Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydınnnnnnnn...

asuman ablacım lokum merakı bende de var memleketen kaymaklı lokum getirmişler ya nasıl bir kötülüktür bu bana.neyse 4/3 ünü orda yedirdim milletede geri kalan çeyrek buzdolabında sürekli gözüme takılıyor. bu hafta kilo vermezsem + olursam sebebi budur. aramızda 15-20 kg fark var sanamı yollasam acaba

cnm 2 yaştan itibaren vuruluyo diye biliyorum ama emin değilim bizim dr.lara bi sorım bakım senin ki ne kadarlıktı

aynen cnm bende de şuan acayip baş ağrısı mevcut ama bir an önce olım de keşke razıyım sancıya

tamam cnm çok saol

Bu kadar kilo verdin buda sana ödül oldu daha fazla kaçırmassan hiçbişey olmaz.
Tatlandırıcılı nescafe çok işe yarıyor dene istersen.
Süper ya bende tekrrar araştırayım bakıyım sen nereye gidiyorsun seansı ne kadar kaç dakika sürüyor amma sordum dimi ama meraktayım napıyım.

parmaklarımı durduramadım yahuuu.

ecem ben nazara inanıyorum. bazı insanların yıldızı düşük derler ve çok nazar değer. ben kendimde şunu keşfettim biraz. aklıma gelen başıma gelir gibi bişi. secret gibi. sıkıntılı bişi düşünürsem az yada çok oran da başıma gelir. bir de annemin nazarı bana çok değer. kaç defa sahit oldum harika bir gelişme var örneğin iş hayatımda annemi arar sölerim . 24 saatte o gelişme tıkanır kalır gibi.

nazar için tek önlemim aklıma getirmemek.

allah nazardan korusun hepimizi inş. (amin)
bu arada bende çok nazar olurum iş yerinde özellikle hızlı pc kullandığım için hastaların nazarı çok değer

KİLOVER sevgili arkadaşım seni heyacanla ve merakla izliyorum. bence kesinlikle yalnış bişey yapıyorsun. kendi adıma 1 hafta da 15 kilo bile verecek olsam bu işelere girmem( girmedim demiyorum çünkü yaptım o tür diyetleri aldım boyumun ölçüsünü. 2 haftada 7 kilo verip 1 ay da 10 kilo aldım örneğin. kalsın o yüzden) ama senin yaptığını izlemek dediğim gibi bir tür extrem spor izlemek gibi. o yüzden ne olur gelip aralarda başarılarını bize yaz. inşallah istediğine ulaşırsın, ve verdiğin kilolar kalıcı olur.

Son düzenleme:

Ne şeker çocuk bu Barış ya tatlım benim......Eklesene resmi biz de görelim....

.

Hahaha evet bende düşünüyoorum eklemeyi..Fakat karar veremedim..Albümemi eklesem yoksa burayamı.??

Çok geçmiş olsun..

Buca-evka 1 de oturuyoruz..
Ama bornovayı çok özlüyorum..KEndimi bildim bileli orda yaşadığım için bayağı zorlanıyorum açıkçası.

Naber mutlu..?

Aynını bende yaşıyorum biliyormusun..
Bazen ürküyorum açıkçası özel güçlerimmi var diye..

günaydın kızlar...
hafta sonu yine yedim ötüz gibi şimdide artılara geçtim tabii bıktım artık hafta sonu kaçır hafta içi aldıklarını ver, ama artık akşam leslieyede başladım. dün misafirim vardı kısırlar makarna börekleri tatlılar azda olsa yedim bugün yine gezmeğe haberliyim,ama çok dikkatli olacağım , çünki katlarımdan tiksinmeye başladım iyice...

yenacım yerim o barış oğlanı ben. bizimkide akşam babası ile otururken meyva yiyorduk aldı makineyi eline ilk defa çekti bizleri ama daha çok halıyı kendini koltukları neyse birer poz bizleri yakalamış yine....
banucum hadi beraber başladık bakalım bende dün başladım tam olarak inşallah bayrama kadar 7 kilo vermek istiyorum en azından 110ları göreyim...

pınarcım cnm sordum dr.a 2 yaşında sonra diyo 2 yaşından öncesi için eğer çok sık grip oluyosa yrm doz yapılabilir diyo ama eger sık hasta olmuyosa koruma amaçlı yaptırmasın diyo :)

nasıl oldun şimdi derin inş. daha iyisindir.....bayaa vermişken az daha dikkat et canım yaa olmazsa gezmeleri askıya al..ben de dün eski komşulara gittim sadece çay içtim kurabiyeleri kızlara yedirdim.....verelim kilolarıda bitsin çilemiz ..ömrümüz geçicek böyle yoksa yaa...

Derincim,
leslie sana çok yarıyor..
haftada 3-4 kez yap en azından..Bugün gezmede yesende akşam sadece meyve ve salatayla geçiştirirsin..
Naz'ın ağlaması geçtimi..?

bende nefret eder oldum 2 ileri 1 geri yapmaktan ya ve motive olamıyorum
başlar başlamaz iniverdi kilolar , neredeyse 2 aydır aynı indiremiyorum.bi ara gördüm 8leri o da ççok kısa sürdü
2.haftam hala hastayım ,iyileşecek yerde enfeksiyonum aşağılara doğru iniyor sesim iğrenç çıkıyor...

Saferancım, aman nazara gelme..Çok iyi gidiyorsun...
Maşallah..

Geçmiş olsun..bayağı süründürdü seni hastalık...
İyileşince yine aynı hızla devam edersin..

Saferancım, aman nazara gelme..Çok iyi gidiyorsun...
Maşallah..

yazın gözümde bişey kalmadı bi iyiçe yedim ama kilo almadım şükür 1 - 2 k
iloda verdim ama artık kaçamak yok ...kaldığımız yerden devam ediyor diyetimle benim hikayem...........

Yemek yapmam lazım..Henüz karar veremedim..
AĞırlıklı olarak kabak düşünüyorum..Ailecek severek yediğimiz kıymalı kabak...Fikrim değişicekmi bakalım.:)

Ayşe,Emir nasıl oldu, iyileştimi.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…