Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnnnnnn....

dualarda unutulmamak dileğiyle hayırlı cumalar herkeseee...

yenacım..
geçen hafta...100
bu hafta........99

spor yok...(

tekrar ikili rakamlara merhaba...:)) inşallah kalıcı olur...:))

tartıdan hiç umutlu değildim kilo vermeyi beklemiyordum çok mutluyum...:))

Son düzenleme:

Günaydınnnn hanımlar...

Haydi bakalım pamuk ayaklar tartıya..UMarım herkes gramla veya tonla kilo vermiştir..

Derincim,sevindim canım tahlil sonuçlarının temiz çıkmasına..
Bende kızımı götüreceğim doktora öğlen geldikten sonra tekrar okula göndermeyeceğim..Boğaz ağrısı ve karın ağrısı var bir kaç gündür..

Son düzenleme:
herkese hayırlı cumalar
kilo verenleri ve topiğimin tüm güzellerini tebrik ederim
yenacım geçmiş olsun kızına okul başladı hastalıklar başladı

günaydınlar herkese umarım gzl bir gün olur hepimiz için

ve yememe çok dikkat etmesemde ara öğünü atlamadım ve yürümenin faydasını çok gördüm

kilo bildirimi
98.600

spor bildirimi
225 dakika

tontoncanlarım. ben kaçar. yarın fırsat bulursam gebzenin büyük pazarı var gideyim bir aralık. belki cici alırım kendime yada hayal kırıklığı :s

lcw dan bı bluz begendımm bayrama kendıme hedıyee edecegımm

bak eşin izne geldiğinde o tavuk gibi koşarsın işte :))

ayaklarını sıcak tut cnm arada bendede oluyorr çok kötu bılıyorumm

çok tşk kızlarr cidden sizden kopamıyorummm sizleri çok çok seviyorummmmmmm sakın beni bırakmayınnnnn

insan sürekli giremeyin ce cvb da alamayınca kopuk hıssedıyor mesala örneğin = gülma

günaydın larr güzelciklerr

kılom bu hafta 92,8
gecen hafta 93,8

giden 1kg

mutlu sporum 200 dk cnmmm senı dınledım 3 saatı aştımm

kilom 89

malesef çok suçlu hissediyorum bu haafta ne paylaşım yaptım nede rejim 1 haftadır kızımla okulda bekledim boynum tutuldu ne yedim ne yaptım anlamadan cuma oluvermişş haftaya inşallah kızlar verecem

Son düzenleme:
herkese hayırlı cumalar. ALLah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah.

kilom geçen hafta 99
bu hafta 97,5
giden 1,5 kg

mutlucum sporum240 dk.

hepinizi öpüyorum azmimiz daim olsun inşallah.

bu arada hastaları olanlara şifa versin rabbim..bende iki gündür hava değişimminden etkilendim. 4 ay önce bronşit olmuştum yeniden tekrarlamasından korkuyorum:2:

geçmiş olsun canım .maşallah iyi kilo vermişsin inşallah devamı gelir gel beraber verelim bak aynı kiloya geldik

geçmiş olsun kızına

geçmiş olsun kızına yenacıım

ben 200 gr verebilmişim tabii kaplıcada götürdüm balları sıcak ekmekleri

geçen hafta 91.8
bu hafta 91.6

cnm çok geçmiş olsun zor günler allah yar ve yardımcınız olsun inş.

CNM YAA SENİ UNUTMAK NE MÜMKÜN AŞK OLSUN
[ı] bize de her cuma ''kaç kilosun '' diye soruyorlar....[/ı]

seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)

Son düzenleme:
kızlar dün 45 dk lık leslieden sonra bu sabahta 3mil lesliemi yapıp öyle tartıldım.yoksa sporum çok azdı bu hafta gripten dolayı.evde olmamın avantajını kullandım sabah sabah öldüm yorgunluktan.bende çok basit bişi zannediyordum yaaa sanki koşu bandından daha fazla yoruldum heryerim ağrıdı gibi.bi de 5 mil yapsam ne olurum bilemem artık
ama giribe karşı 2 gün abur cubur pişmanlığımdan sonra kendimi topladım şükür.Allahtan hsonu biraz vermiştim de arada hastalık sırasında yediklerimden dolayı çok gelmeyiip baya eksiye geçmişim.(aslında hergün tartılıyom ya neyse) hasta olduğm ilk gün bir badem yedimki sormayın çiğ badem ama bi de öğleyi yememiştim.he bilmiyordum bademin ana öğün yerine geçebileceğini.tesadüf olmuşşş.neyse sadede gelimmm

geçen hafta:91,3
bu hafta:89,8:

giden:1500gr:92ay kupada verdim kendime siz vermiyonuz bende kendi kendime verdim işte)
spor:215dk oldu çok şükür:118:

kızlar çok şımardım beni affedinnn :78::78:ama 90 ın altına inebildiğim için çooook mutlu oldum yoksa 1,5 kg vermekten değil yani.aklımdaki ilk hedefim gerçek oldu çok şükür

Amanin sonbaharin guzelligine bak.... Herkes patir patir vermis kilolari... Bomba miyiz ne?

Ya bi de Samsun'dan katilan bir ogretmrn arkadas vardi , adi neydi unuttum? Hatirlayan var mi o.nu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…