Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam yemeğinde yarım kase mercimek çorbası
3 servis kaşığı z.yağlı domatesli semizotu (yağ görünmüyor bile içine 2 yemek kaşığı zeytinyağ koydum)
1,5 dilim kepek ekmeği
3 yemek kaşığı yoğurt
2 3 çatal kaşarlı mantar yedim.

spor yapamadım belim ağrıyor çünkü... offfff

bugün iyi ama öğle yemeği yok aç kalma aö kalınca hemen kastan verirsin sonra birden kilo verme durur 2 lokma yesen kilo alırsın
spor seni terletsin ohhhhhh bende şimdi bitti spor su gibiyim

çok geçmiş olsun allah korumuş gerçekten. her hastaneye güven olmuyor valla. bende çok uzun süre ağrılar çektim. ağrısıda öyle kötü ve dayanılmaz oluyor ki allahım düşmanıma vermesin. son gittiğim hastanede çekilen ultrasonda safra kesesi normal boyutlarda çıktı doktor safra kesesinde bişey yok taş var ama midenizin duvarında bişey var onu gösterin kötü bi şey olabilir dedi. meğer o gördüğü benim iltihaplanıp büyüyen sonrada mideye yapışan safra kesemmiş. ameliyatım çok zor geçti sonrada 1 ay ağrılar çektim. şimdi istediğimi yiyebiliyor olmak çok güzel. ara sıra olan bulantılar da artık ne diyim olsun

evet farkındayım ama fırsat bulup salata yapamadım. ama akşam sebze yemeği ve yoğurt yedim telafi ettim onu biraz. gerçi sadece çorba içmeme rağmen hiç acıkmadım.[/QUOTE]

ben 102 kilo iken diyetisyene gitmiştim ve verdiği rejimle haftada 2 kilo verdim

işte liste
sabah
3 dilim ekmek
2 kk peynir
3-4 zeytin
salatalık
domates

ara.- 2 meyve

öğle
12 yk sebze yemeği
1 kase yoğurt
3 dilim ekmek
yağsız salat

ara 2 elma

ikindi 2 grisini
1 kk peynir

akşam
3 köfte kadar et
yağsız salata
1 kase yoğurt
3 dilim ekmek

ara 2 meyve

ara 1/2 çay bardağı beyaz leblebi

yatmadan 1 saat önce 1 bardak süt

sporumu yaptım
26 dakka koşu bandı 24 dakka slim in 6 20 dakka plates lastiği ile egzersiz

bugun 70 dakka oldu

toplam 280 dakka

Son düzenleme:

çok güzel çok sağlıklı bir diyet bunu deneyebilirim aslında. artık önümüzdeki yaza kadar kesin kilolarımdan kurtulmak zorundayım. offf bu yaz tatile gidicez diye ödüm patladı. bu halde denize havuza girmek istemiyorum. herhalde tatile gidememesine benim kadar sevinen olmamıştır. bir kez hafta sonu silivriye gittik sadece 1 gün neyse... seneye yaza kesin zayıflamış olmam gerek kesin...
yazdığın diyeti kağıda döküq alıyorum teşekkür ederim.

Yakinimdir rica ediyorum::::))))))))))))))))))
Büyük ihtimalle şoktadırlar yoksa böyle davranmaları şok edici çok geçmiş olsun yavruya Allah korusun.
Canım büyük ihtimalle ödemdir bir kilo almak için 7000 kalori alınması lazımmış.
Canım muhakkak bir doktora git bak ailedede bir rahatsızlık varmış ihmal etme sakın.
Bende yedim yena ne oldu bize ya hepimiz kaçırmışız.
Çok güldüm ya paparazzi barış.
Afiyet olsun.
banuşummm naber şekerim yengemlerde rejimin bozuldumu bakiiiimmmm?
yarın gelde dedikodu yapalım muck :)
Gelicemde boğazlarım hala ağrıyo haberiniz olsun benden söylemesi::))
banu yarın gelirken tartını getirsene benim ki gene tuhaflaştı anlamadım yarım saat arayla 3 kilo farkettim
Benimkide başka bir abuk getirsemde işe yaramaz tabi kendini moralmen düzeltmek için istersen getiriyim anla beni 65 bile tarttı beni::))

Bugün benim diet cufcufladı sabah güzeldi öğlen mantı yedim akşamda tavuk 3 yk patates püresi mantı herşeyi bozdu napalım yarın yola devam...

