günaydınnnnnnnnnnnnnnnn....ben uyandımmmmm....:)))))))) oğluşuma kahvaltı hazırladım işe gönderdim....kendimi iyi hissederken azcık evcezimi toparlayayım süpürüp sileyim ıspanak eksem biter yani ...:))))
kızlarr uyku kilo aldırıyor erken kalmaya çalışın bir zamanlar gittiğim akupunktur dr söylemişti...:))
öyle canım erken farkedilmesi çok iyi tabi, amin, inşallah bizde hayırlısıyla kurtuluruz bundanallah şifa versin canım bu gibi rahatsızlıklarda erken farkedilmesi çok iyi.rabbim dermansız dert vermesinm. Içini ferah tut...
inş. sağlığına kavuşur tez zamanda................
insallah saol ablacim3meleğmvar,
seninde tahlil sonuçların temiz çıkar inşallah..
Bu arada mutlu haklısın canım..2 hafta mazeretsiz spor yapmayanları listeden çıkarma konusunda..
ben 96 ile hamile kaldim ben oluyummu ozamanya teşekkür ederim yine pazarda sohbet açıldı. satıcı sen çok verdin kaç kilo rahat 15 dedi. neyse kadının biri atladı ay bende çok kilo aldım tam 20 kilo hamilelikte dedi. kadın zarganadan hallice ay düşünebiliyomusunuz 90 kilo ile doğuma gittim dedi. ben söylemeyeyim diye güldüm. sonra yine duramadım 94 le hamile kaldım dedim. kadın ay berbat berbar amannn dedi. yani 90 üstü olunca böyle iğrenç bişi oluyosun. neyse hanfendi şimdi normal göründüğüme karar verdi sağolsun. saka gibi kilolu olmak toplumda aşağılanmak için yeterli nasıl bir dünya bu.
geçmis olsun insallah sonuçlar temiz çikarhoşbuldummmmmmmm ablacımmm
çok kolay değildi zorlandım ama dayandım ablacım...
doktorum dünya iyisi biriydi ben böyle doktor ilk defa gördüm ilk önce aldı karşısına neler yaşayacağımı tek tek anlattı...
sonuç....
midede yara var ve tamamen strese bağlı oluşmuş...
ve gastrit...
ne derdin var neyi taktın bu kadar kafana dedi....(((
parça aldı biyopsi yapılıcak...sonuç bir hafta sonra...
bende ayni kiloda baslamistim insallah annende verir canimkesinlikle kilo insanların saygısızlığına sebep oluyor. 10 kilo fazlam varken heryerde daha farklı karşılanıp daha farklı cevaplar alırken. bi 10 kilo verdimde aaaa meğer ben kraliçeymişim diyorum şimdi:) ye kürküm ye si vardı ya nasreddin hocanın:) bizim onu değişip "zayıfla bedenim zayıfla" filan yapmamız şart:)
bu ne yaaa : O
hmmm eğer güzellik mankenlik böyle ise SOMALİ deki tüm kadınlar mankenmiş meğer. ne diye yardım yapılıyor o halde .......
yaaa ne komik açlıktan kıvranıyorsan sağlıklısın mı demek
ne saçma yaaa böylesini jhiçbir erkek beğenmez. hatun dediğinde yine de azıcık et olucak canıııım:)
1 gram et bin ayıp örter:)
ama unutmayın 1000 gram değil:) 1 gram
bu arada annemide diyete başlattım biliyormusunuz:)
nefrolojiye filan gitmiştik. gut varmış sanırım annemdeidrarında protein kaçağı varmış. diyetisyene yönlendirdiler. amaaaannn diyetisyende Allahım öyle gıcık öyyle gıcıkkiiiii...... eline almış kağıt parçalarını daha doğrusu devletin eline tutturduğu kağıtları... bunlar yasak, bunları ye , bunları yeme, işte bu da programın diye verdi. dedim ki siz kendiniz bişeyler katıp bişeyler konuşmayacakmısınız?????
