Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyiyim şekerim sen nasılsın.
Kusura bakma biraz geç oldu ama ancak laf yetiştirebildim
Kocayı yine anasının evine postladım kızçelerimle oturuyorum işte bende
Giderken şart koştum ama bu gecede ananda kal ama yarın bendesin ona göre diye

iyi olmuşş cnm ya kp nasıl oldu ıyımı bıraz
sende kızların güzel güzel ılgılen ona buna canını sıkma oncelerde okumustumm bişeyler boş kv nı ne halı varsa görsünn

kendimi çok koca meraklısı hissettim. bende tebessümde koca derdine düştük sen motivasyona giriştin ay çok utandım :78::78::78:

benim kocada kuveyte gidecek çalışmaya
vize için dün ankaradaydı akşam döndü

iyi bir yerse sizde gelin kız ordaokula başlasın diyor ama ben orda okula başlamasını istemiyorum

iyi olmuşş cnm ya kp nasıl oldu ıyımı bıraz
sende kızların güzel güzel ılgılen ona buna canını sıkma oncelerde okumustumm bişeyler boş kv nı ne halı varsa görsünn

Aslında kPnin pek bir eziyeti yok yani tabiki yatalak hasta zor ama daha evvelde anlatmıştım ya onu kalırmak için tavana eşim motor bile monte etti annesi rahat etsin diye.
Geçen gün uğradığımda 3 saate yakın oturdum adam o sırada sadece kendi kendine arda üşüyorum deyip titredi sonra devamlı halsiz bir şekilde yattı yerinde ama gel gör bizim kV herşeyi yine abartır çok çekiyorum diye eşime dert yanıyormuş yanlız başıma uğrşıyorum yok çok çekiyorum yok çok huysuz falan diye.
Benimkide tabiki dayanamıyor yanında kalıyor. Geçen gece saat 1 buçuğa kadar eşim yanlız ilgilenmiş dedim anan nerede o arada dedi uyuyordu. Dünde yine hepsi birlikte birde uyumuşlar.Daha doğrusu KV ben 10da aradığımda eşimi uyumuştu bile. Nasılsa benimki ilgileniyor diye kadın kaseyi yayıp uyuyormuş erkenden.
Bırak bende eşim evde olmadığı zamanlarda sabaha kadar uyuyamam
Birde KV geçen gün görümcesine başlamış ağlaşmaya çok zor oluyor yemek yapamıyorum iş yapamıyorum diye. Kadıncağızda sen kalk gel bütün evini temizle KVnin yardımcı olucam diye. Bulaşık makinası var ama bulaşıkları bile tezgaha dizmiş neymiş vakti yokmuş tabi görümcesi gelince hepsini yapmış.
Yemek yapmaya canı istemiyormuş benimkide iki gündür dişine göre bişey varsa fazladan anasına taşıyor annem yapmamış aç durmasın diye.
Bende bugün ilk kez hayattımda ..uştluğuna yemek yapmıycağım bugün yumurta kırarız olur biter dedim başkada bişey yapmadım. Kadın hem bana okadar laf söylüycek birde her gün ona yemek mi yapıp yollacağım. KPye de yedirmiyor uğraşmamak için doktora hazır mama yazdırmış raporla alıyorlar başkada biişey vermiyor.
Benim gittiğim zamanlar mecbur yapıyordu şimdi yiyebilecek adama bile sırf mama veriyor vicdansız

Valla artık Allahım sen çektirme kurtar şu adamcağızı diye dua ediyorum resmen.

3 küçükmeleğimvar çok geçmiş olsun.allah şifalar versin canım.kızlar valla hepiniz bir alemsiniz gülmekten yoruldum yawww:)tebessümün tavuğu ,elma yiyen arkadaşımız,koca esprileri fln çok hoşsunuz yani maşallah:)))
ben bugün daha iyiyim çok şükürrr ve en sonunda leslie ablamlada tanıştım kaynaştım.ben sevdim yaa bizim gibi hatunlara evden çıkmadığımızda yada evdeki aletlerden sıkıldığımızda bence yapılabilir bişi gibi geldi hemde ben en basitle başladım sanırım 1mil-sonra 2 milin 2 versiyonuydu galiba daha tam anlayamadım.kk da birisi link veriş oradan ne gördüysem girdim 45 dk fln.yarın kilo bildiriminden öncede girip 180 dk yı geçmek hedefim sonra düşme tehlikem olmasın.gerçi mazeretim de vardı ama olsun daha yeni tanışmışken hevesim kursağımdayken bikaç mil daha yapiverem bari.siz habgisini önerirsiniz leslieci ablalalr???bi de nereden indiriyorsunuz?

