hoşbulduk canım. teşekkür ederim, ayşecikte sizi seviyor geçen hafta hastanedeydik ayşe sağolsun bize çok yardımcı oldu, benim küçük ayşemde eve gelince onu anlattı hep. inşallah bir an önce düzelir çok üzülüyorum hele küçük çocuğa diyet yaptırmak gerçekten çok zormuş.Ahahaha ablan senin kartvizitinle gelirse olur..
hani olur yaa bazı önemli kişilerin kartıyla giderler bir yere uzatırlar kartviziti üzerindede şöyle yazıyordur..''yakınimdir'':))
Hoşgeldin banunun ablası..Bu arada geçmiş olsun.. ayşeciği topikçe seviyor ve merak ediyoruz..İnşallah kısa sürede herşey yoluna girer..
:
ayşebru hoşgeldin kh diyetinden tanıyorum seni banu ameliyat olduğunu söylemişti şaşıp kalmıştım zararını duyunca iyisindir inşallah
hoşgeldin cnm inş. hep birlikte vericez bu kiloları :)
hoşbulduk canım inşallah bende uzun bir aradan sonra tekrar başlamaya karar verdim kızımla diyet yapıp zayıflarız inşallah. bu arada sanada nasıl teşekkür etsem az inan. hele psikolog konusunda minnettarım diyebilirim. çarşamba günü saat 1 de randevumuz var. uğrarım yanına canım.
hoşbulduk canım. teşekkür ederim, ayşecikte sizi seviyor geçen hafta hastanedeydik ayşe sağolsun bize çok yardımcı oldu, benim küçük ayşemde eve gelince onu anlattı hep. inşallah bir an önce düzelir çok üzülüyorum hele küçük çocuğa diyet yaptırmak gerçekten çok zormuş.
merhaba canım bende seni ordan tanıdım. aslında karbonhidrat diyetiyle ben çok güzel kilo vermiştim hemde verdiğimin daha fazlası ince görünüyordum. doktor bu diyetle safra keseni mahvetmişsin dedi. zor bir ameliyat geçirdim ama iyim şimdi çok şükür. şimdi ara ara düşünüyorum safra kesem nasılsa yok artık tekrar karbonhidrat diyetimi yapsam diye ama doktora sorup öyle başlarım şimdilik normal diyet yapmaya başladım.
hoşgeldinizzzzzhoşgeldin cnm inş. hep birlikte vericez bu kiloları :)
hoşbulduk canım inşallah bende uzun bir aradan sonra tekrar başlamaya karar verdim kızımla diyet yapıp zayıflarız inşallah. bu arada sanada nasıl teşekkür etsem az inan. hele psikolog konusunda minnettarım diyebilirim. çarşamba günü saat 1 de randevumuz var. uğrarım yanına canım.bende safra kesesi ameliyatı oldum...çıkan taşları görünce inanamamıştım bunlar benden mi çıktı demiştim...
hoşgeldinizzzzzbende safra kesesi ameliyatı oldum...çıkan taşları görünce inanamamıştım bunlar benden mi çıktı demiştim...
Beyza'cım tüyolar süper, su ve tatlı tavsiyelerine kesin uyarım, çorbayla pek aram yok. Çok abartmayacağımı düşünüyorum ama oralara kadar gidip pizza, makarino, deniz ürünleri yemeden de dönmem herhalde :) Eşimle paylaşmak da güzel fikir, porsiyonları abartmamış olurum en azından :)Umutcum hadi iyi eglenceler bakalim.
Tuyolari verelim, ise yararsa yarar yaramazsa da koyver gitsin. 10 senede aldigin kiloyu tatilde kisarak vermiycen zaten...
Yemege oturdugunda 2 bardak su ic. Her zaman salatayla, varsa ustune corbayla basla. Tatli olarak sadece dondurma ye. Onu da cikolata filan degil, sade yemeye calis. Ozel ve guzel herseyden tat ama esinin tabagindan tat, kendine siparis etme.
Ama dedim ya yersen de canin sagolsun...
........İyi tatiller canım istediğini ye iç insanlar pişman olmadan yerlerse kilo yapmazmış sende çokk abartmadan tatilinin tadını çıkar çocukların zaten en güvendiğin yerde.
..... iyi tatiller.....
.....Umutttt çum iyi tatiller,iyi dinlenmeler..
