Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ekincik hayirlisi ile kucaginda gor insallah.

Verdigi ilaclardan korkma, progestan rahim ici tutunmayi guclendirdigi icin tup bebek tedavilerinde her zaman asagidan fitil olarak verilir. En az 10 haftalik olana kadar kullanrdirdilar bana. Bu hormonun eksikligi dusuge yolaciyormus, sen de bir dusuk yasadigin icin onlem olarak vermistir.

Folik asit ise, hucre olusumunu destekleyen, tum dunyada gebelik suresince kullanilan bir tur takviye. Oyle onemli ki, Fransa'da anneler bunu kullanmayi ihmal edebilir veya unutabilir diye ekmeklere rutin olafak katiliyormus ki, gebelerde eksikligi yasanmasin.
Beyin anomalilerini ve omurga anomalilerini hep bunun eksikligine bagliyorlar. Bazi doktrolar gebe kalmaya karar verince bile bunu yazar.

DolYisi ile merak edecek bisey yok. Degerin de gayet yuksek, biraz dinlen, ikinci testinde bakalim kac katina cikacak degerin.

Tebrik ederim tekrar tekrar...

canımm hayırlı olsun...Allah kucağına almak nasip etsin
o mutluluk bambaşka bişey inş 38 li bedenlere diyorum...bende fatihten ana giyimden 48 beden bir elbise aldım...bu haftasonu kuzenimin nişanı var nişanda giyeceğim etek bedenim de 48 ama çoğu modelde sorun yaşıyorum belden bol basenden dar geliyor...şöyle 44,46 olsam razıyım
ablacım hayırlısıyla git gel seni çooookkkkkkk özleyeceğiz
canımm teşekkür ederim...kış sebzelerini çok severim zyağlıpırasa,kıymalı karnabahar yemeğine bayılırımmmmmm,kereviz hem zyağlı hem yoğurtlu salatası hımmmm....ıspanağın her çeşidini,kıymalı kapuska,karalahana :))) malum karadenizlilik var....)) evet doğru uzunn zaman sonra 30 dk yürüdüm...
doğacım monti bana çok iyi geldi monti sayesinde ikili rakamları gördüm..yıllardır mehter takımının önde gideniydim..monti kuralları çok katı kaçamağı asla affetmiyor kesinlikle uymak şart...ben evde iki kişiyim oğluma ayrı yemek kendime ayrı yemek bütün hafta sonum mutfakta geçiyor....karar verdim ana kurallarına uyarak montiye devam edicem...oturup bir tabak makarna, pilav,patates,havuç yemicem ama bunların konulması gereken yemeklere koymaya karar verdim...ben yine yağsız peynirimi tam buğday ekmeğimi ( sadece kahvaltıda ) yerim şekerden uzak dururum diyorum bakalım :44::44::44:
Günaydın tombiş dostlarım bu sabah ben çok acıktım şimdi kahvaltı yapıcam korkuyorum çok yemekten acab hem peynir hem yumurta yesemmi acaba?Ne oldu bana anlamadım valla.

günaydınnnnnnn.....afiyet olsun banucum

Ekincik ,hayırlı olsun canım...

İlbatum,atlatmışsınız şükür..Allah bir daha yaşatmasın..
atlattık şükür sağol canım...
çok sağol canım allah razı olsun...
kızının durumuda geçici emin ol 2 yaş sendromu yaşıyor beter2 yani:) ve bu 4 yaşında tekrar hortlayacak :)
saçlarını kestirmen iyi olmuş biraz güçlenir tabi
saç kurutma ile kurutsaydın ben öyle yapmıştım, mutfakta tezgahtaydı üstüne su döküldü hemen açtım pil yatağını falan kuruttum oldu ,inşallah seninde olur...
herkese günaydın
lunaazul un hepinize selamı var kızlar
ben de buhranlı günlerime devam ediyorum işte kendi çapımda
yenacım bence de dondurmadan bişey olmaz
sana ne oldu canım ya kıyamam ,birşey olmaz arada olacak tabi biz 3-5 kilo vermiyoruz ki bir yıl herşey yasak olarak geçmez tabi dikkat ederek yersekte fena olmaz :)
sağol canım geçti gitti inşallah

geçti canım ya ama deldide geçti derler ya öyle oldu keşke bende olsaydı dediğim öyle çok oldu ki, geldik rabbimin izniyle yaşatmasın bir daha inşallah....
sanada geçmiş olsun diye yazmıştım ama tekrar yazayım çok geçmiş olsun canım,allah şifa versin dikkat et kendine benim eşimde çok fena ben bebeğe geçer diye korkuyorum...

