yena ya sen de ferihayı izleseydin ya azcık normal ev kadını olsan ya iki deikodu yapardık:) sen çemberimde gül oya izlersin feriha ağır bi dizi biraz
az önce diziye topic açılmış ona baktım 26-27 kişi birden takip ediyor:))
yedı tepe istanbull cok guzeldı şaşıfelek cıkmazınada bakardm aradaatebessüm daha öncede bu konuşmayı yapmıştık sanırım..sen İzmir'lisin değilmi.?
evlilik nedeniylemi İzmir dışındasın.?
Birde HAtırla sevgili çok güzeldi..
yedi tepe istanbul ve şaşıfelek çıkmazı favorilerimden ve unutmadıklarımdan.:)
Tebrik ederim kizlar masallah1. tebbessüm 77 450dk
2. toksin 425dk
3. sarıcivciv-asuman 390 dk
kraliçemiz bu hafta tebbessüm77 çok yaşaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 261839 Eki Görüntüle 261840
MasallahHAFTANIN 1.si..ayse_C52..........................................-2.9 kg..............:81:
HAFTANIN 2.leri..ece78 & efsunlu & nevzamansız.....-1.5 kg..............
HAFTANIN 3.sü..Yasemen..........................................-1.4 kg.............
kizina geçmis olsun YENA ablaSağol asu'cum..Bizde yıllardır çekiyoruz..5 yaşına kadar geniz etinden dolayı kalitesiz uyku yaşadık ikimizde..
Sonra ameliyat oldu,geniz eti ve bademcik..Ameliyatdan sonrada bunlar başladı..
Çok dikkatli olmak lazım..Kızımında uzun ve gür saçları var..Çok seviyor uzun saçı benim zorumla 2-3 parmak arada kısaltırız o kadar..
Küçüklğünden beri öyle ama hep derdi büyüyünce popoma kadar uzatıcam..:)
ALdık antibiyotiğimizi bakalım hemde şurup aldık..:)
Geçmis olsun AYSECIMkızlar yaaa dişim çok agrıyo kırık ve çürük
Gitmis
goremedi neyse insallah iyidir
yap yap spor iyidir hiç 30 dakka yetermi
bak benim tavuga nasıl koşuyor
Patlıcanlı olanı bir yapıyım inşallah beceririm.Gerçekten şoka girdim Banu...Ne yaptın senn...
Canım;tam ölçü söyleyemeyeceğim ama ben salataya döker gibi bir miktar döküyorum...3 kilo domates ,kaynayınca 1.5 kilo kadar kalır;sanırım yarım kahve fincanından biraz fazlası yeter...Çok sirkeli olunca turşu tadı olur sanki...
yeni evin hayırlı olsun dedimmi hatırlamıyorum güle güle otur
bende eskidençiğli egekentte otururdum
özledim izmiri
yap yap spor iyidir hiç 30 dakka yetermi
bak benim tavuga nasıl koşuyor
aayyy kıyamam insğlin direnci el kadar çocukta
umarım ilaçlar iyi gelir
nasıl olur needenolurmuş
aaa benim annemde uşakta benimkinide alsın gelsin özledim valla
yaaa bende gelim sabah boyoz öğlenede kömürde sandviç yeriz offfffff
bende bu kafa oldukça kilo nasıl vercem aklıl fikrim yemekte
Bende bilmiyorum valla 30 da dr gidicez.teşekkür ederim canım mide bulantıları haricinde iyi gidiyor çok şükür.10 hafta 5 günlük olduk bugün..cinsiyetini merakla bekliyorum.2 li testte bazen söylüyormuş doktorlar.15 gün sonra belki bi ihtimal ögreneblcez.o kadar çok geçmiş birikmiş ki bitiremedim.telefondan çok zor oluyor.herkesler iyidir umarım.
Hepinize sevgiler selamlar ve güzel hafta sonları diliyorum
İyi gezmeler canım çıkınca idare edersin boşver gezmene bak afiyet olsun.bende bugün doymuyorum çörek otuna tekrar başlasam barii.eşim evde olunca düzen kkaçıyor ve benim dirençte bozuluyor.bana öğün atlamak iyi gelmiyor.sonra doymuyorum.1 avuçleblebi ,5ceviz ,2incir yedim kahvaltıdan sonra bu saate kadar.kahvaltıda bi de yarım dilim ekmeğimi reçlli yedim
az sonrada kızılaya akacaz 3 çocukla nasıl olcaksa bakalm.çok sıkıldım bu hafta hep evdeydim.çıkıncada zor oluyor böyle yerler yani kalabalık çocuklarla rahat olamıyacağız.ama kırtasiye alışverişi yapacaz ve yemek yiycezzzz .
kocayı kaptın vallaGünaydın cıtır kızlar
SAnada günaydın asucummmm
Bugün kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür. Sabah erkenden kalkmama rağmen uykumuda aldım dinçte uyandım.
