herkeslere günaydın:))
bende artık tekrardan aranızdayım....
herkesler nasıl bakalım?? inşaallah keyifler yerindedir.....
öpüyorum hepinizi, görüşürüz.
HAYIRLI CUMALAR....
Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allahın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun
Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun
AMİNNN...
ne kalmış canım ya ha gayret harikasın vallaaaaa süpersin süperrrrrrrrrraz kaldı canım 80ler beni epey oyaladı ben de bekliyorum dört gözle 7li rakamları
sen de işlerini düzene koyunca çabucak toparlarsın canım inşallah yine de diyetini tamamen bırakma canım bunca emeğin boşa gitmesin vermek zor almak kolay malesef
sende harikasın ahhh ahhh şimdi o kiloda olmayı ne çok isterdim bennnnnnslm kizlarrr
yenacim 67.5kg
mutlucum sporum 545dakkk
hiç sıkma canını vereceksin bu hafta fazlasıyla ben inanıyorum sana...merhaba arkadaşlar hepinize günaydın.bugün kasvetli bir istanbula uyandık yağmur rezillk..
kilom tahmin edeceğiniz gibi +500 yani 98.
hakettim ben bunu çünkü yedimde aldım..
mutlu sporum 60 dk oda dün akşam yürüdüm yani hiç desem yeridir. kusura bakma canım. haftaya talefi edeceğim inşallah.
kilo verme yolunda gayret gösterenleri tebrik ediyorum şimdiden.hayırlı cumalar.
hemşom ya daha ne olsun ne kalmış sanki, haftaya o dediğin rakamdasın bak :)Günaydınlar
sabah 90.2 gösterdi tartım, insan az gayet eder de 8lileri bari görür yaa(
herkesleri tebrik ediyorum valla, utanıyorum kendimden
ne gramı ya bayağı gitmiş helalllllllll hep böyle ol inşallahhhhhhhhteşekkür ederim canım çok tatlısın ihtiyacım vardı epeydir gram gram gidiyordum darısı sana tabii ki sağlıkla mutlucum
sağol canım benim......tebrikler
gitsinde 800 gitsin ya ....geçen hafta 91.6
bugün 90.8
giden 800 gramcık
spor 425 dakka
sağol ablacım güzel oldu ama benide yordu valla o süzgeçten geçirme işi helak ediyor insanı .... evet o da olur eminim çokta lezzetli olur, taze meyvelerle daha az kalorili olmaz mı?geçmiş olsun
istanbulda soğudu canım eşine geçmiş olsun acil şifalar salgın var sanırım herkeste ishal karın ağrısı kusma şikayeti var...az önce müdürümüz aradı bugün gelmeyecekmiş çocuğu ishal olmuş doktora gideceklermiş...
hoşgeldinnnnnnnn...
ayşecim eşine ve kuzucuğuna çok geçmiş olsun...sanada Allah kolaylık versin canım..
tebrikler kuzennn
banucum alemsin vallabende hiç sevmem o bulaşık makinesini boşaltmayı sağolsun oğluşum hallediyor... alışsın sonra evlendiğinde gelin hanım laf söylemesin
Allah kavuştursun canımsağlıkla sıhhatle gitsin dönsün inş..
mideye çok zararlı kızlar midesi hassas olanlar dikkatli olsun
teşekkürler canım...askerliğin faydalarıdaha bir tertipli düzenli olmuş zaten öyleydi ama mutfaağa pek girmezdi bulaşığa elini sürmezdi...şimdi su içtiği bardağı bile yıkayıp kapatıyor...yediği yemek bulaşıklarını makineye yerleştiriyor...arada süpriz yemek bile yapıyor
sorma canım işyerinde değilde yolda mahvoluyorum ben...8 yıl oldu bu yolu çekiyorum alıştım artıkahhh ahh şu tiroid belası olmasa tıkır tıkır gidecekte...metabolizma çalışmıyor 0
geçmiş olsun salgın var mide bulantısına tarçın çayı iyi geliyor..
hayatımızı ne güzel özetlemişin canım hepimizin yaşadıkları aynı...bende 14 gün sonra 40 olacağım...hiç incecik biri olmadım çocukluğumda dahil iri kemikliyim tamam genlerde var ama bunun üstüne birde hayat şartları hastalıklar ilaçlar vs eklenince sonuç bu oldu...evlendiğimde 76 kiloydum hemen hamile kaldım düşükle sonlandı...sonra ikinci hamilelik oğlum doğdu...evlilikte sorunlar başladı...sinir stresimi yemekten aldım...derken evdeki kötü şartlardan romatizma oldum... tedavi gördüm kortizon iğneleri falan... sonra ağır bir astım bronşit tedavisi.....13 yıllık evliğin bitmesi oğlumu alıp baba evine dönüş....boşanma....depresyon ilaçları içe kapanma kimseyle görüşmeme aynaya bile bakmamışım demekki ...kimliğimi değiştirmek için fotoğraf çektirdim...ve o resimde kendimi tanıyamadım...yolumun üstündeki bir eczaneye girdim tartıldım...130 kg o resim toparlanmama sebep oldu...