EKİNCİK canım hamile misin allah tamamına erdirsin çok sevindim inan...
yazdıklarını okuyamadım ama yorumlardan anladığım sana progestan vermişler bende 4 ay kullandım aslında 3 ay yeter demişlerdi ama bende hafif bir kanama oldu 2,5 aylıkken falan öyle olunca tutunmayı kolaylaştırsın diye sayısını artırarak devam ettik, sende ihmal etme tutunmayı kolaylaştırıyor çünkü, sanırım seninde tüp bebek öyle mi? ben estrofem falan kullanmıştım birkaç hafta onda neler yazıyor bir bilsen onu bile içtim ne yapayım çünkü öyle olsa dr vermez diye düşündüm yoksa kendi kafama göre yoorumlasam delirirdim, gebelik kategorisi x diyor yani sakıncalı ve çocukta allah korusun hasara bile yol açabilir diyorlardı ama ne oldu rabbime binlerce şükür osun ki sağlıklı bir bebişim oldu, sana tavsiyem hiçbir şeyi fazla kafana takma kendi dr un ne diyorsa yap fazla araştırma, bol bol ananas ve kabak çekirdeği ye ,su iç, bebeğinle güzel zaman geçirmeye çalış ,onunla konuş şimdiden onun sana çok ihtiyacı var annesi ,bol bol okşa bebişini :)

Gunaydin cankuslarimmm insallh herkes iyidir cunku bu aralar salgin mi var nedir kizimda bende grip olduk basim ctliyo nerdeyse neyseeee hastalar olanlara cok gecmis olsun banada:)))

Yeni gelenler sefa gedi hos geldi

Bi bebisimiz daha oluyomus kk nin bebisleri rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin ekincik

Helebi gcmisi okuyayim geleyim

mutlu motivasyonunu bulabildinmi canım bulduysan nerde ve benimki de ordamıydı
sporumu aksatmamaya çalışıyorum ama yeme düzenim yok malesef
40dk leslie yaptım az önce sonra 1 kase dondurma yedim nasılsa bişey yapmıyo

Cocuklarin ucu de deli gibi hasta oldu. Butun gece oksurmek kustu ortancam. Bugun yardimcim da gelemedi.. Annemle felegimizi sasirdik. ..kendim de uykusuzluk ve yorgunluktan perisanim... Bu da bana bal yeme olarak dondu.. 4 tatli kasigi bal ve 2 krep yedim.... Bu da meyvelerim gitti, 2 ekmegim 1 sutum gitti demek...

Kiz mutlu, yerim seni ben...

Umut gelsin, buluscaz hepberaber di mi?

asu dondurma bisey yapmaz ama bal da yapmaz de mi?

geçmiş olsun cnm dikkat edin kendinize :)

ah ben dondurma yicem ve bişey yapmıcak nerde:)))
ben de adet oldum akşam cnm öyle tatlı şeyler istediki eşimde saolsun çikolata almış en sevdiğimden hemde amaaaa yemedim ve sadece yrm tadımcanın gevrekli varya ondan yedim bastırdı tatlı isteiğimi
allahtan evde nutella falan yoktu yoksa kesin kavanozun dibini bulurdum :))))

Ne yazikki bende ayni durumdayim dun yurudum 1 saat aksam usune 1 paket cekirdegi ve bir kase dondurmayi yedim. Sabahtan beri de acim yiyi yorum doyamiyorum. Neyse dun bitti dondurma da ben de durdum

geçmiş olsun cnm
yaa bende gelicem banane tamam sizden küçüğüm ama yanınızada uslu uslu durucam söz

Sağol yağmurgözlü Allahtan abartmadan yedim ama hala açım.
Ne oldu kızlar bizim topiğe ben neyse zaten motivasyonumu arayıp duruyodum ama mutlu asuman ve leah sizlere ne oluyor kızlar nazaramı geldiniz toplayın kendinizi.

Sağol yağmurgözlü Allahtan abartmadan yedim ama hala açım.
Ne oldu kızlar bizim topiğe ben neyse zaten motivasyonumu arayıp duruyodum ama mutlu asuman ve leah sizlere ne oluyor kızlar nazaramı geldiniz toplayın kendinizi.

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım çoook motivasyona ihityacım var 88 kiloyum
uyguladığınız diyet önerileriniz vermı lütfen yardımcı olun..:2::2::2::2::26:

Geçmiş olsun canım üç çocuk ve üçüde hasta Allah yardım etsin sana Afiyet olsun krep yemeye bayılırım balıda içine sürseydin süper oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…