Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydıııııııııın okullar açılınca erkenci oldu gececiler
ne güzel olur gelebilsem izmire ahhh istanbulda yeterince varlar evet yaa

Evet yaaa ramazanda resmen sabahlıyoduk.:)))

canım benim kıyamam ben ona...
demek hala alışamadı kreşe..
Allah yardımcınız olsun..

İYi yolculuklar canım...

benimde bir sürü beza var memişlerde. özellikle bir tanesi meme başına yakın ve dışarıdan belli oluyor. ama sıkmadıkça acı vermiyor. sen dr gör bence. ama mastit denilen sey olmuş olabilirsin süt kanallarının mikrop kapması ile oluyor ates ve acı yapıyor. benim 1-2 kere az şiddetle oldu. kendiliğinden geçti.

evet cnm ip atlamayı da bıraktım ufaktan ona da başlasam iyi olacak birden başlamım ama haftaya artık
valla çok enerjıkım bugun bi de evdekiler düzeldimi ohh değimeyin keyfime :)

ayşecim emir çok küçük bu kışı atlatamayacağınız kesin dimi annelerle. daha 2 yaşında bile değil di mi

sağlık ocağına gidiyorum canım şimdi. hem kansızlığıma baktırıyım, hem oğlanı göstereyim(sanki hırıltısı var gibi), hemde göğsümü sorayım bakayım. mastit olabilir. çünkü o kısımda kırmızılık var. daha önce bezeler vardı ama. hamilelikten önce kontrol olmuştum görünmedi hiçbirşey.

Günaydınlarr
öncelikle geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarım teşekkür ederim ama ne ayağım ne boğazım geçmedi .. böle olunca bende moral de sıfırlanıyor hiç bişi yapasım gelmiyor :26: bu moralle dün neler yediklerimi yazmayı bırakın kendi aklıma bıle getirmek istemıyorum çok feciydi çokkkk
ilbatum canım doktor ne dedii ne için kalıyorsunuz yazmamıssın canım, tekrar ne zaman gideceksiniz haber ver beklıyorum canım ....

ayşecim emir çok küçük bu kışı atlatamayacağınız kesin dimi annelerle. Daha 2 yaşında bile değil di mi

18 aylık cnm nisan 3 doğumlu evet küçük ve sürekli başka başka insanlar baktı o yüzden sanırım sürekli onu bırakıcaz korkusu var ve hep bizle olmak istiyo uyuken bile yanımızda olmak istiyo

18 aylık cnm nisan 3 doğumlu evet küçük ve sürekli başka başka insanlar baktı o yüzden sanırım sürekli onu bırakıcaz korkusu var ve hep bizle olmak istiyo uyuken bile yanımızda olmak istiyo

annelerle bi konusmussunuzdur. en azından bu kışı atlatsanız seneye çok forklı olur. daloki mayıs 17 daha hiçbişiyi anlatamıyor yeni yeni yürürmeye başladı. anlıyorum durumunuzu. offff çok zor. abiminki 3 yaşın da o bile zorlanıyor.

cnm kv ler biraz bakıyolar ama hasta yoruluyo falan bizde huzursz oluyoruz yük gibi hissediyoruz onlar ev satılır satılmaz gitcekler emir 3 haftadır kreşte en azından
evet arada olan ona oluyo ama alışıcak mecbur alışamazsa ben çıkıcam işten yani kv falan bakmıcak cnm artık

Ayşe, birde kreş kalabalık ya..O durumda ürkmesine neden oluyordur..

Kızım mesela kreş yüzünden şimdi uykudan nefret ediyor desem yeridir..
Öğlen uykusuna zorladıkları için..Ki ben sürekli konuşuyordum zorlamayın uyutmaya veya yemeye diye..
O zamanda düzen bozulur diye söylüyorlardı..

Yemeği koydum ocağa pişiyor..Kızım gelicek hazır olunca iyi oluyor..

Başarı hikayelerinde eylülse var 44 kg.vermiş..Menülerine baktımda ne kadar az yiyor..,
Tamamen yağsız falan..ben asla dayanamam öyle o yüzdende mehter takımının önünde yer alıyorum..

Bugün burası çok sıkıcı,hava kapalı, oyyyss .içim bir tuhaf oluyor böyle havalarda..Otur ağla yani..

Son düzenleme:

canımmm şimdi gördüm....dediğin gibi yapabilirsin bişey olmaz...

Ben de bayilirim boyle havalara tam gezme havasi yagmuru da cok severim. Eve tikiliyosun bebek olunca

Ben de bayilirim boyle havalara tam gezme havasi yagmuru da cok severim. Eve tikiliyosun bebek olunca

Benim içimi bir hüzün kaplar kendimi bildim bileli öyleyim..Birde akşam olmaya yakın.Hani hava kararmaya yüz tutar ya..
Hıh işte o anlarda fena olurum.

bir laf varya haline bakmaz halı dokur diye amaaan

tabi cnm emirinde düzen tamamen değişti normalde öğlen 12 gibi uyuyodu sonra akşam üzeri 5ten sonra tekrar uyuyordu emir uyumayınca arızaya geçiyo akşam ben alınca saat 6bucuk falan oluyo genelde o saatte de bizi görünce uyumuyo çocuk tabi o yüzden sıkıntı oluyo napcaz bilmiyorum şaşırdım kaldım valla

burda da hava kapalı ama ben mutluyum
neden mi?
hem eksideyim çok şükür yrn gzl bir bildirim yapıcam allah nasip ederse
hem de uzun zamandır hastanede çalıştığım odam değişecekti internet hattının açılmasını bekliyordum ve saat 10 itibari ile yeni odama geçtim ve çok rahatladım
eski odamda yanımda çalışan abla hasta epilepsi hastası ve sürekli nöbet geçiriyordu o da benim psikolojimi çok bozdu hastalıktır üzülüyorum ama çalışmaya ihtiyacı yok ailesi zengin evleri yazlıkları herşeyleri var anne baba emekli yinede çalışıyo sonunda kurtuldum şükür :)

Mutlu,
sen kuruyemiş çok seviyorsun diimi.?
O zaman bademde çok seviyorsundur..Bende severim.:)
Dün doktorum programında izlemişsindir belki Dr. Ayça Kaya vardı hatta yasafatın doktordur kendisi..
50 adet badem bir ana öğün olarak yiyebilirsiniz dedi..yanında yoğurt ile..ara öğünde 17 adet..bendeki listede daha az mesela badem sayısı.:)

Aslında iyi fikir değilmi.Hazırda yemek yoksa ayranla iyi olur..Veya gazozla.

bende çok severim badem :))) yaşasın ayrıca fıstık fındık ne olsa yerim ama şuan canım hiç istemiyor cıks :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…