Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Niye unutalasın canım merhaba nasılsın iyimisin yoğun günler yaşıyomuşsun bende habire hastalandığımdan bu haftayıda boş geçmrdim:)agrip oldum onunla uğraşıyorum.

gecmis olsun cnm bende öksürükden gece uyuyamiyorum kizimda hasta bu gün heralde karni agriyordu yarim saat hic durmadan agladi gözlerinden nasil yaslar akti normalede herseye aglamaz dayaniklidir ilac verdim de rahatlayip uyudu

cnm ilk haftan alistinmi hersey düzene girince sporunuda yaparsin takma kafana hem positif düsünmelisin belkide vermissindir
ben pek takip edemiyorum firsatim olmuyor
alışmaya çalışıyorum cnm ya okul yeni sınıf yeni öğrenciler yenii bayağı değişik günler geçiriyorum vermemişdirrr tahminlerim o yönde ama bakalımm sabah durum nee :)))
Niye unutalasın canım merhaba nasılsın iyimisin yoğun günler yaşıyomuşsun bende habire hastalandığımdan bu haftayıda boş geçmrdim:)agrip oldum onunla uğraşıyorum.
canım sağlık olsunnn çok geçmiş olsunn öpüyorum seniii:))

unutmayın beni ablaaaaa ben de sizleri çok sevdim ve seviyorummmmmmm kocamannnn hem deeee

Canım çok geçmiş olsun...
Allah hayırlı şifalar versin..

Beyzuşum kocaman muaahh diyorum sana.:)

Mutlucum 310 dakika yürüyüş...

Semiran merhaba..

ne diyon semoşum düzene gir diye bekliyoz işte. sohbet edecez bol bol sen olamıyon suara. düzene sok hayatını görüşelim bolbol.

ben izlemedim o nasıldiyetmiş ya

bende sıkıldıkça aburcubur yerim
şimdi abur cuburu ben genelde akşamları yerdim o saatlerde spor yapıyorum ve yemiyorum işe yaradı

moralini yüksek tut
geçmişler olsun umarımkısa sürede toparlanırlar

unuturmuyuz hiç
yeni okluna alıştınmı
düzenin otursun sporunuda yaparsın merak etme

gecmis olsun cnm bende öksürükden gece uyuyamiyorum kizimda hasta bu gün heralde karni agriyordu yarim saat hic durmadan agladi gözlerinden nasil yaslar akti normalede herseye aglamaz dayaniklidir ilac verdim de rahatlayip uyudu

geçmiş olsun ikinizide

kuzumm senı unutmak mumkunmuuu bende okuyup cıkıyorumm cnm

evet cnm ömür törpüleri onlarr alıstık artık vazgecılmez oluyorlarr

eve gelne olunca veya ben evden cıkınca benım duzenım bozuluyor kolay gelsın sana
bennım dıyet ıslerı karısık bıraz al ver al ver kac zmandır onunla ugrasıyorum yenı duzne gırıyorum bakalımm
masallah ne güzel kılo vermişsinn maşallahh

Resûl-i Ekrem Efendimiz, torunları Hasan ve Hüseyin (r.a.)'e, nazar değmesin diye duâ okurlarmış. Bu duâ:

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."

tü tü maşallah gurubumuza

bugün spor yapamadım hiç de yapasım yok
hava kapalı ya bende uyuştum resmen
toplam 450 idi yaparsam haber veririm

bugün azıcık kaçırdım kızıma pataes kızarttım yemem dedi bende 7-8 dilim patates kızartması yedim ara ögün yemedim akşamda az yedim dengelesin diye
hala şişim bakalım yarına ne olacak

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Nazar insanı mezara, deveyi kazana sokar.) [İ. Adiy]
(İnsanların yarısı nazardan ölür.) [Taberani]

kız sen unutulurmusun hiç tatlı dillim güler yüzlüm bu ara herkes aynı gibi okuyup çıkıyorum ben de genelde yeğenimin peşindeyim her daim kızlar okula gitti geldi derken geçiyor günler yarın tartı sana sürpriz yapıp güler inşallah canım
tüm hastalara şifalar diliyorum

yarın babişim geliyor kayseriden. buralarda olamayabilirim. şimdiden hayırlı cumalar.
bekarlara ve dullara sorarlarmış cumaları bi isteğin varmı diye :)

amin

uykuuuum var. ev pasak içinde ama bu saatte hiçbişi yapamam.
yarın yatılı misafirlerim var. canım çok çekti çikolata yedim midem bulanıyor.
biraz ayrıntılımı oldu ne ??:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…