bugün iyi ama öğle yemeği yok aç kalma aö kalınca hemen kastan verirsin sonra birden kilo verme durur 2 lokma yesen kilo alırsınHerkeseeeeeeeeeee hayırlııııııı akşamlarrrrrrrrrrrrr
Kızlar bugün süper bir gün geçirdim
Gece 3de uyumama rağmen sabah 8 buçukta uyandım ve hazır küçük kuzucuğum uyurken evimi bir güzel toparladım, çamaşırımı yıkayıp astım, bulaşık makinamı boşaltıp tekrar bir iki yıkanacakları dizdim, tezgahımı bir güzel temizledim sonra üzerine rahat rahat güzel bir kahvaltı ettim.
Kahvaltı;
( Yarım saat öncesinde 1 su bardağı kiraz sapı suyu )
1,5 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1,5 kk beyaz Peynir
4-5 adet çeviz
1 bardak limonlu naneli yeşil çay
Bol su
Kahvaltıdan yarım saat sonra ( o arada kızımla ilgilendim kahvaltı bez ve giyim ) karşı komşumu spor için çağırdım.
Birlikte tammmmmm 40 dakka yüksek tempoda spor yaptık ve ben resmen üzerime bir kova su dökülmüş gibi terledim
Bir güzel duşumu aldım çat kapı gelen kuzenle şekersiz bir nescafe içtim üzerine
İki saat sonrada eşimin halasıda gelince 2 bardak şekersiz çay ( açık )
Akşam;
1 Dilim Ekmek
7-8 yk çok az zeytinyağlı ( tuzsuz ) patlıycan
3 -4 çatal turşu
1 bardak ayran
Bence çok iyi bir gün geçirdim siz ne dersiniz? :44:
Dediğin çok mantıklı o yüzden süreyi çok fazla uzatmıycam ama tempoyu artırmaya karar verdim yani beni daha çok terletecek sporlara yönelicem
Güzelim akşam akşam ne güldürdün beni
SEn çok yaşa emi.....
İnşallah hepimiz o avartardaki hatun gibi fıstık oluruz. Benim zaten tek hayalim eski formuma kavuşursam şöyle güzel uzun ama omuzlar hafif açık beyaz bir elbise almak. Hani genelde bodrumda tatil yapanlar çok tercih eder ya o tip
Ablaların güzeli sonuçlarının temiz cıkmasına çooook sevindim. İnşallah o ilaçlar sayesinde o yarada en kısa zamanda yok olucaktır.
Kendine çooooook iyi bak daha bir ara kahve içicez senle
öpüyorum seni kocaman
Ay ne güldüm bu akşam yaaa
Bende genelde tuvaletteyken küçük kızım hemen gelir anne cişşş der büyüğüde onu almaya gelir kapının ağzına oturur laf yetiştirmeye başlar bende derim aaaa kızım ne duruyorsun üst ve alt komşuyuda çağırda tam olsun diyorumda anlıyor kızım çıkıyyor
Bir de bir keresinde hayatımda ilk kez kVye kızdığım bir gün bira içicem diye tuturduğumda 2 bira içip sarhoş olduğumda da eşim benim o halimi çekmiş delü sonra bir baktım ben klozette oturup çıldırmış gibi katıla katıla gülüyorum
Tabi görüntü dediğin gibi kat kat viyanetta gibianında sildim tabi ne olur ne olmaz cebi çaldırır yada başkası kurçalarda görürse diye
O gün eşim bir daha sana bira falan yok demişti
Şimdikilerde dil pabuç kadar valla. Benimde büyüğü bıraksam devamlı yiyecek küçüğünde peşinde koşuyorum ula yesene diye
Büyüğüne yeme valla sonra benim gibi çekersin diyorum diğerinede kaşık suratlı biraz daha yesen ölürmüsün diyorumBüyüğü hemen diyor evlat ayırıyorsun bana bir kere olsun ye demedin diye anam sanada ye diyorum ama arkasına me ekinide fazladan koyuyorum diye
İşte bende o yüzden 3.cü vitese takmaya karar verdim
Koşubandında yavaş başlayıp hızımı dayanabileceğim kadar yükselttim ama koşmadım tabiki.
Kondisyon bisikletine bindim akabinde onda da arada oturarak aradada ayakta hızlı bir şekilde bindim.
