Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy bayıldımmmmmm
günaydınlar herkese
acayip bel ağrısı ve kasık agrısı çekiyorum çok fenayım
bugun yrn regl olmam lazım bakalım

gunaydın aysecim gecmiş olsun bende bekarken cok sancım olurdu adet donemımde evlenınce bayagı azaldı

geçmiş olsun canım diş agrısı yüzünden agzımda diş kalmadı çürüyenleri çektirdim hamileligimde gidemedim çürük ilerlemişti mecbur çekildi artık ilerde bişeler yaparım.misafirlerine hastayım başka zaman gelin deseydin keşke hasta hasta zor olucak kolay gelsin

günaydınlar herkese

günaydın ayşe regl sancısı çok kötü oluyo kızım yataklara düşüyo kızımın tek umudu evlenince geçer diyorlar oda gerçek sanıyo.bizim bir arkadaş aktardan bişeler almıştı ben kızıma denicem iyi gelirse yazarım sende yaparsın .onun kızına çok iyi gelmiş geçmiş olsun

günaydin herkeze cok gecmis olsun cnm allah bebeginide nazardan korusun
günaydınlar herkese
sanada cok gecmis olsun bende dün regl agrisi cektim ne zor kadin olmak

saol cnm bende evlenince geçicek sandım ama malesef hala aynı

ayy bayıldımmmmmm

gunaydın aysecim gecmiş olsun bende bekarken cok sancım olurdu adet donemımde evlenınce bayagı azaldı

ahh ahhh bende hala aynı cnm

günaydin herkeze cok gecmis olsun cnm allah bebeginide nazardan korusun

sanada cok gecmis olsun bende dün regl agrisi cektim ne zor kadin olmak

günaydın cnm doğru valla doğum kadın her ay 1 hafta süren regl sancısı kadın emzirme kadın ev işi kadın temizlik ütü yemek hepsi kadın oyy oyy :)

herkese günaydın
ece geçmiş olsun canım
ayşecim sana da geçmiş olsun sıcak tut kendini
ben de reglim bu hafta cumaya kadar tartılmayacağım
zaten karnım şiş moralim bozulmasın bugün kendimi tutacağım dünkü gibi sapıtmayacağım inşallah

Kizlar gunaydin nasilsinz nasil gidiyo hayat ben oyle yogun calisiyorummmm diyette normal seyrinde gram gram gidiyo ya olsun o da fazla.su icmedigimden dqha dogrusu icemeigimden oyle iste

Aysecim bisi sorcam grip asisini biizim cocuklara vursakmi ki hani bunun yas siniri kac tam olarak

Yenacim.dun yazacaktim unuttum sen buca da nerde oturuyorsun tam bilmem belki ama mevki olarak soylersen bilebilirim benim kv buca kurucesmede oturuyoda

Kizlar pasif cimnastik ise yariyo galiba ya... Benim kadar inanmadan gidip de sok olan var midir bilmem...

gitmeden evel evde kol cevresi ve gobek deligi cevresi olcmustum.. Masallah benim ust kisim cok kalindir.. Bacaklarim cirpi gibi oldu ama gobek, gogus, kollar oduncu gibi... Neyse iste kol cevrem 36 ve gobek deligi 104 idi. Ve dogum so rasi yumusak bir gobek iste...

W seans oldu, bu sabah oylesine bir olciym dedim... Kol cevrem 33,5 ve gobek 98 olmus.. Hakkaten sokla karisik bir sevinc icindeyim. Esim ceq inanmadi. Karnini icine mi cekiyosun filan diodu, kimi kandiricam, kendim olcuyorum kendim icin sonucta...

