Niye unutalasın canım merhaba nasılsın iyimisin yoğun günler yaşıyomuşsun bende habire hastalandığımdan bu haftayıda boş geçmrdim:)agrip oldum onunla uğraşıyorum.
alışmaya çalışıyorum cnm ya okul yeni sınıf yeni öğrenciler yenii bayağı değişik günler geçiriyorum vermemişdirrr tahminlerim o yönde ama bakalımm sabah durum nee :)))cnm ilk haftan alistinmi hersey düzene girince sporunuda yaparsin takma kafana hem positif düsünmelisin belkide vermissindir
ben pek takip edemiyorum firsatim olmuyor
canım sağlık olsunnn çok geçmiş olsunn öpüyorum seniii:))Niye unutalasın canım merhaba nasılsın iyimisin yoğun günler yaşıyomuşsun bende habire hastalandığımdan bu haftayıda boş geçmrdim:)agrip oldum onunla uğraşıyorum.
Geçmiş olsun canım...Acil şifalar dilerim....Sonbaharla beraber hastalıklar başladı...Tüm hastalara geçmiş olsun....
Ben de bende....Tek diyet kesinlikle yetmiyor bana...
Tabii yolla yolla...Geçen yıl bana 1 tabacık pipi pilavı yollamadın ya içimde ukde oldu.......
Ben de aynı duygular içinde olurum;özellikle evimde değilsem sokakta sahipsiz kalmışım gibi hissederim;ağlamaklı olurum.Ne hassas şahsiyetleriz....
Kesin ulaşmıştır....
Banucuğum;
Efsunlu yapıyor Karatay diyetini;sporla beraber iyi sonuçlar aldı.Diyeti incelemekte fayda var...
Geçmiş olsun canım...Umarım çabucak geçer atakları...Senin için de çok zor ..Yanlarında olmak sana iyi gelirdi ama kısmet nerede ise orada yaşıyoruz işte.Allah sağlık sıhhat versin bir an önce ;senin de moralin düzelsin hemen inşallah...
Hiç olurmu Semirancığım....Sensiz olmaz..Biz seni çoookkkk seviyoruz....
Ben de boğayım canım....1 saniyede parlar ;3 saniyede sönerim...Artık idare edin bizi...
Kilo vermene çok sevindim;tebrikler...
Selam tombikdaslarim nasilsiniz?
buradan ayri kalmak bana yaramadi
yarin benim için hiç iyi olmuyacak kilo yonunden ama insallah test sonuçlari yonunden iyi olur randevum var hayirlisi olsun diyorum
Buaralar pek moralim yok esim burda hastaydi ANNEM (Turkiyede)hastanede yatiyordu dun çikti bisey bulamamislar bi tas dusurmussun demisler bi atak geçiriyorsun demisler simdi iyi çok sukur (fmf) annemde baya etkisini gosteriyor çok uzuluyorum yaninda olamiyorum bu beni dahada uzuyor ayrica kuçuk kizkardesimde de baya varmis ataklar(24 yasinda) ALLAH im yardim etsin oyuzden beni mazur gorun fazla yazamiyorum
Moralim yerlerde diyet miyet kalmadi sporda yapamiyorum çok kotuyum (kendimi yemeye verdim)neyazikki
tek tek alinti yapamiyorum ozur dilerim
FADIME abla dusmussun sende çok geçmis olsun (valla kosu bandi çok feci acitiyor bende nasibimi almistim ilk aldigim zamanlarda)
HASTALARA DA çook geçmis olsun diyorum
dikkat etmek lazim ortalikta salgin varmis valla ben çok korkuyorum çocuklarda olur diye evde esimi resmen karantinaya almistim
çocuklara yaklastirmadim simdilik iyiler çok sukur
merhabalar kızlar nasılsınızzz ben habire girip çıkıp nasılsınız diyorum ama maalesef kimse bana bişi demiyor artık gelmesem mi ne kimse bişi demiyorr bu aralar yoğun günler yaşıyorum öğlen okula giddiyorum akşam geliyorum yemek bulaaşık derken buraya giremiyorum diye unutulduk sanırım neyseee iyi şikayet ettim ama sağlık olsun hastalar varmış tek tek yorum yapmayım herkese ALLAHIM acil şifalar verssin bir daha göstermesin diliyorummm :80::80::80::80:
ben izlemedim o nasıldiyetmiş yaİnşallah sonuçları göstermeye bende gelirim yüz yüze tanışmış oluruz.
Ahhhh geç kaldın ben yedim::))dermişim ya keşke bari yeseydim şöyle acayip bir ara öğünde sonra yazaydın hayallerim yıkıldı.
