Bugün burası çok sıkıcı,hava kapalı, oyyyss .içim bir tuhaf oluyor böyle havalarda..Otur ağla yani..
tabi cnm emirinde düzen tamamen değişti normalde öğlen 12 gibi uyuyodu sonra akşam üzeri 5ten sonra tekrar uyuyordu emir uyumayınca arızaya geçiyo akşam ben alınca saat 6bucuk falan oluyo genelde o saatte de bizi görünce uyumuyo çocuk tabi o yüzden sıkıntı oluyo napcaz bilmiyorum şaşırdım kaldım valla
burda da hava kapalı ama ben mutluyum
neden mi?
hem eksideyim çok şükür yrn gzl bir bildirim yapıcam allah nasip ederse
hem de uzun zamandır hastanede çalıştığım odam değişecekti internet hattının açılmasını bekliyordum ve saat 10 itibari ile yeni odama geçtim ve çok rahatladım
eski odamda yanımda çalışan abla hasta epilepsi hastası ve sürekli nöbet geçiriyordu o da benim psikolojimi çok bozdu hastalıktır üzülüyorum ama çalışmaya ihtiyacı yok ailesi zengin evleri yazlıkları herşeyleri var anne baba emekli yinede çalışıyo sonunda kurtuldum şükür :)
18 aylık cnm nisan 3 doğumlu evet küçük ve sürekli başka başka insanlar baktı o yüzden sanırım sürekli onu bırakıcaz korkusu var ve hep bizle olmak istiyo uyuken bile yanımızda olmak istiyo
aynen burada öyle yenacım...akşam çok yağdı bugün kapalı ve serin bir hava var...
yarın tartıdan hiçbişey beklemiyorum onun stresi var...
mide rahatsızlığımdan dolayı monti falan kalmadı...
biyopsi sonucu çıkmadan ilaç yazamam yediklerine dikkat et dedi doktor beyimiz...
çiğ sebzeler, domates, salatalık,çiğ meyve yasak elmayı bile ancak pişirip yiyecekmişim hiç yemem daha iyi.....)))
baharatlı,yağlı salçalı yemekler yasak
bende yorulmayın kısaca ne yiyeyim onu söyleyinde gideyim dedim...:)))
süt ve pötibör bisküvi....:)) tam montilik...
iki gündür başladım hafiften zeytinyağlı yemeklere ama yanında bol salata ve yoğurt olmayınca doymuyorum mecburen ekmek yiyorum...((((
Sevindim eksi bildirmene..ben ancak 200gr.eksideyim..
Yürümek büyülü bişey gibi değilmi.? bedne yürüyüş yapınca çok mutlu oluyorum..demekki gerçekten seretonin salgılıyor.:)
İnşallah sende bende bırakmayız ve yavaş yavaş ilerleriz..
Tamam sevgili gurmecim,öyle yapayım..Nasıl üzülldüm akşam anlatamam..:)
cnm bencede korkuyordur birakacan diye benim kizda babasi gittiginden beri babaaaaa diyorduuu normalde isim oldumu hep eltimin kizina birakiyorum dururdu ama babasi gittiginden beriiii agliyor durduramiyorlar ben gelesiye bende düsündümki babam gitti annesinide kaybetme korkusu yasiyor kizim calisan anneler icin zor bir durum bebegini baskalarina birakmak
Derin biran önce git bari geçmek bilmedi sıcak havlu falan koy kasıklarına iyi gelir.ben daha düzelemedim kızlar nasıl illet bir hastalıkmış bu berbat durumdayım, yarın hastaneye gideceğim ürolojiye keşke baştan beri oraya gitseydim bu kadar acı çekmezdim
Ayşe çok sağol canım bizimkilerle çok ilgilenmişsin her işlerini halletmişsin çok teşekkür ederim sana çok zahmet verdik.Günaydınlar herkese umarım keyifler yerindedir ve eksiler çoktur :)
akşam 40 dakika sabah 30 dakika yürüdüm yine
toplam 165 dakika şuanda ve eksiye geçtim çok şükür gramda olsa ekside olmayı özlemiştim
bu arada banu145145 yeğeni burda şimdi acayip tatlı bi çocuk maşallah :)))
Ben gidemedim yenacım gitmeyi ekstradan isterdim ayşeyla tanışmak için ama grip olunca çocuk bölümüne gitmek istemedim.Günaydın,
banu'da ordaysa selam söyle bizden ayşecim..
eşin ve emir nasıl oldu umarım daha iyiler..
