“Diyet yapıyorum ama aynı anda iki diyet yapıyorum, zira tek diyetle yeterince doymuyorum.” BARRY MARTER
Diyetisyen ; ekmeği kesmen lazım dedi.. 3 aydır ekmeği kesip yiyorum bi tuhaflık var ama dur bakalım bi bildiği var demek ki ???
ne olduki oğluna
beze olayı neden acaba emziriyormusun
bşr dr. a göster istersen
Kızlarrrrrrrrr Size gece gece bişey anlatayımda gülün eccük
Belki aranızda izleyenler vardır Esra Erolun Evlilik Programında Aysel diye bir bayan vardı Öztürk diye biriyle yaklaşık 1 sene evvel evlenen ve bir kaç kez kVsini şikayete gelen.
Dün Aysel yine Esra Erola çıktı ve KVsiyle hiç anlaşamadıklarını çok komik bir dille anlattı.
'' Esra Ablacım Kaynanayla hiç anlaşamıyorum bana dirlik vermiyor karakolluk bile olduk. Öztürk'ü alıp alıp gidiyor bende baştan gönderiyorum sonra tepem atınca yine geri alıyorum'' gibilerinden bir konuşma yaptı.
Hatta bir bayram anasındaysa bir bayram adam bende şöyle evliliğimin dadına bile varamadım hala diyerek herkesi gülme krizine soktu kadın
O ara kız kardeşimlede telde konuşuyoruz bende diyorum kız yine Allah geçinden versin ama Kpye bişey olursa benimde sonum aysel gibi olucak diye dalga geçiyorum. Artık eşimi bir gece o alır bir gecede ben diye nasıl gülüyorsam gözümden yaş geldi resmen. Tamda o görüşmenin üzerine eşim arıyor işte babam iyi değil gel istersen gör diye. Yaklaşık 10 gün evvel KVyle telde kavga ettiğimiz için '' Gavur hududu '' bana kapanmıştıo yüzden göremiyordum ama fena dediği için tamam dedim. Eşimide tembihledim geliyorum ama asla ananla konuşmam ben babanın hatırı için geliyorum diye.
Neyse uzatmim gittim 2 saat oturdum ve sadece eve girdiğimde S.A. dedim başkada kelime etmedim KVye. Eşim ya ben kalsammı dedi KV hemen aaa evet evet sen burada kal ben yanlız uğraşamıyorum dedi ki adamcağız o iki saat içinde hiç huysuzluk yapmadı sadece halsiz bir şekilde yatıp sayıklayıp durdu.
Eve gelince yine Aysel aklıma geldi kız kardeşimi aradım kızzzzzzzz aklıma gelen başıma geldi daha KP ölmeden adamı anasına bırakıp geldim artık bayrama inşallah eve döner diye
Ayselin kaderini yaşıyorum dedim nasıl gülüyor kız kardeşim valla sen bir tek ölüceğin günü bilmiyorsun diye.
Bu gece de eşim babası biraz daha iyi olduğu halde anası kal dedi diye anasında kalıyor.
Eve uğrayıp bir tabak yemek yiyip hemen gitti hatta küçük civcivimizi bile kuçağına alamadan gitti oda tabi peşinden ağlayıp durdu.
Valla yine Allah geçinden versin ama KPye bişey olursa harbi Ayselle kaynanasına döneceğimiz şimdiden belliArtık bir bayram onda bir bayram bende idare edicez galiba
günaydın canım sabah eşimin paçası tutuşmuş kimse yok köye götürsün bana diyo illa gidelim .ben dedim zayıflamadan gelmem .senin 1.45 boyundaki kardeşin bayramda bana bu lafları söyledi gitti eşim sustu bişe demedi .eşim diyo annem seni istiyo sözde ben daha çok becerikliymişimde dedimki artık yaşlandım kilodan kendimi kaldıramıyorum zayıf olan gelini kızı gitsinhıh işte o benim diyetim. kombi bozuldu. spor yapamıyorum
canım oğlum 2 gün grip oldu. sonrada hala huzursuzluğu geçmedi. bir sıkıntı bir sıkıntı. devamlı ağlamalar filan. beni hiç görmüyormuş gibi paçamdan tutup yüzüne filan sürüyor. başını yaslıyor. yapışık ikiz gibi geziyoruz. aynı odanın içinde bile dolansam çığlık çığlığa.
