- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
kızlar elma diyetının 4 günüm bugun dayanamadım tavuk yedım ama olsun 95.5 kılo olmusum carsambadan beri.99 dan düştüm yarın elmaya devammm.hepınıze basarılar.bu aysonuna 90 olmammm lazımmm benımmm.
evet ya bisküviye hiiiç bulaşmamak lazım.beni bugünlere getiren gece yarıları tükettiğim abur cubur çikolatalı gfretler.çok da kızma canım kendine. aslında hepimiz zaman zaman zor durumda kalıyoruz.diyet listesine uymak için hep evde olmak,misafir ağırlamamamk,misafirliğe gitmemek gerekiyor.hele misafirlikteyken veya uzun saatler dışarıdaysan seçimin fazla olmuyor malesef.neyseki diğer öğünler dengelmişsin bi de sporun süper olmuşş maşallahbisküvilerin çoğunda 100 gr. da 500 cal cıvarı var başalayıncada devamı gelir hiç başlamamak en iyiysi
valla nasıl yedim yanasıl kendime kızı yorum :18:
ya şimdiden herkesi geçtin biz ne etsekte seni geçsek:84:bugünkü sporum 120 dakka
60 dak sabah yaptı 60 dakka akşam ohhh
dün 30 dakka
toplam 150 dakka
canım benim kullandığım bir detoks var şimdi emziriyorum diye yapamıyorum.tavsiye ederim birazdan tekrar yazacam.ama evdeyken dışarı çıkmadığn bir gün yaparsan daha iyi.wc ye taşınıyorsun ve ertesi güne 500-600 gr gitmiş oluyor kalıcı olarak.ben kendimi zor tutuyorum yapmamak için bebeğimi emzirdiğimden korkuyorum.gerçi senin de bebişin var heralde dimi?Öğlen oldu biliyorum ama ancak sabah kalktım kahvaltı ettik ailece ondan sonrada mutfağa giriştim. Her yeri bir güzel temizledim mis gibi oldu mutfakama şimdi mutfağı kirletcem diye yemek yapmak istemiyorum
Şaka şaka sağlıklı beslenmek için mecbur hazırlıycam bişeyler tabiki sonuçt iki kuzu var iki saat sonra küçük cadı çorba ister. Aslında birkaç işim daha var ama ilk önce eccük leslie yapayım dedim
Büyük kızımda bana eşlik edecekama önce bir merhaba diyeyim dedim
Sporum ve işlerim bitince yine çeee der hem süremi yazarım hemde sizlere bakarım
Kız için kışın elma oldu lalabende bayılırım elmaya aslında ama işte tek tip çok uzun süre beslenme zaten doğru dürüst çalışmayan metabolizmama zarar verir diye niyetlenmiyorum.
Bu ara çok kabızlık sorunum var acaba bir günlük detoks niyetine yapsam yardımcı olurmu acaba bana bilgi verebilen olursa çok sevinirim.
Ajda pekkan gibi geridim def gibiyim desem yeridir
Arkadaşlar ne dersiniz bir gün yapsam iyi gelirmi :44:
canım benim kullandığım bir detoks var şimdi emziriyorum diye yapamıyorum.tavsiye ederim birazdan tekrar yazacam.ama evdeyken dışarı çıkmadığn bir gün yaparsan daha iyi.wc ye taşınıyorsun ve ertesi güne 500-600 gr gitmiş oluyor kalıcı olarak.ben kendimi zor tutuyorum yapmamak için bebeğimi emzirdiğimden korkuyorum.gerçi senin de bebişin var heralde dimi?
slm kızlar.ben emzirdğim için yapamıyorum ama emzirmiyorken uyguladığım haftada 1 yaptığm toksin itıcı bir diyetim var ender saraca ait. tavsiye ediyorum.günde 600gr -1 kg arası gidiyor ve ertesi gün normal diyetinize devam ederseniz bu verdiğinizi geri almıyorsunuz.ama tabi dikkat etmezseniz alırsınız heralde. başka bi siteye yazmıştım daha önce burayada ordan alıp kopyalıyorum.aslında belki bende yaparim bilemiyorm sütü azaltmazsa:)))
2,5litersuyunu kaynatuyosun içerisine 4-5tane poşet yeşil çayı atıyosun,bir limonun suyunu sıkıp kabuklarınıda içerisine koyup ,taze nane yapraklarınıda atıp,bir şeftali rendeleyip ,7-8dk demlenmeye bırakıyosun sonra yeşil çayları ve limon kabuklarını çıkarın tabi.,demlenince içerisine buz atıp ılık veya soğuk olarak tüketiyosun.eğer tansiyon düşüklüğü varsa1-2şişe maden suyu ilave edip içiyosun.
