- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
ben de iyiyim canım tşk ederim ne olsun pazar dinleniyorum misafirim vardı gittiler işte şimdi de ütüm var banyo yapcam işte yarına hazırlık haftaya hazırlık yalnızım sıkıldım çok ama evde arada nete takılıyorum olee :))
dinlen canım sıkılmakta bazen iyi oluyo hep koşturmaca olacak değil ya
evet yarın hafta başı bakalım yeni hafta nasıl olacakk:44::44::44:
tebessüm aynen o dediğin lokumların bilumum çeşidinden canım malesef
aysebru hoşgeldin
amin canım inş yorulmuyorum sadece 2 çocuk diğer 13 çocuğa bedel inan bana onlardan fırsat kalmıyor diğerlerine :26::26::26::26:Allah kolaylık versin canım çocuklar seni çok yormaz inşallah
kızımın kalan kitaplarını kaplamam lazım canım beni çağırıyor görüşürüz
amin canım inş yorulmuyorum sadece 2 çocuk diğer 13 çocuğa bedel inan bana onlardan fırsat kalmıyor diğerlerine :26::26::26::26:
tmm cnm kolay gelsin kendine iyi bakk hoşçakalllll
canım çok geçmiş olsun.benim de faranjitim var.herşeyi denedim ama şu çok müthiş.adaçayı yapıyorum bildiğin.1 bardak birazda limon sıkıyorum ve bunu 3-4 saatte bir gargara yapıyorum çok rahatlatıyor.bide çiğ bademle bal yiyincede rahatlatıyor ama kiloda aldırıyor.en iyisi adaçayı çok iyi.hatta geçen yazın 20 gün ggeçmemişti memelekette hamileydimde .kaç dr a gittim ama ilaç veremdiler viral dedler. o günlerde takvimde okudum adaçayı iyi gelr hatta bademcikelri çok şişen çocuğunuza yaptırırsanız ameliyattan bile kurtlursunuz yazıyordu
Bunu bilmiyordum canım adaçayım yok evde yarın alayım hemen teşekkür ederim...
Allah yardım etsin şimdiden başladı dersleri dimi?banucum sabah gördüm yazdığını canım iyiyiz kızlar da iyiler derslere başladılar hemen
canım benim süpürgem de philips maraton ben çok memnunum 4 sene önce ben de epeyce araştırarak 500e almıştım hala fiyatı aynı iyiymiş ben seviyorum süpürgemi diğeri hakkında fikrim yok canım
gulma sorma hiç demiyordu ama artık demek zorunda kaldı sanırım şok yaşadı kardeşim demiş asuyu tanıyamazsın diye ama ben pek inanmadım bu kadar olduğunu tahmin etmedim diyor
Kızının doğum günü kutlu olsun canım.Arada birde kaçamaklar iyidir afiyet olsun.slm kizlar:92::92::92:
dun kizima dogum gunu yaptik bol bol kisir ve az rus salatasindan 1 de minicik bi elmali kurabiyeden baska bi sey yemedim oda gercecten minicikti potolari eklemek istiyorum en kisa zamanda ins
Valla bizim halimiz bin kat iyi onların işi çok zor çok fena bir rahatsızlık.Eki Görüntüle 262713 Eki Görüntüle 262714
kızlar anoreksiya dan iki fotoğraf ekledim size çok değişik geliyorr bana bu hastalık bizim derdimiz nasıl bunların nasıl :26::26::26::26:
Bayılırım lokuma bende dayanamam.eşim dün gelirken afyondan lokum almış tam da regl öncesi affetmedim dünden beri 10 tane yedim herhalde benim de bu haftaki kaçamağım bu oldu
şimdi yürüdük geldik eşimle 90dk
Bakalım bir haftada ne kadar vericeksin bende inceledim ama cesaret edemedim açıkçası ekmek ve meyva ikiside çok önemli diye biliyoruz.selam arkadaşlar ben bugün karatay diyetine başladım bu saate kadar çok iyi geçti cozutmadım önce 5 günlük atak evresindeyim 5 gün sonra bakalım neler olacak tartıda neler görcez LEAH cım ben galiba nurcan hanımı bıraktım çünkü 2 ayda sadece 2 kilo verdim çok kötü moralim yerlerde gelişmeleri yazarım merak eden olursa by by :))
