Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Öffffff muhteşem olur...Ellerine sağlık...

Bende yaparım bu tarifi ama sirke ne kadar konuyor ölçüsü varmı mesela 3 kiloya kaç bardak dermişim senide şoka sokarmışım.::))
Sakın stres yapma ,üzülme canım...Olsun da 1 tane olsun...Çoğaltma için gerekeni yapıyor Dr lar...Hiç olmayanlar ne yapsın değilmi güzelim...
Bende öyle düşünüp teselli ediyorum kendimi Allahtan yeticek kadr var inşallah gitmesinlerde.
Evet ya küçücük çocukta amam belliydi normal yaşıtları belki daha çok yiyorlar ondan bu nasıl bişey acaba aişledenmi geçiyor yoksa neden yükseliyor küçücük çocukta Doktor ilaç başlıyabiliriz demiş tabi gelicez öteki sonuçlara göre o çocuk o şeker ilacını nasıl içer heralde şurup falan vardır aman düşününce daha çok daralıyor insan büyükler neysede çocuklarda çok zor hastalığın her türlüsü.

iyiyim canım yazdıklarınızı okudum diyeceklerimi de unuttum bu arada alıntı yapmayınca
canım kırmızı biber çekti közlenmiş patlıcan da ben de yapsam biraz iyi olur
yarın pazara uğrayım bari o kadar biberi nasıl közledin yena

yena kzına şurup aldığınız iyi olmuş yoksa epey macera yaşardınız benim kız şurubu bile zor içiyordu midesi bulanıyordu

Gerçekten şoka girdim Banu...Ne yaptın senn...
Canım;tam ölçü söyleyemeyeceğim ama ben salataya döker gibi bir miktar döküyorum...3 kilo domates ,kaynayınca 1.5 kilo kadar kalır;sanırım yarım kahve fincanından biraz fazlası yeter...Çok sirkeli olunca turşu tadı olur sanki...

Canım fırında çok rahat oluyor..Tepsiye diziyorum közlenenleri çıkarıp soyup doğrayıncaya kadar diğerleride közlenmiş oluyor..Çok basit hiiç yorulmazsın..

Ben çok tuzlu oldu demiştim yaa..Onun üzerine alıp ekledim normale döndü tadı.. bu akşamdan başladık bile yemeye..:)

yena kzına şurup aldığınız iyi olmuş yoksa epey macera yaşardınız benim kız şurubu bile zor içiyordu midesi bulanıyordu

Nedense dr. kendisi sordu bu sefer..Ama kızım diyordu söyleyeceğim şurup yazsın diye..:)
1,5 ölçek kullanıcak,1 ölçek yerine..:)

iyi geceler ben yatıyım eşim sabah uşağa gidecek erkenden annesi orda da alıp gelecek
yarın görüşürüz
beyzuş ablanın sostan da yapmak lazım
yarın pazara gitmek şart oldu

iyi geceler ben yatıyım eşim sabah uşağa gidecek erkenden annesi orda da alıp gelecek
yarın görüşürüz

İYi geceler...

Benimde eşim şehir dışında..

Bende uyuyayım en iyisi..
kızımda hala uyumadı...

İyi geceler..iyi tatiller herkeşlere.:)

yeni evin hayırlı olsun dedimmi hatırlamıyorum güle güle otur
bende eskidençiğli egekentte otururdum
özledim izmiri

yap yap spor iyidir hiç 30 dakka yetermi
bak benim tavuga nasıl koşuyor
aayyy kıyamam insğlin direnci el kadar çocukta
umarım ilaçlar iyi gelir
nasıl olur needenolurmuş
yarın görüşürüz
aaa benim annemde uşakta benimkinide alsın gelsin özledim valla

Boyoz yeriz...

Hadi gittim..

yaaa bende gelim sabah boyoz öğlenede kömürde sandviç yeriz offfffff
bende bu kafa oldukça kilo nasıl vercem aklıl fikrim yemekte

aynen bende her ikisini unutamıyorum..şimdide fox tv de yer gök aşk var pztesi onu izliyorum.ürgüp sokaklarını hayranlıklasyrediyorum.

merhaba arkadaslar dben bildirimde hıc boyle gecıkmemıstım ama kusura bakmayın..

öncelıkle dun gece sabaha kadar durmayan yagmur yuzun elektrıklerımız bu aksam saat 7 de geldı. ama ben ablama gıtmek zorunda kaldım ve saat 1 de anca gelebıldım eve .. kılom zaten aynıydı. hepınızden özur dılerım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…