ayrıca tüm hasta olanlara çok geçmiş olsun diyorum....
canım evde olmasın yaaa dışarıda bi yerde olsun ama yakın zamanda olsun ki benim hafta sonları okulum başliicak yoksa:) cumarteside pazarda sabah 9 akşam 5 derste olucam :)
hafta içide ayrı bi okulum olucak sanırım bakalım :)
yalnız ayşe benim 9 kasıma kesinlikle artık 75 e ulaşmam lazım onun için akşamları yağmur olmazsa çıkıp dolanıcam dışarıda:) evde olunca yapamıyorum yaa:)
hafta sonu filan dinlemiicem yani akşamları 1-2 saat yüriicem. onun haricindede 1 ay bozmadan hergün bi uzamanın 10 hareket diye önerdiği ve 3 haftada faydasını görüp 2 beden küçüleceksiniz dediği hareketler vardı. hergün onları yapıcam inşaAllah bozmazsam :)
kararlıyım ama doğumgünüme 75le girersem kendime en büyük hadiyeyi vermiş olurum :))
sonra daha devam ben bayağı zayıf olmak istiyorum. boyum 1.70 ama ben 56 lı kilolarda olmak isityorum. bimiyorum nasıl dururum ama zapzayıf olmaz istiyorum. gerçi bitek ben değil zannımca eşimde öyle istiyor:) söylemesede anlıyorum ağzını arıyorum :)
ayrıca tüm hasta olanlara çok geçmiş olsun diyorum....
moralim çok bozuk kızlar dün bi dünya tahlil yaptırmıştım şimdi bizim hocaya gösteridm bazı tahlillerim çok bozuk acil kolonoskopi yaptır dedi ihmal ettin falan diye kızdı durdu hoca
p.tesi dr.a gidicem bakalım allahım hayırlısını nasip etsin
ayrıca insülinimde yüksek çıktı pko var o yüzden galiba offf
neyse iyi bakın kendinize kızlar ben çıkıcam birazda eşimle emir gelicek
allaha emanet olun
sizi çoookkk seviyorum
bu hafta çok yogun geçti kusura bakmayin giremedim
benim buyuk oglum okulda merdivenlerden dusmus (arkadas kurabani) kolu incinmisti kafasi falan baya agriyordu onunla ilgilendim geçmeyince tekrar hataneye falan gittik derken bide benim kullandigim pcnin (leptop)tuslari bozulmus yazamiyorum bisey simdi digerini çikardim onla yaziyorum
bugun bildirim gunu ve ben yine geç kaldim insallah YENA ve Mutlu beni listeden çikarmazsiniz tekrar ozur diliyorum
ben yinede yaziyim kilomu
geçen hafta 78
bu hafta 77.5
sporum bu hafta yok ama haftaya telafi edicem insallah artik baslamayi dusunuyorum
listeden çikmak istemiyorum lutfen bu haftalik affedin
bugun esim evde geçmisi okuyamadim henuz(yarin okuyacagim) umarim herkes iyidir
benim buyuk oglum okulda merdivenlerden dusmus (arkadas kurabani) kolu incinmisti kafasi falan baya agriyordu onunla ilgilendim geçmeyince tekrar hataneye falan gittik derken bide benim kullandigim pcnin (leptop)tuslari bozulmus yazamiyorum bisey simdi digerini çikardim onla yaziyorum
bugun bildirim gunu ve ben yine geç kaldim insallah YENA ve Mutlu beni listeden çikarmazsiniz tekrar ozur diliyorum
geçen hafta 78
bu hafta 77.5
sporum bu hafta yok ama haftaya telafi edicem insallah artik baslamayi dusunuyorum
vay be nasıl vermiş o kadar maşallah valla, hiç örnek liste falan verdi mi peki? bizde veririz inşalahEvet canım beni gaza getiren bir danışanı 6 ayda 47 kilo vermiş bizde verebiliriz.
bende 9lara veda etmek istiyorum haftaya tabi becerebilirsem, tamam kızarım sana :)hemşom ya daha ne olsun ne kalmış sanki, haftaya o dediğin rakamdasın bak :)
kendime söz verdim aha burdan sana da söz veriyorum önümüzdeki hafta 9lu olmayacak bildirimim , olursa ne istersen de bana ...
senin kilon ne alemde ,ne zaman başlamıştın ... hemşom sen baya beceriklisin anladığım kadarıyla neler yapıyorsun öle.... bebişini öp benım yerime..daha iyidir herhalde dimi canım ...
bende 91.1 oldum 1800 verdim bu hafta bebişin koşturmacasına yoksa diyette sporda yok, hastanede koşturmaktan işte...
pek becerikliyimdir derrrmişim :) yok ya bildiğim şeyleri yapıyorum ben çok severim kireni gel sanada yaparım valla
daha iyi allaha şükür tamam canım öperim...
geçmiş olsun dikkat et kendine ,önlemini al yakınken....bayaa hastası olan arkadaşlar var geçmiş olsun herkese havalar soğudu bi sıcak bi soğuk benimde burnumun direği sızlamaya başladı hadi hayırlısı
aaaa nereye gidiyorsun ya ne oldu ki?sosyal arkadaşlarım benim. valla hak etmiyom ben sizi. geliyorum sayfalar dolusu yazmışınız. oğluş bıraksa okuycamda( off
neyse sanırım size bir katkım olmuyor. arada selam verip inşallah güzel haberlerimide katarım.
geçen hafta 78
bu hafta 77.5
çok geçmiş olsun oğluşuna okulda hep böyle şeyler oluyor malesef ne kadar söylersek söyleyelim çocuklar dinlemiyor işte....
kiloda vermişsin aferin sanaaaaa
çok geçmiş olsun canım
Az once nal kadar bi sucuklu tost yedim...