annemde dedi benim motiveye ihtiyacım var. bende liste çok ben kendim liste oluşturabiliyorum. besin mezunuyum ama motiveye ihtiyacım var dedi. kız da baktı baktı benim size yapabileceğim bişey yok eğer gerçekten istiyorsanız yapıcaksanız dedi........ isterseniz psikiyatriste gidebilirsiniz dedi : )
yaaaa işte bööle ama ben anneme motive oluyorum burda sizlerden bahsediyorum
onun vakti olmuyo nete girmeye pek. interneti de sevmez zaten ama bakarsınız yakında onu da katarım aramıza
105.5 ile başladı 1 haftada güzel verdi o da 102 küsür bişeydi
gayette güzel besleniyor. MaşaAllah
musli ye bende basladim (ilk duydugumda neoldugunu bile bilmiyordum aradim buldum)gerçektende tok tutuyor ben çikolatalisini aldim kalorisi biraz daha fazla ama tadi guzel
ece'cim ,
sendeki listeyi doktor verdiyse uygulamaya çalış bize veya sana fazla gelebilir ama demekki alman gereken o..
KEndi başına azaltma bence..ayrıca sen birde emziriyorsun..Ve 90 küsur kilodasın..Tabiiki 60 kilodakinden çok fazla kalori alımımız olacak..
Nesfit ben hiiç sevemedim birde onları yedikten sonra çok daha fazla acıktığımı hissettim..ben klasikçiyim çay ekmek peynir olsun başka da bişey olmasın yeter bana..
Haa müsli almıştım ramazanda, bir iki sahur onu yedim çok doyurucu ama dediğim gibi sevmeyince ı-ıh gitmiyor..
ALLAH yardimciniz olsun canimkızlar sonucumuz geldi kist varmış ve alınması gerkiyormuş, bebeğim birkaç aya kadar ameliyat olacak
insallah saol ablacim
ben 96 ile hamile kaldim ben oluyummu ozaman
çok aci ama bubi gerçek kilolu insanlara bakislar bile degisiyor insallah kurtulacagiz
senin azminede hayranim mutlu
geçmis olsun insallah sonuçlar temiz çikar
bende ayni kiloda baslamistim insallah annende verir canim
diyetisyrne hiç gitmedim ama gitsemde elime liste tutusturup gondericegini biliyorum oyuzden gereç yok kendim yapabiliyorum
gerçi hepimiz biliyoruz neler yapacagimizi uygulamasi mesele biraz
ALLAH kolaylik versin annene
musli ye bende basladim (ilk duydugumda neoldugunu bile bilmiyordum aradim buldum)gerçektende tok tutuyor ben çikolatalisini aldim kalorisi biraz daha fazla ama tadi guzel
ALLAH yardimciniz olsun canim
onlemini erken almak adina ogrendiginiz iyi olmus acil sifalar dilerim
kiyamam yaa op bebegini benim için mis gibi kokan yanaklardan
kızlar sonucumuz geldi kist varmış ve alınması gerkiyormuş, bebeğim birkaç aya kadar ameliyat olacak
evet canım diyetisyenin verdiği liste ama bebeğim ek gıdaya geçmemişti o dönem.ondan düşünüyorum şimdi azaltsammı yoksa 2 hafta sonra gideceğim tekrar sorarak mı azaltsam.benim diyet kafamda netleşeli 4 hafta oldu ve 6 kg verdim.ama arkadaşlarım fln anlamıyorlar daha bozuluyorum ve o nedenle daha da vermek istiyorum sanki hemen gitsin istiyorum.o nednlede boşuna fazla yemesem diyorum bakalım.gerçi bugün saçma sapan bir gün oldu dışardaydık ve dışarda cıs bişiler yedim.söylemeyeyim de kimsenn aklında kalmasın.şimdi sadece yoğurt salatalık dereotu kombinasyonu mvar koca bir tabak onu yiyeceğim. ve en az 30 dk yürüyüş düşünüyorum daha geçe kalmadan bakalım.nesfit beni çok doyurmuyor koca bir tabak yersem doyuyorum ama ogün daha çabuk acıkıyorum gerçektn.en iyi kahvaltım ekmeğin üstüne salça sürüp peynir domates salatalık çay offf misss misss:)
ece'cim ,
sendeki listeyi doktor verdiyse uygulamaya çalış bize veya sana fazla gelebilir ama demekki alman gereken o..
