tutmayın benii markete gidiyoom.........
Yağmurumgözüm,hani kazdağlısına kurabiye yollamışın ya..
tarifini şeyetsen olarmı.Cuma misafirim gelecek denerim belki.:)
Bu sefer başaralım gerçekten yazını okuyunca çok tuhaf oldum Allahım hiç ayırmasın sizihadi banucum elele verelim başaralım bu işi bizim yine geldiğimiz 3 sene olacak ,ayıp artık yaaaaa hadi canım sakın bırakma ben o zamanlar yırtıyordum kendimi inanki ağlaya ağlaya sabah erkenden kalkıp yürüyüşlere çıkıyordum çünkim sabah uykum çok tatlı, gecespor salonuna gidiyordum kışta çamurda herkez evinde sıcacık ouruyor ben spor gidiyorum diyordum 3 sene boyunca devam ettim canım tabii allahtan etkli olduğunu düşünüyorum canım sırf evlat sahibi olabilmek için.....
geçen gün yürüyüş yoluna parka kızımı götürdüğümde kadının biri bana bakarak yoksa yoksa sinin kızınızmı dedi, bende evet dedim kadın çığlık attı nasıl sevindi anlatamam kimbilir n kadr ağladıysam yollarda anlatırken herkeze, çok istedim çünki çok ağladım...
Geçmiş olsun barışa.
Evet ayşecim..aynen öyle yaz bitti hastalık başladı...
Dün akşam barışında nedensiz ateşi çıktı..bir ölçtüm 38.8 olmuş ödüm koptu..Hemen ateş düşürücü içirdim,daha ince kıyafetler giydirdim..
gece sürekli kontrol ettim..Çok şükür bir daha yükselmedi ateşi..PLanım bugün doktora götürmekti sabah iyiydi şükür..eşimde telefonda boşuna götürme dedi..
KAhvaltısınıda yaptı bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olacak.
Canım benim ne güzel banyoyu seviyor.saferan hadi sen makete git gel başka zaman içeriz canım teşekkürler içmiş kadar olduk...
kızımla bıcıcıt saatimiz(banyo)
gizli banyo yapıyorum gördüğü zamanda anne bende bıcıcıt yapıcam diye tuturuyor zillim sıra bendeeeeee diyor...
Geçmiş olsuun canım yiğenine çocukların hastalığı çok zor.yağmurgözlü kurabiyeler çok güzel görünüyor ben de yapsam büyük kızım çok sever ama ben pek başarılı değilim kurabiye konusunda
barışa ve tüm sonbaharzedelere geçmiş olsun
benim küçük kuzu da yani yeğenim üşütmüş ne yese çıkarıyor bişey de yemiyor zaten çok üzüldüm yaa elden bişey de gelmiyor uyuyor şimdi patates haşladım yer inşallah az da olsa daha çok küçük anlatamıyorki derdini yavrum
Hiç sevmemmm yok inanın sevmemm ::)))istediğin tarif olsun canım hemen
TIRTIL KURABİYE
* yarım paket (125g) margarin
* 1 çay bardağı sıvıyağ
* 2 çay bardağı toz şeker
* 2 yumurta
* aldığı kadar un
* 1 paket kabartma tozu
* 1 paket vanilya
* arzuya göre kakao
1. un ve kabartma tozu hariç kalan malzemeleri karıştırın. karışıma bir miktar un ve bir paket kabartma tozu ekleyin. unu azar azar ilave ederek yumuşak bir hamur elde edin. hamuru birkaç dakika yoğurun.
2. hamurun bir kısmını tırtıl uçlu kalıba koyun. tepsiye parmak uzunluğunda hamurlar sıkın. aynı işlemi kalan hamurlar için de tekrarlayın. önceden ısınmış fırında üzerleri hafif kızarana kadar pişirin.
not: bu kalıbı pazarlarda veya marketlerde bulabilirsiniz.
KALIP BULAMASSANIZ KREMA TORBASIDA AYNI İŞİ GÖRÜR AMA HAMURU BİRAZ DAHA KIVAMLI YAPMAK LAZIM
ben kurabiyelerin arasına çikolata sos sürüp birleştiriyorum...bir ucunuda sosa ve varsa hindistan cevizi veya cekilmiş ceviz,fındığa batırıp servis yapıyorum...
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL]
Evet ayşecim..aynen öyle yaz bitti hastalık başladı...
Dün akşam barışında nedensiz ateşi çıktı..bir ölçtüm 38.8 olmuş ödüm koptu..Hemen ateş düşürücü içirdim,daha ince kıyafetler giydirdim..
gece sürekli kontrol ettim..Çok şükür bir daha yükselmedi ateşi..PLanım bugün doktora götürmekti sabah iyiydi şükür..eşimde telefonda boşuna götürme dedi..
KAhvaltısınıda yaptı bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olacak.
Çok şükür güzel kardeşim...Gözünaydın....
Sakın tarif filan verme...En güzel kurabiyeleri sen yapmış ol....Gerçi kazdağlısının gözü kurabiye görebiliyormudur bilemem...
sağolasın ablacımçok şükür biyopsi sonucu korktuğum gibi çıkmadı ....
kurabiye tarifini vermedim
sağol canımmpatates suyunun ülsere iyi geldiğini duymuştum ama nasıl içilirki tadı nasıldır birde onu sıkmak için katı meyve sıkacağı lazım
benim var canım özelden yazarsan eklerim..
ayşecim geçmiş olsun sıcak tut kendini ben regl dönemimde işte olmaktan nefret ediyorum evde olmak isterim...sıcak su torbama sarılıp yatmak isterim:95::95::95:
AH EVDE OLSAMDA BENDE YATSAM KEŞKE
Bu kadar kilo verdin buda sana ödül oldu daha fazla kaçırmassan hiçbişey olmaz.
