tebessüm bizim bir komşu vardı. yaşlı bir teyze. eskiden kaynana kayınbaba hepberaber yaşarlarmış köy yeri. adam ne zaman yurt dışından izne geliir. bir sonraki gelmesine karısı ya doğurmuş olur ya hamile allahım allahım anlatırdı gülmekten kırılırdık.
bilmem artık ???
aman aman evlerden ırak
tontoncanlarım. ben kaçar. yarın fırsat bulursam gebzenin büyük pazarı var gideyim bir aralık. belki cici alırım kendime yada hayal kırıklığı :s
bak eşin izne geldiğinde o tavuk gibi koşarsın işte :))
toksin nekadarzamanda verdin bukadar kiloyu
sağol canım ,çok şükür bişey çıkmadı meğer idrar yollarımda iltihap varmış,mahvetti beni....bazen oyle dıyetlerr yapayım dıyorum morelım bozulunca falan ama dayanamam benn daha beter olurumm
mehter takımında arkanda da ben varımm cnmm zira
6aydır 4 kıloyu alıp verıyorumm
cokgeçmiş olsun derıncımm inşallah bir şey çıkmaz
olurmu canım unuturmyuz seni bende öyle bazen yazıyorum birkaç arkadaşım dışında kimse yazmıyor er zaman giremediğim için , ama olsun yinede kopamıyorum buradanmerhabalar kızlar nasılsınızzz ben habire girip çıkıp nasılsınız diyorum ama maalesef kimse bana bişi demiyor artık gelmesem mi ne kimse bişi demiyorr bu aralar yoğun günler yaşıyorum öğlen okula giddiyorum akşam geliyorum yemek bulaaşık derken buraya giremiyorum diye unutulduk sanırım neyseee iyi şikayet ettim ama sağlık olsun hastalar varmış tek tek yorum yapmayım herkese ALLAHIM acil şifalar verssin bir daha göstermesin diliyorummm :80::80::80::80:
Geçmiş olsun canım...Acil şifalar dilerim....Sonbaharla beraber hastalıklar başladı...Tüm hastalara geçmiş olsun....
Ben de bende....Tek diyet kesinlikle yetmiyor bana...
Tabii yolla yolla...Geçen yıl bana 1 tabacık pipi pilavı yollamadın ya içimde ukde oldu.......
Ben de aynı duygular içinde olurum;özellikle evimde değilsem sokakta sahipsiz kalmışım gibi hissederim;ağlamaklı olurum.Ne hassas şahsiyetleriz....
Kesin ulaşmıştır....
Banucuğum;
Efsunlu yapıyor Karatay diyetini;sporla beraber iyi sonuçlar aldı.Diyeti incelemekte fayda var...
Geçmiş olsun canım...Umarım çabucak geçer atakları...Senin için de çok zor ..Yanlarında olmak sana iyi gelirdi ama kısmet nerede ise orada yaşıyoruz işte.Allah sağlık sıhhat versin bir an önce ;senin de moralin düzelsin hemen inşallah...
Hiç olurmu Semirancığım.........Sensiz olmaz..Biz seni çoookkkk seviyoruz....
Ben de boğayım canım....1 saniyede parlar ;3 saniyede sönerim...Artık idare edin bizi...
Kilo vermene çok sevindim;tebrikler...
FADİME;
Geçmiş olsun..Koşu bandında 12 çok yüksek bir hız;bir daha deneme bence canım.Başına iş alma.Sakin sakin 4-5-6 bizim için uygun...
Mutlucum 310 dakika yürüyüş...
Semiran merhaba..
ne diyon semoşum düzene gir diye bekliyoz işte. sohbet edecez bol bol sen olamıyon suara. düzene sok hayatını görüşelim bolbol.