Gerçekten daha çok ufakmış yuvada tedirgin oluyordur ondan blki ağlamıştır.günaydın cnm banu yok ablası eniştesi ve yeğeni burdalar
fıstık çok tatlı gerçekten
ablası ile iletirim selamınızı :)
eşim ve emir hala hastalar cnm hiç düzelme yok
dün akşam kv.ye gittik balık yapmış çağırdı
tam eve girdik emirde bir ağlama krizi ama nasıl bir ağlama hiç böyle olmadı bu zamana kadar üstünü çıkardık falan yok altını açtım durmuyo tepin tepin hemen taksi çağırdık tam dr.a gidicez kucagıma aldım ve uyudu
sonra bide mama yedirdim bi daha uyanmadı arada mızıkladı ama
neyin nesi idi o kadar aglama anlamadık bu ara çok huysuz ztn gece korkuyo bişeylerden ama çözemedik henüz bizim yanımızda uyuyo hiç sesi çıkmıyo yatagında sürekli bi mızıklama durumu söz konusu
bir an önce eskiye döner inş. diye umuyoruz
Sağol canım burdanda aldım.hah şöyle eğer iş yerine uygunsa siyah bir spor ayakkabı al. çok usturuplu olanlar var. pol paca pantolonla dikkat dahi çekmezler. her fırsatta spor yap. zaten ilk zamanlar ip bile atlıyordun.
banuya geçmişolsunu ilet canım
Afiyet olsun erkencisin.Yemeği koydum ocağa pişiyor..Kızım gelicek hazır olunca iyi oluyor..
Bende yağmurlu havalarda daha enerjik oluyorum ve daha mutlu...Ben de bayilirim boyle havalara tam gezme havasi yagmuru da cok severim. Eve tikiliyosun bebek olunca
Yeni odan hayırlı olsun güle güle çalış.tabi cnm emirinde düzen tamamen değişti normalde öğlen 12 gibi uyuyodu sonra akşam üzeri 5ten sonra tekrar uyuyordu emir uyumayınca arızaya geçiyo akşam ben alınca saat 6bucuk falan oluyo genelde o saatte de bizi görünce uyumuyo çocuk tabi o yüzden sıkıntı oluyo napcaz bilmiyorum şaşırdım kaldım valla
burda da hava kapalı ama ben mutluyum
neden mi?
hem eksideyim çok şükür yrn gzl bir bildirim yapıcam allah nasip ederse
hem de uzun zamandır hastanede çalıştığım odam değişecekti internet hattının açılmasını bekliyordum ve saat 10 itibari ile yeni odama geçtim ve çok rahatladım
eski odamda yanımda çalışan abla hasta epilepsi hastası ve sürekli nöbet geçiriyordu o da benim psikolojimi çok bozdu hastalıktır üzülüyorum ama çalışmaya ihtiyacı yok ailesi zengin evleri yazlıkları herşeyleri var anne baba emekli yinede çalışıyo sonunda kurtuldum şükür :)
OOO süpermş 50 badem ara öğün tek seferde değildir heralde dimi?Mutlu,
sen kuruyemiş çok seviyorsun diimi.?
O zaman bademde çok seviyorsundur..Bende severim.:)
Dün doktorum programında izlemişsindir belki Dr. Ayça Kaya vardı hatta yasafatın doktordur kendisi..
50 adet badem bir ana öğün olarak yiyebilirsiniz dedi..yanında yoğurt ile..ara öğünde 17 adet..bendeki listede daha az mesela badem sayısı.:)
Aslında iyi fikir değilmi.Hazırda yemek yoksa ayranla iyi olur..Veya gazozla.
Geçmiş olsun yağmurgözlü inşallah ilaçlar iyi gelir elmayıda rendele pişir birazda tarçın at içine çok güzel oluyor.Anneme dişleri yapılırken yapıyorduk lezzetlide oluyor.aynen burada öyle yenacım...akşam çok yağdı bugün kapalı ve serin bir hava var...
biyopsi sonucu çıkmadan ilaç yazamam yediklerine dikkat et dedi doktor beyimiz...