İnşallah böyle devam edersem cuma günü karşılığını alıcağım Allahın izniyle
Ervammmm canım geç oldu biraz ama kuzucuğunun yeni yaşı hayırlı olsun. Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi bir an önce nasip etsin sizlere ve sağlıklı nice seneler ....
Umutttt sanada şimdiden iyi tatiller. Çok güzel vakit geçirmeni ve çok daha dinç dönmeni umarım
çok geçmiş olsun...çok şükür benim ameliyatla ilgili bir şikayetim yok...aksine çok iyiyim .o berbat ağrıyı çekmektense iyiki ameliyat oldum diyorum...
zaten ameliyata çok acil karar verildi...ben acillerde sancıdan kıvranıyorum iğne serum eve gönderiyolar bir sene çektim...
hiçbir doktorda bunu araştıralım neden ağrıyor diye bir tetkik yapmadı...
en son gittiğim özel hast acilindeki doktordan Allah razı olsun bir ultrason çektirdi herşey ortaya çıktı taş safra kanalını tıkamış...sarılıktan ölebilirmişim...
akşam yemeğinde yarım kase mercimek çorbası
3 servis kaşığı z.yağlı domatesli semizotu (yağ görünmüyor bile içine 2 yemek kaşığı zeytinyağ koydum)
1,5 dilim kepek ekmeği
3 yemek kaşığı yoğurt
2 3 çatal kaşarlı mantar yedim.
spor yapamadım belim ağrıyor çünkü... offfff
ben 102 kilo iken diyetisyene gitmiştim ve verdiği rejimle haftada 2 kilo verdim
işte liste
sabah
3 dilim ekmek
2 kk peynir
3-4 zeytin
salatalık
domates
ara.- 2 meyve
öğle
12 yk sebze yemeği
1 kase yoğurt
3 dilim ekmek
yağsız salat
ara 2 elma
ikindi 2 grisini
1 kk peynir
akşam
3 köfte kadar et
yağsız salata
1 kase yoğurt
3 dilim ekmek
ara 2 meyve
ara 1/2 çay bardağı beyaz leblebi
yatmadan 1 saat önce 1 bardak süt
Yakinimdir rica ediyorum::::))))))))))))))))))Ahahaha ablan senin kartvizitinle gelirse olur..
hani olur yaa bazı önemli kişilerin kartıyla giderler bir yere uzatırlar kartviziti üzerindede şöyle yazıyordur..''yakınimdir'':))
Hoşgeldin banunun ablası..Bu arada geçmiş olsun.. ayşeciği topikçe seviyor ve merak ediyoruz..İnşallah kısa sürede herşey yoluna girer..
Büyük ihtimalle şoktadırlar yoksa böyle davranmaları şok edici çok geçmiş olsun yavruya Allah korusun.Beyzuşum,bebeeem geçmiş olsun miden uffmu oldu..
Neden peki bişeylerimi taktın.??
Dikkat et kendine..Bu arada ışığın yanıyor,burdasın biliyorum..:)
Günlerdir aynı yeri okuyosun görüyorum benden bişey kaçmazzz.:))
Aslında kötü bir gündü bugün..Bizim apartmanda oğluştan bir yaş büyük çocuk anne babası uyurken bu sabah..KAlkmış buzdolabında ağrı kesici varmış 9-10 adet yutmuş..Üzerinede talcid yutmaya çalışmış tabii büyük olunca yutamamış gidip annesini uyandırmış anne kalk midem bulanıyor diye..
Sonrada annesine ben babamın haplarından yuttum artık bende baba oldum demiş..Kusmaya başlamış .annnesi bir bakıyorki kusmuğunda parçalanmış haplar çıkıyor..Hemen hastaneye kaldırıyorlar midesi yıkanıyor..Şu an yoğun bakımda çocuk..Dolorex içmiş Dr. çok etkili ilaç o demiş..Bugün gittik hastaneye ziyarete anne babası bahçedeydi zaten..
Çok şaşırdım gülerek karşıladılar bizi, benmi tuhafım bilmiyorum..Duyduğum andan itibaren bayılıcam sandım yüreğim ağzıma geldi.. resmen kalbimin sesini duyuyordum kaygıdan..
Hastanede annesi diyoki bulaşığımda vardı bir sürü,kocasıda traş olmam gerekiyor..Acaba şoktalarmı diye düşündük eşimle..
