Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin ebuş artık yarın gelirim ozaman çok güldüm ayşeye demek kara ekmekte güzelmiş ha::::)))))))))))))))Aşkım demek kaybetti sanmış ha kıyamam ben ona.
Ben de öptüm seni canım...Sağol iyi dileklerin için...

Aslında devamlı mide ilacı kullanıyorum ama sanırım mevsimsel bir geçiş oluyor ya; mide de bende kendimi hatırlatayım da önemseneyim dedi...
Hep aklımızdasın ve seni çok seviyoruz beyzuş abla sensiz 90 topiği düşünülmez

hoşbulduk canım umarım bu defa başarırız hep beraber. bu arada teşekkür ederim amin allahım herkesin yavrusunu korusun inşallah. benim miniğimde kilolardan yana çok şanssız malesef üstelik insülin direncide varmış zor günler yaşıyoruz bir yandanda onu zayıflatmaya çalışıyorum. 2 ay önce 35 kiloydu şu an 33 kilo yaşıtlarının en yüksek kilosu 23 olmalıymış inşallah en azından 25 26 oluruz. :18:

İyi bir gun gecirdim diyet acisindan. Dunku sapitma halinden ciktim acikcasi. Yarin da pasif cimnastik ve powerplate yapiorm.

Sahilli 2 ayda 2 kilo hakkaten cok kotu. Nurcan hn. Neden diyo peki.? Bende de oldu ara ara duraklamalar ama mesela bir protein eksilttik, yuruyusu 45 dakikaya cikardik, cig sebze ogunleri filan ekledik, haftada 2 kilo gibi gitmiyor ama her hafta 500 gr 600 gr. Veriyorum.

arkadaşlar ben epeydir yoktum tam bilmiyorum şimdi, yediklerinizi günlük yazıyomusunuz ve haftalık kilo bildirimi ne gün yapılıyor???

arkadaşlar ben epeydir yoktum tam bilmiyorum şimdi, yediklerinizi günlük yazıyomusunuz ve haftalık kilo bildirimi ne gün yapılıyor???
Hergün yediklerini yazabilirsin cuma günüden sabahtan kilocunu yenaya yazarsın.Normalde iki hafta katılımdan sonra listeye alınıyor ama benden torpil alırmısın bilmem yena bilir::))

geçmiş olsun
meyan kükü mideye iyi geliyor . diye duymuştum hatta aldım kayınvalidem kullandı iyi geldi
geceden bir tutam meyan kökü suya konuluyor sabah suyu içliyor

hoşgeldin umarım bu sefer hedefine ulaşırsın
kızınada maşşallah aman insülin direncide nedir geçen gün bir çocukta daha duydum
inşallah kızında kilo verebilir aman ha sıkı diyet falan yapmasın

yediklerini günlük yazabilirsin
hergün yaptığın sporuda yazıyorsun
cuma öğleden önce spor vekilo bildirimi yapıyorsun

bugün menüm

sabah.
yarım simit
2 kk peynir
2 zeytin
domates salatalık

ara yok

öğle
yağsız salata
4 yk makarna
1 kase yoğurt

ara kavun

akşam
10 yk mercimek
1 dilim ekmek
yağsız salata

şimdiii bir külah dondurma:78:
dayanamadım günlerdir canım tatlı istiyor regl den dolayı dayandım dayandım ama bugün dayanamadım

semirann

Asumanzeynep

tebessüm

banu

slm kizlar
iyi dilekleriniz icin cok teskkler rabbim cümlemizin evlatlarina haxirli uzun ömür versin amin .........