çiğ sebzeler, domates, salatalık,çiğ meyve yasak elmayı bile ancak pişirip yiyecekmişim hiç yemem daha iyi.....)))
iki gündür başladım hafiften zeytinyağlı yemeklere ama yanında bol salata ve yoğurt olmayınca doymuyorum mecburen ekmek yiyorum...((((
Olabilir valla::))Bazen bende diyorum şok dietler yapıyım şu 10 kiloyu veriyim sonra mantık çalıştırıp oturuyorum .....elmacı kilover vardı..Nooldu acaba uğramıyor artık...
Hedefine ulaştı zaar.:)
yenacım fadime sağolun kızlar. Daha düzelemed,im berbatım, pazartesiden beri kasıklarımda kovalar dolusu idrar var sanki, bayramda deniz çok soğuktu giremedim ayaklarım üşümüş olabilir diyorum , 5 gün oldu bugün,
sabah gittim hastaneye kanımı idrarımı verdim muayene etti çok korkuyorum birşey çıkmasından , hemen yavrumu düşündüm ,allah korusun...saat 2 30da çıkacak sonuçlar şekerden şüphelendi ,zaten aşırı derecede tatlıya düşkünlüğümden korkuyorum birgün şeker hastası olacam...
Kızımı kv ye bıraktık orada güzel durmuş oynamış şimdi o buraya gelicek inş durur ya hastaneye götürmek istemiyorum, aklım onda şu anda dururmu diye düşünüyorum, sabah görümcemin kızı vardı çünki onu çok seviyor onunla çok güzel oynamışlar kız şimdi okula gitti...
Birde karnım çok ağrıyor ishal gibiyim iki gündür birde bununla uğraşıyorum,birbirleriyle alakalımı bilmiyorum artık,
diğer drun verdiği antibiyotikleri ilaçlarıda bıraktırdı bakalım ne verecek....
Geçmiş olsun inşallah temiz çıkıcak tedirgin olma derincim.yenacım fadime sağolun kızlar. daha düzelemed,im berbatım, pazartesiden beri kasıklarımda kovalar dolusu idrar var sanki, bayramda deniz çok soğuktu giremedim ayaklarım üşümüş olabilir diyorum , 5 gün oldu bugün,
sabah gittim hastaneye kanımı idrarımı verdim muayene etti çok korkuyorum birşey çıkmasından , hemen yavrumu düşündüm ,allah korusun...saat 2 30da çıkacak sonuçlar şekerden şüphelendi ,zaten aşırı derecede tatlıya düşkünlüğümden korkuyorum birgün şeker hastası olacam...
kızımı kv ye bıraktık orada güzel durmuş oynamış şimdi o buraya gelicek inş durur ya hastaneye götürmek istemiyorum, aklım onda şu anda dururmu diye düşünüyorum, sabah görümcemin kızı vardı çünki onu çok seviyor onunla çok güzel oynamışlar kız şimdi okula gitti...
birde karnım çok ağrıyor ishal gibiyim iki gündür birde bununla uğraşıyorum,birbirleriyle alakalımı bilmiyorum artık,
diğer drun verdiği antibiyotikleri ilaçlarıda bıraktırdı bakalım ne verecek....
elmacı kilover vardı..Nooldu acaba uğramıyor artık...
Hedefine ulaştı zaar.:)
Çok sağolasın şimdi aradılar arkadaşında haftaya vermiş randevuyu onlarda yanına uğrayacaklardı senin.banucum rica ederim cnm ne demek her zmn (tabi allah düşürmesin inş bidaha)
ayçesik gerçekten çok tatlı maşallah ablanda öyle
Ben çok yemek yeyince elma yerim midem rfahatlar açkende yersem ara öğün olarak üstüne dünyaları yerim valla.normalde elma yiyince midem kazınır elma diyeti yapsam elma + yemek yirim
Çok sağolasın şimdi aradılar arkadaşında haftaya vermiş randevuyu onlarda yanına uğrayacaklardı senin.
geçmiş olsun hem bebeğine hem sanahıh işte o benim diyetim. kombi bozuldu. spor yapamıyorum
canım oğlum 2 gün grip oldu. sonrada hala huzursuzluğu geçmedi. bir sıkıntı bir sıkıntı. devamlı ağlamalar filan. beni hiç görmüyormuş gibi paçamdan tutup yüzüne filan sürüyor. başını yaslıyor. yapışık ikiz gibi geziyoruz. aynı odanın içinde bile dolansam çığlık çığlığa.