3 tane kirik yumurta almisim, onlardan da havuclu kek koydum firina, bomba gibi bir haftasonu beni bekliyor yani... Beyzanin atesle dansi....
Bu arada diyetisyenim gittigim hastaneden ayrilmis... İcin icin biraz ara versem nasil olur diorum, zincirinden bosanmis kuduz kopek gibi dalar miyim gidalara? Kadinin izini mi bulsam, yeni birini mi?
vay be nasıl vermiş o kadar maşallah valla, hiç örnek liste falan verdi mi peki? bizde veririz inşalah
saol canim Allah razi olsun ilk defa oldu boyle birsey aradiklarinda çok korktum okula nasil gittim bilmiyorum arkadasi yitelemis merdivenlerden o çocukta ceza aldi zaten (iyi oldu diyemiyorum onada uzuldum) ALLAH korudu neyseki atlatti iyi simdibende 9lara veda etmek istiyorum haftaya tabi becerebilirsem, tamam kızarım sana :)
bende 91.1 oldum 1800 verdim bu hafta bebişin koşturmacasına yoksa diyette sporda yok, hastanede koşturmaktan işte...
pek becerikliyimdir derrrmişim :) yok ya bildiğim şeyleri yapıyorum ben çok severim kireni gel sanada yaparım valla
daha iyi allaha şükür tamam canım öperim...
geçmiş olsun dikkat et kendine ,önlemini al yakınken....
aaaa nereye gidiyorsun ya ne oldu ki?
çok geçmiş olsun oğluşuna okulda hep böyle şeyler oluyor malesef ne kadar söylersek söyleyelim çocuklar dinlemiyor işte....
kiloda vermişsin aferin sanaaaaa
tesekkur ederim canim ALLAH razi olsuncok gecmis olsun cnm
diger arkadaslarada gecmis olsun hastalari olanlarin
vay be nasıl vermiş o kadar maşallah valla, hiç örnek liste falan verdi mi peki? bizde veririz inşalah
saol canim Allah razi olsun ilk defa oldu boyle birsey aradiklarinda çok korktum okula nasil gittim bilmiyorum arkadasi yitelemis merdivenlerden o çocukta ceza aldi zaten (iyi oldu diyemiyorum onada uzuldum) ALLAH korudu neyseki atlatti iyi simdi
inşallah bir daha olmaz canım, o çocuğu bilemiyorum ama hak etmiş ve almış en azından yaptığının cezasız olmadığını öğrenir ve bir daha yapmaz, benimde çok agresif ve zarar veren bir öğrencim vardı zor yola gelmişti ben fazla disiplinliyimdir, hatta kuzeni anasınıfındaydı ve öğretmeninin elini ısırmıştı yani böyle davranış bozukluğu olan çocukların zaman zaman cezalandırılması gerek, ne kadar ödül varsa o kadarda ceza olmalı ki haklı olanlar korunsun, tabi o da çocuk ama bazıları canavar işte :) aman aman bunula atlatmış olun....... okulda o kadar çok şey yaşadım ki sanırım doldum yazdım kusura bakma ne olur....
Evet canım beni gaza getiren bir danışanı 6 ayda 47 kilo vermiş bizde verebiliriz.
yok canim ne kusuru sen gormus geçirmis olarak soyluyorsun(bende daha iyisini bilirsin) haklisin cezasini aldi yaptiginin yanlis oldugunu bilmesi gerekinşallah bir daha olmaz canım, o çocuğu bilemiyorum ama hak etmiş ve almış en azından yaptığının cezasız olmadığını öğrenir ve bir daha yapmaz, benimde çok agresif ve zarar veren bir öğrencim vardı zor yola gelmişti ben fazla disiplinliyimdir, hatta kuzeni anasınıfındaydı ve öğretmeninin elini ısırmıştı yani böyle davranış bozukluğu olan çocukların zaman zaman cezalandırılması gerek, ne kadar ödül varsa o kadarda ceza olmalı ki haklı olanlar korunsun, tabi o da çocuk ama bazıları canavar işte :) aman aman bunula atlatmış olun....... okulda o kadar çok şey yaşadım ki sanırım doldum yazdım kusura bakma ne olur....
aslinda ayirmak istemiyorum ama bazi fransiz çocuklari çok asiri yaramaz simarik oluyor
yabancilarilara karsi acimasiz bile oluyorlar kiskandiklarinda,yada dedikleri yapilmadiginda benim oglum onun her dedigini yapmak mecburiyetinde degil
pek yaklasma ona dedim benimki konusmak istemiyorum demis tenefuse çikarken yiteyip kaçmis arkadaslari ve goren ogretmen anlatti ogretmende gordugu için cezasi buyuk insallah bidaha ogluma yaklasmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?