Tatlandırıcılı nescafe çok işe yarıyor dene istersen.
Süper ya bende tekrrar araştırayım bakıyım sen nereye gidiyorsun seansı ne kadar kaç dakika sürüyor amma sordum dimi ama meraktayım napıyım.
küçük kuzuya geçmiş olsun canımyağmurgözlü kurabiyeler çok güzel görünüyor ben de yapsam büyük kızım çok sever ama ben pek başarılı değilim kurabiye konusunda
barışa ve tüm sonbaharzedelere geçmiş olsun
benim küçük kuzu da yani yeğenim üşütmüş ne yese çıkarıyor bişey de yemiyor zaten çok üzüldüm yaa elden bişey de gelmiyor uyuyor şimdi patates haşladım yer inşallah az da olsa daha çok küçük anlatamıyorki derdini yavrum
Geçmiş olsuun canım yiğenine çocukların hastalığı çok zor.
Hiç sevmemmm yok inanın sevmemm ::)))
Ellerine sağlık yağmurgözlü aramızda kalsın bu kurabiyeye bayılırım.
çok teşekkürler canım.arkadaşlarım samimiler aslında diyebilirim de ama çok ağrımıyor artık azaldı çok şükürgeçmiş olsun canım diş agrısı yüzünden agzımda diş kalmadı çürüyenleri çektirdim hamileligimde gidemedim çürük ilerlemişti mecbur çekildi artık ilerde bişeler yaparım.misafirlerine hastayım başka zaman gelin deseydin keşke hasta hasta zor olucak kolay gelsin
geçmişolsun diş ağrısı beterdir ya
bebişinizede diikkat edin nazar fene okunmuş çörek otu takmıştımben küçükken nazara iyi diyorlar
çok teşekkürler canımherkese günaydın
ece geçmiş olsun canım
ayşecim sana da geçmiş olsun sıcak tut kendini
ben de reglim bu hafta cumaya kadar tartılmayacağım
zaten karnım şiş moralim bozulmasın bugün kendimi tutacağım dünkü gibi sapıtmayacağım inşallah
günaydın sevgili arkadaşlar,
ayşecim benim adet ağrısı artık çift koldan saldırıyor; baş ağrısı ve klasik adet sancısı(bel kasık bacak). yani dökülüyorum ben de 2-3 gün en az. ne evlenmek ne normal doğum hiç bişi ağrımı kesmedi. belki kilo verirsem bir umut ağrı azalır. neyse olalım da diyorum bazen ağrılı falan olsun. kadın olmak bir dert çoğu zaman katılıyorum.
ececim çok geçmiş olsun ben de korkuyorum dişçiden bir de yakın zaman da 1 dişim parçalandı salatalık ısırdım ve dünyam karardı. neyse dr gittim. adam neredeyse tüm dişerime bi dokundu. aynen ben de doğum emzirme falan derken 2-3 senedir gitmemiştim. dişler ne mühim çok dikkat etmek lazım.
Çok kötü bir gece geçirmişsin geçmiş olsun canım.
.
ecem ben nazara inanıyorum. bazı insanların yıldızı düşük derler ve çok nazar değer. ben kendimde şunu keşfettim biraz. aklıma gelen başıma gelir gibi bişi. secret gibi. sıkıntılı bişi düşünürsem az yada çok oran da başıma gelir. bir de annemin nazarı bana çok değer. kaç defa sahit oldum harika bir gelişme var örneğin iş hayatımda annemi arar sölerim . 24 saatte o gelişme tıkanır kalır gibi.
nazar için tek önlemim aklıma getirmemek.
çok teşekkürler canım
Çok geçmiş olsun..
......umutcum iyi tatilller canım tadını çıkar ben senin kaçamakları abartmayacağına inanıyorum
Sağolun kızlar güzel dilekleriniz için......... Umutttt sanada şimdiden iyi tatiller. Çok güzel vakit geçirmeni ve çok daha dinç dönmeni umarım
Kizlar pasif cimnastik ise yariyo galiba ya... W seans oldu, bu sabah oylesine bir olciym dedim... Kol cevrem 33,5 ve gobek 98 olmus.. Hakkaten sokla karisik bir sevinc icindeyim. Esim ceq inanmadi. Karnini icine mi cekiyosun filan diodu, kimi kandiricam, kendim olcuyorum kendim icin sonucta...
Neyse, kilo verdikten sonraki sarkmalar icin cok umutluyum artik.. İlginize..Bilginize..
merhaba ben topiğe yeni katılıyorum 25 yaşındayım 93kg 174cm boyundayım 1 sene içerisinde 13kg aldım evlendikten sonra yani hedefim 70
kilo almamla birlikte birde evlendikten sonra adetim 28 günden 33-34-35-37 güne kadar çıktı çok şişiyorum böylelikle aşırı kilo aldım adetimin 3. günü gidip hormon testi yaptıracağım benimle aynı durumda olan varmı acaba ben çaya şekeri bıraktım uzun süredir kullanmıyorum ve 3 ay öncede sigarayı bıraktım 5 kilo aldım bıraktığımdan beri lahana suyu içiyorum başladım bakalım birde eve eliptik bisiklet alacağım en kısa zamanda bu yolda ben sizlere eşlik etmek isterim sizde bana eşlik ederseniz çok sevinirim
hoşgeldin cnm aramıza inş. en kısa zamanda en sağlıklı şeklide dilediğin kiloya ulaşırsın :)
teşekkür ederim inşallah hep birlikte kurtuluruz kilolardan sizin kulandığınız bi yöntem varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?