Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün burası çok sıkıcı,hava kapalı, oyyyss .içim bir tuhaf oluyor böyle havalarda..Otur ağla yani..

aynen burada öyle yenacım...akşam çok yağdı bugün kapalı ve serin bir hava var...
yarın tartıdan hiçbişey beklemiyorum onun stresi var...
mide rahatsızlığımdan dolayı monti falan kalmadı...
biyopsi sonucu çıkmadan ilaç yazamam yediklerine dikkat et dedi doktor beyimiz...
çiğ sebzeler, domates, salatalık,çiğ meyve yasak elmayı bile ancak pişirip yiyecekmişim hiç yemem daha iyi.....)))
baharatlı,yağlı salçalı yemekler yasak
bende yorulmayın kısaca ne yiyeyim onu söyleyinde gideyim dedim...:)))

süt ve pötibör bisküvi....:)) tam montilik...

iki gündür başladım hafiften zeytinyağlı yemeklere ama yanında bol salata ve yoğurt olmayınca doymuyorum mecburen ekmek yiyorum...((((

Sevindim eksi bildirmene..ben ancak 200gr.eksideyim..

Yürümek büyülü bişey gibi değilmi.? bedne yürüyüş yapınca çok mutlu oluyorum..demekki gerçekten seretonin salgılıyor.:)
İnşallah sende bende bırakmayız ve yavaş yavaş ilerleriz..

18 aylık cnm nisan 3 doğumlu evet küçük ve sürekli başka başka insanlar baktı o yüzden sanırım sürekli onu bırakıcaz korkusu var ve hep bizle olmak istiyo uyuken bile yanımızda olmak istiyo

cnm bencede korkuyordur birakacan diye benim kizda babasi gittiginden beri babaaaaa diyorduuu normalde isim oldumu hep eltimin kizina birakiyorum dururdu ama babasi gittiginden beriiii agliyor durduramiyorlar ben gelesiye bende düsündümki babam gitti annesinide kaybetme korkusu yasiyor kizim calisan anneler icin zor bir durum bebegini baskalarina birakmak

Çok geçmiş olsun tatlım..İnşallah düzelirsin vereceği ilaç sayesinde..

Benim abimin mide ağrılarıda süt ve bal sayesinde minimuma indi..

evet cnm kesinlikle öyle
ben hep söylüyorum ben hareket etmediğim sürece aç kalsamda gram farketmiyor ama şimdi çok şükür iyi gidiyo ayaklarım berbat su topladı tam 4 yerden (dün geç kaldım ve çorap giyemedim o şekilde yürüyünce de bu oldu) akşam nerdeyse aglıcaktım ama yine de yürüdüm bahane yaratma kızım dedim kendime ama cnm çok acıdı hala da acıyo
neyse ki pes etmek yok vericez bu kiloları başka yolu yok
yeni bi diyetisyene randevu alıcam ama kasıma kadar dolu imiş kasımm için alıcam bakalm o zmana kadar da kendi çabamla bişeyler yapım en azından :)

evet cnm çok zor ama maselef başka alternatifim yok şu durumda annem uzakta olmasa o bakcıak ama uzak kadıncagız e mecbur kreşe yollamak zorundayız bizde
evde olsun bakıcı baksın diyoruz ama o zamanda bişey öğrenmiyo en azında kreşte egitilir bir yandan da diyoruz ne bilim karışık bi süreçteyiz ama atlatıcaz inş.

elmacı kilover vardı..Nooldu acaba uğramıyor artık...
Hedefine ulaştı zaar.:)

yenacım fadime sağolun kızlar. daha düzelemed,im berbatım, pazartesiden beri kasıklarımda kovalar dolusu idrar var sanki, bayramda deniz çok soğuktu giremedim ayaklarım üşümüş olabilir diyorum , 5 gün oldu bugün,
sabah gittim hastaneye kanımı idrarımı verdim muayene etti çok korkuyorum birşey çıkmasından , hemen yavrumu düşündüm ,allah korusun...saat 2 30da çıkacak sonuçlar şekerden şüphelendi ,zaten aşırı derecede tatlıya düşkünlüğümden korkuyorum birgün şeker hastası olacam...
kızımı kv ye bıraktık orada güzel durmuş oynamış şimdi o buraya gelicek inş durur ya hastaneye götürmek istemiyorum, aklım onda şu anda dururmu diye düşünüyorum, sabah görümcemin kızı vardı çünki onu çok seviyor onunla çok güzel oynamışlar kız şimdi okula gitti...
birde karnım çok ağrıyor ishal gibiyim iki gündür birde bununla uğraşıyorum,birbirleriyle alakalımı bilmiyorum artık,
diğer drun verdiği antibiyotikleri ilaçlarıda bıraktırdı bakalım ne verecek....

ben daha düzelemedim kızlar nasıl illet bir hastalıkmış bu berbat durumdayım, yarın hastaneye gideceğim ürolojiye keşke baştan beri oraya gitseydim bu kadar acı çekmezdim
Derin biran önce git bari geçmek bilmedi sıcak havlu falan koy kasıklarına iyi gelir.
Ayşe çok sağol canım bizimkilerle çok ilgilenmişsin her işlerini halletmişsin çok teşekkür ederim sana çok zahmet verdik.
Günaydın,
banu'da ordaysa selam söyle bizden ayşecim..
eşin ve emir nasıl oldu umarım daha iyiler..

Ben gidemedim yenacım gitmeyi ekstradan isterdim ayşeyla tanışmak için ama grip olunca çocuk bölümüne gitmek istemedim.
Gerçekten daha çok ufakmış yuvada tedirgin oluyordur ondan blki ağlamıştır.
Sağol canım burdanda aldım.
Yemeği koydum ocağa pişiyor..Kızım gelicek hazır olunca iyi oluyor..
Afiyet olsun erkencisin.
Ben de bayilirim boyle havalara tam gezme havasi yagmuru da cok severim. Eve tikiliyosun bebek olunca
Bende yağmurlu havalarda daha enerjik oluyorum ve daha mutlu...
Yeni odan hayırlı olsun güle güle çalış.
OOO süpermş 50 badem ara öğün tek seferde değildir heralde dimi?
Geçmiş olsun yağmurgözlü inşallah ilaçlar iyi gelir elmayıda rendele pişir birazda tarçın at içine çok güzel oluyor.Anneme dişleri yapılırken yapıyorduk lezzetlide oluyor.
elmacı kilover vardı..Nooldu acaba uğramıyor artık...
Hedefine ulaştı zaar.:)
Olabilir valla::))Bazen bende diyorum şok dietler yapıyım şu 10 kiloyu veriyim sonra mantık çalıştırıp oturuyorum .....

geçmş olsun derincim umarım bişey çıkmaz

banucum rica ederim cnm ne demek her zmn (tabi allah düşürmesin inş bidaha)
ayçesik gerçekten çok tatlı maşallah ablanda öyle

Geçmiş olsun inşallah temiz çıkıcak tedirgin olma derincim.

banucum ablan ugradı şimdi çapaya gidecek kanları vardı gitti slmı var sana seninde slmını aldım cnm a.s.

geçmiş olsun hem bebeğine hem sana
iyi demişsin

hastalığı için aldığı ilaçlar bazen yan etk olarak yapabiliyor.
birde nazar değmiş olabilir oku canım

iyi yolculuklar

git bakalım umarım cddi bir şey değildir

geçiş olsun
ama yemeeeeeeeee

geçmiş olsun umarım çabuk düzelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…