Çook dikkatli olmalıyız anneler çok..
Canım büyük ihtimalle ödemdir bir kilo almak için 7000 kalori alınması lazımmış.merhaba güzeller,
yav bana nazar değdi hem iştahım koptu gitti, hem de masallah her yediğim yaradı. bu sabah 89 kilo olarak başladım haftaya. cumadan buyana 2.100 gr artmış kilom. çok kaçırdım valla ama haksızlık dimi 3 günde 2 kilo verilmiyor neden alınıyor. neyse inşallah bu hafta bu 2 kilodan kurtulur haftasonu da delirmem.
bir da nal gibi nazarlık takiim bari. hep o pazardakiler değirdi. öffffffffffffff. ya surda kaldı 15-20 kilo neden bu haller. offfffffffffff. bayaaa moralim bozuldu. motivasyonumda azaldı. amannn, şöyle 1 ay yesem eski tempomla heralde alıp oturacam 20-30 kilo. nasıl işse. 6 ay da ver 1 ay da al. offff. benim kaderim.
Canım muhakkak bir doktora git bak ailedede bir rahatsızlık varmış ihmal etme sakın.cnm tartımın bozuk olma ihtimaline karşı 3 tartıda birden tartılıyorum ben işyerinde de 2 tartı artı evde bir tartı benim ödem işi çözülecek gibi değil bide adet olcam yrn çbür gün o yüzden böyle
Bende yedim yena ne oldu bize ya hepimiz kaçırmışız.Nasılsınız duygusal açlar...:79::79:
Bende 3 gün heyvan gibin yedimde yedim..vee yürümedim hiiç..
Olsun yaaa bunlarda olacak önemli olan devamlı olmaması...
Yağmurgözlü avatarındaki hatun çok hoş ama yaa..Bende aynısından olucam işte görürsün bak..:)
Çok güldüm ya paparazzi barış.Oğlum bu aralar sürekli fotoğraf çekiyor..:) Geçenlerde babası resmini çekiyordu sonra elinden aldı babasının bende çekicem diye..Öğrettik nasıl olucağını şimdilerde sürekli makinayla oyalanıyor..herşeyi ama herşeyi çekiyor ayaklarıı,ellerini,oyuncaklarını,Tv.de beğendiği çizgi kahramanları. çokta iyi resmediyor.:)
Bu sabah tuvaletteyim geldi anne poz ver dedi.bi dakka dur dememi dinlemeden beni o halde çekti..Klozette oturmuş vaziyette..
Ay ne kötü daha bi şişko görünüyorum feci katkatlar var..
Afiyet olsun.akşam yemeğinde yarım kase mercimek çorbası
3 servis kaşığı z.yağlı domatesli semizotu (yağ görünmüyor bile içine 2 yemek kaşığı zeytinyağ koydum)
1,5 dilim kepek ekmeği
3 yemek kaşığı yoğurt
2 3 çatal kaşarlı mantar yedim.
spor yapamadım belim ağrıyor çünkü... offfff
Gelicemde boğazlarım hala ağrıyo haberiniz olsun benden söylemesi::))banuşummm naber şekerimyengemlerde rejimin bozuldumu bakiiiimmmm?
yarın gelde dedikodu yapalım muck :)
Benimkide başka bir abuk getirsemde işe yaramaz tabi kendini moralmen düzeltmek için istersen getiriyim anla beni 65 bile tarttı beni::))banu yarın gelirken tartını getirsene benim ki gene tuhaflaştı anlamadım yarım saat arayla 3 kilo farkettim
Evet canımmmmmm....Ufff oldum..Öpmeni bekliyorum...Geçti şükür canım sağolasın...Beyzuşum,bebeeem geçmiş olsun miden uffmu oldu..
Neden peki bişeylerimi taktın.??
Dikkat et kendine..Bu arada ışığın yanıyor,burdasın biliyorum..:)
Günlerdir aynı yeri okuyosun görüyorum benden bişey kaçmazzz.:))
Aslında kötü bir gündü bugün..Bizim apartmanda oğluştan bir yaş büyük çocuk anne babası uyurken bu sabah..KAlkmış buzdolabında ağrı kesici varmış 9-10 adet yutmuş..Üzerinede talcid yutmaya çalışmış tabii büyük olunca yutamamış gidip annesini uyandırmış anne kalk midem bulanıyor diye..
