Kizlar gunaydin nasilsinz nasil gidiyo hayat ben oyle yogun calisiyorummmm diyette normal seyrinde gram gram gidiyo ya olsun o da fazla.su icmedigimden dqha dogrusu icemeigimden oyle iste
Aysecim bisi sorcam grip asisini biizim cocuklara vursakmi ki hani bunun yas siniri kac tam olarak
Yenacim.dun yazacaktim unuttum sen buca da nerde oturuyorsun tam bilmem belki ama mevki olarak soylersen bilebilirim benim kv buca kurucesmede oturuyoda
günaydın sevgili arkadaşlar,
ayşecim benim adet ağrısı artık çift koldan saldırıyor; baş ağrısı ve klasik adet sancısı(bel kasık bacak). yani dökülüyorum ben de 2-3 gün en az. ne evlenmek ne normal doğum hiç bişi ağrımı kesmedi. belki kilo verirsem bir umut ağrı azalır. neyse olalım da diyorum bazen ağrılı falan olsun. kadın olmak bir dert çoğu zaman katılıyorum.
ececim çok geçmiş olsun ben de korkuyorum dişçiden bir de yakın zaman da 1 dişim parçalandı salatalık ısırdım ve dünyam karardı. neyse dr gittim. adam neredeyse tüm dişerime bi dokundu. aynen ben de doğum emzirme falan derken 2-3 senedir gitmemiştim. dişler ne mühim çok dikkat etmek lazım.
Benimde çok kötü oluyor eskiden hasrtahnelik oluyordum Allahtan şimdi evde sadece sancıyla atlatıyorum.Bitkisel bir ilaç var eczanelerde o çok iyi geliyormuş adet sancılarına geçen eczacı arkadaşım dedi tam senlik al diye arştırıcam sanada haber veririm nasıl bişeymiş diye.
Bu kadar kilo verdin buda sana ödül oldu daha fazla kaçırmassan hiçbişey olmaz.pınarcım insan ne zaman şupheye düşse veremiyecem heralde falan dese anında kilo ya duruyor ya artıyor. acaip bişey bedenlerimiz. çok veremiyecem edemiyecem dememk sart. ben ilk başladığım zamanlar cuma olsa da bu hafta kaç kilo verdiğimi görsem dışında endişe yaşamıyordum buara başladım ah veremiyecem 80ler fena ay çok kötü 20 kilo gitti o yüzden kilom durdu demeye çat verişim durdu. abur cubur peşine düştüm, yemeklere saldırdım motivasyonum düştü. yine bikereden hiçbişi olmazlarım başladı. özetle vereceğizzzzzzzzzzzzzzz.
Tatlandırıcılı nescafe çok işe yarıyor dene istersen.günaydın herkeslere. acaba mevsim geçişi olduğu içinmi böle oluyor hadi siz sıkıldınız ben daha başlarda olmama rağmen hafta sonu düğün akrabalar dolayısıyle baya kaçırdım. hele dün iş yerinde iyice sapıttım iştahım çok açık. bugün kendimi nasıl zapteceğim diye düşünüyorum...
Süper ya bende tekrrar araştırayım bakıyım sen nereye gidiyorsun seansı ne kadar kaç dakika sürüyor amma sordum dimi ama meraktayım napıyım.Kizlar pasif cimnastik ise yariyo galiba ya... Benim kadar inanmadan gidip de sok olan var midir bilmem...
gitmeden evel evde kol cevresi ve gobek deligi cevresi olcmustum.. Masallah benim ust kisim cok kalindir.. Bacaklarim cirpi gibi oldu ama gobek, gogus, kollar oduncu gibi... Neyse iste kol cevrem 36 ve gobek deligi 104 idi. Ve dogum so rasi yumusak bir gobek iste...
W seans oldu, bu sabah oylesine bir olciym dedim... Kol cevrem 33,5 ve gobek 98 olmus.. Hakkaten sokla karisik bir sevinc icindeyim. Esim ceq inanmadi. Karnini icine mi cekiyosun filan diodu, kimi kandiricam, kendim olcuyorum kendim icin sonucta...
Neyse, kilo verdikten sonraki sarkmalar icin cok umutluyum artik.. İlginize..Bilginize..
parmaklarımı durduramadım yahuuu.
ecem ben nazara inanıyorum. bazı insanların yıldızı düşük derler ve çok nazar değer. ben kendimde şunu keşfettim biraz. aklıma gelen başıma gelir gibi bişi. secret gibi. sıkıntılı bişi düşünürsem az yada çok oran da başıma gelir. bir de annemin nazarı bana çok değer. kaç defa sahit oldum harika bir gelişme var örneğin iş hayatımda annemi arar sölerim . 24 saatte o gelişme tıkanır kalır gibi.
nazar için tek önlemim aklıma getirmemek.
Ne şeker çocuk bu Barış ya tatlım benim......Eklesene resmi biz de görelim....
