Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

doğrudur ben hayatım boyunca bu kadar az uyduğum dönem azdır. gece saat başı kalktım zaten 1.30 da yattım bir de sabah 7 de kalktım ölüyorum uykusuzluktan daloki maşallah cin gibi

selam kızlar..sayfayı sürekli okuyorum..takip ediyorum..ve sizlere hayran kaldım..hepiniz de çok güzel kilolar vermişsiniz...kendi adıma yediklerime dikkat ediyorum ama veremiycekmişim gibi geliyor moralim bozuluyor..

listeyi yena tutuyor sanırım özür dilerim yenacım
alışmadık dötte don durmazmış unuttum ben kilo bildirimini

allah şifa versin canım bu gibi rahatsızlıklarda erken farkedilmesi çok iyi.rabbim dermansız dert vermesinm. Içini ferah tut...
öyle canım erken farkedilmesi çok iyi tabi, amin, inşallah bizde hayırlısıyla kurtuluruz bundan
inş. sağlığına kavuşur tez zamanda................

inşallah canım çok sağol, bugün moralim bayağı bozuldu, hafta içi ankaraya gideceğiz oradada görünsün bakalım...

3meleğmvar,
seninde tahlil sonuçların temiz çıkar inşallah..

Bu arada mutlu haklısın canım..2 hafta mazeretsiz spor yapmayanları listeden çıkarma konusunda..
insallah saol ablacim

ben 96 ile hamile kaldim ben oluyummu ozaman
çok aci ama bubi gerçek kilolu insanlara bakislar bile degisiyor insallah kurtulacagiz
senin azminede hayranim mutlu

geçmis olsun insallah sonuçlar temiz çikar

bende ayni kiloda baslamistim insallah annende verir canim
diyetisyrne hiç gitmedim ama gitsemde elime liste tutusturup gondericegini biliyorum oyuzden gereç yok kendim yapabiliyorum
gerçi hepimiz biliyoruz neler yapacagimizi uygulamasi mesele biraz
ALLAH kolaylik versin annene
musli ye bende basladim (ilk duydugumda neoldugunu bile bilmiyordum aradim buldum)gerçektende tok tutuyor ben çikolatalisini aldim kalorisi biraz daha fazla ama tadi guzel

kızlar sonucumuz geldi kist varmış ve alınması gerkiyormuş, bebeğim birkaç aya kadar ameliyat olacak
ALLAH yardimciniz olsun canim
onlemini erken almak adina ogrendiginiz iyi olmus acil sifalar dilerim
kiyamam yaa op bebegini benim için mis gibi kokan yanaklardan

allah razı olsun canım ,evet erken teşhis olması iyi oldu ama ameliyat denmesi bir o kadar kötü, öperim teyzesi sağolasın

bugün bir kere tartılayım dedim 93.8 çıktım, 1 hafta uğraştım 200 gram gitti, 1 günde 300 gram ,rabbim böyle kilo vermeyi nasip etmesin ,dün hastanede koştur, üzüntüden yeme içme ta akşamdı yedim, sonra eşimin iş yerinden arkadaşları gelmiş onlarda birşeyler getirmiş ondanda yemedim yiyemedim, şu yavrum tez elden şu derdinden kurtulsunda başka birşey istemem....

kızlar sonucumuz geldi kist varmış ve alınması gerkiyormuş, bebeğim birkaç aya kadar ameliyat olacak

ne kistiymiş canım. zararlı birşeymi. yavrum yazık. allah sabır versin. elimizin altında azcık ateşi çıktı elimiz kolumuz dolaştı allah yardımcınız olsun canım

sabah peynir domates dünden kalan yumurta salatası 1.5 dilim ekmek çay
arada yarım dilim tatlı
(yarım tatlı yedim diye eşimle biraz ters olduk. çok moralim bozuk...)

öğlen bir porsiyon kepekli makarna, yoğut közlenmiş biber
arada form çayı diyet bisküvi
akşamda yeşil fasülye ve yoğurt

iyi akşamlar
bugün 90 dk yürüdüm aslında tüm gün dışarda ve ayaktaydım desem yalan olmaz
sabah 10 da evden çıktım az önce geldim
önce kzımın toplantısına gittim servise felan kaydettirdim
sonra okul kıyafetlerini aldım
küçük kızımın eksikleri de vardı onları da hallettik
ya küçüğümün boyu uzun standart pantolon etekler çok kısa geliyo çok da zayıf bedeni de küçük
kumaş aldım diktireyim bari dedim
75 dedi ya zorla 50 ye dikecek kumaşa da 17.5 verdim
büyük kızı 80 e giydirdim küçüğün bi eteği nerdeyse aynı oldu neyse ama çok şaşırdım da ondan paylaşyım dedim
çok yorgunum hiç çay içmedim bugün çay istiyorum

evet canım diyetisyenin verdiği liste ama bebeğim ek gıdaya geçmemişti o dönem.ondan düşünüyorum şimdi azaltsammı yoksa 2 hafta sonra gideceğim tekrar sorarak mı azaltsam.benim diyet kafamda netleşeli 4 hafta oldu ve 6 kg verdim.ama arkadaşlarım fln anlamıyorlar daha bozuluyorum ve o nedenle daha da vermek istiyorum sanki hemen gitsin istiyorum.o nednlede boşuna fazla yemesem diyorum bakalım.gerçi bugün saçma sapan bir gün oldu dışardaydık ve dışarda cıs bişiler yedim.söylemeyeyim de kimsenn aklında kalmasın.şimdi sadece yoğurt salatalık dereotu kombinasyonu mvar koca bir tabak onu yiyeceğim. ve en az 30 dk yürüyüş düşünüyorum daha geçe kalmadan bakalım.nesfit beni çok doyurmuyor koca bir tabak yersem doyuyorum ama ogün daha çabuk acıkıyorum gerçektn.en iyi kahvaltım ekmeğin üstüne salça sürüp peynir domates salatalık çay offf misss misss:)

