beniyiyim sen nasılsın
yst38 yagmurgozlu+ dalokaysmom+ asumanzeynep+ CD7 tebessum77 ceco34+
nasılsınızz güzellerr
iyiyiz canım sen nasılsın
uzun zamandan sonra bebelerı uyutum rahatca oturabıldımm muhabbet arıyorumm tatlım bakıyorum oylee iştee
uykuuuum var. ev pasak içinde ama bu saatte hiçbişi yapamam.
yarın yatılı misafirlerim var. canım çok çekti çikolata yedim midem bulanıyor.
biraz ayrıntılımı oldu ne ??:78:
gözün aydınn cnm :124::124::124::124:
çikolataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa banada banada
Resûl-i Ekrem Efendimiz, torunları Hasan ve Hüseyin (r.a.)'e, nazar değmesin diye duâ okurlarmış. Bu duâ:
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."
tü tü maşallah gurubumuza
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Nazar insanı mezara, deveyi kazana sokar.) [İ. Adiy]
(İnsanların yarısı nazardan ölür.) [Taberani]
bende kızı uyuttum girdim rahat rahat
eg eg sen yeme. ben senin yerinede yerim tadını anlatırım
yarın babişim geliyor kayseriden. buralarda olamayabilirim. şimdiden hayırlı cumalar.
bekarlara ve dullara sorarlarmış cumaları bi isteğin varmı diye :)
rabbım hepimizi yavrularımızı nazarlardan korusun bizim çocuklar a cok nazar deger bu dua yı okuyayım saol cnmm
oglum bı taraftan ben bakacam dıyor kızım kucagımdan ınmıyor yarım yamalak ne okuyabılırsem okuduklarımında cogunuda unutyorum zaten onlar uyumuşken bakayım bıraz dedımm
Bize de her cuma ''kaç kilosun '' diye soruyorlar....
valla aynen oyle ben nezaman bilgisayarı açsam kızım damlar anne bana internetten oyun açsana diye durdurmuyorrabbım hepimizi yavrularımızı nazarlardan korusun bizim çocuklar a cok nazar deger bu dua yı okuyayım saol cnmm
oglum bı taraftan ben bakacam dıyor kızım kucagımdan ınmıyor yarım yamalak ne okuyabılırsem okuduklarımında cogunuda unutyorum zaten onlar uyumuşken bakayım bıraz dedımm
tebbesüm senin tavuk kadar 1 saat koşsam 1 ayda 10 kilo veririm heralde. keşke o koşsa biz zayıflasak :90:
günaydın canım sabah eşimin paçası tutuşmuş kimse yok köye götürsün bana diyo illa gidelim .ben dedim zayıflamadan gelmem .senin 1.45 boyundaki kardeşin bayramda bana bu lafları söyledi gitti eşim sustu bişe demedi .eşim diyo annem seni istiyo sözde ben daha çok becerikliymişimde dedimki artık yaşlandım kilodan kendimi kaldıramıyorum zayıf olan gelini kızı gitsin
Mutlu,
sen kuruyemiş çok seviyorsun diimi.?
O zaman bademde çok seviyorsundur..Bende severim.:)
Dün doktorum programında izlemişsindir belki Dr. Ayça Kaya vardı hatta yasafatın doktordur kendisi..
50 adet badem bir ana öğün olarak yiyebilirsiniz dedi..yanında yoğurt ile..ara öğünde 17 adet..bendeki listede daha az mesela badem sayısı.:)
Aslında iyi fikir değilmi.Hazırda yemek yoksa ayranla iyi olur..Veya gazozla.
elmacı kilover vardı..Nooldu acaba uğramıyor artık...
Hedefine ulaştı zaar.:)
İnşallah sonuçları göstermeye bende gelirim yüz yüze tanışmış oluruz.
Ahhhh geç kaldın ben yedim::))dermişim ya keşke bari yeseydim şöyle acayip bir ara öğünde sonra yazaydın hayallerim yıkıldı.
