Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlına kavuşur bebişin.kızlar sonucumuz geldi kist varmış ve alınması gerkiyormuş, bebeğim birkaç aya kadar ameliyat olacak
Öyle valla asuman özel diktirdinmi fiyatlar katlıyor zayıfta olmak dert şişmanda.iyi akşamlar
bugün 90 dk yürüdüm aslında tüm gün dışarda ve ayaktaydım desem yalan olmaz
sabah 10 da evden çıktım az önce geldim
önce kzımın toplantısına gittim servise felan kaydettirdim
sonra okul kıyafetlerini aldım
küçük kızımın eksikleri de vardı onları da hallettik
ya küçüğümün boyu uzun standart pantolon etekler çok kısa geliyo çok da zayıf bedeni de küçük
kumaş aldım diktireyim bari dedim
75 dedi ya zorla 50 ye dikecek kumaşa da 17.5 verdim
büyük kızı 80 e giydirdim küçüğün bi eteği nerdeyse aynı oldu neyse ama çok şaşırdım da ondan paylaşyım dedim
çok yorgunum hiç çay içmedim bugün çay istiyorum
Canım sen süper kilolar veriyosun ver ver bitiyor inşallah bayrama çok az bir derdin kalıcak inanıyorum.ya ececim senin boyun kaç cm di o yüzden 91 kilo da da kötü görünmezsin. ben bu gün h&m de mont denedim 44 beden oldu. gaza geldim kosarak bir yelek buldum 46 beden hoooop olmadı. muhtemel48 olmazdı. neyse oturdum popomun üstüne ne gaza gelmiştim.86 kilo ile manken mi oldun offffffff. ne kiloymuş kardeşim ver ver ver bitmiyorrrrrr
bilmiyorum ki canım ya zararsız allahtan ya tümör falan olsaydı ,benimd elim ayağım dolandı ama e yapayım ya büyürse diye yaptıracağız iştene kistiymiş canım. zararlı birşeymi. yavrum yazık. allah sabır versin. elimizin altında azcık ateşi çıktı elimiz kolumuz dolaştı allah yardımcınız olsun canım
canım benim o 3 yaşındaymış benim bebeğim daha 4 aylık vücudu ne ki damar yolu bulunsun zaten burada bulamadılardaevet canım diyetisyenin verdiği liste ama bebeğim ek gıdaya geçmemişti o dönem.ondan düşünüyorum şimdi azaltsammı yoksa 2 hafta sonra gideceğim tekrar sorarak mı azaltsam.benim diyet kafamda netleşeli 4 hafta oldu ve 6 kg verdim.ama arkadaşlarım fln anlamıyorlar daha bozuluyorum ve o nedenle daha da vermek istiyorum sanki hemen gitsin istiyorum.o nednlede boşuna fazla yemesem diyorum bakalım.gerçi bugün saçma sapan bir gün oldu dışardaydık ve dışarda cıs bişiler yedim.söylemeyeyim de kimsenn aklında kalmasın.şimdi sadece yoğurt salatalık dereotu kombinasyonu mvar koca bir tabak onu yiyeceğim. ve en az 30 dk yürüyüş düşünüyorum daha geçe kalmadan bakalım.nesfit beni çok doyurmuyor koca bir tabak yersem doyuyorum ama ogün daha çabuk acıkıyorum gerçektn.en iyi kahvaltım ekmeğin üstüne salça sürüp peynir domates salatalık çay offf misss misss:)
canım anlattım ben sana hiiiiiiiççç korkma sakında üzülme.bildiğim kadarıyla basit bir operasyon.dr anlatmıştır.geçen yıl görümcemn oğlu inmemiş testis probleminden ameliyat oldu sünnette oldu.çocuk 3 yaşında ve problemli bir çocuktu.biraz zorlandılar çocuğu zaptetmekten.aslında onlarda daha erken öğrenmişlerdi ama kendilerince ertelediler ama zorlandılar biraz.ama çocuk 1-2 güne iyi oldu merka etme.bebk daha kolay olur anlamaz unutur gider inşallah.Allah şifalar versin
çörek otunu denesen mi acaba hem sütün kalitesi artıyormuş...10 güne 3 kg vermiştim ama ilk haftamdı.
maşallahları var bu çocukalrın.bizde tüm gün gezdik onlar oynadı oyun alanında.eve geldik biz bitap onlar cin gibiler 3 üde...nerden buluyorlar bu enerjiyi yahuuuu???
