Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

patetesi rendeleyip tülbentte sıkabilirsin bunu bizim bakıcımızda yaptı çok rahatladı kadın

saferan hadi sen makete git gel başka zaman içeriz canım teşekkürler içmiş kadar olduk...
kızımla bıcıcıt saatimiz(banyo)
gizli banyo yapıyorum gördüğü zamanda anne bende bıcıcıt yapıcam diye tuturuyor zillim sıra bendeeeeee diyor...

Yağmurumgözüm,hani kazdağlısına kurabiye yollamışın ya..
tarifini şeyetsen olarmı.Cuma misafirim gelecek denerim belki.:)

istediğin tarif olsun canım hemen

TIRTIL KURABİYE
* yarım paket (125g) margarin
* 1 çay bardağı sıvıyağ
* 2 çay bardağı toz şeker
* 2 yumurta
* aldığı kadar un
* 1 paket kabartma tozu
* 1 paket vanilya
* arzuya göre kakao

1. un ve kabartma tozu hariç kalan malzemeleri karıştırın. karışıma bir miktar un ve bir paket kabartma tozu ekleyin. unu azar azar ilave ederek yumuşak bir hamur elde edin. hamuru birkaç dakika yoğurun.

2. hamurun bir kısmını tırtıl uçlu kalıba koyun. tepsiye parmak uzunluğunda hamurlar sıkın. aynı işlemi kalan hamurlar için de tekrarlayın. önceden ısınmış fırında üzerleri hafif kızarana kadar pişirin.

not: bu kalıbı pazarlarda veya marketlerde bulabilirsiniz.
KALIP BULAMASSANIZ KREMA TORBASIDA AYNI İŞİ GÖRÜR AMA HAMURU BİRAZ DAHA KIVAMLI YAPMAK LAZIM

ben kurabiyelerin arasına çikolata sos sürüp birleştiriyorum...bir ucunuda sosa ve varsa hindistan cevizi veya cekilmiş ceviz,fındığa batırıp servis yapıyorum...

[url=http://goo.gl/mc9cY]
[/URL]

yağmurgözlü kurabiyeler çok güzel görünüyor ben de yapsam büyük kızım çok sever ama ben pek başarılı değilim kurabiye konusunda
barışa ve tüm sonbaharzedelere geçmiş olsun
benim küçük kuzu da yani yeğenim üşütmüş ne yese çıkarıyor bişey de yemiyor zaten çok üzüldüm yaa elden bişey de gelmiyor uyuyor şimdi patates haşladım yer inşallah az da olsa daha çok küçük anlatamıyorki derdini yavrum

Bu sefer başaralım gerçekten yazını okuyunca çok tuhaf oldum Allahım hiç ayırmasın sizi
Geçmiş olsun barışa.
Canım benim ne güzel banyoyu seviyor.

Geçmiş olsuun canım yiğenine çocukların hastalığı çok zor.
Hiç sevmemmm yok inanın sevmemm ::)))
Ellerine sağlık yağmurgözlü aramızda kalsın bu kurabiyeye bayılırım.

Son düzenleme:

GEÇMİŞ OLSUN CNM

2 aydır bir kutlama halindeyim ne yazıkki. ilk 4 ay süper motivasyon sonra delinmeler arkasından ya bi kereden bişey olmaz mantığım geri geldi. hayırlısı en azından bir yol aldım yarı da bırakmadan tamamlamak lazım rotayı.

küçük kuzuya geçmiş olsun canım
Geçmiş olsuun canım yiğenine çocukların hastalığı çok zor.

Hiç sevmemmm yok inanın sevmemm ::)))
Ellerine sağlık yağmurgözlü aramızda kalsın bu kurabiyeye bayılırım.

banucum bende bayılırım tadı bebe bisküvisine benziyor...çokta bereketli misafir için yüz güldürür yani bu malzemeyle 2 fırın tepsisi çıkıyor...( benim fırınım davul fırınlardan ) haftasonu yaptım...ama yemedim desem sadece bir ısırık aldım...kazdağlıma kargo yaptım...kalanı oğlum bitirdi..

akşama damla yemeğim yok evde ve heryer çamaşır dolu
katlanıcak ütülenecek oyy oyy
ne yapıcam eve gidince bilmiyorum ben :)

çok teşekkürler canım.arkadaşlarım samimiler aslında diyebilirim de ama çok ağrımıyor artık azaldı çok şükür

geçmişolsun diş ağrısı beterdir ya
bebişinizede diikkat edin nazar fene okunmuş çörek otu takmıştımben küçükken nazara iyi diyorlar

evet yaa ilk defa böylesi bir diş ağrısı gördüm...kuzuma nazar değidi heralde dışarda bi sürü kişi sevmişti.ama en çok benim nazarım değiyorr

