Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ervamm tebrikler ama geçen haftaki kilon neydi ki canım çizelgen güncel değil sanırım
sporun önemi kanıtlandı bir kez daha spor yaptığım halde veremedim deyip bırakmadan devam edersek mutlaka karşılığını alıyoruz

Aman asu yok ya... Atesim var zaten, battaniye beni terletemedi bile... Kiz da sasirdi... ama pasif hakkaten iyi geliyor.gobegim sonunda adam olacak galiba... Bir 300 seans kadar sonra heralde...

Mutlu, tebrik ederim arkadasim, en azindan 90'i gormedin...Allah bana bir daha 90 lari kismet etmesin...

sen ateşini düşürmeye bak canım ondan terleyememişsindir
bu pasife benim de ihtiyacım olabilir aslında göbek maşallah çünkü
Allah hiçbirimize 90ları hatta 80leri bile biir daha göstermesin

ama 3 ay aynı kaldım diyorsun hiç mi birşey ekleyip çıkarmadı ya ben çok merak ettim 3 ayda hiç mi verilmez anlamadım neyse sabredeceğiz ve inşallah başaracağız ,düzenini oturtur oturtmaz git bakalım....
bence sen ananası hemen dene seveceksin eminim tok tutuyor hem, alırken markete soydur bazıları soymuyor çünkü evdede yaparsın ama daha kolayı varken ne gerek var :)))
anladım canım ama kızılcık güz habercisi derler ekimdede olur yani rastlarsın, sen nerede yaşıyorsun ki?
Kizlar hemen bildirim yapip cikixam cunku cok hastayim isten izin aldim evde yatiyoum kizimda hasta
Gcen hafta 93.3
bu hafta 92.9

Spor 180 dk kendinize ii bakin

çok geçmiş olsun canım hepinize.......

okurken kendimi görüyor gibi oldum valla canım... bende kendimi çok azimli hissediyorum artık... bu günden itibaren herşeyi daha sıkı tutuyorum
alışveriş merkezine en son eşimle gittim o da ben de sinir olduk. hiç bir şey bulamadım hadi bulamadığım bir yana bulduklarım da üzerimde korkunç kötü durdu. ama aynı şeyleri daha yaşamaya niyetim yok. bu sene bu işi kesin olarak sona erdiricem...
ayşecim çok geçmiş olsun ya çok uzun sürdü sizinkilerin hastalığı. ama bir salgın varmış herkeste aynı durumlar var. bizde ailece kötü durumdayız. ayşe geceleri nefes almaya çalışırken öyle kötü sesler çıkarıyorki anlatamam. inşallah hepimiz bir an önce iyi oluruz. sen kendine dikkat et takviye vitaminler falan çok öpüyorum canım.

merbaha hanımlar ben bu hafta tam anlamıyla diyetimi yerine getiremediğim halde 800 gr eksik çıktım tartıda. bundan sonra aksamadan diyete devam tabi...

geçen hafta kilom 109.8 kg
bu gün kilom 109 kg

spor yapamadım bel fıtığımdan sebep ama bu hafta 60 dakika kadar yürüyüşüm var o sayılır mı bilmem.
şimdilik hoşçakalın kızlar.

ıyı gunler arkadaslar nasılsınız bıraz ayrı kaldım sızlerden ama bılgısayarım bozuldugu ıcın fazla gıremıyorum cepten gırmeye kalktım bırkac kere lanet ettım cok yavaş sinirlendim cıktım bende.

kilo olayına gellınce kılom yıne aynı maalesef . yedıklerıme dıkkat edıyorum ama sanırım spor yapmadıgımdan dolayı 103,6 da takılı kaldım 2 haftadır..

tskler cnm gecen hafta 87.6 dü galiba tam hatirlayamdigim icin yazmamistim evet spor cok önemli devam etmek lazim vucudada cok faydasi var sarkmalar acisindan sporla kilo vermek daha iyi bencede

Show tv de saba tümeri izleyin taylan kümeli var çok güzel şeyler anlatıyor.

ama ben izleyemiyorum

İnşallah buluşalım ya çok sevinirim ben.

bende bende bende çoooookkk sevinirim :)

evet evet yapalım bir buluşma bi gün belirleyip. olmazsa beylikdüzü merkezli bişi yaparız.

valla olur cnm ayarlayalım ama haftasonu olucak ona göre hafta içi çalışanları düşünelim lütgen ne gün yapsak acaba kızlar ist.dakiler fikir verin valla bizim evde de buluşabiliriz hiç sorun değil yada bi avm de de olabilir :) beykent nasıl mesela hem daha merkezi ne dersin mutlucum

saol cnm evet uzun sürdü bilmiyorum yaa valla her gece 3 saat ancak uyuyorum okeye dönüyorum o yüzden

tebrik ederim cnm hep berbaer gram gramda olsa verip kurtulucaz bu kilolardan inş.