valla allah kurtarsın adamcağızı
anneannem hep duaederdi 3 gün yatak sonra toprak diye yatmakbirine muhtaç olmak zor valla

cnm vecmis olsun rabbim acil şifalar versinn

kilona bak sonra yap sporu yoksa şiş çıkarsın tartıya
bende indirdim ama yapmadım

canım hepsi çok güzel. 1 hafta kadar 1-2 milde takıl. bacakların alışsın sonrası biraz zorluyor. evde yapıyorum ne olcak gibi düşünme. ben 3 mile geçtiğimde önce 500 adımlıkla ısınıyorum yoksa zor oluyor. henüz cesaretimi toplayıp 4-5 mile çıkamadım. google dan ara çıkıyor canım

benim kocada kuveyte gidecek çalışmaya
vize için dün ankaradaydı akşam döndü

iyi bir yerse sizde gelin kız ordaokula başlasın diyor ama ben orda okula başlamasını istemiyorum

Allah yardımcınız olsun canım. Hayırlısı ne diyeyim ama gerçekten de zor gidenede kalanada. Benim büyük görümcede 3 sene öyle kocasıyla ayrı yaşamak zorunda kaldı ama baktılar olmuyor birlikte gittiler singapura çoooook şükür Onun eşi 6 ayda bir geliyordu.
Umarım sizi ayrılığınız çok uzun sürmez ve sizlere sevginizi pekiştirme fırsatı verir inşallah

kv oğluna el koymuş sen gitme evine diye. geçen günde aynı muhabbet olduda. neydi ceco aysel miydi??

Hee Aysel bugünde çıktı Esra Erolda inadım inat KVye kaptırmam kocamı diyip dönmüş Angaraya kocasını KVnin evinden almaya
Bazen eşime diyom bir gün ya Müge Anlıya yada Yalçın Çakırın programına çıkıp ananı rezil etcem haberin olsun diye sonra nasıl döncen eve dediğinde de devlet beni sizin şerrinizden korur nasılsa diyorum

Allah sabır versın banucuma zorlu yo güya bizim kızı ama banu daha baskınn onun hakkından gelır :76::76::76:

Hayatım ben fırsatları değerlendirmeyi biliyorum diyelim
Eşim bize aşırı derece düşkün her nekadar ailesine karşı savunamasa bile. Bazen iki sahte gözyaşı, bazen yok yok yapamıycaz biz bitsin ayakları hatta valla kafam bir tuhaf içim sıkılıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum numaralarıyla da olsa istediğimi eninde sonunda elde ederim
Hatta bir keresinde intihar ettim ayakları bile yaptım lavaboya ilaç atıp bir güzel ıslattım tabi yarısı eridi yarısı kaldı birde üzerine midem çok kötü dediğimde o lavaboyu görünce aklı gitti
Ondan sonra adam kaç ay bir dediğimi iki etmedi anasınıda benden uzak tuttu banada gidelim anama diyemedi bile
Ayyyy ben ne kadan fettan ne kadan numaracı bir kadınmışım şimdi fark ettim

Ama eşime hep diyorum ben yeterki isteyeyim eninde sonunda benim istediğim olucak diye birde kv konusunda daha bir katı davranabilsem o an lafına karşılık verebilsem tam süper olucak

[
Hayatım ben fırsatları değerlendirmeyi biliyorum diyelim
Eşim bize aşırı derece düşkün her nekadar ailesine karşı savunamasa bile. Bazen iki sahte gözyaşı, bazen yok yok yapamıycaz biz bitsin ayakları hatta valla kafam bir tuhaf içim sıkılıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum numaralarıyla da olsa istediğimi eninde sonunda elde ederim
Hatta bir keresinde intihar ettim ayakları bile yaptım lavaboya ilaç atıp bir güzel ıslattım tabi yarısı eridi yarısı kaldı birde üzerine midem çok kötü dediğimde o lavaboyu görünce aklı gitti
Ondan sonra adam kaç ay bir dediğimi iki etmedi anasınıda benden uzak tuttu banada gidelim anama diyemedi bile
Ayyyy ben ne kadan fettan ne kadan numaracı bir kadınmışım şimdi fark ettim

Ama eşime hep diyorum ben yeterki isteyeyim eninde sonunda benim istediğim olucak diye birde kv konusunda daha bir katı davranabilsem o an lafına karşılık verebilsem tam süper olucak [/QUOTE]

öylesine ne böylesi lazım cnm hakedenler de yok degıl yanıı...

Son düzenleme:
sağol canım enaz bir yıl en fazla 5 yıl kalacak
birde gelelim istiyor ama oranın şartlarına göre
bakıcaz artık

sende az fettan değilmişsin valla kız adamın yüreğine inmiştir intahar nuamarasında
eşim birazdan gelirr bende cıkarımm güzellerr kendınıze ıyı bakınn öptüm hepinizii

iyi geceler

tebessüm bizim bir komşu vardı. yaşlı bir teyze. eskiden kaynana kayınbaba hepberaber yaşarlarmış köy yeri. adam ne zaman yurt dışından izne geliir. bir sonraki gelmesine karısı ya doğurmuş olur ya hamile allahım allahım anlatırdı gülmekten kırılırdık.
bilmem artık ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…