Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bende deneyecektim ama evde elma sirkesi yoktu kaldı .ama ben iğrenmiyorum içerken.bana gebeyken diyetisyenim tavsiye etmişti sabah aç karna.bal da konuyordu ama ben de gebelik şekeri olduğu içn bal koymadan içiyordum.yani zararı olsa hamileyken önermezdi diye düşündüm ben

Allah şifa versin canım.bu eşleri dr için ikna etmek çok zor valla.iyiki abisini çağırmışsın.oğluna da geçmiş olsun

evet ya geceleri çocukları üşütücem diye ödüm patlıyor.hepsi de çok deli yatıyorlar.üstlerinde örtü durmuyor

evet mutlkaa pasta canavarı olarak yedim tabi de öyle sade alıp yemedğimi içni bilmiyorum.bi de okudum 1 dilimi 1 meyve yerine geçiyor diye.ay ne güzle kahvaltıda birlikte olur diyet menü yerdik

canım leslie süper bence.bende de koşu bandı var oturma odamıza kurduk tam tv karşısında ama 1 saat yaparkn tüm çocuklarım yanıma gelmek istiyor.yada eşim onlarla uğraşırken ben görüyor üzülüyorum sporum içni adama yorgun yorgun çocuk baktırıyorum diye.o arada kiminin çişi gelir kimi altına yapar.koşu bandından inemiyorum terim soğumasın diye.bi de çok geçe kalamıyorum çok ses çıktığı içn.ama leslie de ses yok sayılır ayak seslerini saymazsak.bi de çocukların tüm işlerini halledip onların yanında onlar uyumaya çalışırken yapıyorum.onlar da normalde uyuyana kadar gezinirler ama beni izlerken uyuyakalıyorlar.bebeğime de bakıversin adamcağz artık dimi 2 si bende 1 i onda:) istersen nerden indirileceğini gönderirim özelden.ben en son 5 mile geçtim.sauna şortumu giyip yaptm 1 saat sürdü.ıslanmayan hiç biyerim kalmadı.hem üst hem alt.koşu bandında bile bu kadar terlemiyorum açıkçası.hem de çok eğleniyorm.bebeğimi de mama sandalyesine koydum 1 saat önüne bi sürü oyuncak koydum şimdilik durdu sabah da yaptım sporumu tamamlayım diye.

Çok geçmiş olsun ayşe sizinkilerin gribide çok uzun sürdü çok geçmiş olsun Allahtan yarın hafta sonu.
herkeslere günaydın:))
bende artık tekrardan aranızdayım....
herkesler nasıl bakalım?? inşaallah keyifler yerindedir.....
öpüyorum hepinizi, görüşürüz.
Hoşgeldin canım çok özledik seni evlilik nasıl gidiyor.
AMİNNN

Canım benim oturduğum bir site pazar günleri kurulan var ama küçük ve herşey yok.

bildirimlerimiz :

annem ;

geçen hafta : 101.1
bu hafta : 100
giden : 1.1

spor hesabını tutmamıştık : ( önümüzdeki hafta inşaAllah ; )

benim bildirimim :

geçen hafta : 82.4
bu hafta : 81.5
giden : 900 gr

benim sporumda yok maalesef bu hafta hiç : (
gerçi hep dışardaydım bu hafta ama yürüyerek gitmedim hep arabaylaydım onun için yürüdüklerimide saymıyorum : ( mutlucum bu hafta kızma noolur çok yoğunduk ; )​

Çok güzel kilolar verilmiş veren arkadaşları çokkk kutluyorum benim gibi takılanlarda haftaya başarırız inşallah diyorum.

kızlar ben sabah 9 da 5 mil yapıp öyle tartıldım.bi sakıncası varmı?bu hafta diş ağrısından istidiğim kadar spor yapamamş ve akşamda 9 a kalmıştı yemeğim.ama beklemediğim kadar az çıktım.gene gene tartıldım bi gariplikmi var diye 2 tartıda da.şimdi yazıyorum:

geçen hafta:89,8
bu hafta :88,2
giden :1600 gr
spor: 310 dk

çok mutluyum çooookkkk

Çok güzel kilolar verilmiş veren arkadaşları çokkk kutluyorum benim gibi takılanlarda haftaya başarırız inşallah diyorum.

