canım bende deneyecektim ama evde elma sirkesi yoktu kaldı .ama ben iğrenmiyorum içerken.bana gebeyken diyetisyenim tavsiye etmişti sabah aç karna.bal da konuyordu ama ben de gebelik şekeri olduğu içn bal koymadan içiyordum.yani zararı olsa hamileyken önermezdi diye düşündüm benAnammmmmmmmm kimsecikler kalmamış
Neyse bende yatayım bari yarın sabah erken kalkıp sporumu yapayım sonrada bildirimi yaparım :122: :122:
Ece87 senin dediğin o elma sirkeli suyu içtim
Doğrusu sirkeli salatayı severim ama sıcak suyun içinde sirke pek hoşuma gitmedi ama işte ne yaparsın umut işte az da olsa faydası olursa ne mutlu bana.
Zar zor da olsa içtim ama bir ay boyunca dayanabilirmiyim bilmiyorum
İnşallah yarın ekside cıkarım
Sonradan gelenler olursada şimdiden herkese hayırlı geceler ve hoş sohbetler
Allah'a emanet olun
görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Günaydınlar herkese umarım keyifler yerindedir
ama benim pek yerinde değil
dün gece emir ateşlendi yine şurup fitil falan çok düşmesede düştü biraz dr.a da götüremedik çünkü
eşimde rahatsızlandı ishal istifar ben uyumuştum saat 12 gibi kaldırdı beni zehirlendim galiba dedi öğlen kendisi ton balıklı sandeviç hazırlamış yanında da ayran içmiş
dr.a git diyorum gitmedi inat etti ben ztn götüremezdim evde emir var abisini aradım bende geldi zorla yolladım dr.a tahlil yapılmış serum takılmış kanında mikrop var demişler 4 tane ilaç vermişler
işe geldim ama gece uyku uyumadık bi eşim bi emir
sabah 6da çıktım evden 2 side ayaktaydı
işyerindeyim şuan ama aklım onlarda eşimde aradı az önce emirde ishal olmuş dedi oyy oyy bi düzelemediler gitti valla ya
Allah şifa versin canım.bu eşleri dr için ikna etmek çok zor valla.iyiki abisini çağırmışsın.oğluna da geçmiş olsun
herkese hayırlı cumalar
ece ve tebessüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
ececim bu sene birden soğudu sanki ankara evler epey serin
kızları bugün göndermedim okula eşim de gece rahatsızlandı ishal karın ağrısı var ben daha iyiyim şükür
ayşecim eşine ve emire geçmiş olsun canım geceniz zor geçmiş aklın da onlardadır şimdi
evet ya geceleri çocukları üşütücem diye ödüm patlıyor.hepsi de çok deli yatıyorlar.üstlerinde örtü durmuyor
ne demek canım benimmmmmmmmm gel kahvaltıda hazırlarım sana, ay derken bile özendim ya keşke birileriyle yakın olsaydım, ananas çok güzel bence kesin denemelisin...... aslında meyveli yaşpastalarda falan mutlaka yemişsindir ama
evet mutlkaa pasta canavarı olarak yedim tabi de öyle sade alıp yemedğimi içni bilmiyorum.bi de okudum 1 dilimi 1 meyve yerine geçiyor diye.ay ne güzle kahvaltıda birlikte olur diyet menü yerdik
canım leslie süper bence.bende de koşu bandı var oturma odamıza kurduk tam tv karşısında ama 1 saat yaparkn tüm çocuklarım yanıma gelmek istiyor.yada eşim onlarla uğraşırken ben görüyor üzülüyorum sporum içni adama yorgun yorgun çocuk baktırıyorum diye.o arada kiminin çişi gelir kimi altına yapar.koşu bandından inemiyorum terim soğumasın diye.bi de çok geçe kalamıyorum çok ses çıktığı içn.ama leslie de ses yok sayılır ayak seslerini saymazsak.bi de çocukların tüm işlerini halledip onların yanında onlar uyumaya çalışırken yapıyorum.onlar da normalde uyuyana kadar gezinirler ama beni izlerken uyuyakalıyorlar.bebeğime de bakıversin adamcağz artık dimi 2 si bende 1 i onda:) istersen nerden indirileceğini gönderirim özelden.ben en son 5 mile geçtim.sauna şortumu giyip yaptm 1 saat sürdü.ıslanmayan hiç biyerim kalmadı.hem üst hem alt.koşu bandında bile bu kadar terlemiyorum açıkçası.hem de çok eğleniyorm.bebeğimi de mama sandalyesine koydum 1 saat önüne bi sürü oyuncak koydum şimdilik durdu sabah da yaptım sporumu tamamlayım diye.bu leslie ne ya bende mi yapsam:26:
ayy o uzay yürüyüşü çok zor ne kol kalıyor ne bacak, ama bence çokta iyi ter attırıyor ve iyide kas yapıyor bence devam et bendede koşu bandı var ama o bana ben ona bakıyoruz :)))) dışarıda yürümek daha çok hoşuma gidiyor....