çok teşekkürler canım

evet yaaa keşke daha ilk ağrıdığında gitseydim dün ödüm koptu tüm gece bu ağrıyı yaşarsam diye.öyle böyle değil valla.bi de çocuk dolu ortalık bırakcak kimse yok.gecenin bi vakti napardım bilmem.eşime dedim ben kendim gideyim dayanamazsam diye ama nereye gidlir ne yapılır fln bilmiyorum da sonra internette bi yorumlar okudum ankarada gece gidenlerin başına gelenler baya korkuttu.oturdum kaldım karanfil fln geçti çok şükür o kötü ağrılar

Çok kötü bir gece geçirmişsin geçmiş olsun canım.

.

çok sağol canım evet kötü bir geceydi malesef ama geçti şükür

ya mutlu inanırmısın seni okurken kendimi okur gibi oldum.ben acaip nazar değdiririm.yani çok fena.mesela o gün düşünürüm iyi ya bu ankarada sular kesilmiyor diye 2 saat içinde sular kesilir,yada iyi belim ağrımıyor ne zamandır derim ağrır,kavga etmiyoz eşimle iyi geçiniyoruz diye düşünürüm o akşam hiç yere büyük bir kavga ederiz saçma sapan bir nedenden,eşim artık diyorki kötü bişi olunca diyor yine ne düşündün???bende düşünmemeye çalışyırum inan ama her zaman mümkün olmuyor.ogünde kızımın uslu olduğunu bize gezerken fln zararı olmadığını düşünüp görümcemede anlattım.akşamını çocuğm böyle oldu.kendimden tırsıyorum yaniii

Çok geçmiş olsun..
çok teşekkürler canım

şimdi temizlik zamanııı.dyson aldık elektirk süpürgesi olarak.aslında maraton almaya gitmiştik dysonu alıp çıktık(bir modeli 1490 dan 1099 a düşmüştü 10 taksite böldürdük.süpürge için çok para ama 2 arkadaş öve öve bitirememişlerdi bakalım yaşayıp göreceğiz)).maratonda filtre fln temzilik işi var ve değişmesi gerekiyor deniyor.dyson ömürlük filtre temziliği daha kolay.bakalım şimdi bir ortalığı süpüreyin neler yapacak.biraz denedik ama asıl temzlik başlıyoooooor

......umutcum iyi tatilller canım tadını çıkar ben senin kaçamakları abartmayacağına inanıyorum

........ Umutttt sanada şimdiden iyi tatiller. Çok güzel vakit geçirmeni ve çok daha dinç dönmeni umarım
Sağolun kızlar güzel dilekleriniz için. Hani derler ya, "Yediğin içtiğin senin olsun, gezdiğini gördüğünü anlat" diye. Ben dönünce tam tersi olacak herhalde, gezip gördüğüm benim olacak yediğim içtiğimi anlatacağım, şundan bu kadar yedim, bundan yemedim diye

Beyza biraz bahsetsene, nasıl yapılıyor pasif jimnastik, ne kadar sürüyor, nasıl hissediyorsun vb. (Tebrikler bu arada )

Ervamm yavrunun geçmiş doğum günü kutlu olsun.
Ece78, Ayşe geçmiş olsun kızlar, Yena'cım Barış'a geçmiş olsun, Asuman'cım senin de yeğenine geçmiş olsun, bugün iyidirler inşallah :)

Son düzenleme:
merhaba ben topiğe yeni katılıyorum 25 yaşındayım 93kg 174cm boyundayım 1 sene içerisinde 13kg aldım evlendikten sonra yani hedefim 70
kilo almamla birlikte birde evlendikten sonra adetim 28 günden 33-34-35-37 güne kadar çıktı çok şişiyorum böylelikle aşırı kilo aldım adetimin 3. günü gidip hormon testi yaptıracağım benimle aynı durumda olan varmı acaba ben çaya şekeri bıraktım uzun süredir kullanmıyorum ve 3 ay öncede sigarayı bıraktım 5 kilo aldım bıraktığımdan beri lahana suyu içiyorum başladım bakalım birde eve eliptik bisiklet alacağım en kısa zamanda bu yolda ben sizlere eşlik etmek isterim sizde bana eşlik ederseniz çok sevinirim

hoşgeldin cnm aramıza inş. en kısa zamanda en sağlıklı şeklide dilediğin kiloya ulaşırsın :)

ben çıkıyorum kızlar mesainin bitmesine 5 dakika kalmış iyi bakın kendinize
mutlucum sabah yürüdüm ama akşam yürüyemicem çok sancım var bu hafta spor kesat geçicek malesef cnm çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…