Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir haftadan fazla kalma ama..
İyi yolculuklar tatlım..

bu saatte üşüşemde dondurmamı yedim
hadi herkese iyi geceler erkenden yatacam uyurum inşallah

afiyet olsun asucum...
dondurmadan bişey olmaz..:):)

MAŞallah canım sana..

Ekincik ,hayırlı olsun canım...

İlbatum,atlatmışsınız şükür..Allah bir daha yaşatmasın..

Sağol canım....
Bu hafta sıkı tutup;biraz inceliyoruz değilmi Banucuğum..
İnşallah beyzuş ablacım benim bu aralar canım farklı değişik yemekler istiyor aslında şimdi araştırıyorum sağlıklı ama değişik yemekler sıkıldım hep aynı yemklerden diet yaparken yediğimiz yemekler hep aynı tarifin varsa bana yazarmısın.
Bugün dietim fena değildi sabah fiks öğlen canım istemedi akşamüstü ufak bir kase sütlaç komşudaydım mecbur kaldım pek güzeldi tabi annemlerde 1 kase çorba içtim evde eşime kahvaltı hazırlamıştım onunlada biraz yedim üstünede karpuz pek dietlik değildi ama normal güne göre fena değildi yarın daha iyi olucak inşallah inanıyorum olucak yapıcam ben yaparım huu amma gazladım kendimi dimiii....

vallahi birazda benim kızın huysuzluğu paylaşmamak dün gelenlerin ikiside naza yaşıttı onlar veriyorlar paylaşıyorlar, benimki mümk
n değil napalım geçecek inşallah...
ekincik hayırlı olsun canım
ilbatum çok şükür atlatmışsınız canım....

bugün kızımın saçlarını kestirdim ,herkezin çenesinden kurtulmak için ama alışamıyorum üzülüyorum ona baktıkça , çok cansızdı saçları bir türlü uzamıyordu o yüzden herkez kestirde gürleşsin diyorlardı, bugünde aynı muhabbet olunca gezmekte evimin yanındaki kuaföre girdim kestirdim hemen....
birde cep telimin içine su kaçtı çok üzgünüm çalışmıyor daha yeni almıştık 6 ay olmuştu .yarın eşim tamire verecek belkide gitti 400 ytl , ama ne yapayım cana gelmesin diyorum ama yinede üülüyorum tabii

Canım Telefonunu yarın servise vermeden önce bir şey denemeni tavsiye ederim.
Suya düşen telefonunu büyük bir kap dolusu kuru pirinçin içine göm ve sabaha kadar beklet. Sabah servise götürmeden önce tekrar dene bakalım çalışacakmı
TVde görmüştüm ben denedim gerçekten çalıştı telefon ki büyük kızım kazayla akvaryuma düşürmüştü telefonunu bizde gittiiiiii demiştik ama şükür düzeldi.
Birde bir dahakine aklında bulunsun hemen pilini çıkartıp fön makinasıyla az bişey kurut o sıcak havayla içine su da kaçsa buharlaşıyor

Umarım telefonun servise gitmek zorunda kalmaz yada gidersede fazla masraf çıkarmaz.

günaydın
dünden beri yatıyorum işyerinden de izin verdi müdürüm sağolsun yattım durdum günboyu...
bi geçmişe göz atayım nasıl herkesler...

herkese günaydın
lunaazul un hepinize selamı var kızlar
ben de buhranlı günlerime devam ediyorum işte kendi çapımda
yenacım bence de dondurmadan bişey olmaz

günaydın kızlar
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,
şimdilik duruma adapte olmaya çalışıyorum, bugün de ilaçlarıma başlıyorum...

günaydın kızlar
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,
şimdilik duruma adapte olmaya çalışıyorum, bugün de ilaçlarıma başlıyorum...

hayırlı olsun canım. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. şimdiden mutlu bir hamilelik kolay bir doğum dilerim.

benim hamileliğimin başında dr bakıp bebeğin çok iyi tutunamamasına karşı vucudun zaten sağladığı progestan dı sanırım ağızdan tablet olarak verdi. 10 gün sonra başka bir dr gittiğimde bu kez dr progestanı kesti. folik asitle magnezyuma başladı. kısaca her dr farklı yaklaşabiliyor ve verdiklerinin bir zararı yok. zaten bir kaç hafta sonra keser. önlem olarak veriyolar genelde.

geçmiş olsun kuzuya
afiyet olsun çok yasaklı monti yaa bir ara bakmıştım bravo o kadar bağlı kaldın
özgürlüğümü kazanınca bende gezenti olucammmmmm))):86:

hayırlı olsun canım pr dan bende bi kaç ay kullanmıştım koruma amaçlı.. bizde seni seviyoruz sen kalbini serin tut

Son düzenleme:
Naza kısa saçta yakışır ben birde arkadaşımdan duymuştum onun kızı çok yaramazdı saçlarını kestir düzelir demişler enerjiyle ilgilymiş anlatmıştıda unuttum şimdi gerçektende uslanmış kızı ben onun yalancısıyım tabi sende denemiş olursun.Benimkinide aayşecim yıkadı kirlenmiş temizledim teyzecim dedi bende hemen pili çıkardım fönle kuruttum kaloriferler yanıyordu o dönem sabaha kadarda üstünde bıraktım sabah çalışıyordu inşallah düzelir az paa değil ama tabi cana gelicen mala gelsin.

Günaydın tombiş dostlarım bu sabah ben çok acıktım şimdi kahvaltı yapıcam korkuyorum çok yemekten acab hem peynir hem yumurta yesemmi acaba?Ne oldu bana anlamadım valla.

İLBATUM canım geçmiş olsun demedim mi ben sana geçti bak hayırlsıyla bi daha da tekrarlamaz allahın izniyle, bende merak ediyordum naptınız diye...
ekincik canım tebrik ederim ama neden kara kara düşünüyorsun ya ne kadar ggüzel işte..ayrıca değerin çok da düşük değil kara kara düşünmeni gerektirecek bir durum yok bence

Günaydınlar herkese
sabah 5 kaşık kadar fasulye turşusu kavurması
1 kk peynir ve 2 dilim kepek çavdar ekmek yedim

yarım saat te yürüdüm mutlucum regl oldugum için akşam yürüyüşlerini yapamıcam bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…