valla emziriyorum. yatarken bişeyim yoktu gece oğlan için uyandığımda ağrım vardı. tüm gün geçmedi. şimdide biraz var.
valla yat kalk kp için dua et bence. gerçi adamada yazık. sen kocandan olmuycan diye o adam o kadını çekecek. valla bilemedimki??
fadime02 kullanıcısından alıntı
eşim köye gidicek tuturmuş banada gel diyo annesi orda millete hizmet edeyim diye beni götürcek bende istemiyorumbenden 10 yaş küçük görümcem ablasını arıyo benim için abim yengeme 3 biletli koltuk ayarlamış oda gelcek dedi ben çok üzüldüm bişe diyemedim .dönüp deseydim sende boyuna bak boyun 1 50 ama ALLAH YARATMIŞ DEDİM SUSTUM .AMA İÇİMDENDE ÇIKMIYO
canım niye sustunki. dikkat ette ben otururken koltukta sen olma. 1.50 le seni görmem zor olur deseydin. hiç takma canım. bugünlerde geçecek allahın iznile azmimiz bunun için
ellerine sağlık bence biber katarsan düzelir fazla gelirse bizede yollarsınyağmurumgözüm,
sana bişey sorucam..ben bugün kırmızı biber turşusu yaptım..közleyip yapılandan..
Fakat tuzu bayağı bi abartmışım çok üzüldüm..Azda değil 5 kilo biberden yaptım..
Yeniden 2 kilo alıp közleyip eklesem tadında değişme olurmu.?
ben daha düzelemedim kızlar nasıl illet bir hastalıkmış bu berbat durumdayım, yarın hastaneye gideceğim ürolojiye keşke baştan beri oraya gitseydim bu kadar acı çekmezdim
alemsin yaaa..allah yardımcısı olsun k.pederinin çektiği acılar günahlarının kefareti olsun çok zor durumda heralde ...k.valdenede ne diyim allah ıslah etsin......Kızlarrrrrrrrr Size gece gece bişey anlatayımda gülün eccük
Belki aranızda izleyenler vardır Esra Erolun Evlilik Programında Aysel diye bir bayan vardı Öztürk diye biriyle yaklaşık 1 sene evvel evlenen ve bir kaç kez kVsini şikayete gelen.
Dün Aysel yine Esra Erola çıktı ve KVsiyle hiç anlaşamadıklarını çok komik bir dille anlattı.
'' Esra Ablacım Kaynanayla hiç anlaşamıyorum bana dirlik vermiyor karakolluk bile olduk. Öztürk'ü alıp alıp gidiyor bende baştan gönderiyorum sonra tepem atınca yine geri alıyorum'' gibilerinden bir konuşma yaptı.
Hatta bir bayram anasındaysa bir bayram adam bende şöyle evliliğimin dadına bile varamadım hala diyerek herkesi gülme krizine soktu kadın
O ara kız kardeşimlede telde konuşuyoruz bende diyorum kız yine Allah geçinden versin ama Kpye bişey olursa benimde sonum aysel gibi olucak diye dalga geçiyorum. Artık eşimi bir gece o alır bir gecede ben diye nasıl gülüyorsam gözümden yaş geldi resmen. Tamda o görüşmenin üzerine eşim arıyor işte babam iyi değil gel istersen gör diye. Yaklaşık 10 gün evvel KVyle telde kavga ettiğimiz için '' Gavur hududu '' bana kapanmıştıo yüzden göremiyordum ama fena dediği için tamam dedim. Eşimide tembihledim geliyorum ama asla ananla konuşmam ben babanın hatırı için geliyorum diye.