Bende showda izlediim prof bir kadın karatay diyetinden bahsetti bir çok hastası çok güzel kilolar vermiş bizim bildiklerimizin tersi herşey kahvaltıda 15 zeytin bir su bardağo ceviz el kadar peynir 3 yumurta ye yeterki ekmek olmasın bu nasıl diettir anlamadım çekirdek kuruyemiş serbestmiş iyi iş aslında::))
merhabalar kızlar nasılsınızzz ben habire girip çıkıp nasılsınız diyorum ama maalesef kimse bana bişi demiyor artık gelmesem mi ne kimse bişi demiyorr bu aralar yoğun günler yaşıyorum öğlen okula giddiyorum akşam geliyorum yemek bulaaşık derken buraya giremiyorum diye unutulduk sanırım neyseee iyi şikayet ettim ama sağlık olsun hastalar varmış tek tek yorum yapmayım herkese ALLAHIM acil şifalar verssin bir daha göstermesin diliyorummm :80::80::80::80:
Aleyküm selam canım valla unutuldumm kimsecikler yazmıyor ben de girip çıkıp selam diyorummmm bakıyorum ses yokk napimmm ole demek gereği duydummm içim döktüm insanın sevdiğine nazı geçermiş napim sizi seviyorummm anacımmmmm ama ben yine kilo vermemişim yürüyüş yapamıyorum erken kalkamıyorum 9.30 da kalkıyorum sora kahvaltı giyin evden çık işten gelince saat 6 oluyor yemek ye evde ancak oluyor gece de çıkamıyorum bu aralar sınıfa çocuklara alışmaya çalışıyorum yorgun oluyorum yemekten sora yığılıp kalıyorummm kaldım resmen kilom sanırım yine aynı 4 gündür tartılmıyorum diyetim aynı yemek düzenim aynı hayatım biraz değişti bu kadar düzene girecek eminm ama zaman lazımmm
Resûl-i Ekrem Efendimiz, torunları Hasan ve Hüseyin (r.a.)'e, nazar değmesin diye duâ okurlarmış. Bu duâ:
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."
tü tü maşallah gurubumuza
yst38 yagmurgozlu+ dalokaysmom+ asumanzeynep+ CD7 tebessum77 ceco34+
nasılsınızz güzellerr
Bize de her cuma ''kaç kilosun '' diye soruyorlar....
sağol canım. tabii benim için gelmiyor ya neyse görmezden gelelim malum artık ikinci plandayız.
biricik torununu ve biricik damadını görmeye geliyor
canım çok huzursuzlanırsa felak nas oku çok rahatlıyorlar. sende bişeyler yapabilmiş olmanın rahatlığına eriyorsun.
allah sen ölme emi :))
ay bende ölmeyim bu kiloyla kaldıramazlarda beni. söylenir dururlar:78:
Helal olsun iyi demişsin artık bu lafın üzerine enişte bey gerekeni yapar inşallah
Bademin kilo fiyatından haberi yok galiba o doktorun
Valla şaka bir yana ama genelde herkes sever bademi. Bende izledim o programı gerçektende çok güzel anlattı insan hiç daralmadan hayat standartı haline getirebilir bence. Ben hafta sonu bir alışverişe bir çıkayımda ondan cumartesiden itirbaren bir hafta deniycem bakalım fark olucakmı kadının dediği gibi
Sonuçu burdan ilan ederim zaten
O bence elma yiye yiye bayıldıBağırsaklarım çalışsın diye sadece iki ara öğünüme yeşil elma koydum hani 3cüyü yersen kesin 3 kilo vereceksin deseler yiyemezdim herhalde
İnsan elmadan tiksinir yaaa umarım iyidir de bir ara gelip ne olduğunu yazar
Bende izledim heleki ekmekle ilgili anlattıklarına ağzım açık kaldı. Aslında doğru söylüyor ben bekarken bir dönem 72 kiloya kadar çıkmıştım ve 6 ay içinde 20 kilo vermiştim o ara sırf ekmeği hayatımdan çıkarmıştım, öğlenleri nescafe yanına az yağlı salata akşamlarıda artık annem o gün ne pişirdiyse onu yerdim tabi az miktarda. Ne güzel evlenene kadar 52 kiloydum ama adam çok zayıfsın ye aman çok zayıfsın ye diye zorla ekmeğe başlatmıştı beni
Keşke ona hiç uymasaydım diyorum belki bu hale gelmezdim o zaman ve keşke inat edip daha aldığım ilk 10 kilodan sonra sırf eşim istemiyor diye spor salonundan vazgeçmeseydim
Ahhhh essek kafam ahhhhhhh şimdi uğraşıp dururum böyle işte
Canımmmmm hiç seni unuturmuyuz ama çoğumuz akşamdan akşama girince geçmişi okumadan yada okusakta herkese tek tek yorum yapmadan yazıyoruz.
