Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ağrılarımdan dolayı bu hafta hiç spor yapamadım canım.

yena ve mutlu

ellerinize sağlık listeler için.bu hafta yine fiyasko benimiçin...

dereceye girenleri tebrik ediyorum.

kilo veren veremeyen hatta benim gibi artı olanları bile azminden dolayı kutlarım...
zeynep abla geçmiş olsun.
ayşe canım sizede geçmişolsun.ve hatırlayamadığım hastası olan kendi hasta olan topikdaşlarım allah şifa versin.
herkese iyi geceler,yarın görüşmek üzre

bende spor yapmak istiyorum ama bel fıtığım var bacağıma çok fazla ağrı yaptığı için pek yapamıyorum. ama bu hafta en azından az az da olsa yürümeye çalışıcam. havalarda böyle bozunca daha fazla ağrım oluyor ama bakalım inşallah en azından yarım saat bile olsa gün içinde yürürüm...
bu arada spor da dereceye giren arkadaşlar süpersiniz... tebrik ederim hepinizi... spor yaparsak kilo veremesek bile acayip incelip sıkılaşıyor insan.

Korkma ilbatumcum artık girdiğim yok:::))))
yok yok sen girersin korktum ben :)

İnşallah girersin be güzelim.
Hımmm o zaman tartı önümüzdeki yıllarda gelicek olsun ümit etmekte güzel::)))Gel yürü tabii ama balkonda önündede çamaşırlık ve sandık var saklanıyor benden.
[
banu kilo çizelgen görünmüyor
Yokki ondan.
muhteşem olacagımız kesin
:::))))))))))
1. toksin 545dk
2. tebessüm77 425dk
3. asuman 420 dk

kraliçeeeeee toksinnnnnn

Eki Görüntüle 266146

Eki Görüntüle 266147

Eki Görüntüle 266148
Süpersiniz hanımlar maşallah.
avaraj altı ha gayret 3 saati tamamlayalım
1. yağmurgözlü 130dk
2. derin,nevzamansız 60dk
3. ibatum 35dk

İnşallah haftaya daha iyi olursunuz bende inşallah girerim aranıza.

yena nasılsın canım bu aralar pek görünmüyorsun

PEk iyi olduğum söylenemz asuucum..
sırayla hasta oluyoruz..hiiç tadım yok..halsizlik,başağrısı..barış bugün şiddetli öksürmeye başladı..
Öyle işte..

sizede geçmiş olsun..
Bu arada kilo çizelgen yıkılıyor..ne heyecanlı değilmi.? nerden nereye geldin harikasın.. hepimize umut ışığı oldun bu işin sağlıklı beslenerek ve yürüyüşle yapılacağının en büyük ve yakın tanığısın..:81:

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım bizde de durum aynı azcık hasta olayım dedim tüm aile beni yalnız bırakmadı hemen ayaklandım tabii
barışa çok geçmiş olsun bizde öksürük yok bulantı kusma halsizlik başağrısı
evet gelelim çizelgeye hem de nasıl heyecanlı canım dört gözle bekliyorum 7lileri
7 ay önce hayal etmeye bile cesaret edemediğim rakamlara yaklaştım canım şükürler olsun
bu işin sırrı zaten dengeli beslenme ve yürüyüş herkes yapar yani sizden de bekliyorum aynını bende sizin etkiniz çok önemli
hiç kendime özel yemek yapmadım herşeyden ama gerçekten herşeyden ölçülü ve dengeli yedim ay daha çok anlatacağım olur ama çok acıktımartıya geçmemem lazım ben yatayım en iyisi
iyi geceler

İyi geceler canım...

Sevgili arkadaşlar bilmiyorum okuyanınız var mı ama... Ben tam 8 kilo vermişim şu ana kadar. Hipnozla zayıfladım. Kesinlikle tavsiye ediyorum... Hepinize sevgiler.....