Neyse uzatmim gittim 2 saat oturdum ve sadece eve girdiğimde S.A. dedim başkada kelime etmedim KVye. Eşim ya ben kalsammı dedi KV hemen aaa evet evet sen burada kal ben yanlız uğraşamıyorum dedi ki adamcağız o iki saat içinde hiç huysuzluk yapmadı sadece halsiz bir şekilde yatıp sayıklayıp durdu.
Eve gelince yine Aysel aklıma geldi kız kardeşimi aradım kızzzzzzzz aklıma gelen başıma geldi daha KP ölmeden adamı anasına bırakıp geldim artık bayrama inşallah eve döner diye
Ayselin kaderini yaşıyorum dedim nasıl gülüyor kız kardeşim valla sen bir tek ölüceğin günü bilmiyorsun diye.
Bu gece de eşim babası biraz daha iyi olduğu halde anası kal dedi diye anasında kalıyor.
Eve uğrayıp bir tabak yemek yiyip hemen gitti hatta küçük civcivimizi bile kuçağına alamadan gitti oda tabi peşinden ağlayıp durdu.
Valla yine Allah geçinden versin ama KPye bişey olursa harbi Ayselle kaynanasına döneceğimiz şimdiden belliArtık bir bayram onda bir bayram bende idare edicez galiba
günaydın canım sabah eşimin paçası tutuşmuş kimse yok köye götürsün bana diyo illa gidelim .ben dedim zayıflamadan gelmem .senin 1.45 boyundaki kardeşin bayramda bana bu lafları söyledi gitti eşim sustu bişe demedi .eşim diyo annem seni istiyo sözde ben daha çok becerikliymişimde dedimki artık yaşlandım kilodan kendimi kaldıramıyorum zayıf olan gelini kızı gitsin
sagol canım odiyen görümcem zaten yeteri kadar çekiyo ama yine akıllanmıyo .bu zamanda 2 elti kaynana kayınbaba 1 bekar kaynı 2 bekar görümce 2 eltinin çocugu 1 kendi çocugu toplam 12 kişi aynı evde yaşıyorlar tek banyosu tek wc olan bir eve gelin gitti bize laf söyler kendi çekerAnaaa bak burda okadar daş devri daş devri diyip duruyorlar oradan esinlenipte o görümcenin saçını eline dolayıpta fred çakmaktaşın vilmayı sürüklediği gibi kapıya doğru sürükleseydin lala
Yok anam yok bir gün dellencem benimkini zaten halledicem o zaman söz onuda aradan çıkartırım
Bakma işi gırgıra vuruyorum ama bende olsam o an sinirden rengten renge girerdim hatta senin kadar sabırlıda davranamazdım kesin ya yolar yada fena benzetirdim.
Terbiyesiz ne olucak. Anam zaten benimkine daha dün sinirlendim şu an ikiside karşımda olsa kafa kafaya vurmak isterdim belki birinden biri akıllanırdı.
Rabbim çok büyük gün gelir inşallah o söylediği sözü yedirirler ona. Kimin ne olacağı hiç belli olmaz. Sen üzme tatlı canını
CAnım yaa kıyamam ben sana neler yaşamışsın sen yaaa. İnşallah Rabbim bir daha evladınla sınamaz seni ve hep sağlıklı mutlu bir hayatınız olur.
Gerçektende çok zor bir durum Allah kimsenin başına vermesin .... Aminnn
Umarım artık hiç bir sorun yaşamıyordur
Çok geçmiş olsun canım yine ucuz atlatmışsın
Emniyet piminı direk bence bileğine çok kısa bağlaki elin kaydığı an anında kapansın bari. Umarım şimdi daha iyisindir güzelim.
Ay ne güzel yaaaaaaa bende istiyommmmm ama en yakın olan yağmurgözlüm oda çalışıyor.
İzinli olduğu bir gün bizdemi buluşsak yürüşe olmasa bile kahve içeriz bizim buralardaama tabi şekersiz.
Maşallah allah nazardan saklasıngüzel kilo vermişsin ama keşke kuzucuk iyi olsaydı da sen vermeseydin eminim sende daha çok sevinirdin ama bak şükür Rabbim dermansız dert vermemiş.
