Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bi de elektirk süprgem bozuldu.ben dyson düşünüyorum ama tam karar veremdim.bu markayı kullanıp memnun olan varmı?

ah cnm ya zor evet senin durumun emiri kayınvalideler bakarken ki hala da yapıyolar sürekli günde 2-3 kere çikolata veriyolar çocuga bende istemiyorum ne bulsalar yediriyolar bende diyodum ki eşime bak ben obezim benim kardeşimde kilolu çocugun genlerinde var daha şimdiden yazık etcez ona diye ama onlara bişey desek alınıyolardı ve dinlemiyoda kayınpeder bişey olmaz diyo o öyle dedikçe de ben tırlatıyorum tabi ama sonra diyorumki o kadar bakıyolar çocuga sus biraz ama öyle olmuyo malesef
şimdi tutturmuş 2. cocugu yapın diye kv emir büyümüş o da büyürmüş falan geçen akşam öyle diyo orduya taşınacaklar ya ben emiri alır giderim diyo bende dedimki sen al götür diye mi çocuk yapıcam ben
emiri nasıl büyütüyoruz ne zorluklar çekiyoruz bizi bırak çocuk yok annem yok kv yok bakıcı yok ordu yok kreş harap oldu o bu kadar eziyeti haketmiyo benden 2. cocuk beklemeyin bidahada aynı şeyi demeyin eger kaza maza olursa da aldırcam dedim (o günaha girmem de onlara öyle dedim)
ztn dr. pko var tekrar çocugun olmayabilir dedi :)

yaa işte anlıyorum seni işin zor ama yapcak bişey yok mecburuz cnm allah yardımcın olsun ne diyelim

Valla aysecim iste sende biliyon oyle asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik allahtan gorumcem yemek konusunda hassas ne ver diyosam veriyo yatma satlerini soyluyoum yapiyo elinden geldigince ama tek sorun esim ailesi geldigi zaman beni ikinci hatta ucuncu plana atiyo hep laf sokuyo herseyime karisiyo guya dalga geciyo e bende sinrleniyorum gorumcem gcen dedi ben szinki kadar kotu bi evlilik gormedim ki 2 yil olmus ikinizde saygisizsinz dedi bu laf bana bir koydu bende icimdekileri doktum senin kardesin siz burda olunca sapitiyo siz yokken askim kariim canim diyren insan sz gelince boyle oluyo dedim bi akilliya kirk gun deli dersen deli olur dedim sen benim ne yasadigimi bilmiyorsun uyarman gereen biri varsa oda kardesin dedim yalan mi ama

Umut sana mannak bi oneride buluniym mi? İsmekin Bulgurlu'da spor merkezi var. Pilate icin bedava haftada 2 gun gidebiliriz. Ben de kendime arkadas ariyorum zaten, kendim ekerim diye kayit olmadim daha....

davulun sesi uzaktan hoş gelir diye boşuna dememişler cnm boşver senin eşinde fena yani kusura bakma

AAyse bana da 2. Cocugu yap diyolar bende dedim he biri zaten ortada kalmis 2 sinie sokaga atayim yapmicam dedim ki neymis erkek olsunmus onlarin tarafa benzesinmis boyle sey mi var kizimbizim tarafa benziyo diye hasetleniyolar millete soylerken bile nerdeyse aglicaklar :))) bu hafta sonu kp gelecekmis torununu gormye hic istemiyorum ama bakalim artik nasil gcecek

İlbatum gecmis olsun cnm insallah kolay atlatirsiniz

3 melek size de gecmis olsun cnm

Gulma gecmis dogumgunun kutlu olsun hep yazicam unutuyoum benim de yarin aramizda fazla yok:)) cocuklarda hemn hemen ayniydi sanki bu arada kac yasina girmistin sanki 24 diye hatiriyorum ama

Ece gecmis olsun cnm

Yesim hosgrldinnnnn

sagol canım öyle yapmaya çalışıyorum artık

Kizlar bu arada ikinci cocuk mevzusuna gelince, esler birbiri ile cok iyi anlasmadan, maddi manevi hazir olmadan ikinci cocuk adami yakar... Benden demesi...