Herkese iyi gecelerrrrrr

Kızlar valla inanılmaz canım sıkkındı ama dereceye girince az da olsa kendime geldim
1.ciliği 100 gr la kaçırdım ama neyse haftaya inşallah

Kilo veren yada sabit kalan herkesi tebrik ediyorum.
İnşallah haftaya el birliği ile çok daha güzel kilolar vericeğiz
Hepinizi çooook seviyorum gerçekten iyiki varsınız

Sinir olana değil sinirlendirene bak derim ben genelde
Bende birkaç gündür barut gibiyim yapılan haksızlıklara karşı ve sonunda bu gece patladım resmen
İnsanların bencilliklerine artık tahammül edemiyorum.
Heleki bu haksızlık evladıma yapılırsa eşimde olsa kimseyi gözüm görmüyor
Babasının rahatsızlığından beri eşim sırf sinir küpü bunda tabi KVnin bütün gün adamı yemesinin katkısı büyük.
Uzun zamandır hep aman sinirleri bozuk üzülme kızım diye teselli ettim evladımı ama bugün sırf bana kızdığı için kızıma durduk yere bağırıp üzerine şu zıp zıp gibi topunu tekmeyle atınca şalterlerim attı.
Benimde tek suçum kendimi iyi hissetmeyip bu geceye mahsus yemek yapmayıp yatmam.
Belki biraz ileri gittim ve ağzıma geleni saydım o an çünkü kızım neye uğradığını şaşırdı ve ağlamaya başladı üstelik hiç bir suçu yokken
Kendinden daha güçsüz olandan hıncını çıkartan insanlara sinir oluyorum ve benim gibi sakin insanı bile deliye çevirebiliyorlar.
Sonra o sinirle evde temizlemedik köşe bırakmadım kan ter içinde kaldım ama eşim kızından özür dilemediği sürece bende onunla konuşmayı düşünmüyorum acıkcası.

Ya kusura bakmayın sizide sıkmak istemezdim ama anlatmaya okadar çok ihtiyacım vardıki ilk aklıma sizler geldiniz.
İnşallah canınızı fazla sıkmamışımdır

cecom banum yazdığın rakamlar doğruysa 1700 gr vermiş görünüyorsun canım daha fazla sevin bence
116.9
115.2 fark 1700gr

Bende kafamı bıraktılar be güzelim ama bu gece kesin kararımı verdim ne olursa olsun artık kaçamak dahi yapmıycam ve şu kilolardan daha kısa sürede sağlıklı bir şekilde kurtulup birilerini süründürmezsem banada banu demesinler

Ağzına ve eline sağlık ablacığım. Keşke şu duayı gündüz okuma fırsatım olsaydıda belki biraz daha güzel bir gün geçirmiş olurdum belki biraz daha sabırlı davranabilirdim.
Rabbim hepinize dilediklerinizi tez zamanda önünüze sunar inşallah

Çok geçmiş olsun Zeynep Ablacığım. İnşallah bundan sonra tedavin başlayınca çok daha güzel kilo verirsin.

Aklına kötü şeyler getiripte kendini kasma güzelim.
Allahın izniyle bebişin sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak doğacaktır. Güzel düşün güzel olsun

HAFTANIN 1.si........ -1.8 kg........................İlbatum..............

HAFTANIN2.si.........- 1.7 kg.........................Ceco34..............

HAFTANIN 3.leri......- 1.6 kg..........Asumanzeynep & ece78..... :81:

Ellerine ve emeğine sağlık! Okadar işinin arasında listeylede uğraşıyorsun hakkın ödenmez.
Allah razı olsun

100 grla tahtan oldum görüyormusun
Tebrik ederim canım inşallah daha çooook birinci olursun sende bu azim varken
Rabbim herkese o zevki nasip etsin zaten taç bahane maksat sağlıklı bir hayata kavuşmak heee tabi motivasyon açısından çok yardımcı oluyor o ayrı

1. toksin 545dk
2. tebessüm77 425dk
3. asuman 420 dk

kraliçeeeeee toksinnnnnn

Eki Görüntüle 266146

Eki Görüntüle 266147

Eki Görüntüle 266148

Mutlucuğum seninde ellerine ve emeğine sağlık canım. Senden de allah razı olsun dalokyden fırsat yaratıpta bizler için uğraşıyorsun.

