Hoşgeldin ebuş artık yarın gelirim ozaman çok güldüm ayşeye demek kara ekmekte güzelmiş ha::::)))))))))))))))Aşkım demek kaybetti sanmış ha kıyamam ben ona.hoşbulduk canım ben daha öncede arada sırada buraya giriyordum. umarım bu defa gerçekten sonuna kadar dayanıp şu kilolarımdan kurtulurum. bu arada banu145145 benim kız kardeşim oluyor.
banucum, yarın gel artık özledik. hem zaten bizde grip olduk artık karantinaya bizde dahil olduk heheeehee... ama zeynepciği göremiycez bi süre bu kötü oldu. neyse bu arada ayşenin diyeti iyi hoş ama ekmek çok yemeye başladı durduramıyorum. beyaz ekmek almıyoruz bu defa da ohh kara ekmekte güzelmiş deyip ondan yiyo ayyy napıcam ben bilmiyorum...
markete gittik birlikte orda defterlere kalemlere dalmış bakarken bizi göremedi bi çığlık migros inledi anneeeeeeeeeee diye kıyamam ona beni görünce çığlık çığlığa koştu dişleriyle dudağımı patlattı öyle bir sarıldıki korkudan...
Hep aklımızdasın ve seni çok seviyoruz beyzuş abla sensiz 90 topiği düşünülmezBen de öptüm seni canım...Sağol iyi dileklerin için...
Aslında devamlı mide ilacı kullanıyorum ama sanırım mevsimsel bir geçiş oluyor ya; mide de bende kendimi hatırlatayım da önemseneyim dedi...
Hoş geldin tekrar Aysebru...Özlemiştik seni...
Bu arada senin kuzucuğun hastasıyım bilesin..Çok tatlı ve çok güzel bir çocuk MAAŞALLAH..Allah bahtından güldürsün...
Umarım artık son diyetimiz olur da buraya sadece arkadaşlarımızla sohbete geliriz..Ne dersin? Olur mu olur........İNŞALLAH....
Hergün yediklerini yazabilirsin cuma günüden sabahtan kilocunu yenaya yazarsın.Normalde iki hafta katılımdan sonra listeye alınıyor ama benden torpil alırmısın bilmem yena bilir::))arkadaşlar ben epeydir yoktum tam bilmiyorum şimdi, yediklerinizi günlük yazıyomusunuz ve haftalık kilo bildirimi ne gün yapılıyor???
tamam o zaman ben yediklerimide yazarım.Hergün yediklerini yazabilirsin cuma günüden sabahtan kilocunu yenaya yazarsın.Normalde iki hafta katılımdan sonra listeye alınıyor ama benden torpil alırmısın bilmem yena bilir::))
geçmiş olsunİyi akşamlar arkadaşlar;
Bu aralar sizi biraz ihmal ettim ;kusura bakmayın..Misafirlerim nedeniyle fazla zaman ayıramıyorum...
Yalnız diyetime ve sporuma dikkat ediyorum şükür...Hatta sporumu geçen haftaya göre arttırdım...
Dünden beri midemde bir tuhaflık var.Bulanıyormu;hafif bir ağrımı var desem;yoksa ikisi birden mi bilemedim..Pek yiyemiyorum bu nedenle..İştahsızlık değil; besinler dokuna
cak diye korkudan yiyemiyorum.Malum sonbahar geldi mideler oyun bozanlık yapmaya başladı....
hoşgeldin umarım bu sefer hedefine ulaşırsınhoşbulduk canım umarım bu defa başarırız hep beraber. bu arada teşekkür ederim amin allahım herkesin yavrusunu korusun inşallah. benim miniğimde kilolardan yana çok şanssız malesef üstelik insülin direncide varmış zor günler yaşıyoruz bir yandanda onu zayıflatmaya çalışıyorum. 2 ay önce 35 kiloydu şu an 33 kilo yaşıtlarının en yüksek kilosu 23 olmalıymış inşallah en azından 25 26 oluruz. :18:
arkadaşlar ben epeydir yoktum tam bilmiyorum şimdi, yediklerinizi günlük yazıyomusunuz ve haftalık kilo bildirimi ne gün yapılıyor???
amiiiiinsemirann
Asumanzeynep
tebessüm
banu
slm kizlar
iyi dilekleriniz icin cok teskkler rabbim cümlemizin evlatlarina haxirli uzun ömür versin amin .........
80 dk yürüyüs yaptim bugün
Hergün yediklerini yazabilirsin cuma günüden sabahtan kilocunu yenaya yazarsın.Normalde iki hafta katılımdan sonra listeye alınıyor ama benden torpil alırmısın bilmem yena bilir::))
Herkese hayırlı geceler demek için uğradım ama bakıyorum kimsecikler yok
Dün eski komşumdaki mevlüde gittim ama gittiğime bin pişman oldum çünkü inanılmaz kalabalıktı.
Belki aranızda inanmayanlar vardır ama ben negativliği anında hissediyorum girdiğim ortamda ve maalesef ne zaman öyle bir ortama girmek zorunda kalırsam eve gelince resmen halsizlikten kımıldayamaz hale geliyorum.
Mevlütte bir kaç benim deyimimle '' kem gözlü'' vardı, birde çıkışta KPye uğradım tabi yine KVnin yüzüne bile bakmadım değil konuşmak oradada gerildim tabi.
Eve gelir gelmez kendimi yatağa zor attım ve baş ağrısıyla saatlerce kıvrandım.
Bugün evi biraz temizledim ve dünüde boş geçirdiğim için kendime çooook kızdım.
Eğer kendimi toparlamazsam şu lanet kilolardan kurtulamayacağım açıkca ortada sonuçta.
Sırf beni spor yapmaya zorlasın ve biraz daha kondisyonum artsın diye komşu Ablama ne olur beni gerekirse azarla ama şu spor işini 30 dakkadan fazlaya cıkarmam ve düzenli yapmam için bana yardım et dedim.
Kendin kaşındın bundan sonra her gün sana geliyorum ve 1 saat birlikte spor yapıyoruz öbür türlü kurtulamazsın dedi.
Dışarı cıkamadığımız günlerde evde yapıcağız.
Biliyorum daha evvelde başlıycağız demiştim ama işte sabah erken evden cıkamıyorum o saatte kücük kuzum uyuyor diye. Komşu Ablam ama baştan şart koştu eğer bir kıvır yeminle burnundan getiririm diye
Valla ben o konuda razıyım çünkü öbür türlü kıvırıyorum yada arada mola veriyorum sporu yaparken o zamanda zaten anlamı kalmıyor neticeye bakılırsa.
İnşallah cuma günü süper bir bildiri yapma fırsatım olur
doğacım günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?