Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mutlu resmin çok hoş cnm
aylık resım yuklesene zayıflayıca hatıra olur tatlım

valla herhafta çekiyorum güzel çıktıklarımı aralarda koyuyorum. bayaaa bir fark oluştuğunda koyabilirim ay ay. hatta aynı kıyafetlerle çekinip koyacam. arada deniyorum. ama çok fark yok henüz. 7 li kilolarda fark netleşir sanırım.

Tam sapittim bugun,...artik eksileri gordum diye havaya mi girdim, aylardir yemedigim beyaz ekmegin kokusuna mi kapildim, rehavet midir nedir... Kendime kizgin degilim ama kofte, piyaz, dondurma, cikolatali biskuvi gibi uzar gider... Dedigim gibi nerdeyse 4-5 aydir ilk defa.. O da olur artik yani....

Afiyet olsun leah bu kadar kilo verdin bu ödülü çoktan hakettin aslında normal dietisyenler haftada bir gün bir öğün kaçamak veriyorlar.

hayırlı geceler kizlarrr bu gün partiye davliydim yediklerimi yazmayayimmm sporumu yazayim bu gün 70dakkk yürüdüm + 100 dakkk toplam 170 dakkk

evet canım 30 u tamamladım şükür epey farketti sanırım ki bugün kayınvalidem ne çok zayıflamışsın nasıl verdin deyip durdu 3 aydır yoktu görüşmemiştik gitmeden de 10 kg üstü vermiştim ama sadece omuzların inmiş felan diyordu bugün durdu durdu ne çok vermişsin dedi oh çok iyi geldi

afiyet olsun canım vücuda yerleşmeden telafi edersin sen

selam kızlar. geçmişi okumaya vaktim yok. misafirlerimi biraz yanlız bırakıp yanınıza geldim. beni bu hafta izinli yazarmısınız. kombiden dolayı spor misafirden dolayı diyet çöküntüye uğradı. misafirlerim bir süre daha burda.
elimden geldiğince yazarım. iyi geceler.

biraz önce çekyatları açıp yatakları hazırlıyordum ayağım takıldı düştüm. göğsümün altı, diim filan ağrıyor. leslisim seni çok özledim ama bir süre daha hasret kalcaz birbirimize.
size nazar var diyom demi???

canım geçmiş olsun dikkat et kendine
Allah kem gözlerden saklasın

amin canım sağolasın.
çok uzun süredir burda değilim ama hayatımda gerçekten yer almışınız. fazladan bişeyler yersem boğazıma diziliyor siz aklıma geliyorsunuz.

gelelim tabiifazla yemek yok çok canın çekerse tadımlık yiyeceksin o kadar

merhaba herkese gerçi pek kimse yok sanırım buralarda
hastalara geçmiş olsun bende dahil off bi an önce iyileşelim yaaa boğazım çok fena ...

oh bugun sporun tam olmus cnmm
sağol canım

oh afiyet olsun 4-5 aydır diyetin ödülü

ohhh ne güzel insan nasılda motive olur
geçmiş olsun aman dikkat et nazarda olur oku bolbol

hastalara geçmiş olsun bende dahil off bi an önce iyileşelim yaaa boğazım çok fena ...

geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine valla topikçe kurşun döktürelim.
Geçmiş olsun sinope boğaz ağrısını bilirim çok çekiyorum çünkü ballı limonlu ılık su iç inan çok rahatlatıyor denenmiş onaylanmış bir formül.

tebessüm , banucum teşekkür ederim gerçekten çok fena 1 haftadır geçmedi farenjitim... bal limon kullanıyorum rahatlatıyor biraz ...

İyi gezmeler canım çıkınca idare edersin boşver gezmene bak afiyet olsun.

biz kızılaydan vazgeçip anterese gittik orda bişi yedim tabi çaktırma:)))ama baya bi yürüdük elektrik süpürgesi bakıyoruz da karar vermedik bi türlü.dyson la philips maraton arasında kaldım ben dyson 1400 tl maraton 500...

iyi gezmeler
çok abartmamışşınkorkma
dışarda salata yeseydim iyiydi de aç kalırdım .dışarda ne yesek en az zararlıdırki?hamburger menü yemediiim ama:))
senin ve tavuğunun hızına biz asla yetişemicez

hayırlı geceler kizlarrr bu gün partiye davliydim yediklerimi yazmayayimmm sporumu yazayim bu gün 70dakkk yürüdüm + 100 dakkk toplam 170 dakkk
hay maşallahhhh bende 60 dk yaptım diye seviniyorum

ay bu leslieyi bende çok sevdim.o kadar yorgundum bide araba kullandım gece gece.eşimin yanında ne zamandır kullanmıyordum karışıyor diye.kendimken kullanıyordum oda nadiren çocukları alırken fln.kasılmışım.buna rağmen geldim 45dk 3 mil +4 milin ilk 15 dk sını yaptım etti 60 dk ama çoook mutluyum