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/bilmiyorumkismile.gif
Geçmiş olsun yavru zaten başalmadım şimdilik evde ne varsa yiyiyorum.İnşllah eksilirsin canımcım.banucum canım benim aklın alıyomu 20 zeytin var meyva yok ekmek yok.... yapma kardeşim ben bu gün başladım tekrar diyete öğlen çorba 2 dilim kepek ekmeği yedim akşam da ayşe için yaptığım yağsız sebzeden yerim... şimdi meyvenin bol olduğu zaman her şey var. kış gelinceye kadar vitamin alalım ki hasta olmayalım bu diyet bana hiç mantıklı gelmedi akşam tesadüf haberlerdede bahsettiler ama ekmeksiz meyvesiz diyet zor mantıksız. ben karbonhidrat diyeti bile yaparken biraz meyve yiyordum ama bu kadar yağ ağırlıklı beslenmek hiç doğru değil... boşver sen yaptığın diyetlere devam et... bu arada bende sabahtan beri hapşu hapşu gidiyorum ayşede aynı durumda öff yani bitsin bu hastalıklar artık sende çabuk iyi ol tatlım...
ayrıca en son burcuda tartıldığımda 109.8 kg çıkmıştım bakalım haftaya kadar ne kadar vericem.
Yarın daha iyi olursam hastahane çıkışı gelicem gelirken getiririm.herkese merhaba, bende uzun zamandır bıraktığım diyetime artık başlamak istiyorum. aslında bu gün başladım ama yarın sabah daha enerjik ve inançla başlıycam inşallah. ama bir süre spor yapabileceğimi sanmıyorum çünkü bel fıtığım var ve bu aralar çok zorluyor beni...
haftalık kilo bildiriminde de bulunmak istiyorum.
banucuk sen çorbalı diyetlerinden birini seçte bana ver hem daha kolay olur benim için
Topiktede okuduğum herkes çok memnun ama ben özelikle ekmeksiz başaramayacağımı düşünüyorum senin adına sevindim çok güzel gidiyor dietin.Banucum;
Beyzuş'un dediği gibi 1 aydan beri ben de yapıyorum karatay diyetini ve çok çok memnunum.Normal insanlar gibi hissediyorum kendimi 6 öğün yok her an yemek düşünmek yok öyle rahatladım ki anlatamam.Artık günde 2 öğün yiyorum ve çok daha enerjiğim.Sabahları 12:00 den 13:00 den hatta bazen daha da geç saatlerden önce kalkamayan ben,eşimle birlikte uyanıyorum artık.En geç uyandığım sabah 10:30 u buluyor.
Bu diyette bana mantıklı gelen şu idi açıkçası.Bizim çocukluğumuzda annelerimiz babalarımız nasıl besleniyorsa öyle beslenmemizi önermesiydi.Mesela artık yağsız süt ve peynir yeme gibi bir zorunluluğum yok.Hatta diyet ürünler işlenmiş olduğundan zaman içinde vücutta yani karaciğerde toksin biriktirerek çok daha fazla kilo almamıza sebep oluyorlarmış.Karatay hocanın önerdiği tamamen sağlıklı ve doğal beslenmemiz yani türk tipi beslenme.Ben diyette değilim artık bu benim yaşam biçimim.Ekmek ve tatlı artık hayatımdan çıktı.Belki inanmayacaksınız ama yüzümde ve kollarımda hafif lekeler vardı kızarıklık gibi ve yüzümün her yanı aynı renk değildi yavaş yavaş düzelmeye başlıyor tonları.Bu şekeri kesmemin bir ödülü imiş ve tabiki suyu çoğaltmamın.Karaciğerim yavaş yavaş temizleniyor.Artık günde 2 kez yemekle doymaya başlamamda şunun işaretiymiş;insilün direncim kırılmış yani yağlar artık göbeğimde depolancaklarına eriyecekler (eriyorlarda şükür).Akşam 20:00 den sonra lokma yemek yemiyorum çok acıkırsam ayran imdadıma yetişiyor ya da taze limon sıkılmış su da iş görüyormuş ben denemedim deneyen arkadaşlar söylüyor Hocanın tavsiyesi bu da.
