- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
günaydınnnnnnnnnn....
hayırlı sabahlar...hayırlı haftalar olsun herkese.......
ah mutlum ah o midenin her an dolu olması isteği zaten bizi bu hale getirdi tokken bile yiyebiliyoruz malesef ama ben artık açken midem boşken daha mutlu oluyorum hem daha ince hissediyorum kendimi karnım şişince sanki bir sürü kiloyu geri almışım gibi geliyor bana ama yine de iştah açık hep atıştırma isteği var onu da hafif atlatıyorum işte bişeyleri öğrendik dengeliyoruz yürüyüş yapıyoruz
yürüyüşü asla bırakmamak lazım ben bunu bilir bunu söylerim vucut çalışır vaziyette oluyor aktif oluyor yesek bile daha çabuk öğütüyor
ctesi pazar yürüyemedim ben o da çok rahatsız ediyor. yürüdükçe yürüyesim geliyor ama 2 gün araveriim sanki hiç yürümemişim gibi oluyor. cnm istemiyor. ama bu gün çıkıcam oğlanla.
ayşe delirdin mi ailen de olan potansiyel hastalıkların farkındasın hala dr gitmeye üseniyorsun her 6 ay da bir check-up yaptırman gerekirken sen neler diyorsun. lütfen bak senin ablansak burda, kilo mühim ama önce kontrollerini yapman sart. zaten belki basit bir ilaç ile su takılan kiloların tık tık gidecek. lütfen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm ince boncuklardan mı yoksa sadec uçlarında iri boncuk olanlardan mı ben iri boncukludan yapıyorum
yok canım kum ve boru boncuk deniyor örtünün her yeri boncukla yapılıyor, bu ara ona merak sardım aslında sadece vakit geçirmek için çok canım sıkılıyor ve bişilerin boşluğunu uğraşılarla doldurmaya çalışıyorum .. netten öğrendim yapılışını ama orta yuvarlağını bir türlü düzgün yapamıyorum onun için sormuştum ama kimse bilmiyor sanırım ...yine de teşekkürler...
Yaklasık 2 aylık bı aradan sonra mrb kızlar yavas yavas herseyı duzene sokmaya calıstım ama sanırım yarım yamalak oldu birini yaparken digerini boşkoydum 2 sene boslugumdan sonra okula geri döndüm ve bu arada diyeti salladm en son 90dım suan 92.6 fazla bi kayıbım yok bunada şükür 2 ayda verilir verilir azim olunca
herkese günaydın...
sinopeben çalışmadığım dönem heves etmiştim kendime ceyiz olarak boncuk işlemesi yapmıştım. benimki fransız tülü üzerine desenin aynısından işlemeydi. çok basit sırrı iplerin görünmemesi için küçücük boncuklar kullanıyorsun içinden geçiriyorsun. gerçi anlatmakla olmaz göstermkel lazım nerde oturuyordun sen
Günaydın
yok canım benimki ondan değil senin dediğini biliyorum ..benim dediğim de ipi boncuklardan geçirerek örtüyü tüm yapıyorsun.. yozgattayım ben canım ...
evet canım cumartesi çıktı sonuçlar çok şükür kötü bişey yok...sinir stres kesinlikle yasak...acillik olduğum zamanlar sinirsel mide spazmı geçirmişim...birde kronik gastrit teşhisi koydu...bir sürü ilaç verdi midedeki yarayı bir kapatalım ilaçlar bitince gel dedi....sanada hayırlı sabahlar hayırlı haftalar
sonuçların belli oldumu
Nasılsınız duygusal açlar...:79::79:
Bende 3 gün heyvan gibin yedimde yedim..vee yürümedim hiiç..
Olsun yaaa bunlarda olacak önemli olan devamlı olmaması...
Yağmurgözlü avatarındaki hatun çok hoş ama yaa..Bende aynısından olucam işte görürsün bak..:)
evet canım cumartesi çıktı sonuçlar çok şükür kötü bişey yok...sinir stres kesinlikle yasak...acillik olduğum zamanlar sinirsel mide spazmı geçirmişim...birde kronik gastrit teşhisi koydu...bir sürü ilaç verdi midedeki yarayı bir kapatalım ilaçlar bitince gel dedi....
dimi yaa bende hayranım o hatuna....seninde avatar pek hoşta ne yapsam benim bacak hayatta o kadar kalkmaz hiç denemeyeyim
geçmiş olsun canım sevindim önemli bişey olmamasına
sinir stres herşeyin sebebi zaten uzak durmak çok zor dikkat et kendine
bugün regl oldum kafamı taktığım bazı şeyler de var dolayısıyla hafiften buhranlardayım iştah açık maşallah şu bi kaç günü atlatmam lazım kazasız belasız
akşam yeğenim gidince atacam kendimi ankaranın caddelerine başka yolu yok
evet canım cumartesi çıktı sonuçlar çok şükür kötü bişey yok...sinir stres kesinlikle yasak...acillik olduğum zamanlar sinirsel mide spazmı geçirmişim...birde kronik gastrit teşhisi koydu...bir sürü ilaç verdi midedeki yarayı bir kapatalım ilaçlar bitince gel dedi....
dimi yaa bende hayranım o hatuna....seninde avatar pek hoşta ne yapsam benim bacak hayatta o kadar kalkmaz hiç denemeyeyim
bugün regl oldum kafamı taktığım bazı şeyler de var dolayısıyla hafiften buhranlardayım iştah açık maşallah şu bi kaç günü atlatmam lazım kazasız belasız
akşam yeğenim gidince atacam kendimi ankaranın caddelerine başka yolu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?