nedn eşin kızdı anlamadım?menün çok güzel bence.tatlıyı da yarım yemişsin zaten
yaw bu tempoya 90 dk ne arada yürüdünüz maşallahgarip olmuş gerçekten büyüğün tüm kıyafeti küçüğün bir eteği .bir pantolan eteğe 70 mi istedi nerede bu terzi yahu???50 ye mi indi sonunda.gerçektne çok sitemiş yaaaaw
ne güzel ya bende girebilecek miyim acaba?kızlar biliyonuzmu biraz ayıp olacak ama iç çamaşırlarım bol geliyor rahatsız ediyor beni:78:
hepsi hamilelikte aldıklarım doğum sornasında da gayet iyi oluyorlardı.şimdi rahatsız ediyorlar.1 tane eskiden kalma var o tam oldu daha önce çok sıkıyordu giremiyordum girince sıkıntıdan hemen çıkarıyordum.bi de yaz başında 44 beden bi pantolonum vardı ama kalıbı büyük.o bile 1 karışa yakın açık kalıyordu.artık kapatabiliyorum.çok rahat değil henüz.haftaya inşallah daha rahat giyicem
amin canım allah razı olsun, bir an önce olsun bitsin diyorum bazen,bazende daha çok küçük azcık büyüse mi,babası ya büyür diğer organlarıda etkilerse diye aklımı çeliyor, ne de olsa o da sağlıkçı sayılır kendisi veteriner hekim, allahım sabır versin gerçekten anne olmak çok zormuş, inşallah bende sağlam durabilirim, kafamı dağıtayım diye çıkıp yürüyorum ve arkadaşa hep kendinden bahsetmesini istiyorum yoksa çıldıracak gibi oluyorumArkadaşlar hayırlı akşamlar
Umarım herkes çok güzel ve hareketli bir gün geçirmiştir.
Canım rabbim beterinden saklasın. Kuzucuğun inşallah en kısa sürede ameliyatını olur iyileşir. Allah sanada sabır versin anne olmak gerçektende çok zor. Sen sağlam duracaksınki kuzucuğada daha rahat destek ve yardımcı olabilesin
Tüm dualarımız senin ve ailenle
valla haklısın kısa heeflerdaha etkili
fıkra gibi ya bu nasıl şansızlıktır
bu durumda nefret ediyorum sadece zayıflk makbul
inşallah sonuç iyi çıkar
geçmiş olsun
maşşallah umarım annen diyetedevam ederbende annemi başlatabilsem ahhh
yavrum kıyamam umarım sorunsuz geçer operasyon sonuçları başka bir dr.ada göstersenizmi diyorum
tebriklerne güzel moral tam gaz devam
bugün60 dakka spor yaptım simdi biraz daha yapıcam toplanı yazarım
bugün menüm
sabah_ 2kk peynir
domates
salatalık
2 dilim lıght ekmek
ara_10 tane uzum
öğlen_
6yk sebze yemeği
3yk yoğurtlu havuç salatası
1.5 pğoça
ara _yok
akşam_
3 kofte kadar haşlanmış tavuk
salata
yoğurt
ara_ sadece bitki çayı
poğoçayı yemeseydim kendimden nefret ediyorum kayınvalidemlerdeydik başka yiyecek birşeyyoktu dayanamadımm
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlına kavuşur bebişin.
Öyle valla asuman özel diktirdinmi fiyatlar katlıyor zayıfta olmak dert şişmanda.
Canım sen süper kilolar veriyosun ver ver bitiyor inşallah bayrama çok az bir derdin kalıcak inanıyorum.
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlına kavuşur bebişin.
Öyle valla asuman özel diktirdinmi fiyatlar katlıyor zayıfta olmak dert şişmanda.
Canım sen süper kilolar veriyosun ver ver bitiyor inşallah bayrama çok az bir derdin kalıcak inanıyorum.
umutçum gayrettin için sana da bir ödül avaraj altından çıkman şerefineEki Görüntüle 257562
İnşallah mutlucum ama ben başaramıycam inan pazardan beri bişey yemiyorum ne güzel 108 çıktım kendi tartımda pil aldım ama bu sabah 110 çıktım bu ne şimdi ki gerçekten sabah zorla yiyorum akşamda zorla çorba içiyorum midemden sebeb yeyince azıtıyo çünkü ama kilom niye yükseliyor anlamadım uffff yani gelde şimdi motive ol.ah banu bazen zor oluyor motivasyonu ayakta tutmak sen de çok iyi biliyorsun. 42-44 beden civarına çok çabuk inmek istiyor insan iki bişi olunca üstüne. ama anormal kilolara çıktık. neyse ağır ağır yol alalımda alalım sonuçta. bu kış da böyle vitrin bakarak geçecek gibi yaza inşallah denemeye başlarız gözümüze kestirdiğimizi.
