Gulma gecikmeli oldu ama doğum günün kutlu olsun,nice güzel ve sağlıklı yıllara inşallah...
Bu arada burçtaşmışız :))
Bu kaçıncı tartı hepde marka alıyorum şimdi tartıldığım arçelik biirde tefal var artık tefalle çıkmıyorum bile çok fazla tartıyor belkide o doğrudur ben kabullenemiyorumdur ama arçelik olan oda hop bir bir kötü artık tartı almak içimden gelmiyor yani...ben sizin yerinize olsam ilk işim tartı işiğni halletmek olurdu...son kilolarımı bozuk bir tartıyla aldım çünkü.az yiyordum fazla çıkıyordum moralim altüst oluyordu.internetten sipariş verdim o da bozuk geldi hemide tefal.onu hemen bayiye götürdük yaptılar.şimdi gr gr doğru gösteriyor.bebeğimi de tartabiliyorum artık.bi kendim çıkıyorm bi bebeğimle.aradaki farkı alıyorm:)))
Pasif jimnastik nasıl bende çok istiyorum zaten benide heralde o paklar çok seneler önce 10 yıl belki o zaman gitmiştim hala aynı sistemdir herald o zaman daha yeniydi buralarda doktorum gereksiz demişti bırakmıştım seansları.İlk powerplate ve ilk pasif cimnastik seansimi aldim. 39 seans kaldi. Kaslarim aciyor hakkaten, gobegime cok faydali olacakmis size sonuclari yazarim. Olculerimi zaten kendim takip ediyorum.m
Canım Annene ve kardeşine çok geçmiş olsun inşallah sağlıklarına biran önce kavuşurlar sende bu ara diet yapamasanda çok kolarili şeylerden uzak durmaya çalış yesende daha az ye çok güzel kilolar verdin.Selam tombikdaslarim nasilsiniz?
buradan ayri kalmak bana yaramadi
yarin benim için hiç iyi olmuyacak kilo yonunden ama insallah test sonuçlari yonunden iyi olur randevum var hayirlisi olsun diyorum
Buaralar pek moralim yok esim burda hastaydi ANNEM (Turkiyede)hastanede yatiyordu dun çikti bisey bulamamislar bi tas dusurmussun demisler bi atak geçiriyorsun demisler simdi iyi çok sukur (fmf) annemde baya etkisini gosteriyor çok uzuluyorum yaninda olamiyorum bu beni dahada uzuyor ayrica kuçuk kizkardesimde de baya varmis ataklar(24 yasinda) ALLAH im yardim etsin oyuzden beni mazur gorun fazla yazamiyorum
Moralim yerlerde diyet miyet kalmadi sporda yapamiyorum çok kotuyum (kendimi yemeye verdim)neyazikki
tek tek alinti yapamiyorum ozur dilerim
FADIME abla dusmussun sende çok geçmis olsun (valla kosu bandi çok feci acitiyor bende nasibimi almistim ilk aldigim zamanlarda)
HASTALARA DA çook geçmis olsun diyorum
dikkat etmek lazim ortalikta salgin varmis valla ben çok korkuyorum çocuklarda olur diye evde esimi resmen karantinaya almistim
çocuklara yaklastirmadim simdilik iyiler çok sukur
Selam tombikdaslarim nasilsiniz?
yarin benim için hiç iyi olmuyacak kilo yonunden ama insallah test sonuçlari yonunden iyi olur randevum var hayirlisi olsun diyorum
Buaralar pek moralim yok esim burda hastaydi ANNEM (Turkiyede)hastanede yatiyordu dun çikti bisey bulamamislar bi tas dusurmussun demisler bi atak geçiriyorsun demisler simdi iyi çok sukur (fmf) annemde baya etkisini gosteriyor çok uzuluyorum yaninda olamiyorum bu beni dahada uzuyor ayrica kuçuk kizkardesimde de baya varmis ataklar(24 yasinda) ALLAH im yardim etsin oyuzden beni mazur gorun fazla yazamiyorum
Moralim yerlerde diyet miyet kalmadi sporda yapamiyorum çok kotuyum (kendimi yemeye verdim)neyazikki
FADIME abla dusmussun sende çok geçmis olsun (valla kosu bandi çok feci acitiyor bende nasibimi almistim ilk aldigim zamanlarda)
dikkat etmek lazim ortalikta salgin varmis valla ben çok korkuyorum çocuklarda olur diye evde esimi resmen karantinaya almistim
Yst bana da olmustu, kayinpederim jinekolog, gece vakti arayip sormustuk, kizaran yeri kolonya lie silip lasonil merhem suruyorsun bolcana ve uzerine kolonya ile bolca islatilmis pamuk kapatiyorsun... Kisa surede memeucundan sikir sikir sut akiyor ve kanal aciliyor. Benimki oylecene gecti.