Bu çayın yanında yemek olarak 1 bağ semiz otunu alıp doğruyorsun ayrı bi yerde yarım kiloyağsız yoğurt,4-5taneceviz içi,1tatlı kaşığı zeytin yağı ve 1 çay kaşığı sumağı karıştıyorsun.semizotunu ve yoğurt karışımını 3 e bölüp öğlen ,araöğünde [saat16.00 da] ve akşam yiyorsun.
sabahda 2 tane salatalık(kabuklu ve tuzsuz) yiyip öğlene kadar bu çayı içiyorsun.bu arada bugün hiç tuz yok ve semiz otları çiğ yeniyor.arada kabuklu ve tuzsuz slatalık yenilebiliyor başka hiç bişi yok
10 günde bir defa yapılıyor ayda 2,3 kilo fazladan vermeye yardımcı oluyormuş.
bu tarifler ENDER SARAÇ ın kendisine ait.
ben bunu kışın lahana ile yapıyorum(semizotu yerine) ve suyuna şeftali katmadan.maden suyu da içmiyorum.yoğurt yarım yağlı kullanıyorum.nane de kuru nane.bana her seferinde iyi geldi bu karışım ama bünyeye göre değişebiliyor.bir diyet kardeşliğinde beraber yaptığımız kişilerden bikaçı çok az vermişti ama denemeye değer bence.aç kalınmıyor.su oldukça tok tutuyor.semizotuyla 600 gr-1 kg arası,lahanayla 1-2 kilo arası vermişim diğer yapışlarımda. bide ben suyu akşama kadar içiyorum.evde olduğunuz bir gün yapın çünkü çok wc ye gidiliyor
toksin atıcı diyet:))))
Evet bende de bir kuzucuk var ama 13 aylık neredeyse üstelik 3 hafta evvel anne sütünü bıraktı. Bu ara yine dişmi çıkarıcak nedir 3 gündür huysuzluğu üzerinde. Biraz evvel zar zor 30 Dakika leslie yapabildim ama küçük civcivim devamlı bacaklarımın etrafında dolanıp ağlayıp durdu. Onu bir yıkıyayım belki biraz mayışır uyurda bende senin detoksu yapabilmek için eksiklere bir bakarım
Sağ ol canım gerçektende güzel bir detoksa benziyor. Semiz otuna bayılırım hele bide yoğurtlu
Bu arada sarımsak eklememde sakınca yoktur herhalde
Suyu kaynattıktan sonra altını kapatıp malzemeleri atıp demletiyorsun dimi :44:
Bir de o yaptığın suyun içine şeftali rendeliyorsun ya sonradan süzmüyorsun dimi onun posalarını.:44:
maşallh senin kuzucuğunada:)semziotu çiğ yenecek.sarımsak hiç eklemedim ben tam uymak içn sende ilkinde bi ekleme de hoşuna giderse sonraki yaptıklarında eklersin.suyun altını kapatıp demliyorum 7-8 dk canım.ben büyük delikli süzgeçle limon kabukları ve yeşil çayları alıyorum sadece gerisini içiyorum hatta ogün şeftaliyi rendelerken gerisini lüpletiyorum sabah:)))
asuucum,
bayağı yorrulmuşsun..allah zihin açıklığı versin prenseslere..
