Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eşim dün gelirken afyondan lokum almış tam da regl öncesi affetmedim dünden beri 10 tane yedim herhalde benim de bu haftaki kaçamağım bu oldu
şimdi yürüdük geldik eşimle 90dk

ohh afıyet olsun bızde dun sobada ekmek yaptıkk küçük tepsilerde mayalı hamur incecik yayılıp pişiriliyorr bende ondan yedım yarımdan fazlaydı ara öğünü cıkardım aksamda ekmek yememdım ama bu gun ceza sına 1 saat yürüyecegim sen yürüyüşünüde yapmısşın cnm

yaa bişi sorcam , hani boncuklardan masa örtüsü takım falan yapılıyor ya yapmayı bilen var mı aramızda ??

cnm ince boncuklardan mı yoksa sadec uçlarında iri boncuk olanlardan mı ben iri boncukludan yapıyorum

günaydın kızlar herkeze güzel bir hafta dılıyorumm

dün aksam 10 yattım sabah da 8,30 da kalktımm uzun zamandır bukadar çok uyumamıştımm

anamm ben dereceye girmişim yaaa nasıl kaçırdım bu sevinci.
yenacım ellerine sağlık ne olur kusuruma bakmayın. hafta sonu kuzen düğünüvardı memleketten bütün sülale istanbula aktı bende cuma iş çıkışı beylikdüzüne gittim. çıkana kadar bakmaya calıştım ancak sonuçları göremedim.şimdi işe geldim ve sonuçları gördüm. ay sevindirik oldum...

hakkını helal et...

Kizlar herkese guzel ve eksili bir haftta diliyorum bu aralar isler yogun kafam hrp baska yrlerde oldugh icin cok az girebiliyorum hrpinizden ozur diliyorum o yuzden sizi cooook seviyorum hepiciginizi opuyorum

günaydın kız nasıl yani sen daha yenimi gördün şimdi nasıl gaza gelirsin tebrikler haydi kilolara savaş açalım

hoşgeldin cnm inş. hep birlikte vericez bu kiloları :)
ervam kuzunun doğum günü kutlu olsun cnm

merhaba güzeller,

yav bana nazar değdi hem iştahım koptu gitti, hem de masallah her yediğim yaradı. bu sabah 89 kilo olarak başladım haftaya. cumadan buyana 2.100 gr artmış kilom. çok kaçırdım valla ama haksızlık dimi 3 günde 2 kilo verilmiyor neden alınıyor. neyse inşallah bu hafta bu 2 kilodan kurtulur haftasonu da delirmem.
bir da nal gibi nazarlık takiim bari. hep o pazardakiler değirdi. öffffffffffffff. ya surda kaldı 15-20 kilo neden bu haller. offfffffffffff. bayaaa moralim bozuldu. motivasyonumda azaldı. amannn, şöyle 1 ay yesem eski tempomla heralde alıp oturacam 20-30 kilo. nasıl işse. 6 ay da ver 1 ay da al. offff. benim kaderim.

yrn öbür gün adet olmam lazım o yüzden ödem var bende dünden bu yana inş. cumaya kadar eksi görürüm şuanda artı 4-5 görüyorum o derece yani

neyse yılmak yok haziran ve temmuz ayında şuanda toplam 4 akraba artı 1 de en yakın arkadaşımın düğünü var hazirandada tatile gidicez inş. o zamana kadar iyi kötü gidecek bu kilolar:)

bu arada bugun itibari ile tatlı makarna pilav kesinlikle yemicem 1 hafta normalde yiyodum ama az yiyodum bakalım haftasonu spor yapamadım tabiki ama sabah topkapıdan indim yürüdüm şimdilik spor 30 dak. :)

herkese günaydın...

ben çok yorucu ve mutlu bir haftasonu geçirdim bütün ailem bir aradaydı veeeezayıflamışşın dediler baya fark olmuş dedileryaa ayayyy nasıl mutlu oldum anlatamam.ilk başladığımda buraya gelmeden önce 107 yi görmüştüm yaklaışık 10 kg vermiş oldum. nasıl motive ediyor insanı birde 70-80 arası olsam zaten uçarım diye düşünüyorum..