Evet canım beni gaza getiren bir danışanı 6 ayda 47 kilo vermiş bizde verebiliriz.

6 ayda 47 kilo versem
98-47= 51 olurum ama istemem ben o kadar zyf olmak 70 falan ideal bence 175 boyum :)

bayaa hastası olan arkadaşlar var geçmiş olsun herkese havalar soğudu bi sıcak bi soğuk benimde burnumun direği sızlamaya başladı hadi hayırlısı

bu arada ben dünden itibaren bi not defterine ne yediysem yazıyorum gzl oluyo valla :)

öğlen ne yedim söylim şimdi (((

1 kase şehriye çorbası
ızgara tavuk (yanındaki patates ve pilava hiiiçç dokunmadım yine)
mevsim salata
ekmekte yemedim

yemekten sonra bi sürü tatlı vardı ama masadeki 9 kişi yerken ben sadece açık bir bardak çayla yetindim

saol cnm sanada günaydın
çok sevindim seni yeniden aramızda gördüğüm için hoşgeldinnnnnnn

meyra hoşgeldin tekrar aramıza kilo durumların nasıl evlilik yaradımı

Meyra donmus hosdonmus!!

hoşgeldin meyra nasılsınn

hoş geldin meyra

tekrar hoşgeldin

hoşgeldin meyraaa....evlilik nasıl gidiyoor..........

senin de cuman hayırlı olsun canım.........

MEYRA gelmiş hg meyracım tekrardan evlilik nasıl gidiyoooooo bu arada

eskilerden duyduğuma göre buranın eski,lerinden olan fakat evlenme dolayısı ile gelemeyen @meyra da yeniden dönmüş. hoşigeldiniz diyorum yeniden öyle ise ; )

Hoşgeldin canım çok özledik seni evlilik nasıl gidiyor.

hoşbuldum canlarım benim:))) bende hepinizi çok özledim....
iyiki varsınız vede sizi tekrardan aynı bıraktığım gibi mutlu neşeli bulduğuma çok sevindim....
bende iyiyim şükür, evlliğimde iyi gidiyor şükür.
evlilik zormuş yalnız:) onu anladım evlenince.
evlilik=sorumluluk ve vs vs. zor ama güzelde buda yadsınamaz bence.
kilomu sorarsanız fazla almadımda aldım yine en sonki alime göre:)))
korkumdan inanın tartılamıyorum:))
bu aralar kilomla arada bir aynada karşılaşınca kapışıyoruz o kadar bakalım şimdilik
HEPİNİZİ KOCCAMAN ÖPÜYORUM......

çok geçmiş olsun zeynep ablacım...

avatardan gördüğüm kadarıyla bıcırık ben görmeyeli maşaallah baya büyümüş:)))
öpüyorum onu yanaklarından..
ilerde oğlum olursa bu bucırığı oğluma alsammı yoksa ne

canım evde olmasın yaaa dışarıda bi yerde olsun ama yakın zamanda olsun ki benim hafta sonları okulum başliicak yoksa:) cumarteside pazarda sabah 9 akşam 5 derste olucam :)

hafta içide ayrı bi okulum olucak sanırım bakalım :)

yalnız ayşe benim 9 kasıma kesinlikle artık 75 e ulaşmam lazım onun için akşamları yağmur olmazsa çıkıp dolanıcam dışarıda:) evde olunca yapamıyorum yaa:)
hafta sonu filan dinlemiicem yani akşamları 1-2 saat yüriicem. onun haricindede 1 ay bozmadan hergün bi uzamanın 10 hareket diye önerdiği ve 3 haftada faydasını görüp 2 beden küçüleceksiniz dediği hareketler vardı. hergün onları yapıcam inşaAllah bozmazsam :)
kararlıyım ama doğumgünüme 75le girersem kendime en büyük hadiyeyi vermiş olurum :))
sonra daha devam ben bayağı zayıf olmak istiyorum. boyum 1.70 ama ben 56 lı kilolarda olmak isityorum. bimiyorum nasıl dururum ama zapzayıf olmaz istiyorum. gerçi bitek ben değil zannımca eşimde öyle istiyor:) söylemesede anlıyorum ağzını arıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…