hoşbulduk canım. teşekkür ederim, ayşecikte sizi seviyor geçen hafta hastanedeydik ayşe sağolsun bize çok yardımcı oldu, benim küçük ayşemde eve gelince onu anlattı hep. inşallah bir an önce düzelir çok üzülüyorum hele küçük çocuğa diyet yaptırmak gerçekten çok zormuş.
merhaba canım bende seni ordan tanıdım. aslında karbonhidrat diyetiyle ben çok güzel kilo vermiştim hemde verdiğimin daha fazlası ince görünüyordum. doktor bu diyetle safra keseni mahvetmişsin dedi. zor bir ameliyat geçirdim ama iyim şimdi çok şükür. şimdi ara ara düşünüyorum safra kesem nasılsa yok artık tekrar karbonhidrat diyetimi yapsam diye ama doktora sorup öyle başlarım şimdilik normal diyet yapmaya başladım.
hoşgeldin cnm inş. hep birlikte vericez bu kiloları :)
hoşbulduk canım inşallah bende uzun bir aradan sonra tekrar başlamaya karar verdim kızımla diyet yapıp zayıflarız inşallah. bu arada sanada nasıl teşekkür etsem az inan. hele psikolog konusunda minnettarım diyebilirim. çarşamba günü saat 1 de randevumuz var. uğrarım yanına canım.
rica ederim cnm ne demek elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım beklerim cnm çarşamba günü buyur gel ayçeciği de görmüş olurum hem :)
bu arada şöyle bir eskileri okudum kızlar inanılmaz güzel kilolar vermişsiniz. süpersiniz hepiniz. bu kadar kiloları veren geri kalanlarıda verir inanıyorum. bende yazdıklarınızı ve çizelgelerinizdeki rakamları görünce çok heyecanlandıml. yok yok bende kesinlikle bırakmıycam diyetimi inşallah benim çizelgemde sizlerinki gibi olacak.
bende sabahtan yediklerimi yazıyım
sabah 2 karper peynir 2 küçük parça kaşar peyniri 2 dilim kepek ekmeği domates çay
öğle 1 tabak mercimek çorbası 1.5 dilim kepek ekmeği
birazdan yeşil çay içicem.
bu arada ayşecim sen su tutuyorum diye yazmışsın yeşil çay çok iyi geliyor ben denedim ve faydasını çok gördüm. günde 2 3 fincan içebiliyorsan iç farkı göreceksin.
cnm içiyorum yeşil çay ama pek fark yok gibi anlamadım üstelik arada 1 ödem ilacı da alıyorum dr. al bişey olmaz dedi bakalım ne olucak c.tesiden beri 101leri görüyorum yine
Kızlarrrrrrr biraz evvel eşimin face'inde bir arkadaşı bir video yayınladı gülmekten koptum resmen
İnanılmaz bir energiyle dans ediyor bayan yaaa valla o şekilde ben dans etsem incecik olurdum kesin
İsterseniz bir göz atın eminim sizide gülümsetecektir
Bu arada videodaki filmin adıda buluşma yolları'ymış. İlk fırsatta filminide izliyceğim çok merak ettim
sömekliler'in Videoları | Facebook
günaydınlar herkese
acayip bel ağrısı ve kasık agrısı çekiyorum çok fenayım
bugun yrn regl olmam lazım bakalım
geçmiş olsun canım diş agrısı yüzünden agzımda diş kalmadı çürüyenleri çektirdim hamileligimde gidemedim çürük ilerlemişti mecbur çekildi artık ilerde bişeler yaparım.misafirlerine hastayım başka zaman gelin deseydin keşke hasta hasta zor olucak kolay gelsinslm kızlarrr.kaç gündür yazim yazim diyorum bişiler çıkıyor bende çıkmak zorunda kalıyorum.bi sürü cevap vereceğim kişi vardı kaldı hepsi.dün kötü birgün geçirdik.süpürge almaya çıktık eşimle geldiğimzde akşam 8,30 olmuştu.ben sakız attım ağzıma ama o da ne sanki beynimde bir şimşek çaktı.