adam tamam biz sizi ararız dedi ve bende eve döndüm.
Daha eve girdim ki yarım saat bile olmamıştı şirketten ayrılalı beni aradılar sizi işe alıyoruz ama biz her çalışanımıza özel sağlık sigortası yaptırıyoruz malum oda maliyetli bir şey olduğu için sadece ayda 50 tl maaşınızdan kesicez eğer kabul ederseniz dedi adam. Ben tabi havalara uçtum ama kendimi ağırdan satıcam diye eşime danışayım dedimişin ilginci beni cuma günü sözleşme imzalatmaya çağırıyorlar ve aynı gün iş başı yap diyorlar.
Eşim asla olmaz bunda bir bit yeniği var ya seni iki ay sonra kovarlarsa sonra o sağlık sigortasını en az bir sene ödemek zorunda kalırı üstelik hiç bir şirket cuma iş başı yap demez üstelik ayın sonuna doğru dedi.
Tabi ben kudurdum sinirden benim çalışmamı istemiyorsun yok 2000 tl maaş almamı engellemek için yapıyorsun falan diye. 3 veya 4 gece sonra birlikte Tv seyrediyoruz ama ben tabi adama küsüm
o an gözlerime inanamadım cünkü Arena Programı o gittiğim yerde çekim yapmış meğer herkesi aynı gün işe alındınız diye kandırıyorlarmış ve o imzaladıkları sağlık sigortalarıda sahteymiş üstelik herkestn farklı farklı meblalar almışlar.
Eşim bir hafta dalga geçti bak az daha Uğur Dündara malzeme oluyordun al sana kariyer diye
Zor yırttım anlıyacağın ama tabi bu ilk ve son vukatim olmadı
Aradan 1 sene sonra başka bir iş görüşmesine gittim ve adam o dönem kapalıydım beni sekreter olarak işe alıcaktı hatta bir arkadaşım daha baş vurmuştu onuda gizli kamera sistemleri satıyoruz sende satışta işe başla diye iş almıştı hesapta. Tabi biz oradaki bayanların masa üzerlerinde oturmasından rahatsız olduk lakait bir yer diye vazgeçtik ve inanmayacaksınız ama yine bir hafta sonra Arenada çıktı aynı şirket
Meğer orasıda gizli kamera satışı yapan şirket ayağı altında güzel bayanları gönderip müşteriyi ayartıp olmayan kameralar satıyorlarmış
Eşim resmen yerlere yattı gülmekten lan hatun sen az kaldı 3.cüde tok yoluna gitcen diye.
Bu seferde zenginlerin dolandırılmalarına bilmedende olsa yardımcı olacaktın diye.
O günden sonra kariyerime zirvede son vermeye karar verdim ve eşim bana kendi iş bulmadığı sürece iş görüşmelerine gitmeyeceğime karar verdim
yani diyorsunki bayram için hedefiniz varsa sizide bunlar bekliyor haberiniz olsun :))
YAĞMURGÖZLÜM....
Hoş geldin canım..Nasıl geçti endoskopin...
ya teşekkür ederim yine pazarda sohbet açıldı. satıcı sen çok verdin kaç kilo rahat 15 dedi. neyse kadının biri atladı ay bende çok kilo aldım tam 20 kilo hamilelikte dedi. kadın zarganadan hallice ay düşünebiliyomusunuz 90 kilo ile doğuma gittim dedi. ben söylemeyeyim diye güldüm. sonra yine duramadım 94 le hamile kaldım dedim. kadın ay berbat berbar amannn dedi. yani 90 üstü olunca böyle iğrenç bişi oluyosun. neyse hanfendi şimdi normal göründüğüme karar verdi sağolsun. saka gibi kilolu olmak toplumda aşağılanmak için yeterli nasıl bir dünya bu.
Canım iş görüşmelerinde hemen kabul edeni görmedim demişsin ama kabul etmemeleri daha hayırlı.
