Tam sapittim bugun,...artik eksileri gordum diye havaya mi girdim, aylardir yemedigim beyaz ekmegin kokusuna mi kapildim, rehavet midir nedir... Kendime kizgin degilim ama kofte, piyaz, dondurma, cikolatali biskuvi gibi uzar gider... Dedigim gibi nerdeyse 4-5 aydir ilk defa.. O da olur artik yani....
valla herhafta çekiyorum güzel çıktıklarımı aralarda koyuyorum. bayaaa bir fark oluştuğunda koyabilirim ay ay. hatta aynı kıyafetlerle çekinip koyacam. arada deniyorum. ama çok fark yok henüz. 7 li kilolarda fark netleşir sanırım.
evet canım 30 u tamamladım şükür epey farketti sanırım ki bugün kayınvalidem ne çok zayıflamışsın nasıl verdin deyip durdu 3 aydır yoktu görüşmemiştik gitmeden de 10 kg üstü vermiştim ama sadece omuzların inmiş felan diyordu bugün durdu durdu ne çok vermişsin dedi oh çok iyi geldi
farkında olsada ınsan basklarından duymayı ıstıyor ve cok hoşuna gıdıyor benım sahsenn
kız kv. cok zayıflamıssın mı dedı sadece ben senı gorseysımm sok olurdumm yıne soylmeışş bak bazı gıcıklarr söylemıyorlar bılee senı bıraz daha motıve atmıştirr
biraz önce çekyatları açıp yatakları hazırlıyordum ayağım takıldı düştüm. göğsümün altı, diim filan ağrıyor. leslisim seni çok özledim ama bir süre daha hasret kalcaz birbirimize.
size nazar var diyom demi???
kuzum oku üflee kendınee nazar cıksınngecmıs olsunn
Ne güzel bir gün geçirmişsin bazı çocuklar çok daha yaramaz oluyolar olsun yaramaz çocuk zeki çocukmuş.Şu adaçayı förmülünü bende yapıyım benimki artık kronik boğaz ağrısı oldu doktor bademcik kalmamış artık serleşmişler dedi belki bamnada iyi gelir.biz kızılaydan vazgeçip anterese gittik orda bişi yedim tabi çaktırma:)))ama baya bi yürüdük elektrik süpürgesi bakıyoruz da karar vermedik bi türlü.dyson la philips maraton arasında kaldım ben dyson 1400 tl maraton 500...
dışarda salata yeseydim iyiydi de aç kalırdım .dışarda ne yesek en az zararlıdırki?hamburger menü yemediiim ama:))
senin ve tavuğunun hızına biz asla yetişemicez
hay maşallahhhh bende 60 dk yaptım diye seviniyorum
ay bu leslieyi bende çok sevdim.o kadar yorgundum bide araba kullandım gece gece.eşimin yanında ne zamandır kullanmıyordum karışıyor diye.kendimken kullanıyordum oda nadiren çocukları alırken fln.kasılmışım.buna rağmen geldim 45dk 3 mil +4 milin ilk 15 dk sını yaptım etti 60 dk ama çoook mutluyum
canım çok geçmiş olsun.benim de faranjitim var.herşeyi denedim ama şu çok müthiş.adaçayı yapıyorum bildiğin.1 bardak birazda limon sıkıyorum ve bunu 3-4 saatte bir gargara yapıyorum çok rahatlatıyor.bide çiğ bademle bal yiyincede rahatlatıyor ama kiloda aldırıyor.en iyisi adaçayı çok iyi.hatta geçen yazın 20 gün ggeçmemişti memelekette hamileydimde .kaç dr a gittim ama ilaç veremdiler viral dedler. o günlerde takvimde okudum adaçayı iyi gelr hatta bademcikelri çok şişen çocuğunuza yaptırırsanız ameliyattan bile kurtlursunuz yazıyordu
sağol canım bende iyiyim çok şükür.bizde 3 çocukla dışarı çıktık gezdik rahatladık.benmi ortancam çok yaramz.onla uğraşıyoruz en çok.30 aylık oldu hala laf söz dinlemyor.oğlum küçükkken çok usluydu.3 yaşında heryere götürürdüm hiç sıkıntı çıkarmazdı.hepsi farklı oluyorlar bizde yoruluyorz ama sağlıklı olsunlarda.
