Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar maşallah güzel kilolar verilmiş ben aynıyım 90 lar yakamı bırakmıyor yapıştı kaldı

herkeslere günaydın:))
bende artık tekrardan aranızdayım....
herkesler nasıl bakalım?? inşaallah keyifler yerindedir.....
öpüyorum hepinizi, görüşürüz.

hoşgeldin meyraaa....evlilik nasıl gidiyoor..........

senin de cuman hayırlı olsun canım.........

günaydın güzel bayanlar
bildirimimi yapıp kaçıyorum
gecen hafta 102
bu hafta 101.1
giden 900 gr
1 haftada daha cok vermem lazım

ne kalmış canım ya ha gayret harikasın vallaaaaa süpersin süperrrrrrrrrr
slm kizlarrr
yenacim 67.5kg
mutlucum sporum 545dakkk
sende harikasın ahhh ahhh şimdi o kiloda olmayı ne çok isterdim bennnnnn
hiç sıkma canını vereceksin bu hafta fazlasıyla ben inanıyorum sana...
Günaydınlar
sabah 90.2 gösterdi tartım, insan az gayet eder de 8lileri bari görür yaa (
herkesleri tebrik ediyorum valla, utanıyorum kendimden
hemşom ya daha ne olsun ne kalmış sanki, haftaya o dediğin rakamdasın bak :)
teşekkür ederim canım çok tatlısın ihtiyacım vardı epeydir gram gram gidiyordum darısı sana tabii ki sağlıkla mutlucum
ne gramı ya bayağı gitmiş helalllllllll hep böyle ol inşallahhhhhhhh
sağol canım benim......
geçen hafta 91.6
bugün 90.8
giden 800 gramcık

spor 425 dakka
gitsinde 800 gitsin ya ....
sağol ablacım güzel oldu ama benide yordu valla o süzgeçten geçirme işi helak ediyor insanı .... evet o da olur eminim çokta lezzetli olur, taze meyvelerle daha az kalorili olmaz mı?
kilo bildirimiiiii.................

geçen hafta 123.6

bu hafta 123.1

ohhh gitmiş ne güzel..........

sağol canım gitsinde az az gitsin............

Yenacığım ve tüm arkadaşlarıma hayırlı cumalar.kilo bildirimim yapıyorum.
kilo 98.5.
canım hitptroit teşhisi konuldu.en azından neden kilo veremediğimi öğrendim.
sana ve tüm ailene .sağlık ve esenlikler..
hepinizi çok özledim.beyzusum da izindeymiş.benim yatılı misafirim var..her şey yoluna girinvce daha rahat gireceğim..

aminnnnnnn denmezde ne denir....
günaydın kızlar maşallah güzel kilolar verilmiş ben aynıyım 90 lar yakamı bırakmıyor yapıştı kaldı
yapışmaz haftaya gider sen merak etme.....
günaydın güzel bayanlar
bildirimimi yapıp kaçıyorum
gecen hafta 102
bu hafta 101.1
giden 900 gr
1 haftada daha cok vermem lazım

bence 1 haftada 900 çok iyi hep öyle versek kilo mu kalır ya.....

merhabalarrrrr kızlar kilolar verilmiş herkes sporunu yapmışşş mutluluk evlerde ne güzel ben de geldimm bir hanım vardı LEAH sanırım beni arıyorrr ama bulamadı sanırımmmm MEYRA gelmiş hg meyracım tekrardan evlilik nasıl gidiyoooooo bu arada ben de unutmadım tartıldım ama 3 aydır olduğu gibi hala yerimdeyim bunu nasıl beceriyorum belli değil hala da anlamış değilim çok çok daha kaçamaklı günlerde bile kilo verirken bu şekilde olmasına anlam veremiyorum ne zaman kımıldayacak onu da bilmiyorum ama sağlık olsun diyerek 3 aydır dediğim kilodayım aman ne güzel
geçen hafta 89.300 müydüm (cetveli de değiştirmek istemiyor canım nasılsa gram gidiyor hemen geri geliyor:78: )
bu hafta 89.700 (200 ver 300 al )
gelen +400:78::78::78: yapacak bişey yok
spor 250 dk

sağol canım gitsinde az az gitsin............
öyle tabi canım ya gitsinde.......

geçmiş olsun en azından sebebini öğrenmek ve ona göre bir yol çizebilmekte güzel......

ablacım geçmiş olsun sen de tiroidliler kervanına katıldın ...

canım sen diyetisyene gitmiyor muydun o ne diyor bu duruma peki?

herkese hayırlı günler, HAYIRLI CUMALAR dilerim..

geçmişte tam 50 sayfa birikmiş ama ben maalesef bakamiicam : (

yalnız bu sayfadan okudaklarıma göre
@ayşecim geçmiş olsun Rabbim hem eşine hem emirciğe hayırlı acil şifalar versin. evet salgın varmış kuzenimin çocuğuda 3 gündür ishal kusma ile serum yemiş maalesef : (

yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz. umarım siz benim gibi olmazsınız sürekli buradaki muhteşem sohbetlere katılırsınız... ve burada dileğiniz olan kiloya ulaşıp mükemmel dostluklar kurarsınız ; )

eskilerden duyduğuma göre buranın eski,lerinden olan fakat evlenme dolayısı ile gelemeyen @meyra da yeniden dönmüş. hoşigeldiniz diyorum yeniden öyle ise ; )

sadece bu sayfaya baktım çok üzgünüm hastalara şifalar, dertlilere devalar, sıkıntıları olanlara ferahlıklar dilerim.. bebiş isteyenlere hayırlı evlatlar, kiloları hepimize sağlıklı ve biraz da hızlı : ) vermeyi dilerim : )

diğer mesajımda da annemin ve benim bildirimlerimizi yapiiim

canım sen diyetisyene gitmiyor muydun o ne diyor bu duruma peki?

gidiyorum düzelecek diyor bırakmak yok diyor o kadar yemek düzenim aynı beklemekten başk yapacaka bişey yok annemi bekliyorum doktora gitmem lazım okul düzenim değişti ayarlayamadım henüz randevu almak bayağı zormuş 1 tane endokrin dr si varmış hastanede erteledim ben de sürekli bakalım:26::26::26::26:

EVET ÇOK SİNİR. neyse ama kural bu. şişmanlığın kanunu yazsam yeniden.
boşverrr yola devam ben şoyle bi 5 kilo atsam öpüp vbaşıma koyacam bayrama kadar, büyük lokma ye büyük laf etme noktasına vardım 2 hafta önce 86.400 görüp 1 gram altına inmek şöyle dursun üstüne 1 kilo aldım oturdum. neyse herşeyde bişi vardır. en azından 3 haftadır 87 demekki artık o kiloyu benimsedi vucut(nasıl benisemekse pzt 89 dum) haftaya bir atılımla 85 altını görürsem(90 nı görmeyimde).bakalım devamı gelir. tek sorunumuz kilolar olsun özetle.

emirin kreşe başlaması ister istemez hastalıklara davetiye anlamına geliyor. ne yazıkki bir süre böyle gider sonrası taş gibi olur. benimkide dün küçük bir oyun alanında yaşıtları ile karşılastı. birden çocuklara uzanması ile diyerlei boğazına yapıştı benim çizmeler havaya oyun alanına daldığımda yerde yuvarlanıyordular. anormal bişi. ilk kez yaşıtlarının arasına girdi. ama çocuklara yaklaşınca diğerleri saldırıyor sanıp yakasına yapştılar. neyse anormal komikti ama ben rahatlayana kadar hiç gülemedim. annelik fena bişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…