İyi akşamlar arkadaşlar....
Hepiniz iyisinizdir umarım....
Yarın sabah annemi ve kuzenimi evlerine götüreceğim....
1 hafta kalıp döneceğim...YENACIĞIMIN , yinemiiiiiiiiii dediğini duyar gibiyim...
Akşamları görüşürüz yine;sizler hayatımda olmayınca ben eksikim.....
Oooooo sen pomak gelinimisin Cecocuğum....(Ceco bulka....bulka gelin demek pomakça...Biliyorsundur ya)
Anladım şimdi ben senin kaynananın tavırlarını...Genlerinde var kadının...İnatları meşhurdur...Ben de yarım pomağım;baba tarafından...
Ne derler bilirmisin...''2 pomak bir hökümat''...Açılımı: 2 pomağın bir araya gelmesi hükümet kurmak için yeterlidir....
Dikkat et kaynanaya ters gitme canım.Kurar hökümatı da resmi resmi yürür üzerine....
bu saatte üşüşemde dondurmamı yedim
hadi herkese iyi geceler erkenden yatacam uyurum inşallah
He valla iki gündür totoşuma motor takmış gibiyimama inan eşim bile fark etti bugün sen bu ara kendini daha iyi hissediyorsun galiba neşen yerinde dedi bende evet bana zararı olan herşey ve herkesten uzak duruyorum ya ondandır dedim :122: :122:
O tabi lafın nereye gittiğini anlayınca banu sen az değilsin dedi
Bakalım inşallah o enerjim hiç bitmezde bende böyle düzenimi sürdürüm. Salarsam ipin ucu kaçar diye sıkı tutuyorum herşeyi. Yemeğe bile geceden karar veriyorum ki saat 12 olmadan pişirmiş olayım diye
Darısı başına güzelim bide tükür kız nazar değmesin
İnşallah beyzuş ablacım benim bu aralar canım farklı değişik yemekler istiyor aslında şimdi araştırıyorum sağlıklı ama değişik yemekler sıkıldım hep aynı yemklerden diet yaparken yediğimiz yemekler hep aynı tarifin varsa bana yazarmısın.Sağol canım....
Bu hafta sıkı tutup;biraz inceliyoruz değilmi Banucuğum..
çok iyi tebrikler
uzun sürdü hastalık bırakmadı yakanı
geçmiş olsun
geçmiş olsun kontrole gittinmi
kızının paylaşmaması çok normal daha ileri yaşalarda paylaşmayı öğrenir ama nazın yaşında çocuk paylaşamaz
inşallah en kısa zamanda laırsın bebişini kucağına
eçmiş olsun umarım devam etmez
hoşgeldin
aaaa çok sevindim umarım sağlıkla kucağına alırsın
ilaçları kullan folic plus zaten tüm hamileler kullanıyor hattahamilelikten önce başlatıyor bazı dr. lar
vallahi birazda benim kızın huysuzluğu paylaşmamak dün gelenlerin ikiside naza yaşıttı onlar veriyorlar paylaşıyorlar, benimki mümk
n değil napalım geçecek inşallah...
ekincik hayırlı olsun canım
ilbatum çok şükür atlatmışsınız canım....
bugün kızımın saçlarını kestirdim ,herkezin çenesinden kurtulmak için ama alışamıyorum üzülüyorum ona baktıkça , çok cansızdı saçları bir türlü uzamıyordu o yüzden herkez kestirde gürleşsin diyorlardı, bugünde aynı muhabbet olunca gezmekte evimin yanındaki kuaföre girdim kestirdim hemen....
birde cep telimin içine su kaçtı çok üzgünüm çalışmıyor daha yeni almıştık 6 ay olmuştu .yarın eşim tamire verecek belkide gitti 400 ytl , ama ne yapayım cana gelmesin diyorum ama yinede üülüyorum tabii
Canım geçmiş olsun sende benim gibisin benim yapılan tahlillerde bağışıklık sistemimin zayıf ve bir çok vitaminin vucudda düşük olduğu çıktı istersen sende baktır ona göre vitamin al ben vitaminlerime başladım inşallah iyi gelir bıktım çünkü hastalıktan yıl 12 ay ben 10 ay hastalanıyorum.
sağol canım , senin de kötüymüş yaa o kadar olmasa da çok sık hastalanıyorum bende ..tahlillerimde pek sıkıntı yok b12 im düşük o da ömür boyu devam edecek bişi maalesef zaten ...
geçmiş olsun
teşekkürler canım , maalesef uzun sürdü yaa(
günaydın kızlar
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,
şimdilik duruma adapte olmaya çalışıyorum, bugün de ilaçlarıma başlıyorum...
günaydın
dünden beri yatıyorum işyerinden de izin verdi müdürüm sağolsun yattım durdum günboyu...
bi geçmişe göz atayım nasıl herkesler...