Ama atesin cikarsa hemen dra gidilir diye biliyorum. Sen istersen gidene kadar dene ..
cok saol cnmm teşekkür ederimm ben kendı burcumdan olan ınsanlarla cok ıyı anlasırımm esimde basak burcuu
bende senı gördüm acar acmaz sevındımm kacgundur yoktun galıbaa nasıl gıdıyor dıyet işleri
merhabalar kızlar nasılsınızzz ben habire girip çıkıp nasılsınız diyorum ama maalesef kimse bana bişi demiyor artık gelmesem mi ne kimse bişi demiyorr bu aralar yoğun günler yaşıyorum öğlen okula giddiyorum akşam geliyorum yemek bulaaşık derken buraya giremiyorum diye unutulduk sanırım neyseee iyi şikayet ettim ama sağlık olsun hastalar varmış tek tek yorum yapmayım herkese ALLAHIM acil şifalar verssin bir daha göstermesin diliyorummm :80::80::80::80:
Selam semiran,neden unutalım seni :))) hepimiz zaman zaman giremiyoruz hayat bu ne zaman ne gibi şeyler kuruyor bize bilinmiyorki.Ben de bir süredir yoktum pek.Girsem de keyifsizlikten çokta yazamadım okudum çıktım genelde.Allah hepimize ve sevdiklerimize huzur ve sağlık versin inşallah.
3meleğim var büyük geçmiş olsun annene ve kız kardeşine,Allah acil şifalar versin.Bir de uzaksın ya ne zordur görmeyince((
Aleyküm selam canım valla unutuldumm kimsecikler yazmıyor ben de girip çıkıp selam diyorummmm bakıyorum ses yokk napimmm ole demek gereği duydummm içim döktüm insanın sevdiğine nazı geçermiş napim sizi seviyorummm anacımmmmm ama ben yine kilo vermemişim yürüyüş yapamıyorum erken kalkamıyorum 9.30 da kalkıyorum sora kahvaltı giyin evden çık işten gelince saat 6 oluyor yemek ye evde ancak oluyor gece de çıkamıyorum bu aralar sınıfa çocuklara alışmaya çalışıyorum yorgun oluyorum yemekten sora yığılıp kalıyorummm kaldım resmen kilom sanırım yine aynı 4 gündür tartılmıyorum diyetim aynı yemek düzenim aynı hayatım biraz değişti bu kadar düzene girecek eminm ama zaman lazımmm
Niye unutalasın canım merhaba nasılsın iyimisin yoğun günler yaşıyomuşsun bende habire hastalandığımdan bu haftayıda boş geçmrdim:)agrip oldum onunla uğraşıyorum.merhabalar kızlar nasılsınızzz ben habire girip çıkıp nasılsınız diyorum ama maalesef kimse bana bişi demiyor artık gelmesem mi ne kimse bişi demiyorr bu aralar yoğun günler yaşıyorum öğlen okula giddiyorum akşam geliyorum yemek bulaaşık derken buraya giremiyorum diye unutulduk sanırım neyseee iyi şikayet ettim ama sağlık olsun hastalar varmış tek tek yorum yapmayım herkese ALLAHIM acil şifalar verssin bir daha göstermesin diliyorummm :80::80::80::80:
Geçmiş olsun canım...Acil şifalar dilerim....Sonbaharla beraber hastalıklar başladı...Tüm hastalara geçmiş olsun....bu aralar oğlum çok huzursuz. tüm gece kalktık eşimle değişimli. sabah artık dayanamadım eşim aldı ben biraz uyudum 10 gibi kahvaltı için çağırdı. uyandığımda sağ göğsümün yan kısmında topak bezeler hissettim. nefes almakta zorluk çektim. 1 dilim ekmek biraz peynir bir yumurta sarısı ve birkaç galeta yedim.
dünden çamaşırlar vardı. onları toplayım diye uğraştım ama kolumu kaldırmakta zorlandım. biraz onları katladım. oğlan paçama yapıştı illa kucağına al diye. baktım iş yapamayacağım kendimi sokağa vurdum. evde birkaç ilaç vardı onları sağlık ocağına verdim. parka gittim. biraz yağmura maruz kaldık. komşularla denk düştüm oturduk. sonra eşim geldi. arkadaşına gittik. akşam 7 de yemek yedik.