valla emziriyorum. yatarken bişeyim yoktu gece oğlan için uyandığımda ağrım vardı. tüm gün geçmedi. şimdide biraz var.
valla yat kalk kp için dua et bence. gerçi adamada yazık. sen kocandan olmuycan diye o adam o kadını çekecek. valla bilemedimki??
fadime02 kullanıcısından alıntı
eşim köye gidicek tuturmuş banada gel diyo annesi orda millete hizmet edeyim diye beni götürcek bende istemiyorumbenden 10 yaş küçük görümcem ablasını arıyo benim için abim yengeme 3 biletli koltuk ayarlamış oda gelcek dedi ben çok üzüldüm bişe diyemedim .dönüp deseydim sende boyuna bak boyun 1 50 ama ALLAH YARATMIŞ DEDİM SUSTUM .AMA İÇİMDENDE ÇIKMIYO
canım niye sustunki. dikkat ette ben otururken koltukta sen olma. 1.50 le seni görmem zor olur deseydin. hiç takma canım. bugünlerde geçecek allahın iznile azmimiz bunun için
iyi demişsingünaydın canım sabah eşimin paçası tutuşmuş kimse yok köye götürsün bana diyo illa gidelim .ben dedim zayıflamadan gelmem .senin 1.45 boyundaki kardeşin bayramda bana bu lafları söyledi gitti eşim sustu bişe demedi .eşim diyo annem seni istiyo sözde ben daha çok becerikliymişimde dedimki artık yaşlandım kilodan kendimi kaldıramıyorum zayıf olan gelini kızı gitsin
hastalığı için aldığı ilaçlar bazen yan etk olarak yapabiliyor.günaydın cnm banu yok ablası eniştesi ve yeğeni burdalar
fıstık çok tatlı gerçekten
ablası ile iletirim selamınızı :)
eşim ve emir hala hastalar cnm hiç düzelme yok
dün akşam kv.ye gittik balık yapmış çağırdı
tam eve girdik emirde bir ağlama krizi ama nasıl bir ağlama hiç böyle olmadı bu zamana kadar üstünü çıkardık falan yok altını açtım durmuyo tepin tepin hemen taksi çağırdık tam dr.a gidicez kucagıma aldım ve uyudu
sonra bide mama yedirdim bi daha uyanmadı arada mızıkladı ama
neyin nesi idi o kadar aglama anlamadık bu ara çok huysuz ztn gece korkuyo bişeylerden ama çözemedik henüz bizim yanımızda uyuyo hiç sesi çıkmıyo yatagında sürekli bi mızıklama durumu söz konusu
bir an önce eskiye döner inş. diye umuyoruz
iyi yolculuklargünaydın kızlar yarın bir problem olmazsa ankaradayım, gelirken tartılmadım da o yüzden yarın izinli yazabilirsen sevinirim yenacım...
benim yıllardım tamamlayamadığım bir master var, inşallah aftan faydalandım bu kez bitiricem
hepinize güzel perşembeler
git bakalım umarım cddi bir şey değildirsağlık ocağına gidiyorum canım şimdi. hem kansızlığıma baktırıyım, hem oğlanı göstereyim(sanki hırıltısı var gibi), hemde göğsümü sorayım bakayım. mastit olabilir. çünkü o kısımda kırmızılık var. daha önce bezeler vardı ama. hamilelikten önce kontrol olmuştum görünmedi hiçbirşey.
geçiş olsunGünaydınlarr
öncelikle geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarım teşekkür ederim ama ne ayağım ne boğazım geçmedi .. böle olunca bende moral de sıfırlanıyor hiç bişi yapasım gelmiyor :26: bu moralle dün neler yediklerimi yazmayı bırakın kendi aklıma bıle getirmek istemıyorum çok feciydi çokkkk
ilbatum canım doktor ne dedii ne için kalıyorsunuz yazmamıssın canım, tekrar ne zaman gideceksiniz haber ver beklıyorum canım ....
aynen burada öyle yenacım...akşam çok yağdı bugün kapalı ve serin bir hava var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?