günaydıııııııııın okullar açılınca erkenci oldu gececiler
ne güzel olur gelebilsem izmire ahhh istanbulda yeterince varlar evet yaa
günaydın cnm banu yok ablası eniştesi ve yeğeni burdalar
fıstık çok tatlı gerçekten
ablası ile iletirim selamınızı :)
eşim ve emir hala hastalar cnm hiç düzelme yok
dün akşam kv.ye gittik balık yapmış çağırdı
tam eve girdik emirde bir ağlama krizi ama nasıl bir ağlama hiç böyle olmadı bu zamana kadar üstünü çıkardık falan yok altını açtım durmuyo tepin tepin hemen taksi çağırdık tam dr.a gidicez kucagıma aldım ve uyudu
sonra bide mama yedirdim bi daha uyanmadı arada mızıkladı ama
neyin nesi idi o kadar aglama anlamadık bu ara çok huysuz ztn gece korkuyo bişeylerden ama çözemedik henüz bizim yanımızda uyuyo hiç sesi çıkmıyo yatagında sürekli bi mızıklama durumu söz konusu
bir an önce eskiye döner inş. diye umuyoruz
günaydın kızlar yarın bir problem olmazsa ankaradayım, gelirken tartılmadım da o yüzden yarın izinli yazabilirsen sevinirim yenacım...
benim yıllardım tamamlayamadığım bir master var, inşallah aftan faydalandım bu kez bitiricem
hepinize güzel perşembeler
ay kızlar günaydın demeyi unutmuşun. ben kalktığında daha gün aymamıştı ondandır :))
hayatım hiç sıkma canını. allahım çabalarını daim etsinde inş. onlarda görsünler. ayrıca sen susup içeri çekildikçe seni dahada aşağalayıp ezmeye çalışacaklar. herşeyin ne olduğunu madem eşin biliyor. bir konuş pir konuş. taşı gediğe yerleştir. hiç sen söylememiş gibi dön arkanı. kendi dertlerineyansınlar boşver
evet cnm ip atlamayı da bıraktım ufaktan ona da başlasam iyi olacak birden başlamım ama haftaya artık
valla çok enerjıkım bugun bi de evdekiler düzeldimi ohh değimeyin keyfime :)
benimde bir sürü beza var memişlerde. özellikle bir tanesi meme başına yakın ve dışarıdan belli oluyor. ama sıkmadıkça acı vermiyor. sen dr gör bence. ama mastit denilen sey olmuş olabilirsin süt kanallarının mikrop kapması ile oluyor ates ve acı yapıyor. benim 1-2 kere az şiddetle oldu. kendiliğinden geçti.
ayşecim emir çok küçük bu kışı atlatamayacağınız kesin dimi annelerle. Daha 2 yaşında bile değil di mi
18 aylık cnm nisan 3 doğumlu evet küçük ve sürekli başka başka insanlar baktı o yüzden sanırım sürekli onu bırakıcaz korkusu var ve hep bizle olmak istiyo uyuken bile yanımızda olmak istiyo
annelerle bi konusmussunuzdur. en azından bu kışı atlatsanız seneye çok forklı olur. daloki mayıs 17 daha hiçbişiyi anlatamıyor yeni yeni yürürmeye başladı. anlıyorum durumunuzu. offff çok zor. abiminki 3 yaşın da o bile zorlanıyor.
yağmurumgözüm,
sana bişey sorucam..ben bugün kırmızı biber turşusu yaptım..közleyip yapılandan..
Fakat tuzu bayağı bi abartmışım çok üzüldüm..Azda değil 5 kilo biberden yaptım..
Yeniden 2 kilo alıp közleyip eklesem tadında değişme olurmu.?
Başarı hikayelerinde eylülse var 44 kg.vermiş..Menülerine baktımda ne kadar az yiyor..,
Tamamen yağsız falan..ben asla dayanamam öyle o yüzdende mehter takımının önünde yer alıyorum..
Bugün burası çok sıkıcı,hava kapalı, oyyyss .içim bir tuhaf oluyor böyle havalarda..Otur ağla yani..
canımmm şimdi gördüm....dediğin gibi yapabilirsin bişey olmaz...
Ben de bayilirim boyle havalara tam gezme havasi yagmuru da cok severim. Eve tikiliyosun bebek olunca
sagol canım odiyen görümcem zaten yeteri kadar çekiyo ama yine akıllanmıyo .bu zamanda 2 elti kaynana kayınbaba 1 bekar kaynı 2 bekar görümce 2 eltinin çocugu 1 kendi çocugu toplam 12 kişi aynı evde yaşıyorlar tek banyosu tek wc olan bir eve gelin gitti bize laf söyler kendi çeker
Ayşe, birde kreş kalabalık ya..O durumda ürkmesine neden oluyordur..
Kızım mesela kreş yüzünden şimdi uykudan nefret ediyor desem yeridir..
Öğlen uykusuna zorladıkları için..Ki ben sürekli konuşuyordum zorlamayın uyutmaya veya yemeye diye..
O zamanda düzen bozulur diye söylüyorlardı..
Başarı hikayelerinde eylülse var 44 kg.vermiş..Menülerine baktımda ne kadar az yiyor..,
Tamamen yağsız falan..ben asla dayanamam öyle o yüzdende mehter takımının önünde yer alıyorum..
Bugün burası çok sıkıcı,hava kapalı, oyyyss .içim bir tuhaf oluyor böyle havalarda..Otur ağla yani..
Mutlu,
sen kuruyemiş çok seviyorsun diimi.?
O zaman bademde çok seviyorsundur..Bende severim.:)
Dün doktorum programında izlemişsindir belki Dr. Ayça Kaya vardı hatta yasafatın doktordur kendisi..
50 adet badem bir ana öğün olarak yiyebilirsiniz dedi..yanında yoğurt ile..ara öğünde 17 adet..bendeki listede daha az mesela badem sayısı.:)
Aslında iyi fikir değilmi.Hazırda yemek yoksa ayranla iyi olur..Veya gazozla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?