sanırım süt kanallarında iltahap oluştu:s
yarın k. doğuma gidiyim fırsat olursa
Derin biran önce git bari geçmek bilmedi sıcak havlu falan koy kasıklarına iyi gelir.
Ayşe çok sağol canım bizimkilerle çok ilgilenmişsin her işlerini halletmişsin çok teşekkür ederim sana çok zahmet verdik.
Ben gidemedim yenacım gitmeyi ekstradan isterdim ayşeyla tanışmak için ama grip olunca çocuk bölümüne gitmek istemedim.
Gerçekten daha çok ufakmış yuvada tedirgin oluyordur ondan blki ağlamıştır.
Sağol canım burdanda aldım.
Afiyet olsun erkencisin.
Bende yağmurlu havalarda daha enerjik oluyorum ve daha mutlu...
Yeni odan hayırlı olsun güle güle çalış.
OOO süpermş 50 badem ara öğün tek seferde değildir heralde dimi?
Geçmiş olsun yağmurgözlü inşallah ilaçlar iyi gelir elmayıda rendele pişir birazda tarçın at içine çok güzel oluyor.Anneme dişleri yapılırken yapıyorduk lezzetlide oluyor.
Olabilir valla::))Bazen bende diyorum şok dietler yapıyım şu 10 kiloyu veriyim sonra mantık çalıştırıp oturuyorum .....
geçmiş olsun hem bebeğine hem sana
iyi demişsin
hastalığı için aldığı ilaçlar bazen yan etk olarak yapabiliyor.
birde nazar değmiş olabilir oku canım
iyi yolculuklar
git bakalım umarım cddi bir şey değildir
geçiş olsun
ama yemeeeeeeeee
geçmiş olsun umarım çabuk düzelirsin
derinn yağmurgözlü kızlar geçmiş olsun derin sen sistit olmuşsun galiba sıcak iyi geliyor bikaç günde geçiriyor tabi ilaçlarla beraber
BAnu'cum,
sakın 50 adet bademi ara öğün niyetine yeme.
Ana öğün dedim ben, yani yemek yerine istenirse yenebilir.. fakat başkada birşey yenmeyecek..
Ve o gün başka kuruyemişte yenmeyecek.:)
İnşallah sonuçları göstermeye bende gelirim yüz yüze tanışmış oluruz.banucum ablan ugradı şimdi çapaya gidecek kanları vardı gitti slmı var sana seninde slmını aldım cnm a.s.
Ahhhh geç kaldın ben yedim::))dermişim ya keşke bari yeseydim şöyle acayip bir ara öğünde sonra yazaydın hayallerim yıkıldı.BAnu'cum,
sakın 50 adet bademi ara öğün niyetine yeme.
Ana öğün dedim ben, yani yemek yerine istenirse yenebilir.. fakat başkada birşey yenmeyecek..
Ve o gün başka kuruyemişte yenmeyecek.:)
İnşallah sonuçları göstermeye bende gelirim yüz yüze tanışmış oluruz.
Ahhhh geç kaldın ben yedim::))dermişim ya keşke bari yeseydim şöyle acayip bir ara öğünde sonra yazaydın hayallerim yıkıldı.
Bende showda izlediim prof bir kadın karatay diyetinden bahsetti bir çok hastası çok güzel kilolar vermiş bizim bildiklerimizin tersi herşey kahvaltıda 15 zeytin bir su bardağo ceviz el kadar peynir 3 yumurta ye yeterki ekmek olmasın bu nasıl diettir anlamadım çekirdek kuruyemiş serbestmiş iyi iş aslında::))
doğru diyorsun herkeslere bi haller oldu geçmiş olsun hastalara.evde hortumcu bir oğlum varken nasıl oldu acaba??
herkeslere tşk ederim. bu aralar gurup olarak başımızda bi müsibet var ama. kurşunmu döktürsek ne?