Git dinlen valla sabaha dinç bir şekilde ayağa kalkmak için çocukların enerjisine yetişmek çok zor iyi geceler.Kızlarrrrrrrrr ya bu gece inanılmaz uykum geldi :18:
Aslında daha çok erken ama bugün küçük kuzu beni çok fazla yordu hatta sabahtan akşama kadar ağlayıp durdu.
Onu birazdan uyutmayı başarırsam bende biraz dinleneyim
Kendinize çok iyi bakın
Hoş sohbetler etmenizi diliyor ve yarın sohbetlerinizi merakla okuyacağıma söz veriyorum
Allaha emanet olun ve rabbim ne diliyorsanız tüm dualarınızı kabul etsin.
Görüşmek üzere byeeeeee
İnşallah mutlucum ama ben başaramıycam inan pazardan beri bişey yemiyorum ne güzel 108 çıktım kendi tartımda pil aldım ama bu sabah 110 çıktım bu ne şimdi ki gerçekten sabah zorla yiyorum akşamda zorla çorba içiyorum midemden sebeb yeyince azıtıyo çünkü ama kilom niye yükseliyor anlamadım uffff yani gelde şimdi motive ol.ah banu bazen zor oluyor motivasyonu ayakta tutmak sen de çok iyi biliyorsun. 42-44 beden civarına çok çabuk inmek istiyor insan iki bişi olunca üstüne. ama anormal kilolara çıktık. neyse ağır ağır yol alalımda alalım sonuçta. bu kış da böyle vitrin bakarak geçecek gibi yaza inşallah denemeye başlarız gözümüze kestirdiğimizi.
Git dinlen valla sabaha dinç bir şekilde ayağa kalkmak için çocukların enerjisine yetişmek çok zor iyi geceler.Kızlarrrrrrrrr ya bu gece inanılmaz uykum geldi :18:
Aslında daha çok erken ama bugün küçük kuzu beni çok fazla yordu hatta sabahtan akşama kadar ağlayıp durdu.
Onu birazdan uyutmayı başarırsam bende biraz dinleneyim
Kendinize çok iyi bakın
Hoş sohbetler etmenizi diliyor ve yarın sohbetlerinizi merakla okuyacağıma söz veriyorum
Allaha emanet olun ve rabbim ne diliyorsanız tüm dualarınızı kabul etsin.
Görüşmek üzere byeeeeee
anladım canım yaaa baya bir mesafe yürüymüşsün hakikaten çok güzel tebrik edeirm .doğum sonrası biraz kendimi tutsaydım da ne güzel 90 a düşmüştüm ordan başlardım diyete çünkü 2.gebeliğimden sonra aldığım kıyafetler bile dar gelince artık dedim noluyyyozzz ve başladım.2-3 günde bir eski kıyafetleri deneyip moral bulmaya bazen de motivasyon olmasına çalışıyorum.çok güzel bir duygu gerçekten.canım dikmenden ayrancıya yürüdüm kızılaya da yürüyerek gidip geldim daha çarşı pazar gezmemi saymıyorum bile
terzide bizim burda canım ayrancıda meclisin hemen yanında ondanmı çok istedi acaba napıyım az çok dikecek mecburen
bişeylerin bol gelmesi olmayan kıyafetlerin olması ne büyük zevk değil mi canım süper motivasyon sebebi
çok teşekkürler darısı herkeslerin başınaaafıkra gibi ya bu nasıl şansızlıktır
tebriklerne güzel moral tam gaz devam
ben yediğim poğoçaları yakmak için biraz spor yapayım yakabilirsem tabi
ya ececim senin boyun kaç cm di o yüzden 91 kilo da da kötü görünmezsin. ben bu gün h&m de mont denedim 44 beden oldu. gaza geldim kosarak bir yelek buldum 46 beden hoooop olmadı. muhtemel48 olmazdı. neyse oturdum popomun üstüne ne gaza gelmiştim.86 kilo ile manken mi oldun offffffff. ne kiloymuş kardeşim ver ver ver bitmiyorrrrrr
canım benim o 3 yaşındaymış benim bebeğim daha 4 aylık vücudu ne ki damar yolu bulunsun zaten burada bulamadılardacanım çok sıkkın ne yaptığımıda bilmiyorum rabbim hayırlısıyla kurtarsında başka birşey istemiyorum,çekecek çilemiz bitmemiş daha zaten ben bebeğimi zor buldum tüple oldu o çektiklerim bunun yanında kocaman bir hiiiiiiçmiş....inşallah unutur gideriz bizde....