İyi tatiller canım istediğini ye iç insanlar pişman olmadan yerlerse kilo yapmazmış sende çokk abartmadan tatilinin tadını çıkar çocukların zaten en güvendiğin yerde.Sporda ve kilo kaybında dereceye girenleri tebrik ederim. Biraz gecikmeli oldu ama geçmişi ancak okuyabildim. Yena, Mutlu ellerinize sağlık :)
Kızlar bugün nihayet programımız kesinleşti, biletlerimiz alınmış. Ben Perşembe gününden itibaren 1 hafta kadar yokum. Spor yalan olur işim çok çünkü, yediklerime gidene kadar çok dikkat ederim (yumurta kapıya dayandı ya) Perşembe sabah girebilirsem erken bildirim yaparım, giremezsem beni bu hafta izinli sayabilir misin Yena? (*Bu arada yavru kuşlar daha iyidirler umarım.)
Kızıma hamileyken Kazdağları'na gitmiştik eşimle kafa dinlemeye. O zamandan beri -6 yıldır yani- tatil yapmadım desem yeridir. Çocuklarla tatilin unutulmaz yanları var ama tatil gibi olmuyor işte. İşte şimdi çocuklar olmadan tatil yapmak, kafa boşaltmak için bir fırsatım var. Çok hevesliyim. İnşallah güzel geçer. Gerçi bir yanım tedirgin, ilk defa bırakıyorum çocukları doğduklarından beri -o da 4 gece diye ama 6 geceye çıktı şimdi-.. Annemlerle aynı semtte oturuyoruz, çok alışkınlar ama gene de bir tuhafım. Yapacağımız gezi şirket daveti, öyle romantik bir tur filan değil hatta 8 kişilik bir grup olarak gidiyoruz; eşimin ortağı-eşi, firma temsilcisi-eşi vb. ama olsuuuuuun. Orada çok gezmeyi ve ne istersem yemeyi düşünüyorum. Ama ölçü olarak abartmadan, normal porsiyonlarda kalmaya çalışacağım. Tavsiyesi, tüyosu olan varsa bana mesaj atsın lütfen :)
Şimdiden çok fark var, keşke bariz fark edenlerin hepsi koysa. Hatta genel bir uygulama olsa; herkes her ayın ilk bildirimi fotoğraf çekip koysa hem çekene hem bakana motivasyon olurdu. Olmaz ama olabilse ne iyi olurdu.
Olur, olur; o kadar kusur kadı kızında da olur. Ben gözümle gördüm senin nasıl disiplinli davrandığını. Bir de hakimdin olaya, devamlı böyle olduğu belli oluyordu yani, ekmeğin gramajına kadar dikkat ediyordun, dikkatinin mükafatını da alıyorsun eksilen kilolarla
banucum sabah gördüm yazdığını canım iyiyiz kızlar da iyiler derslere başladılar hemenDerin nasılsın iyileştinmi canım.
Asuman sen nasılsın kızların nasıl.
ece sende iyisin inşallah
biz kızılaydan vazgeçip anterese gittik orda bişi yedim tabi çaktırma:)))ama baya bi yürüdük elektrik süpürgesi bakıyoruz da karar vermedik bi türlü.dyson la philips maraton arasında kaldım ben dyson 1400 tl maraton 500...
dışarda salata yeseydim iyiydi de aç kalırdım .dışarda ne yesek en az zararlıdırki?hamburger menü yemediiim ama:))
ay bu leslieyi bende çok sevdim.o kadar yorgundum bide araba kullandım gece gece.eşimin yanında ne zamandır kullanmıyordum karışıyor diye.kendimken kullanıyordum oda nadiren çocukları alırken fln.kasılmışım.buna rağmen geldim 45dk 3 mil +4 milin ilk 15 dk sını yaptım etti 60 dk ama çoook mutluyum
canım çok geçmiş olsun.benim de faranjitim var.herşeyi denedim ama şu çok müthiş.adaçayı yapıyorum bildiğin.1 bardak birazda limon sıkıyorum ve bunu 3-4 saatte bir gargara yapıyorum çok rahatlatıyor.bide çiğ bademle bal yiyincede rahatlatıyor ama kiloda aldırıyor.en iyisi adaçayı çok iyi.hatta geçen yazın 20 gün ggeçmemişti memelekette hamileydimde .kaç dr a gittim ama ilaç veremdiler viral dedler. o günlerde takvimde okudum adaçayı iyi gelr hatta bademcikelri çok şişen çocuğunuza yaptırırsanız ameliyattan bile kurtlursunuz yazıyordu
sağol canım bende iyiyim çok şükür.bizde 3 çocukla dışarı çıktık gezdik rahatladık.benmi ortancam çok yaramz.onla uğraşıyoruz en çok.30 aylık oldu hala laf söz dinlemyor.oğlum küçükkken çok usluydu.3 yaşında heryere götürürdüm hiç sıkıntı çıkarmazdı.hepsi farklı oluyorlar bizde yoruluyorz ama sağlıklı olsunlarda.
