canımm hayırlı olsun...Allah kucağına almak nasip etsinkızlar sabahtan beri kara kara düşünüyorum. şimdi sabah beta hcg değerlerim için kan testi yaptırdım. değer 485,8 çıkınca bi sevindim, hemen doktora gittim tebrikler hamilesin dedi... ama diyerek başladı cümleye 10 gün boyunca kullanacağım 1 iğne progestan ve folic plus yazdı, yazdı yazmasına da beni aldı bi telaş yani ben bunları kullanınca mı tutunacak bebiş bana.. kullanmazsam ne olur diye... neyse düşün düşün sabahtan beri kullanmaya karar verdim, biliyosunuz 2 ay önce bi düşük yaşamıştım, kısacası bu kadar erkenden öğrenmek hiç iyi bi şey değil ama yapacak bi şey yok... şşimdi dikkat etmem lazım kendime. ha bu arada yaklaşık 3 haftalık içimdeki hücrecik... hiç kimseye söylemedim, çünkü hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum, neyse bi garibim zaten bi ağlıyorum bi sinirleniyorum, amaann ne yapacağımı bilmiyorum, anlamsız anlamsız bakıyorum etrafa ve sizleri seviyorum
o mutluluk bambaşka bişey inş 38 li bedenlere diyorum...bende fatihten ana giyimden 48 beden bir elbise aldım...bu haftasonu kuzenimin nişanı var nişanda giyeceğimpazar günü misafirlerle birlikte ykm ye gittik. biri 50-diğeri 48 beden 2 pantolon aldım elime.
üstümdeki kotun düğmesini açmadan çıkarınca çok mutlu oldum.
kararsız kaldım ama önce 48 i denedim. ve düğme kapandı. çok sevindim inanın. artık 54 giymeye başlamıştım çünkü
birkaç kilo daha giderse sanırım rahat rahat 48 giyerim. çok sevindim anlatamam.
hemen eşimi aradım anlattım aldığım cevap iyi bakalım oldu.
bugüne gelmemi sağlayan o moral bozuklu ve açlık hissi o anda zirve yaptı.
babam geldiğinden beri zayıflamışın diyor. aslında niyeti iyi ama
kendimi bildim bileli anneminde benimde kilolarımla ilgili hep bir yorumu vardır. o yüzden onun öyle demesi beni motive etmiyor üzgünüm babacım
ablacım hayırlısıyla git gel seni çooookkkkkkk özleyeceğizİyi akşamlar arkadaşlar....
Hepiniz iyisinizdir umarım....
Yarın sabah annemi ve kuzenimi evlerine götüreceğim....
1 hafta kalıp döneceğim...YENACIĞIMIN , yinemiiiiiiiiii dediğini duyar gibiyim...
Akşamları görüşürüz yine;sizler hayatımda olmayınca ben eksikim.....
canımm teşekkür ederim...kış sebzelerini çok severim zyağlıpırasa,kıymalı karnabahar yemeğine bayılırımmmmmm,kereviz hem zyağlı hem yoğurtlu salatası hımmmm....ıspanağın her çeşidini,kıymalı kapuska,karalahana :))) malum karadenizlilik var....)) evet doğru uzunn zaman sonra 30 dk yürüdüm...Kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm
Hepinize hayırlı akşamlar. Bugün yine müthiş verimli bir gün geçirdim kendi adıma
Sabah yine 8 buçukta uyanabildim çok şükür. Önce bir güzel kahvaltımı ettim ama tabi fazla kaçırmadım üzerine naneli limonlu yeşil çayımıda hüplettimsonra evimin işini yaptım.
İşleri yaparken ama sanki acelem varmış gibi hızlı hareket ettim az da olsa spor niyetine olsun diye
Daha sonra 40 dakka komşumunda desteğiyle sporumuda yaptım çok şükür ve yine bir kova su boşalmış gibi oldumBugünle birlikte tam 80 dakka oldu ( özür hafta sonu bende malak gibi yattım halsizlikten )
Yok yok bugün karar verdim benim önceki yaptığım spor terletse bile bukadar etkili değildi eminim bu hafta daha güzel bir sonuç alırım inşallah
Umarım sizlerde çoooooooook güzel bir gün geçirmişsinizdir.
Yok valla ben tek tip beslenerek almadım kiloları. Ne kadar değişik şey varsa hepisini hüplettim; cips, cikolata, dondurma, hamburger, börek, pizza, cola........ böyle uzarrrrrrrrr gider.
