Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabahtan beri sayfa açık güya ama bi türlü tam olarak okuyamadım kapatayım bari en iyisi...hadi hoşçakalın ...

Sabahtan beri sayfa açık güya ama bi türlü tam olarak okuyamadım kapatayım bari en iyisi...hadi hoşçakalın ...

hoşbulduk canım. teşekkür ederim, ayşecikte sizi seviyor geçen hafta hastanedeydik ayşe sağolsun bize çok yardımcı oldu, benim küçük ayşemde eve gelince onu anlattı hep. inşallah bir an önce düzelir çok üzülüyorum hele küçük çocuğa diyet yaptırmak gerçekten çok zormuş.
:

ayşebru hoşgeldin kh diyetinden tanıyorum seni banu ameliyat olduğunu söylemişti şaşıp kalmıştım zararını duyunca iyisindir inşallah

merhaba canım bende seni ordan tanıdım. aslında karbonhidrat diyetiyle ben çok güzel kilo vermiştim hemde verdiğimin daha fazlası ince görünüyordum. doktor bu diyetle safra keseni mahvetmişsin dedi. zor bir ameliyat geçirdim ama iyim şimdi çok şükür. şimdi ara ara düşünüyorum safra kesem nasılsa yok artık tekrar karbonhidrat diyetimi yapsam diye ama doktora sorup öyle başlarım şimdilik normal diyet yapmaya başladım.

bu arada şöyle bir eskileri okudum kızlar inanılmaz güzel kilolar vermişsiniz. süpersiniz hepiniz. bu kadar kiloları veren geri kalanlarıda verir inanıyorum. bende yazdıklarınızı ve çizelgelerinizdeki rakamları görünce çok heyecanlandıml. yok yok bende kesinlikle bırakmıycam diyetimi inşallah benim çizelgemde sizlerinki gibi olacak.

bende sabahtan yediklerimi yazıyım

sabah 2 karper peynir 2 küçük parça kaşar peyniri 2 dilim kepek ekmeği domates çay

öğle 1 tabak mercimek çorbası 1.5 dilim kepek ekmeği

birazdan yeşil çay içicem.

bu arada ayşecim sen su tutuyorum diye yazmışsın yeşil çay çok iyi geliyor ben denedim ve faydasını çok gördüm. günde 2 3 fincan içebiliyorsan iç farkı göreceksin.

hoşgeldinizzzzzbende safra kesesi ameliyatı oldum...çıkan taşları görünce inanamamıştım bunlar benden mi çıktı demiştim...[/QUOTE]

hoşbulduk canım, benden 9 misket büyüklüğünde siyah taş yüzlerce küçük taş ve iltihap çıkmış, korkunçtu ameliyatım 3,5 saat sürdü. sanada çok geçmiş olsun,
şimdi nasılsın bir şikayetin var mı? mesela benim zaman zaman mide bulantılarım oluyor. bir de safra kesemin olduğu yerde ara ara ağrılar oluyor.

hoşgeldinizzzzzbende safra kesesi ameliyatı oldum...çıkan taşları görünce inanamamıştım bunlar benden mi çıktı demiştim...

hoşbulduk canım, benden 9 misket büyüklüğünde siyah taş yüzlerce küçük taş ve iltihap çıkmış, korkunçtu ameliyatım 3,5 saat sürdü. sanada çok geçmiş olsun,
şimdi nasılsın bir şikayetin var mı? mesela benim zaman zaman mide bulantılarım oluyor. bir de safra kesemin olduğu yerde ara ara ağrılar oluyor.[/QUOTE]

çok geçmiş olsun...çok şükür benim ameliyatla ilgili bir şikayetim yok...aksine çok iyiyim .o berbat ağrıyı çekmektense iyiki ameliyat oldum diyorum...

zaten ameliyata çok acil karar verildi...ben acillerde sancıdan kıvranıyorum iğne serum eve gönderiyolar bir sene çektim...
hiçbir doktorda bunu araştıralım neden ağrıyor diye bir tetkik yapmadı...
en son gittiğim özel hast acilindeki doktordan Allah razı olsun bir ultrason çektirdi herşey ortaya çıktı taş safra kanalını tıkamış...sarılıktan ölebilirmişim...

