Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu gün sabah cıktım 30 dk yürüdüm dişarda

geldımm yemek falan derken ögleden sonra cıktım bantta yürüdüm 40 dk da

sonbahar geldı artıkk her yerde yagışş:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

İlk powerplate ve ilk pasif cimnastik seansimi aldim. 39 seans kaldi. Kaslarim aciyor hakkaten, gobegime cok faydali olacakmis size sonuclari yazarim. Olculerimi zaten kendim takip ediyorum.m

Selam tombikdaslarim nasilsiniz?
buradan ayri kalmak bana yaramadi
yarin benim için hiç iyi olmuyacak kilo yonunden ama insallah test sonuçlari yonunden iyi olur randevum var hayirlisi olsun diyorum
Buaralar pek moralim yok esim burda hastaydi ANNEM (Turkiyede)hastanede yatiyordu dun çikti bisey bulamamislar bi tas dusurmussun demisler bi atak geçiriyorsun demisler simdi iyi çok sukur (fmf) annemde baya etkisini gosteriyor çok uzuluyorum yaninda olamiyorum bu beni dahada uzuyor ayrica kuçuk kizkardesimde de baya varmis ataklar(24 yasinda) ALLAH im yardim etsin oyuzden beni mazur gorun fazla yazamiyorum
Moralim yerlerde diyet miyet kalmadi sporda yapamiyorum çok kotuyum (kendimi yemeye verdim)neyazikki

tek tek alinti yapamiyorum ozur dilerim
FADIME abla dusmussun sende çok geçmis olsun (valla kosu bandi çok feci acitiyor bende nasibimi almistim ilk aldigim zamanlarda)
HASTALARA DA çook geçmis olsun diyorum
dikkat etmek lazim ortalikta salgin varmis valla ben çok korkuyorum çocuklarda olur diye evde esimi resmen karantinaya almistim
çocuklara yaklastirmadim simdilik iyiler çok sukur

Gulma gecikmeli oldu ama doğum günün kutlu olsun,nice güzel ve sağlıklı yıllara inşallah...
Bu arada burçtaşmışız :))

Gulma gecikmeli oldu ama doğum günün kutlu olsun,nice güzel ve sağlıklı yıllara inşallah...
Bu arada burçtaşmışız :))

cok saol cnmm teşekkür ederimm ben kendı burcumdan olan ınsanlarla cok ıyı anlasırımm esimde basak burcuu

bende senı gördüm acar acmaz sevındımm kacgundur yoktun galıbaa nasıl gıdıyor dıyet işleri

Bu kaçıncı tartı hepde marka alıyorum şimdi tartıldığım arçelik biirde tefal var artık tefalle çıkmıyorum bile çok fazla tartıyor belkide o doğrudur ben kabullenemiyorumdur ama arçelik olan oda hop bir bir kötü artık tartı almak içimden gelmiyor yani...
İlk powerplate ve ilk pasif cimnastik seansimi aldim. 39 seans kaldi. Kaslarim aciyor hakkaten, gobegime cok faydali olacakmis size sonuclari yazarim. Olculerimi zaten kendim takip ediyorum.m
Pasif jimnastik nasıl bende çok istiyorum zaten benide heralde o paklar çok seneler önce 10 yıl belki o zaman gitmiştim hala aynı sistemdir herald o zaman daha yeniydi buralarda doktorum gereksiz demişti bırakmıştım seansları.
Canım Annene ve kardeşine çok geçmiş olsun inşallah sağlıklarına biran önce kavuşurlar sende bu ara diet yapamasanda çok kolarili şeylerden uzak durmaya çalış yesende daha az ye çok güzel kilolar verdin.

cok cok geçmiş olsun canımm moralını bozma cnm annende kardesınde cabucacık ıyıleşirler inşallahh

sağol canım. bugün ocaktaki arkadaşlarda sıcak duşun altında masaj yap iyi gelir dedi ama kombi bozuk. eski usül tencereylede su ısıtmak istemiyorum. göğüs kanallarını açarken burun kanallarını tıkamayalım demi :)

merhabalar kızlar nasılsınızzz ben habire girip çıkıp nasılsınız diyorum ama maalesef kimse bana bişi demiyor artık gelmesem mi ne kimse bişi demiyorr bu aralar yoğun günler yaşıyorum öğlen okula giddiyorum akşam geliyorum yemek bulaaşık derken buraya giremiyorum diye unutulduk sanırım neyseee iyi şikayet ettim ama sağlık olsun hastalar varmış tek tek yorum yapmayım herkese ALLAHIM acil şifalar verssin bir daha göstermesin diliyorummm :80::80::80::80:

Aynen en yakın dostlarım başaklar benim de bir de boğalar.Benim eşim de boğa (gerçi ömür törpüleri ama seviyorum onları da)