he tabi diyet yalan oldu da pek sayılmaz mutlu olduğumda pek yemek yemiyorum ben... sadece tatlıya ve dün geceki sıcak ekmeğe dayanamadım..
eşime yediririm

yena yavruna geçmişolsun..

beyzuş ablacım sendemi rahatsızsın çok geçmişolsun..

sinopeben çalışmadığım dönem heves etmiştim kendime ceyiz olarak boncuk işlemesi yapmıştım. benimki fransız tülü üzerine desenin aynısından işlemeydi. çok basit sırrı iplerin görünmemesi için küçücük boncuklar kullanıyorsun içinden geçiriyorsun. gerçi anlatmakla olmaz göstermkel lazım nerde oturuyordun sen

tabiki hafta sonu spor yapamdım hee cumartesi aralıksız 1 saat çemençe eşliğinde horonu saymazsak tabiki....

hepinizi çok seviyorum. inşallah güzel bir hafta olsun

cnmmm dönem dönem olur az mı kilo verdin bozma moralini bende 4-5 kilo fazla geliyorum bugun napalım azl ve al ver gidecek hepsi sonunda

cnmmm dönem dönem olur az mı kilo verdin bozma moralini bende 4-5 kilo fazla geliyorum bugun napalım azl ve al ver gidecek hepsi sonunda

ayşem sadece hafta sonunda 4 5 kilo alman mümkün değil ödem de vardır desek ama yine de çok büyük bir fark bu bence sen bunun nedenini bulunca bu işi çözeceksin canım

mutlucum sen de sıkma canını toparlarsın cumaya kadar malesef yedikmi hemn alıyoruz ama vermek o kadar kolay olmuyor kontrolu hiçbir zaman elden bırakmamamız lazım canım zor ama yapacağız

ayşecim bir ihtimal de tartın bozuk olabilir başka türlü aklım almıyo 5 kiloyu

cnm tartımın bozuk olma ihtimaline karşı 3 tartıda birden tartılıyorum ben işyerinde de 2 tartı artı evde bir tartı benim ödem işi çözülecek gibi değil bide adet olcam yrn çbür gün o yüzden böyle

evet canım gidecek. ne yapalım yemiyiveririz, yememem gerekiyormuş zaten doyana kadar. tıka basa dolma hissi sonrasında çok rahatsızlık verse de bazen insan bu hissi istiyor. ben 6 ay öncesine kadar her an bunu hissetmek istiyordum dolayısıyla hep açtım. elbette duygusal bir şey. yine bu duygu musallat oldu 1-2 haftadır. açımmmmmmmm. yani birsekil de açım. ama neyazıkki yemekle de geçmiyor anlık olarak unutsam bile. özetle bu açlığın, sonsuz açlığın nedenini bulamazsam fena.

buarada senin durumun çok farklı geliyor bana asuya katılıyorum. bir dr görmelisin bu konuda.

ah cnm ahh benim neler iç,n gitmem gerek dr.a ama gitmiyorum ihmalkarım bu konuda malesef bi de hastanenin içinde olunca sürekli böyle oluyo galiba ne bilim adet olım bi bakıcam inş. sürekli oturdugun içinde hareketsizlikten olabiliyo ödem

ayşe delirdin mi ailen de olan potansiyel hastalıkların farkındasın hala dr gitmeye üseniyorsun her 6 ay da bir check-up yaptırman gerekirken sen neler diyorsun. lütfen bak senin ablansak burda, kilo mühim ama önce kontrollerini yapman sart. zaten belki basit bir ilaç ile su takılan kiloların tık tık gidecek. lütfen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ah mutlum ah o midenin her an dolu olması isteği zaten bizi bu hale getirdi tokken bile yiyebiliyoruz malesef ama ben artık açken midem boşken daha mutlu oluyorum hem daha ince hissediyorum kendimi karnım şişince sanki bir sürü kiloyu geri almışım gibi geliyor bana ama yine de iştah açık hep atıştırma isteği var onu da hafif atlatıyorum işte bişeyleri öğrendik dengeliyoruz yürüyüş yapıyoruz
yürüyüşü asla bırakmamak lazım ben bunu bilir bunu söylerim vucut çalışır vaziyette oluyor aktif oluyor yesek bile daha çabuk öğütüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…