Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu aralar oğlum çok huzursuz. tüm gece kalktık eşimle değişimli. sabah artık dayanamadım eşim aldı ben biraz uyudum 10 gibi kahvaltı için çağırdı. uyandığımda sağ göğsümün yan kısmında topak bezeler hissettim. nefes almakta zorluk çektim. 1 dilim ekmek biraz peynir bir yumurta sarısı ve birkaç galeta yedim.
dünden çamaşırlar vardı. onları toplayım diye uğraştım ama kolumu kaldırmakta zorlandım. biraz onları katladım. oğlan paçama yapıştı illa kucağına al diye. baktım iş yapamayacağım kendimi sokağa vurdum. evde birkaç ilaç vardı onları sağlık ocağına verdim. parka gittim. biraz yağmura maruz kaldık. komşularla denk düştüm oturduk. sonra eşim geldi. arkadaşına gittik. akşam 7 de yemek yedik.
biraz çorba, yeşil fasülye, kara lahana sarması, salata.
akşam çayın yanına pasta getirdiler eşimle ortak yedim biraz. çok acıkmışım:s

cnm gecmis olsun bebisine neyi var ben gecmisi okuyamadigimdan bilmiyorum rabbim acil sifalar versin hersey gönlünce olsun
canım sağolasın ,pipimizin alt kısmında bir kitle vardı burada ultrason ve emar yapıldı kist dendi ancak apse gibi uç verdi ,öyle olunca ankaraya götürdük ,o da apse gibi dedi ,yarın bakacaklar 1-2 cm açacaklarmış nasıl dayanacağım bilemiyorum, rabbim bir an önce kurtarsın inşallah
slm kizlar ben bu gün 1saat sporumu yaptim 60+285toplam 345dakkk insallah cumaya 66,..kg inerim
harikasın tek kelime ile valla sen bu azimle kesin inersin
ilbatum hayırlı haberlerle dönersin inşallah

sağol allah razı olsun canım

Canım inşallah sorunsuz atlatır ve kısa sürede evinize dönersiniz..
Çok geçmiş olsun...

yağmurumgözüm,
sana bişey sorucam..ben bugün kırmızı biber turşusu yaptım..közleyip yapılandan..
Fakat tuzu bayağı bi abartmışım çok üzüldüm..Azda değil 5 kilo biberden yaptım..

Yeniden 2 kilo alıp közleyip eklesem tadında değişme olurmu.?

Son düzenleme:
yena kırmızı biber turşusu süper oluyor şu sirkeli sarımsaklı olandan mı yaptın epeyde yapmışın tuz sorununu halledersin inşallah

“Diyet yapıyorum ama aynı anda iki diyet yapıyorum, zira tek diyetle yeterince doymuyorum.” BARRY MARTER

Diyetisyen ; ekmeği kesmen lazım dedi.. 3 aydır ekmeği kesip yiyorum bi tuhaflık var ama dur bakalım bi bildiği var demek ki ???

yena kırmızı biber turşusu süper oluyor şu sirkeli sarımsaklı olandan mı yaptın epeyde yapmışın tuz sorununu halledersin inşallah

Evet asu'cum öyle yaptım fakat çok tuzlu oldu..
yağmurgözlü anlıyor bu işlerden o yüzden sordum..

inşallah sorunsuz atlatır bebeişin sıhatle dönersizinz ankaradan
baya iyi vermişin kilo

slm kizlar ben bu gün 1saat sporumu yaptim 60+285toplam 345dakkk insallah cumaya 66,..kg inerim
maşşallah