banucum sabah gördüm yazdığını canım iyiyiz kızlar da iyiler derslere başladılar hemen
canım benim süpürgem de philips maraton ben çok memnunum 4 sene önce ben de epeyce araştırarak 500e almıştım hala fiyatı aynı iyiymiş ben seviyorum süpürgemi diğeri hakkında fikrim yok canım
gulma sorma hiç demiyordu ama artık demek zorunda kaldı sanırım şok yaşadı kardeşim demiş asuyu tanıyamazsın diye ama ben pek inanmadım bu kadar olduğunu tahmin etmedim diyor
slm kizlarrrvalla herhafta çekiyorum güzel çıktıklarımı aralarda koyuyorum. bayaaa bir fark oluştuğunda koyabilirim ay ay. hatta aynı kıyafetlerle çekinip koyacam. arada deniyorum. ama çok fark yok henüz. 7 li kilolarda fark netleşir sanırım.
cnm sende 22kg verdin hakkettin yemeyi bu hafta SIKI tuttunmu hepsini tartida görmeden verirsin dün cocgumuz tozuttuk bende aksam 21de menemen yaptim misafirim vardi hepimiz guzelce yedikkkk misafirlerimde dietteydi ama koca bir tavayi bitirdikTam sapittim bugun,...artik eksileri gordum diye havaya mi girdim, aylardir yemedigim beyaz ekmegin kokusuna mi kapildim, rehavet midir nedir... Kendime kizgin degilim ama kofte, piyaz, dondurma, cikolatali biskuvi gibi uzar gider... Dedigim gibi nerdeyse 4-5 aydir ilk defa.. O da olur artik yani....
cnm zayifladigimizi bilsekde baskasindan duymak cok guzel oluyor sanada masallah cnm 30 kg hedefine en kisa zamanda ulasirsinevet canım 30 u tamamladım şükür epey farketti sanırım ki bugün kayınvalidem ne çok zayıflamışsın nasıl verdin deyip durdu 3 aydır yoktu görüşmemiştik gitmeden de 10 kg üstü vermiştim ama sadece omuzların inmiş felan diyordu bugün durdu durdu ne çok vermişsin dedi oh çok iyi geldi
afiyet olsun canım vücuda yerleşmeden telafi edersin sen
cnm gecmis olsunbiraz önce çekyatları açıp yatakları hazırlıyordum ayağım takıldı düştüm. göğsümün altı, diim filan ağrıyor. leslisim seni çok özledim ama bir süre daha hasret kalcaz birbirimize.
size nazar var diyom demi???
cnm gecmis olsun bende yeni attlattim salgin varrrrrmerhaba herkese gerçi pek kimse yok sanırım buralarda
hastalara geçmiş olsun bende dahil off bi an önce iyileşelim yaaa boğazım çok fena ...
biz kızılaydan vazgeçip anterese gittik orda bişi yedim tabi çaktırma:)))ama baya bi yürüdük elektrik süpürgesi bakıyoruz da karar vermedik bi türlü.dyson la philips maraton arasında kaldım ben dyson 1400 tl maraton 500...
QUOTE]
cnm dün sade 70dakk yaptim spor ben hepsini topluyorumki birbirimizi gaza getirelimmmm
Sabahtan beri karatay topiğini okuyorum mantığı anladım ama bu diyet gerçekten sağlıklımı yumurta et yağlar ekmek yok meyva hiç yok fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim karar vermeye çalışıyorum bizim yanlış bildiklerimiz burda doğru 20 zeytinden bahsediliyor kahvaltıda çok karıştım hiç okumasam kendi dietimemi devam etsem bilemiyorum.
en azından menü yememişsinbiz kızılaydan vazgeçip anterese gittik orda bişi yedim tabi çaktırma:)))ama baya bi yürüdük elektrik süpürgesi bakıyoruz da karar vermedik bi türlü.dyson la philips maraton arasında kaldım ben dyson 1400 tl maraton 500...
iyi tatillerSporda ve kilo kaybında dereceye girenleri tebrik ederim. Biraz gecikmeli oldu ama geçmişi ancak okuyabildim. Yena, Mutlu ellerinize sağlık :)
Kızlar bugün nihayet programımız kesinleşti, biletlerimiz alınmış. Ben Perşembe gününden itibaren 1 hafta kadar yokum. Spor yalan olur işim çok çünkü, yediklerime gidene kadar çok dikkat ederim (yumurta kapıya dayandı ya) Perşembe sabah girebilirsem erken bildirim yaparım, giremezsem beni bu hafta izinli sayabilir misin Yena? (*Bu arada yavru kuşlar daha iyidirler umarım.)