üffffffff akşama yemeğe davet edildik görümcem tarafından.herşey iyi hoşta kıymalı pide yapacaklarmış.ne etsem?yemeği evde yesem uzun zamandır gtmedik ayıp olur.ne kadar yesem zararı olmaz???
bende daha yapam sanırım ama haftaya bir denesemmi acabaSlim i lunaazul yapıyordu oda çok etkili olduğunu söylüyordu..
ben indirdim ama bu kiloda yapmam mümkün değil..
ahh izmiride gürültülü fuarınıda özledimBugün ailecek çok fazla yürüdük..yaklaşık bir 3 saat hiiç durmadan.:)
MEşhuur İzmir fuarı açıldı geçen hafta ,yarın kapanıcak hadi gidelim dedik..Ben hiiç sevmiyorum aslında çok kalabalık ve gürültü oluyor çünkü..
gittik yürüdük iyi olduda yürüyüşün sonunda oturup karnımızı doyurduğumuz mekan fenaydı..) hiç uymadı yakışmadı yürümenin finaline.:)
yeter elem yediğin yoksa hayatında artık elma görmek istemiyceksin önümüz kış en iyi ara ögun elma olcakyenacım ben gecen sene 110 kılolardaydım gecen carsamba 99 dum bugun 95.5 olmusum bu elma dıyetı guzel ama zor gercekten .ama azmetcem bız yemek yemeyı seven kısılerız.ama napıyım sonucta elma yıyerekte yasdıyabılıyorum yada tavuk yumurta hersey hamur işi degıl .
öok güzelmiş canımBir seyin imkânsiz olduguna inanirsaniz,
akliniz bunun neden imkânsiz oldugunu size
ispatlamak üzere calismaya baslar.
Ama bir seyi yapabileceginize inandiginizda,
gercekten inandiginizda,
akliniz yapmak üzere cözümler bulma konusunda
size yardim etmek için calismaya baslar
Dr. David J. Schwartz
ha dikkat ettim sade börekleri af etmedim aslında herseyden yedim geç vakitte ayran ve karbuz yedim
cumaya kadar aldığım kilolar gider insallah regl olacam ama bakalım ne olcak
sabah
2dilim çavdar
1fincan kahve
yağsız peynir
gecmiş olsun canım acıl şifalar allah dermansız dert verip aratmasın
ben indirmiştim canım bolumlerini 3 bolum halınde ve kesinlikle tavsiye ederim yanlız baslangıc serisinden baslıyorsun ve o bile cok yorucu ozellikle bacak ve karın calıstırmaya yoneleık ve bacakları insanın cok fena et kesiği oluyor oturup kalmak hatta yurumek bile ilk hafta cok zor oluyor sonra alısınca guzel gidiyor
ben önceden bir günlüğüne detoks niyetine yaprdım işe yararGününüz aydın olsun kızlarrrrrrrrrrrr
Öğlen oldu biliyorum ama ancak sabah kalktım kahvaltı ettik ailece ondan sonrada mutfağa giriştim. Her yeri bir güzel temizledim mis gibi oldu mutfakama şimdi mutfağı kirletcem diye yemek yapmak istemiyorum
Şaka şaka sağlıklı beslenmek için mecbur hazırlıycam bişeyler tabiki sonuçt iki kuzu var iki saat sonra küçük cadı çorba ister. Aslında birkaç işim daha var ama ilk önce eccük leslie yapayım dedim
Sporum ve işlerim bitince yine çeee der hem süremi yazarım hemde sizlere bakarım
Kız için kışın elma oldu lalabende bayılırım elmaya aslında ama işte tek tip çok uzun süre beslenme zaten doğru dürüst çalışmayan metabolizmama zarar verir diye niyetlenmiyorum.
Bu ara çok kabızlık sorunum var acaba bir günlük detoks niyetine yapsam yardımcı olurmu acaba bana bilgi verebilen olursa çok sevinirim.
sağol valla semizotu alıyım deniycem sonucuda haber vericemslm kızlar.ben emzirdğim için yapamıyorum ama emzirmiyorken uyguladığım haftada 1 yaptığm toksin itıcı bir diyetim var ender saraca ait. tavsiye ediyorum.günde 600gr -1 kg arası gidiyor ve ertesi gün normal diyetinize devam ederseniz bu verdiğinizi geri almıyorsunuz.ama tabi dikkat etmezseniz alırsınız heralde. başka bi siteye yazmıştım daha önce burayada ordan alıp kopyalıyorum.aslında belki bende yaparim bilemiyorm sütü azaltmazsa:)))
2,5litersuyunu kaynatuyosun içerisine 4-5tane poşet yeşil çayı atıyosun,bir limonun suyunu sıkıp kabuklarınıda içerisine koyup ,taze nane yapraklarınıda atıp,bir şeftali rendeleyip ,7-8dk demlenmeye bırakıyosun sonra yeşil çayları ve limon kabuklarını çıkarın tabi.,demlenince içerisine buz atıp ılık veya soğuk olarak tüketiyosun.eğer tansiyon düşüklüğü varsa1-2şişe maden suyu ilave edip içiyosun.