yenacım kilom 117
geçen hafta kaçtı hatırlamıyorum okadar çok değiştiki hatta pazartesi sabahı 119 la başladım ancak aldıklarımı veriyordumki dün regl oldum birde üzerine grip olduk kızımla az önce sağlık ocağından geldik elim kolum kalkmıyor ...bu hafta hergün gezmeğe gittim oda çok etkliledi diyetimi ....

sporda ancak iki kez iki mille leslie yapabildim oda 1 saat oluyor .....

amin canım
herkese kucak dolusu sevgilerr kızlar hazırlanıp okula gideceğim herkesi kocaman öpüyorum kocamannnnn
ben de seni öpüyorum canımkilo konusunu da takma kafana bunu da atlatacaksın ve tıkır tıkır vermeye devam edeceksin inşallah canım

oh ne güzel gitmiş maşallah
mutlucum sen de o gramları takma kafana ne kadar çok yediğini sen biliyorsun bu hafta yine iyi durumun bu hafta izin yapmış oldun haftaya telafi edersin artık

ben de bir güzel kahvlatı yaptım ohh doydum şükür gramlarım gelmesin ama sakın bugün de spor yapamam sanki hala her yerim acıyor

Kizlar hemen bildirim yapip cikixam cunku cok hastayim isten izin aldim evde yatiyoum kizimda hasta
Gcen hafta 93.3
bu hafta 92.9

Spor 180 dk kendinize ii bakin

geçmiş olsun dilerklerinde bulanan tüm arkadaşlarım saolun

mutlucum yaa yürümeye de başladı artık al gel ban bi gün dalokiyi emirle oynarlar bizde dedikodu ederiz azcık hem sarıcivcivim de yakın onuda çağırırız daha gelmek isteyen varsa buyursun gelsin banu145145 aysebru yağmurgözlü kim isterse gelsin buyursun :)

şimdi yemege çıkıcaz yine bazı dr.ların son günü diye ve gideceğimiz yerde hiç doğru bişey yok ne yiyeceğim bilmiyorum bakalım umarım hafif bişeyler bulurda yerim :)

İnşallah buluşalım ya çok sevinirim ben.

evet evet yapalım bir buluşma bi gün belirleyip. olmazsa beylikdüzü merkezli bişi yaparız.

kızlar biliyormusunuz ben 2 yıl önce kızım 15 aylıkken gene zayıflama sürecine girmiştim ve adetlerim emzirdiğim içni çok düzensizdi.mesela kızm 10 aylıkken olmuşum sonra 13 aylıkken.neyse bende düzene sokmak için internette dolaşırken soğan kürünü gördüm hemde zayflatıyor diye 2-3 kür uyguladım.çok güzel söktürdü yani söylemesi ayıp içimde ne var ne yoksa gidiyordu temizlendiğimi hissediyordum.kilo verip şişliklerimde iniyordu.sonra nemi oldu biz sadece 1 kere tam korunmadık (yani gene biçoklarının korunduğu gibi korunduk)ve hiç istemezken hiç düşünmezken 3.bebeğime hamiş kaldım.burada çok çocuk isteyenlerde var anladığım kadarıyla.o nedenle yazmak istedim.ben tamamn zayıflama amaçlı kullanmıştım meğerse rahmi temizleyip gebeliğe hazır duruma getiriyormuş.ben bu kısmını hamiş olduğumu öğrendikten sonra öğrendim.hatta yorumlarda bi kadının 17 sene hiç çocuğu olmadığı soğan kürünü uygulayıp hamiş kaldığını okudum.bu yorumu okusaydım bu kürü hiç yapmazdım heralde..ama yavrumun ruhu yaratılmış işte ben bu kısmını yaparken hiç biyerde okumadım .şimdi gene regl olamıyorum ama tüplerimi bağlattığm halde soğan kürü uygulamaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…