Bak o cümlen üzerine uzun zaman önce yaşadığım bir olay aklıma geldi anlatayımda az gülün
Bir gün yine çocukta yaparım kariyerde diye cıldırdığımda eşime isyan bayrağını açtım ben iş arıyacağım ister kudur ister çatla diye. Tabi doğal olarak gazete ilanlarına baktım ve bir yerle telefonla görüştüm. Yetiştirilmek üzere Yönetici Asistanı arıyorlardı ve yabancı dil tercih sebebiydi. Eşim ya boşver bunlar boş işler şirket düzgün bir yer olsa gazeteye ilanı o şekilde vermez falan diye karşı cıktı ama ben yine inadım inat totoşum iki kanat gitcem dedim başka bişey demedim. Tamam madem git görüş dedi ve Sefaköyde bir yere gittim.
Tabi birde daha Almanyadan geleli 3 sene olduğu için tecrübesizlikten bir arkadaşıma bana eşlik etmesini istedim hani sen dışarda bekle ne olur ne olmaz diye. Adam içime kurt düşürdü ya bari biri yanımda olsun dedim.
Görüşmeyi yaptık ve karşımdaki adam tamam biz sizi ararız dedi ve bende eve döndüm.
Daha eve girdim ki yarım saat bile olmamıştı şirketten ayrılalı beni aradılar sizi işe alıyoruz ama biz her çalışanımıza özel sağlık sigortası yaptırıyoruz malum oda maliyetli bir şey olduğu için sadece ayda 50 tl maaşınızdan kesicez eğer kabul ederseniz dedi adam. Ben tabi havalara uçtum ama kendimi ağırdan satıcam diye eşime danışayım dedimişin ilginci beni cuma günü sözleşme imzalatmaya çağırıyorlar ve aynı gün iş başı yap diyorlar.
Eşim asla olmaz bunda bir bit yeniği var ya seni iki ay sonra kovarlarsa sonra o sağlık sigortasını en az bir sene ödemek zorunda kalırı üstelik hiç bir şirket cuma iş başı yap demez üstelik ayın sonuna doğru dedi.
Tabi ben kudurdum sinirden benim çalışmamı istemiyorsun yok 2000 tl maaş almamı engellemek için yapıyorsun falan diye. 3 veya 4 gece sonra birlikte Tv seyrediyoruz ama ben tabi adama küsüm
o an gözlerime inanamadım cünkü Arena Programı o gittiğim yerde çekim yapmış meğer herkesi aynı gün işe alındınız diye kandırıyorlarmış ve o imzaladıkları sağlık sigortalarıda sahteymiş üstelik herkestn farklı farklı meblalar almışlar.
Eşim bir hafta dalga geçti bak az daha Uğur Dündara malzeme oluyordun al sana kariyer diye
Aradan 1 sene sonra başka bir iş görüşmesine gittim ve adam o dönem kapalıydım beni sekreter olarak işe alıcaktı hatta bir arkadaşım daha baş vurmuştu onuda gizli kamera sistemleri satıyoruz sende satışta işe başla diye iş almıştı hesapta. Tabi biz oradaki bayanların masa üzerlerinde oturmasından rahatsız olduk lakait bir yer diye vazgeçtik ve inanmayacaksınız ama yine bir hafta sonra Arenada çıktı aynı şirket
Meğer orasıda gizli kamera satışı yapan şirket ayağı altında güzel bayanları gönderip müşteriyi ayartıp olmayan kameralar satıyorlarmış
Eşim resmen yerlere yattı gülmekten lan hatun sen az kaldı 3.cüde tok yoluna gitcen diye.
Bu seferde zenginlerin dolandırılmalarına bilmedende olsa yardımcı olacaktın diye.