KEndi başına azaltma bence..ayrıca sen birde emziriyorsun..Ve 90 küsur kilodasın..Tabiiki 60 kilodakinden çok fazla kalori alımımız olacak..
Nesfit ben hiiç sevemedim birde onları yedikten sonra çok daha fazla acıktığımı hissettim..ben klasikçiyim çay ekmek peynir olsun başka da bişey olmasın yeter bana..
Haa müsli almıştım ramazanda, bir iki sahur onu yedim çok doyurucu ama dediğim gibi sevmeyince ı-ıh gitmiyor..
kızlar sonucumuz geldi kist varmış ve alınması gerkiyormuş, bebeğim birkaç aya kadar ameliyat olacak
çörek otunu denesen mi acaba hem sütün kalitesi artıyormuş...10 güne 3 kg vermiştim ama ilk haftamdı.ben bu kadar yemiyorum bile ama gitmiyor ya 90 altını bu ay sonu görmem gerek 14 güne 4 kilo gider mi ya zor gibi ama hedefim her ay 5 kilo ....
doğrudur ben hayatım boyunca bu kadar az uyduğum dönem azdır. gece saat başı kalktım zaten 1.30 da yattım bir de sabah 7 de kalktım ölüyorum uykusuzluktan daloki maşallah cin gibi
sabah peynir domates dünden kalan yumurta salatası 1.5 dilim ekmek çay
arada yarım dilim tatlı
(yarım tatlı yedim diye eşimle biraz ters olduk. çok moralim bozuk...)
öğlen bir porsiyon kepekli makarna, yoğut közlenmiş biber
arada form çayı diyet bisküvi
akşamda yeşil fasülye ve yoğurt
iyi akşamlar
bugün 90 dk yürüdüm aslında tüm gün dışarda ve ayaktaydım desem yalan olmaz
sabah 10 da evden çıktım az önce geldim
önce kzımın toplantısına gittim servise felan kaydettirdim
sonra okul kıyafetlerini aldım
küçük kızımın eksikleri de vardı onları da hallettik
ya küçüğümün boyu uzun standart pantolon etekler çok kısa geliyo çok da zayıf bedeni de küçük
kumaş aldım diktireyim bari dedim
75 dedi ya zorla 50 ye dikecek kumaşa da 17.5 verdim
büyük kızı 80 e giydirdim küçüğün bi eteği nerdeyse aynı oldu neyse ama çok şaşırdım da ondan paylaşyım dedim
çok yorgunum hiç çay içmedim bugün çay istiyorum
canım dikmenden ayrancıya yürüdüm kızılaya da yürüyerek gidip geldim daha çarşı pazar gezmemi saymıyorum bileevet canım diyetisyenin verdiği liste ama bebeğim ek gıdaya geçmemişti o dönem.ondan düşünüyorum şimdi azaltsammı yoksa 2 hafta sonra gideceğim tekrar sorarak mı azaltsam.benim diyet kafamda netleşeli 4 hafta oldu ve 6 kg verdim.ama arkadaşlarım fln anlamıyorlar daha bozuluyorum ve o nedenle daha da vermek istiyorum sanki hemen gitsin istiyorum.o nednlede boşuna fazla yemesem diyorum bakalım.gerçi bugün saçma sapan bir gün oldu dışardaydık ve dışarda cıs bişiler yedim.söylemeyeyim de kimsenn aklında kalmasın.şimdi sadece yoğurt salatalık dereotu kombinasyonu mvar koca bir tabak onu yiyeceğim. ve en az 30 dk yürüyüş düşünüyorum daha geçe kalmadan bakalım.nesfit beni çok doyurmuyor koca bir tabak yersem doyuyorum ama ogün daha çabuk acıkıyorum gerçektn.en iyi kahvaltım ekmeğin üstüne salça sürüp peynir domates salatalık çay offf misss misss:)
canım anlattım ben sana hiiiiiiiççç korkma sakında üzülme.bildiğim kadarıyla basit bir operasyon.dr anlatmıştır.geçen yıl görümcemn oğlu inmemiş testis probleminden ameliyat oldu sünnette oldu.çocuk 3 yaşında ve problemli bir çocuktu.biraz zorlandılar çocuğu zaptetmekten.aslında onlarda daha erken öğrenmişlerdi ama kendilerince ertelediler ama zorlandılar biraz.ama çocuk 1-2 güne iyi oldu merka etme.bebk daha kolay olur anlamaz unutur gider inşallah.Allah şifalar versin
çörek otunu denesen mi acaba hem sütün kalitesi artıyormuş...10 güne 3 kg vermiştim ama ilk haftamdı.