afiyet olsun canım emininm çok güzel olmuştur....meyveli yoğurda gelince...ben kuru kayısı doğruyorum çok güzel oluyor...
kilo bildirimiiiii.................
geçen hafta 123.6
bu hafta 123.1
ne kalmış canım ya ha gayret harikasın vallaaaaa süpersin süperrrrrrrrrr
sende harikasın ahhh ahhh şimdi o kiloda olmayı ne çok isterdim bennnnnn
hiç sıkma canını vereceksin bu hafta fazlasıyla ben inanıyorum sana...
hemşom ya daha ne olsun ne kalmış sanki, haftaya o dediğin rakamdasın bak :)
ne gramı ya bayağı gitmiş helalllllllll hep böyle ol inşallahhhhhhhh
sağol canım benim......
gitsinde 800 gitsin ya ....
sağol ablacım güzel oldu ama benide yordu valla o süzgeçten geçirme işi helak ediyor insanı .... evet o da olur eminim çokta lezzetli olur, taze meyvelerle daha az kalorili olmaz mı?
ohhh gitmiş ne güzel..........
aminnnnnnn denmezde ne denir....
HAYIRLI CUMALAR....
Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun
Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun
AMİNNN...
yapışmaz haftaya gider sen merak etme.....günaydın kızlar maşallah güzel kilolar verilmiş ben aynıyım 90 lar yakamı bırakmıyor yapıştı kaldı
günaydın güzel bayanlar
bildirimimi yapıp kaçıyorum
gecen hafta 102
bu hafta 101.1
giden 900 gr
1 haftada daha cok vermem lazım
öyle tabi canım ya gitsinde.......
sağol canım gitsinde az az gitsin............
Yenacığım ve tüm arkadaşlarıma hayırlı cumalar.kilo bildirimim yapıyorum.
kilo 98.5.
canım hitptroit teşhisi konuldu.en azından neden kilo veremediğimi öğrendim.
sana ve tüm ailene .sağlık ve esenlikler..
hepinizi çok özledim.beyzusum da izindeymiş.benim yatılı misafirim var..her şey yoluna girinvce daha rahat gireceğim..
yenacığım ve tüm arkadaşlarıma hayırlı cumalar.kilo bildirimim yapıyorum.
Kilo 98.5.
Canım hitptroit teşhisi konuldu.en azından neden kilo veremediğimi öğrendim.
Sana ve tüm ailene .sağlık ve esenlikler..
Hepinizi çok özledim.beyzusum da izindeymiş.benim yatılı misafirim var..her şey yoluna girinvce daha rahat gireceğim..
merhabalarrrrr kızlar kilolar verilmiş herkes sporunu yapmışşş mutluluk evlerde ne güzel ben de geldimm bir hanım vardı LEAH sanırım beni arıyorrr ama bulamadı sanırımmmmMEYRA gelmiş hg meyracım tekrardan evlilik nasıl gidiyoooooo bu arada ben de unutmadım tartıldım ama 3 aydır olduğu gibi hala yerimdeyim bunu nasıl beceriyorum belli değil hala da anlamış değilim çok çok daha kaçamaklı günlerde bile kilo verirken bu şekilde olmasına anlam veremiyorum ne zaman kımıldayacak onu da bilmiyorum ama sağlık olsun diyerek 3 aydır dediğim kilodayım aman ne güzel
geçen hafta 89.300 müydüm (cetveli de değiştirmek istemiyor canım nasılsa gram gidiyor hemen geri geliyor:78: )
bu hafta 89.700 (200 ver 300 al )
gelen +400:78::78::78: yapacak bişey yok
spor 250 dk
canım sen diyetisyene gitmiyor muydun o ne diyor bu duruma peki?
saol cnm 300-500 gr da olsa yani gram gram da olsa gidecek bu kilolar başka yolu yok :)
olsun cnm bu hafta böyle olur hafta gzl bi bildirim yapıaksın inş.
yaaa nasıl bir bünye varsa bizde 2 gün aç kalsak 1 kilo veremeyiz ama yediğim sürece günde +1 bile görmemiz mümkün ne yazıkki
herkese kucak dolusu sevgilerr kızlar hazırlanıp okula gideceğim herkesi kocaman öpüyorum kocamannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?