Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar, gecmis olsun diyenlere tesekkur ediyorum. Kizim 7 yasindan beri cok iyi.arada sirada cok heyecanli, gergin gunlerinde gece yine kalkip dolasiyor ama aglamak ve kriz yok. Sadece kalkip baska bir yerde uyuyakalabiliyor :)

Umut tamam ozman ben seni ariycam. Bugun powerplate basliorum, yarin istersen bir gidip gorelim,konusalim, kayit vb olayini halledelim, zaten hemen baslamiodur. 5'inden sonra da gitmeye baslariz heralde.

İlbatum, ogluna gecmis olsun.

hıh işte o benim diyetim. kombi bozuldu. spor yapamıyorum

ne olduki oğluna
beze olayı neden acaba emziriyormusun
bşr dr. a göster istersen

canım oğlum 2 gün grip oldu. sonrada hala huzursuzluğu geçmedi. bir sıkıntı bir sıkıntı. devamlı ağlamalar filan. beni hiç görmüyormuş gibi paçamdan tutup yüzüne filan sürüyor. başını yaslıyor. yapışık ikiz gibi geziyoruz. aynı odanın içinde bile dolansam çığlık çığlığa.
valla emziriyorum. yatarken bişeyim yoktu gece oğlan için uyandığımda ağrım vardı. tüm gün geçmedi. şimdide biraz var.

valla yat kalk kp için dua et bence. gerçi adamada yazık. sen kocandan olmuycan diye o adam o kadını çekecek. valla bilemedimki??

fadime02 kullanıcısından alıntı

eşim köye gidicek tuturmuş banada gel diyo annesi orda millete hizmet edeyim diye beni götürcek bende istemiyorumbenden 10 yaş küçük görümcem ablasını arıyo benim için abim yengeme 3 biletli koltuk ayarlamış oda gelcek dedi ben çok üzüldüm bişe diyemedim .dönüp deseydim sende boyuna bak boyun 1 50 ama ALLAH YARATMIŞ DEDİM SUSTUM .AMA İÇİMDENDE ÇIKMIYO

canım niye sustunki. dikkat ette ben otururken koltukta sen olma. 1.50 le seni görmem zor olur deseydin. hiç takma canım. bugünlerde geçecek allahın iznile azmimiz bunun için

günaydın canım sabah eşimin paçası tutuşmuş kimse yok köye götürsün bana diyo illa gidelim .ben dedim zayıflamadan gelmem .senin 1.45 boyundaki kardeşin bayramda bana bu lafları söyledi gitti eşim sustu bişe demedi .eşim diyo annem seni istiyo sözde ben daha çok becerikliymişimde dedimki artık yaşlandım kilodan kendimi kaldıramıyorum zayıf olan gelini kızı gitsin

ellerine sağlık bence biber katarsan düzelir fazla gelirse bizede yollarsınbu arada biberleri nasıl közledin kolay soyuldumu....
ben daha düzelemedim kızlar nasıl illet bir hastalıkmış bu berbat durumdayım, yarın hastaneye gideceğim ürolojiye keşke baştan beri oraya gitseydim bu kadar acı çekmezdim

ben de bazen olurum suda eriyen ilaç varya 2 içmeye geçer sende niye böyle oldu ki ..geçmiş olsun canım....

alemsin yaaa..allah yardımcısı olsun k.pederinin çektiği acılar günahlarının kefareti olsun çok zor durumda heralde ...k.valdenede ne diyim allah ıslah etsin......

iyi demişsin.........

sagol canım odiyen görümcem zaten yeteri kadar çekiyo ama yine akıllanmıyo .bu zamanda 2 elti kaynana kayınbaba 1 bekar kaynı 2 bekar görümce 2 eltinin çocugu 1 kendi çocugu toplam 12 kişi aynı evde yaşıyorlar tek banyosu tek wc olan bir eve gelin gitti bize laf söyler kendi çeker

Günaydınlar herkese umarım keyifler yerindedir ve eksiler çoktur :)
akşam 40 dakika sabah 30 dakika yürüdüm yine
toplam 165 dakika şuanda ve eksiye geçtim çok şükür gramda olsa ekside olmayı özlemiştim

bu arada banu145145 yeğeni burda şimdi acayip tatlı bi çocuk maşallah :)))

Günaydınnn güzeller..

Derin'cim
nasıl süründürdü bu sistit seni.Aslında antibiyotiğin iyi gelmesi gerekirdi..KEşke ilerlemeden hemen gitseydin canım yaa..