Valla böyle durumlar hep şu beğen tuşu aklıma geliyor ne güzel en azından bir beğeni bile görünce insan kendini çok daha iyi hissediyordu. İnşallah seninde düzenin bir an önce otururda daha sık sohbet etme fırsatımız olur.
Allah yardımcın olsun canım bu ara havalarda bir sıcak bir soğuk insanı serseme çeviriyor.
Herşey gönlünce olur ve bir an önce daha sık aramıza dönersin inşallah
Bende alışkanlık haline getirdim her içim sıkıldığında Fatiha + Kulhü + Nas + Felak okumayı. Özellikle Nas ve Felak nazarda çok etkiliymiş Nİhat Hatipoğlu bir programında söylemişti
Rabbim herkesi kem gözden, şeytanın şerinden, fitne ve her türlü beladan korusun.... Aminnnnnnn
İyiyim şekerimsen nasılsın.
Kusura bakma biraz geç oldu ama ancak laf yetiştirebildim
Kocayı yine anasının evine postladım kızçelerimle oturuyorum işte bende
Giderken şart koştum ama bu gecede ananda kal ama yarın bendesin ona göre diye
Helal olsun iyi demişsin artık bu lafın üzerine enişte bey gerekeni yapar inşallah
Bademin kilo fiyatından haberi yok galiba o doktorun
Valla şaka bir yana ama genelde herkes sever bademi. Bende izledim o programı gerçektende çok güzel anlattı insan hiç daralmadan hayat standartı haline getirebilir bence. Ben hafta sonu bir alışverişe bir çıkayımda ondan cumartesiden itirbaren bir hafta deniycem bakalım fark olucakmı kadının dediği gibi
Sonuçu burdan ilan ederim zaten
O bence elma yiye yiye bayıldıBağırsaklarım çalışsın diye sadece iki ara öğünüme yeşil elma koydum hani 3cüyü yersen kesin 3 kilo vereceksin deseler yiyemezdim herhalde
İnsan elmadan tiksinir yaaa umarım iyidir de bir ara gelip ne olduğunu yazar
Bende izledim heleki ekmekle ilgili anlattıklarına ağzım açık kaldı. Aslında doğru söylüyor ben bekarken bir dönem 72 kiloya kadar çıkmıştım ve 6 ay içinde 20 kilo vermiştim o ara sırf ekmeği hayatımdan çıkarmıştım, öğlenleri nescafe yanına az yağlı salata akşamlarıda artık annem o gün ne pişirdiyse onu yerdim tabi az miktarda. Ne güzel evlenene kadar 52 kiloydum ama adam çok zayıfsın ye aman çok zayıfsın ye diye zorla ekmeğe başlatmıştı beni
Keşke ona hiç uymasaydım diyorum belki bu hale gelmezdim o zaman ve keşke inat edip daha aldığım ilk 10 kilodan sonra sırf eşim istemiyor diye spor salonundan vazgeçmeseydim
Ahhhh essek kafam ahhhhhhh şimdi uğraşıp dururum böyle işte
Canımmmmm hiç seni unuturmuyuz ama çoğumuz akşamdan akşama girince geçmişi okumadan yada okusakta herkese tek tek yorum yapmadan yazıyoruz.
Valla böyle durumlar hep şu beğen tuşu aklıma geliyor ne güzel en azından bir beğeni bile görünce insan kendini çok daha iyi hissediyordu. İnşallah seninde düzenin bir an önce otururda daha sık sohbet etme fırsatımız olur.
Allah yardımcın olsun canım bu ara havalarda bir sıcak bir soğuk insanı serseme çeviriyor.
Herşey gönlünce olur ve bir an önce daha sık aramıza dönersin inşallah
Bende alışkanlık haline getirdim her içim sıkıldığında Fatiha + Kulhü + Nas + Felak okumayı. Özellikle Nas ve Felak nazarda çok etkiliymiş Nİhat Hatipoğlu bir programında söylemişti
Rabbim herkesi kem gözden, şeytanın şerinden, fitne ve her türlü beladan korusun.... Aminnnnnnn
İyiyim şekerimsen nasılsın.
Kusura bakma biraz geç oldu ama ancak laf yetiştirebildim
Kocayı yine anasının evine postladım kızçelerimle oturuyorum işte bende
Giderken şart koştum ama bu gecede ananda kal ama yarın bendesin ona göre diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?