- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
ama 3 ay aynı kaldım diyorsun hiç mi birşey ekleyip çıkarmadı ya ben çok merak ettim 3 ayda hiç mi verilmez anlamadım neyse sabredeceğiz ve inşallah başaracağız ,düzenini oturtur oturtmaz git bakalım....gidiyorum düzelecek diyor bırakmak yok diyor o kadar yemek düzenim aynı beklemekten başk yapacaka bişey yok annemi bekliyorum doktora gitmem lazım okul düzenim değişti ayarlayamadım henüz randevu almak bayağı zormuş 1 tane endokrin dr si varmış hastanede erteledim ben de sürekli bakalım:26::26::26::26:
bence sen ananası hemen dene seveceksin eminim tok tutuyor hem, alırken markete soydur bazıları soymuyor çünkü evdede yaparsın ama daha kolayı varken ne gerek var :)))canım bende deneyecektim ama evde elma sirkesi yoktu kaldı .ama ben iğrenmiyorum içerken.bana gebeyken diyetisyenim tavsiye etmişti sabah aç karna.bal da konuyordu ama ben de gebelik şekeri olduğu içn bal koymadan içiyordum.yani zararı olsa hamileyken önermezdi diye düşündüm ben
Allah şifa versin canım.bu eşleri dr için ikna etmek çok zor valla.iyiki abisini çağırmışsın.oğluna da geçmiş olsun
evet ya geceleri çocukları üşütücem diye ödüm patlıyor.hepsi de çok deli yatıyorlar.üstlerinde örtü durmuyor
evet mutlkaa pasta canavarı olarak yedim tabi de öyle sade alıp yemedğimi içni bilmiyorum.bi de okudum 1 dilimi 1 meyve yerine geçiyor diye.ay ne güzle kahvaltıda birlikte olur diyet menü yerdik
canım leslie süper bence.bende de koşu bandı var oturma odamıza kurduk tam tv karşısında ama 1 saat yaparkn tüm çocuklarım yanıma gelmek istiyor.yada eşim onlarla uğraşırken ben görüyor üzülüyorum sporum içni adama yorgun yorgun çocuk baktırıyorum diye.o arada kiminin çişi gelir kimi altına yapar.koşu bandından inemiyorum terim soğumasın diye.bi de çok geçe kalamıyorum çok ses çıktığı içn.ama leslie de ses yok sayılır ayak seslerini saymazsak.bi de çocukların tüm işlerini halledip onların yanında onlar uyumaya çalışırken yapıyorum.onlar da normalde uyuyana kadar gezinirler ama beni izlerken uyuyakalıyorlar.bebeğime de bakıversin adamcağz artık dimi 2 si bende 1 i onda:) istersen nerden indirileceğini gönderirim özelden.ben en son 5 mile geçtim.sauna şortumu giyip yaptm 1 saat sürdü.ıslanmayan hiç biyerim kalmadı.hem üst hem alt.koşu bandında bile bu kadar terlemiyorum açıkçası.hem de çok eğleniyorm.bebeğimi de mama sandalyesine koydum 1 saat önüne bi sürü oyuncak koydum şimdilik durdu sabah da yaptım sporumu tamamlayım diye.
anladım canım ama kızılcık güz habercisi derler ekimdede olur yani rastlarsın, sen nerede yaşıyorsun ki?Çok geçmiş olsun ayşe sizinkilerin gribide çok uzun sürdü çok geçmiş olsun Allahtan yarın hafta sonu.
Hoşgeldin canım çok özledik seni evlilik nasıl gidiyor.
AMİNNN
Canım benim oturduğum bir site pazar günleri kurulan var ama küçük ve herşey yok.