Saferan'cım
,fırında közledim çok çabuk soyuldu hep öyle yapıyorum ben...Dediğin gibi yapmayı planlıyorum bende alıp ekleyeyim..
Bu arada ayıp ediyosun hemen yollıyayım..

Asuuu,sen İzmir'e gelicekmişsin,haydi gel gel.:)) Boşver İstanbulu yeterince varlar orda.. :)

Son düzenleme:

Günaydın,
banu'da ordaysa selam söyle bizden ayşecim..
eşin ve emir nasıl oldu umarım daha iyiler..

Son düzenleme:

leah kızına çok geçmiş olsun sizin durumunuzun yakınından bile geçmese de çocukken bende uyur gezerdim. kapıyı hep kitli tutuyorlardı. çünkü 2 yaşından itibaren bazı geceler en akradaki odada uyumama rağmen doğruca evin kapısına gidip açmaya çalışırken buluyorlarmış beni. sanırım 9-10 yaşında tamamen bitti. yaklaşık bir 5-6 sene de uykumda konuştum. günlük olaylar. ergenlikle beraber o da bitti.

[sıze=2]günaydın,
banu'da ordaysa selam söyle bizden ayşecim..
Eşin ve emir nasıl oldu umarım daha iyiler..

[/sıze]

günaydın cnm banu yok ablası eniştesi ve yeğeni burdalar
fıstık çok tatlı gerçekten

ablası ile iletirim selamınızı :)
eşim ve emir hala hastalar cnm hiç düzelme yok
dün akşam kv.ye gittik balık yapmış çağırdı
tam eve girdik emirde bir ağlama krizi ama nasıl bir ağlama hiç böyle olmadı bu zamana kadar üstünü çıkardık falan yok altını açtım durmuyo tepin tepin hemen taksi çağırdık tam dr.a gidicez kucagıma aldım ve uyudu
sonra bide mama yedirdim bi daha uyanmadı arada mızıkladı ama
neyin nesi idi o kadar aglama anlamadık bu ara çok huysuz ztn gece korkuyo bişeylerden ama çözemedik henüz bizim yanımızda uyuyo hiç sesi çıkmıyo yatagında sürekli bi mızıklama durumu söz konusu
bir an önce eskiye döner inş. diye umuyoruz

Son düzenleme:

günaydıııııııııın okullar açılınca erkenci oldu gececiler
ne güzel olur gelebilsem izmire ahhh istanbulda yeterince varlar evet yaa

Son düzenleme:

hah şöyle eğer iş yerine uygunsa siyah bir spor ayakkabı al. çok usturuplu olanlar var. pol paca pantolonla dikkat dahi çekmezler. her fırsatta spor yap. zaten ilk zamanlar ip bile atlıyordun.

banuya geçmişolsunu ilet canım

ay kızlar günaydın demeyi unutmuşun. ben kalktığında daha gün aymamıştı ondandır :))

hayatım hiç sıkma canını. allahım çabalarını daim etsinde inş. onlarda görsünler. ayrıca sen susup içeri çekildikçe seni dahada aşağalayıp ezmeye çalışacaklar. herşeyin ne olduğunu madem eşin biliyor. bir konuş pir konuş. taşı gediğe yerleştir. hiç sen söylememiş gibi dön arkanı. kendi dertlerineyansınlar boşver

saferan sen kaç ayda verdin bu kiloları spor yapıyonmu
1 yılda 21 kilo verdim biraz kendim yaptım dbiraz diyetisyene gittim..belediyenin spo merkezine 5 ay gittim şimdi tekrar başladım spora...bu senede bi 20 kiilo vermeyi planlıyorum inş...

sağol canım yemiş kadar oldum.......... ben de yapmayı düşünüyorum bu gün marketlere bi bakiim...
[/B

evet cnm ip atlamayı da bıraktım ufaktan ona da başlasam iyi olacak birden başlamım ama haftaya artık
valla çok enerjıkım bugun bi de evdekiler düzeldimi ohh değimeyin keyfime :)

günaydın kızlar yarın bir problem olmazsa ankaradayım, gelirken tartılmadım da o yüzden yarın izinli yazabilirsen sevinirim yenacım...
benim yıllardım tamamlayamadığım bir master var, inşallah aftan faydalandım bu kez bitiricem
hepinize güzel perşembeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…