maşallahları var bu çocukalrın.bizde tüm gün gezdik onlar oynadı oyun alanında.eve geldik biz bitap onlar cin gibiler 3 üde...nerden buluyorlar bu enerjiyi yahuuuu???
nedn eşin kızdı anlamadım?menün çok güzel bence.tatlıyı da yarım yemişsin zaten
yaw bu tempoya 90 dk ne arada yürüdünüz maşallahgarip olmuş gerçekten büyüğün tüm kıyafeti küçüğün bir eteği .bir pantolan eteğe 70 mi istedi nerede bu terzi yahu???50 ye mi indi sonunda.gerçektne çok sitemiş yaaaaw
kızlar biliyonuzmu biraz ayıp olacak ama iç çamaşırlarım bol geliyor rahatsız ediyor beni:78:
hepsi hamilelikte aldıklarım doğum sornasında da gayet iyi oluyorlardı.şimdi rahatsız ediyorlar.1 tane eskiden kalma var o tam oldu daha önce çok sıkıyordu giremiyordum girince sıkıntıdan hemen çıkarıyordum.bi de yaz başında 44 beden bi pantolonum vardı ama kalıbı büyük.o bile 1 karışa yakın açık kalıyordu.artık kapatabiliyorum.çok rahat değil henüz.haftaya inşallah daha rahat giyicem
valla haklısın kısa heeflerdaha etkiliyenam bayzuş ablam,
bu hedef belirlemek pek mühim. bazen kendimi kocaman bir okyanusu ortasında karaya çıkmaya çalışır gibi hissediyorum. o zaman kendimde güç bulamıyorum işte.önümü görmek o yuzden mühim verilecek kilolar 30-40 kilo olunca. yani tarih ve kilo amaçlamak motivasyonu arttırıyor. bu bayram için benim amacım 80 altına inmek örneğin. 52 gün var bayrama. 7 kilom var 7 hafta kaldı. yani 2 kere adet haftam olacak ozaman çok az düşüyor. falan falan. buarada havalar bozucak. yürüyüşe yuklenmem sart. gibi. beğnime sürekli mesaj veriyorum sanırım işe yarıyor.
fıkra gibi ya bu nasıl şansızlıktırCanım iş görüşmelerinde hemen kabul edeni görmedim demişsin ama kabul etmemeleri daha hayırlı.
Bak o cümlen üzerine uzun zaman önce yaşadığım bir olay aklıma geldi anlatayımda az gülün
Bir gün yine çocukta yaparım kariyerde diye cıldırdığımda eşime isyan bayrağını açtım ben iş arıyacağım ister kudur ister çatla diye. Tabi doğal olarak gazete ilanlarına baktım ve bir yerle telefonla görüştüm. Yetiştirilmek üzere Yönetici Asistanı arıyorlardı ve yabancı dil tercih sebebiydi. Eşim ya boşver bunlar boş işler şirket düzgün bir yer olsa gazeteye ilanı o şekilde vermez falan diye karşı cıktı ama ben yine inadım inat totoşum iki kanat gitcem dedim başka bişey demedim. Tamam madem git görüş dedi ve Sefaköyde bir yere gittim.
