Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

derinn yağmurgözlü kızlar geçmiş olsun derin sen sistit olmuşsun galiba sıcak iyi geliyor bikaç günde geçiriyor tabi ilaçlarla beraber

her yerim şiş bugün
ben hergün tartılıyorum veriyorumdA kilo
ama bugün tam bir kilo fazla çıkıyor amam şişmişim günüm yaklaşıyorda
yeşil çay içiyorum umarım iyi gelir yarın üzülmem

sanırım süt kanallarında iltahap oluştu:s
yarın k. doğuma gidiyim fırsat olursa

BAnu'cum,
sakın 50 adet bademi ara öğün niyetine yeme.
Ana öğün dedim ben, yani yemek yerine istenirse yenebilir.. fakat başkada birşey yenmeyecek..
Ve o gün başka kuruyemişte yenmeyecek.:)

derinn yağmurgözlü kızlar geçmiş olsun derin sen sistit olmuşsun galiba sıcak iyi geliyor bikaç günde geçiriyor tabi ilaçlarla beraber

teşekkür ederim kızlar...

sanırım süt kanallarında iltahap oluştu:s
yarın k. doğuma gidiyim fırsat olursa

geçmiş olsun cnm

BAnu'cum,
Ana öğün dedim ben, yani yemek yerine istenirse yenebilir.. fakat başkada birşey yenmeyecek..

evde hortumcu bir oğlum varken nasıl oldu acaba??
herkeslere tşk ederim. bu aralar gurup olarak başımızda bi müsibet var ama. kurşunmu döktürsek ne?
sağlam adam kalmadı yahuu

banucum ablan ugradı şimdi çapaya gidecek kanları vardı gitti slmı var sana seninde slmını aldım cnm a.s.
İnşallah sonuçları göstermeye bende gelirim yüz yüze tanışmış oluruz.
BAnu'cum,
Ahhhh geç kaldın ben yedim::))dermişim ya keşke bari yeseydim şöyle acayip bir ara öğünde sonra yazaydın hayallerim yıkıldı.
Bende showda izlediim prof bir kadın karatay diyetinden bahsetti bir çok hastası çok güzel kilolar vermiş bizim bildiklerimizin tersi herşey kahvaltıda 15 zeytin bir su bardağo ceviz el kadar peynir 3 yumurta ye yeterki ekmek olmasın bu nasıl diettir anlamadım çekirdek kuruyemiş serbestmiş iyi iş aslında::))

buyur gel cnm beklerim sen çalışmıyomuydun unuttum

evde hortumcu bir oğlum varken nasıl oldu acaba??
herkeslere tşk ederim. bu aralar gurup olarak başımızda bi müsibet var ama. kurşunmu döktürsek ne?
sağlam adam kalmadı yahuu
doğru diyorsun herkeslere bi haller oldu geçmiş olsun hastalara.

inşallah hiç bişi çıkmaz.benimde ailemde şeker var,gebeliğimde çıktı şimdide insülin direnci var.kilo verince baya düzeliyormuş insülin direnci.siz genede çok tatlı yemeyin.ben artık şöyle düşünüyorm.şeker hastası olunca herşey zorlaşacak ve gerçektn yiyemeyeceğim çoğu şeyi.ve şeker hastalığı eğer başka hastalıklar çıkarsa ilerde onların tedavsini de etkiliyormuş.şimdi adam akıllı beslenirsem arada da olsa sevdiğim şeyleri tüketebileceğim.

normalde elma yiyince midem kazınır elma diyeti yapsam elma + yemek yirim

bende elma yiyince daha çok acıkıyorum.gerçi yanında yoğurt süt tüketiyorum artık diyetisyen önerisi ile.acıkmam daha aza indi

merabaa :) ben aslında bayadır kayıtlıyım ama üşeniyorum diyet bölümüne girmeyee :/
ben geçen sene 75 kiloya dşmüstm hemde sadecce 6 ayda iştahım kaçmıştı sadece bir kase çorba yiyorum ama o giden iştah geldiiii şimdi 89 kiloyumm tekrar zayıflamak istiyorumm
:/ sporumu gayet iyi yapıyorrum amayemek konusunda sıkıntım var sıkıldıkca abur cubur yiyorum ben zayıf olmak istiyorummmmmmm

Yst bana da olmustu, kayinpederim jinekolog, gece vakti arayip sormustuk, kizaran yeri kolonya lie silip lasonil merhem suruyorsun bolcana ve uzerine kolonya ile bolca islatilmis pamuk kapatiyorsun... Kisa surede memeucundan sikir sikir sut akiyor ve kanal aciliyor. Benimki oylecene gecti.

Ama atesin cikarsa hemen dra gidilir diye biliyorum. Sen istersen gidene kadar dene ..

buyur gel cnm beklerim sen çalışmıyomuydun unuttum
Yok canım artık çalışmıyorum babamla eşimle çalışıyordum dayanamadım onlara kendimi emekli ettim::))
ben çıkıyorum iyi bakın kendinize yrn grş umarım gzl bildirim yaparız hepimiz
allaha emanet olun :)
İyi akşamlar inşallah ama benim tartım bozuk galiba.

Yok canım artık çalışmıyorum babamla eşimle çalışıyordum dayanamadım onlara kendimi emekli ettim::))

İyi akşamlar inşallah ama benim tartım bozuk galiba.
ben sizin yerinize olsam ilk işim tartı işiğni halletmek olurdu...son kilolarımı bozuk bir tartıyla aldım çünkü.az yiyordum fazla çıkıyordum moralim altüst oluyordu.internetten sipariş verdim o da bozuk geldi hemide tefal.onu hemen bayiye götürdük yaptılar.şimdi gr gr doğru gösteriyor.bebeğimi de tartabiliyorum artık.bi kendim çıkıyorm bi bebeğimle.aradaki farkı alıyorm:)))

bazen oyle dıyetlerr yapayım dıyorum morelım bozulunca falan ama dayanamam benn daha beter olurumm
mehter takımında arkanda da ben varımm cnmm zira
6aydır 4 kıloyu alıp verıyorumm

cokgeçmiş olsun derıncımm inşallah bir şey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…