Neyse, kilo verdikten sonraki sarkmalar icin cok umutluyum artik.. İlginize..Bilginize..

yağmurgözlü iş yerinde bir arkadaşın midesi delinmiş resmen adam çok kötüydü renk benz atmışdı baya kilo vermişti gitmediği yer kalmamış nerdeyse birisi buna çiğ patetesi önermiş adam uyguladı ve herkese söylüyorum bende kurtuldum dedi çiğ patetesi sıkıp suyunu içiyormuş her sabah çok duydum bunun methini unutmadan yazayım dedim geçmiş olsun

İyi gibiyim asucum cok sagol valla sizi gorunce cok imreeniyorum 30 kilo.ne.dimek ben kac aydir burdayim epi topu 4 kilo gitmiyo ya ona bozuluyorum moralman sifirlardayim en azindan bi 10 kilo gitseydi raahatlasaydim diyorum da hayal gibi birsey

günaydın sevgili arkadaşlar,

ayşecim benim adet ağrısı artık çift koldan saldırıyor; baş ağrısı ve klasik adet sancısı(bel kasık bacak). yani dökülüyorum ben de 2-3 gün en az. ne evlenmek ne normal doğum hiç bişi ağrımı kesmedi. belki kilo verirsem bir umut ağrı azalır. neyse olalım da diyorum bazen ağrılı falan olsun. kadın olmak bir dert çoğu zaman katılıyorum.

ececim çok geçmiş olsun ben de korkuyorum dişçiden bir de yakın zaman da 1 dişim parçalandı salatalık ısırdım ve dünyam karardı. neyse dr gittim. adam neredeyse tüm dişerime bi dokundu. aynen ben de doğum emzirme falan derken 2-3 senedir gitmemiştim. dişler ne mühim çok dikkat etmek lazım.

ya ne güzel yarar diyorsun yani hadi inşallah. ben de 80 altına inayim hertürlü atraksiyona başlıyacağım. ama bir spor hocası tanıdığımız var powerplate için pek iyi seyler söylememiş damarlara zarar veriyor gibi bişiler. tam öğreneğim ne olduğunu arayacam seni.

İyi gibiyim asucum cok sagol valla sizi gorunce cok imreeniyorum 30 kilo.ne.dimek ben kac aydir burdayim epi topu 4 kilo gitmiyo ya ona bozuluyorum moralman sifirlardayim en azindan bi 10 kilo gitseydi raahatlasaydim diyorum da hayal gibi birsey

pınarcım insan ne zaman şupheye düşse veremiyecem heralde falan dese anında kilo ya duruyor ya artıyor. acaip bişey bedenlerimiz. çok veremiyecem edemiyecem dememk sart. ben ilk başladığım zamanlar cuma olsa da bu hafta kaç kilo verdiğimi görsem dışında endişe yaşamıyordum buara başladım ah veremiyecem 80ler fena ay çok kötü 20 kilo gitti o yüzden kilom durdu demeye çat verişim durdu. abur cubur peşine düştüm, yemeklere saldırdım motivasyonum düştü. yine bikereden hiçbişi olmazlarım başladı. özetle vereceğizzzzzzzzzzzzzzz.

günaydın herkeslere. acaba mevsim geçişi olduğu içinmi böle oluyor hadi siz sıkıldınız ben daha başlarda olmama rağmen hafta sonu düğün akrabalar dolayısıyle baya kaçırdım. hele dün iş yerinde iyice sapıttım iştahım çok açık. bugün kendimi nasıl zapteceğim diye düşünüyorum...

Evet beyzuş abla bugün kendimede sanada ve tüm topikdaşlarımıza söz veriyorum tam anlamıyla diete başladım.Güzel sözlerin ve motiven içinde teşekkürler.

BU ARADA CUMARTESİ AYIN BİRİ 90 OLARAK BU AYI TAMAMLAMIŞŞ OLCAMMMM.
Anlamadım canım 3 günde 4 kilomu vermeyi planlıyorsun imkansız gibi ama........
Çok kötü bir gece geçirmişsin geçmiş olsun canım.
günaydınlar herkese
Benimde çok kötü oluyor eskiden hasrtahnelik oluyordum Allahtan şimdi evde sadece sancıyla atlatıyorum.Bitkisel bir ilaç var eczanelerde o çok iyi geliyormuş adet sancılarına geçen eczacı arkadaşım dedi tam senlik al diye arştırıcam sanada haber veririm nasıl bişeymiş diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…