Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ev şu an darmadağın,heryer, heryerde..
Sabahtan beri yaptığım tek şey buzdolabını silmek onun dışında hiç bir şey yapamadım..birde kızıma yemek hazırladım ..

NAsıl bir miskinlik elimi kaldıramıyorum.. haftasonu şişliğim hala duruyor midem daşşş yemişim gibi rahatsız..

Oğlum bu aralar sürekli fotoğraf çekiyor..:) Geçenlerde babası resmini çekiyordu sonra elinden aldı babasının bende çekicem diye..Öğrettik nasıl olucağını şimdilerde sürekli makinayla oyalanıyor..herşeyi ama herşeyi çekiyor ayaklarıı,ellerini,oyuncaklarını,Tv.de beğendiği çizgi kahramanları. çokta iyi resmediyor.:)

Bu sabah tuvaletteyim geldi anne poz ver dedi.bi dakka dur dememi dinlemeden beni o halde çekti..Klozette oturmuş vaziyette..
Ay ne kötü daha bi şişko görünüyorum feci katkatlar var..

Son düzenleme:
Yemekten geldim
ne yediğime gelince

4 adet ızgara köfte yanında pilav ve patates kızartması vardı ama yemedim direk arkadaşın tabağına pasladım sipariş verirken yanına koymayın dedim ama koymuşlardı

mevsim slata yedim 1 tabak
1 dilim kepek ekmek yedim

herkes dondurmalı kazandibi şekerpare kabak tatlısı yerken ben açık 1 bardak çay içtim çok şükür kendime hakim olabildim :)

sabah ki menüm
salatalık domates beyaz peynir ve
yrm sandeviç ekmeği kepekli
yarım bardakta kefir içtim :))

ayşecim tebrik ediyorum seni menün çok güzel olmuş. bak canım haftasonu düğünümüz vardı bütün sülale burdaydı beni 3 ay önce görmüşlerdi. incelmişsin baya fark var dediler.çok motive ediyor hee kaçırmadımmı evet kaçırdım ama şimdi devam ediyorum...bak sana hep sölüyorum 90 altını bir görelim daha daa iyi olacak...sende verip öle çıkarsan karşılarına tepkiler çok hoşuna gidecek..

slam kızlar sabah kahvaltımı yaptım kızlarla 1 dlm yumurtalı ekmek yedim adetim bugün her yanım ağrıyo öğlende birazcık kızımın artakalan makarnasından yedim çok tatlı istiyorum çokkkk dolapta albeniler var her açışımda bağrıyo albeni ye beni diye ama napcam bu kapanmak bilmeyen iştahımla bilmem her boş anımda yemek yapmak geliyo aklıma yada bişeyler yemek off yaza verilecek 15 kilom var ve ben hala yerinde sayıyorum malesef

Son düzenleme:

aynen valla ben de doğdum doğalı yiyorum gr gerileme yok 2. çocuk ayaklansın verirsin dediler nerde benim çocukları gören bizim evde kıtlı var zannediyo beni gören sebebini anlıyo:)

geçen büyük kıza hadiye hadiye yavrum diyorum okula geç kalacan diye bane ne dese beğenirsiniz hanım hıııı yiyim yiyimde senin gibimi olayım anne demezmi ölürmüsün üldürürmüsün ayy ne ağrıma gitti varya utanmasam ağlıcaktım he bu çocuklar Adamı suya götürür susuz getirir vallahi

saol cnm teşekkür ederim bende inanıyorum şu 9dan bi kurtulsam süper olacak ama yok neyse olacak olacak olacak başka yolu yok :)

Muzır şeyler düşünme kazdağlısı..bikerem onlar tango dansı yapıyorlar..

midene çok sevindim..Sende rahatlamışsındır...

kimmm benmii...muzır mıhiçte bilelatin danslarına bayılıyorum..imkanım olsa öğrenmek isterim ama bu cüsseyle imkansız...

kazdağlısına kurabiye yolladım...ofisteki kızlar tarifini istemişler...:)))))

Son düzenleme:

aynen öyle canım...çok bilmişler...benimde yeğenim öyle 8 yaşında zayıf ama azcık fazla yese göbeğim çıktı hemen vermem lazım deyip spor adı altında kendince hareketler falan yapıyor...
kendimizden hariç çocukların psikolojisini de bozuyoruz.....((((

o çözümleri biliyorum ama lokum ve çikolata varken pek cazip gelmiyor nedense

asu'cum çık çabuk o buhrandan...Yıpratmaktan ve kilo almaktan başka bir işe yaramıyor...
Muhtemelen reglin etkiside var..

reglin etkisi var kesin ama haklı sebeplerim de var neyse geçer inş bikaç güne çıkarım
yeğenim uyuyunca hem yemeyim hem de kafam dağılsın mutluluk hormonlarım artsın diye leslie 5 mile niyetlendim 3.milde uyandı
şimdi meyvesini yedirdim azcık dışarı çıkacağız ikimize de iyi gelir

asumanzeynep arkadaşım sen ne yaptın böyle ya ne kadar yazıflamışsın tüüütüüütüü maşallah ne yaptın cnm ne kaarda verdn kilolrrı :)

slm kizlar neler oluyor bize kursun döktürmemiz lazim kanimca hepimiz dagilmisiz bende hafta sonu kacirdim cok
bu gün iyi basladim insallah böle devam eder sabah kizimla tempolu 80dakk yürüdüm +170toplam 250dakkk

:2:valla ayscim babma miras kalmisti dedemden oturdugumuz ev o davalik halamlarla da ondan beynim kazan gibi karisik mesele sen ne yapiyon emir nasil

Mutlu benide listeye ekermisin 200 dk sporum var bildirim yamamistim cnm bu arada ellerinize sagik listeler icin

allah yardımcınız olsun cnm zor işler miras işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…