bugün bir kere tartılayım dedim 93.8 çıktım, 1 hafta uğraştım 200 gram gitti, 1 günde 300 gram ,rabbim böyle kilo vermeyi nasip etmesin ,dün hastanede koştur, üzüntüden yeme içme ta akşamdı yedim, sonra eşimin iş yerinden arkadaşları gelmiş onlarda birşeyler getirmiş ondanda yemedim yiyemedim, şu yavrum tez elden şu derdinden kurtulsunda başka birşey istemem....
yena benıde lısteye yazsana haftaya cuma dımı belırtcez su an 95.5 kıloyum.citolcüm,sen birde zamanında liste işini yapan kişiydin ben senden devr aldım.. bunu bildiğin halde her seferinde listeyi yena tutuyor sanırım diyosun..
Sanırım latife ediyorsun..:)
Ayrıca listeden çıkardım seni haberin olsun..:)
Her hafta söyle kilonu da zayıflayalım hep beraber..
iyi akşamlar
bugün 90 dk yürüdüm aslında tüm gün dışarda ve ayaktaydım desem yalan olmaz
sabah 10 da evden çıktım az önce geldim
önce kzımın toplantısına gittim servise felan kaydettirdim
sonra okul kıyafetlerini aldım
küçük kızımın eksikleri de vardı onları da hallettik
ya küçüğümün boyu uzun standart pantolon etekler çok kısa geliyo çok da zayıf bedeni de küçük
kumaş aldım diktireyim bari dedim
75 dedi ya zorla 50 ye dikecek kumaşa da 17.5 verdim
büyük kızı 80 e giydirdim küçüğün bi eteği nerdeyse aynı oldu neyse ama çok şaşırdım da ondan paylaşyım dedim
çok yorgunum hiç çay içmedim bugün çay istiyorum
İnşallah mutlucum ama ben başaramıycam inan pazardan beri bişey yemiyorum ne güzel 108 çıktım kendi tartımda pil aldım ama bu sabah 110 çıktım bu ne şimdi ki gerçekten sabah zorla yiyorum akşamda zorla çorba içiyorum midemden sebeb yeyince azıtıyo çünkü ama kilom niye yükseliyor anlamadım uffff yani gelde şimdi motive ol.
Git dinlen valla sabaha dinç bir şekilde ayağa kalkmak için çocukların enerjisine yetişmek çok zor iyi geceler.
Ne güzel dilekler bunlar Yena'cım. Gerçi hafta sonu yarılandı, bitiyor ama ben yeni okudum :)) Bu arada iş görüşmen hayırlı olsun, senin için; sizler için, en iyisi olur inşallah. Ben de çalışma konusunu ciddi olarak düşünmeye başladım. Evden yaptığım yarı zamanlı metin yazarlığını bıraktım 2-3 ay önce. Tatil filan girdi araya oyalandım ama sıkılacağımı anlıyorum. Hep boşa geçiyor gibi, bir şey üretmeden geçip gidiyor gibi geliyor zaman. Oğluş çok hareketli, bu kış evde zaptedemeyeceğim galiba. Yarım gün -oyun grubu- yuvaya versem diyorum 3-4 ay sonra. 2.5 yaşını geçecek o zaman. Kızımın okulu tam gün zaten. Ben de bir iki görüşme yapsam... Bir yanda artılar, bir yanda eksiler düşünüp duruyorum işte..
yena benıde lısteye yazsana haftaya cuma dımı belırtcez su an 95.5 kıloyum.
bugün slim in 6 diye bir egzersizcd si duydum öok etkili ve zorlayıcı imiş deneyen varmı
tamam canım burda olmak gercekten fayda sagladı banada destek oluyor gorusuruz.Canım bizim sistemimizi biliyosundur artık çünkü düzenli takip ediyosun burayı..
PAylaşım ve devamlılık şart dengeli beslenme ve egsersiz dışında..