.
slm kızlarrr.kaç gündür yazim yazim diyorum bişiler çıkıyor bende çıkmak zorunda kalıyorum.bi sürü cevap vereceğim kişi vardı kaldı hepsi.dün kötü birgün geçirdik.süpürge almaya çıktık eşimle geldiğimzde akşam 8,30 olmuştu.ben sakız attım ağzıma ama o da ne sanki beynimde bir şimşek çaktı.(dolgulu dişim çürüyordu farketmiştim kırılan yerinden ama hamileyken gitmedim emzirirken de erteleyip duruyordum.)sanki dişim yerinden çıktı. görünürde bişi yoktu .gece 2 ye kadar ağrıdı ama asıl arada gelen ve 2 dk süren bi ağrısı vardıki ölüm acısı gibiydi sanki.hem beynim hem bacak ve kollarım heryerime vuruyordu.acil hastanelere fln baktım ama orada gecenn bi vakti kötü muamele görenleri fln okuyunca basit çözümler aradım.karanfil iyi geliyormuş dişin üstüne konunca.bende 4-5 kere koydum.dışarıdan buz tuttum ağrı kesici aldım.neyseki o şiddetli ağrı 3 veya 4 kere oldu.sonra uyuyabildim ama bu arada ilginç olan normalde gayet uykucu ve uslu olan bebişimiz akşam 9 dan gece 2 ye kadar sürekli ağladı.arada 2-3 dk ilgisini çekip susturuyorduk yoksa hep ağladı.elimizden bişi gelmiyordu.ben o diş ağrısıyla bi de onla ilgilendim.çünkü eşimin de sabrı bitiyordu.kızım hiç susmuyordu.bilmiyorum nazrmı oldu üşüdümü.okuduk bi sürü dua.banyo ettirsek iyiymiş nazara karşı ama o da aklımıza gelmedi.nazar insanı çatlatır ölüme bile götürürmüş ya Allah korusun bebişim nasıl kötüydü yaaa .çok zor bi geceydi.elektirk süpürgeye bile bakamadık sevinemedik...ne zamandır istediğim bişiydi.neyse bugün korka korka dişçiye gittim.çürüğü temizledi.geçici dolgu koydu ağrı yapmazsa kanal tedavi yapacak.ağrı olursa biraz da ilaç koyup bekleyeceğiz.gene olmazsa çekecek.valla siz siz olun dişlerinizi sakın ihmal etmeyin çok kötü bir ağrı...
bende ne güzel hergün yürüyecektim ama dün olmadı.bugün halim yoktu öğlen bebe bisküvi yedim.akşam dengelemeye çalıştım ama bilmem artık.ctesi60 dk ve bugün 60 dk leslie oldu toplmda 120 dk.çba kahvaltıya misafirlerim gelecek.poğça ve kek yapacam ama nasıl dayancam bilmem
Kizlar gunaydin nasilsinz nasil gidiyo hayat ben oyle yogun calisiyorummmm diyette normal seyrinde gram gram gidiyo ya olsun o da fazla.su icmedigimden dqha dogrusu icemeigimden oyle iste
Aysecim bisi sorcam grip asisini biizim cocuklara vursakmi ki hani bunun yas siniri kac tam olarak
Yenacim.dun yazacaktim unuttum sen buca da nerde oturuyorsun tam bilmem belki ama mevki olarak soylersen bilebilirim benim kv buca kurucesmede oturuyoda
parmaklarımı durduramadım yahuuu.
ecem ben nazara inanıyorum. bazı insanların yıldızı düşük derler ve çok nazar değer. ben kendimde şunu keşfettim biraz. aklıma gelen başıma gelir gibi bişi. secret gibi. sıkıntılı bişi düşünürsem az yada çok oran da başıma gelir. bir de annemin nazarı bana çok değer. kaç defa sahit oldum harika bir gelişme var örneğin iş hayatımda annemi arar sölerim . 24 saatte o gelişme tıkanır kalır gibi.
nazar için tek önlemim aklıma getirmemek.
günaydın kızlar...
hafta sonu yine yedim ötüz gibi şimdide artılara geçtim tabii bıktım artık hafta sonu kaçır hafta içi aldıklarını ver, ama artık akşam leslieyede başladım. dün misafirim vardı kısırlar makarna börekleri tatlılar azda olsa yedim bugün yine gezmeğe haberliyim,ama çok dikkatli olacağım , çünki katlarımdan tiksinmeye başladım iyice...
yenacım yerim o barış oğlanı ben. bizimkide akşam babası ile otururken meyva yiyorduk aldı makineyi eline ilk defa çekti bizleri ama daha çok halıyı kendini koltukları neyse birer poz bizleri yakalamış yine....
banucum hadi beraber başladık bakalım bende dün başladım tam olarak inşallah bayrama kadar 7 kilo vermek istiyorum en azından 110ları göreyim...
günaydın kızlar...
hafta sonu yine yedim ötüz gibi şimdide artılara geçtim tabii bıktım artık hafta sonu kaçır hafta içi aldıklarını ver, ama artık akşam leslieyede başladım. dün misafirim vardı kısırlar makarna börekleri tatlılar azda olsa yedim bugün yine gezmeğe haberliyim,ama çok dikkatli olacağım , çünki katlarımdan tiksinmeye başladım iyice...
yenacım yerim o barış oğlanı ben. bizimkide akşam babası ile otururken meyva yiyorduk aldı makineyi eline ilk defa çekti bizleri ama daha çok halıyı kendini koltukları neyse birer poz bizleri yakalamış yine....
banucum hadi beraber başladık bakalım bende dün başladım tam olarak inşallah bayrama kadar 7 kilo vermek istiyorum en azından 110ları göreyim...
nasıl oldun şimdi derin inş. daha iyisindir.....bayaa vermişken az daha dikkat et canım yaa olmazsa gezmeleri askıya al..ben de dün eski komşulara gittim sadece çay içtim kurabiyeleri kızlara yedirdim.....verelim kilolarıda bitsin çilemiz ..ömrümüz geçicek böyle yoksa yaa...
bende nefret eder oldum 2 ileri 1 geri yapmaktan ya ve motive olamıyorum
başlar başlamaz iniverdi kilolar , neredeyse 2 aydır aynı indiremiyorum.bi ara gördüm 8leri o da ççok kısa sürdü
2.haftam hala hastayım ,iyileşecek yerde enfeksiyonum aşağılara doğru iniyor sesim iğrenç çıkıyor...
Saferancım, aman nazara gelme..Çok iyi gidiyorsun...
Maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?