valla tam düzelemedim daha nasıl iltihapmış....ne zamandır gezmeğe gitmiyordum, başladım artık gitmeye çok bunaldım canım yaa ama dikkatli olacağım çünki çok kafya takıyorum çünki,aynen canım ikili rakamlara düşsek başka bişey istemiyorum boylarımızda uzun olduğu için bu kadar çirkin durmaz en azından .....
nasıl oldun şimdi derin inş. daha iyisindir.....bayaa vermişken az daha dikkat et canım yaa olmazsa gezmeleri askıya al..ben de dün eski komşulara gittim sadece çay içtim kurabiyeleri kızlara yedirdim.....verelim kilolarıda bitsin çilemiz ..ömrümüz geçicek böyle yoksa yaa...
aynen canım leslie yapınca çok fazla inceliyorum ,akşama zeytinyağlı fasulyem pişiyor salata ile ekmeksiz ondan yerim artık....Derincim,
leslie sana çok yarıyor..
haftada 3-4 kez yap en azından..Bugün gezmede yesende akşam sadece meyve ve salatayla geçiştirirsin..
Naz'ın ağlaması geçtimi..?
Yemek yapmam lazım..Henüz karar veremedim..
AĞırlıklı olarak kabak düşünüyorum..Ailecek severek yediğimiz kıymalı kabak...Fikrim değişicekmi bakalım.:)
Ayşe,Emir nasıl oldu, iyileştimi.?
[sıze=2]yemek yapmam lazım..henüz karar veremedim..
Ağırlıklı olarak kabak düşünüyorum..ailecek severek yediğimiz kıymalı kabak...fikrim değişicekmi bakalım.:)
ayşe,emir nasıl oldu, iyileştimi.?[/sıze]
parmaklarımı durduramadım yahuuu.
ecem ben nazara inanıyorum. bazı insanların yıldızı düşük derler ve çok nazar değer. ben kendimde şunu keşfettim biraz. aklıma gelen başıma gelir gibi bişi. secret gibi. sıkıntılı bişi düşünürsem az yada çok oran da başıma gelir. bir de annemin nazarı bana çok değer. kaç defa sahit oldum harika bir gelişme var örneğin iş hayatımda annemi arar sölerim . 24 saatte o gelişme tıkanır kalır gibi.
nazar için tek önlemim aklıma getirmemek.
Kızlar nazar duası okuyun bol bol.allah nazardan korusun hepimizi inş. (amin)
bu arada bende çok nazar olurum iş yerinde özellikle hızlı pc kullandığım için hastaların nazarı çok değer
Ben başladım derincim hadi bu sefer başaralım ben 1.5 senedir burdayım iki ileri üç geri gittim geldim umarım bundan sonra hep verelim kiloları gezmeye gidince herşeyden az ye veya galeta peynir domates salatalık götür yanına yeterki başaralım hadi derin.günaydın kızlar...
hafta sonu yine yedim ötüz gibi şimdide artılara geçtim tabii bıktım artık hafta sonu kaçır hafta içi aldıklarını ver, ama artık akşam leslieyede başladım. dün misafirim vardı kısırlar makarna börekleri tatlılar azda olsa yedim bugün yine gezmeğe haberliyim,ama çok dikkatli olacağım , çünki katlarımdan tiksinmeye başladım iyice...
yenacım yerim o barış oğlanı ben. bizimkide akşam babası ile otururken meyva yiyorduk aldı makineyi eline ilk defa çekti bizleri ama daha çok halıyı kendini koltukları neyse birer poz bizleri yakalamış yine....
banucum hadi beraber başladık bakalım bende dün başladım tam olarak inşallah bayrama kadar 7 kilo vermek istiyorum en azından 110ları göreyim...
Canım geçmiş olsun sende benim gibisin benim yapılan tahlillerde bağışıklık sistemimin zayıf ve bir çok vitaminin vucudda düşük olduğu çıktı istersen sende baktır ona göre vitamin al ben vitaminlerime başladım inşallah iyi gelir bıktım çünkü hastalıktan yıl 12 ay ben 10 ay hastalanıyorum.bende nefret eder oldum 2 ileri 1 geri yapmaktan ya ve motive olamıyorum
başlar başlamaz iniverdi kilolar , neredeyse 2 aydır aynı indiremiyorum.bi ara gördüm 8leri o da ççok kısa sürdü
2.haftam hala hastayım ,iyileşecek yerde enfeksiyonum aşağılara doğru iniyor sesim iğrenç çıkıyor...
Başladım yenacım sabah çok güzel bir kahvaltı yaptımBanucum,nasılsın.?
başladınmı sağlıklı beslenmeye.?
saol cnm emir daha iyi ama ümit (eşim) hala düzelemedi artık yaz bitti bizimkilerin hastalıkları bitmez :)
yenaa ben sana kahve hazırlamıştım hemen gitmişsiin çabuk içmeye geel soğumadan 7. takımda seni bekliyoor....
selam kızlar, benim ankara macerası dün nihayet bitti.
şimdi geçmişi şöyle bir okuyup geleyim...
saferan bende geliyorum canım, zaten canım kahve istiyor ama yalnız gitmiyor gezmekte içersin gül tutkendini diyorum
Çok şükür güzel kardeşim...Gözünaydın....
Sakın tarif filan verme...En güzel kurabiyeleri sen yapmış ol....Gerçi kazdağlısının gözü kurabiye görebiliyormudur bilemem...
sağolasın ablacımçok şükür biyopsi sonucu korktuğum gibi çıkmadı ....
kurabiye tarifini vermedim
sağol canımmyağmurgözlü iş yerinde bir arkadaşın midesi delinmiş resmen adam çok kötüydü renk benz atmışdı baya kilo vermişti gitmediği yer kalmamış nerdeyse birisi buna çiğ patetesi önermiş adam uyguladı ve herkese söylüyorum bende kurtuldum dedi çiğ patetesi sıkıp suyunu içiyormuş her sabah çok duydum bunun methini unutmadan yazayım dedim geçmiş olsunpatates suyunun ülsere iyi geldiğini duymuştum ama nasıl içilirki tadı nasıldır birde onu sıkmak için katı meyve sıkacağı lazım
benim var canım özelden yazarsan eklerim..günaydın kızlar nasılsınız facesi olan varmı yeni face açtım eklemek isterim isteyen arkadaşları
ayşecim geçmiş olsun sıcak tut kendini ben regl dönemimde işte olmaktan nefret ediyorum evde olmak isterim...sıcak su torbama sarılıp yatmak isterim:95::95::95:günaydın cnm doğru valla doğum kadın her ay 1 hafta süren regl sancısı kadın emzirme kadın ev işi kadın temizlik ütü yemek hepsi kadın oyy oyy :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?