Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım tekrar geçmiş olsun...
Çok şükür önemli bişey değilmiş..İnan öylesi ciddi sağlık sorunları yaşanıyorki gördükçe daha fazla şükredeceksin..

Bak umuttt'un oğlu 30 günlükken kalp ameliyatı olmuş..benim oğlumunda kalbinde doğuştan 5mm. delik vardı çok şükür 2.5 yaşında kapandı..
Şu an çok zor.. seni çok iyi anlıyorum aynı süreçten geçtiğim için..sende bugünleri atlatıp unutacaksın...

Allah yardımcınız olsun..

Son düzenleme:
yena benıde lısteye yazsana haftaya cuma dımı belırtcez su an 95.5 kıloyum.

asuucum,
bayağı yorrulmuşsun..allah zihin açıklığı versin prenseslere..

Banucum,sen bu işi en yapanlardansın zamanında..yine yaparsın sadece bu sıralar vaktin yok adapte olmaya..

birde canım sen bizden çok daha iyi biliyosunki çok az yiyincede kilo verilmiyor..

evet umuttçum bende aynen öyle düşünüyorum boşa geçiyor diye...
aslında benim pek boş vaktim olmuyor bende düzenli olmasada evden çalışıyorum ama dışarı çıkmak her açıdan iyi olacak..

yena benıde lısteye yazsana haftaya cuma dımı belırtcez su an 95.5 kıloyum.

Canım bizim sistemimizi biliyosundur artık çünkü düzenli takip ediyosun burayı..
PAylaşım ve devamlılık şart dengeli beslenme ve egsersiz dışında..

1-2 hafta paylaşımda bulunursun sonra lsteye alırız canım seni...

bugün slim in 6 diye bir egzersizcd si duydum öok etkili ve zorlayıcı imiş deneyen varmı

Slim i lunaazul yapıyordu oda çok etkili olduğunu söylüyordu..
ben indirdim ama bu kiloda yapmam mümkün değil..

tamam canım burda olmak gercekten fayda sagladı banada destek oluyor gorusuruz.

Bugün ailecek çok fazla yürüdük..yaklaşık bir 3 saat hiiç durmadan.:)
MEşhuur İzmir fuarı açıldı geçen hafta ,yarın kapanıcak hadi gidelim dedik..Ben hiiç sevmiyorum aslında çok kalabalık ve gürültü oluyor çünkü..

gittik yürüdük iyi olduda yürüyüşün sonunda oturup karnımızı doyurduğumuz mekan fenaydı..) hiç uymadı yakışmadı yürümenin finaline.:)

yenacım ben gecen sene 110 kılolardaydım gecen carsamba 99 dum bugun 95.5 olmusum bu elma dıyetı guzel ama zor gercekten .ama azmetcem bız yemek yemeyı seven kısılerız.ama napıyım sonucta elma yıyerekte yasdıyabılıyorum yada tavuk yumurta hersey hamur işi degıl .

Bir seyin imkânsiz olduguna inanirsaniz,

akliniz bunun neden imkânsiz oldugunu size

ispatlamak üzere calismaya baslar.

Ama bir seyi yapabileceginize inandiginizda,

gercekten inandiginizda,

akliniz yapmak üzere cözümler bulma konusunda

size yardim etmek için calismaya baslar

Dr. David J. Schwartz

Çok hoşuma gitti bu sözler...

günaydın kizlarrrr
ben Ttatilden geldim boş gelmedim ama 2 kilo fazlaligimla gelmişim
ha dikkat ettim sade börekleri af etmedim aslında herseyden yedim geç vakitte ayran ve karbuz yedim
cumaya kadar aldığım kilolar gider insallah regl olacam ama bakalım ne olcak
sabah
2dilim çavdar
1fincan kahve
yağsız peynir

