- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
günaydınnnnnnnnn....
dualarda unutulmamak dileğiyle hayırlı cumalar herkeseee...
yenacım..
geçen hafta...100
bu hafta........99
spor yok...(
tekrar ikili rakamlara merhaba...:)) inşallah kalıcı olur...:))
tartıdan hiç umutlu değildim kilo vermeyi beklemiyordum çok mutluyum...:))
tontoncanlarım. ben kaçar. yarın fırsat bulursam gebzenin büyük pazarı var gideyim bir aralık. belki cici alırım kendime yada hayal kırıklığı :s
bak eşin izne geldiğinde o tavuk gibi koşarsın işte :))
sağol canım ,çok şükür bişey çıkmadı meğer idrar yollarımda iltihap varmış,mahvetti beni....
olurmu canım unuturmyuz seni bende öyle bazen yazıyorum birkaç arkadaşım dışında kimse yazmıyor er zaman giremediğim için , ama olsun yinede kopamıyorum buradan
beyzus ablam bende tipik bir boğayım,aynen öle 1 saniyede parlar 3 saniyede sönerim sonrada üzülürüm neden yaptım diye,,,,
çok tşk kızlarr cidden sizden kopamıyorummm sizleri çok çok seviyorummmmmmm sakın beni bırakmayınnnnn
herkese hayırlı cumalar. ALLah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah.
kilom geçen hafta 99
bu hafta 97,5
giden 1,5 kg
mutlucum sporum240 dk.
hepinizi öpüyorum azmimiz daim olsun inşallah.
bu arada hastaları olanlara şifa versin rabbim..bende iki gündür hava değişimminden etkilendim. 4 ay önce bronşit olmuştum yeniden tekrarlamasından korkuyorum:2:
Günaydınnnn hanımlar...
Haydi bakalım pamuk ayaklar tartıya..UMarım herkes gramla veya tonla kilo vermiştir..
Derincim,sevindim canım tahlil sonuçlarının temiz çıkmasına..
Bende kızımı götüreceğim doktora öğlen geldikten sonra tekrar okula göndermeyeceğim..Boğaz ağrısı ve karın ağrısı var bir kaç gündür..
Günaydınnnn hanımlar...
Haydi bakalım pamuk ayaklar tartıya..UMarım herkes gramla veya tonla kilo vermiştir..
Derincim,sevindim canım tahlil sonuçlarının temiz çıkmasına..
Bende kızımı götüreceğim doktora öğlen geldikten sonra tekrar okula göndermeyeceğim..Boğaz ağrısı ve karın ağrısı var bir kaç gündür..
selam tombikdaslarim nasilsiniz?
Buradan ayri kalmak bana yaramadi
yarin benim için hiç iyi olmuyacak kilo yonunden ama insallah test sonuçlari yonunden iyi olur randevum var hayirlisi olsun diyorum
buaralar pek moralim yok esim burda hastaydi annem (turkiyede)hastanede yatiyordu dun çikti bisey bulamamislar bi tas dusurmussun demisler bi atak geçiriyorsun demisler simdi iyi çok sukur (fmf) annemde baya etkisini gosteriyor çok uzuluyorum yaninda olamiyorum bu beni dahada uzuyor ayrica kuçuk kizkardesimde de baya varmis ataklar(24 yasinda) allah im yardim etsin oyuzden beni mazur gorun fazla yazamiyorum
moralim yerlerde diyet miyet kalmadi sporda yapamiyorum çok kotuyum (kendimi yemeye verdim)neyazikki
tek tek alinti yapamiyorum ozur dilerim
fadıme abla dusmussun sende çok geçmis olsun (valla kosu bandi çok feci acitiyor bende nasibimi almistim ilk aldigim zamanlarda)
hastalara da çook geçmis olsun diyorum
dikkat etmek lazim ortalikta salgin varmis valla ben çok korkuyorum çocuklarda olur diye evde esimi resmen karantinaya almistim
çocuklara yaklastirmadim simdilik iyiler çok sukur
merhabalar kızlar nasılsınızzz ben habire girip çıkıp nasılsınız diyorum ama maalesef kimse bana bişi demiyor artık gelmesem mi ne kimse bişi demiyorr bu aralar yoğun günler yaşıyorum öğlen okula giddiyorum akşam geliyorum yemek bulaaşık derken buraya giremiyorum diye unutulduk sanırım neyseee iyi şikayet ettim ama sağlık olsun hastalar varmış tek tek yorum yapmayım herkese allahım acil şifalar verssin bir daha göstermesin diliyorummm :80::80::80::80:
[ı] bize de her cuma ''kaç kilosun '' diye soruyorlar....[/ı]
geçmiş olsun canım .maşallah iyi kilo vermişsin inşallah devamı gelir gel beraber verelim bak aynı kiloya geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?