Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydıın..............

yağmurgözlü geçmiş olsun canım.....inş..sonuçların iyi çıkar..................

ilbatum
geçmiş olsun canım............

banu geçmiş olsun canım ............

yena ellerine sağlık emekklerin için.inş. istrediğin gibi bir iş bulursun............

Günaydın millet..:79::79:
Uyuyosunuz değilmi hala..KAlkın hadi.. uyu uyu nereye kadar...
Güzel,başarılı ve huzurlu bir haftasonu geçirelim inşallah..

Banucum,iyileşmedinmi daha.? KEndine çok iyi bak tatlım..Hastalarınız iyileşiyor mesajında okumuştum. peki senin neden hala pek keyfin yok...
eğer paylaşıcak gibiysen anlatman senide rahatlatır..bizi sıkıcağını hiç düşünme kendi adıma ben seni dinler ve destek olmaya çalışırım...

Son düzenleme:

Selam..

ayakkabını iyi ve zayıf günlerde kullan ama çok merak ettim nasıl bişeyki böyle maaşın yarısı kadar..:)
Zayıflatma özellğinidemi çıkardılar ayakkabıların.?

Günaydın canım..

Yeğenini tebrik etmek istiyorum,başarılar..

Bu arada bende evinin resimlerini gördüm çok ferah ve şık döşenmiş..Sağlıkla,huzurla oturun..

Günaydın canım..

Yeğenini tebrik etmek istiyorum,başarılar..

Bu arada bende evinin resimlerini gördüm çok ferah ve şık döşenmiş..Sağlıkla,huzurla oturun..

iyi dileklerin için sağol yenaa...daha güzelleri sizin olsun inş....

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn....ben uyandımmmmm....:)))))))) oğluşuma kahvaltı hazırladım işe gönderdim....kendimi iyi hissederken azcık evcezimi toparlayayım süpürüp sileyim ıspanak eksem biter yani ...:))))

kızlarr uyku kilo aldırıyor erken kalmaya çalışın bir zamanlar gittiğim akupunktur dr söylemişti...:))

günaydın ablacım çok geçmişolsun sana tekrar...

uyku kilo yapıyor teorğini pratiğe dökmüş biri olarak kesinlikle çok uyumayın diyorum...

off ben işteyim ne güzel c.teside çalışmamak ablacım evde işler beni bekliyor genelde c.tesi akşamı temzilik yaparım pazar bana kalsın diyee. yazık yaf bana...

bununla geçmiş olsun. hayırlı sonuçlar çıkar inşallah

İnanmıyorum yaaa..Seninde bayağı başarısız geçmiş kariyer yapma planların..

hadi gelmiş geçmiş olsun yağmurgözlüm..
Biyopsi sonuncunda iyi gelir hiiç meraklanma..

Geçmiş olsun canım..Neyse bunu da atlattın...
Sonuç için endişelenme sakın...Her şey iyi olacak....

bende merak etmiştim ablacım iyi ki hatırlattın sağol, inşalalh iyi geçmiştir,rabbim şifa versin

öncelikle hayırlı cumalar

kilom 88.3

Yagmurgözlü ve İlbatum İNŞAALLAH sonuçlar iyi çıkar korktuğunuza değmez

teşekkür ederim canım... Allah kolaylık versin zor...bir pazar günü kalıyor kendine onda da ne yapabilirsenbizim cumartesi yok çok şükür bir ara patron bayağı tutturmuştu yarım gün gelinecek diye ama müdür karşı çıktı beni bir allahın kulu cumartesi buraya getiremez dedi...Allah razı olsun müdürden...