(dolgulu dişim çürüyordu farketmiştim kırılan yerinden ama hamileyken gitmedim emzirirken de erteleyip duruyordum.)sanki dişim yerinden çıktı. görünürde bişi yoktu .gece 2 ye kadar ağrıdı ama asıl arada gelen ve 2 dk süren bi ağrısı vardıki ölüm acısı gibiydi sanki.hem beynim hem bacak ve kollarım heryerime vuruyordu.acil hastanelere fln baktım ama orada gecenn bi vakti kötü muamele görenleri fln okuyunca basit çözümler aradım.karanfil iyi geliyormuş dişin üstüne konunca.bende 4-5 kere koydum.dışarıdan buz tuttum ağrı kesici aldım.neyseki o şiddetli ağrı 3 veya 4 kere oldu.sonra uyuyabildim ama bu arada ilginç olan normalde gayet uykucu ve uslu olan bebişimiz akşam 9 dan gece 2 ye kadar sürekli ağladı.arada 2-3 dk ilgisini çekip susturuyorduk yoksa hep ağladı.elimizden bişi gelmiyordu.ben o diş ağrısıyla bi de onla ilgilendim.çünkü eşimin de sabrı bitiyordu.kızım hiç susmuyordu.bilmiyorum nazrmı oldu üşüdümü.okuduk bi sürü dua.banyo ettirsek iyiymiş nazara karşı ama o da aklımıza gelmedi.nazar insanı çatlatır ölüme bile götürürmüş ya Allah korusun bebişim nasıl kötüydü yaaa .çok zor bi geceydi.elektirk süpürgeye bile bakamadık sevinemedik...ne zamandır istediğim bişiydi.neyse bugün korka korka dişçiye gittim.çürüğü temizledi.geçici dolgu koydu ağrı yapmazsa kanal tedavi yapacak.ağrı olursa biraz da ilaç koyup bekleyeceğiz.gene olmazsa çekecek.valla siz siz olun dişlerinizi sakın ihmal etmeyin çok kötü bir ağrı...
bende ne güzel hergün yürüyecektim ama dün olmadı.bugün halim yoktu öğlen bebe bisküvi yedim.akşam dengelemeye çalıştım ama bilmem artık.ctesi60 dk ve bugün 60 dk leslie oldu toplmda 120 dk.çba kahvaltıya misafirlerim gelecek.poğça ve kek yapacam ama nasıl dayancam bilmem
günaydınlar herkese
günaydin herkeze cok gecmis olsun cnm allah bebeginide nazardan korusunslm kızlarrr.kaç gündür yazim yazim diyorum bişiler çıkıyor bende çıkmak zorunda kalıyorum.bi sürü cevap vereceğim kişi vardı kaldı hepsi.dün kötü birgün geçirdik.süpürge almaya çıktık eşimle geldiğimzde akşam 8,30 olmuştu.ben sakız attım ağzıma ama o da ne sanki beynimde bir şimşek çaktı.(dolgulu dişim çürüyordu farketmiştim kırılan yerinden ama hamileyken gitmedim emzirirken de erteleyip duruyordum.)sanki dişim yerinden çıktı. görünürde bişi yoktu .gece 2 ye kadar ağrıdı ama asıl arada gelen ve 2 dk süren bi ağrısı vardıki ölüm acısı gibiydi sanki.hem beynim hem bacak ve kollarım heryerime vuruyordu.acil hastanelere fln baktım ama orada gecenn bi vakti kötü muamele görenleri fln okuyunca basit çözümler aradım.karanfil iyi geliyormuş dişin üstüne konunca.bende 4-5 kere koydum.dışarıdan buz tuttum ağrı kesici aldım.neyseki o şiddetli ağrı 3 veya 4 kere oldu.sonra uyuyabildim ama bu arada ilginç olan normalde gayet uykucu ve uslu olan bebişimiz akşam 9 dan gece 2 ye kadar sürekli ağladı.arada 2-3 dk ilgisini çekip susturuyorduk yoksa hep ağladı.elimizden bişi gelmiyordu.ben o diş ağrısıyla bi de onla ilgilendim.çünkü eşimin de sabrı bitiyordu.kızım hiç susmuyordu.bilmiyorum nazrmı oldu üşüdümü.okuduk bi sürü dua.banyo ettirsek iyiymiş nazara karşı ama o da aklımıza gelmedi.nazar insanı çatlatır ölüme bile götürürmüş ya Allah korusun bebişim nasıl kötüydü yaaa .çok zor bi geceydi.elektirk süpürgeye bile bakamadık sevinemedik...ne zamandır istediğim bişiydi.neyse bugün korka korka dişçiye gittim.çürüğü temizledi.geçici dolgu koydu ağrı yapmazsa kanal tedavi yapacak.ağrı olursa biraz da ilaç koyup bekleyeceğiz.gene olmazsa çekecek.valla siz siz olun dişlerinizi sakın ihmal etmeyin çok kötü bir ağrı...