1-2 hafta paylaşımda bulunursun sonra lsteye alırız canım seni...
günaydın kizlarrrr
ben Ttatilden geldim boş gelmedim ama 2 kilo fazlaligimla gelmişim
ha dikkat ettim sade börekleri af etmedim aslında herseyden yedim geç vakitte ayran ve karbuz yedim
cumaya kadar aldığım kilolar gider insallah regl olacam ama bakalım ne olcak
sabah
2dilim çavdar
1fincan kahve
yağsız peynir
gecmiş olsun canım acıl şifalar allah dermansız dert verip aratmasınkızlar sonucumuz geldi kist varmış ve alınması gerkiyormuş, bebeğim birkaç aya kadar ameliyat olacak
bugün slim in 6 diye bir egzersizcd si duydum öok etkili ve zorlayıcı imiş deneyen varmı
yüksek tutmaya çalışıyorum ama olmuyor canım ya 2 gecedir yatacağım diye gidiyorum gece yarısı oluyor hala dönüp duruyorum uyuyamıyorumilbatum geçmiş olsun sen moralini yüksek tut kolaylıkla atlatırsınız inşallah canım
banucum valla dediğin gibi zayıf olmak da dert şişman olmakta kızımın boyu 172 felan 48 kilo bana çekmemiş
mutlucum sana olan bana da oluyor bazen bi bakıyorum 44 beden rahat rahat oluyo hatta 42 beden bir etek bile almıştım bazen de 46 olmuyor ben de anlamadım ne durumdayız
canım sağolasın gösterdik tabi buradada 2-3 dr gördü, birde ankaraya gideceğiz bakalımibatum geçmiş olsun inşallah operasyonu da atlatırsınız hayırlısı ile. cnm gitmişsinizdir kesin ama 1-2 doktora gösterirseniz süper olur.
ne güzel uykum geldi diyince uyuyorsun bu yaşa geldim yattığım gibi uyuduğumu hiç bilmem :)Kızlarrrrrrrrr ya bu gece inanılmaz uykum geldi :18:
Aslında daha çok erken ama bugün küçük kuzu beni çok fazla yordu hatta sabahtan akşama kadar ağlayıp durdu.
Onu birazdan uyutmayı başarırsam bende biraz dinleneyim
Kendinize çok iyi bakın
Hoş sohbetler etmenizi diliyor ve yarın sohbetlerinizi merakla okuyacağıma söz veriyorum
Allaha emanet olun ve rabbim ne diliyorsanız tüm dualarınızı kabul etsin.
Görüşmek üzere byeeeeee
şükür sadece kist çıktı ne diyeyim, inşalah geçip gitsin ya ,evet ankaraya gideceğiz....anladım canım yaaa baya bir mesafe yürüymüşsün hakikaten çok güzel tebrik edeirm .doğum sonrası biraz kendimi tutsaydım da ne güzel 90 a düşmüştüm ordan başlardım diyete çünkü 2.gebeliğimden sonra aldığım kıyafetler bile dar gelince artık dedim noluyyyozzz ve başladım.2-3 günde bir eski kıyafetleri deneyip moral bulmaya bazen de motivasyon olmasına çalışıyorum.çok güzel bir duygu gerçekten.
çok teşekkürler darısı herkeslerin başınaaa
ya yerken iyidi dimi???şaka bir yana bugün bende kaçamak yaptım.inanın kaç haftadır evde yap yedir kendine hazırla düşün et derken bugün yemekle hiç uğraşmak istemdim.dışarda yiyiverdik.aaamaaa az önce 5-5,5 km hızla 60 dk yürüdüm
gerçi tam şu benim çocukluğumda çok sevdiğim tuzlu bisküvilerden vardı evde karnım kazındı yiyim derken bi baktım(taçkraker) bi paketi 380 mi ne kcal diyor.3 tane yedim bıraktım.ekmek yesem daha iyiyaaa bu ne???
ben uzun olduğum için bodygard gibi duruyorum maleseff:)85-86 lar fena durmuyor.80 baya iyi oluyor.ama 74 paha biçilemez oluyor:))) valla senin azmin ne iyi maşallah.ben hemen olsun bitsin istiyorum .sanki kısa zamanda aldım bu kiloları gibi.senin 1 yıl olmuş bu ne sabır maşallah.gerçi artık belli bir yaştayız.kendimize en başta sağlık için her daim dikkat etmeliyiz.insan ençokta alışverişte anlıyor dimi ne olduğunu.yoksa aynada hep aynı sanıyoruz kendimizi...hele bi de biraz verince manken olduk gitti:)))
evet haklısında 4 ay da çok küçük ama çok şükür kötü bişi çıkmadı .inşallh geçecek canım kendini üzme ne olur bu kadar.ankaradaki dr a da getirip gösterecemişsin bak ne güzel....