Kocaman günaydın kızlar...

ilbatum canım sonuçların iyi çıkar inşallah...

ceco süpermiş işe başlama girişimin demek böyle sonuçlandı.bir bayan olarak çalışmak zor gerçekten.bende bebeğim olana kadar calışırım diyorum sonrası allah kerim

kızlar benim canım çok sıkıldı kilo veremeyipte artı olduğum için. Gerçi şöle bir sorunum wc düzenim bozuldu ve de karnım sürekli gaz dolu şişkin acıyor bastırınca.çok rahatsızım bu durumdan bu hafta bol bol yeşil çay içmeyi planlıyorum.bakalım sonuç değişecekmi..

kesinlikle kilo insanların saygısızlığına sebep oluyor. 10 kilo fazlam varken heryerde daha farklı karşılanıp daha farklı cevaplar alırken. bi 10 kilo verdimde aaaa meğer ben kraliçeymişim diyorum şimdi:) ye kürküm ye si vardı ya nasreddin hocanın:) bizim onu değişip "zayıfla bedenim zayıfla" filan yapmamız şart:)

bu ne yaaa : O
hmmm eğer güzellik mankenlik böyle ise SOMALİ deki tüm kadınlar mankenmiş meğer. ne diye yardım yapılıyor o halde .......
yaaa ne komik açlıktan kıvranıyorsan sağlıklısın mı demek
ne saçma yaaa böylesini jhiçbir erkek beğenmez. hatun dediğinde yine de azıcık et olucak canıııım:)
1 gram et bin ayıp örter:)
ama unutmayın 1000 gram değil:) 1 gram

bu arada annemide diyete başlattım biliyormusunuz:)
nefrolojiye filan gitmiştik. gut varmış sanırım annemde idrarında protein kaçağı varmış. diyetisyene yönlendirdiler. amaaaannn diyetisyende Allahım öyle gıcık öyyle gıcıkkiiiii...... eline almış kağıt parçalarını daha doğrusu devletin eline tutturduğu kağıtları... bunlar yasak, bunları ye , bunları yeme, işte bu da programın diye verdi. dedim ki siz kendiniz bişeyler katıp bişeyler konuşmayacakmısınız?????
annemde dedi benim motiveye ihtiyacım var. bende liste çok ben kendim liste oluşturabiliyorum. besin mezunuyum ama motiveye ihtiyacım var dedi. kız da baktı baktı benim size yapabileceğim bişey yok eğer gerçekten istiyorsanız yapıcaksanız dedi........ isterseniz psikiyatriste gidebilirsiniz dedi : )
yaaaa işte bööle ama ben anneme motive oluyorum burda sizlerden bahsediyorum
onun vakti olmuyo nete girmeye pek. interneti de sevmez zaten ama bakarsınız yakında onu da katarım aramıza
105.5 ile başladı 1 haftada güzel verdi o da 102 küsür bişeydi
gayette güzel besleniyor. MaşaAllah

Merhaba kizlarrr..

1. TAKIM CUMA zayiflama Yarismasindan geliyorum....

su an 2-3 kisiye yerimiz varr.... Kaptan yardimcisiyim orada...
GELMEK ISTEYEN varsa buyursun.. güzel sohbetler var bizdede...
ayni anda baska topiklere de katilabiliyorsunuz tabiki... sadece takimlara degil..

her cuma tartiliyorsunuz... hangi takim daha cok kilo verdiyse (yüzdesi hesaplaniyor) birinci oluyor.
Yarismada rejim yapmak daha zevkli tabiki... 1 Hafta deneme süreniz var... yani simdi gelirseniz.. cuma bildirim yapiyorsunuz. ve diger cuma da listedesiniz...
amacimiz kilo almamak. alirsaniz takimi kötü etkiler 1. olamayiz veya sonuncu oluruz iste...
zevkli oluyor... buyrunn kapimiz acik gelin...

