Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ctesi pazar yürüyemedim ben o da çok rahatsız ediyor. yürüdükçe yürüyesim geliyor ama 2 gün araveriim sanki hiç yürümemişim gibi oluyor. cnm istemiyor. ama bu gün çıkıcam oğlanla.

ctesi pazar yürüyemedim ben o da çok rahatsız ediyor. yürüdükçe yürüyesim geliyor ama 2 gün araveriim sanki hiç yürümemişim gibi oluyor. cnm istemiyor. ama bu gün çıkıcam oğlanla.

yürü canım rahatlarsın mutlaka arada oluyor çıkamıyorum ben de ama artık çıkmam iyice zorlaşacak yeğenim 6 da gidiyor saatşer alınınca hava kararmış oluyor artık leslieye de başlamam lazım aslında ben de yeğenimle çıkabilirim ama eşim gitsin sonra küçük kız öğlen yemeğe gelsin sonra yeğenim uyuyor e sonra kızlar sırayla okuldan geliyor derken saat 4 yemeklerini hazırla felan çıkmam çok zor yani

cnm 13 ekimde annemin kontrolü var onkolojide onu bi atlatalım hayırlısı ile bende başlıcam dr. işlerimi halletmeye daha fazla ertelemicem karnımı ovuşturdukça elimde tıkıl tıkıl şeyler geliyo yağ diyorum ama allah korusun tahlilleri yaptıralı 1 ay oldu zamanı geçti aslında yrn sabah aç karnına yaptırım iyi olur :) mutlummm ablam be seviyorum seni valla

günaydın herkeseee

semirannnnn seninle sohbet etmeyi özledim valla yaaa off bi an önce otursa şu düzenin de dönsen sen de aramıza eskisi gibi sık sık

pınarcımk hayırdr neden canın sıkkın ?

Nasılsınız duygusal açlar...:79::79:

Bende 3 gün heyvan gibin yedimde yedim..vee yürümedim hiiç..
Olsun yaaa bunlarda olacak önemli olan devamlı olmaması...

Yağmurgözlü avatarındaki hatun çok hoş ama yaa..Bende aynısından olucam işte görürsün bak..:)

Yaklasık 2 aylık bı aradan sonra mrb kızlar yavas yavas herseyı duzene sokmaya calıstım ama sanırım yarım yamalak oldu birini yaparken digerini boşkoydum 2 sene boslugumdan sonra okula geri döndüm ve bu arada diyeti salladm en son 90dım suan 92.6 fazla bi kayıbım yok bunada şükür 2 ayda verilir verilir azim olunca

hoşgeldin cnm en son bir sevgilin vardı falan diye hatırlıyorum ben sanki çok mutluydun yanlış hatırlamıyordurum inş.

sanada hayırlı sabahlar hayırlı haftalar
sonuçların belli oldumu
evet canım cumartesi çıktı sonuçlar çok şükür kötü bişey yok...sinir stres kesinlikle yasak...acillik olduğum zamanlar sinirsel mide spazmı geçirmişim...birde kronik gastrit teşhisi koydu...bir sürü ilaç verdi midedeki yarayı bir kapatalım ilaçlar bitince gel dedi....

dimi yaa bende hayranım o hatuna....seninde avatar pek hoşta ne yapsam benim bacak hayatta o kadar kalkmaz hiç denemeyeyim

geçmiş olsun canım sevindim önemli bişey olmamasına
sinir stres herşeyin sebebi zaten uzak durmak çok zor dikkat et kendine

bugün regl oldum kafamı taktığım bazı şeyler de var dolayısıyla hafiften buhranlardayım iştah açık maşallah şu bi kaç günü atlatmam lazım kazasız belasız
akşam yeğenim gidince atacam kendimi ankaranın caddelerine başka yolu yok

canım benim anlamadığım milletin canı sıkkın olduğunda iştahı kapanır bizim tam tersi oluyor en azından kendi adıma diyeyim üzüntülü sıkıntılı olduğumda doymak bilmiyorum....

o kadar mide rahatsızlığı çektim iştahımda bir azalma olsa ya.....)) ciğerci kedisi gibi gözüm hep yemeklerdeydi...:)))))

hele regl olduysam nutella kavanozuna dalmak istiyorum....:)))
tatlı krizine tarçınlı yoğurt veya süt birebir...:))

Son düzenleme:

Muzır şeyler düşünme kazdağlısı..bikerem onlar tango dansı yapıyorlar..

midene çok sevindim..Sende rahatlamışsındır...

asu'cum çık çabuk o buhrandan...Yıpratmaktan ve kilo almaktan başka bir işe yaramıyor...
Muhtemelen reglin etkiside var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…