sağlam adam kalmadı yahuu
yenacım fadime sağolun kızlar. daha düzelemed,im berbatım, pazartesiden beri kasıklarımda kovalar dolusu idrar var sanki, bayramda deniz çok soğuktu giremedim ayaklarım üşümüş olabilir diyorum , 5 gün oldu bugün,
sabah gittim hastaneye kanımı idrarımı verdim muayene etti çok korkuyorum birşey çıkmasından , hemen yavrumu düşündüm ,allah korusun...saat 2 30da çıkacak sonuçlar şekerden şüphelendi ,zaten aşırı derecede tatlıya düşkünlüğümden korkuyorum birgün şeker hastası olacam...
kızımı kv ye bıraktık orada güzel durmuş oynamış şimdi o buraya gelicek inş durur ya hastaneye götürmek istemiyorum, aklım onda şu anda dururmu diye düşünüyorum, sabah görümcemin kızı vardı çünki onu çok seviyor onunla çok güzel oynamışlar kız şimdi okula gitti...
birde karnım çok ağrıyor ishal gibiyim iki gündür birde bununla uğraşıyorum,birbirleriyle alakalımı bilmiyorum artık,
diğer drun verdiği antibiyotikleri ilaçlarıda bıraktırdı bakalım ne verecek....
normalde elma yiyince midem kazınır elma diyeti yapsam elma + yemek yirim
Yok canım artık çalışmıyorum babamla eşimle çalışıyordum dayanamadım onlara kendimi emekli ettim::))buyur gel cnm beklerim sen çalışmıyomuydun unuttum
İyi akşamlar inşallah ama benim tartım bozuk galiba.ben çıkıyorum iyi bakın kendinize yrn grş umarım gzl bildirim yaparız hepimiz
allaha emanet olun :)
ben sizin yerinize olsam ilk işim tartı işiğni halletmek olurdu...son kilolarımı bozuk bir tartıyla aldım çünkü.az yiyordum fazla çıkıyordum moralim altüst oluyordu.internetten sipariş verdim o da bozuk geldi hemide tefal.onu hemen bayiye götürdük yaptılar.şimdi gr gr doğru gösteriyor.bebeğimi de tartabiliyorum artık.bi kendim çıkıyorm bi bebeğimle.aradaki farkı alıyorm:)))Yok canım artık çalışmıyorum babamla eşimle çalışıyordum dayanamadım onlara kendimi emekli ettim::))
İyi akşamlar inşallah ama benim tartım bozuk galiba.
Başarı hikayelerinde eylülse var 44 kg.vermiş..Menülerine baktımda ne kadar az yiyor..,
Tamamen yağsız falan..ben asla dayanamam öyle o yüzdende mehter takımının önünde yer alıyorum..
Bugün burası çok sıkıcı,hava kapalı, oyyyss .içim bir tuhaf oluyor böyle havalarda..Otur ağla yani..
yenacım fadime sağolun kızlar. daha düzelemed,im berbatım, pazartesiden beri kasıklarımda kovalar dolusu idrar var sanki, bayramda deniz çok soğuktu giremedim ayaklarım üşümüş olabilir diyorum , 5 gün oldu bugün,
sabah gittim hastaneye kanımı idrarımı verdim muayene etti çok korkuyorum birşey çıkmasından , hemen yavrumu düşündüm ,allah korusun...saat 2 30da çıkacak sonuçlar şekerden şüphelendi ,zaten aşırı derecede tatlıya düşkünlüğümden korkuyorum birgün şeker hastası olacam...
kızımı kv ye bıraktık orada güzel durmuş oynamış şimdi o buraya gelicek inş durur ya hastaneye götürmek istemiyorum, aklım onda şu anda dururmu diye düşünüyorum, sabah görümcemin kızı vardı çünki onu çok seviyor onunla çok güzel oynamışlar kız şimdi okula gitti...
birde karnım çok ağrıyor ishal gibiyim iki gündür birde bununla uğraşıyorum,birbirleriyle alakalımı bilmiyorum artık,
diğer drun verdiği antibiyotikleri ilaçlarıda bıraktırdı bakalım ne verecek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?