O günden sonra kariyerime zirvede son vermeye karar verdim ve eşim bana kendi iş bulmadığı sürece iş görüşmelerine gitmeyeceğime karar verdim
hoşbuldummmmmmmm ablacımmm
çok kolay değildi zorlandım ama dayandım ablacım...
doktorum dünya iyisi biriydi ben böyle doktor ilk defa gördüm ilk önce aldı karşısına neler yaşayacağımı tek tek anlattı...
sonuç....
midede yara var ve tamamen strese bağlı oluşmuş...
ve gastrit...
ne derdin var neyi taktın bu kadar kafana dedi....(((
parça aldı biyopsi yapılıcak...sonuç bir hafta sonra...
eşim hadi yatalım diyip duruyo ama benim uykum yok ki yaaa((
otur ayşem haftaya listeden çıkacan benim ona göre. spor yapmazsan eğer 30 yaş altı hatun kişi olduun için en az 180 dk 30 da benden 210 dk sporun üstüne çıkman gerekiyor.
ablam yapsak bir diyet aslında versek 15 günde 18 kilo, 1 ayda mankendik. ama elma sevmiyorum ben
kilover hepiniz göreceksiniz diyor şimdi. görelim de senin sağlığına bişey olacak diye endişe ediyorum.kızmaaaaa
doktorum dünya iyisi biriydi ben böyle doktor ilk defa gördüm ilk önce aldı karşısına neler yaşayacağımı tek tek anlattı...
sonuç....
ve gastrit...
ilbatum geçmiş olsun oğluna allah sabrını vermiştir ama çok zor, bende pazartesi kan tahlili yaptırmam gerekiyor kızıma ortalığı ayağa kaldıracak biliyorum içim yanıyor şimdiden çok üzülüyorum,,,
yenacım iş görüşmesine gitmişsin hayırlşı olsun inşallah , paşamız senden ayrı kalabilecekmi,bizimki geçen hafta parka gitti babası ile bende mevlüde tabiii, kıyametleri koparmış anne anne diye mevlüt başladı ben eve geldim...
dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum...
sonuç....
ve gastrit...
Bende ablacım bazen çok gelmiyorum kilo veremeyince ve sıkıntılarım olunca sizi daraltmak istemiyorum hastalıktan gitti kilolar hala midem çok kötü bugün en son 4 de yedim bir dahada hiç yiyemedim ne ilginç geliyor benim bu halıim::)))Banucuğum;özledim seni canım...
Herkesin iyi olmasına çok sevindim..Özellikle minişin.....
Senin de kilo vermene çok sevindim.
Sağol canım.tebrikler
umarım birşey çıkmaz
bizdende slm soyle
geçmişolsun
hemen kalar için hareketler yapmalısınız ağırlıklarla sarkma olmaması içinağırlık çalışmalı
geçmişolsun umarım birşey çıkmaz
hiç korkma kardeşim ve annemde yaptırdı zor bir olay değil umarım bir şey çıkmaz
geçmiş olsunbebeişine minicik kıyamam
Pil aldım 108.9 çıktım ama olsun önümüzdeki hafta bakarız artık 900 gr bile süper banaa.akşam misafirlikteydik yarım dilim kekle sonlandırdım..:)
afiyet olsun..
Çok sevindim asuu,hadi hayırlısı olsun..MEsafe nasıl okul eve..
Süper iyi spor yapmışsın..
Banucum,bilmiyorum nasıl istersen..Umarım yarın sabah tekrar tartılıp kilonu yazarsın..
Aman uzak dursun burhan abi bizlerden::)))
seni çılgın güzel kadın..
Çıktım buhrandan..bende sevmedim bir daha girmeyi düşünmüyorum..:)
Nasılsın iyimisin beyzuşum..Annen nasıl.?
Sana mesaj attım aldınmı.?
Maşallah buna şükür yaşlılarda başka bir güzel oluyolar yanacıkları yumuşacıktır.Sağolun canlarım...
Çok şükür bu günlere beraber geldiğimize deyip hamd ediyoruz...Yine de yaşına göre (86) çok iyi maaşallah...Bize fazla bir zorluk yaşatmıyor;sadece yeni olayları çabuk unutup gün içinde defalarca aynı şeyi soruyor...
