Herkese iyi gecelerrrrrr
Kızlar valla inanılmaz canım sıkkındı ama dereceye girince az da olsa kendime geldim
1.ciliği 100 gr la kaçırdım ama neyse haftaya inşallah
Kilo veren yada sabit kalan herkesi tebrik ediyorum.
İnşallah haftaya el birliği ile çok daha güzel kilolar vericeğiz
Hepinizi çooook seviyorum gerçekten iyiki varsınız
Günaydın kızlar...
kilo veren herkesi tebrik ederim. asuman abla ve ceco ilk gözüme çarpanlar süpersiniz valla tü tü tü maşallah... asuman abla şaka maka 70 leri görmene bikaç gün kaldı inşallah vay beee :)
LEAH; ortim hepten koyverdim valla bu aralar nedense bi keyfim yok şirkette de çok stresli. Bi de dersaneye flan yazıldım onun stresi, hafta içi spora yetişemiyorum bi türlü 8'de salona son giriş ona gidememenin stresi, belki 654684651. kez diyetimi bozdum onun stresi derken derken sinir yumağı oldum. gıcık oluyorum kendime çevremdeki herkese yansıtıyorum sinirimi önüme gelene sayıp sövesim var. Bi de gıcık olurum öyle kendi kafası bozuk diye çevresine çatanlara ama elimde değil bu aralar, düzelirim umarım kısa sürede.
öptümm hepinizi, az kalorili, bol hareketli günler diliyorum...
Sinir olana değil sinirlendirene bak derim ben genelde
Bende birkaç gündür barut gibiyim yapılan haksızlıklara karşı ve sonunda bu gece patladım resmen
İnsanların bencilliklerine artık tahammül edemiyorum.
Heleki bu haksızlık evladıma yapılırsa eşimde olsa kimseyi gözüm görmüyor
Babasının rahatsızlığından beri eşim sırf sinir küpü bunda tabi KVnin bütün gün adamı yemesinin katkısı büyük.
Uzun zamandır hep aman sinirleri bozuk üzülme kızım diye teselli ettim evladımı ama bugün sırf bana kızdığı için kızıma durduk yere bağırıp üzerine şu zıp zıp gibi topunu tekmeyle atınca şalterlerim attı.
Benimde tek suçum kendimi iyi hissetmeyip bu geceye mahsus yemek yapmayıp yatmam.
Belki biraz ileri gittim ve ağzıma geleni saydım o an çünkü kızım neye uğradığını şaşırdı ve ağlamaya başladı üstelik hiç bir suçu yokken
Kendinden daha güçsüz olandan hıncını çıkartan insanlara sinir oluyorum ve benim gibi sakin insanı bile deliye çevirebiliyorlar.
Sonra o sinirle evde temizlemedik köşe bırakmadım kan ter içinde kaldım ama eşim kızından özür dilemediği sürece bende onunla konuşmayı düşünmüyorum acıkcası.
Ya kusura bakmayın sizide sıkmak istemezdim ama anlatmaya okadar çok ihtiyacım vardıki ilk aklıma sizler geldiniz.
İnşallah canınızı fazla sıkmamışımdır
cecom banum yazdığın rakamlar doğruysa 1700 gr vermiş görünüyorsun canım daha fazla sevin bence
116.9
115.2 fark 1700gr
Bende kafamı bıraktılar be güzelim ama bu gece kesin kararımı verdim ne olursa olsun artık kaçamak dahi yapmıycam ve şu kilolardan daha kısa sürede sağlıklı bir şekilde kurtulup birilerini süründürmezsem banada banu demesinler
HAYIRLI CUMALAR....
Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun
Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun
AMİNNN...
Ağzına ve eline sağlık ablacığım. Keşke şu duayı gündüz okuma fırsatım olsaydıda belki biraz daha güzel bir gün geçirmiş olurdum belki biraz daha sabırlı davranabilirdim.
Rabbim hepinize dilediklerinizi tez zamanda önünüze sunar inşallah
Yenacığım ve tüm arkadaşlarıma hayırlı cumalar.kilo bildirimim yapıyorum.
kilo 98.5.
canım hitptroit teşhisi konuldu.en azından neden kilo veremediğimi öğrendim.
sana ve tüm ailene .sağlık ve esenlikler..
hepinizi çok özledim.beyzusum da izindeymiş.benim yatılı misafirim var..her şey yoluna girinvce daha rahat gireceğim..
Çok geçmiş olsun Zeynep Ablacığım. İnşallah bundan sonra tedavin başlayınca çok daha güzel kilo verirsin.
selam kızlar bayağı yoğun bi cuma geçirdim ve şükür bitti.
yenacım benim mazeretim malum, sağlıklı beslenmeye devam edicem ama diyet yapamayacağım, canım sen beni listeden çıkar bi aksilik olursa tekrar dönerim zaten.
düşük riski olduğu için hareket etmeye bile korkuyorum, ilaçlarımı kullanıyorum hergün iğnem var yaptırıyorum. şimdilik iyiyiz yani
Aklına kötü şeyler getiripte kendini kasma güzelim.
Allahın izniyle bebişin sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak doğacaktır. Güzel düşün güzel olsun
HAFTANIN 1.si........ -1.8 kg........................İlbatum..............
HAFTANIN2.si.........- 1.7 kg.........................Ceco34..............
HAFTANIN 3.leri......- 1.6 kg..........Asumanzeynep & ece78..... :81:
Ellerine ve emeğine sağlık! Okadar işinin arasında listeylede uğraşıyorsun hakkın ödenmez.
Allah razı olsun
ellerine sağlık canım sağol zaman ayırdığın için.....
ayyyyy ilk defa 1. oluyorum ve sanırım sondur :) gerçi birde 2.liğim var :))))
allah bağışlasın canım benimki 5 ayında seninki ne kadar ? ben bırakıyorum çıkıyorum akşam babayla başbaşa :) biter biter sen canını sıkma azmet olacak hepimiz bu iş için burada değil miyiz? ben 1,5 ayda 8 oldu işte böyle devam edersem daha ne isterim :)
sende vereceksin bence ama başka bir diyetisyene mi gitsen acaba? sende verirsin bu kadar uzun süre verememen normal değil gibi canım......
100 grla tahtan oldum görüyormusun
Tebrik ederim canım inşallah daha çooook birinci olursun sende bu azim varken
Rabbim herkese o zevki nasip etsin zaten taç bahane maksat sağlıklı bir hayata kavuşmak heee tabi motivasyon açısından çok yardımcı oluyor o ayrı
1. toksin 545dk
2. tebessüm77 425dk
3. asuman 420 dk
kraliçeeeeee toksinnnnnn
Eki Görüntüle 266146
Eki Görüntüle 266147
Eki Görüntüle 266148
Mutlucuğum seninde ellerine ve emeğine sağlık canım. Senden de allah razı olsun dalokyden fırsat yaratıpta bizler için uğraşıyorsun.
Sporda birinci gelen Arkadaşlarıda çoooooooook tebrik ediyorum. Totoşuma motor taksam belki yetişirim size