canım çok geçmiş olsun.benim de faranjitim var.herşeyi denedim ama şu çok müthiş.adaçayı yapıyorum bildiğin.1 bardak birazda limon sıkıyorum ve bunu 3-4 saatte bir gargara yapıyorum çok rahatlatıyor.bide çiğ bademle bal yiyincede rahatlatıyor ama kiloda aldırıyor.en iyisi adaçayı çok iyi.hatta geçen yazın 20 gün ggeçmemişti memelekette hamileydimde .kaç dr a gittim ama ilaç veremdiler viral dedler. o günlerde takvimde okudum adaçayı iyi gelr hatta bademcikelri çok şişen çocuğunuza yaptırırsanız ameliyattan bile kurtlursunuz yazıyordu

Derin nasılsın iyileştinmi canım.
Asuman sen nasılsın kızların nasıl.
ece sende iyisin inşallah

sağol canım bende iyiyim çok şükür.bizde 3 çocukla dışarı çıktık gezdik rahatladık.benmi ortancam çok yaramz.onla uğraşıyoruz en çok.30 aylık oldu hala laf söz dinlemyor.oğlum küçükkken çok usluydu.3 yaşında heryere götürürdüm hiç sıkıntı çıkarmazdı.hepsi farklı oluyorlar bizde yoruluyorz ama sağlıklı olsunlarda.

Sporda ve kilo kaybında dereceye girenleri tebrik ederim. Biraz gecikmeli oldu ama geçmişi ancak okuyabildim. Yena, Mutlu ellerinize sağlık :)

Kızlar bugün nihayet programımız kesinleşti, biletlerimiz alınmış. Ben Perşembe gününden itibaren 1 hafta kadar yokum. Spor yalan olur işim çok çünkü, yediklerime gidene kadar çok dikkat ederim (yumurta kapıya dayandı ya) Perşembe sabah girebilirsem erken bildirim yaparım, giremezsem beni bu hafta izinli sayabilir misin Yena? (*Bu arada yavru kuşlar daha iyidirler umarım.)

Kızıma hamileyken Kazdağları'na gitmiştik eşimle kafa dinlemeye. O zamandan beri -6 yıldır yani- tatil yapmadım desem yeridir. Çocuklarla tatilin unutulmaz yanları var ama tatil gibi olmuyor işte. İşte şimdi çocuklar olmadan tatil yapmak, kafa boşaltmak için bir fırsatım var. Çok hevesliyim. İnşallah güzel geçer. Gerçi bir yanım tedirgin, ilk defa bırakıyorum çocukları doğduklarından beri -o da 4 gece diye ama 6 geceye çıktı şimdi-.. Annemlerle aynı semtte oturuyoruz, çok alışkınlar ama gene de bir tuhafım. Yapacağımız gezi şirket daveti, öyle romantik bir tur filan değil hatta 8 kişilik bir grup olarak gidiyoruz; eşimin ortağı-eşi, firma temsilcisi-eşi vb. ama olsuuuuuun. Orada çok gezmeyi ve ne istersem yemeyi düşünüyorum. Ama ölçü olarak abartmadan, normal porsiyonlarda kalmaya çalışacağım. Tavsiyesi, tüyosu olan varsa bana mesaj atsın lütfen :)

Şimdiden çok fark var, keşke bariz fark edenlerin hepsi koysa. Hatta genel bir uygulama olsa; herkes her ayın ilk bildirimi fotoğraf çekip koysa hem çekene hem bakana motivasyon olurdu. Olmaz ama olabilse ne iyi olurdu.
Olur, olur; o kadar kusur kadı kızında da olur. Ben gözümle gördüm senin nasıl disiplinli davrandığını. Bir de hakimdin olaya, devamlı böyle olduğu belli oluyordu yani, ekmeğin gramajına kadar dikkat ediyordun, dikkatinin mükafatını da alıyorsun eksilen kilolarla

Umutcum hadi iyi eglenceler bakalim.

Tuyolari verelim, ise yararsa yarar yaramazsa da koyver gitsin. 10 senede aldigin kiloyu tatilde kisarak vermiycen zaten...

Yemege oturdugunda 2 bardak su ic. Her zaman salatayla, varsa ustune corbayla basla. Tatli olarak sadece dondurma ye. Onu da cikolata filan degil, sade yemeye calis. Ozel ve guzel herseyden tat ama esinin tabagindan tat, kendine siparis etme.

Ama dedim ya yersen de canin sagolsun...

leah cnm ben fena koptum dün gece vakti adama pasta aldırdım en çikolatalısını ozsuttan, akşam çostum zaten gün iiçin de zaten delirdim. ofki offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…