Sen burda aynı şeyi görüyonmu yok göremenhepsi çeşit çeşit o yüzden ben kabul etmiyorum tek tip şişmeyi
Ben gece yarısı ışığın olmadığı bir ormanın içinden geçen kestirme yolu kullanmaktansa her tarafı ışıklarla aydınlatılmış daha uzun olan sahil yolunu yürümeyi tercih ederim
Umarım pişman olmazsın....
Canım çoooook geçmiş olsun. Ben dişten çok çektim hatta daha evvel bir ''aile dostu'' dişhekimi beni tedavi etti hesapta sonra bir gün bayram üzere dışım tutunca bakamam dedi ve bende o gece başka dişci bulmak zorunda kaldım. İyikide öyle olmuş çünkü bir film çekti o günki doktor daha evvel diğerinin çektiği dışın kökü içinde kalmış ve mecbur yararak alıcaz demişti. Tabi ben anında orada sinirden ağla onun hatası yüzünden yinemi ameliyat olucam diye fakat şükürler olsun o kökten değilmiş ağrı.
Umarım bir daha diş ağrısı çekmezsin canım.
.
Canım çok geçmiş olsun. Umarım ağrıların biraz azalmıştır
Canım bende çok isterim. Benim kendime özel yok ama kızımınkine ortağımistersen özelden bildir bende seve seve eklerim seni
Bende çok merak ediyordum işe yararmı acaba diye. Bilgi için teşekkürler canım inşallah bende biraz daha bir kilolardan kurtulayımda ondan sonra Allah nasip ederse gitmek istiyorum bende.
Umarım çooook çooook faydasını görürsünde bizlerde izinden geliriz
Ben boşu boşuna demiyorum akıllı kadınsın diyeanladım ben onu.
Yazdıklarında anlayana çok şey var aslında.....
Ama bu bana yapılırmı yaaaabende bayılırım bu kurbişe
Sırf yaparım diye bizim bir akrabadan istemiyordum tarifini ama artık kaçarı yok kesin hafta sonu yaparımeşim ve kızçelerim yesinler ben sadece tadına bakarım.
Kaçarsada eccük o zamanda kurbiş başına 10 dakka koşubandı cezası veririm kendime
Ellerine sağlık güzel Abbam eminim çok lezzetli olmuştur
Aramıza hoş geldin! Umarım hep birlikte bir an önce sağlıklı bir şekilde hedefimize ulaşırız
Canımmmmmmmm çooooooook sevindimAllah nazardan saklasın. Aklına kötü şeyler getirme zaten yiyecek ekmeği varsa hiç birşeycik olmaz. Kendini kasma Rabbim o minişe okadar güzel bir hediye nasip etmişki eminim oda bir an önce onu büyütecek ve besleyecek o Meleğe kavuşabilmek için sıkı sıkı hayata tutunacaktır
Güzel Allahım sağlıklı ve hayırlı evladını kucağına almayı nasip eder inşallah.... ( Amin )
Mari ben bayırılım pırassayaEşim Pomaktır ve rahmetli babannesi hep mari der dururdu bana
Kışın benimde favorim pırasadır ama seninki gibi hep zeytinyağlı.
Afiyetler olsun! Şu an koşu bandında çıkmışsındır kesinkolay gelsin....
doğacım monti bana çok iyi geldi monti sayesinde ikili rakamları gördüm..yıllardır mehter takımının önde gideniydim..geçmiş olsun kuzuya
afiyet olsun çok yasaklı monti yaa bir ara bakmıştım bravo o kadar bağlı kaldın
özgürlüğümü kazanınca bende gezenti olucammmmmm))):86:
hayırlı olsun canım pr dan bende bi kaç ay kullanmıştım koruma amaçlı.. bizde seni seviyoruzsen kalbini serin tut
Günaydın tombiş dostlarım bu sabah ben çok acıktım şimdi kahvaltı yapıcam korkuyorum çok yemekten acab hem peynir hem yumurta yesemmi acaba?Ne oldu bana anlamadım valla.
Günaydınlar herkese
sabah 5 kaşık kadar fasulye turşusu kavurması
1 kk peynir ve 2 dilim kepek çavdar ekmek yedim
yarım saat te yürüdüm mutlucum regl oldugum için akşam yürüyüşlerini yapamıcam bu hafta
günaydınnnn ....