bende hiççç kıyafet fln bakmıyorum zaten ücretsizi de aldım öyle oturuyorum .biliyorm baksam moralim bozulacak
sağol canım benim allah razı olsun, evet sende çok zor günler geçirmişsin bitmiş gitmiş şükür inşallah bzde hayırlısıyla atlatırız biter gider, ben hiç sağlam duramıyorum çok ağlak bir tipim,inanılmaz duygusalım hele de söz konusu canının yarısı olunca daha da zormuş ,inşallah bizde çabucak atlatırız canım sağolNagishan, ben hiç kitap kulübüne katılmadım, bu bakımdan fikrim yok ama üniversitede İngilizce öğretmenim (İngilizdi kendisi) böyle bir kulüp kurmuştu, bize bahsederdi. Bazen de kısa hikayeleri aynı mantıkta bize okuturdu. Şöyle bir şeydi: Üyeler haftanın belli gün ve saatlerinde toplanıyordu, seçilen kitabı hafta boyunca okuyup toplantı günü üzerinde tartışıyorlar, karakterleri ve onların davranışlarının nedenlerini irdeliyorlar, sebep-sonuç ilişkisi kuruyorlar vb. Kendi hayat görüşlerini de katıyorlardı tartışırken. Toplantı sonunda da yeni kitap seçimi yapılıyordu. Edebiyatdefteri ya da Mevsimsiz gibi kültür sanat ağırlıklı sitelerin forumlarında daha detaylı bilgi veren çıkabilir :)
Canım kötü huylu çıkmaması çok güzel haber, çok sevindim. Keşke operasyona hiç gerek olmasaymış ama kist almak çok basit bir işlem. Lütfen kendini hırpalama; önceden de yazmıştım 30 günlükken ve ciddi bir kalp operasyonu geçirdi benim oğlum. Gerçekten zor günlerdi ama atlattıktan sonra idrak ettim; hayatta herşeye katlanılıyor, yeter ki dermansız dert olmasın. O durumlarda bile tüm gücüyle savaşıyor insanlar. Herşey insanlar için. Anne yüreği dayanmıyor elbet ama tedavi sürecinde bebişin soğukkanlı ve pozitif bir anneye ihtiyacı olacaktır. Çok çabuk atlatır, bu günler de hemencecik unutulur inşallah..
Ne güzel dilekler bunlar Yena'cım. Gerçi hafta sonu yarılandı, bitiyor ama ben yeni okudum :)) Bu arada iş görüşmen hayırlı olsun, senin için; sizler için, en iyisi olur inşallah. Ben de çalışma konusunu ciddi olarak düşünmeye başladım. Evden yaptığım yarı zamanlı metin yazarlığını bıraktım 2-3 ay önce. Tatil filan girdi araya oyalandım ama sıkılacağımı anlıyorum. Hep boşa geçiyor gibi, bir şey üretmeden geçip gidiyor gibi geliyor zaman. Oğluş çok hareketli, bu kış evde zaptedemeyeceğim galiba. Yarım gün -oyun grubu- yuvaya versem diyorum 3-4 ay sonra. 2.5 yaşını geçecek o zaman. Kızımın okulu tam gün zaten. Ben de bir iki görüşme yapsam... Bir yanda artılar, bir yanda eksiler düşünüp duruyorum işte..