biraz çorba, yeşil fasülye, kara lahana sarması, salata.
akşam çayın yanına pasta getirdiler eşimle ortak yedim biraz. çok acıkmışım:s
Ben de bende....Tek diyet kesinlikle yetmiyor bana...Diyet yapıyorum ama aynı anda iki diyet yapıyorum, zira tek diyetle yeterince doymuyorum. BARRY MARTER
Diyetisyen ; ekmeği kesmen lazım dedi.. 3 aydır ekmeği kesip yiyorum bi tuhaflık var ama dur bakalım bi bildiği var demek ki ???
Tabii yolla yolla...Geçen yıl bana 1 tabacık pipi pilavı yollamadın ya içimde ukde oldu.......Günaydınnn güzeller..
Derin'cim nasıl süründürdü bu sistit seni.Aslında antibiyotiğin iyi gelmesi gerekirdi..KEşke ilerlemeden hemen gitseydin canım yaa..
Saferan'cım,fırında közledim çok çabuk soyuldu hep öyle yapıyorum ben...Dediğin gibi yapmayı planlıyorum bende alıp ekleyeyim..
Bu arada ayıp ediyosun hemen yollıyayım..
Asuuu,sen İzmir'e gelicekmişsin,haydi gel gel.:)) Boşver İstanbulu yeterince varlar orda..:)
Ben de aynı duygular içinde olurum;özellikle evimde değilsem sokakta sahipsiz kalmışım gibi hissederim;ağlamaklı olurum.Ne hassas şahsiyetleriz....Benim içimi bir hüzün kaplar kendimi bildim bileli öyleyim..Birde akşam olmaya yakın.Hani hava kararmaya yüz tutar ya..
Hıh işte o anlarda fena olurum.
Kesin ulaşmıştır....elmacı kilover vardı..Nooldu acaba uğramıyor artık...
Hedefine ulaştı zaar.:)
Banucuğum;İnşallah sonuçları göstermeye bende gelirim yüz yüze tanışmış oluruz.
Ahhhh geç kaldın ben yedim::))dermişim ya keşke bari yeseydim şöyle acayip bir ara öğünde sonra yazaydın hayallerim yıkıldı.
Bende showda izlediim prof bir kadın karatay diyetinden bahsetti bir çok hastası çok güzel kilolar vermiş bizim bildiklerimizin tersi herşey kahvaltıda 15 zeytin bir su bardağo ceviz el kadar peynir 3 yumurta ye yeterki ekmek olmasın bu nasıl diettir anlamadım çekirdek kuruyemiş serbestmiş iyi iş aslında::))
Geçmiş olsun canım...Umarım çabucak geçer atakları...Senin için de çok zor ..Yanlarında olmak sana iyi gelirdi ama kısmet nerede ise orada yaşıyoruz işte.Allah sağlık sıhhat versin bir an önce ;senin de moralin düzelsin hemen inşallah...Selam tombikdaslarim nasilsiniz?
Hiç olurmu Semirancığım.........Sensiz olmaz..Biz seni çoookkkk seviyoruz....merhabalar kızlar nasılsınızzz ben habire girip çıkıp nasılsınız diyorum ama maalesef kimse bana bişi demiyor artık gelmesem mi ne kimse bişi demiyorr bu aralar yoğun günler yaşıyorum öğlen okula giddiyorum akşam geliyorum yemek bulaaşık derken buraya giremiyorum diye unutulduk sanırım neyseee iyi şikayet ettim ama sağlık olsun hastalar varmış tek tek yorum yapmayım herkese ALLAHIM acil şifalar verssin bir daha göstermesin diliyorummm :80::80::80::80:
Aynen en yakın dostlarım başaklar benim de bir de boğalar.Benim eşim de boğa (gerçi ömür törpüleri ama seviyorum onları da)
Ya ben 2 haftadır hem keyifsizim hem de ne gelmelerim bitti ne gitmelerim,misafirim çok oldu.Bahtsız bedeviyim ya gelenelr bir de hasta oldular hasta bakıcı,temizlikçi,bulaşıkçı oldum :))) Diyet işleri iyi gidiyor,görenler anlıyorlar artık baya.Bu hafta da 1.5 kilo gitmiş dün öğrendim çok sevindim.Senin nasıl gidiyor.Valla geçmişe yönelik çok okuyamadım atladaığım şeyler için şimdiden çok çok özür dilerim hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?