slm millet diyeceğim ama şu an kimse yok..yine müthiş kilolar verilmiş.darısı başıma.ben üstümdeki bulutları bir am önce dağıtıp aranıza geleceğim.
İlbatum,canım yavrumuza geçmiş olsun.öyle zor bir süreçtir.anne olan bilir.allah başka zorluk yaşatmasın.
Yenacığım inşallah bir an önce hayırlı haberler alır ve kariyerine bıraktıpın yerden devam edersin.
mutlu!cuğum azminden bana da bulaşsın.
Yağmurgözlüm geçmiş olsun.hayırlı haberlerle dönersin inşallah..
Beyzusum seninde diyet gayet iyi gidiyor.
hepinize sağlık dolu günler.dün ısmarladığım ayakkabılar geldiMBT diye bir marka.ve neredeyse maaşımın yarısı..gayet güzeldi.evde biraz alıştırma yaptım.afrikalı yerlilerin giydiği ayakkabılar model alınmış.hem sağlığa hemde zayıflamaya katkısı varmış.gece yarıım saat walkerde bir saatte mekik aletinde çalıştım.
günaydıın..............
yağmurgözlü geçmiş olsun canım.....inş..sonuçların iyi çıkar..................
ilbatum geçmiş olsun canım............
banu geçmiş olsun canım ............
yena ellerine sağlık emekklerin için.inş. istrediğin gibi bir iş bulursun............
Günaydın canım..
Yeğenini tebrik etmek istiyorum,başarılar..
Bu arada bende evinin resimlerini gördüm çok ferah ve şık döşenmiş..Sağlıkla,huzurla oturun..
Günaydın millet..:79::79:
Uyuyosunuz değilmi hala..KAlkın hadi.. uyu uyu nereye kadar...
Güzel,başarılı ve huzurlu bir haftasonu geçirelim inşallah..
Banucum,iyileşmedinmi daha.? KEndine çok iyi bak tatlım..Hastalarınız iyileşiyor mesajında okumuştum. peki senin neden hala pek keyfin yok...
eğer paylaşıcak gibiysen anlatman senide rahatlatır..bizi sıkıcağını hiç düşünme kendi adıma ben seni dinler ve destek olmaya çalışırım...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn....ben uyandımmmmm....:)))))))) oğluşuma kahvaltı hazırladım işe gönderdim....kendimi iyi hissederken azcık evcezimi toparlayayım süpürüp sileyim ıspanak eksem biter yani ...:))))
kızlarr uyku kilo aldırıyor erken kalmaya çalışın bir zamanlar gittiğim akupunktur dr söylemişti...:))
günaydıın..............
yena ellerine sağlık emekklerin için.inş. istrediğin gibi bir iş bulursun............
Bende ablacım bazen çok gelmiyorum kilo veremeyince ve sıkıntılarım olunca sizi daraltmak istemiyorum hastalıktan gitti kilolar hala midem çok kötü bugün en son 4 de yedim bir dahada hiç yiyemedim ne ilginç geliyor benim bu halıim::)))
Sağol canım.
Pil aldım 108.9 çıktım ama olsun önümüzdeki hafta bakarız artık 900 gr bile süper banaa.
Aman uzak dursun burhan abi bizlerden::)))
Maşallah buna şükür yaşlılarda başka bir güzel oluyolar yanacıkları yumuşacıktır.
Nazarlara gelmiş mink hanım.
Aman sen koyma derin Allah korusun.
Aynı yaşalrda aynısı ayşedede oldu 2 kere tekrarladı çok korktuk bol bol dua et o sırada biz ayşaeyi öyle açtık yazarken bile çok kötü oldum.
Süpersinnnn.
Hayırlı olsun inşallah ama iş egeresen özliyeceğiz sen.
Eline sağlıkk yenacım.
Tebrikler kızlar.
Geçmiş olsun annene canım inşallah herşey güzel ve temiz çıkar.
Çok şükür atlattınız inşallah sonuçta temiz gelsin.
Geçmiş olsun şükür bitti.