Nazarlara gelmiş mink hanım.hoşbulduk yenacım....özledik seni ayolll, nerelerdesin kuzum yaaaa bende senin gibi buhranmı burhanmı ne ondan giriyorum kilo yüzünden, ama engellemeye alışıyorum kalbimin çırpışmaması için,bugün kuaföre gittim saçlarımı kestirdim saçlarım fönlüyken resmlerimi çekti eşim şimdi onları pcye yükledim taşan fazlalıklarıma sinir oldum resimleri silmek istedim ama silmedim olurda birgün ikili rakamlara düşersem karşılaştırırım dedim...
bu sıralar kızımda nazarmı oldu huysuzlukmu bilemiyorum geceleri ağlayarak uyanıyor zor sustruyoruz komşuları uykudan uyandırıyordur diye üzülüyorum inşallah geçer biran önce birşeylerdenmi korkuyor acaba diyorum....
üç gündür leslie ile yürüyordum bugün öğleden sonra misafirim geldi yürüyemedim fırsat bulupta inş yarın devam edebilirim......
Aman sen koyma derin Allah korusun.yok canım ekmek yemez zaten yemekle arası yok zaten,birde sık sık değişriyorum çarşaflarını , ama bıçak duymamıştım bir deniyeyim bakalım ..
tekrar hoşgeldin aramıza canım....
Aynı yaşalrda aynısı ayşedede oldu 2 kere tekrarladı çok korktuk bol bol dua et o sırada biz ayşaeyi öyle açtık yazarken bile çok kötü oldum.diyorum ya canım bayramda kilo aldığım için moralim çok bozuluyor tam olarak deyetimede adapte olamıyorum , iki gündür iyidim bugün yine misafir gelince olanlar oldu,bu seferde kendime çok kızıyorum...
ben bayramda boyamıştım canımda bugün kesim yaptırdım, sende güle güle kullan saçlarını...
sürekli ayetel kürsiyi okuyorum ama gündüz yaptığı inatlaşmalar yüzündenmi ağlıyor yoksa nazarmı korkmu çözemedim , çok ağlıyor babasınıda benie yanına yaklaştırmıyor git git diye ağlıyor, inş bu gece yine aynısı olmaz...
Süpersinnnn.kilo bildirimiiiiiiii..................
selam kızlaar..ben hafta sonu tatilinden sonra 130 u görmüştüm ödem atıcı çaylarla 128e düştüm p.tesi dukan diyetine başladım 4 günde 124.2 ye düştüm tam 4 kilo farketti .....
yeni kiloom 124.2.................
Hayırlı olsun inşallah ama iş egeresen özliyeceğiz sen.yağmurgözlü güzel arkadaşım gelince nasıl geçtiğini bize muhakak yaz lütfen...
Bu arada çok güzel kilolar verilmiş..Tebrik ederim sizi..
Bende hatırı sayılır bir rakam gördüm tartıda ama bi anlamı yok benim için..:)
bugün bir iş görüşmesine gideceğim hayırlısı bakalım..:)
Pek heyecanlıyım..
Eline sağlıkk yenacım.No|Kullanıcı|1.Hafta|1.Hafta (Fark)|2.Hafta|2.Hafta (Fark)|3.Hafta|3.Hafta (Fark)|4.Hafta|4.Hafta (Fark)|Aylık Sonuç
1|Zeynep957|İzinli|
2|İlbatum|94.1|-0.2|
3|gusel|103.6|Aynı|
4|toksin|İzinli|
5|Cherry-pie|İzinli|
6|nevzamansız|99|+0.8|
7|BEYZUS|93.7|-1.1|
8|sinoope | 90.6|-0.1|
9|Fadime02|98|-1|
10|yasafat|93.4|-1.4|
11|Derin|117.8|-1.2|
12|Tombulkelebek|?|
13|YENA|98.8|-2
14|Sarı_civcivim|82.6|-1.2|
15|efsunlu|93.6 |-1.9
16|Pinar110|?|
17|Ceco34 |115.8|Aynı|
18|yektaa|82.3|+0.1|
19|yst38|96.3|-1.2|
20|Arwen10_19|89.1|-0.8|
21|3meleğmvar|77.6|-1.8|
23|yağmurgözlü|100|-0.5|
24|saferan|124.2|
25|Umuttt|84.9|+0.1|
26|asumanzeynep|83.3|-0.6|
27|dalokaysmom|86.5|-1.8|
28|YOTSUZ |88.9|-0.6|
29|LEAH|82.7|Aynı|
30|Özka82|89.4|
31|Semiran|89.7|-0.2|
32| Banu145145|109.1|-0.9|
33|gulma| 93.8|+1|
34|ekincik|77.9|+0.4|
35|nagishan04|111.5|
36|ayse_C52|101.5|+1.7|
37|Tebessüm77|92.6|-2.6
38|yasemenn|88.3|+0.6|
39| Julyet|75.2|-0.7|
40|ervamm |86.7|+0.1|
41| doğa3 |?