Hoşgeldin toksincim,

amaaan 2 kilonun lafımı olur,kopeeen olsun.:))
Sen cumaya kadar hem 2 kiloyu hemde üstüne bir kilo daha verirsin diyorum ben..
Varmı bahse giren..:)

kızlar sonucumuz geldi kist varmış ve alınması gerkiyormuş, bebeğim birkaç aya kadar ameliyat olacak
gecmiş olsun canım acıl şifalar allah dermansız dert verip aratmasın
bugün slim in 6 diye bir egzersizcd si duydum öok etkili ve zorlayıcı imiş deneyen varmı

ben indirmiştim canım bolumlerini 3 bolum halınde ve kesinlikle tavsiye ederim yanlız baslangıc serisinden baslıyorsun ve o bile cok yorucu ozellikle bacak ve karın calıstırmaya yoneleık ve bacakları insanın cok fena et kesiği oluyor oturup kalmak hatta yurumek bile ilk hafta cok zor oluyor sonra alısınca guzel gidiyor

yüksek tutmaya çalışıyorum ama olmuyor canım ya 2 gecedir yatacağım diye gidiyorum gece yarısı oluyor hala dönüp duruyorum uyuyamıyorum
canım farklı mağazalardan bakıyorsan hepsinin kalıbı farklı oluyor, birde kesimde dar kesimse aynı marka bile olmuyor....
ibatum geçmiş olsun inşallah operasyonu da atlatırsınız hayırlısı ile. cnm gitmişsinizdir kesin ama 1-2 doktora gösterirseniz süper olur.
canım sağolasın gösterdik tabi buradada 2-3 dr gördü, birde ankaraya gideceğiz bakalım
ne güzel uykum geldi diyince uyuyorsun bu yaşa geldim yattığım gibi uyuduğumu hiç bilmem :)
şükür sadece kist çıktı ne diyeyim, inşalah geçip gitsin ya ,evet ankaraya gideceğiz....
sağol canım benim allah razı olsun, evet sende çok zor günler geçirmişsin bitmiş gitmiş şükür inşallah bzde hayırlısıyla atlatırız biter gider, ben hiç sağlam duramıyorum çok ağlak bir tipim,inanılmaz duygusalım hele de söz konusu canının yarısı olunca daha da zormuş ,inşallah bizde çabucak atlatırız canım sağol
çok küçük bebeğim evet sağol canım benim ,rabbim şifa versin tüm bebişlere

bazen boğazımızı tutamıyoruz işte ,bence akşam yemeyip,ara öğünde yapmaıysan kalori hesabına vurursak dengelemişsin
bugünkü sporum 120 dakka
60 dak sabah yaptı 60 dakka akşam ohhh
dün 30 dakka
toplam 150 dakka
harikasınnnnnnnn ben hiç 90 dkyı geçemedim
kız bana valla ya bu ne böyle ağlak ağlak, evet işte bu devirde herşeyden korkuluyor çeşit çeşit hastalık var allah korusun ,hayırlısıyla atlataydık ,inşallah hemencecik biter dediğin gibi

kızlar elma diyetının 4 günüm bugun dayanamadım tavuk yedım ama olsun 95.5 kılo olmusum carsambadan beri.99 dan düştüm yarın elmaya devammm.hepınıze basarılar.bu aysonuna 90 olmammm lazımmm benımmm.
çok güzel ya bende 90 olmayı istiyorum nasıl yapıyorsun bunu banada söyle bari ya çok ağırsa yapamam yalnız....
kızlar ya benle bu dıyetı yapcak yokmu ya 3 gun yapalım beraber hem detoks gıbı olur sızede.ben ınanın cok faydasını gördum ama benle yapann yokkk uzgunummm.
tamam sen yaz bakalım neymiş bu diyet
çok sağol canım benim, öyle tabi neler neler yaşayanlar var, şükürler olsun bizimki sadece kist,hayırlsıyla atlataydık şu sorunuda daha birşey istemem.....
şu an gerçekten çok zor, sende yaşamışsın bilirsin ,bende unutacağım inşalah
maşallah bayağı yürümüşsünüz ya.... finali bilemiyorum tabi....

amin canım allah dermansız dert vermesin tabi....

İLBATUM canım minik nasıl oldu tatlım iyidir inş ankaraya gideceğiz demişsin inş herşey normale döner Allahım bir daha göstermesin sıkıntı dert keder inş giremedim bikaç gündür iş falan yapıyorum kapı pencere bakim dedim sen varsıb geçmişi okudum biraz herkes iyiye benziyor ben de iyi olmaya çalışıyorum diyet modum hala yok birazdan yürüyüşe gideceğim inş yorgunum hala evde yapmam gereken işler var ama miskinlik var biraz da yarın iş başlıyor erken kalkıcak stresli günler başlıyorrrrr neyseki işim çocuklarla onlar alıyor benden stresi 5 çocuğum var bu sene 6 edemedim ben doğurcamm sınıfı da kapatmıyolar 5 çocuk için sınıfım açıkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…