Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla ben kepek ekmek bulamadıgım zamanlarda yemiştimm demekki yememmeliymişimm

düzenli verince daha zevklı olmuşturr yinede farklısın cnmm

Ne güzel bir gün geçirmişsin bazı çocuklar çok daha yaramaz oluyolar olsun yaramaz çocuk zeki çocukmuş.Şu adaçayı förmülünü bende yapıyım benimki artık kronik boğaz ağrısı oldu doktor bademcik kalmamış artık serleşmişler dedi belki bamnada iyi gelir.
İyi tatiller canım istediğini ye iç insanlar pişman olmadan yerlerse kilo yapmazmış sende çokk abartmadan tatilinin tadını çıkar çocukların zaten en güvendiğin yerde.

merhabalarr kimsecikler yok gelmem gelmem bir gelirim topikte kimsecikler olmazzz bana kalmış topikkk oh ohhhh topiğe günaydınnnnnnnnnnnnn gerçi saat 12 ama olsun benim misafirim var arkadaşım ev taşıyor bebeği var yaklaşık 5 aylık bebeği aldı bana geldi 8 de bizdelerdi onla kahvaltı ettik şimdi bebek uyutuyor Allahtan taşıma şirketleri var nasıl rahat ediyor insan eşi kendi annesi babası adamların başında duruyor kendi bebeği aldı yanıma geldiiii ne rahatlıkk ben de erken kalkmanın etkisiyle topiğe daldım işlerimi erken bitirdim ama tatil diye kimse topipe girmemişşşşş misafr olmasaydı bende uyurdum bu saatlerde gelebilirmiydim bilmiyorumm o da ayrı bir konuuuuuu ay kendi kendime yazıyorummm hihiihihihi

slm kizlar:92::92::92:
dun kizima dogum gunu yaptik bol bol kisir ve az rus salatasindan 1 de minicik bi elmali kurabiyeden baska bi sey yemedim oda gercecten minicikti potolari eklemek istiyorum en kisa zamanda ins

Derin nasılsın iyileştinmi canım.
Asuman sen nasılsın kızların nasıl.
ece sende iyisin inşallah
banucum sabah gördüm yazdığını canım iyiyiz kızlar da iyiler derslere başladılar hemen

canım benim süpürgem de philips maraton ben çok memnunum 4 sene önce ben de epeyce araştırarak 500e almıştım hala fiyatı aynı iyiymiş ben seviyorum süpürgemi diğeri hakkında fikrim yok canım

gulma sorma hiç demiyordu ama artık demek zorunda kaldı sanırım şok yaşadı kardeşim demiş asuyu tanıyamazsın diye ama ben pek inanmadım bu kadar olduğunu tahmin etmedim diyor

kız kımısının kıbrı yememıyor demeye de ondan dıyorum yinede şok olmuş yani

ervacık dogum gününz kutlu olsun cnm kac yasınıa gırdı kuzun:80::80:

slm kizlarrr
cnm kendine haksizlik yapma resimlerde cok fark var tammmm 25 kilo verdin bu azmi sence hicde deil tamm tamina 100tane 250grlik margarin paketi hayal etsene bir ne kadar cokkkk
ben mesela ne kadar zayifladigimi anlayamiyorum aynalarda baskasinin etegini giyince aha bende bu kadarim diyorum bu kadar ince görünüyorum diye seviniyorummmm
cnm sende 22kg verdin hakkettin yemeyi bu hafta SIKI tuttunmu hepsini tartida görmeden verirsin dün cocgumuz tozuttuk bende aksam 21de menemen yaptim misafirim vardi hepimiz guzelce yedikkkk misafirlerimde dietteydi ama koca bir tavayi bitirdik dün ben durmadan biseyler yiyecektim anlamadim kendimi
cnm zayifladigimizi bilsekde baskasindan duymak cok guzel oluyor sanada masallah cnm 30 kg hedefine en kisa zamanda ulasirsin
cnm gecmis olsun
merhaba herkese gerçi pek kimse yok sanırım buralarda
hastalara geçmiş olsun bende dahil off bi an önce iyileşelim yaaa boğazım çok fena ...
cnm gecmis olsun bende yeni attlattim salgin varrrrr