hepinize merhaba :) ben iyiyim. tam gaz çalışmaya devam. akşam nasıl oluyor işler nasıl yetişiyor yetişmiyor hiç anlamıyorum ama hepinizi cok özlüyorum. kilo durumlarım biraz garip bu hafta sonuna kadar regl olacagım. gectigimiz cuma cumartesi pazar felaket kacamaklı gecti. ama enteresan bir sekilde kilom 87 lerde seyrediyor :) regl muhabbetinden yakında siserim kesin. gecmiş olsun ameliyat olanlar var rahatsız olanlar kendinize dikkat edin anacım valla fena oluyor hastalık yaa. Allah ellerine düşürmesin onlarsızda bırakmasın dediğim yerdir hastaneler. hepinizi cok öpüyorum :)

Beyza'cım tüyolar süper, su ve tatlı tavsiyelerine kesin uyarım, çorbayla pek aram yok. Çok abartmayacağımı düşünüyorum ama oralara kadar gidip pizza, makarino, deniz ürünleri yemeden de dönmem herhalde :) Eşimle paylaşmak da güzel fikir, porsiyonları abartmamış olurum en azından :)
........İyi tatiller canım istediğini ye iç insanlar pişman olmadan yerlerse kilo yapmazmış sende çokk abartmadan tatilinin tadını çıkar çocukların zaten en güvendiğin yerde.

..... iyi tatiller.....

.....Umutttt çum iyi tatiller,iyi dinlenmeler..

Sağolun kızlar, çok tatlısınız
slm kizlar neler oluyor bize kursun döktürmemiz lazim kanimca hepimiz dagilmisiz bende hafta sonu kacirdim cok
bu gün iyi basladim insallah böle devam eder sabah kizimla tempolu 80dakk yürüdüm +170toplam 250dakkk
Evet bu hafta neden böyle oldu? Eski bir iş arkadaşımın, "Maşallah dediğimiz kırk gün yaşamıyor" diye bir lafı vardı. Ben de öyle hissettim yazıları okuyunca, halbuki bu hafta verilen kiloları görünce sevinmiş, "ooh be" demiştim. Motivasyon açısından genel gidiş benim için çok önemli. O yüzden şimdi koccamaaaan bir nazar boncuğu koyuyorum, herkes tıkır tıkır vermeye devam etsin inşallah.

Eklentiler

• $nazar.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 37
nazar değmiştir oku eindeokusun

spor konususnda nabzını hızlandıracak spor yapman lazım nabzın hızlanmalıkı yağ yakasın en önemlisi o
nabzın hızlanmadan istersen 1 saat yap fayda etmez

aman allahım
ben delirirdim sanırım
dikat ediyorum ama o konuda benim aklım çıkıyor

o kadar almış olamazsın ama şişkinlik olabilir
ama bu aralar fazla kaçırıyorsun
bak dikkat et
vermek zor ama almak kolay

aman hemen yap kontrolünü aksatma

hoşgeldin

geçmiş olsun kardeşimde aynı şeyi yaşadı ilaçlarla hemen atlattı

benim kız da aynı elinde makina herşeyi çekiyor

öğlen ekemk az olmuş
bravo dayanıp o yemekeleri yemediğin için

öğlen çok az olmuş
çorba 1 dilim ekemk demek zaten yani sadece 2.5 dilim ekemek yemişsin
hani salata
hani yoğurt
hani et yada sebze yemeği

bugün 40dk leslie 80dk yürüyüş yaptım yarısı yokuş yukarı inşallah dünden beri yediğim lokumlar ve bugün yediğim hoşbeş gofretler erimiş gitmiştir

umutcum iyi tatilller canım tadını çıkar ben senin kaçamakları abartmayacağına inanıyorum

erimiştir cnm bu gün 120dakkk yapmissin masallahhhhh

Herkeseeeeeeeeeee hayırlııııııı akşamlarrrrrrrrrrrrr

Kızlar bugün süper bir gün geçirdim
Gece 3de uyumama rağmen sabah 8 buçukta uyandım ve hazır küçük kuzucuğum uyurken evimi bir güzel toparladım, çamaşırımı yıkayıp astım, bulaşık makinamı boşaltıp tekrar bir iki yıkanacakları dizdim, tezgahımı bir güzel temizledim sonra üzerine rahat rahat güzel bir kahvaltı ettim.