canım sen o bana yazdığın şeyleri yiyerekmi verdin bu kiloları helalllll

evet canım günde 1 ara öğün atlıyorum ya ikindi ya yatsı.bazen atlamayıp azaltıyorum.2 meyve yerine 1 meyve gibi.bazen de çok az ekmeği azaltıyorum.2 dilimse 1,5 dilim gibi.ama ana öğünleir yiyorum mutlaka .fakat bugünlerde yediklerim fazla geliyor gözüme daha da mı azaltsamki diyorum.mesela nesfit öğünüm vardı.(diyetisyen dışı kendim üşendiğimde kahvaltıyı bu şekilde yapıyom)ben koca bir tabak doldurup üstüne baya süt döküp yiyordum.bazen az daha ekliyordum bitince yani 1,5 tabak yiyordm.biş arkadaşımız çok kalorili olduğunu söyleyince aaaa dedim ne yapıyorum bennnn yani geçen haftaya kadar gayet uyuyordum diyetime.hatta geçtiğim de oluyormuş nesfitli günlerde.şimdi nesfit öğününü azalttım.

Son düzenleme:
Sağol saferancım yerleştinmi bittimi işler.
Evdekiler çok şükürki iyileşmeye başladılar bende sanırım stresten dolayı mideme bişey oldu pazar gününden beri midem çok kötü bu ara hastalıklarla beraber aile içi bazı olaylar yaşandı bende hiç istemiyorum kırgınlıklar olsun onların düzeltmeye çalışırken kendimi mahvettim.Kendimin yeterince zaten derdi var birde ekstralar çıkınca çok fena oluyorum burda hep size dert yaazmak istemiyorum bazen kendimden bile sıkılıyorum aslında başka bir işle uğraşmam lazım belki o zaman kendimlede uğraşmam çok sağol yenacım zaten her zaman destek oldun sen çok iyi bir arkadaşsın.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız devlet dietisyenleri böyle yapıcak bişey yok bende sinir oluyorum bu obezite büyük bir dert ama ssk ödeme yapmıyor aslında buna karşı birlik olup sağlık bakanlığına yazı gönderebiliriz özel hastahanelerde ssk mız dietisyendede geçsin diye.

ece'cim ,
sendeki listeyi doktor verdiyse uygulamaya çalış bize veya sana fazla gelebilir ama demekki alman gereken o..
KEndi başına azaltma bence..ayrıca sen birde emziriyorsun..Ve 90 küsur kilodasın..Tabiiki 60 kilodakinden çok fazla kalori alımımız olacak..

Nesfit ben hiiç sevemedim birde onları yedikten sonra çok daha fazla acıktığımı hissettim..ben klasikçiyim çay ekmek peynir olsun başka da bişey olmasın yeter bana..
Haa müsli almıştım ramazanda, bir iki sahur onu yedim çok doyurucu ama dediğim gibi sevmeyince ı-ıh gitmiyor..

kızlar sonucumuz geldi kist varmış ve alınması gerkiyormuş, bebeğim birkaç aya kadar ameliyat olacak

çok geçmş olsun rabbim şifa versin ,yediklerine içtiklerine dikkat et ablacım
çok zormuş gerçekten insanın canından can gidiyor resmen, sizin neyiniz vardı çok geçmiş olsun miniğimize rabbim hepsini korusun
bu ne ya iğrençççççç bu kadınsa ben değilim anasını satayım
çok teşekkür ederim ablacım allah razı olsun, rabbim yaşatmaz inşallah
sağol canım ....
ben bebeğim sayesinde hiç uyumuyorum ama hala yerimde sayıyorum :)))

sonuçlar çıktı kötü huylu birşey yok şükür ama kist var ameliyat olacak mecburen
sıkma canını tuvalet işini halledersen düzelir kilo vermen ,yeşilçayı da ihmal etme
anneciğine çok geçimiş olsun canım, sen onuda kat aramıza beraber zayıflayalım bakalım :)))

ben bu kadar yemiyorum bile ama gitmiyor ya 90 altını bu ay sonu görmem gerek 14 güne 4 kilo gider mi ya zor gibi ama hedefim her ay 5 kilo ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…