Korkunç şişman olmayı tercih ederim.
slm millet diyeceğim ama şu an kimse yok..yine müthiş kilolar verilmiş.darısı başıma.ben üstümdeki bulutları bir am önce dağıtıp aranıza geleceğim.
İlbatum,canım yavrumuza geçmiş olsun.öyle zor bir süreçtir.anne olan bilir.allah başka zorluk yaşatmasın.
Yenacığım inşallah bir an önce hayırlı haberler alır ve kariyerine bıraktıpın yerden devam edersin.
hepinize sağlık dolu günler.dün ısmarladığım ayakkabılar geldiMBT diye bir marka.ve neredeyse maaşımın yarısı..gayet güzeldi.evde biraz alıştırma yaptım.afrikalı yerlilerin giydiği ayakkabılar model alınmış.hem sağlığa hemde zayıflamaya katkısı varmış.gece yarıım saat walkerde bir saatte mekik aletinde çalıştım.
bununla geçmiş olsun. hayırlı sonuçlar çıkar inşallah
İnanmıyorum yaaa..Seninde bayağı başarısız geçmiş kariyer yapma planların..
hadi gelmiş geçmiş olsun yağmurgözlüm..
Biyopsi sonuncunda iyi gelir hiiç meraklanma..
Geçmiş olsun canım..Neyse bunu da atlattın...
Sonuç için endişelenme sakın...Her şey iyi olacak....
bende merak etmiştim ablacım iyi ki hatırlattın sağol, inşalalh iyi geçmiştir,rabbim şifa versin
canlarım hepiniz çok sıcakkanlı, samimi ve tatlısınız ,hepinize çok ama çok teşekkür ederim ,allah hepinizden binlerce kez razı olsun
öğlene doğru gittik hastaneye ,eşim sen çık dayanamazsın dedi bende kardeşimle çıktım oturayım dedim bebeğimin çığlını duymamla oradan nasıl kalktım nasıl koştum hatırlamıyorum, damar yolunu bulamamışlar 2-3 kez denediler ama olmadı yine bana öyle bir bakışı vardıki anne beni kurtar der gibi içim parçalandı o ağladı ben ağladımsoonra kas içi bir iğneyle uyuttular yaklaşık yarım saat sürdü ama geçmedi ömrümün en uzun yarım saatiydi... yavrum drun kollarında baygın halde çıktı ,dayanamadım yine zor tuttum kendimi, müşahade altına alındı uyanması beklendi 2 saat sonra ancak ayıldı hala daha mahsun mahsun bakıyor kuzum, ne zormuş anne olmak ya bunu çok iyi anladım, sonucumuz yarın çıkacakmış ,rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin,meleğimi korusun
tesekkur ederim ablacim valla yuruyusu birakmiyorum gitsin dimi ama
evet esim istemiyor çunki 75te kal diyor esime demistim kk girince moralim guzel oluyo el ele verip kilo vermeye ugrastigimizi bilmek beni motive ediyor burasi olmasa bukadar veremezdim diye kiskaniya canim benibelkide birakirdim 80 veya 75 te ama sizlerin kilo çizelgesindeki rakamlari gordukçe heveslendim bende verebilirim 60olabilirim diye kendime surekli soyluyorum olucakta ALLAH in izniyle buradan ayrilamam ben islerim olmadigi surece gelirim esim kilo vermemi istemiyor artik oyuzden takildi bana kizmaz yani gelirim
Sonuçlar haftaya eve gelicek sonra doktora gidicem paylasirim tabikide
Bendede vardir belirtileri var bide buaralar midem çok bulaniyor,halsizlik ve geçmeyen bas agrisi var(Annemlerde de var)
doktor bikaç kan tahlili yazmisti merak ettim sordum kan verirken
kolestrol ve seker de varmis iyi oldu onlarida ogrenmis olurum bide hamilelik testi yaptirdim:78:aslinda ben istemedim midem bulaniyor dedim doktorum guldu yok dedim ilacimi içiyorum+korunuyoz olamaz dedim ama yazmis
geçmis olsun canim ALLAH acil sifalar versin Annene
Ellerine saglik YENA abla ALLAH razi olsun
Tebrik ederim kizlarrrr
Geçmisi bitiremedim henuz ilbatum canim bilmiyorum neoldugunu ama çoook geçmis olsun insallah onemli biseyi yokturdur
Yagmurgozlum Geçmis olsun
ALLAH im hastalara sifa dertlilere deva versin
ALLAH im kimseye dermansiz dert vermesin (Amiiiiiiiinnnnnnn)
Yenacım ellerine sağlık hakkını helal et.. ben de renkli yazdım zannediyordum meğer becerememişim
herkesleri tebrik ediyorum tabii listedeki arkadaşları daha çok tebrik ediyorum.....