ne olduki oğluna
beze olayı neden acaba emziriyormusun
bşr dr. a göster istersen

patates tuzu alır derler ama bilmemeki

evet kes kes ye ohhhhhhhh

Anaaa bak burda okadar daş devri daş devri diyip duruyorlar oradan esinlenipte o görümcenin saçını eline dolayıpta fred çakmaktaşın vilmayı sürüklediği gibi kapıya doğru sürükleseydin lala
Yok anam yok bir gün dellencem benimkini zaten halledicem o zaman söz onuda aradan çıkartırım
Bakma işi gırgıra vuruyorum ama bende olsam o an sinirden rengten renge girerdim hatta senin kadar sabırlıda davranamazdım kesin ya yolar yada fena benzetirdim.
Terbiyesiz ne olucak. Anam zaten benimkine daha dün sinirlendim şu an ikiside karşımda olsa kafa kafaya vurmak isterdim belki birinden biri akıllanırdı.
Rabbim çok büyük gün gelir inşallah o söylediği sözü yedirirler ona. Kimin ne olacağı hiç belli olmaz. Sen üzme tatlı canını

CAnım yaa kıyamam ben sana neler yaşamışsın sen yaaa. İnşallah Rabbim bir daha evladınla sınamaz seni ve hep sağlıklı mutlu bir hayatınız olur.
Gerçektende çok zor bir durum Allah kimsenin başına vermesin .... Aminnn
Umarım artık hiç bir sorun yaşamıyordur

Çok geçmiş olsun canım yine ucuz atlatmışsın
Emniyet piminı direk bence bileğine çok kısa bağlaki elin kaydığı an anında kapansın bari. Umarım şimdi daha iyisindir güzelim.

akşama eve gidip emir ve eşimin durumuna bakıcam belki sarıcivcivim ile yürüyüşe gideriz
dün akşam onların evin önünden geçtim (bundan sonra her akşam geçicem) hemen arka arkaya bizim siteler :)

Ay ne güzel yaaaaaaa bende istiyommmmm ama en yakın olan yağmurgözlüm oda çalışıyor.
İzinli olduğu bir gün bizdemi buluşsak yürüşe olmasa bile kahve içeriz bizim buralarda ama tabi şekersiz.

Maşallah allah nazardan saklasın güzel kilo vermişsin ama keşke kuzucuk iyi olsaydı da sen vermeseydin eminim sende daha çok sevinirdin ama bak şükür Rabbim dermansız dert vermemiş.
İnşallah en kısa zamanda kuzucuğun iyi haberlerinide alırız sizde ailecek mutlu bir şekilde evinize dönersiniz.
RAbbim tüm hastalara şifa verir inşallah ..... Aminnnnnn

Gel vallahi, ne güzel olur. Hatta sen bırak İzmir'e gitmeyi Yena da İstanbul'a gelsin :))) Şaka bir yana İstanbul'a gelen, buluşmak için zaman ayırabilecek arkadaşlar önceden mesaj atsalar; arada bir bile olsa buluşsak ne güzel moral olurdu.
Umut sana mannak bi oneride buluniym mi? İsmekin Bulgurlu'da spor merkezi var. Pilate icin bedava haftada 2 gun gidebiliriz. Ben de kendime arkadas ariyorum zaten, kendim ekerim diye kayit olmadim daha....
Annemle konuştum Beyza. 'Bana göre tamam kızım, babanla konuş sen' dedi. 'Babamdan bir şey istemiyorum ki anne, ne alaka' dedim ben de :)) Yani üst mesaj tamam kızım, tabii olur diyor, alt mesaj baban mırın kırın eder diyor. Uzun vadede arıza çıkarabilirler ama şimdilik tamam gibi. Bir başlayalım, ne kaybederiz? Sonrası Allah kerim :))) Salı-Perşembe günleri nasıl sence? Ben 30 Eylül-5 Ekim arası yokum; hemen mi başlayalım ben döndükten sonra mı? Konuşalım detayları

hepsi aynı bu cadıların ,birtek babası gece uyurken onu öpmeye gelir sonrada anneyide öp baba der babasıda beni öper okadar.yoksa mümkün değil yanyana oturmak bile...sana katılıyorum babamla annemin bedduasu tuttu heralde bende babaı çok kıskanırmışım ağlarmışım hep....
ben hiç şikayet etmiyeyim o zaman canım sen çok çekmişsin ısırmalar kucağndan inmemeler...ağzımı açmıyayım en iyisi...biliyorum canım arkadaşların çocuklarıda öyle......
ayyy tüylerim diken diken oldu ben hiç gce kalkıpta ağlıyor demiyeyim o zaman benimki çok hafif sürüyor demekki gündüz yaşadıklarından etkileniyor,insanın evladı ve elinden birşey gelmiyor ayyy çok kötü oldum okuyunca...

