Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZ YAPIYOR BEN DALOKİ İLE TAKILIYORUM YÜRÜMEYE BAŞLADI SALONU BAŞDAN Aşağı geçiyor çok güzel bir mazara.

KIZ YAPIYOR BEN DALOKİ İLE TAKILIYORUM YÜRÜMEYE BAŞLADI SALONU BAŞDAN Aşağı geçiyor çok güzel bir mazara.

gözünüz aydın cnm benim ama yürüyemediği zamanlarrı arıcaksın heryeri dökücek dağıtıcak ahh ahhh bizimki bi sn oturmuyo yerinde valla ama yinede koşturmalrını izlemek çok zevkli emir top hastası görmen lazım daloki azcık tam koşmaya falan başlasında bi araya getirelim uşaklarımızı :)

Son düzenleme:
Mutlu sen nasilsin cnm

iyiyim senin kv yi okuyordum. annem den ben dünya sopa yedim örneğin. o hala dayak sart der. hani öyle abartı değil ama. torunlarına vurmadı ama çocuklarını dövdü. neyse farklıyız özetle. yeme içme konusunda annem çok nettir ama eskiden bayram yahut özel gün olamdıkça çikolata yemezdik. ancak özel bir durumda bakkaldan bişi alınrdı. şimdi herşey hazır. eşim her akşam bir poset ıvır zıvırla giriyor tatlıdan tuzluya.

Slm dunyanin en guzel balik etli bayanlari...
Ben bi sure once aranizdaydim ama bazi sorunlarim yuzunden giremiyorum artik pek. (ins en kisa zamanda bende aranizda olurum yine)
Burda sizin yaninizdayken 116 kiloydum sonra 122 kiloya kadar ciktim.. suan cok sukur verdim 115 kiloyum 7 kilo verdim 1 ayda. benim bir sorunum var eminim benim gibi bu sorunla karsilasan burda bir cok arkadaslar vardir.. 1 ayda 7 kilo verdim bu cok buyuk bir rakam 1 ayda ama kilomu goz onunde bulundurursaniz, vucutta cok fazla yag oldugu icin fazla gitti yani aslinda o kadar da cok degil.. 1 ayda dedigim gibi 7 kilo verdim ama son 1 haftadir gram oynamiyor ya hergun 2 saat yürüyorum, bir parca deseniz agzima abur cubur atmisligim yok ama 1 gram deseniz gitmedi bozmadim da hic diyetimi bu 1 haftada ama gitmedi ve boyle oluncada motivasyonum bozulacak diye korkuyorum cunki biliyorum huyum cok pis bi pes etti mi geri hayatta baslayamiyorum verdigim kilolarinda iki katini aliyorum... simdi size sorum su arkadaslar, vucut afalliyormus birden diyete baslayipta kilolar gitmeye baslayinca vucut icin bir $ok oluyormus ve bir sure sonra kilo vermeyi durduruyormus belirli bir sure alisana kadar.. bir kac gun ara verip normal yesem dikkat ederek tabi.. ve bu bir kac gunden sonra yine baslasam diyete hani vucudumu yaniltmis olurum benle savasmayi keser belki boylelikle.. ? siz ne ne onerirsiniz, benim gibi bu sorunu yasayan arkadaslar siz naptiniz ?? motivasyonumu kaybetmeden nolur bana yardimci olsun ayni sorunu yasayip ustesinden gelen arkadaslar kafayi yicem ya cok morelimi bozuyor hergun 2 saat yuru bir parca bisi atma agzina diyetini uygula ve yaptiklarinin karsiligini goreme.. cok sinir bozucu oluyor tam diyeti birakmak icin bir sebeb......

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım tamda zamanında hastalanmışsın çocuklar varken insanın hastalanmaya bile zamanı yok aslında kolay gelsin.Aferin senin cimcimeye demek arkadaşlarını teselli ediyormuş aferin ona.
Aferin dalokiye demek yürüdü gözün aydın canım bundan sonra kiloların daha hızlı gider::)))

bende yenilerdenim aslında hani çok tecrübem olduğu söylenemez.diyeti neye göre yapıyorsunuz?tahlillerinizi fln yaptırıp bir diyetisyen eşliğindemi liste hazırladınız?yoksa söylediğiniz şartlarda hennüz kilo vermenizin durmaması lazım.daha 1 ay olmuş siz başlayalı.buradaki arkadaşlar baya bir kg verip sonra duraklama durumuna geliyorlar anladığım kadarıyla.bende ilk ay 6kg verdim.emziren anneyim.insülin direncim var mesela ve normalde herkese diyetlerde izin verilen şeyleri dr um bana yasakladı.karpuz kavun kırmızı biber üzüm gibi.