Yenacım bu arada iş görüşmende de başarılar dilerim umarım senın için en iyisi ne ise o olur canım.....
3meleğim var canım sonuçların ne zaman çıkacak?
ilbatum ve yağmurgözlü sonuçlarınızı beklıyoruz, haberdar edin bizi
gusel canım annene geçmiş olsun baya ameliyat geçirmiş allah yardımcısı olsun , ne ameliyatı olmuştu?
Selamm kızlarrrrrrrr
Anam bir dün girmedim ne çok geçmiş birikmiş oku oku gözler hüdaverdiye dönüyordu az daha
Yenacığım umarım görüşmen dilediğin gibi geçmiştir. Rabbim herşeyi gönlüne göre verir inşallah.
Yağmurgözlüm canım çok geçmiş olsun. Aklına kötü şeyler getirme Allahın izniyle hiç bir şey cıkmayacaktır inşallah.
İlbatum seninde kuzucuğuna da çok geçmiş olsun canım. Üzülme Güzel Allahım onları korur inşallah onunda en kısa zamanda hiçbirşeyciği kalmayacaktır.
Rabbim her ikinize de acil şifalar versin ve bir daha göstermesin.
Hatta tüm hastalara bir an önce şifa verir inşallah.
Guzel seninde annene çok geçmiş olsun canım.
Kilo bildirimim: Bu hafta da maalesef değişen bişey yok hala 115,8 kilom
İki gündür süren kabızlığın nedeni herhalde birde adet yeni bitti ya ondan herhalde.
Spor bildirimim: bu hafta ancak 200 dakka yapabildim
Olsun moralimi bozmuyorum ve önümüzdeki haftaya bakıyorum :122:
Kilo veren hatta veremeyen herkesi azminden dolayı tebrik ediyorum ve umarım haftaya hepimiz çok daha güzel kilolar vermiş oluruz.
öncelikle hayırlı cumalar
kilom 88.3
Yagmurgözlü ve İlbatum İNŞAALLAH sonuçlar iyi çıkar korktuğunuza değmez
yağmurgözlü güzel arkadaşım gelince nasıl geçtiğini bize muhakak yaz lütfen...
Bu arada çok güzel kilolar verilmiş..Tebrik ederim sizi..
Bende hatırı sayılır bir rakam gördüm tartıda ama bi anlamı yok benim için..:)
bugün bir iş görüşmesine gideceğim hayırlısı bakalım..:)
Pek heyecanlıyım..
günaydın ablacım çok geçmişolsun sana tekrar...
uyku kilo yapıyor teorğini pratiğe dökmüş biri olarak kesinlikle çok uyumayın diyorum...
off ben işteyim ne güzel c.teside çalışmamak ablacım evde işler beni bekliyor genelde c.tesi akşamı temzilik yaparım pazar bana kalsın diyee. yazık yaf bana...
Haydi fistuklar kaldırın yımışak ve gocuman bölgenizi..
