Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aman aman evlerden ırak

tontoncanlarım. ben kaçar. yarın fırsat bulursam gebzenin büyük pazarı var gideyim bir aralık. belki cici alırım kendime yada hayal kırıklığı :s

sağol canım ,çok şükür bişey çıkmadı meğer idrar yollarımda iltihap varmış,mahvetti beni....
olurmu canım unuturmyuz seni bende öyle bazen yazıyorum birkaç arkadaşım dışında kimse yazmıyor er zaman giremediğim için , ama olsun yinede kopamıyorum buradan

beyzus ablam bende tipik bir boğayım,aynen öle 1 saniyede parlar 3 saniyede sönerim sonrada üzülürüm neden yaptım diye,,,,

Mutlucum 310 dakika yürüyüş...

Semiran merhaba..

ne diyon semoşum düzene gir diye bekliyoz işte. sohbet edecez bol bol sen olamıyon suara. düzene sok hayatını görüşelim bolbol.

çok tşk kızlarr cidden sizden kopamıyorummm sizleri çok çok seviyorummmmmmm sakın beni bırakmayınnnnn

İyi geceler kızlar, muhabbetiniz bol olsun. Dört saatlik uyku ile duruyorum ama geçmişi okumadan yatmak istemedim.

Beyza'cım mesajını ancak biraz önce gördüm. Sen de fırsat bulamadın herhalde bugün görüşemedik. Aslında Bulgurlu'ya da uğrayabilirdim bugün, Carrefour Vega'ya gitmiştim çünkü. Yarın ararım ben seni. Beşinden sonra tam başlamak daha iyi olur bence de. Altı yıl sonra ilk defa çocuksuz tatil geçireceğiz (o da şirket daveti aslında, ortaklar filan da olacak ya neyse) o yüzden pek hevesliyim, ufak tefek alışverişler, evde halledilecek işler vb. hazırlık derdine düştüm yani bu hafta :))
Ben de kuruyemiş canavarıyımdır. Benim diyetisyen 8 adet vermişti. O ne ya, koklasaydım bari. Beynime laf geçiremiyorum bir türlü, "bunlar insan sağlığına zararlı değil yiyebilirsin" mesajı gidiyor, gelsin çekirdekler gitsin cevizler. O yüzden ben de mehter takımında ön saflarda yer alıyorum. Yarın da artı çıkacağım korkarım, pazartesi +500'düm çünkü
Semiran'ım ben de Banu'ya katılıyorum, "beğen" butonu yüzünden oldu böyle. Kendi kendine konuşuyormuş gibi oluyor özellikle cevap beklemediğin bir şeyler yazmışsan :)
........ Ben de boğayım canım....1 saniyede parlar ;3 saniyede sönerim...Artık idare edin bizi......

Bir boğa da burada var. Normalde çok sakin yapılı, soğukkanlıyımdır ben, çooook nadir sinirlenirim. Ama sinirlendim mi yıkar geçerim, alt üst ederim her şeyi. Tıpkı bir boğa gibi

Yarın kilo bildiriminde görüşmek üzere :) İyi geceler :)

10.10da 1sene olcak cnm ama başlarda sıkı yapmiyordum emziriyom diye verdikçe gaza geldim ama arada 1ay felan biraktim Hmm 2kerede tatile gittim diye kilo aldım işte böyle cnm
sagol canım valla tebrikler buna ramen iyi vermişsin

çok tşk kızlarr cidden sizden kopamıyorummm sizleri çok çok seviyorummmmmmm sakın beni bırakmayınnnnn

hiç bırakırmıyız

Kızlarrr banada müsaade geç oldu :18:

Hepinize hayırlı geceler ve hoş sohbetler. Yarın görüşmeküzere kendinize iyi bakın

dimi nerde bizim beğen butonumuz yaaa en azından yazıyorduk yorum yapmasakta beğen oluyordu da mutlu oluyorduk neden değişiklik yaparlar ki anlamam hem alıştırırlar sora da damdan düşer gibi kaldırlar sen kala kalırsın olmaz kiiim bazı yerlerde de var sitelerdee uyus oluyorummm((

En son çıkan camları kapatıp kapıları kitlesin

Yarın umarım herkesin bildirimleri hep ekside olur. Ben kendimden pek ümitli değilim daha doğrusu evdeki tartıya güvenemiyorum çünkü pili bitmek üzere.
Çıkmadık candan umut kesilmez diyorlar ya aynı o hesap işte amannnnn bu hafta olmazsa bir sonraki olur

SPOR BİLDİRİMİMİ [B]200 dakika ile[/B] şimdiden yapayım gündüz kaçırmam inşallah ama eğer gelemezsem beni aynı yazarsan sevinirim mutlucum

gü-nay-dııııııııııııııın tontişlerim
gece kuşları sizii sabah nasıl kalkarsanız artıkın.
neyse kilo bildirimi;
geçen hafta 96.300
bu hafta 96.0

spor bildirimi yapmaya utansamda hem göğsümdeki ağrı hemde sevgili kombimizin sorunu sebebiyle spor 150dküzgünüm

Kilo 81.8

Mutlu, yazamiyorum ama hergun yuruyorum. Hatta artik oglani ergobaby ile yuvaya goturmeye karar verdim, donuste de yurrumus olayim diye. Bugun deniycem, 40 dakika filan surer git gel, bayagi da inis cikis var.. Vesile olur yurumek icin....

Optum herkesi...

Semiran ben seni unuttum sen kimdin ya...:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…