Bu çayın yanında yemek olarak 1 bağ semiz otunu alıp doğruyorsun ayrı bi yerde yarım kiloyağsız yoğurt,4-5taneceviz içi,1tatlı kaşığı zeytin yağı ve 1 çay kaşığı sumağı karıştıyorsun.semizotunu ve yoğurt karışımını 3 e bölüp öğlen ,araöğünde [saat16.00 da] ve akşam yiyorsun.
sabahda 2 tane salatalık(kabuklu ve tuzsuz) yiyip öğlene kadar bu çayı içiyorsun.bu arada bugün hiç tuz yok ve semiz otları çiğ yeniyor.arada kabuklu ve tuzsuz slatalık yenilebiliyor başka hiç bişi yok
10 günde bir defa yapılıyor ayda 2,3 kilo fazladan vermeye yardımcı oluyormuş.
bu tarifler ENDER SARAÇ ın kendisine ait.
ben bunu kışın lahana ile yapıyorum(semizotu yerine) ve suyuna şeftali katmadan.maden suyu da içmiyorum.yoğurt yarım yağlı kullanıyorum.nane de kuru nane.bana her seferinde iyi geldi bu karışım ama bünyeye göre değişebiliyor.bir diyet kardeşliğinde beraber yaptığımız kişilerden bikaçı çok az vermişti ama denemeye değer bence.aç kalınmıyor.su oldukça tok tutuyor.semizotuyla 600 gr-1 kg arası,lahanayla 1-2 kilo arası vermişim diğer yapışlarımda. bide ben suyu akşama kadar içiyorum.evde olduğunuz bir gün yapın çünkü çok wc ye gidiliyor
toksin atıcı diyet:))))
üffffffff akşama yemeğe davet edildik görümcem tarafından.herşey iyi hoşta kıymalı pide yapacaklarmış.ne etsem?yemeği evde yesem uzun zamandır gtmedik ayıp olur.ne kadar yesem zararı olmaz???
Öyle yenacım ama kendimi toplamam lazım ama şu mide ağrıları izin vermiyor şimdide galiba benim şiman kalmam lazım ne biliyim artık öyle düşünüyorum birde tartım sanırım bozuldu 108 den yemeden 110 çıkılırmı ne biiliyim valla.
Banucum,sen bu işi en yapanlardansın zamanında..yine yaparsın sadece bu sıralar vaktin yok adapte olmaya..
birde canım sen bizden çok daha iyi biliyosunki çok az yiyincede kilo verilmiyor..
En çok gezmek istediğim yer çocukluğumdan beri nedendir onuda bilmiyorum ama çok istiyorum.Bugün ailecek çok fazla yürüdük..yaklaşık bir 3 saat hiiç durmadan.:)
MEşhuur İzmir fuarı açıldı geçen hafta ,yarın kapanıcak hadi gidelim dedik..Ben hiiç sevmiyorum aslında çok kalabalık ve gürültü oluyor çünkü..
gittik yürüdük iyi olduda yürüyüşün sonunda oturup karnımızı doyurduğumuz mekan fenaydı..) hiç uymadı yakışmadı yürümenin finaline.:)
Çok güzel çok beğendim.Bir seyin imkânsiz olduguna inanirsaniz,
akliniz bunun neden imkânsiz oldugunu size
ispatlamak üzere calismaya baslar.
Ama bir seyi yapabileceginize inandiginizda,
gercekten inandiginizda,
akliniz yapmak üzere cözümler bulma konusunda
size yardim etmek için calismaya baslar
Dr. David J. Schwartz
Öğlen oldu biliyorum ama ancak sabah kalktım kahvaltı ettik ailece ondan sonrada mutfağa giriştim. Her yeri bir güzel temizledim mis gibi oldu mutfakama şimdi mutfağı kirletcem diye yemek yapmak istemiyorum
Ne güzel canım maşallah bebişine büyüsünde kocaman olsun inşallah dikkat edersen almazsın biumut kardeşim çok almadı ama tam diet gibi yaptı şekerli gıda ağzına sürmedi hamurişi onlarn zaten faydası yokmuş ben inanıyorum sende almıycan kendine çok dikkat et canım.canlarımmm,kk'nın en güzel hatunlarıı selaam ben geldim:)
geçmişi okumadan önce selam vereyim dedim..