Tabi birde daha Almanyadan geleli 3 sene olduğu için tecrübesizlikten bir arkadaşıma bana eşlik etmesini istedim hani sen dışarda bekle ne olur ne olmaz diye. Adam içime kurt düşürdü ya bari biri yanımda olsun dedim.
Görüşmeyi yaptık ve karşımdaki adam tamam biz sizi ararız dedi ve bende eve döndüm.
Daha eve girdim ki yarım saat bile olmamıştı şirketten ayrılalı beni aradılar sizi işe alıyoruz ama biz her çalışanımıza özel sağlık sigortası yaptırıyoruz malum oda maliyetli bir şey olduğu için sadece ayda 50 tl maaşınızdan kesicez eğer kabul ederseniz dedi adam. Ben tabi havalara uçtum ama kendimi ağırdan satıcam diye eşime danışayım dedimişin ilginci beni cuma günü sözleşme imzalatmaya çağırıyorlar ve aynı gün iş başı yap diyorlar.
Eşim asla olmaz bunda bir bit yeniği var ya seni iki ay sonra kovarlarsa sonra o sağlık sigortasını en az bir sene ödemek zorunda kalırı üstelik hiç bir şirket cuma iş başı yap demez üstelik ayın sonuna doğru dedi.
Tabi ben kudurdum sinirden benim çalışmamı istemiyorsun yok 2000 tl maaş almamı engellemek için yapıyorsun falan diye. 3 veya 4 gece sonra birlikte Tv seyrediyoruz ama ben tabi adama küsüm
o an gözlerime inanamadım cünkü Arena Programı o gittiğim yerde çekim yapmış meğer herkesi aynı gün işe alındınız diye kandırıyorlarmış ve o imzaladıkları sağlık sigortalarıda sahteymiş üstelik herkestn farklı farklı meblalar almışlar.
Eşim bir hafta dalga geçti bak az daha Uğur Dündara malzeme oluyordun al sana kariyer diye
Zor yırttım anlıyacağın ama tabi bu ilk ve son vukatim olmadı
Aradan 1 sene sonra başka bir iş görüşmesine gittim ve adam o dönem kapalıydım beni sekreter olarak işe alıcaktı hatta bir arkadaşım daha baş vurmuştu onuda gizli kamera sistemleri satıyoruz sende satışta işe başla diye iş almıştı hesapta. Tabi biz oradaki bayanların masa üzerlerinde oturmasından rahatsız olduk lakait bir yer diye vazgeçtik ve inanmayacaksınız ama yine bir hafta sonra Arenada çıktı aynı şirket
Meğer orasıda gizli kamera satışı yapan şirket ayağı altında güzel bayanları gönderip müşteriyi ayartıp olmayan kameralar satıyorlarmış
Eşim resmen yerlere yattı gülmekten lan hatun sen az kaldı 3.cüde tok yoluna gitcen diye.
Bu seferde zenginlerin dolandırılmalarına bilmedende olsa yardımcı olacaktın diye.
O günden sonra kariyerime zirvede son vermeye karar verdim ve eşim bana kendi iş bulmadığı sürece iş görüşmelerine gitmeyeceğime karar verdim
bu durumda nefret ediyorum sadece zayıflk makbulya teşekkür ederim yine pazarda sohbet açıldı. satıcı sen çok verdin kaç kilo rahat 15 dedi. neyse kadının biri atladı ay bende çok kilo aldım tam 20 kilo hamilelikte dedi. kadın zarganadan hallice ay düşünebiliyomusunuz 90 kilo ile doğuma gittim dedi. ben söylemeyeyim diye güldüm. sonra yine duramadım 94 le hamile kaldım dedim. kadın ay berbat berbar amannn dedi. yani 90 üstü olunca böyle iğrenç bişi oluyosun. neyse hanfendi şimdi normal göründüğüme karar verdi sağolsun. saka gibi kilolu olmak toplumda aşağılanmak için yeterli nasıl bir dünya bu.
