Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Nazar insanı mezara, deveyi kazana sokar.) [İ. Adiy]
(İnsanların yarısı nazardan ölür.) [Taberani]

rabbım hepimizi yavrularımızı nazarlardan korusun bizim çocuklar a cok nazar deger bu dua yı okuyayım saol cnmm

bende kızı uyuttum girdim rahat rahat

oglum bı taraftan ben bakacam dıyor kızım kucagımdan ınmıyor yarım yamalak ne okuyabılırsem okuduklarımında cogunuda unutyorum zaten onlar uyumuşken bakayım bıraz dedımm

tebbesüm senin tavuk kadar 1 saat koşsam 1 ayda 10 kilo veririm heralde. keşke o koşsa biz zayıflasak :90:

canım çok huzursuzlanırsa felak nas oku çok rahatlıyorlar. sende bişeyler yapabilmiş olmanın rahatlığına eriyorsun.

valla aynen oyle ben nezaman bilgisayarı açsam kızım damlar anne bana internetten oyun açsana diye durdurmuyor

tebbesüm senin tavuk kadar 1 saat koşsam 1 ayda 10 kilo veririm heralde. keşke o koşsa biz zayıflasak :90:

valla ya biz nerde onun kadar koşabilsen bolemi olurduk

benim yediklerime o koşuda az gelirya neyse

Helal olsun iyi demişsin artık bu lafın üzerine enişte bey gerekeni yapar inşallah

Bademin kilo fiyatından haberi yok galiba o doktorun
Valla şaka bir yana ama genelde herkes sever bademi. Bende izledim o programı gerçektende çok güzel anlattı insan hiç daralmadan hayat standartı haline getirebilir bence. Ben hafta sonu bir alışverişe bir çıkayımda ondan cumartesiden itirbaren bir hafta deniycem bakalım fark olucakmı kadının dediği gibi
Sonuçu burdan ilan ederim zaten

elmacı kilover vardı..Nooldu acaba uğramıyor artık...
Hedefine ulaştı zaar.:)

O bence elma yiye yiye bayıldı Bağırsaklarım çalışsın diye sadece iki ara öğünüme yeşil elma koydum hani 3cüyü yersen kesin 3 kilo vereceksin deseler yiyemezdim herhalde
İnsan elmadan tiksinir yaaa umarım iyidir de bir ara gelip ne olduğunu yazar

Bende izledim heleki ekmekle ilgili anlattıklarına ağzım açık kaldı. Aslında doğru söylüyor ben bekarken bir dönem 72 kiloya kadar çıkmıştım ve 6 ay içinde 20 kilo vermiştim o ara sırf ekmeği hayatımdan çıkarmıştım, öğlenleri nescafe yanına az yağlı salata akşamlarıda artık annem o gün ne pişirdiyse onu yerdim tabi az miktarda. Ne güzel evlenene kadar 52 kiloydum ama adam çok zayıfsın ye aman çok zayıfsın ye diye zorla ekmeğe başlatmıştı beni
Keşke ona hiç uymasaydım diyorum belki bu hale gelmezdim o zaman ve keşke inat edip daha aldığım ilk 10 kilodan sonra sırf eşim istemiyor diye spor salonundan vazgeçmeseydim
Ahhhh essek kafam ahhhhhhh şimdi uğraşıp dururum böyle işte

Canımmmmm hiç seni unuturmuyuz ama çoğumuz akşamdan akşama girince geçmişi okumadan yada okusakta herkese tek tek yorum yapmadan yazıyoruz.
Valla böyle durumlar hep şu beğen tuşu aklıma geliyor ne güzel en azından bir beğeni bile görünce insan kendini çok daha iyi hissediyordu. İnşallah seninde düzenin bir an önce otururda daha sık sohbet etme fırsatımız olur.

Allah yardımcın olsun canım bu ara havalarda bir sıcak bir soğuk insanı serseme çeviriyor.
Herşey gönlünce olur ve bir an önce daha sık aramıza dönersin inşallah

Bende alışkanlık haline getirdim her içim sıkıldığında Fatiha + Kulhü + Nas + Felak okumayı. Özellikle Nas ve Felak nazarda çok etkiliymiş Nİhat Hatipoğlu bir programında söylemişti
Rabbim herkesi kem gözden, şeytanın şerinden, fitne ve her türlü beladan korusun.... Aminnnnnnn

yst38 yagmurgozlu+ dalokaysmom+ asumanzeynep+ CD7 tebessum77 ceco34+

nasılsınızz güzellerr

İyiyim şekerim sen nasılsın.
Kusura bakma biraz geç oldu ama ancak laf yetiştirebildim
Kocayı yine anasının evine postladım kızçelerimle oturuyorum işte bende
Giderken şart koştum ama bu gecede ananda kal ama yarın bendesin ona göre diye

sağol canım. tabii benim için gelmiyor ya neyse görmezden gelelim malum artık ikinci plandayız.
biricik torununu ve biricik damadını görmeye geliyor

hımm tabı torunlar ön planda onları görünce bize olan özlemlerini unutuyorlarr

canım çok huzursuzlanırsa felak nas oku çok rahatlıyorlar. sende bişeyler yapabilmiş olmanın rahatlığına eriyorsun.

felak nas ayetl kürsü okuyorum evet Allah ın ıznıyle faydası oluyor

valla anası geri aldı senin kocayı
kaptırma hadikat et

bu kaynana sana iyice kuma geldi :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…