Kizlar hemen bildirim yapip cikixam cunku cok hastayim isten izin aldim evde yatiyoum kizimda hasta
Gcen hafta 93.3
bu hafta 92.9
Spor 180 dk kendinize ii bakin
yaaa çok doğru yazdıkların geçen sene bu zamanlarda ben 110 kilo idim. ve istanbul foruma gitmiştim. bir kaç kişinin ciddi ciddi birbirini durtup beni gösterdiğini dahi gördüm. ha çok takılmadım. ama ablamla gittiğim halde (ki biz alışveriş canavarıyız) kendim için mendil bile bakmamıştım. bir ayakkabı denedim onu bile yakıştıramadım kendime.
bu gün yine gittik. hatta enson leahla gitmiştim.
şuan 86-87 kiloyum. beni görsen sanki bağını koparmisim gibi resmen o mağaza senin bu mağaza benim savruldum. 44 beden oluyor 46 kesin oluyor. dünya güzeli gibiydim. topuklu ayakkabı bile denedim. hala şişmanım tabiki, ama 80 li kilolar bile beni çok iyi hissettirdi. giydim çıkardım bir sürü şeyi(oğlum sağolsun uyudu 1-1.5 saat) 44 beden geçen sene hayal di benim için. denedikçe çocuklar gibi mağazaların içinde ordan oraya koştum. ablam ne hissettiğimi tam anlayamasa da o da bana ayak uydurdu. onu da dene bunu da dene bayaaa eğlendim. oysa yolun ortasındayım. ama gerçekten kilo çok mühim. ben de tam senin gibi kendimi güzel çekici daha akıllı hissediyorum ince olunca saçma ama öyle. süklüm püklüm gezdiim mazalarda askıdan bişi alıp içine kolunu sokmak falan apayrı haz veriyor.
boyuma göre kilom70 olmalı en fazla 73. yani en az 15 kilom daha var. ama şimdiden o mutluluğu hayal edebiliyorum.
ayşecim çok geçmiş olsun ya çok uzun sürdü sizinkilerin hastalığı. ama bir salgın varmış herkeste aynı durumlar var. bizde ailece kötü durumdayız. ayşe geceleri nefes almaya çalışırken öyle kötü sesler çıkarıyorki anlatamam. inşallah hepimiz bir an önce iyi oluruz. sen kendine dikkat et takviye vitaminler falan çok öpüyorum canım.Günaydınlar herkese umarım keyifler yerindedir
ama benim pek yerinde değil
dün gece emir ateşlendi yine şurup fitil falan çok düşmesede düştü biraz dr.a da götüremedik çünkü
eşimde rahatsızlandı ishal istifar ben uyumuştum saat 12 gibi kaldırdı beni zehirlendim galiba dedi öğlen kendisi ton balıklı sandeviç hazırlamış yanında da ayran içmiş
dr.a git diyorum gitmedi inat etti ben ztn götüremezdim evde emir var abisini aradım bende geldi zorla yolladım dr.a tahlil yapılmış serum takılmış kanında mikrop var demişler 4 tane ilaç vermişler
işe geldim ama gece uyku uyumadık bi eşim bi emir
sabah 6da çıktım evden 2 side ayaktaydı
işyerindeyim şuan ama aklım onlarda eşimde aradı az önce emirde ishal olmuş dedi oyy oyy bi düzelemediler gitti valla ya
Show tv de saba tümeri izleyin taylan kümeli var çok güzel şeyler anlatıyor.
ervamm tebrikler ama geçen haftaki kilon neydi ki canım çizelgen güncel değil sanırım
sporun önemi kanıtlandı bir kez daha spor yaptığım halde veremedim deyip bırakmadan devam edersek mutlaka karşılığını alıyoruz
Evet canım beni gaza getiren bir danışanı 6 ayda 47 kilo vermiş bizde verebiliriz.bende ızlıyorum guzel seyler anlatıyo dımı
hemşom ya daha ne olsun ne kalmış sanki, haftaya o dediğin rakamdasın bak :)
kendime söz verdim aha burdan sana da söz veriyorum önümüzdeki hafta 9lu olmayacak bildirimim , olursa ne istersen de bana ...
senin kilon ne alemde ,ne zaman başlamıştın ... hemşom sen baya beceriklisin anladığım kadarıyla neler yapıyorsun öle.... bebişini öp benım yerime..daha iyidir herhalde dimi canım ...