İki cocuk deyince bir tanenin iki kati degil dort kati oluyor, bu memlekette cocugun bi yere gelsin istiyorsan okul cagi geldiginde annenin calismadan cocugun gelisimini desteklemesi sart... Anne calismadan iki cocugun rahat, huzurlu , karni tok ve egitimli olmasini saglamak gerekiyor yani ... Zor...

İnsan 5 dakika icin ele gune muhtac kalabiliyor..

mutlucum aynı şeyi yaşadım geçen hafta yaw hergün spor yaptım yediklerime sıkı sıkı dikkat etmesemde normalden az yediğimi biliyorum ama +1 gördüm ben. umudumu kaybetmedim. hafta sonu simitte yedim dışarda da yemek yedim ama şimdi eksideyim çok şükür sanki vücudum direniyor birde wc problemi için sabah aç karnına 3 tane kayısı koca bir bardak ılık su çok rahatım şimdi.

ben anladımki ben resmen 1 ileri 2 geri gidiyorum 2 haftada ancak bir kilo verebiliyorum.acı ama gerçek..

Pinar senin bu esinin ailesi alem ya...

kesinlikle katılıyorum sana cnm
bizim evimiz arabamız hiç bişeyimiz yok ancak çalışıp yiyoruz o ay yetiyo kenarda bi kuruş para yok ben neye güvenip çocuk yapıcam ki
dediğin gibi onu layıkıyla yetiştirmedikten sonra sırf yapmış olmak için çocuk yapmayı asla ve asla düşünmüyorum
yok rızkıyla gelir falan diyolr ama bence maddiyat çocuk olunca çok daha ön plana çıkıyor çok iyi düşünmek gerekiyor o yüzden

Aysecim kusura bakmam cnm allahin bildigini kuldan mi esirgeyeyim:)) ama oyle esim ailesi olmadigi zaman bir melek tarindan yenmez:)))

mutlucum naptın bitti mi temöizlik işi
bende 2 hafta sonra halıları yıkamay vericem tül perde yıkıcam cam silme dışında her işimi yapıyorum ama 9.kat tırsıyorum o yüzden cam için kadın alıyorum
şuan pislikten gözükmüyo valla
ama annemin kontrolü var ona yakın halledm diyorum yoksa gelince kendisi silmeye kalkıyo yoruyo kendini kadıncagız

bu arada dalokiyi de öpüyorum çoookkkk

Ayse ve beyza hakikaten alemler ama oyle cok kotuluklerini gormedim eski zamanda yasiyolar bana bi yararlari yoj zarari da fazla yok ama en iyisi uzak olmak:))
İkinci cocuk kismina katiliyirum ben suan ise giderken bile pismanim cocuguma bakamiyorum diye ki kaldi 2. Cocuk duble vicdan yaparim bizde kiradayiz ev yok araba yok mecbur calisiykrum ki cocgum ilerde raht yasasin en azindan bi evi olsun ama calismadan olmuyo ve esim bana yardimci olmazsa istanbula tayin olmazsam 2. Yi ruyalarind gorurler ki ben dedim kizim eger ben kardes istiyorum derse yaparim yoksa yok dimi ama

Fadime ablammm gecms olsun ya tikkat ol

bende bi zaralrını görmedim cnm çok şükür acayip düşkün kv kp bana haklarını yemeyim ama onların çocuk yetiştirme anlayışı ile bizimki bir değil malesef
bide deiğim gibi ben ilerde benim gibi kilolu olucak ve sorun yaşıcak diye çok üzülüyorum o yüzden de her buldugunu yesin istemiyorum maşallah çok iştahlı bi çocuk ztn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…