çörekotunu deneyeyim bir ara olmazsa ama bazı yerlerde işe yaramaz diyordu ikilemde kaldım
ne güzel ya bende girebilecek miyim acaba?
amin canım allah razı olsun, bir an önce olsun bitsin diyorum bazen,bazende daha çok küçük azcık büyüse mi,babası ya büyür diğer organlarıda etkilerse diye aklımı çeliyor, ne de olsa o da sağlıkçı sayılır kendisi veteriner hekim, allahım sabır versin gerçekten anne olmak çok zormuş, inşallah bende sağlam durabilirim, kafamı dağıtayım diye çıkıp yürüyorum ve arkadaşa hep kendinden bahsetmesini istiyorum yoksa çıldıracak gibi oluyorum
inşallah canım sağol, zaten hafta içi gideceğiz ankaraya başka bir dr a göstereceğiz, eşimin kuzeni ankarada özel bir hastanede kalp cerrahı onu aradık sağolsun bir prof ayarladı hemen perşembe ya da cuma oradayız nasipse, önce baksın beklerse beklesin diyoruz ama bakalım ne diyecek evdeki hesap çarşıya uyacak mı?
ah banu bazen zor oluyor motivasyonu ayakta tutmak sen de çok iyi biliyorsun. 42-44 beden civarına çok çabuk inmek istiyor insan iki bişi olunca üstüne. ama anormal kilolara çıktık. neyse ağır ağır yol alalımda alalım sonuçta. bu kış da böyle vitrin bakarak geçecek gibi yaza inşallah denemeye başlarız gözümüze kestirdiğimizi.
Nagishan, ben hiç kitap kulübüne katılmadım, bu bakımdan fikrim yok ama üniversitede İngilizce öğretmenim (İngilizdi kendisi) böyle bir kulüp kurmuştu, bize bahsederdi. Bazen de kısa hikayeleri aynı mantıkta bize okuturdu. Şöyle bir şeydi: Üyeler haftanın belli gün ve saatlerinde toplanıyordu, seçilen kitabı hafta boyunca okuyup toplantı günü üzerinde tartışıyorlar, karakterleri ve onların davranışlarının nedenlerini irdeliyorlar, sebep-sonuç ilişkisi kuruyorlar vb. Kendi hayat görüşlerini de katıyorlardı tartışırken. Toplantı sonunda da yeni kitap seçimi yapılıyordu. Edebiyatdefteri ya da Mevsimsiz gibi kültür sanat ağırlıklı sitelerin forumlarında daha detaylı bilgi veren çıkabilir :)arkadaşlar kimse KİTAP KULÜBÜ nasıl kurulur bilgisi olan varsa lütfen deneyimlerini paylaşırsa çok mutlu olucam.bulunduğum yerde konu ile ilgili bilgi bulamıyorum.internettede kitap kulüpleri lise seviyesine göre fazla akademikve ağır...yardımlarınızı bekliyorum...
Canım kötü huylu çıkmaması çok güzel haber, çok sevindim. Keşke operasyona hiç gerek olmasaymış ama kist almak çok basit bir işlem. Lütfen kendini hırpalama; önceden de yazmıştım 30 günlükken ve ciddi bir kalp operasyonu geçirdi benim oğlum. Gerçekten zor günlerdi ama atlattıktan sonra idrak ettim; hayatta herşeye katlanılıyor, yeter ki dermansız dert olmasın. O durumlarda bile tüm gücüyle savaşıyor insanlar. Herşey insanlar için. Anne yüreği dayanmıyor elbet ama tedavi sürecinde bebişin soğukkanlı ve pozitif bir anneye ihtiyacı olacaktır. Çok çabuk atlatır, bu günler de hemencecik unutulur inşallah..bilmiyorum ki canım ya zararsız allahtan ya tümör falan olsaydı ,benimd elim ayağım dolandı ama e yapayım ya büyürse diye yaptıracağız işte....................
canım benim o 3 yaşındaymış benim bebeğim daha 4 aylık vücudu ne ki damar yolu bulunsun zaten burada bulamadılardacanım çok sıkkın ne yaptığımıda bilmiyorum rabbim hayırlısıyla kurtarsında başka birşey istemiyorum,......
Günaydın millet..:79::79:
Uyuyosunuz değilmi hala..KAlkın hadi.. uyu uyu nereye kadar...