ben izlemedim o nasıldiyetmiş ya
bende sıkıldıkça aburcubur yerim
şimdi abur cuburu ben genelde akşamları yerdim o saatlerde spor yapıyorum ve yemiyorum işe yaradı
moralini yüksek tut
geçmişler olsun umarımkısa sürede toparlanırlar
unuturmuyuz hiç
yeni okluna alıştınmı
düzenin otursun sporunuda yaparsın merak etme
geçmiş olsun ikinizide
kuzumm senı unutmak mumkunmuuu bende okuyup cıkıyorumm cnm
evet cnm ömür törpüleri onlarr alıstık artık vazgecılmez oluyorlarr
eve gelne olunca veya ben evden cıkınca benım duzenım bozuluyor kolay gelsın sana
bennım dıyet ıslerı karısık bıraz al ver al ver kac zmandır onunla ugrasıyorum yenı duzne gırıyorum bakalımm
masallah ne güzel kılo vermişsinn maşallahh
kız sen unutulurmusun hiç tatlı dillim güler yüzlüm bu ara herkes aynı gibi okuyup çıkıyorum ben de genelde yeğenimin peşindeyim her daim kızlar okula gitti geldi derken geçiyor günler yarın tartı sana sürpriz yapıp güler inşallah canım
tüm hastalara şifalar diliyorum
Helal olsun iyi demişsin artık bu lafın üzerine enişte bey gerekeni yapar inşallah
Bademin kilo fiyatından haberi yok galiba o doktorun
Valla şaka bir yana ama genelde herkes sever bademi. Bende izledim o programı gerçektende çok güzel anlattı insan hiç daralmadan hayat standartı haline getirebilir bence. Ben hafta sonu bir alışverişe bir çıkayımda ondan cumartesiden itirbaren bir hafta deniycem bakalım fark olucakmı kadının dediği gibi
Sonuçu burdan ilan ederim zaten
O bence elma yiye yiye bayıldıBağırsaklarım çalışsın diye sadece iki ara öğünüme yeşil elma koydum hani 3cüyü yersen kesin 3 kilo vereceksin deseler yiyemezdim herhalde
İnsan elmadan tiksinir yaaa umarım iyidir de bir ara gelip ne olduğunu yazar
Bende izledim heleki ekmekle ilgili anlattıklarına ağzım açık kaldı. Aslında doğru söylüyor ben bekarken bir dönem 72 kiloya kadar çıkmıştım ve 6 ay içinde 20 kilo vermiştim o ara sırf ekmeği hayatımdan çıkarmıştım, öğlenleri nescafe yanına az yağlı salata akşamlarıda artık annem o gün ne pişirdiyse onu yerdim tabi az miktarda. Ne güzel evlenene kadar 52 kiloydum ama adam çok zayıfsın ye aman çok zayıfsın ye diye zorla ekmeğe başlatmıştı beni
Keşke ona hiç uymasaydım diyorum belki bu hale gelmezdim o zaman ve keşke inat edip daha aldığım ilk 10 kilodan sonra sırf eşim istemiyor diye spor salonundan vazgeçmeseydim
Ahhhh essek kafam ahhhhhhh şimdi uğraşıp dururum böyle işte
Canımmmmm hiç seni unuturmuyuz ama çoğumuz akşamdan akşama girince geçmişi okumadan yada okusakta herkese tek tek yorum yapmadan yazıyoruz.
Valla böyle durumlar hep şu beğen tuşu aklıma geliyor ne güzel en azından bir beğeni bile görünce insan kendini çok daha iyi hissediyordu. İnşallah seninde düzenin bir an önce otururda daha sık sohbet etme fırsatımız olur.
Allah yardımcın olsun canım bu ara havalarda bir sıcak bir soğuk insanı serseme çeviriyor.
Herşey gönlünce olur ve bir an önce daha sık aramıza dönersin inşallah
Bende alışkanlık haline getirdim her içim sıkıldığında Fatiha + Kulhü + Nas + Felak okumayı. Özellikle Nas ve Felak nazarda çok etkiliymiş Nİhat Hatipoğlu bir programında söylemişti
Rabbim herkesi kem gözden, şeytanın şerinden, fitne ve her türlü beladan korusun.... Aminnnnnnn
İyiyim şekerimsen nasılsın.
Kusura bakma biraz geç oldu ama ancak laf yetiştirebildim
Kocayı yine anasının evine postladım kızçelerimle oturuyorum işte bende
Giderken şart koştum ama bu gecede ananda kal ama yarın bendesin ona göre diye
Beyza'cım mesajını ancak biraz önce gördüm. Sen de fırsat bulamadın herhalde bugün görüşemedik. Aslında Bulgurlu'ya da uğrayabilirdim bugün, Carrefour Vega'ya gitmiştim çünkü. Yarın ararım ben seni. Beşinden sonra tam başlamak daha iyi olur bence de. Altı yıl sonra ilk defa çocuksuz tatil geçireceğiz (o da şirket daveti aslında, ortaklar filan da olacak ya neyse) o yüzden pek hevesliyim, ufak tefek alışverişler, evde halledilecek işler vb. hazırlık derdine düştüm yani bu hafta :))Kizlar, gecmis olsun diyenlere tesekkur ediyorum. Kizim 7 yasindan beri cok iyi.arada sirada cok heyecanli, gergin gunlerinde gece yine kalkip dolasiyor ama aglamak ve kriz yok. Sadece kalkip baska bir yerde uyuyakalabiliyor :)
Umut tamam ozman ben seni ariycam. Bugun powerplate basliorum, yarin istersen bir gidip gorelim,konusalim, kayit vb olayini halledelim, zaten hemen baslamiodur. 5'inden sonra da gitmeye baslariz heralde.