Sporda birinci gelen Arkadaşlarıda çoooooooook tebrik ediyorum. Totoşuma motor taksam belki yetişirim size

Banucum,
eşin zor günler geçiriyor..Düşünsene bir yandan babası hasta buda yetmezmiş gibi birde annesinin çenesi..
allah yardımcısı olsun...
fakat çocuk konusunda haklısın ben olsam bende çok kızardım ama çocuğun yanında değil..:)

kızlar iyi geceler hepinizi kutlarım süper kilolar vermişsiniz.

bugun ipin ucunu kaçırdım ben bıraz öğlen piyaz köfte yedım

aksamda yarım kepek ekmeği ve tavuk döner yarım ekmek dilim değil of daha ama napıyım artık yarın 1 saat spor yapcam

dereceye giren arkadaşları kutluyorum..
yenacım geçmiş olsun sanada barışada canım...
aynı şikayetler bendede var dünden beri,halsizlik baş ağrısı birde adet oldum dün birde sistit sorunum daha devam ediyor geçmedi sinir oluyorum 15 gün olacak birde üzerine dün mantar oldum nasıl yanma ve kaşıntı var, birde kızım grip oldu nasıl huysuz anlatamam paçamda dolaşıyor , bunaldım iyice hepsi üst üste geldi...

meyra hoşgeldin canım ... büyüdü ablası tabii 27 aylık olduk artık , neyse sen yap oğlanı bakarız artık kızımın yaşıda büyük olacak ama bizde zengin olur derler.....

HAFTANIN 1.si........ -1.8 kg........................İlbatum..............

HAFTANIN2.si.........- 1.7 kg.........................Ceco34..............

HAFTANIN 3.leri......- 1.6 kg..........Asumanzeynep & ece78..... :81:

listeyi hazırlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim bende..gene mi dereceye girdim hay Allah yaaa

bende dereceye giren tüm arkadaşlarımı,kilo verenleri,sabit kalanları,azmedenleri ama veremeyenleri de kutlarım.çabalamak bile çok işşşş çoook.hemde bu iştaha ,bu metobolizmaya ve kocaman olmuş mideye rağmen...ben de bugün tatlı yaptım evdekilere evde elma çoktu bi arkadaş getirdi.ama sadece tadına baktım.gerçi bu akşam çok yorulduğm içn salata yapamadım,sadece tarhana çorba ve biraz ekmek yedim(makarna yiyemiyorum hala yasak).ondan bi türlü doyamadım.az önce leblebi ve salatalık atıştırdım.daha da yeme isteğim gelmeden uyusam bari:)))

Batman'da saldırıda annesinin karnından sezeryanla alınan bebekte ölmüş..annesiyle ablasının yanına defnedilmiş..
Çok fena bir durum..Çok üzücü,gözümün önünden gitmiyor bebeğin resmi..Minicik ağzında koca borular..yinede yaşayamadı.
Korkunç bir dram,vahşet yaşanıyor burnumuzun ucunda...
Düzeleceğine,bir arpa boyu bile yol alınmıyor..
Ne olacak böyle,kim nasıl düzeltecek..
NAsıl bir uçurum var,ülkenin doğusunda ve batısında..
Hangi ülke böyle burdan başka..

Bugün düşündümde biz gram peşindeyiz onlar hayatta kalma peşinde..Sokakta yürürken sırtından vuruluyosun..
KAnıksadık sanki olanları..Şaka gibi geliyor oysa ciddi ciddi insanlar ölüyor..
Oğlumu düşünüyorum şu an öksürüyor diye benim içim eriyor..Sonra büyüyecek..
Ensesi kalınların çocukları denizde ,orda burda vatani görevini yapıcak..
Bizim gibiler..Vatan canım sana feda mı diyeceğiz..
Eeeee sonra noolcak..
Yönetim ülke ülke geziyor,karısıyla,gerisiyle...
Olsun ne var değilmi ey insanoğlu..nasıl olsa zaafımız var bizim canımız feda herşeye..

Derincim nasılda üst üste gelmiş herşey..Çok geçmiş olsun...
Benim korkum barış'ın tıkanması,geçen sene hatırlarsan bir kaç kez acillik olduk o yüzden..

Şimdi uykuya daldı şükür öksürmüyor..İnşallah öksürmezde rahat rahat uyur..

Canım sistitin finali mantar maalesef..Çabucak atlatırsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…