Aysecim cok sagool cnm kiz da buyuyup gidiyo bazen cok huysuz oluyo halasi da cocuga sinir yaptiriyo sakadan bagirisiyo ki oda bagirsin ama ben ne kadar yapma desem dinletemiyorum cunku agresif olacak yarin birgun krese gidecek orda cocujlarla hep kavga eder diye korkuyorum valla ama o da uslu cocuk sevmiyomus(( ah ah lafim dinlenmiyo ki ev desen evimin heryeri ozelkikle mutfak degisiyo karisamiyorum soylesem fayda etmiyo yine ayni tas ayni tarak bazen cok mu nankorluk yapiyorum dyorum cocuguma bakiyo evimi temiz tutuyo bilmiyorum da benim psikolji de.sakat bu aralar 3 haftadir gitmiyo kilolar he ben cok mu azimliyim tartisilir ama huzur yokken hicbirsey olmuyo emir nasil oldu iyilesti mi
Valla aysecim iste sende biliyon oyle asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik allahtan gorumcem yemek konusunda hassas ne ver diyosam veriyo yatma satlerini soyluyoum yapiyo elinden geldigince ama tek sorun esim ailesi geldigi zaman beni ikinci hatta ucuncu plana atiyo hep laf sokuyo herseyime karisiyo guya dalga geciyo e bende sinrleniyorum gorumcem gcen dedi ben szinki kadar kotu bi evlilik gormedim ki 2 yil olmus ikinizde saygisizsinz dedi bu laf bana bir koydu bende icimdekileri doktum senin kardesin siz burda olunca sapitiyo siz yokken askim kariim canim diyren insan sz gelince boyle oluyo dedim bi akilliya kirk gun deli dersen deli olur dedim sen benim ne yasadigimi bilmiyorsun uyarman gereen biri varsa oda kardesin dedim yalan mi ama
geçmiş olsun canım
seninde günün güzel geçsin yüreği güzel kendi güzel hatun
LEAH cım ne kadar zor şeyler yaşamışsınız...geçmiş bitmiştir inşaallah bir daha yaşamassınız...bizde kızkardeşimde yaşamıştık ama küçük değildi genç kızlık dönemindeydi geçti çok şükür ama bir sinir bir agresiflik kaldı...
bizde seni çooooooooooookkkkkkkk seviyor ve özlüyoruz ablacım
fadimecim boşver takma kafana kötü söz sahibinindir...
merabalar hatunlar az hareket ettim şimdi oturdum yine oğlum uyudu temizlik yapılıyor bir taraftan da.
benim geçen haftaki hızlı çıkışım bu hafta hüsrana döndü kızlar:18::18::18::18::18:. 88.300 den 86.500 inmiştim hatta altına ama hafta sonu öyle sapıttım ki yazmayayım tek tek çarşamba oldu 87.500 altına inemedim. hayırlısı. hergün 1 saat yürüyüşümü yaptım. umudumu kaybetmiyorum cumaaaa sürüzzzz istiyorummmmm offff bu ay sonuna 85 altı hayallaerim suya düşmek üzere. sanırım eksi değil bayaaaa artım olacak galibabi ağlayan miniş bulamadım koyayım şöyle.
neyse arkadaşlar ne yapmıyoruz haftasonu ne olacak deyip dışarda ya tatlıda söyleyelim noktasına varmıyoruz. eve geldik ne içelim yanına ne yiyelim diyerek kuruyemişlere vs sarmıyoruz. offfff anam offfffffffffffff. yahu ben ne yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Pinar senin bu esinin ailesi alem ya...
Kizlar bu arada ikinci cocuk mevzusuna gelince, esler birbiri ile cok iyi anlasmadan, maddi manevi hazir olmadan ikinci cocuk adami yakar... Benden demesi...
İki cocuk deyince bir tanenin iki kati degil dort kati oluyor, bu memlekette cocugun bi yere gelsin istiyorsan okul cagi geldiginde annenin calismadan cocugun gelisimini desteklemesi sart... Anne calismadan iki cocugun rahat, huzurlu , karni tok ve egitimli olmasini saglamak gerekiyor yani ... Zor...
İnsan 5 dakika icin ele gune muhtac kalabiliyor..
Aysecim kusura bakmam cnm allahin bildigini kuldan mi esirgeyeyim:)) ama oyle esim ailesi olmadigi zaman bir melek tarindan yenmez:)))
Ayse ve beyza hakikaten alemler ama oyle cok kotuluklerini gormedim eski zamanda yasiyolar bana bi yararlari yoj zarari da fazla yok ama en iyisi uzak olmak:))
İkinci cocuk kismina katiliyirum ben suan ise giderken bile pismanim cocuguma bakamiyorum diye ki kaldi 2. Cocuk duble vicdan yaparim bizde kiradayiz ev yok araba yok mecbur calisiykrum ki cocgum ilerde raht yasasin en azindan bi evi olsun ama calismadan olmuyo ve esim bana yardimci olmazsa istanbula tayin olmazsam 2. Yi ruyalarind gorurler ki ben dedim kizim eger ben kardes istiyorum derse yaparim yoksa yok dimi ama
Fadime ablammm gecms olsun ya tikkat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?