İnşallah bu hafta benim için daha verimli geçicek şurda kaldı 1 ayım ondan sonra doktorcuğumla bir araya gelicem ve o zamana kadar en azından 4 kilo vermem lazım yoksa nasıl bakarım adamın yüzüne
Valla güzelim öyle diyorsun ama senin tavuğun totoşuda benimki kadar değilki kaldırmakta zorlansın
Şöyle bir 10 kilo versem eminim daha rahat ve uzun süre spor yapabilirim ama işte onada artık kablumbağ hızıylada olsa ulaşıcağım Allahın izniyle.
Sabah uzun zaman aradan sonra ailecek kahvaltı ettik. Genelde KV devamlı eşimi arayıp çağırdığı için değil kahvaltı etmek iki laf edemiyorduk ama çok şükür artık hafta sonları velayeti bende
Dün eşimin halasıda dedi ya sen ne diye banuyu 3 gecedir yanlız bırakıyorsun duyanda uzakta oturuyorsun sanır nasılsa yan apartmanda acil bir durumda anında orada olursun kalma artık aşağıda diye.
Bugün eski komşumun duası varmış oğlunu sünnet ettirmiş birde hacca gidicekmiş. Aslında pek gitmek istemiyordum çünkü kesin pilav ve et tarzı bişeyler yapıcaktır ama şimdi gitmesemde sitem edip durur benim küçük kuzunun mevlüdüne geldim diye.
Neyse artık verilenlerin sadece yarısını yemeği düşünüyorum akşamda artık 1 kepçe çorba yanında bol salata veya yoğurt yerim dengelerim Allahın izniyle. Tabi döndükten sonra kesin kararlıyım yarım saat Leslie yapacağıma birde dayanabilirsem bir yarım saatte koşubandına çıkmaya
Görelim bakalım kimmiş inat damacana yağlarmı benmi
Akşam üzere sizlere girer yazarım günün özetinibenim için dua edinde sapıtmim ve bu hafta benim için verimli geçsin diye.
Hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmm
kendinize iyi bakın
bende bugün doymuyorum çörek otuna tekrar başlasam barii.eşim evde olunca düzen kkaçıyor ve benim dirençte bozuluyor.bana öğün atlamak iyi gelmiyor.sonra doymuyorum.1 avuçleblebi ,5ceviz ,2incir yedim kahvaltıdan sonra bu saate kadar.kahvaltıda bi de yarım dilim ekmeğimi reçlli yedim
az sonrada kızılaya akacaz 3 çocukla nasıl olcaksa bakalm.çok sıkıldım bu hafta hep evdeydim.çıkıncada zor oluyor böyle yerler yani kalabalık çocuklarla rahat olamıyacağız.ama kırtasiye alışverişi yapacaz ve yemek yiycezzzz .
merhaba
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
evimi süpürdüm sildim tozları kızlara aldırmayı planlıyorum biraz dinlenip yürüyüşe gideceğim inşallah
selam. ben bir kaç hafta önceden başladım çok iyi spor yapıyorum ama Allah var . Yememi çok kesmedim. 2 kilo verdim. Pazartesi tam başlayacağım inşallah. İş başı yapıcam
biraz konuya direk daldım ama olsun Allah inşallah zayıflamak isteyen herkeze yardım eder. -Amin-
inşallah cnm Allah hepimize yardım etsınn kararlılıgımızdan vazgeçirmesin --aminn
bugün kızım ve eşimle caddebostan sahile yürüyüşe gittik
kızımı bisikletine koyduk hızlı sür anne diyor arada kendide başka bisikletlerle güya yarışyapıyor pedallara asılıyor valla koşar hızda yürüdüm arada da koştum 90 dakka sürdü
sonra kızımı parkta oynattık
çimenlerdebirşeyler yedik
alışveriş yaptık eve geldik
toplam 4 saat dışarda hiç oturmadık çokkk yoruldum
bugün spor 90 dakka
dün 60 dakka
toplam 150 dakka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?