Kızlarrrrrrr biraz evvel eşimin face'inde bir arkadaşı bir video yayınladı gülmekten koptum resmen
İnanılmaz bir energiyle dans ediyor bayan yaaa valla o şekilde ben dans etsem incecik olurdum kesin

İsterseniz bir göz atın eminim sizide gülümsetecektir
Bu arada videodaki filmin adıda buluşma yolları'ymış. İlk fırsatta filminide izliyceğim çok merak ettim

sömekliler'in Videoları | Facebook

Evet canımmmmmm....Ufff oldum..Öpmeni bekliyorum...Geçti şükür canım sağolasın...

herkese günaydın güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için
beyzuş ablacım geçmiş olsun miden de senin gibi hassas demek yenanın dediği gibi kafana bişey taktın galiba
Sağol Asucuğum...Biraz anneme üzülüyorum...Yaşlılık halleri işte;gittikçe unutkan olmaya başladı....Çok şükür bu günümüze...

Sağol hayatım...İyiyim artık;neyse geçti tuhaf bulantılar...Soğuk meyvadan oldu diye düşünüyorum...

Hiç azmini kaybetme Mutlu...Geldiği hızla gidecek artılar bak göreceksin...

Teşekkürler canım..Kısa sürdü Allahtan...

ŞİİŞŞŞŞTTTTT YENAM....Ne oluyor oralarda..Hani kadın sözü vermiştik...Yeniyıla kaç ay kaldı..?????????????

Çok şükür güzel kardeşim...Gözünaydın....

Öfff ben de öyleyim...Sıkıntılı zamanlarda buzdolabı ile çok yakın arkadaş oluyorum...Hani nerdeyse önünde yatacağım...

Ne şeker çocuk bu Barış ya tatlım benim......Eklesene resmi biz de görelim....

İşte budur..Azmini kutluyorum...

Sakın tarif filan verme...En güzel kurabiyeleri sen yapmış ol....Gerçi kazdağlısının gözü kurabiye görebiliyormudur bilemem...

Hemen toparlan Semirancığım....Bunlar gelip geçici günler...Sıkı sıkı sarıl diyet ve sporuna..Hadiiiii.

Bugün benim diet cufcufladı sabah güzeldi öğlen mantı yedim akşamda tavuk 3 yk patates püresi mantı herşeyi bozdu napalım yarın yola devam...

Banucuğum;yarından itibaren hiç diyeti bozmayacağına dair söz ver kendine.....Çok genç ve güzelsin...Kapatma güzelliğini kilolarla...
Şimdi kötü görünüyorsun demiyorum sakın yanlış anlama.Bu kiloda böyleysen; zayıflasan ne afet olursun demek istiyorum.....

Çok kilo vermiş birinin sözünü hatırladım şimdi.''Bu yıl kendime bir hediye aldım...ZAYIFLADIM''
Ne süper bir hediye değilmi..Bu sözü bizim sitedeki başarı öykülerinden birinde bile okumuş olabilirim;hatırlamıyorum...

Kızlarrrrrrrrrr bana müsaade
Size hoş sohbetler ve şimdiden tatlı rüyalar

Bugün biraz erken yatayımda sabah daha dinç bir şekilde kalkıp kaldığım yerden zayıflamaya devam edeyim
İnşallah yarında hepimiz için çok güzel ve bol hareketli bir gün olur.
Hepinizi çooooook öpüyorummmmm
Allah'a emanet olun