çok küçük bebeğim evet sağol canım benim ,rabbim şifa versin tüm bebişlereinşallah gerek kalmaz operasyona olsada çok zor diğil diye biliyorum ama daha çok küçük offfff yavrum ya acil şifalar
o yüzden akşam ekmek yemedim ara öğünde yapmadım
ev yapımıydı hazır değıldı allahtan diye kendimide teselli ediyorum yemeyip tutsana boğazını ahhhh
bisküvilerin çoğunda 100 gr. da 500 cal cıvarı var başalayıncada devamı gelir hiç başlamamak en iyiysi
valla nasıl yedim yanasıl kendime kızı yorum :18:
harikasınnnnnnnn ben hiç 90 dkyı geçemedimbugünkü sporum 120 dakka
60 dak sabah yaptı 60 dakka akşam ohhh
dün 30 dakka
toplam 150 dakka
kız bana valla ya bu ne böyle ağlak ağlak, evet işte bu devirde herşeyden korkuluyor çeşit çeşit hastalık var allah korusun ,hayırlısıyla atlataydık ,inşallah hemencecik biter dediğin gibiancak girip geçmişi okuyabildim , önce geçmişi okudum çünkü ilbatum ve yağmurgözlüm özellikle aklımdaydınız, ikinizinde sonuclarına sevindim .sevindim çünkü kötü bişi çıkmamış . yağmurgözlüm biyopsi sonucu da iyi gelir inşallah ...ilbatum canım biraz toparla kendini kızcam bak sanaa kötü bişi çıkmamış ne güzel allah korusun bu devirde insan korkuyor valla , ameliyatta çok basit inan hemencecik bitecek bak gör..
spor listesinden çıkmaya niyetim yokkkk .. bugün yaptım valla 40dkdevamıda gelecek ...
bende kendime bi hedef belirledim , bayrama 7 hafta var benim en az 6-7 vermem lazım ..inşallah başarabilirim ....
çok güzel ya bende 90 olmayı istiyorum nasıl yapıyorsun bunu banada söyle bari ya çok ağırsa yapamam yalnız....kızlar elma diyetının 4 günüm bugun dayanamadım tavuk yedım ama olsun 95.5 kılo olmusum carsambadan beri.99 dan düştüm yarın elmaya devammm.hepınıze basarılar.bu aysonuna 90 olmammm lazımmm benımmm.
tamam sen yaz bakalım neymiş bu diyetkızlar ya benle bu dıyetı yapcak yokmu ya 3 gun yapalım beraber hem detoks gıbı olur sızede.ben ınanın cok faydasını gördum ama benle yapann yokkk uzgunummm.
çok sağol canım benim, öyle tabi neler neler yaşayanlar var, şükürler olsun bizimki sadece kist,hayırlsıyla atlataydık şu sorunuda daha birşey istemem.....
Canım tekrar geçmiş olsun...
Çok şükür önemli bişey değilmiş..İnan öylesi ciddi sağlık sorunları yaşanıyorki gördükçe daha fazla şükredeceksin..
Bak umuttt'un oğlu 30 günlükken kalp ameliyatı olmuş..benim oğlumunda kalbinde doğuştan 5mm. delik vardı çok şükür 2.5 yaşında kapandı..
Şu an çok zor.. seni çok iyi anlıyorum aynı süreçten geçtiğim için..sende bugünleri atlatıp unutacaksın...
Allah yardımcınız olsun..
maşallah bayağı yürümüşsünüz ya.... finali bilemiyorum tabi....Bugün ailecek çok fazla yürüdük..yaklaşık bir 3 saat hiiç durmadan.:)
MEşhuur İzmir fuarı açıldı geçen hafta ,yarın kapanıcak hadi gidelim dedik..Ben hiiç sevmiyorum aslında çok kalabalık ve gürültü oluyor çünkü..
gittik yürüdük iyi olduda yürüyüşün sonunda oturup karnımızı doyurduğumuz mekan fenaydı..) hiç uymadı yakışmadı yürümenin finaline.:)
gecmiş olsun canım acıl şifalar allah dermansız dert verip aratmasın
ben indirmiştim canım bolumlerini 3 bolum halınde ve kesinlikle tavsiye ederim yanlız baslangıc serisinden baslıyorsun ve o bile cok yorucu ozellikle bacak ve karın calıstırmaya yoneleık ve bacakları insanın cok fena et kesiği oluyor oturup kalmak hatta yurumek bile ilk hafta cok zor oluyor sonra alısınca guzel gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?