Turşu kavurmasıBayılırımmmmmmm...
atlattık şükür sağol canım...Ekincik ,hayırlı olsun canım...
İlbatum,atlatmışsınız şükür..Allah bir daha yaşatmasın..
çok sağol canım allah razı olsun...vallahi birazda benim kızın huysuzluğu paylaşmamak dün gelenlerin ikiside naza yaşıttı onlar veriyorlar paylaşıyorlar, benimki mümk
n değil napalım geçecek inşallah...
ekincik hayırlı olsun canım
ilbatum çok şükür atlatmışsınız canım....
bugün kızımın saçlarını kestirdim ,herkezin çenesinden kurtulmak için ama alışamıyorum üzülüyorum ona baktıkça , çok cansızdı saçları bir türlü uzamıyordu o yüzden herkez kestirde gürleşsin diyorlardı, bugünde aynı muhabbet olunca gezmekte evimin yanındaki kuaföre girdim kestirdim hemen....
birde cep telimin içine su kaçtı çok üzgünüm çalışmıyor daha yeni almıştık 6 ay olmuştu .yarın eşim tamire verecek belkide gitti 400 ytl , ama ne yapayım cana gelmesin diyorum ama yinede üülüyorum tabii
sana ne oldu canım ya kıyamam ,birşey olmaz arada olacak tabi biz 3-5 kilo vermiyoruz ki bir yıl herşey yasak olarak geçmez tabi dikkat ederek yersekte fena olmaz :)herkese günaydın
lunaazul un hepinize selamı var kızlar
ben de buhranlı günlerime devam ediyorum işte kendi çapımda
yenacım bence de dondurmadan bişey olmaz
sağol canım geçti gitti inşallahgeçmiş olsun kuzuya
afiyet olsun çok yasaklı monti yaa bir ara bakmıştım bravo o kadar bağlı kaldın
özgürlüğümü kazanınca bende gezenti olucammmmmm))):86:
hayırlı olsun canım pr dan bende bi kaç ay kullanmıştım koruma amaçlı.. bizde seni seviyoruzsen kalbini serin tut
İLBATUM canım geçmiş olsun demedim mi ben sana geçti bak hayırlsıyla bi daha da tekrarlamaz allahın izniyle, bende merak ediyordum naptınız diye...
ekincik canım tebrik ederim ama neden kara kara düşünüyorsun ya ne kadar ggüzel işte..ayrıca değerin çok da düşük değil kara kara düşünmeni gerektirecek bir durum yok bence
Gunaydin cankuslarimmm insallh herkes iyidir cunku bu aralar salgin mi var nedir kizimda bende grip olduk basim ctliyo nerdeyse neyseeee hastalar olanlara cok gecmis olsun banada:)))
Yeni gelenler sefa gedi hos geldi
Bi bebisimiz daha oluyomus kk nin bebisleri rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin ekincik
Helebi gcmisi okuyayim geleyim
mutlu motivasyonunu bulabildinmi canım bulduysan nerde ve benimki de ordamıydı
sporumu aksatmamaya çalışıyorum ama yeme düzenim yok malesef
40dk leslie yaptım az önce sonra 1 kase dondurma yedim nasılsa bişey yapmıyo
Ne yazikki bende ayni durumdayim dun yurudum 1 saat aksam usune 1 paket cekirdegi ve bir kase dondurmayi yedim. Sabahtan beri de acim yiyi yorum doyamiyorum. Neyse dun bitti dondurma da ben de durdummutlu motivasyonunu bulabildinmi canım bulduysan nerde ve benimki de ordamıydı
sporumu aksatmamaya çalışıyorum ama yeme düzenim yok malesef
40dk leslie yaptım az önce sonra 1 kase dondurma yedim nasılsa bişey yapmıyo
Cocuklarin ucu de deli gibi hasta oldu. Butun gece oksurmek kustu ortancam. Bugun yardimcim da gelemedi.. Annemle felegimizi sasirdik. ..kendim de uykusuzluk ve yorgunluktan perisanim... Bu da bana bal yeme olarak dondu.. 4 tatli kasigi bal ve 2 krep yedim.... Bu da meyvelerim gitti, 2 ekmegim 1 sutum gitti demek...
Kiz mutlu, yerim seni ben...
Umut gelsin, buluscaz hepberaber di mi?
asu dondurma bisey yapmaz ama bal da yapmaz de mi?