sağol canım...

ben daha düzelemedim kızlar nasıl illet bir hastalıkmış bu berbat durumdayım, yarın hastaneye gideceğim ürolojiye keşke baştan beri oraya gitseydim bu kadar acı çekmezdim

Kızlarrrrrrrrr Size gece gece bişey anlatayımda gülün eccük

Belki aranızda izleyenler vardır Esra Erolun Evlilik Programında Aysel diye bir bayan vardı Öztürk diye biriyle yaklaşık 1 sene evvel evlenen ve bir kaç kez kVsini şikayete gelen.
Dün Aysel yine Esra Erola çıktı ve KVsiyle hiç anlaşamadıklarını çok komik bir dille anlattı.
'' Esra Ablacım Kaynanayla hiç anlaşamıyorum bana dirlik vermiyor karakolluk bile olduk. Öztürk'ü alıp alıp gidiyor bende baştan gönderiyorum sonra tepem atınca yine geri alıyorum'' gibilerinden bir konuşma yaptı.
Hatta bir bayram anasındaysa bir bayram adam bende şöyle evliliğimin dadına bile varamadım hala diyerek herkesi gülme krizine soktu kadın
O ara kız kardeşimlede telde konuşuyoruz bende diyorum kız yine Allah geçinden versin ama Kpye bişey olursa benimde sonum aysel gibi olucak diye dalga geçiyorum. Artık eşimi bir gece o alır bir gecede ben diye nasıl gülüyorsam gözümden yaş geldi resmen. Tamda o görüşmenin üzerine eşim arıyor işte babam iyi değil gel istersen gör diye. Yaklaşık 10 gün evvel KVyle telde kavga ettiğimiz için '' Gavur hududu '' bana kapanmıştı o yüzden göremiyordum ama fena dediği için tamam dedim. Eşimide tembihledim geliyorum ama asla ananla konuşmam ben babanın hatırı için geliyorum diye.
Neyse uzatmim gittim 2 saat oturdum ve sadece eve girdiğimde S.A. dedim başkada kelime etmedim KVye. Eşim ya ben kalsammı dedi KV hemen aaa evet evet sen burada kal ben yanlız uğraşamıyorum dedi ki adamcağız o iki saat içinde hiç huysuzluk yapmadı sadece halsiz bir şekilde yatıp sayıklayıp durdu.
Eve gelince yine Aysel aklıma geldi kız kardeşimi aradım kızzzzzzzz aklıma gelen başıma geldi daha KP ölmeden adamı anasına bırakıp geldim artık bayrama inşallah eve döner diye
Ayselin kaderini yaşıyorum dedim nasıl gülüyor kız kardeşim valla sen bir tek ölüceğin günü bilmiyorsun diye.
Bu gece de eşim babası biraz daha iyi olduğu halde anası kal dedi diye anasında kalıyor.
Eve uğrayıp bir tabak yemek yiyip hemen gitti hatta küçük civcivimizi bile kuçağına alamadan gitti oda tabi peşinden ağlayıp durdu.

Valla yine Allah geçinden versin ama KPye bişey olursa harbi Ayselle kaynanasına döneceğimiz şimdiden belli Artık bir bayram onda bir bayram bende idare edicez galiba

ben daha düzelemedim kızlar nasıl illet bir hastalıkmış bu berbat durumdayım, yarın hastaneye gideceğim ürolojiye keşke baştan beri oraya gitseydim bu kadar acı çekmezdim

Çok geçmiş olsun derinim! İnşallah bir an önce şifa bulursun canım....

git belki ilaç iyi gelmemiştir
kızıma olmuştu 5 gün iğne vuruldu 6 günde antibiyotik içti

ne komik hatunsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…