Kahvaltı;
( Yarım saat öncesinde 1 su bardağı kiraz sapı suyu )

1,5 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1,5 kk beyaz Peynir
4-5 adet çeviz
1 bardak limonlu naneli yeşil çay
Bol su

Kahvaltıdan yarım saat sonra ( o arada kızımla ilgilendim kahvaltı bez ve giyim ) karşı komşumu spor için çağırdım.
Birlikte tammmmmm 40 dakka yüksek tempoda spor yaptık ve ben resmen üzerime bir kova su dökülmüş gibi terledim
Bir güzel duşumu aldım çat kapı gelen kuzenle şekersiz bir nescafe içtim üzerine
İki saat sonrada eşimin halasıda gelince 2 bardak şekersiz çay ( açık )

Akşam;
1 Dilim Ekmek
7-8 yk çok az zeytinyağlı ( tuzsuz ) patlıycan
3 -4 çatal turşu
1 bardak ayran

Bence çok iyi bir gün geçirdim siz ne dersiniz? :44:

Dediğin çok mantıklı o yüzden süreyi çok fazla uzatmıycam ama tempoyu artırmaya karar verdim yani beni daha çok terletecek sporlara yönelicem

Güzelim akşam akşam ne güldürdün beni
SEn çok yaşa emi.....
İnşallah hepimiz o avartardaki hatun gibi fıstık oluruz. Benim zaten tek hayalim eski formuma kavuşursam şöyle güzel uzun ama omuzlar hafif açık beyaz bir elbise almak. Hani genelde bodrumda tatil yapanlar çok tercih eder ya o tip

Ablaların güzeli sonuçlarının temiz cıkmasına çooook sevindim. İnşallah o ilaçlar sayesinde o yarada en kısa zamanda yok olucaktır.
Kendine çooooook iyi bak daha bir ara kahve içicez senle
öpüyorum seni kocaman

Ay ne güldüm bu akşam yaaa
Bende genelde tuvaletteyken küçük kızım hemen gelir anne cişşş der büyüğüde onu almaya gelir kapının ağzına oturur laf yetiştirmeye başlar bende derim aaaa kızım ne duruyorsun üst ve alt komşuyuda çağırda tam olsun diyorumda anlıyor kızım çıkıyyor
Bir de bir keresinde hayatımda ilk kez kVye kızdığım bir gün bira içicem diye tuturduğumda 2 bira içip sarhoş olduğumda da eşim benim o halimi çekmiş delü sonra bir baktım ben klozette oturup çıldırmış gibi katıla katıla gülüyorum
Tabi görüntü dediğin gibi kat kat viyanetta gibi anında sildim tabi ne olur ne olmaz cebi çaldırır yada başkası kurçalarda görürse diye
O gün eşim bir daha sana bira falan yok demişti

Şimdikilerde dil pabuç kadar valla. Benimde büyüğü bıraksam devamlı yiyecek küçüğünde peşinde koşuyorum ula yesene diye
Büyüğüne yeme valla sonra benim gibi çekersin diyorum diğerinede kaşık suratlı biraz daha yesen ölürmüsün diyorum Büyüğü hemen diyor evlat ayırıyorsun bana bir kere olsun ye demedin diye anam sanada ye diyorum ama arkasına me ekinide fazladan koyuyorum diye

nazar değmiştir oku eindeokusun

spor konususnda nabzını hızlandıracak spor yapman lazım nabzın hızlanmalıkı yağ yakasın en önemlisi o
nabzın hızlanmadan istersen 1 saat yap fayda etmez

İşte bende o yüzden 3.cü vitese takmaya karar verdim
Koşubandında yavaş başlayıp hızımı dayanabileceğim kadar yükselttim ama koşmadım tabiki.
Kondisyon bisikletine bindim akabinde onda da arada oturarak aradada ayakta hızlı bir şekilde bindim.
İnşallah böyle devam edersem cuma günü karşılığını alıcağım Allahın izniyle

Ervammmm canım geç oldu biraz ama kuzucuğunun yeni yaşı hayırlı olsun. Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi bir an önce nasip etsin sizlere ve sağlıklı nice seneler ....