Biz çok iyiyiz.bebegim gecen hafta tam 2,5 cm di..bugün 9 hafta 4 günlük olduk.mide bulantılarım hala aşırı şekilde devam ediyo ama artık canımda bişeyler istemeye başladı o yüzden 500 gr almışım.doktor gayet iyi dedi aslında..ama almasan daha iyiydi.2,5 ayda 500 gr aldığıma göre çok kilo almıcam diyorum ama ilerledikçe daha çok alınıyomuş sanırım..
Herkesler iyidir inş..
canlarımmm,kk'nın en güzel hatunlarıı selaam ben geldim:)
geçmişi okumadan önce selam vereyim dedim..
Biz çok iyiyiz.bebegim gecen hafta tam 2,5 cm di..bugün 9 hafta 4 günlük olduk.mide bulantılarım hala aşırı şekilde devam ediyo ama artık canımda bişeyler istemeye başladı o yüzden 500 gr almışım.doktor gayet iyi dedi aslında..ama almasan daha iyiydi.2,5 ayda 500 gr aldığıma göre çok kilo almıcam diyorum ama ilerledikçe daha çok alınıyomuş sanırım..
Herkesler iyidir inş..
toksin hoşgeldin gözlerim aradı hep nerede bizim spor öncümüz dedim.
tskler cnm ama topigimizfe benden fazla spor yapan arkadaslarimiz var masallahhhh hepisine
yenacim bana acayip gaz verdin tskler cnm 125dakj spor yaptimmm
miniğimiz aynı canım büyük ihtimal perşembe günü ankaradayız, inşallah bizde bu sıkıntımızdan kurtuluruz en kısa zamanda, amin canım rabbim yaşatmasın bir daha inşallah, bende bugün evi dip köşe sildim, senin ne kadar azmış gerçketende sen kreşte misin canım? benimkinide göndereyim sana :) mskinlik yapma daha verecek çok kilomuz var :) ben 1,5 damacana taşıyorum resmen :)))İLBATUM canım minik nasıl oldu tatlım iyidir inş ankaraya gideceğiz demişsin inş herşey normale döner Allahım bir daha göstermesin sıkıntı dert keder inş giremedim bikaç gündür iş falan yapıyorum kapı pencere bakim dedim sen varsıb geçmişi okudum biraz herkes iyiye benziyor ben de iyi olmaya çalışıyorum diyet modum hala yok birazdan yürüyüşe gideceğim inş yorgunum hala evde yapmam gereken işler var ama miskinlik var biraz da yarın iş başlıyor erken kalkıcak stresli günler başlıyorrrrr neyseki işim çocuklarla onlar alıyor benden stresi 5 çocuğum var bu sene 6 edemedim ben doğurcamm sınıfı da kapatmıyolar 5 çocuk için sınıfım açıkkkkkk
benim mutfağıda temizleyiver canım ya ....sporda yapmışsın maşallah sana,aman aman ajdaya özenme sakın :)Gününüz aydın olsun kızlarrrrrrrrrrrr
eşinide kandırmışsın e hadi yap bakalım,eee seninle çıkacak ablaya ne oldu ?Çok teşekkür ederim canım bugün mutlaka semizotu, nane ve şeftaliyi alayımda sabah erkenden yapar bende hüpletirim
Akşam üzere eşim söz verdi birlikte eyüp sahiline gidip hem çocukları parka götüreceğiz hemde oradaki spor aletlerinde birlikte spor yapıcağız :122: :122: :122:
Böyle devam eder birde senin o detoksu bir kereye mahsus yaparsam inşallah cuma bildiriminde baya bir fark olur
sen hep benim idolümsün zatitskler cnm ama topigimizfe benden fazla spor yapan arkadaslarimiz var masallahhhh hepisine
yenacim bana acayip gaz verdin tskler cnm 125dakj spor yaptimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?