Ben dahil
ya teşekkür ederim yine pazarda sohbet açıldı. satıcı sen çok verdin kaç kilo rahat 15 dedi. neyse kadının biri atladı ay bende çok kilo aldım tam 20 kilo hamilelikte dedi. kadın zarganadan hallice ay düşünebiliyomusunuz 90 kilo ile doğuma gittim dedi. ben söylemeyeyim diye güldüm. sonra yine duramadım 94 le hamile kaldım dedim. kadın ay berbat berbar amannn dedi. yani 90 üstü olunca böyle iğrenç bişi oluyosun. neyse hanfendi şimdi normal göründüğüme karar verdi sağolsun. saka gibi kilolu olmak toplumda aşağılanmak için yeterli nasıl bir dünya bu.
canım sen o bana yazdığın şeyleri yiyerekmi verdin bu kiloları helalllll
Sağol saferancım yerleştinmi bittimi işler.günaydıın..............
Evdekiler çok şükürki iyileşmeye başladılar bende sanırım stresten dolayı mideme bişey oldu pazar gününden beri midem çok kötü bu ara hastalıklarla beraber aile içi bazı olaylar yaşandı bende hiç istemiyorum kırgınlıklar olsun onların düzeltmeye çalışırken kendimi mahvettim.Kendimin yeterince zaten derdi var birde ekstralar çıkınca çok fena oluyorum burda hep size dert yaazmak istemiyorum bazen kendimden bile sıkılıyorum aslında başka bir işle uğraşmam lazım belki o zaman kendimlede uğraşmam çok sağol yenacım zaten her zaman destek oldun sen çok iyi bir arkadaşsın.Günaydın millet..:79::79:
Uyuyosunuz değilmi hala..KAlkın hadi.. uyu uyu nereye kadar...
Güzel,başarılı ve huzurlu bir haftasonu geçirelim inşallah..
Banucum,iyileşmedinmi daha.? KEndine çok iyi bak tatlım..Hastalarınız iyileşiyor mesajında okumuştum. peki senin neden hala pek keyfin yok...
eğer paylaşıcak gibiysen anlatman senide rahatlatır..bizi sıkıcağını hiç düşünme kendi adıma ben seni dinler ve destek olmaya çalışırım...
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız devlet dietisyenleri böyle yapıcak bişey yok bende sinir oluyorum bu obezite büyük bir dert ama ssk ödeme yapmıyor aslında buna karşı birlik olup sağlık bakanlığına yazı gönderebiliriz özel hastahanelerde ssk mız dietisyendede geçsin diye.kesinlikle kilo insanların saygısızlığına sebep oluyor. 10 kilo fazlam varken heryerde daha farklı karşılanıp daha farklı cevaplar alırken. bi 10 kilo verdimde aaaa meğer ben kraliçeymişim diyorum şimdi:) ye kürküm ye si vardı ya nasreddin hocanın:) bizim onu değişip "zayıfla bedenim zayıfla" filan yapmamız şart:)
bu ne yaaa : O
hmmm eğer güzellik mankenlik böyle ise SOMALİ deki tüm kadınlar mankenmiş meğer. ne diye yardım yapılıyor o halde .......
yaaa ne komik açlıktan kıvranıyorsan sağlıklısın mı demek
ne saçma yaaa böylesini jhiçbir erkek beğenmez. hatun dediğinde yine de azıcık et olucak canıııım:)
1 gram et bin ayıp örter:)
ama unutmayın 1000 gram değil:) 1 gram
bu arada annemide diyete başlattım biliyormusunuz:)
nefrolojiye filan gitmiştik. gut varmış sanırım annemdeidrarında protein kaçağı varmış. diyetisyene yönlendirdiler. amaaaannn diyetisyende Allahım öyle gıcık öyyle gıcıkkiiiii...... eline almış kağıt parçalarını daha doğrusu devletin eline tutturduğu kağıtları... bunlar yasak, bunları ye , bunları yeme, işte bu da programın diye verdi. dedim ki siz kendiniz bişeyler katıp bişeyler konuşmayacakmısınız?????