Show tv de saba tümeri izleyin taylan kümeli var çok güzel şeyler anlatıyor.
İnşallah buluşalım ya çok sevinirim ben.
evet evet yapalım bir buluşma bi gün belirleyip. olmazsa beylikdüzü merkezli bişi yaparız.
okurken kendimi görüyor gibi oldum valla canım... bende kendimi çok azimli hissediyorum artık... bu günden itibaren herşeyi daha sıkı tutuyorum
alışveriş merkezine en son eşimle gittim o da ben de sinir olduk. hiç bir şey bulamadım hadi bulamadığım bir yana bulduklarım da üzerimde korkunç kötü durdu. ama aynı şeyleri daha yaşamaya niyetim yok. bu sene bu işi kesin olarak sona erdiricem...
ayşecim çok geçmiş olsun ya çok uzun sürdü sizinkilerin hastalığı. ama bir salgın varmış herkeste aynı durumlar var. bizde ailece kötü durumdayız. ayşe geceleri nefes almaya çalışırken öyle kötü sesler çıkarıyorki anlatamam. inşallah hepimiz bir an önce iyi oluruz. sen kendine dikkat et takviye vitaminler falan çok öpüyorum canım.
merbaha hanımlar ben bu hafta tam anlamıyla diyetimi yerine getiremediğim halde 800 gr eksik çıktım tartıda. bundan sonra aksamadan diyete devam tabi...
geçen hafta kilom 109.8 kg
bu gün kilom 109 kg
spor yapamadım bel fıtığımdan sebep ama bu hafta 60 dakika kadar yürüyüşüm var o sayılır mı bilmem.
şimdilik hoşçakalın kızlar.
Evet canım beni gaza getiren bir danışanı 6 ayda 47 kilo vermiş bizde verebiliriz.
saol cnm sanada günaydın
çok sevindim seni yeniden aramızda gördüğüm için hoşgeldinnnnnnn
meyra hoşgeldin tekrar aramıza kilo durumların nasıl evlilik yaradımı
Meyra donmus hosdonmus!!
hoşgeldin meyra nasılsınn
hoş geldin meyra
tekrar hoşgeldin
hoşgeldin meyraaa....evlilik nasıl gidiyoor..........
senin de cuman hayırlı olsun canım.........
MEYRA gelmiş hg meyracım tekrardan evlilik nasıl gidiyoooooo bu arada
eskilerden duyduğuma göre buranın eski,lerinden olan fakat evlenme dolayısı ile gelemeyen @meyra da yeniden dönmüş. hoşigeldiniz diyorum yeniden öyle ise ; )
Hoşgeldin canım çok özledik seni evlilik nasıl gidiyor.
Yenacığım ve tüm arkadaşlarıma hayırlı cumalar.kilo bildirimim yapıyorum.
kilo 98.5.
canım hitptroit teşhisi konuldu.en azından neden kilo veremediğimi öğrendim.
sana ve tüm ailene .sağlık ve esenlikler..
hepinizi çok özledim.beyzusum da izindeymiş.benim yatılı misafirim var..her şey yoluna girinvce daha rahat gireceğim..
yenacım kilom 117
geçen hafta kaçtı hatırlamıyorum okadar çok değiştiki hatta pazartesi sabahı 119 la başladım ancak aldıklarımı veriyordumki dün regl oldum birde üzerine grip olduk kızımla az önce sağlık ocağından geldik elim kolum kalkmıyor ...bu hafta hergün gezmeğe gittim oda çok etkliledi diyetimi ....
sporda ancak iki kez iki mille leslie yapabildim oda 1 saat oluyor .....
geçmiş olsun dilerklerinde bulanan tüm arkadaşlarım saolun
mutlucum yaa yürümeye de başladı artık al gel ban bi gün dalokiyi emirle oynarlar bizde dedikodu ederiz azcık hem sarıcivcivim de yakın onuda çağırırız daha gelmek isteyen varsa buyursun gelsin banu145145 aysebru yağmurgözlü kim isterse gelsin buyursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?