Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banucum,nasılsın.?
başladınmı sağlıklı beslenmeye.?

Yağmurumgözüm,hani kazdağlısına kurabiye yollamışın ya..
tarifini şeyetsen olarmı.Cuma misafirim gelecek denerim belki.:)

valla tam düzelemedim daha nasıl iltihapmış....ne zamandır gezmeğe gitmiyordum, başladım artık gitmeye çok bunaldım canım yaa ama dikkatli olacağım çünki çok kafya takıyorum çünki,aynen canım ikili rakamlara düşsek başka bişey istemiyorum boylarımızda uzun olduğu için bu kadar çirkin durmaz en azından .....
Derincim,
leslie sana çok yarıyor..
haftada 3-4 kez yap en azından..Bugün gezmede yesende akşam sadece meyve ve salatayla geçiştirirsin..
Naz'ın ağlaması geçtimi..?
aynen canım leslie yapınca çok fazla inceliyorum ,akşama zeytinyağlı fasulyem pişiyor salata ile ekmeksiz ondan yerim artık....
Yemek yapmam lazım..Henüz karar veremedim..
AĞırlıklı olarak kabak düşünüyorum..Ailecek severek yediğimiz kıymalı kabak...Fikrim değişicekmi bakalım.:)

Ayşe,Emir nasıl oldu, iyileştimi.?

kabağı dün ben pişirdim canım kıymalı pirinçli hatta kızımada yedirdim blendırdan geçirdim çorba niyetine yedirdim ,oda pcde can bebe reklamı ile yoksa mümkün değil...
ağlamaları geçti çok şükür canım, ama çocuklarla sorunumuz devam ediyor kendi gezmeğe gittiğimizde oynuyor arkadaşlarının oyuncakları ile bize geldiklerinde elletmiyoır dün yıktı ortalıkları 3 çocuk vardı zor ikna ettik.....paylaşmıyor hiçbirşeyini birde arkadaşının tabağını bardağını biberonunu bebek arabasını allahtan çocuklar veriyor ve anneleri yeterki ağlamasın diye.....

saol cnm emir daha iyi ama ümit (eşim) hala düzelemedi artık yaz bitti bizimkilerin hastalıkları bitmez :)

allah nazardan korusun hepimizi inş. (amin)
bu arada bende çok nazar olurum iş yerinde özellikle hızlı pc kullandığım için hastaların nazarı çok değer
Kızlar nazar duası okuyun bol bol.
Ben başladım derincim hadi bu sefer başaralım ben 1.5 senedir burdayım iki ileri üç geri gittim geldim umarım bundan sonra hep verelim kiloları gezmeye gidince herşeyden az ye veya galeta peynir domates salatalık götür yanına yeterki başaralım hadi derin.
Canım geçmiş olsun sende benim gibisin benim yapılan tahlillerde bağışıklık sistemimin zayıf ve bir çok vitaminin vucudda düşük olduğu çıktı istersen sende baktır ona göre vitamin al ben vitaminlerime başladım inşallah iyi gelir bıktım çünkü hastalıktan yıl 12 ay ben 10 ay hastalanıyorum.
Banucum,nasılsın.?
başladınmı sağlıklı beslenmeye.?
Başladım yenacım sabah çok güzel bir kahvaltı yaptım
1 dilim ekmek peynir domates salatalık 1 k reçel 5 zeytin inşallah hep böyle gide öğlende çorba yada sebze veya yağsız makarna ne varsa onu yiyicem özellikli bir diet yemeği yapmıycam o zaman çok kasılıyorum umarım başarırım tüpbebek işimde uzuyor dün hasthaneye gittim meğerse rapor için bir aşılama daha şartmış herşeyde bir hayır vardır artık aralık ayına kaldım o zamana kadarda yememmek için yani sağlıklı yemek için sizlerin önünde yemin ediyorum.

Banucum evet ayrı yemek yapmak benide geriyor..
Sonuçta ömür boyu kendimize özel yemek yapmamız mümkün değil..eve yapılandan yemek en doğrusu..

Çok sevindim senin adına..biliyorum bu sefer olacak hem bebek hemde inceleceksin..Amin..

yenaa ben sana kahve hazırlamıştım hemen gitmişsiin çabuk içmeye geel soğumadan 7. takımda seni bekliyoor....

hadi banucum elele verelim başaralım bu işi bizim yine geldiğimiz 3 sene olacak ,ayıp artık yaaaaa hadi canım sakın bırakma ben o zamanlar yırtıyordum kendimi inanki ağlaya ağlaya sabah erkenden kalkıp yürüyüşlere çıkıyordum çünkim sabah uykum çok tatlı, gecespor salonuna gidiyordum kışta çamurda herkez evinde sıcacık ouruyor ben spor gidiyorum diyordum 3 sene boyunca devam ettim canım tabii allahtan etkli olduğunu düşünüyorum canım sırf evlat sahibi olabilmek için.....

geçen gün yürüyüş yoluna parka kızımı götürdüğümde kadının biri bana bakarak yoksa yoksa sinin kızınızmı dedi, bende evet dedim kadın çığlık attı nasıl sevindi anlatamam kimbilir n kadr ağladıysam yollarda anlatırken herkeze, çok istedim çünki çok ağladım...

saol cnm emir daha iyi ama ümit (eşim) hala düzelemedi artık yaz bitti bizimkilerin hastalıkları bitmez :)

Evet ayşecim..aynen öyle yaz bitti hastalık başladı...
Dün akşam barışında nedensiz ateşi çıktı..bir ölçtüm 38.8 olmuş ödüm koptu..Hemen ateş düşürücü içirdim,daha ince kıyafetler giydirdim..

gece sürekli kontrol ettim..Çok şükür bir daha yükselmedi ateşi..PLanım bugün doktora götürmekti sabah iyiydi şükür..eşimde telefonda boşuna götürme dedi..
KAhvaltısınıda yaptı bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olacak.

saferan bende geliyorum canım, zaten canım kahve istiyor ama yalnız gitmiyor gezmekte içersin gül tutkendini diyorum

yuuh 5 kere çıkmış mesaj ..silmemem şimdi hatıra kalsıın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…