canım anlattım ben sana hiiiiiiiççç korkma sakında üzülme.bildiğim kadarıyla basit bir operasyon.dr anlatmıştır.geçen yıl görümcemn oğlu inmemiş testis probleminden ameliyat oldu sünnette oldu.çocuk 3 yaşında ve problemli bir çocuktu.biraz zorlandılar çocuğu zaptetmekten.aslında onlarda daha erken öğrenmişlerdi ama kendilerince ertelediler ama zorlandılar biraz.ama çocuk 1-2 güne iyi oldu merka etme.bebk daha kolay olur anlamaz unutur gider inşallah.Allah şifalar versin

ben bu kadar yemiyorum bile ama gitmiyor ya 90 altını bu ay sonu görmem gerek 14 güne 4 kilo gider mi ya zor gibi ama hedefim her ay 5 kilo ....
çörek otunu denesen mi acaba hem sütün kalitesi artıyormuş...10 güne 3 kg vermiştim ama ilk haftamdı.

doğrudur ben hayatım boyunca bu kadar az uyduğum dönem azdır. gece saat başı kalktım zaten 1.30 da yattım bir de sabah 7 de kalktım ölüyorum uykusuzluktan daloki maşallah cin gibi

maşallahları var bu çocukalrın.bizde tüm gün gezdik onlar oynadı oyun alanında.eve geldik biz bitap onlar cin gibiler 3 üde...nerden buluyorlar bu enerjiyi yahuuuu???

nedn eşin kızdı anlamadım?menün çok güzel bence.tatlıyı da yarım yemişsin zaten

yaw bu tempoya 90 dk ne arada yürüdünüz maşallah garip olmuş gerçekten büyüğün tüm kıyafeti küçüğün bir eteği .bir pantolan eteğe 70 mi istedi nerede bu terzi yahu???50 ye mi indi sonunda.gerçektne çok sitemiş yaaaaw

kızlar biliyonuzmu biraz ayıp olacak ama iç çamaşırlarım bol geliyor rahatsız ediyor beni:78:
hepsi hamilelikte aldıklarım doğum sornasında da gayet iyi oluyorlardı.şimdi rahatsız ediyorlar.1 tane eskiden kalma var o tam oldu daha önce çok sıkıyordu giremiyordum girince sıkıntıdan hemen çıkarıyordum.bi de yaz başında 44 beden bi pantolonum vardı ama kalıbı büyük.o bile 1 karışa yakın açık kalıyordu.artık kapatabiliyorum.çok rahat değil henüz.haftaya inşallah daha rahat giyicem

canım dikmenden ayrancıya yürüdüm kızılaya da yürüyerek gidip geldim daha çarşı pazar gezmemi saymıyorum bile
terzide bizim burda canım ayrancıda meclisin hemen yanında ondanmı çok istedi acaba napıyım az çok dikecek mecburen

bişeylerin bol gelmesi olmayan kıyafetlerin olması ne büyük zevk değil mi canım süper motivasyon sebebi

Arkadaşlar hayırlı akşamlar

Umarım herkes çok güzel ve hareketli bir gün geçirmiştir.

Canım rabbim beterinden saklasın. Kuzucuğun inşallah en kısa sürede ameliyatını olur iyileşir. Allah sanada sabır versin anne olmak gerçektende çok zor. Sen sağlam duracaksınki kuzucuğada daha rahat destek ve yardımcı olabilesin
Tüm dualarımız senin ve ailenle

valla haklısın kısa heeflerdaha etkili

fıkra gibi ya bu nasıl şansızlıktır

bu durumda nefret ediyorum sadece zayıflk makbul

inşallah sonuç iyi çıkar
geçmiş olsun

maşşallah umarım annen diyetedevam ederbende annemi başlatabilsem ahhh

yavrum kıyamam umarım sorunsuz geçer operasyon sonuçları başka bir dr.ada göstersenizmi diyorum

tebrikler ne güzel moral tam gaz devam

bugün60 dakka spor yaptım simdi biraz daha yapıcam toplanı yazarım

bugün menüm
sabah_ 2kk peynir
domates
salatalık
2 dilim lıght ekmek

ara_10 tane uzum

öğlen_
6yk sebze yemeği
3yk yoğurtlu havuç salatası
1.5 pğoça

ara _yok

akşam_
3 kofte kadar haşlanmış tavuk
salata
yoğurt

ara_ sadece bitki çayı

poğoçayı yemeseydim kendimden nefret ediyorum kayınvalidemlerdeydik başka yiyecek birşeyyoktu dayanamadımm

ya ececim senin boyun kaç cm di o yüzden 91 kilo da da kötü görünmezsin. ben bu gün h&m de mont denedim 44 beden oldu. gaza geldim kosarak bir yelek buldum 46 beden hoooop olmadı. muhtemel48 olmazdı. neyse oturdum popomun üstüne ne gaza gelmiştim.86 kilo ile manken mi oldun offffffff. ne kiloymuş kardeşim ver ver ver bitmiyorrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…