annemde dedi benim motiveye ihtiyacım var. bende liste çok ben kendim liste oluşturabiliyorum. besin mezunuyum ama motiveye ihtiyacım var dedi. kız da baktı baktı benim size yapabileceğim bişey yok eğer gerçekten istiyorsanız yapıcaksanız dedi........ isterseniz psikiyatriste gidebilirsiniz dedi : )
yaaaa işte bööle ama ben anneme motive oluyorum burda sizlerden bahsediyorum
onun vakti olmuyo nete girmeye pek. interneti de sevmez zaten ama bakarsınız yakında onu da katarım aramıza
105.5 ile başladı 1 haftada güzel verdi o da 102 küsür bişeydi
gayette güzel besleniyor. MaşaAllah
evet canım günde 1 ara öğün atlıyorum ya ikindi ya yatsı.bazen atlamayıp azaltıyorum.2 meyve yerine 1 meyve gibi.bazen de çok az ekmeği azaltıyorum.2 dilimse 1,5 dilim gibi.ama ana öğünleir yiyorum mutlaka .fakat bugünlerde yediklerim fazla geliyor gözüme daha da mı azaltsamki diyorum.mesela nesfit öğünüm vardı.(diyetisyen dışı kendim üşendiğimde kahvaltıyı bu şekilde yapıyom)ben koca bir tabak doldurup üstüne baya süt döküp yiyordum.bazen az daha ekliyordum bitince yani 1,5 tabak yiyordm.biş arkadaşımız çok kalorili olduğunu söyleyince aaaadedim ne yapıyorum bennnn yani geçen haftaya kadar gayet uyuyordum diyetime.hatta geçtiğim de oluyormuş nesfitli günlerde.şimdi nesfit öğününü azalttım.
çok geçmş olsun rabbim şifa versin ,yediklerine içtiklerine dikkat et ablacımhoşbuldummmmmmmm ablacımmm
çok kolay değildi zorlandım ama dayandım ablacım...
doktorum dünya iyisi biriydi ben böyle doktor ilk defa gördüm ilk önce aldı karşısına neler yaşayacağımı tek tek anlattı...
sonuç....
midede yara var ve tamamen strese bağlı oluşmuş...
ve gastrit...
ne derdin var neyi taktın bu kadar kafana dedi....(((
parça aldı biyopsi yapılıcak...sonuç bir hafta sonra...
çok zormuş gerçekten insanın canından can gidiyor resmen, sizin neyiniz vardı çok geçmiş olsun miniğimize rabbim hepsini korusunilbatum geçmiş olsun oğluna allah sabrını vermiştir ama çok zor, bende pazartesi kan tahlili yaptırmam gerekiyor kızıma ortalığı ayağa kaldıracak biliyorum içim yanıyor şimdiden çok üzülüyorum,,,
yenacım iş görüşmesine gitmişsin hayırlşı olsun inşallah , paşamız senden ayrı kalabilecekmi,bizimki geçen hafta parka gitti babası ile bende mevlüde tabiii, kıyametleri koparmış anne anne diye mevlüt başladı ben eve geldim...
dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum...
bu ne ya iğrençççççç bu kadınsa ben değilim anasını satayım
çok teşekkür ederim ablacım allah razı olsun, rabbim yaşatmaz inşallahslm millet diyeceğim ama şu an kimse yok..yine müthiş kilolar verilmiş.darısı başıma.ben üstümdeki bulutları bir am önce dağıtıp aranıza geleceğim.
sağol canım ....günaydıın..............
ben bebeğim sayesinde hiç uyumuyorum ama hala yerimde sayıyorum :)))günaydınnnnnnnnnnnnnnnn....ben uyandımmmmm....:)))))))) oğluşuma kahvaltı hazırladım işe gönderdim....kendimi iyi hissederken azcık evcezimi toparlayayım süpürüp sileyim ıspanak eksem biter yani ...:))))
kızlarr uyku kilo aldırıyor erken kalmaya çalışın bir zamanlar gittiğim akupunktur dr söylemişti...:))
sonuçlar çıktı kötü huylu birşey yok şükür ama kist var ameliyat olacak mecburenKocaman günaydın kızlar...
ilbatum canım sonuçların iyi çıkar inşallah...