Sağol yağmurgözlü Allahtan abartmadan yedim ama hala açım.canımm hayırlı olsun...Allah kucağına almak nasip etsin
o mutluluk bambaşka bişey inş 38 li bedenlere diyorum...bende fatihten ana giyimden 48 beden bir elbise aldım...bu haftasonu kuzenimin nişanı var nişanda giyeceğimetek bedenim de 48 ama çoğu modelde sorun yaşıyorum belden bol basenden dar geliyor...şöyle 44,46 olsam razıyım
ablacım hayırlısıyla git gel seni çooookkkkkkk özleyeceğiz
canımm teşekkür ederim...kış sebzelerini çok severim zyağlıpırasa,kıymalı karnabahar yemeğine bayılırımmmmmm,kereviz hem zyağlı hem yoğurtlu salatası hımmmm....ıspanağın her çeşidini,kıymalı kapuska,karalahana :))) malum karadenizlilik var....)) evet doğru uzunn zaman sonra 30 dk yürüdüm...
doğacım monti bana çok iyi geldi monti sayesinde ikili rakamları gördüm..yıllardır mehter takımının önde gideniydim..monti kuralları çok katı kaçamağı asla affetmiyor kesinlikle uymak şart...ben evde iki kişiyim oğluma ayrı yemek kendime ayrı yemek bütün hafta sonum mutfakta geçiyor....karar verdim ana kurallarına uyarak montiye devam edicem...oturup bir tabak makarna, pilav,patates,havuç yemicem ama bunların konulması gereken yemeklere koymaya karar verdim...ben yine yağsız peynirimi tam buğday ekmeğimi ( sadece kahvaltıda ) yerim şekerden uzak dururum diyorum bakalım :44::44::44:
günaydınnnnnnn.....afiyet olsun banucum
Sağol yağmurgözlü Allahtan abartmadan yedim ama hala açım.canımm hayırlı olsun...Allah kucağına almak nasip etsin
o mutluluk bambaşka bişey inş 38 li bedenlere diyorum...bende fatihten ana giyimden 48 beden bir elbise aldım...bu haftasonu kuzenimin nişanı var nişanda giyeceğimetek bedenim de 48 ama çoğu modelde sorun yaşıyorum belden bol basenden dar geliyor...şöyle 44,46 olsam razıyım
ablacım hayırlısıyla git gel seni çooookkkkkkk özleyeceğiz
canımm teşekkür ederim...kış sebzelerini çok severim zyağlıpırasa,kıymalı karnabahar yemeğine bayılırımmmmmm,kereviz hem zyağlı hem yoğurtlu salatası hımmmm....ıspanağın her çeşidini,kıymalı kapuska,karalahana :))) malum karadenizlilik var....)) evet doğru uzunn zaman sonra 30 dk yürüdüm...
doğacım monti bana çok iyi geldi monti sayesinde ikili rakamları gördüm..yıllardır mehter takımının önde gideniydim..monti kuralları çok katı kaçamağı asla affetmiyor kesinlikle uymak şart...ben evde iki kişiyim oğluma ayrı yemek kendime ayrı yemek bütün hafta sonum mutfakta geçiyor....karar verdim ana kurallarına uyarak montiye devam edicem...oturup bir tabak makarna, pilav,patates,havuç yemicem ama bunların konulması gereken yemeklere koymaya karar verdim...ben yine yağsız peynirimi tam buğday ekmeğimi ( sadece kahvaltıda ) yerim şekerden uzak dururum diyorum bakalım :44::44::44:
günaydınnnnnnn.....afiyet olsun banucum
Geçmiş olsun canım üç çocuk ve üçüde hasta Allah yardım etsin sana Afiyet olsun krep yemeye bayılırım balıda içine sürseydin süper oluyor...Cocuklarin ucu de deli gibi hasta oldu. Butun gece oksurmek kustu ortancam. Bugun yardimcim da gelemedi.. Annemle felegimizi sasirdik. ..kendim de uykusuzluk ve yorgunluktan perisanim... Bu da bana bal yeme olarak dondu.. 4 tatli kasigi bal ve 2 krep yedim.... Bu da meyvelerim gitti, 2 ekmegim 1 sutum gitti demek...
Kiz mutlu, yerim seni ben...
Umut gelsin, buluscaz hepberaber di mi?
asu dondurma bisey yapmaz ama bal da yapmaz de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?