İnşallah en kısa zamanda kuzucuğun iyi haberlerinide alırız sizde ailecek mutlu bir şekilde evinize dönersiniz.
RAbbim tüm hastalara şifa verir inşallah ..... Aminnnnnn
iyi demişsin.........
Günaydınlar herkese umarım keyifler yerindedir ve eksiler çoktur :)
akşam 40 dakika sabah 30 dakika yürüdüm yine
toplam 165 dakika şuanda ve eksiye geçtim çok şükür gramda olsa ekside olmayı özlemiştim
bu arada banu145145 yeğeni burda şimdi acayip tatlı bi çocuk maşallah :)))
Kizlar, gecmis olsun diyenlere tesekkur ediyorum. Kizim 7 yasindan beri cok iyi.arada sirada cok heyecanli, gergin gunlerinde gece yine kalkip dolasiyor ama aglamak ve kriz yok. Sadece kalkip baska bir yerde uyuyakalabiliyor :)
Umut tamam ozman ben seni ariycam. Bugun powerplate basliorum, yarin istersen bir gidip gorelim,konusalim, kayit vb olayini halledelim, zaten hemen baslamiodur. 5'inden sonra da gitmeye baslariz heralde.
İlbatum, ogluna gecmis olsun.
[sıze=2]günaydın,
banu'da ordaysa selam söyle bizden ayşecim..
Eşin ve emir nasıl oldu umarım daha iyiler..
[/sıze]
Günaydınnn güzeller..
Derin'cim nasıl süründürdü bu sistit seni.Aslında antibiyotiğin iyi gelmesi gerekirdi..KEşke ilerlemeden hemen gitseydin canım yaa..
Saferan'cım,fırında közledim çok çabuk soyuldu hep öyle yapıyorum ben...Dediğin gibi yapmayı planlıyorum bende alıp ekleyeyim..
Bu arada ayıp ediyosun hemen yollıyayım..
Asuuu,sen İzmir'e gelicekmişsin,haydi gel gel.:)) Boşver İstanbulu yeterince varlar orda..:)
Günaydınlar herkese umarım keyifler yerindedir ve eksiler çoktur :)
akşam 40 dakika sabah 30 dakika yürüdüm yine
toplam 165 dakika şuanda ve eksiye geçtim çok şükür gramda olsa ekside olmayı özlemiştim
bu arada banu145145 yeğeni burda şimdi acayip tatlı bi çocuk maşallah :)))
günaydın canım sabah eşimin paçası tutuşmuş kimse yok köye götürsün bana diyo illa gidelim .ben dedim zayıflamadan gelmem .senin 1.45 boyundaki kardeşin bayramda bana bu lafları söyledi gitti eşim sustu bişe demedi .eşim diyo annem seni istiyo sözde ben daha çok becerikliymişimde dedimki artık yaşlandım kilodan kendimi kaldıramıyorum zayıf olan gelini kızı gitsin
1 yılda 21 kilo verdim biraz kendim yaptım dbiraz diyetisyene gittim..belediyenin spo merkezine 5 ay gittim şimdi tekrar başladım spora...bu senede bi 20 kiilo vermeyi planlıyorum inş...saferan sen kaç ayda verdin bu kiloları spor yapıyonmu
Günaydınnn güzeller..
Derin'cim nasıl süründürdü bu sistit seni.Aslında antibiyotiğin iyi gelmesi gerekirdi..KEşke ilerlemeden hemen gitseydin canım yaa..
Saferan'cım,fırında közledim çok çabuk soyuldu hep öyle yapıyorum ben...Dediğin gibi yapmayı planlıyorum bende alıp ekleyeyim..
Bu arada ayıp ediyosun hemen yollıyayım..
]
Asuuu,sen İzmir'e gelicekmişsin,haydi gel gel.:)) Boşver İstanbulu yeterince varlar orda..:)
hah şöyle eğer iş yerine uygunsa siyah bir spor ayakkabı al. çok usturuplu olanlar var. pol paca pantolonla dikkat dahi çekmezler. her fırsatta spor yap. zaten ilk zamanlar ip bile atlıyordun.
banuya geçmişolsunu ilet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?