Herkese hayırlı geceler demek için uğradım ama bakıyorum kimsecikler yok

Dün eski komşumdaki mevlüde gittim ama gittiğime bin pişman oldum çünkü inanılmaz kalabalıktı.
Belki aranızda inanmayanlar vardır ama ben negativliği anında hissediyorum girdiğim ortamda ve maalesef ne zaman öyle bir ortama girmek zorunda kalırsam eve gelince resmen halsizlikten kımıldayamaz hale geliyorum.
Mevlütte bir kaç benim deyimimle '' kem gözlü'' vardı, birde çıkışta KPye uğradım tabi yine KVnin yüzüne bile bakmadım değil konuşmak oradada gerildim tabi.
Eve gelir gelmez kendimi yatağa zor attım ve baş ağrısıyla saatlerce kıvrandım.
Bugün evi biraz temizledim ve dünüde boş geçirdiğim için kendime çooook kızdım.
Eğer kendimi toparlamazsam şu lanet kilolardan kurtulamayacağım açıkca ortada sonuçta.
Sırf beni spor yapmaya zorlasın ve biraz daha kondisyonum artsın diye komşu Ablama ne olur beni gerekirse azarla ama şu spor işini 30 dakkadan fazlaya cıkarmam ve düzenli yapmam için bana yardım et dedim.
Kendin kaşındın bundan sonra her gün sana geliyorum ve 1 saat birlikte spor yapıyoruz öbür türlü kurtulamazsın dedi.
Dışarı cıkamadığımız günlerde evde yapıcağız.
Biliyorum daha evvelde başlıycağız demiştim ama işte sabah erken evden cıkamıyorum o saatte kücük kuzum uyuyor diye. Komşu Ablam ama baştan şart koştu eğer bir kıvır yeminle burnundan getiririm diye
Valla ben o konuda razıyım çünkü öbür türlü kıvırıyorum yada arada mola veriyorum sporu yaparken o zamanda zaten anlamı kalmıyor neticeye bakılırsa.

İnşallah cuma günü süper bir bildiri yapma fırsatım olur

Hergün yediklerini yazabilirsin cuma günüden sabahtan kilocunu yenaya yazarsın.Normalde iki hafta katılımdan sonra listeye alınıyor ama benden torpil alırmısın bilmem yena bilir::))

Ahahaha ablan senin kartvizitinle gelirse olur..
hani olur yaa bazı önemli kişilerin kartıyla giderler bir yere uzatırlar kartviziti üzerindede şöyle yazıyordur..''yakınimdir'':))

Hoşgeldin banunun ablası..Bu arada geçmiş olsun.. ayşeciği topikçe seviyor ve merak ediyoruz..İnşallah kısa sürede herşey yoluna girer..

Son düzenleme:

Banucum,
30 dakika az değil neden bu kadar taktınki 30 dakika spor az diye..
Sonuçta 115 kilo birinin yapacağı en iyi süre bence..Kilon düştükçe artırırsın..
her gün 1 saat şu an için fazla..Şimdi 1 saat yaparsan 100 ün altına düştüğünde 5 saatmi yapıcaksın..?

ervamm,
Kuzunun yeni yaşı kutlu olsun..

Umutttt çum iyi tatiller,iyi dinlenmeler..

Beyzuşum,bebeeem geçmiş olsun miden uffmu oldu..
Neden peki bişeylerimi taktın.??
Dikkat et kendine..Bu arada ışığın yanıyor,burdasın biliyorum..:)
Günlerdir aynı yeri okuyosun görüyorum benden bişey kaçmazzz.:))

Aslında kötü bir gündü bugün..Bizim apartmanda oğluştan bir yaş büyük çocuk anne babası uyurken bu sabah..KAlkmış buzdolabında ağrı kesici varmış 9-10 adet yutmuş..Üzerinede talcid yutmaya çalışmış tabii büyük olunca yutamamış gidip annesini uyandırmış anne kalk midem bulanıyor diye..

Sonrada annesine ben babamın haplarından yuttum artık bende baba oldum demiş..Kusmaya başlamış .annnesi bir bakıyorki kusmuğunda parçalanmış haplar çıkıyor..Hemen hastaneye kaldırıyorlar midesi yıkanıyor..Şu an yoğun bakımda çocuk..Dolorex içmiş Dr. çok etkili ilaç o demiş..Bugün gittik hastaneye ziyarete anne babası bahçedeydi zaten..
Çok şaşırdım gülerek karşıladılar bizi, benmi tuhafım bilmiyorum..Duyduğum andan itibaren bayılıcam sandım yüreğim ağzıma geldi.. resmen kalbimin sesini duyuyordum kaygıdan..
Hastanede annesi diyoki bulaşığımda vardı bir sürü,kocasıda traş olmam gerekiyor..Acaba şoktalarmı diye düşündük eşimle..

Çook dikkatli olmalıyız anneler çok..

herkese günaydın güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için
beyzuş ablacım geçmiş olsun miden de senin gibi hassas demek yenanın dediği gibi kafana bişey taktın galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…