ayşecim tebrik ediyorum seni menün çok güzel olmuş. bak canım haftasonu düğünümüz vardı bütün sülale burdaydı beni 3 ay önce görmüşlerdi. incelmişsin baya fark var dediler.çok motive ediyor hee kaçırmadımmı evet kaçırdım ama şimdi devam ediyorum...bak sana hep sölüyorum 90 altını bir görelim daha daa iyi olacak...sende verip öle çıkarsan karşılarına tepkiler çok hoşuna gidecek..Yemekten geldim
ne yediğime gelince
4 adet ızgara köfte yanında pilav ve patates kızartması vardı ama yemedim direk arkadaşın tabağına pasladım sipariş verirken yanına koymayın dedim ama koymuşlardı
mevsim slata yedim 1 tabak
1 dilim kepek ekmek yedim
herkes dondurmalı kazandibi şekerpare kabak tatlısı yerken ben açık 1 bardak çay içtim çok şükür kendime hakim olabildim :)
sabah ki menüm
salatalık domates beyaz peynir ve
yrm sandeviç ekmeği kepekli
yarım bardakta kefir içtim :))
günaydın herkeseee
cnm ince boncuklardan mı yoksa sadec uçlarında iri boncuk olanlardan mı ben iri boncukludan yapıyorum
yok canım kum ve boru boncuk deniyor örtünün her yeri boncukla yapılıyor, bu ara ona merak sardım aslında sadece vakit geçirmek için çok canım sıkılıyor ve bişilerin boşluğunu uğraşılarla doldurmaya çalışıyorum .. netten öğrendim yapılışını ama orta yuvarlağını bir türlü düzgün yapamıyorum onun için sormuştum ama kimse bilmiyor sanırım ...yine de teşekkürler...
cnm nete kasnak işi yaz çıkıyor ben ondan yapıyorumm
Yaklasık 2 aylık bı aradan sonra mrb kızlar yavas yavas herseyı duzene sokmaya calıstım ama sanırım yarım yamalak oldu birini yaparken digerini boşkoydum 2 sene boslugumdan sonra okula geri döndüm ve bu arada diyeti salladm en son 90dım suan 92.6 fazla bi kayıbım yok bunada şükür 2 ayda verilir verilir azim olunca
hoş geldın nerelerdesın ..
Oğlum bu aralar sürekli fotoğraf çekiyor..:) Geçenlerde babası resmini çekiyordu sonra elinden aldı babasının bende çekicem diye..Öğrettik nasıl olucağını şimdilerde sürekli makinayla oyalanıyor..herşeyi ama herşeyi çekiyor ayaklarıı,ellerini,oyuncaklarını,Tv.de beğendiği çizgi kahramanları. çokta iyi resmediyor.:)
Allah ıyılınızı versınn ana ogul
evet oturarak fotoğraf cekınmıyorum hıçç oldugumdanda şişko cıkıyorumm şahsenn kat kat
canım benim anlamadığım milletin canı sıkkın olduğunda iştahı kapanır bizim tam tersi oluyor en azından kendi adıma diyeyim üzüntülü sıkıntılı olduğumda doymak bilmiyorum....
o kadar mide rahatsızlığı çektim iştahımda bir azalma olsa ya.....)) ciğerci kedisi gibi gözüm hep yemeklerdeydi...:)))))
hele regl olduysam nutella kavanozuna dalmak istiyorum....:)))
tatlı krizine tarçınlı yoğurt veya süt birebir...:))
ayşecim tebrik ediyorum seni menün çok güzel olmuş. bak canım haftasonu düğünümüz vardı bütün sülale burdaydı beni 3 ay önce görmüşlerdi. incelmişsin baya fark var dediler.çok motive ediyor hee kaçırmadımmı evet kaçırdım ama şimdi devam ediyorum...bak sana hep sölüyorum 90 altını bir görelim daha daa iyi olacak...sende verip öle çıkarsan karşılarına tepkiler çok hoşuna gidecek..
Muzır şeyler düşünme kazdağlısı..bikerem onlar tango dansı yapıyorlar..
midene çok sevindim..Sende rahatlamışsındır...
aynen valla ben de doğdum doğalı yiyorum gr gerileme yok 2. çocuk ayaklansın verirsin dediler nerde benim çocukları gören bizim evde kıtlı var zannediyo beni gören sebebini anlıyo:)
geçen büyük kıza hadiye hadiye yavrum diyorum okula geç kalacan diye bane ne dese beğenirsiniz hanım hıııı yiyim yiyimde senin gibimi olayım anne demezmi ölürmüsün üldürürmüsün ayy ne ağrıma gitti varya utanmasam ağlıcaktım he bu çocuklar Adamı suya götürür susuz getirir vallahi
o çözümleri biliyorum ama lokum ve çikolata varken pek cazip gelmiyor nedensecanım benim anlamadığım milletin canı sıkkın olduğunda iştahı kapanır bizim tam tersi oluyor en azından kendi adıma diyeyim üzüntülü sıkıntılı olduğumda doymak bilmiyorum....
o kadar mide rahatsızlığı çektim iştahımda bir azalma olsa ya.....)) ciğerci kedisi gibi gözüm hep yemeklerdeydi...:)))))
hele regl olduysam nutella kavanozuna dalmak istiyorum....:)))
tatlı krizine tarçınlı yoğurt veya süt birebir...:))
asu'cum çık çabuk o buhrandan...Yıpratmaktan ve kilo almaktan başka bir işe yaramıyor...
Muhtemelen reglin etkiside var..
o çözümleri biliyorum ama lokum ve çikolata varken pek cazip gelmiyor nedense
reglin etkisi var kesin ama haklı sebeplerim de var neyse geçer inş bikaç güne çıkarım
yeğenim uyuyunca hem yemeyim hem de kafam dağılsın mutluluk hormonlarım artsın diye leslie 5 mile niyetlendim 3.milde uyandı
şimdi meyvesini yedirdim azcık dışarı çıkacağız ikimize de iyi gelir
son 25 dakika servise gitsem de uyusam bi ahh ne gzl olur :)
:2:valla ayscim babma miras kalmisti dedemden oturdugumuz ev o davalik halamlarla da ondan beynim kazan gibi karisik mesele sen ne yapiyon emir nasil
Mutlu benide listeye ekermisin 200 dk sporum var bildirim yamamistim cnm bu arada ellerinize sagik listeler icin
hadi az kaldı birazdan 4 olur. yürüyüşü atlama sakın.
asumanzeynep arkadaşım sen ne yaptın böyle ya ne kadar yazıflamışsın tüüütüüütüü maşallah ne yaptın cnm ne kaarda verdn kilolrrı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?