İlbatum, ogluna gecmis olsun.
Ben de kuruyemiş canavarıyımdır. Benim diyetisyen 8 adet vermişti. O ne ya, koklasaydım bari. Beynime laf geçiremiyorum bir türlü, "bunlar insan sağlığına zararlı değil yiyebilirsin" mesajı gidiyor, gelsin çekirdekler gitsin cevizler. O yüzden ben de mehter takımında ön saflarda yer alıyorum. Yarın da artı çıkacağım korkarım, pazartesi +500'düm çünküMutlu,
sen kuruyemiş çok seviyorsun diimi.?
O zaman bademde çok seviyorsundur..Bende severim.:)
Dün doktorum programında izlemişsindir belki Dr. Ayça Kaya vardı hatta yasafatın doktordur kendisi..
50 adet badem bir ana öğün olarak yiyebilirsiniz dedi..yanında yoğurt ile..ara öğünde 17 adet..bendeki listede daha az mesela badem sayısı.:)
Aslında iyi fikir değilmi.Hazırda yemek yoksa ayranla iyi olur..Veya gazozla.
Semiran'ım ben de Banu'ya katılıyorum, "beğen" butonu yüzünden oldu böyle. Kendi kendine konuşuyormuş gibi oluyor özellikle cevap beklemediğin bir şeyler yazmışsan :)merhabalar kızlar nasılsınızzz ben habire girip çıkıp nasılsınız diyorum ama maalesef kimse bana bişi demiyor artık gelmesem mi ne kimse bişi demiyorr bu aralar yoğun günler yaşıyorum öğlen okula giddiyorum akşam geliyorum yemek bulaaşık derken buraya giremiyorum diye unutulduk sanırım neyseee iyi şikayet ettim ama sağlık olsun hastalar varmış tek tek yorum yapmayım herkese ALLAHIM acil şifalar verssin bir daha göstermesin diliyorummm :80::80::80::80:
........ Ben de boğayım canım....1 saniyede parlar ;3 saniyede sönerim...Artık idare edin bizi......
sagol canım valla tebrikler buna ramen iyi vermişsin10.10da 1sene olcak cnm ama başlarda sıkı yapmiyordum emziriyom diye verdikçe gaza geldim ama arada 1ay felan biraktim Hmm 2kerede tatile gittim diye kilo aldım işte böyle cnm
çok tşk kızlarr cidden sizden kopamıyorummm sizleri çok çok seviyorummmmmmm sakın beni bırakmayınnnnn
İyi geceler kızlar, muhabbetiniz bol olsun. Dört saatlik uyku ile duruyorum ama geçmişi okumadan yatmak istemedim.
Beyza'cım mesajını ancak biraz önce gördüm. Sen de fırsat bulamadın herhalde bugün görüşemedik. Aslında Bulgurlu'ya da uğrayabilirdim bugün, Carrefour Vega'ya gitmiştim çünkü. Yarın ararım ben seni. Beşinden sonra tam başlamak daha iyi olur bence de. Altı yıl sonra ilk defa çocuksuz tatil geçireceğiz (o da şirket daveti aslında, ortaklar filan da olacak ya neyse) o yüzden pek hevesliyim, ufak tefek alışverişler, evde halledilecek işler vb. hazırlık derdine düştüm yani bu hafta :))
Ben de kuruyemiş canavarıyımdır. Benim diyetisyen 8 adet vermişti. O ne ya, koklasaydım bari. Beynime laf geçiremiyorum bir türlü, "bunlar insan sağlığına zararlı değil yiyebilirsin" mesajı gidiyor, gelsin çekirdekler gitsin cevizler. O yüzden ben de mehter takımında ön saflarda yer alıyorum. Yarın da artı çıkacağım korkarım, pazartesi +500'düm çünkü
Semiran'ım ben de Banu'ya katılıyorum, "beğen" butonu yüzünden oldu böyle. Kendi kendine konuşuyormuş gibi oluyor özellikle cevap beklemediğin bir şeyler yazmışsan :)
Bir boğa da burada var. Normalde çok sakin yapılı, soğukkanlıyımdır ben, çooook nadir sinirlenirim. Ama sinirlendim mi yıkar geçerim, alt üst ederim her şeyi. Tıpkı bir boğa gibi
Yarın kilo bildiriminde görüşmek üzere :) İyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?