Evet bu hafta neden böyle oldu? Eski bir iş arkadaşımın, "Maşallah dediğimiz kırk gün yaşamıyor" diye bir lafı vardı. Ben de öyle hissettim yazıları okuyunca, halbuki bu hafta verilen kiloları görünce sevinmiş, "ooh be" demiştim. Motivasyon açısından genel gidiş benim için çok önemli. O yüzden şimdi koccamaaaan bir nazar boncuğu koyuyorum, herkes tıkır tıkır vermeye devam etsin inşallah.slm kizlar neler oluyor bize kursun döktürmemiz lazim kanimca hepimiz dagilmisiz bende hafta sonu kacirdim cok
bu gün iyi basladim insallah böle devam eder sabah kizimla tempolu 80dakk yürüdüm +170toplam 250dakkk
nazar değmiştir oku eindeokusunHerkese hayırlı geceler demek için uğradım ama bakıyorum kimsecikler yok
Dün eski komşumdaki mevlüde gittim ama gittiğime bin pişman oldum çünkü inanılmaz kalabalıktı.
Belki aranızda inanmayanlar vardır ama ben negativliği anında hissediyorum girdiğim ortamda ve maalesef ne zaman öyle bir ortama girmek zorunda kalırsam eve gelince resmen halsizlikten kımıldayamaz hale geliyorum.
Mevlütte bir kaç benim deyimimle '' kem gözlü'' vardı, birde çıkışta KPye uğradım tabi yine KVnin yüzüne bile bakmadım değil konuşmak oradada gerildim tabi.
Eve gelir gelmez kendimi yatağa zor attım ve baş ağrısıyla saatlerce kıvrandım.
Bugün evi biraz temizledim ve dünüde boş geçirdiğim için kendime çooook kızdım.
Eğer kendimi toparlamazsam şu lanet kilolardan kurtulamayacağım açıkca ortada sonuçta.
Sırf beni spor yapmaya zorlasın ve biraz daha kondisyonum artsın diye komşu Ablama ne olur beni gerekirse azarla ama şu spor işini 30 dakkadan fazlaya cıkarmam ve düzenli yapmam için bana yardım et dedim.
Kendin kaşındın bundan sonra her gün sana geliyorum ve 1 saat birlikte spor yapıyoruz öbür türlü kurtulamazsın dedi.
Dışarı cıkamadığımız günlerde evde yapıcağız.
Biliyorum daha evvelde başlıycağız demiştim ama işte sabah erken evden cıkamıyorum o saatte kücük kuzum uyuyor diye. Komşu Ablam ama baştan şart koştu eğer bir kıvır yeminle burnundan getiririm diye
Valla ben o konuda razıyım çünkü öbür türlü kıvırıyorum yada arada mola veriyorum sporu yaparken o zamanda zaten anlamı kalmıyor neticeye bakılırsa.
İnşallah cuma günü süper bir bildiri yapma fırsatım olur
aman allahımBeyzuşum,bebeeem geçmiş olsun miden uffmu oldu..
Neden peki bişeylerimi taktın.??
Dikkat et kendine..Bu arada ışığın yanıyor,burdasın biliyorum..:)
Günlerdir aynı yeri okuyosun görüyorum benden bişey kaçmazzz.:))
Aslında kötü bir gündü bugün..Bizim apartmanda oğluştan bir yaş büyük çocuk anne babası uyurken bu sabah..KAlkmış buzdolabında ağrı kesici varmış 9-10 adet yutmuş..Üzerinede talcid yutmaya çalışmış tabii büyük olunca yutamamış gidip annesini uyandırmış anne kalk midem bulanıyor diye..
Sonrada annesine ben babamın haplarından yuttum artık bende baba oldum demiş..Kusmaya başlamış .annnesi bir bakıyorki kusmuğunda parçalanmış haplar çıkıyor..Hemen hastaneye kaldırıyorlar midesi yıkanıyor..Şu an yoğun bakımda çocuk..Dolorex içmiş Dr. çok etkili ilaç o demiş..Bugün gittik hastaneye ziyarete anne babası bahçedeydi zaten..
Çok şaşırdım gülerek karşıladılar bizi, benmi tuhafım bilmiyorum..Duyduğum andan itibaren bayılıcam sandım yüreğim ağzıma geldi.. resmen kalbimin sesini duyuyordum kaygıdan..
Hastanede annesi diyoki bulaşığımda vardı bir sürü,kocasıda traş olmam gerekiyor..Acaba şoktalarmı diye düşündük eşimle..