Güzel,başarılı ve huzurlu bir haftasonu geçirelim inşallah..
inşallah gerek kalmaz operasyona olsada çok zor diğil diye biliyorum ama daha çok küçük offfff yavrum ya acil şifalarbilmiyorum ki canım ya zararsız allahtan ya tümör falan olsaydı ,benimd elim ayağım dolandı ama e yapayım ya büyürse diye yaptıracağız işte
canım benim o 3 yaşındaymış benim bebeğim daha 4 aylık vücudu ne ki damar yolu bulunsun zaten burada bulamadılardacanım çok sıkkın ne yaptığımıda bilmiyorum rabbim hayırlısıyla kurtarsında başka birşey istemiyorum,çekecek çilemiz bitmemiş daha zaten ben bebeğimi zor buldum tüple oldu o çektiklerim bunun yanında kocaman bir hiiiiiiçmiş....inşallah unutur gideriz bizde....
çörekotunu deneyeyim bir ara olmazsa ama bazı yerlerde işe yaramaz diyordu ikilemde kaldım
ne güzel ya bende girebilecek miyim acaba?
amin canım allah razı olsun, bir an önce olsun bitsin diyorum bazen,bazende daha çok küçük azcık büyüse mi,babası ya büyür diğer organlarıda etkilerse diye aklımı çeliyor, ne de olsa o da sağlıkçı sayılır kendisi veteriner hekim, allahım sabır versin gerçekten anne olmak çok zormuş, inşallah bende sağlam durabilirim, kafamı dağıtayım diye çıkıp yürüyorum ve arkadaşa hep kendinden bahsetmesini istiyorum yoksa çıldıracak gibi oluyorum
inşallah canım sağol, zaten hafta içi gideceğiz ankaraya başka bir dr a göstereceğiz, eşimin kuzeni ankarada özel bir hastanede kalp cerrahı onu aradık sağolsun bir prof ayarladı hemen perşembe ya da cuma oradayız nasipse, önce baksın beklerse beklesin diyoruz ama bakalım ne diyecek evdeki hesap çarşıya uyacak mı?
o yüzden akşam ekmek yemedim ara öğünde yapmadımbence birşey olmaz ya akşam falan az yemişsin ekmekte yememişsin dengelemiştir...
anladım canım yaaa baya bir mesafe yürüymüşsün hakikaten çok güzel tebrik edeirm .doğum sonrası biraz kendimi tutsaydım da ne güzel 90 a düşmüştüm ordan başlardım diyete çünkü 2.gebeliğimden sonra aldığım kıyafetler bile dar gelince artık dedim noluyyyozzz ve başladım.2-3 günde bir eski kıyafetleri deneyip moral bulmaya bazen de motivasyon olmasına çalışıyorum.çok güzel bir duygu gerçekten.
çok teşekkürler darısı herkeslerin başınaaa
ya yerken iyidi dimi???şaka bir yana bugün bende kaçamak yaptım.inanın kaç haftadır evde yap yedir kendine hazırla düşün et derken bugün yemekle hiç uğraşmak istemdim.dışarda yiyiverdik.aaamaaa az önce 5-5,5 km hızla 60 dk yürüdüm
gerçi tam şu benim çocukluğumda çok sevdiğim tuzlu bisküvilerden vardı evde karnım kazındı yiyim derken bi baktım(taçkraker) bi paketi 380 mi ne kcal diyor.3 tane yedim bıraktım.ekmek yesem daha iyiyaaa bu ne???
ben uzun olduğum için bodygard gibi duruyorum maleseff:)85-86 lar fena durmuyor.80 baya iyi oluyor.ama 74 paha biçilemez oluyor:))) valla senin azmin ne iyi maşallah.ben hemen olsun bitsin istiyorum .sanki kısa zamanda aldım bu kiloları gibi.senin 1 yıl olmuş bu ne sabır maşallah.gerçi artık belli bir yaştayız.kendimize en başta sağlık için her daim dikkat etmeliyiz.insan ençokta alışverişte anlıyor dimi ne olduğunu.yoksa aynada hep aynı sanıyoruz kendimizi...hele bi de biraz verince manken olduk gitti:)))
evet haklısında 4 ay da çok küçük ama çok şükür kötü bişi çıkmadı .inşallh geçecek canım kendini üzme ne olur bu kadar.ankaradaki dr a da getirip gösterecemişsin bak ne güzel....
bende hiççç kıyafet fln bakmıyorum zaten ücretsizi de aldım öyle oturuyorum .biliyorm baksam moralim bozulacak
listeyi yena tutuyor sanırım özür dilerim yenacım
alışmadık dötte don durmazmış unuttum ben kilo bildirimini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?