Sonrada annesine ben babamın haplarından yuttum artık bende baba oldum demiş..Kusmaya başlamış .annnesi bir bakıyorki kusmuğunda parçalanmış haplar çıkıyor..Hemen hastaneye kaldırıyorlar midesi yıkanıyor..Şu an yoğun bakımda çocuk..Dolorex içmiş Dr. çok etkili ilaç o demiş..Bugün gittik hastaneye ziyarete anne babası bahçedeydi zaten..
Çok şaşırdım gülerek karşıladılar bizi, benmi tuhafım bilmiyorum..Duyduğum andan itibaren bayılıcam sandım yüreğim ağzıma geldi.. resmen kalbimin sesini duyuyordum kaygıdan..
Hastanede annesi diyoki bulaşığımda vardı bir sürü,kocasıda traş olmam gerekiyor..Acaba şoktalarmı diye düşündük eşimle..
Çook dikkatli olmalıyız anneler çok..
Sağol Asucuğum...Biraz anneme üzülüyorum...Yaşlılık halleri işte;gittikçe unutkan olmaya başladı....Çok şükür bu günümüze...herkese günaydın güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için
beyzuş ablacım geçmiş olsun miden de senin gibi hassas demek yenanın dediği gibi kafana bişey taktın galiba
Sağol hayatım...İyiyim artık;neyse geçti tuhaf bulantılar...Soğuk meyvadan oldu diye düşünüyorum...günaydın canımm geçmişi okuyordum
beyzuşum geçmiş olsun
ayşebru hoşgeldin kh diyetinden tanıyorum seni banu ameliyat olduğunu söylemişti şaşıp kalmıştım zararını duyunca iyisindir inşallah
Hiç azmini kaybetme Mutlu...Geldiği hızla gidecek artılar bak göreceksin...merhaba güzeller,
yav bana nazar değdi hem iştahım koptu gitti, hem de masallah her yediğim yaradı. bu sabah 89 kilo olarak başladım haftaya. cumadan buyana 2.100 gr artmış kilom. çok kaçırdım valla ama haksızlık dimi 3 günde 2 kilo verilmiyor neden alınıyor. neyse inşallah bu hafta bu 2 kilodan kurtulur haftasonu da delirmem.
bir da nal gibi nazarlık takiim bari. hep o pazardakiler değirdi. öffffffffffffff. ya surda kaldı 15-20 kilo neden bu haller. offfffffffffff. bayaaa moralim bozuldu. motivasyonumda azaldı. amannn, şöyle 1 ay yesem eski tempomla heralde alıp oturacam 20-30 kilo. nasıl işse. 6 ay da ver 1 ay da al. offff. benim kaderim.
Teşekkürler canım..Kısa sürdü Allahtan...herkese günaydın...
ben çok yorucu ve mutlu bir haftasonu geçirdim bütün ailem bir aradaydı veeeezayıflamışşın dediler baya fark olmuş dedileryaa ayayyy nasıl mutlu oldum anlatamam.ilk başladığımda buraya gelmeden önce 107 yi görmüştüm yaklaışık 10 kg vermiş oldum. nasıl motive ediyor insanı birde 70-80 arası olsam zaten uçarım diye düşünüyorum..
he tabi diyet yalan oldu da pek sayılmaz mutlu olduğumda pek yemek yemiyorum ben... sadece tatlıya ve dün geceki sıcak ekmeğe dayanamadım..
eşime yediririm
yena yavruna geçmişolsun..
beyzuş ablacım sendemi rahatsızsın çok geçmişolsun..
sinopeben çalışmadığım dönem heves etmiştim kendime ceyiz olarak boncuk işlemesi yapmıştım. benimki fransız tülü üzerine desenin aynısından işlemeydi. çok basit sırrı iplerin görünmemesi için küçücük boncuklar kullanıyorsun içinden geçiriyorsun. gerçi anlatmakla olmaz göstermkel lazım nerde oturuyordun sen
tabiki hafta sonu spor yapamdım hee cumartesi aralıksız 1 saat çemençe eşliğinde horonu saymazsak tabiki....
hepinizi çok seviyorum. inşallah güzel bir hafta olsun
ŞİİŞŞŞŞTTTTT YENAM....Ne oluyor oralarda..Hani kadın sözü vermiştik...Yeniyıla kaç ay kaldı..?????????????Nasılsınız duygusal açlar...:79::79:
Bende 3 gün heyvan gibin yedimde yedim..vee yürümedim hiiç..