Çook dikkatli olmalıyız anneler çok..
o kadar almış olamazsın ama şişkinlik olabilirmerhaba güzeller,
yav bana nazar değdi hem iştahım koptu gitti, hem de masallah her yediğim yaradı. bu sabah 89 kilo olarak başladım haftaya. cumadan buyana 2.100 gr artmış kilom. çok kaçırdım valla ama haksızlık dimi 3 günde 2 kilo verilmiyor neden alınıyor. neyse inşallah bu hafta bu 2 kilodan kurtulur haftasonu da delirmem.
bir da nal gibi nazarlık takiim bari. hep o pazardakiler değirdi. öffffffffffffff. ya surda kaldı 15-20 kilo neden bu haller. offfffffffffff. bayaaa moralim bozuldu. motivasyonumda azaldı. amannn, şöyle 1 ay yesem eski tempomla heralde alıp oturacam 20-30 kilo. nasıl işse. 6 ay da ver 1 ay da al. offff. benim kaderim.
aman hemen yap kontrolünü aksatmacnm 13 ekimde annemin kontrolü var onkolojide onu bi atlatalım hayırlısı ile bende başlıcam dr. işlerimi halletmeye daha fazla ertelemicem karnımı ovuşturdukça elimde tıkıl tıkıl şeyler geliyo yağ diyorum ama allah korusun tahlilleri yaptıralı 1 ay oldu zamanı geçti aslında yrn sabah aç karnına yaptırım iyi olur :) mutlummm ablam be seviyorum seni valla
hoşgeldinYaklasık 2 aylık bı aradan sonra mrb kızlar yavas yavas herseyı duzene sokmaya calıstım ama sanırım yarım yamalak oldu birini yaparken digerini boşkoydum 2 sene boslugumdan sonra okula geri döndüm ve bu arada diyeti salladm en son 90dım suan 92.6 fazla bi kayıbım yok bunada şükür 2 ayda verilir verilir azim olunca
geçmiş olsun kardeşimde aynı şeyi yaşadı ilaçlarla hemen atlattıevet canım cumartesi çıktı sonuçlar çok şükür kötü bişey yok...sinir stres kesinlikle yasak...acillik olduğum zamanlar sinirsel mide spazmı geçirmişim...birde kronik gastrit teşhisi koydu...bir sürü ilaç verdi midedeki yarayı bir kapatalım ilaçlar bitince gel dedi....
dimi yaa bende hayranım o hatuna....seninde avatar pek hoşta ne yapsam benim bacak hayatta o kadar kalkmaz hiç denemeyeyim
benim kız da aynı elinde makina herşeyi çekiyorOğlum bu aralar sürekli fotoğraf çekiyor..:) Geçenlerde babası resmini çekiyordu sonra elinden aldı babasının bende çekicem diye..Öğrettik nasıl olucağını şimdilerde sürekli makinayla oyalanıyor..herşeyi ama herşeyi çekiyor ayaklarıı,ellerini,oyuncaklarını,Tv.de beğendiği çizgi kahramanları. çokta iyi resmediyor.:)
Bu sabah tuvaletteyim geldi anne poz ver dedi.bi dakka dur dememi dinlemeden beni o halde çekti..Klozette oturmuş vaziyette..
Ay ne kötü daha bi şişko görünüyorum feci katkatlar var..
öğlen ekemk az olmuşYemekten geldim
ne yediğime gelince
4 adet ızgara köfte yanında pilav ve patates kızartması vardı ama yemedim direk arkadaşın tabağına pasladım sipariş verirken yanına koymayın dedim ama koymuşlardı
mevsim slata yedim 1 tabak
1 dilim kepek ekmek yedim
herkes dondurmalı kazandibi şekerpare kabak tatlısı yerken ben açık 1 bardak çay içtim çok şükür kendime hakim olabildim :)
sabah ki menüm
salatalık domates beyaz peynir ve
yrm sandeviç ekmeği kepekli
yarım bardakta kefir içtim :))
bu arada şöyle bir eskileri okudum kızlar inanılmaz güzel kilolar vermişsiniz. süpersiniz hepiniz. bu kadar kiloları veren geri kalanlarıda verir inanıyorum. bende yazdıklarınızı ve çizelgelerinizdeki rakamları görünce çok heyecanlandıml. yok yok bende kesinlikle bırakmıycam diyetimi inşallah benim çizelgemde sizlerinki gibi olacak.
bende sabahtan yediklerimi yazıyım
sabah 2 karper peynir 2 küçük parça kaşar peyniri 2 dilim kepek ekmeği domates çay
öğle 1 tabak mercimek çorbası 1.5 dilim kepek ekmeği
birazdan yeşil çay içicem.
bu arada ayşecim sen su tutuyorum diye yazmışsın yeşil çay çok iyi geliyor ben denedim ve faydasını çok gördüm. günde 2 3 fincan içebiliyorsan iç farkı göreceksin.
bugün 40dk leslie 80dk yürüyüş yaptım yarısı yokuş yukarı inşallah dünden beri yediğim lokumlar ve bugün yediğim hoşbeş gofretler erimiş gitmiştir
umutcum iyi tatilller canım tadını çıkar ben senin kaçamakları abartmayacağına inanıyorum
Banucum,
30 dakika az değil neden bu kadar taktınki 30 dakika spor az diye..
Sonuçta 115 kilo birinin yapacağı en iyi süre bence..Kilon düştükçe artırırsın..
her gün 1 saat şu an için fazla..Şimdi 1 saat yaparsan 100 ün altına düştüğünde 5 saatmi yapıcaksın..?