Umutttt sanada şimdiden iyi tatiller. Çok güzel vakit geçirmeni ve çok daha dinç dönmeni umarım

Son düzenleme:

mutluu evet ya nedir bu bilmem ben diyet modunda falan değilim diyorumm ben değilim ama ne diyetisyeni bırakcam ne de burayı yapmıyorum ole boş boş ileriliyorum diyetisyene gittim 90.100 olmuşum 89.600 düm onda geçen hafta bişi demiyor bırakmayacaksın dedi bu halin bile güzel dedi ama vermem gereken bir 20 kilom var diyet modum gelene kadar koruma yapmalıyım annem gelirse biraz daha düzene girerim diye umut ediyorumm yalnızlıktan sıkıldıkça bişiler yiyorum abartmıyorum ama hiç yemiyordum yememem gerekiyordu neyse gelecek geri gelmeliiiiiiiii

geçmiş olsun kardeşimde aynı şeyi yaşadı ilaçlarla hemen atlattı
teşekkür ederim inş çabuk geçer

canımmm bende seni çokkk öpüyorum...kahve için haftasonları müsaitim cumartesi çalışmıyorum...

Son düzenleme:
canımmm bende seni çokkk öpüyorum...kahve için haftasonları müsaitim cumartesi çalışmıyorum...

O zaman bir hafta sonu buluşalım canım
Önümüzdeki cumartesi işim olmasa hemen derdim de bakalım bir ara ayarlıyalım :122: :122:
Senle oturup şöyle güzel güzel sohbet etmek isterim hem o gün resimde çekiliriz nanak nanağa

çok geçmiş olsun...çok şükür benim ameliyatla ilgili bir şikayetim yok...aksine çok iyiyim .o berbat ağrıyı çekmektense iyiki ameliyat oldum diyorum...

zaten ameliyata çok acil karar verildi...ben acillerde sancıdan kıvranıyorum iğne serum eve gönderiyolar bir sene çektim...
hiçbir doktorda bunu araştıralım neden ağrıyor diye bir tetkik yapmadı...
en son gittiğim özel hast acilindeki doktordan Allah razı olsun bir ultrason çektirdi herşey ortaya çıktı taş safra kanalını tıkamış...sarılıktan ölebilirmişim...
[/QUOTE]

çok geçmiş olsun allah korumuş gerçekten. her hastaneye güven olmuyor valla. bende çok uzun süre ağrılar çektim. ağrısıda öyle kötü ve dayanılmaz oluyor ki allahım düşmanıma vermesin. son gittiğim hastanede çekilen ultrasonda safra kesesi normal boyutlarda çıktı doktor safra kesesinde bişey yok taş var ama midenizin duvarında bişey var onu gösterin kötü bi şey olabilir dedi. meğer o gördüğü benim iltihaplanıp büyüyen sonrada mideye yapışan safra kesemmiş. ameliyatım çok zor geçti sonrada 1 ay ağrılar çektim. şimdi istediğimi yiyebiliyor olmak çok güzel. ara sıra olan bulantılar da artık ne diyim olsun
öğlen çok az olmuş
çorba 1 dilim ekemk demek zaten yani sadece 2.5 dilim ekemek yemişsin
hani salata
hani yoğurt
hani et yada sebze yemeği

evet farkındayım ama fırsat bulup salata yapamadım. ama akşam sebze yemeği ve yoğurt yedim telafi ettim onu biraz. gerçi sadece çorba içmeme rağmen hiç acıkmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…