Son düzenleme:
ERVAM kızın doğum günü kutlu olsun Allahım şansını bahtını açık etsin inş sağlıklı uzun ömür diliyorum

kızlar anoreksiya dan iki fotoğraf ekledim size çok değişik geliyorr bana bu hastalık bizim derdimiz nasıl bunların nasıl :26::26::26::26:

eşim dün gelirken afyondan lokum almış tam da regl öncesi affetmedim dünden beri 10 tane yedim herhalde benim de bu haftaki kaçamağım bu oldu
şimdi yürüdük geldik eşimle 90dk

selam arkadaşlar ben bugün karatay diyetine başladım bu saate kadar çok iyi geçti cozutmadım önce 5 günlük atak evresindeyim 5 gün sonra bakalım neler olacak tartıda neler görcez LEAH cım ben galiba nurcan hanımı bıraktım çünkü 2 ayda sadece 2 kilo verdim çok kötü moralim yerlerde gelişmeleri yazarım merak eden olursa by by :))
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/bilmiyorumkismile.gif

banucum canım benim aklın alıyomu 20 zeytin var meyva yok ekmek yok.... yapma kardeşim ben bu gün başladım tekrar diyete öğlen çorba 2 dilim kepek ekmeği yedim akşam da ayşe için yaptığım yağsız sebzeden yerim... şimdi meyvenin bol olduğu zaman her şey var. kış gelinceye kadar vitamin alalım ki hasta olmayalım bu diyet bana hiç mantıklı gelmedi akşam tesadüf haberlerdede bahsettiler ama ekmeksiz meyvesiz diyet zor mantıksız. ben karbonhidrat diyeti bile yaparken biraz meyve yiyordum ama bu kadar yağ ağırlıklı beslenmek hiç doğru değil... boşver sen yaptığın diyetlere devam et... bu arada bende sabahtan beri hapşu hapşu gidiyorum ayşede aynı durumda öff yani bitsin bu hastalıklar artık sende çabuk iyi ol tatlım...

ayrıca en son burcuda tartıldığımda 109.8 kg çıkmıştım bakalım haftaya kadar ne kadar vericem.

en azından menü yememişsin
zorda olsagezmişsiniz ohhh
spor ile yapmışsın
iyi tatiller

vala bizde 8de uyandık kızım sağolsun
slm kizlar:92::92::92:
dun kizima dogum gunu yaptik bol bol kisir ve az rus salatasindan 1 de minicik bi elmali kurabiyeden baska bi sey yemedim oda gercecten minicikti potolari eklemek istiyorum en kisa zamanda ins
iyiki doğmuş kızın
fotoları bkliyoruz

eşim dün gelirken afyondan lokum almış tam da regl öncesi affetmedim dünden beri 10 tane yedim herhalde benim de bu haftaki kaçamağım bu oldu
şimdi yürüdük geldik eşimle 90dk

afyon lokumu offff
sucuk lokumu denen beyaz lokumdanmıydı bayılırım

herkese merhaba, bende uzun zamandır bıraktığım diyetime artık başlamak istiyorum. aslında bu gün başladım ama yarın sabah daha enerjik ve inançla başlıycam inşallah. ama bir süre spor yapabileceğimi sanmıyorum çünkü bel fıtığım var ve bu aralar çok zorluyor beni...
haftalık kilo bildiriminde de bulunmak istiyorum.
banucuk sen çorbalı diyetlerinden birini seçte bana ver hem daha kolay olur benim için

semiranım hoşgeldin canım iyiyim ben sen nasılsın

ben de iyiyim canım tşk ederim ne olsun pazar dinleniyorum misafirim vardı gittiler işte şimdi de ütüm var banyo yapcam işte yarına hazırlık haftaya hazırlık yalnızım sıkıldım çok ama evde arada nete takılıyorum olee :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…