Bu gün ablam telefonda diyete devam mı diye sordu tabiki dedim nasıl yani tatlı yemiyor musun hala dedi yooo dedim artık ömür boyu böyle hayatımdan çıkardım inanmıyor musun dedim.Hani ne biliyim haftada 1 dondurma yiyecektin filan ondan sordum dedi yok dedim onu da yemiycem.Sizden ricam arkadaşlar kitabı alıp okumanız.Bu belki de kendinize yaptığınız en büyük iyilik olacak.Ben kilo vermeye başlarken hep şunu dilemiştim sağlık ve huzur ve inanıyorum ki bu beslenme şekliyle bu da olacak.
Mesela artık yoğurdumu kendim yapıyorum,günde 2 yumurta muhakak yemeye çalışıyorum,her gün ceviz yemeye başladığımdan beri saçlarım daha sağlıklı ve parlak olmaya başladı.Ben faydasını gördüm umarım sizlerde en azından 1 hafta dener ve memnun kalır devam edersiniz.Çok uzun oldu biliyorum kızlar,hepinize bol sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum
Beyzuş abla geçmiş olsun havalardan herkesin midesinde bişeyler var aman dikkat et kendine alışık değiliz senin hasta olmana seni çok öptüm.İyi akşamlar arkadaşlar;
Bu aralar sizi biraz ihmal ettim ;kusura bakmayın..Misafirlerim nedeniyle fazla zaman ayıramıyorum...
Yalnız diyetime ve sporuma dikkat ediyorum şükür...Hatta sporumu geçen haftaya göre arttırdım...
Dünden beri midemde bir tuhaflık var.Bulanıyormu;hafif bir ağrımı var desem;yoksa ikisi birden mi bilemedim..Pek yiyemiyorum bu nedenle..İştahsızlık değil; besinler dokuna
cak diye korkudan yiyemiyorum.Malum sonbahar geldi mideler oyun bozanlık yapmaya başladı....
Beyzuş abla geçmiş olsun havalardan herkesin midesinde bişeyler var aman dikkat et kendine alışık değiliz senin hasta olmana seni çok öptüm.İyi akşamlar arkadaşlar;
Bu aralar sizi biraz ihmal ettim ;kusura bakmayın..Misafirlerim nedeniyle fazla zaman ayıramıyorum...
Yalnız diyetime ve sporuma dikkat ediyorum şükür...Hatta sporumu geçen haftaya göre arttırdım...
Dünden beri midemde bir tuhaflık var.Bulanıyormu;hafif bir ağrımı var desem;yoksa ikisi birden mi bilemedim..Pek yiyemiyorum bu nedenle..İştahsızlık değil; besinler dokuna
cak diye korkudan yiyemiyorum.Malum sonbahar geldi mideler oyun bozanlık yapmaya başladı....
asumanımm naber ben geldimm:) ayşebru hg niz aramızaa
Beyzuş abla geçmiş olsun havalardan herkesin midesinde bişeyler var aman dikkat et kendine alışık değiliz senin hasta olmana seni çok öptüm.
hoşbulduk canım ben daha öncede arada sırada buraya giriyordum. umarım bu defa gerçekten sonuna kadar dayanıp şu kilolarımdan kurtulurum. bu arada banu145145 benim kız kardeşim oluyor.
banucum, yarın gel artık özledik. hem zaten bizde grip olduk artık karantinaya bizde dahil olduk heheeehee... ama zeynepciği göremiycez bi süre bu kötü oldu. neyse bu arada ayşenin diyeti iyi hoş ama ekmek çok yemeye başladı durduramıyorum. beyaz ekmek almıyoruz bu defa da ohh kara ekmekte güzelmiş deyip ondan yiyo ayyy napıcam ben bilmiyorum...
markete gittik birlikte orda defterlere kalemlere dalmış bakarken bizi göremedi bi çığlık migros inledi anneeeeeeeeeee diye kıyamam ona beni görünce çığlık çığlığa koştu dişleriyle dudağımı patlattı öyle bir sarıldıki korkudan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?