geçmiş olsun kuzuyamerhaba kızlar nasılsınız? ben bebişimin işlerinden dolayı uzun zamandır giremedim, ankraya gittik bebişim br operasyon geçirdi ,ben pek iyi değilim birkaç gündür, allaha şükür bebeğim iyi atlattı ama ben atlatamadım, cuma bildirim yaparım gerçi spor da diyette yalan oldu ama 2-3 gün önce olmayan pantolonum oluyor sanırım verdim ama ne kadar bilemiyorum beni mazur görün toparlanınca hemen aranıza döneceğim sizi gerçekten çok özledim...
yağmurgözlü ablacım senin sonucunuda bilemiyorum inşallah sorun çıkmamıştır,allah şifa versin...
afiyet olsun çok yasaklı monti yaa bir ara bakmıştım bravo o kadar bağlı kaldınkızlarben kış sebzelerini özlemişim bu akşam pırasamı yerken fark ettim
geçmiş olsun canım kuzuya
geçen sene montiye uygun olsun diye pirinçsiz havuçsuz sade kavurup yemiştim...
bugün tam tetematıyla :)))) bir zeytinyağlı yapıp yiyince ağzımın tadı yerine geldi....
şimdi öyle bir zamanki eşliğinde şu yürüme bandımın tozunu alayım diyorum...
özgürlüğümü kazanınca bende gezenti olucammmmmm))):86:İyi akşamlar arkadaşlar....
Hepiniz iyisinizdir umarım....
Yarın sabah annemi ve kuzenimi evlerine götüreceğim....
1 hafta kalıp döneceğim...YENACIĞIMIN , yinemiiiiiiiiii dediğini duyar gibiyim...
Akşamları görüşürüz yine;sizler hayatımda olmayınca ben eksikim.....
kızlar sabahtan beri kara kara düşünüyorum. şimdi sabah beta hcg değerlerim için kan testi yaptırdım. değer 485,8 çıkınca bi sevindim, hemen doktora gittim tebrikler hamilesin dedi... ama diyerek başladı cümleye 10 gün boyunca kullanacağım 1 iğne progestan ve folic plus yazdı, yazdı yazmasına da beni aldı bi telaş yani ben bunları kullanınca mı tutunacak bebiş bana.. kullanmazsam ne olur diye... neyse düşün düşün sabahtan beri kullanmaya karar verdim, biliyosunuz 2 ay önce bi düşük yaşamıştım, kısacası bu kadar erkenden öğrenmek hiç iyi bi şey değil ama yapacak bi şey yok... şşimdi dikkat etmem lazım kendime. ha bu arada yaklaşık 3 haftalık içimdeki hücrecik... hiç kimseye söylemedim, çünkü hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum, neyse bi garibim zaten bi ağlıyorum bi sinirleniyorum, amaann ne yapacağımı bilmiyorum, anlamsız anlamsız bakıyorum etrafa ve sizleri seviyorum
geçmiş olsun
teşekkürler canım , maalesef uzun sürdü yaa(
geçmiş olsun canım
şöyle bi baktım geçmişe kuzuları hasta olanlar var geçmiş olsun miniklere baharlarda oluyor muhakkak benimkide sümüllü sümüklü dolaşıyor fıstığım allah esirgesin hepsinide
Naza kısa saçta yakışır ben birde arkadaşımdan duymuştum onun kızı çok yaramazdı saçlarını kestir düzelir demişler enerjiyle ilgilymiş anlatmıştıda unuttum şimdi gerçektende uslanmış kızı ben onun yalancısıyım tabi sende denemiş olursun.Benimkinide aayşecim yıkadı kirlenmiş temizledim teyzecim dedi bende hemen pili çıkardım fönle kuruttum kaloriferler yanıyordu o dönem sabaha kadarda üstünde bıraktım sabah çalışıyordu inşallah düzelir az paa değil ama tabi cana gelicen mala gelsin.vallahi birazda benim kızın huysuzluğu paylaşmamak dün gelenlerin ikiside naza yaşıttı onlar veriyorlar paylaşıyorlar, benimki mümk
n değil napalım geçecek inşallah...
ekincik hayırlı olsun canım
ilbatum çok şükür atlatmışsınız canım....
bugün kızımın saçlarını kestirdim ,herkezin çenesinden kurtulmak için ama alışamıyorum üzülüyorum ona baktıkça , çok cansızdı saçları bir türlü uzamıyordu o yüzden herkez kestirde gürleşsin diyorlardı, bugünde aynı muhabbet olunca gezmekte evimin yanındaki kuaföre girdim kestirdim hemen....
birde cep telimin içine su kaçtı çok üzgünüm çalışmıyor daha yeni almıştık 6 ay olmuştu .yarın eşim tamire verecek belkide gitti 400 ytl , ama ne yapayım cana gelmesin diyorum ama yinede üülüyorum tabii
Seninde kuzuna geçmiş olsun doğacım.geçmiş olsun canım
şöyle bi baktım geçmişe kuzuları hasta olanlar var geçmiş olsun miniklere baharlarda oluyor muhakkak benimkide sümüllü sümüklü dolaşıyor fıstığım allah esirgesin hepsinide
yat yat kıpırdama. geçmişolsun. bu kez atlatırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?