Ya ben 2 haftadır hem keyifsizim hem de ne gelmelerim bitti ne gitmelerim,misafirim çok oldu.Bahtsız bedeviyim ya gelenelr bir de hasta oldular hasta bakıcı,temizlikçi,bulaşıkçı oldum :))) Diyet işleri iyi gidiyor,görenler anlıyorlar artık baya.Bu hafta da 1.5 kilo gitmiş dün öğrendim çok sevindim.Senin nasıl gidiyor.Valla geçmişe yönelik çok okuyamadım atladaığım şeyler için şimdiden çok çok özür dilerim hepinizden

Selam semiran,neden unutalım seni :))) hepimiz zaman zaman giremiyoruz hayat bu ne zaman ne gibi şeyler kuruyor bize bilinmiyorki.Ben de bir süredir yoktum pek.Girsem de keyifsizlikten çokta yazamadım okudum çıktım genelde.Allah hepimize ve sevdiklerimize huzur ve sağlık versin inşallah.

3meleğim var büyük geçmiş olsun annene ve kız kardeşine,Allah acil şifalar versin.Bir de uzaksın ya ne zordur görmeyince ((

selam kızlar

napıyosunuz bakalım.
ben sonunda geldin evcağazıma tabıkı dıyet bu haftada fiyasko olucak bılıyorum bakalım tartı yarın bana ne gıbı suprız yapıcak. spor desek hak getire ... neyse hastalıklarıda atlatıyoruz ya allaha sukur. toparlarız kendımızı. dıger arkadaslarımla hastalıklarla ugrasıyolarmıs. hepsıne cok gecmıs olsun rabbım acıl sıfalar versın ınsallah..

Aleyküm selam canım valla unutuldumm kimsecikler yazmıyor ben de girip çıkıp selam diyorummmm bakıyorum ses yokk napimmm ole demek gereği duydummm içim döktüm insanın sevdiğine nazı geçermiş napim sizi seviyorummm anacımmmmm ama ben yine kilo vermemişim yürüyüş yapamıyorum erken kalkamıyorum 9.30 da kalkıyorum sora kahvaltı giyin evden çık işten gelince saat 6 oluyor yemek ye evde ancak oluyor gece de çıkamıyorum bu aralar sınıfa çocuklara alışmaya çalışıyorum yorgun oluyorum yemekten sora yığılıp kalıyorummm kaldım resmen kilom sanırım yine aynı 4 gündür tartılmıyorum diyetim aynı yemek düzenim aynı hayatım biraz değişti bu kadar düzene girecek eminm ama zaman lazımmm

cnm ilk haftan alistinmi hersey düzene girince sporunuda yaparsin takma kafana hem positif düsünmelisin belkide vermissindir
ben pek takip edemiyorum firsatim olmuyor

Niye unutalasın canım merhaba nasılsın iyimisin yoğun günler yaşıyomuşsun bende habire hastalandığımdan bu haftayıda boş geçmrdim:)agrip oldum onunla uğraşıyorum.

Geçmiş olsun canım...Acil şifalar dilerim....Sonbaharla beraber hastalıklar başladı...Tüm hastalara geçmiş olsun....

Ben de bende....Tek diyet kesinlikle yetmiyor bana...

Tabii yolla yolla...Geçen yıl bana 1 tabacık pipi pilavı yollamadın ya içimde ukde oldu.......
Benim içimi bir hüzün kaplar kendimi bildim bileli öyleyim..Birde akşam olmaya yakın.Hani hava kararmaya yüz tutar ya..
Hıh işte o anlarda fena olurum.
Ben de aynı duygular içinde olurum;özellikle evimde değilsem sokakta sahipsiz kalmışım gibi hissederim;ağlamaklı olurum.Ne hassas şahsiyetleriz....

elmacı kilover vardı..Nooldu acaba uğramıyor artık...
Hedefine ulaştı zaar.:)
Kesin ulaşmıştır....
Banucuğum;
Efsunlu yapıyor Karatay diyetini;sporla beraber iyi sonuçlar aldı.Diyeti incelemekte fayda var...

Geçmiş olsun canım...Umarım çabucak geçer atakları...Senin için de çok zor ..Yanlarında olmak sana iyi gelirdi ama kısmet nerede ise orada yaşıyoruz işte.Allah sağlık sıhhat versin bir an önce ;senin de moralin düzelsin hemen inşallah...

Hiç olurmu Semirancığım.........Sensiz olmaz..Biz seni çoookkkk seviyoruz....

Ben de boğayım canım....1 saniyede parlar ;3 saniyede sönerim...Artık idare edin bizi...

Kilo vermene çok sevindim;tebrikler...

FADİME;
Geçmiş olsun..Koşu bandında 12 çok yüksek bir hız;bir daha deneme bence canım.Başına iş alma.Sakin sakin 4-5-6 bizim için uygun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…