Canim yediklerime cok dikkat ediyorum kilo yapan seyleri hic yemem. saglikli besleniyorum porsiyonlarimi kuculttum aburu cuburu kestim bol bol su iciyorum her gun duzenli 2 saat yuruyus yapiyorum.. yapmam gereken herseyi fazlasiyla yapiyorum kilo vermek icin ama bir haftadir gram gitmiyor..

ah neler yaşamısın valla dayanılır gibi değil

terbiyesiz diyorum
ver kilolarıda görsünler

dr kahvaltıyı erken yap dedi ben 7 .30 yaptım saat 8 bittirdim çok yavaş çok çigneyip yapıyorum artık
bravoooo
çok geçmiş olsun umarım tez zamanda iyleşirler

o kendine baksın
geçmiş olsun sporda incinmiştir muhtamelen benimde var 4 gündür falan çekiyorum

allah korumuş birden hızlanma bir yerinide kırabilirdin

bu kadarkilo verdikten sonra insanın motivasyonu azalıyor ama aman kaçırmalar fazlalaşmasın

düzenini birinin değiştirmesi çok kötu valla ama kızına güvenle bakılıyor ya o daha onemli
çok pısırık olup sürekli dayak yiyen ağlayan bir kız olması dahamı iyi bence bir düşün bunu bana soyleyen olsaydı ben annemin dediklerine pek karışmazdım ama kızım şimdi herkezden dayak yiyen elinden oyuncağı alınan çocuk oldu oyuncağını alıyorlar ama paylaşmak lazım diyor .....

geçmiş olsun
kızın kreşe çabuk alışmış ne güzel
birsürü çükolata
dr. la konuştuğunu falan söyle çok aburcubur karaciğer yağlanması yapıyor dedi bizim dr. 4-5 yaşında öocukda bile oluyor geliyor artık çocuklar bu erken yaşta karacügrer yağanmasından dedi geri dönüşüde yok

allah alllah yaaa

Umut sana mannak bi oneride buluniym mi? İsmekin Bulgurlu'da spor merkezi var. Pilate icin bedava haftada 2 gun gidebiliriz. Ben de kendime arkadas ariyorum zaten, kendim ekerim diye kayit olmadim daha....
ah kızı bırakabilsem bende gelsem bulgurluya çok yakınım

yena resimler komikmiş

canım çok tatlı istiyor yemiyim diye buraya girdim nezandır okuyorum azıcık kriz geçti gibi dayanmaya çalışıcam

merhabalar ben geldimm nasılsınız hatunlar ben iyiym hayat devam ediyorr 3 gündür giremedim nerdeyse geçmişte bayağı uzun okuyamadım inş herkes iyidirrr yaramazlık olmasın inşşşşşş sizleri seviyorumm

Hepimizin zamanla takılıyor kilolar önemli olan zaten o dönemi atlatmak sakın pes edip bırakma.

kızlar bugün ankaraya gittik dr baktı odamızı falan ayarladı kalacaksınız dedi, ben hiç öyle düşünmemiştim biz gideriz bakar şu gün gelir der diye gitmiştik ,öyle olunca hazırlıksız geldik dedik veçankırıya evimize geldik, çamaşır falan yıkadım ,ne kadar kalınacağı belli olmadığı için bayağı birşey topladım, cumaya giremeyebilirim ben bildirimimi yapayım....

KİLO : 92.9
geçen hafta 94.1 giden 1200 daha cuma olmadı bile ama gitti çocuğun derdine işte

YÜRÜYÜŞ : 185 dk dün misafirliğe gitmiştik bugünde hastanede koşturduk çok yorgunum çıkmadım, ne zaman yeniden başlarım bilmiyorum ...

cnm gecmis olsun bebisine neyi var ben gecmisi okuyamadigimdan bilmiyorum rabbim acil sifalar versin hersey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…