Yarın akşam tekrar görüşmek üzere
kendinize iyi bakın

KIZLARRRRRR NE ZAMANDIR YOKTUMM 94 KİLOYUM ARALARDA KACIRSAMDA 5 KILO VERMIS OLDUMMMM...BEN YOKKEN KİLO ALANLAR OLMUŞSA ALANLAR ADINA ÜZGÜNÜMM.YEMEYİNNN.PROTEİNLE VE TEK TİP BESLENMEYLE BİŞEY OLMAZZ MERAKK ETMEYİNN.ÇÜNKÜ BU KİLOLARI ALIRKENDE BİR ÇEŞİT TEK TİP BESLENDİK.YANİ HAMUR İŞLERİYLE AMA HİÇ BİRİMİZE BİŞEY OLMADI.YAĞLANDIK BOL BOL KARACİĞERİMİZ ÇÖKTÜ SEKER HASTALIĞI RİSKİMİZ ARTTI.YANİ BUTUN BUNLAR BASIMIZA GELMİŞKEN PROTEİN BESLENMESI YADA TEK TIP BISEY YAPMAZZZ.HERKESE BASARILARR YOLA DEVAMMKİLO ALMAYINNN ESKİ HALİNİZEE DÖNMEYİNN.

slm kızlarrr.kaç gündür yazim yazim diyorum bişiler çıkıyor bende çıkmak zorunda kalıyorum.bi sürü cevap vereceğim kişi vardı kaldı hepsi.dün kötü birgün geçirdik.süpürge almaya çıktık eşimle geldiğimzde akşam 8,30 olmuştu.ben sakız attım ağzıma ama o da ne sanki beynimde bir şimşek çaktı.(dolgulu dişim çürüyordu farketmiştim kırılan yerinden ama hamileyken gitmedim emzirirken de erteleyip duruyordum.)sanki dişim yerinden çıktı. görünürde bişi yoktu .gece 2 ye kadar ağrıdı ama asıl arada gelen ve 2 dk süren bi ağrısı vardıki ölüm acısı gibiydi sanki.hem beynim hem bacak ve kollarım heryerime vuruyordu.acil hastanelere fln baktım ama orada gecenn bi vakti kötü muamele görenleri fln okuyunca basit çözümler aradım.karanfil iyi geliyormuş dişin üstüne konunca.bende 4-5 kere koydum.dışarıdan buz tuttum ağrı kesici aldım.neyseki o şiddetli ağrı 3 veya 4 kere oldu.sonra uyuyabildim ama bu arada ilginç olan normalde gayet uykucu ve uslu olan bebişimiz akşam 9 dan gece 2 ye kadar sürekli ağladı.arada 2-3 dk ilgisini çekip susturuyorduk yoksa hep ağladı.elimizden bişi gelmiyordu.ben o diş ağrısıyla bi de onla ilgilendim.çünkü eşimin de sabrı bitiyordu.kızım hiç susmuyordu.bilmiyorum nazrmı oldu üşüdümü.okuduk bi sürü dua.banyo ettirsek iyiymiş nazara karşı ama o da aklımıza gelmedi.nazar insanı çatlatır ölüme bile götürürmüş ya Allah korusun bebişim nasıl kötüydü yaaa .çok zor bi geceydi.elektirk süpürgeye bile bakamadık sevinemedik...ne zamandır istediğim bişiydi.neyse bugün korka korka dişçiye gittim.çürüğü temizledi.geçici dolgu koydu ağrı yapmazsa kanal tedavi yapacak.ağrı olursa biraz da ilaç koyup bekleyeceğiz.gene olmazsa çekecek.valla siz siz olun dişlerinizi sakın ihmal etmeyin çok kötü bir ağrı...
bende ne güzel hergün yürüyecektim ama dün olmadı.bugün halim yoktu öğlen bebe bisküvi yedim.akşam dengelemeye çalıştım ama bilmem artık.ctesi60 dk ve bugün 60 dk leslie oldu toplmda 120 dk.çba kahvaltıya misafirlerim gelecek.poğça ve kek yapacam ama nasıl dayancam bilmem

Son düzenleme:
dene canım
ben sadece ornek olsun diye yazdım daha az yersen kastan verirsin sorada hedefine ulaşamadan kilo veremezsinartık çok yersende alırsın dengeyi tuturmakönemli
yaparken ben hiç acıkmamaıştımhatta fazla geldi diye yiyememiştim dr. kızdı hepsini ye yoksa kastan veririsin dedi

geçmişolsun diş ağrısı beterdir ya
bebişinizede diikkat edin nazar fene okunmuş çörek otu takmıştımben küçükken nazara iyi diyorlar

günaydınlar herkese
acayip bel ağrısı ve kasık agrısı çekiyorum çok fenayım
bugun yrn regl olmam lazım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…