42| gamze20|81|
43 |Nursena |88.5|-0.5|
44| ece78|91.3|-1.7|
Tebrikler kızlar.HAFTANIN 1.si.........- 2.6 kg.....................Tebessüm77......:81:
HAFTANIN 2.si........- 2 kg.........................YENA..............
HAFTANIN 3.sü.......- 1.9 kg......................Efsunlu.............:81:
Geçmiş olsun annene canım inşallah herşey güzel ve temiz çıkar.hepinize çok çok teşekkürler arkadaşlar. sımdılık ıyı bıraz ayaklandı allah şükür. ama agrısı oluyo tabıkı.
karnında beze vardı onu aldırdık. daha öncede kollarında vardı tam 7 lkere kollarından oldu. sımdıde karnından. ama vücudunun çeşitli yerlerınde cıkıyo işte. bu karnından aldıkları biyopsi yapılıcak hepsini almadılar bir parçasını aldılar ama kocaman bir parça kim bilir bezenin kendisi ne kadar...
ıyı dıleklerınız ıcın hepınıze tesekkur edıyorum canlarım
bu hafta çok güzel kilolar verilmiş ,hepinizi çooook tebrik ediyorum darısı bana inşallah ,bu hafta spor yapmama rağmen çok az gitti((((
sayı eylül spor listesi 1. hafta 2. hafta
1 efsunlu 650 dk 600 dk
2 pınar110 120 dk
3 ibatum 380dk
4 dalokaysmom 210 dk 360 dk
5 asumanzeynep 300 dk 450dk
6 nevzamansız 240 dk 300dk
7 nursena 60dk 200 dk
8 ceco34 210dk 200dk
9 toksin 300 dk
10 yağmurgözlü
11 yts38 365dk
12 ece78 270dk 385dk
13 semiran 420dk
14 sinopee
15 cherrypie
16 derin 150dk
17 qusel 120 dk 100dk
18 yotsuz
19 fadime02 180 dk
20 gülma 265 dk 100 dk
21 yena 180dk
22 3melegmvar 760 dk 680dk
23 Umutttt 160dk 190dk
24 Beyzuş 200dk
25 ekincek 100 dk 150 dk
26 zeynep957
27 tebessüm77 325dk
28 ervam 210 dk 500 dk
29 banu145145
30 sarıcivcivim 370dk
31 gamze20 210dk
Çok şükür atlattınız inşallah sonuçta temiz gelsin.Galiba daha iyi ben size anlatmadım bayramda olanları,
babasına gittik anne teyzelerde falan neyse ben gitmedim hatta bu meshur montu o gün aldım mutlu mutlu kitap okuyum derken eşi,m geldi bayaa bi derin sohbete daldık ve beni ikna etti. zaten daloki teyzelerdeydi.beni de götürdü eşim eve 20 dk kaldık kadın bayaaa kötü görünmesine rağmen ayaktaydı. kolu alçıda baştan aşağıya falan parmaklar yaralı. zor geldi ama bana göz göze bile gelmedim, extra bişey yapmadılar yani gayet normal davrandilar daloki show vardı zaten. neyse çıktık. geçmişolsun iyibayramlar dedim çıktım. bu kadar bakalım neolacak sonumuz.
Geçmiş olsun şükür bitti.hoşbuldummmmmmmm ablacımmm
sonuç....
ve gastrit...
Korkunç şişman olmayı tercih ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?