Olsun yaaa bunlarda olacak önemli olan devamlı olmaması...
Yağmurgözlü avatarındaki hatun çok hoş ama yaa..Bende aynısından olucam işte görürsün bak..:)
Çok şükür güzel kardeşim...Gözünaydın....evet canım cumartesi çıktı sonuçlar çok şükür kötü bişey yok...sinir stres kesinlikle yasak...acillik olduğum zamanlar sinirsel mide spazmı geçirmişim...birde kronik gastrit teşhisi koydu...bir sürü ilaç verdi midedeki yarayı bir kapatalım ilaçlar bitince gel dedi....
dimi yaa bende hayranım o hatuna....seninde avatar pek hoşta ne yapsam benim bacak hayatta o kadar kalkmaz hiç denemeyeyim
Öfff ben de öyleyim...Sıkıntılı zamanlarda buzdolabı ile çok yakın arkadaş oluyorum...Hani nerdeyse önünde yatacağım...canım benim anlamadığım milletin canı sıkkın olduğunda iştahı kapanır bizim tam tersi oluyor en azından kendi adıma diyeyim üzüntülü sıkıntılı olduğumda doymak bilmiyorum....
o kadar mide rahatsızlığı çektim iştahımda bir azalma olsa ya.....)) ciğerci kedisi gibi gözüm hep yemeklerdeydi...:)))))
hele regl olduysam nutella kavanozuna dalmak istiyorum....:)))
tatlı krizine tarçınlı yoğurt veya süt birebir...:))
Ne şeker çocuk bu Barış ya tatlım benim......Oğlum bu aralar sürekli fotoğraf çekiyor..:) Geçenlerde babası resmini çekiyordu sonra elinden aldı babasının bende çekicem diye..Öğrettik nasıl olucağını şimdilerde sürekli makinayla oyalanıyor..herşeyi ama herşeyi çekiyor ayaklarıı,ellerini,oyuncaklarını,Tv.de beğendiği çizgi kahramanları. çokta iyi resmediyor.:)
Bu sabah tuvaletteyim geldi anne poz ver dedi.bi dakka dur dememi dinlemeden beni o halde çekti..Klozette oturmuş vaziyette..
Ay ne kötü daha bi şişko görünüyorum feci katkatlar var..
İşte budur..Azmini kutluyorum...Yemekten geldim
ne yediğime gelince
4 adet ızgara köfte yanında pilav ve patates kızartması vardı ama yemedim direk arkadaşın tabağına pasladım sipariş verirken yanına koymayın dedim ama koymuşlardı
mevsim slata yedim 1 tabak
1 dilim kepek ekmek yedim
herkes dondurmalı kazandibi şekerpare kabak tatlısı yerken ben açık 1 bardak çay içtim çok şükür kendime hakim olabildim :)
sabah ki menüm
salatalık domates beyaz peynir ve
yrm sandeviç ekmeği kepekli
yarım bardakta kefir içtim :))
Sakın tarif filan verme...En güzel kurabiyeleri sen yapmış ol....Gerçi kazdağlısının gözü kurabiye görebiliyormudur bilemem...kimmm benmii...muzır mı hiçte bile latin danslarına bayılıyorum..imkanım olsa öğrenmek isterim ama bu cüsseyle imkansız...
kazdağlısına kurabiye yolladım...ofisteki kızlar tarifini istemişler...:)))))
Hemen toparlan Semirancığım....Bunlar gelip geçici günler...Sıkı sıkı sarıl diyet ve sporuna..Hadiiiii.mutluu evet ya nedir bu bilmem ben diyet modunda falan değilim diyorumm ben değilim ama ne diyetisyeni bırakcam ne de burayı yapmıyorum ole boş boş ileriliyorum diyetisyene gittim 90.100 olmuşum 89.600 düm onda geçen hafta bişi demiyor bırakmayacaksın dedi bu halin bile güzel dedi ama vermem gereken bir 20 kilom var diyet modum gelene kadar koruma yapmalıyım annem gelirse biraz daha düzene girerim diye umut ediyorumm yalnızlıktan sıkıldıkça bişiler yiyorum abartmıyorum ama hiç yemiyordum yememem gerekiyordu neyse gelecek geri gelmeliiiiiiiii
Bugün benim diet cufcufladı sabah güzeldi öğlen mantı yedim akşamda tavuk 3 yk patates püresi mantı herşeyi bozdu napalım yarın yola devam...