bende ne güzel hergün yürüyecektim ama dün olmadı.bugün halim yoktu öğlen bebe bisküvi yedim.akşam dengelemeye çalıştım ama bilmem artık.ctesi60 dk ve bugün 60 dk leslie oldu toplmda 120 dk.çba kahvaltıya misafirlerim gelecek.poğça ve kek yapacam ama nasıl dayancam bilmem
sanada cok gecmis olsun bende dün regl agrisi cektim ne zor kadin olmakgünaydınlar herkese
günaydın ayşe regl sancısı çok kötü oluyo kızım yataklara düşüyo kızımın tek umudu evlenince geçer diyorlar oda gerçek sanıyo.bizim bir arkadaş aktardan bişeler almıştı ben kızıma denicem iyi gelirse yazarım sende yaparsın .onun kızına çok iyi gelmiş geçmiş olsun
ayy bayıldımmmmmm
gunaydın aysecim gecmiş olsun bende bekarken cok sancım olurdu adet donemımde evlenınce bayagı azaldı
günaydin herkeze cok gecmis olsun cnm allah bebeginide nazardan korusun
sanada cok gecmis olsun bende dün regl agrisi cektim ne zor kadin olmak
herkese günaydın
ece geçmiş olsun canım
ayşecim sana da geçmiş olsun sıcak tut kendini
ben de reglim bu hafta cumaya kadar tartılmayacağım
zaten karnım şiş moralim bozulmasın bugün kendimi tutacağım dünkü gibi sapıtmayacağım inşallah
Kizlar pasif cimnastik ise yariyo galiba ya... Benim kadar inanmadan gidip de sok olan var midir bilmem...
gitmeden evel evde kol cevresi ve gobek deligi cevresi olcmustum.. Masallah benim ust kisim cok kalindir.. Bacaklarim cirpi gibi oldu ama gobek, gogus, kollar oduncu gibi... Neyse iste kol cevrem 36 ve gobek deligi 104 idi. Ve dogum so rasi yumusak bir gobek iste...
W seans oldu, bu sabah oylesine bir olciym dedim... Kol cevrem 33,5 ve gobek 98 olmus.. Hakkaten sokla karisik bir sevinc icindeyim. Esim ceq inanmadi. Karnini icine mi cekiyosun filan diodu, kimi kandiricam, kendim olcuyorum kendim icin sonucta...
Neyse, kilo verdikten sonraki sarkmalar icin cok umutluyum artik.. İlginize..Bilginize..
İyi gibiyim asucum cok sagol valla sizi gorunce cok imreeniyorum 30 kilo.ne.dimek ben kac aydir burdayim epi topu 4 kilo gitmiyo ya ona bozuluyorum moralman sifirlardayim en azindan bi 10 kilo gitseydi raahatlasaydim diyorum da hayal gibi birsey
pınarcım insan ne zaman şupheye düşse veremiyecem heralde falan dese anında kilo ya duruyor ya artıyor. acaip bişey bedenlerimiz. çok veremiyecem edemiyecem dememk sart. ben ilk başladığım zamanlar cuma olsa da bu hafta kaç kilo verdiğimi görsem dışında endişe yaşamıyordum buara başladım ah veremiyecem 80ler fena ay çok kötü 20 kilo gitti o yüzden kilom durdu demeye çat verişim durdu. abur cubur peşine düştüm, yemeklere saldırdım motivasyonum düştü. yine bikereden hiçbişi olmazlarım başladı. özetle vereceğizzzzzzzzzzzzzzz.
Evet beyzuş abla bugün kendimede sanada ve tüm topikdaşlarımıza söz veriyorum tam anlamıyla diete başladım.Güzel sözlerin ve motiven içinde teşekkürler.Evet canımmmmmm....Ufff oldum..Öpmeni bekliyorum...Geçti şükür canım sağolasın...
Sağol Asucuğum...Biraz anneme üzülüyorum...Yaşlılık halleri işte;gittikçe unutkan olmaya başladı....Çok şükür bu günümüze...
Sağol hayatım...İyiyim artık;neyse geçti tuhaf bulantılar...Soğuk meyvadan oldu diye düşünüyorum...
Hiç azmini kaybetme Mutlu...Geldiği hızla gidecek artılar bak göreceksin...
Teşekkürler canım..Kısa sürdü Allahtan...
ŞİİŞŞŞŞTTTTT YENAM....Ne oluyor oralarda..Hani kadın sözü vermiştik...Yeniyıla kaç ay kaldı..?????????????