Nasılsınız duygusal açlar...:79::79:
Bende 3 gün heyvan gibin yedimde yedim..vee yürümedim hiiç..
Olsun yaaa bunlarda olacak önemli olan devamlı olmaması...
Yağmurgözlü avatarındaki hatun çok hoş ama yaa..Bende aynısından olucam işte görürsün bak..:)
evet canım cumartesi çıktı sonuçlar çok şükür kötü bişey yok...sinir stres kesinlikle yasak...acillik olduğum zamanlar sinirsel mide spazmı geçirmişim...birde kronik gastrit teşhisi koydu...bir sürü ilaç verdi midedeki yarayı bir kapatalım ilaçlar bitince gel dedi....
Oğlum bu aralar sürekli fotoğraf çekiyor..:) Geçenlerde babası resmini çekiyordu sonra elinden aldı babasının bende çekicem diye..Öğrettik nasıl olucağını şimdilerde sürekli makinayla oyalanıyor..herşeyi ama herşeyi çekiyor ayaklarıı,ellerini,oyuncaklarını,Tv.de beğendiği çizgi kahramanları. çokta iyi resmediyor.:)
Bu sabah tuvaletteyim geldi anne poz ver dedi.bi dakka dur dememi dinlemeden beni o halde çekti..Klozette oturmuş vaziyette..
Ay ne kötü daha bi şişko görünüyorum feci katkatlar var..
aynen valla ben de doğdum doğalı yiyorum gr gerileme yok 2. çocuk ayaklansın verirsin dediler nerde benim çocukları gören bizim evde kıtlı var zannediyo beni gören sebebini anlıyo:)
geçen büyük kıza hadiye hadiye yavrum diyorum okula geç kalacan diye bane ne dese beğenirsiniz hanım hıııı yiyim yiyimde senin gibimi olayım anne demezmi ölürmüsün üldürürmüsün ayy ne ağrıma gitti varya utanmasam ağlıcaktım he bu çocuklar Adamı suya götürür susuz getirir vallahi
nazar değmiştir oku eindeokusun
spor konususnda nabzını hızlandıracak spor yapman lazım nabzın hızlanmalıkı yağ yakasın en önemlisi o
nabzın hızlanmadan istersen 1 saat yap fayda etmez
merhaba güzeller,
yav bana nazar değdi hem iştahım koptu gitti, hem de masallah her yediğim yaradı. bu sabah 89 kilo olarak başladım haftaya. cumadan buyana 2.100 gr artmış kilom. çok kaçırdım valla ama haksızlık dimi 3 günde 2 kilo verilmiyor neden alınıyor. neyse inşallah bu hafta bu 2 kilodan kurtulur haftasonu da delirmem.
bir da nal gibi nazarlık takiim bari. hep o pazardakiler değirdi. öffffffffffffff. ya surda kaldı 15-20 kilo neden bu haller. offfffffffffff. bayaaa moralim bozuldu. motivasyonumda azaldı. amannn, şöyle 1 ay yesem eski tempomla heralde alıp oturacam 20-30 kilo. nasıl işse. 6 ay da ver 1 ay da al. offff. benim kaderim.
hepinize merhaba :) ben iyiyim. tam gaz çalışmaya devam. akşam nasıl oluyor işler nasıl yetişiyor yetişmiyor hiç anlamıyorumama hepinizi cok özlüyorum. kilo durumlarım biraz garip bu hafta sonuna kadar regl olacagım. gectigimiz cuma cumartesi pazar felaket kacamaklı gecti. ama enteresan bir sekilde kilom 87 lerde seyrediyor :) regl muhabbetinden yakında siserim kesin. gecmiş olsun ameliyat olanlar var rahatsız olanlar kendinize dikkat edin anacım valla fena oluyor hastalık yaa. Allah ellerine düşürmesin onlarsızda bırakmasın dediğim yerdir hastaneler. hepinizi cok öpüyorum :)
teşekkür ederim inş çabuk geçergeçmiş olsun kardeşimde aynı şeyi yaşadı ilaçlarla hemen atlattı
Ablaların güzeli sonuçlarının temiz cıkmasına çooook sevindim. İnşallah o ilaçlar sayesinde o yarada en kısa zamanda yok olucaktır.
Kendine çooooook iyi bak daha bir ara kahve içicez senle
öpüyorum seni kocaman
canımmm bende seni çokkk öpüyorum...kahve için haftasonları müsaitim cumartesi çalışmıyorum...
öğlen çok az olmuş
çorba 1 dilim ekemk demek zaten yani sadece 2.5 dilim ekemek yemişsin
hani salata
hani yoğurt
hani et yada sebze yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?