Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynep abla kilo veremenin sebebini öğrenmiş olmana sevinsemde rahatsızlığına üzüldüm. Rabbim şifa versin inşaAllah.. geçmiş olsun..

beyza sende hastaymışsın geçmiş olsun..
noluyo yaa herkes hasta hava aniden öyle bi soğuduki haliyle alışamadık hiçbirimiz : (

tüm hastalara şifalar dilerim..

cnm bende akşamları yürüsem iyi olucak ama o vakti yaratamıyorum kendime ne yazıkki geçen hafta her akşam yürüdüm ve hep sizin evin önünden geçtim ama eve girince çıkamıyoum yemek yap ye mutfagı topla emiri yıka doyur uyut oratlığı topla çamaşır yıka katla ütüle derken saat 10 oluyo nerdeyse yani vakit yaratamıyorum çalışınca gerçekten çok zor oluyo
yoksa seninle her akşam beykente kadar yürüsek gelsek 1 saat yada 45 dakika falan sürüyo işte süper olurdu

ayrıca tüm hasta olanlara çok geçmiş olsun diyorum....

meyra sakıncası yoksa gelinlikli resimlerinden koysana topiğin ilk gelini sensin (benim gördüğüm) şöyle gözümüz gönlümüz açılsın profiline özel albüm yaparsın dışardan görmezler

moralim çok bozuk kızlar dün bi dünya tahlil yaptırmıştım şimdi bizim hocaya gösteridm bazı tahlillerim çok bozuk acil kolonoskopi yaptır dedi ihmal ettin falan diye kızdı durdu hoca
p.tesi dr.a gidicem bakalım allahım hayırlısını nasip etsin
ayrıca insülinimde yüksek çıktı pko var o yüzden galiba offf
neyse iyi bakın kendinize kızlar ben çıkıcam birazda eşimle emir gelicek
allaha emanet olun
sizi çoookkk seviyorum

sosyal arkadaşlarım benim. valla hak etmiyom ben sizi. geliyorum sayfalar dolusu yazmışınız. oğluş bıraksa okuycamda ( off
neyse sanırım size bir katkım olmuyor. arada selam verip inşallah güzel haberlerimide katarım.

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

canım hemen moralini bozma ptesi lazım olan kolonoskopi falan ne isteniyorsa onlara başla kafan rahat etsin bişey çıkmaz inşallah

bu hafta çok yogun geçti kusura bakmayin giremedim
benim buyuk oglum okulda merdivenlerden dusmus (arkadas kurabani) kolu incinmisti kafasi falan baya agriyordu onunla ilgilendim geçmeyince tekrar hataneye falan gittik derken bide benim kullandigim pcnin (leptop)tuslari bozulmus yazamiyorum bisey simdi digerini çikardim onla yaziyorum
bugun bildirim gunu ve ben yine geç kaldim insallah YENA ve Mutlu beni listeden çikarmazsiniz tekrar ozur diliyorum

ben yinede yaziyim kilomu
geçen hafta 78
bu hafta 77.5
sporum bu hafta yok ama haftaya telafi edicem insallah artik baslamayi dusunuyorum
listeden çikmak istemiyorum lutfen bu haftalik affedin
bugun esim evde geçmisi okuyamadim henuz(yarin okuyacagim) umarim herkes iyidir

çok geçmiş olsun canım

Az once nal kadar bi sucuklu tost yedim...

3 tane kirik yumurta almisim, onlardan da havuclu kek koydum firina, bomba gibi bir haftasonu beni bekliyor yani... Beyzanin atesle dansi....

Bu arada diyetisyenim gittigim hastaneden ayrilmis... İcin icin biraz ara versem nasil olur diorum, zincirinden bosanmis kuduz kopek gibi dalar miyim gidalara? Kadinin izini mi bulsam, yeni birini mi?

cok gecmis olsun cnm

diger arkadaslarada gecmis olsun hastalari olanlarin

Evet canım beni gaza getiren bir danışanı 6 ayda 47 kilo vermiş bizde verebiliriz.
vay be nasıl vermiş o kadar maşallah valla, hiç örnek liste falan verdi mi peki? bizde veririz inşalah

afiyet olsunda canım benim olan olmuşta ama kekte iradeli davran ne olur bak ne kadar zor veriyoruz bunu düşün lütfen ,beyza ateşle falan dans etmesin nolur :)

memnunsan ara bul yok değilsen yeni birini bul bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…