ceco süpermiş işe başlama girişimin demek böyle sonuçlandı.bir bayan olarak çalışmak zor gerçekten.bende bebeğim olana kadar calışırım diyorum sonrası allah kerim
kızlar benim canım çok sıkıldı kilo veremeyipte artı olduğum için. Gerçi şöle bir sorunum wc düzenim bozuldu ve de karnım sürekli gaz dolu şişkin acıyor bastırınca.çok rahatsızım bu durumdan bu hafta bol bol yeşil çay içmeyi planlıyorum.bakalım sonuç değişecekmi..
anneciğine çok geçimiş olsun canım, sen onuda kat aramıza beraber zayıflayalım bakalım :)))kesinlikle kilo insanların saygısızlığına sebep oluyor. 10 kilo fazlam varken heryerde daha farklı karşılanıp daha farklı cevaplar alırken. bi 10 kilo verdimde aaaa meğer ben kraliçeymişim diyorum şimdi:) ye kürküm ye si vardı ya nasreddin hocanın:) bizim onu değişip "zayıfla bedenim zayıfla" filan yapmamız şart:)
bu ne yaaa : O
hmmm eğer güzellik mankenlik böyle ise SOMALİ deki tüm kadınlar mankenmiş meğer. ne diye yardım yapılıyor o halde .......
yaaa ne komik açlıktan kıvranıyorsan sağlıklısın mı demek
ne saçma yaaa böylesini jhiçbir erkek beğenmez. hatun dediğinde yine de azıcık et olucak canıııım:)
1 gram et bin ayıp örter:)
ama unutmayın 1000 gram değil:) 1 gram
bu arada annemide diyete başlattım biliyormusunuz:)
nefrolojiye filan gitmiştik. gut varmış sanırım annemdeidrarında protein kaçağı varmış. diyetisyene yönlendirdiler. amaaaannn diyetisyende Allahım öyle gıcık öyyle gıcıkkiiiii...... eline almış kağıt parçalarını daha doğrusu devletin eline tutturduğu kağıtları... bunlar yasak, bunları ye , bunları yeme, işte bu da programın diye verdi. dedim ki siz kendiniz bişeyler katıp bişeyler konuşmayacakmısınız?????
annemde dedi benim motiveye ihtiyacım var. bende liste çok ben kendim liste oluşturabiliyorum. besin mezunuyum ama motiveye ihtiyacım var dedi. kız da baktı baktı benim size yapabileceğim bişey yok eğer gerçekten istiyorsanız yapıcaksanız dedi........ isterseniz psikiyatriste gidebilirsiniz dedi : )
yaaaa işte bööle ama ben anneme motive oluyorum burda sizlerden bahsediyorum
onun vakti olmuyo nete girmeye pek. interneti de sevmez zaten ama bakarsınız yakında onu da katarım aramıza
105.5 ile başladı 1 haftada güzel verdi o da 102 küsür bişeydi
gayette güzel besleniyor. MaşaAllah
evet canım günde 1 ara öğün atlıyorum ya ikindi ya yatsı.bazen atlamayıp azaltıyorum.2 meyve yerine 1 meyve gibi.bazen de çok az ekmeği azaltıyorum.2 dilimse 1,5 dilim gibi.ama ana öğünleir yiyorum mutlaka .fakat bugünlerde yediklerim fazla geliyor gözüme daha da mı azaltsamki diyorum.mesela nesfit öğünüm vardı.(diyetisyen dışı kendim üşendiğimde kahvaltıyı bu şekilde yapıyom)ben koca bir tabak doldurup üstüne baya süt döküp yiyordum.bazen az daha ekliyordum bitince yani 1,5 tabak yiyordm.biş arkadaşımız çok kalorili olduğunu söyleyince aaaadedim ne yapıyorum bennnn yani geçen haftaya kadar gayet uyuyordum diyetime.hatta geçtiğim de oluyormuş nesfitli günlerde.şimdi nesfit öğününü azalttım.
kızlar sonucumuz geldi kist varmış ve alınması gerkiyormuş, bebeğim birkaç aya kadar ameliyat olacak
kızlar sonucumuz geldi kist varmış ve alınması gerkiyormuş, bebeğim birkaç aya kadar ameliyat olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?