Kızıma hamileyken Kazdağları'na gitmiştik eşimle kafa dinlemeye. O zamandan beri -6 yıldır yani- tatil yapmadım desem yeridir. Çocuklarla tatilin unutulmaz yanları var ama tatil gibi olmuyor işte. İşte şimdi çocuklar olmadan tatil yapmak, kafa boşaltmak için bir fırsatım var. Çok hevesliyim. İnşallah güzel geçer. Gerçi bir yanım tedirgin, ilk defa bırakıyorum çocukları doğduklarından beri -o da 4 gece diye ama 6 geceye çıktı şimdi-.. Annemlerle aynı semtte oturuyoruz, çok alışkınlar ama gene de bir tuhafım. Yapacağımız gezi şirket daveti, öyle romantik bir tur filan değil hatta 8 kişilik bir grup olarak gidiyoruz; eşimin ortağı-eşi, firma temsilcisi-eşi vb. ama olsuuuuuun. Orada çok gezmeyi ve ne istersem yemeyi düşünüyorum. Ama ölçü olarak abartmadan, normal porsiyonlarda kalmaya çalışacağım. Tavsiyesi, tüyosu olan varsa bana mesaj atsın lütfen :)
Şimdiden çok fark var, keşke bariz fark edenlerin hepsi koysa. Hatta genel bir uygulama olsa; herkes her ayın ilk bildirimi fotoğraf çekip koysa hem çekene hem bakana motivasyon olurdu. Olmaz ama olabilse ne iyi olurdu.
Olur, olur; o kadar kusur kadı kızında da olur. Ben gözümle gördüm senin nasıl disiplinli davrandığını. Bir de hakimdin olaya, devamlı böyle olduğu belli oluyordu yani, ekmeğin gramajına kadar dikkat ediyordun, dikkatinin mükafatını da alıyorsun eksilen kilolarla
vala bizde 8de uyandık kızım sağolsunmerhabalarr kimsecikler yok gelmem gelmem bir gelirim topikte kimsecikler olmazzz bana kalmış topikkk oh ohhhh topiğe günaydınnnnnnnnnnnnn gerçi saat 12 ama olsun benim misafirim var arkadaşım ev taşıyor bebeği var yaklaşık 5 aylık bebeği aldı bana geldi 8 de bizdelerdi onla kahvaltı ettik şimdi bebek uyutuyor Allahtan taşıma şirketleri var nasıl rahat ediyor insan eşi kendi annesi babası adamların başında duruyor kendi bebeği aldı yanıma geldiiii ne rahatlıkk ben de erken kalkmanın etkisiyle topiğe daldım işlerimi erken bitirdim ama tatil diye kimse topipe girmemişşşşş misafr olmasaydı bende uyurdum bu saatlerde gelebilirmiydim bilmiyorumm o da ayrı bir konuuuuuu ay kendi kendime yazıyorummm hihiihihihi
iyiki doğmuş kızınslm kizlar:92::92::92:
dun kizima dogum gunu yaptik bol bol kisir ve az rus salatasindan 1 de minicik bi elmali kurabiyeden baska bi sey yemedim oda gercecten minicikti potolari eklemek istiyorum en kisa zamanda ins
eşim dün gelirken afyondan lokum almış tam da regl öncesi affetmedim dünden beri 10 tane yedim herhalde benim de bu haftaki kaçamağım bu oldu
şimdi yürüdük geldik eşimle 90dk
slm kizlarrr
cnm kendine haksizlik yapma resimlerde cok fark var tammmm 25 kilo verdin bu azmi sence hicde deil tamm tamina 100tane 250grlik margarin paketi hayal etsene bir ne kadar cokkkk
ben mesela ne kadar zayifladigimi anlayamiyorum aynalarda baskasinin etegini giyince aha bende bu kadarim diyorum bu kadar ince görünüyorum diye seviniyorummmm
cnm sende 22kg verdin hakkettin yemeyi bu hafta SIKI tuttunmu hepsini tartida görmeden verirsin dün cocgumuz tozuttuk bende aksam 21de menemen yaptim misafirim vardi hepimiz guzelce yedikkkk misafirlerimde dietteydi ama koca bir tavayi bitirdikdün ben durmadan biseyler yiyecektim anlamadim kendimi
cnm zayifladigimizi bilsekde baskasindan duymak cok guzel oluyor sanada masallah cnm 30 kg hedefine en kisa zamanda ulasirsin
cnm gecmis olsun
cnm gecmis olsun bende yeni attlattim salgin varrrrr
QUOTE]
cnm dün sade 70dakk yaptim spor ben hepsini topluyorumki birbirimizi gaza getirelimmmm
valla süper kilo vermişsin insan nasıl mutlu olur
bende gaza gelelim diye gece bile olsa gelip sporu yazıyorum toplamını
bugün spor yapasım yok bakalım belki akşam yaparım
semiranım hoşgeldin canım iyiyim ben sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?