inşallah sonuç iyi çıkarhoşbuldummmmmmmm ablacımmm
çok kolay değildi zorlandım ama dayandım ablacım...
doktorum dünya iyisi biriydi ben böyle doktor ilk defa gördüm ilk önce aldı karşısına neler yaşayacağımı tek tek anlattı...
sonuç....
midede yara var ve tamamen strese bağlı oluşmuş...
ve gastrit...
ne derdin var neyi taktın bu kadar kafana dedi....(((
parça aldı biyopsi yapılıcak...sonuç bir hafta sonra...
maşşallah umarım annen diyetedevam ederbende annemi başlatabilsem ahhhkesinlikle kilo insanların saygısızlığına sebep oluyor. 10 kilo fazlam varken heryerde daha farklı karşılanıp daha farklı cevaplar alırken. bi 10 kilo verdimde aaaa meğer ben kraliçeymişim diyorum şimdi:) ye kürküm ye si vardı ya nasreddin hocanın:) bizim onu değişip "zayıfla bedenim zayıfla" filan yapmamız şart:)
bu ne yaaa : O
hmmm eğer güzellik mankenlik böyle ise SOMALİ deki tüm kadınlar mankenmiş meğer. ne diye yardım yapılıyor o halde .......
yaaa ne komik açlıktan kıvranıyorsan sağlıklısın mı demek
ne saçma yaaa böylesini jhiçbir erkek beğenmez. hatun dediğinde yine de azıcık et olucak canıııım:)
1 gram et bin ayıp örter:)
ama unutmayın 1000 gram değil:) 1 gram
bu arada annemide diyete başlattım biliyormusunuz:)
nefrolojiye filan gitmiştik. gut varmış sanırım annemdeidrarında protein kaçağı varmış. diyetisyene yönlendirdiler. amaaaannn diyetisyende Allahım öyle gıcık öyyle gıcıkkiiiii...... eline almış kağıt parçalarını daha doğrusu devletin eline tutturduğu kağıtları... bunlar yasak, bunları ye , bunları yeme, işte bu da programın diye verdi. dedim ki siz kendiniz bişeyler katıp bişeyler konuşmayacakmısınız?????
annemde dedi benim motiveye ihtiyacım var. bende liste çok ben kendim liste oluşturabiliyorum. besin mezunuyum ama motiveye ihtiyacım var dedi. kız da baktı baktı benim size yapabileceğim bişey yok eğer gerçekten istiyorsanız yapıcaksanız dedi........ isterseniz psikiyatriste gidebilirsiniz dedi : )
yaaaa işte bööle ama ben anneme motive oluyorum burda sizlerden bahsediyorum
onun vakti olmuyo nete girmeye pek. interneti de sevmez zaten ama bakarsınız yakında onu da katarım aramıza
105.5 ile başladı 1 haftada güzel verdi o da 102 küsür bişeydi
gayette güzel besleniyor. MaşaAllah
yavrum kıyamam umarım sorunsuz geçer operasyon sonuçları başka bir dr.ada göstersenizmi diyorumkızlar sonucumuz geldi kist varmış ve alınması gerkiyormuş, bebeğim birkaç aya kadar ameliyat olacak
kızlar biliyonuzmu biraz ayıp olacak ama iç çamaşırlarım bol geliyor rahatsız ediyor beni:78:
hepsi hamilelikte aldıklarım doğum sornasında da gayet iyi oluyorlardı.şimdi rahatsız ediyorlar.1 tane eskiden kalma var o tam oldu daha önce çok sıkıyordu giremiyordum girince sıkıntıdan hemen çıkarıyordum.bi de yaz başında 44 beden bi pantolonum vardı ama kalıbı büyük.o bile 1 karışa yakın açık kalıyordu.artık kapatabiliyorum.çok rahat değil henüz.haftaya inşallah daha rahat giyicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?