Bende showda izlediim prof bir kadın karatay diyetinden bahsetti bir çok hastası çok güzel kilolar vermiş bizim bildiklerimizin tersi herşey kahvaltıda 15 zeytin bir su bardağo ceviz el kadar peynir 3 yumurta ye yeterki ekmek olmasın bu nasıl diettir anlamadım çekirdek kuruyemiş serbestmiş iyi iş aslında::))
bende sıkıldıkça aburcubur yerimmerabaa :) ben aslında bayadır kayıtlıyım ama üşeniyorum diyet bölümüne girmeyee :/
ben geçen sene 75 kiloya dşmüstm hemde sadecce 6 aydaiştahım kaçmıştı sadece bir kase çorba yiyorum ama o giden iştah geldiiii şimdi 89 kiloyumm tekrar zayıflamak istiyorumm
:/ sporumu gayet iyi yapıyorrum amayemek konusunda sıkıntım var sıkıldıkca abur cubur yiyorum ben zayıf olmak istiyorummmmmmm
Selam tombikdaslarim nasilsiniz?
buradan ayri kalmak bana yaramadi
yarin benim için hiç iyi olmuyacak kilo yonunden ama insallah test sonuçlari yonunden iyi olur randevum var hayirlisi olsun diyorum
Buaralar pek moralim yok esim burda hastaydi ANNEM (Turkiyede)hastanede yatiyordu dun çikti bisey bulamamislar bi tas dusurmussun demisler bi atak geçiriyorsun demisler simdi iyi çok sukur (fmf) annemde baya etkisini gosteriyor çok uzuluyorum yaninda olamiyorum bu beni dahada uzuyor ayrica kuçuk kizkardesimde de baya varmis ataklar(24 yasinda) ALLAH im yardim etsin oyuzden beni mazur gorun fazla yazamiyorum
Moralim yerlerde diyet miyet kalmadi sporda yapamiyorum çok kotuyum (kendimi yemeye verdim)neyazikki
tek tek alinti yapamiyorum ozur dilerim
FADIME abla dusmussun sende çok geçmis olsun (valla kosu bandi çok feci acitiyor bende nasibimi almistim ilk aldigim zamanlarda)
HASTALARA DA çook geçmis olsun diyorum
dikkat etmek lazim ortalikta salgin varmis valla ben çok korkuyorum çocuklarda olur diye evde esimi resmen karantinaya almistim
çocuklara yaklastirmadim simdilik iyiler çok sukur
unuturmuyuz hiçmerhabalar kızlar nasılsınızzz ben habire girip çıkıp nasılsınız diyorum ama maalesef kimse bana bişi demiyor artık gelmesem mi ne kimse bişi demiyorr bu aralar yoğun günler yaşıyorum öğlen okula giddiyorum akşam geliyorum yemek bulaaşık derken buraya giremiyorum diye unutulduk sanırım neyseee iyi şikayet ettim ama sağlık olsun hastalar varmış tek tek yorum yapmayım herkese ALLAHIM acil şifalar verssin bir daha göstermesin diliyorummm :80::80::80::80:
gecmis olsun cnm bende öksürükden gece uyuyamiyorum kizimda hasta bu gün heralde karni agriyordu yarim saat hic durmadan agladi gözlerinden nasil yaslar akti normalede herseye aglamaz dayaniklidir ilac verdim de rahatlayip uyudu
merhabalar kızlar nasılsınızzz ben habire girip çıkıp nasılsınız diyorum ama maalesef kimse bana bişi demiyor artık gelmesem mi ne kimse bişi demiyorr bu aralar yoğun günler yaşıyorum öğlen okula giddiyorum akşam geliyorum yemek bulaaşık derken buraya giremiyorum diye unutulduk sanırım neyseee iyi şikayet ettim ama sağlık olsun hastalar varmış tek tek yorum yapmayım herkese ALLAHIM acil şifalar verssin bir daha göstermesin diliyorummm :80::80::80::80:
Aynen en yakın dostlarım başaklar benim de bir de boğalar.Benim eşim de boğa (gerçi ömür törpüleri ama seviyorum onları da)
Ya ben 2 haftadır hem keyifsizim hem de ne gelmelerim bitti ne gitmelerim,misafirim çok oldu.Bahtsız bedeviyim ya gelenelr bir de hasta oldular hasta bakıcı,temizlikçi,bulaşıkçı oldum :))) Diyet işleri iyi gidiyor,görenler anlıyorlar artık baya.Bu hafta da 1.5 kilo gitmiş dün öğrendim çok sevindim.Senin nasıl gidiyor.Valla geçmişe yönelik çok okuyamadım atladaığım şeyler için şimdiden çok çok özür dilerim hepinizden
Resûl-i Ekrem Efendimiz, torunları Hasan ve Hüseyin (r.a.)'e, nazar değmesin diye duâ okurlarmış. Bu duâ:
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."
tü tü maşallah gurubumuza
yst38 yagmurgozlu+ dalokaysmom+ asumanzeynep+ CD7 tebessum77 ceco34+
nasılsınızz güzellerr
yarın babişim geliyor kayseriden. buralarda olamayabilirim. şimdiden hayırlı cumalar.
bekarlara ve dullara sorarlarmış cumaları bi isteğin varmı diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?