yena cim cecocum ayse cim dilekleriniz icin cok teskler
dene canımçok güzel çok sağlıklı bir diyet bunu deneyebilirim aslında. artık önümüzdeki yaza kadar kesin kilolarımdan kurtulmak zorundayım. offf bu yaz tatile gidicez diye ödüm patladı. bu halde denize havuza girmek istemiyorum. herhalde tatile gidememesine benim kadar sevinen olmamıştır. bir kez hafta sonu silivriye gittik sadece 1 gün neyse... seneye yaza kesin zayıflamış olmam gerek kesin...
yazdığın diyeti kağıda döküq alıyorum teşekkür ederim.
Kızlarrrrrrr biraz evvel eşimin face'inde bir arkadaşı bir video yayınladı gülmekten koptum resmen
İnanılmaz bir energiyle dans ediyor bayan yaaa valla o şekilde ben dans etsem incecik olurdum kesin
İsterseniz bir göz atın eminim sizide gülümsetecektir
Bu arada videodaki filmin adıda buluşma yolları'ymış. İlk fırsatta filminide izliyceğim çok merak ettim
sömekliler'in Videoları | Facebook
slm kızlarrr.kaç gündür yazim yazim diyorum bişiler çıkıyor bende çıkmak zorunda kalıyorum.bi sürü cevap vereceğim kişi vardı kaldı hepsi.dün kötü birgün geçirdik.süpürge almaya çıktık eşimle geldiğimzde akşam 8,30 olmuştu.ben sakız attım ağzıma ama o da ne sanki beynimde bir şimşek çaktı.(dolgulu dişim çürüyordu farketmiştim kırılan yerinden ama hamileyken gitmedim emzirirken de erteleyip duruyordum.)sanki dişim yerinden çıktı. görünürde bişi yoktu .gece 2 ye kadar ağrıdı ama asıl arada gelen ve 2 dk süren bi ağrısı vardıki ölüm acısı gibiydi sanki.hem beynim hem bacak ve kollarım heryerime vuruyordu.acil hastanelere fln baktım ama orada gecenn bi vakti kötü muamele görenleri fln okuyunca basit çözümler aradım.karanfil iyi geliyormuş dişin üstüne konunca.bende 4-5 kere koydum.dışarıdan buz tuttum ağrı kesici aldım.neyseki o şiddetli ağrı 3 veya 4 kere oldu.sonra uyuyabildim ama bu arada ilginç olan normalde gayet uykucu ve uslu olan bebişimiz akşam 9 dan gece 2 ye kadar sürekli ağladı.arada 2-3 dk ilgisini çekip susturuyorduk yoksa hep ağladı.elimizden bişi gelmiyordu.ben o diş ağrısıyla bi de onla ilgilendim.çünkü eşimin de sabrı bitiyordu.kızım hiç susmuyordu.bilmiyorum nazrmı oldu üşüdümü.okuduk bi sürü dua.banyo ettirsek iyiymiş nazara karşı ama o da aklımıza gelmedi.nazar insanı çatlatır ölüme bile götürürmüş ya Allah korusun bebişim nasıl kötüydü yaaa .çok zor bi geceydi.elektirk süpürgeye bile bakamadık sevinemedik...ne zamandır istediğim bişiydi.neyse bugün korka korka dişçiye gittim.çürüğü temizledi.geçici dolgu koydu ağrı yapmazsa kanal tedavi yapacak.ağrı olursa biraz da ilaç koyup bekleyeceğiz.gene olmazsa çekecek.valla siz siz olun dişlerinizi sakın ihmal etmeyin çok kötü bir ağrı...
bende ne güzel hergün yürüyecektim ama dün olmadı.bugün halim yoktu öğlen bebe bisküvi yedim.akşam dengelemeye çalıştım ama bilmem artık.ctesi60 dk ve bugün 60 dk leslie oldu toplmda 120 dk.çba kahvaltıya misafirlerim gelecek.poğça ve kek yapacam ama nasıl dayancam bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?