Çok şükür güzel kardeşim...Gözünaydın....
Öfff ben de öyleyim...Sıkıntılı zamanlarda buzdolabı ile çok yakın arkadaş oluyorum...Hani nerdeyse önünde yatacağım...
Ne şeker çocuk bu Barış ya tatlım benim......Eklesene resmi biz de görelim....
İşte budur..Azmini kutluyorum...
Sakın tarif filan verme...En güzel kurabiyeleri sen yapmış ol....Gerçi kazdağlısının gözü kurabiye görebiliyormudur bilemem...
Hemen toparlan Semirancığım....Bunlar gelip geçici günler...Sıkı sıkı sarıl diyet ve sporuna..Hadiiiii.
Banucuğum;yarından itibaren hiç diyeti bozmayacağına dair söz ver kendine.....Çok genç ve güzelsin...Kapatma güzelliğini kilolarla...
Şimdi kötü görünüyorsun demiyorum sakın yanlış anlama.Bu kiloda böyleysen; zayıflasan ne afet olursun demek istiyorum.....
Çok kilo vermiş birinin sözünü hatırladım şimdi.''Bu yıl kendime bir hediye aldım...ZAYIFLADIM''
Ne süper bir hediye değilmi..Bu sözü bizim sitedeki başarı öykülerinden birinde bile okumuş olabilirim;hatırlamıyorum...
Anlamadım canım 3 günde 4 kilomu vermeyi planlıyorsun imkansız gibi ama........BU ARADA CUMARTESİ AYIN BİRİ 90 OLARAK BU AYI TAMAMLAMIŞŞ OLCAMMMM.
Çok kötü bir gece geçirmişsin geçmiş olsun canım.slm kızlarrr.kaç gündür yazim yazim diyorum bişiler çıkıyor bende çıkmak zorunda kalıyorum.bi sürü cevap vereceğim kişi vardı kaldı hepsi.dün kötü birgün geçirdik.süpürge almaya çıktık eşimle geldiğimzde akşam 8,30 olmuştu.ben sakız attım ağzıma ama o da ne sanki beynimde bir şimşek çaktı.(dolgulu dişim çürüyordu farketmiştim kırılan yerinden ama hamileyken gitmedim emzirirken de erteleyip duruyordum.)sanki dişim yerinden çıktı. görünürde bişi yoktu .gece 2 ye kadar ağrıdı ama asıl arada gelen ve 2 dk süren bi ağrısı vardıki ölüm acısı gibiydi sanki.hem beynim hem bacak ve kollarım heryerime vuruyordu.acil hastanelere fln baktım ama orada gecenn bi vakti kötü muamele görenleri fln okuyunca basit çözümler aradım.karanfil iyi geliyormuş dişin üstüne konunca.bende 4-5 kere koydum.dışarıdan buz tuttum ağrı kesici aldım.neyseki o şiddetli ağrı 3 veya 4 kere oldu.sonra uyuyabildim ama bu arada ilginç olan normalde gayet uykucu ve uslu olan bebişimiz akşam 9 dan gece 2 ye kadar sürekli ağladı.arada 2-3 dk ilgisini çekip susturuyorduk yoksa hep ağladı.elimizden bişi gelmiyordu.ben o diş ağrısıyla bi de onla ilgilendim.çünkü eşimin de sabrı bitiyordu.kızım hiç susmuyordu.bilmiyorum nazrmı oldu üşüdümü.okuduk bi sürü dua.banyo ettirsek iyiymiş nazara karşı ama o da aklımıza gelmedi.nazar insanı çatlatır ölüme bile götürürmüş ya Allah korusun bebişim nasıl kötüydü yaaa .çok zor bi geceydi.elektirk süpürgeye bile bakamadık sevinemedik...ne zamandır istediğim bişiydi.neyse bugün korka korka dişçiye gittim.çürüğü temizledi.geçici dolgu koydu ağrı yapmazsa kanal tedavi yapacak.ağrı olursa biraz da ilaç koyup bekleyeceğiz.gene olmazsa çekecek.valla siz siz olun dişlerinizi sakın ihmal etmeyin çok kötü bir ağrı...
Benimde çok kötü oluyor eskiden hasrtahnelik oluyordum Allahtan şimdi evde sadece sancıyla atlatıyorum.Bitkisel bir ilaç var eczanelerde o çok iyi geliyormuş adet sancılarına geçen eczacı arkadaşım dedi tam senlik al diye arştırıcam sanada haber veririm nasıl bişeymiş diye.günaydınlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?