Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebessüm,
haftaya cuma 80 leri göreceksin ne güzel..
inşallah canım
ama bu akşam cozuttum tüm günün kalorisini aldım
offf
ahhh yavrum nasıl dersin asıl anlatırsın
bence ozamada devam eder ben çabuk biteceğin inanmıyorum

bu arada öğretmen olmasın atanabilmek için ne çilelerçekiyoruz
okulu bitirmekle kalmıyor malesf

aynen katılıyorum
ben zayıflayana kadaren azından 75 olana kadar kıyafet alıycam kendime
zaten çok yok hamilelikten sonra ha veririm ha vericem diye erteledim o kıyafet mazalarına hiç gidesim gelmiyor
ama bu sfer son artık kilo falan kalmıyacak

geçen gün zayıf ıyafetlerimi kaldırdım senelerdir inatla kaldırmıyordum
inamadım kendime ozamanlar giydiğim eteğe şimdi tek bacağım zor sığar herşey resmen 2 karış kadar vericem kiloları ve o kıyafetler tekrar raflara dizileek

Dün marketden küçük bir lahana aldım..yarın sarıcam en zeytinyağlısından.:)
epeyidir canım çekiyor,yemezsem fena olacak.:)

gerçekten millet ucuza neler alıyor valla. geçen kış eşime mont almak istiyorum 150 falan dedim. saçmalama 30 40 lira onlar dedi. adam haklı normal insanlar için fiyatlar öyle ama bizimkiler malesef 3 4 katı fiyata... bende kıyafette göbeğim çıkınca adet dönemim ay ne çok şiştim yaaa diyorum ama o da benim göbişimin normal hali

lahana sarmasınan banada gönder yena

of gönderme dayanamam

bende lahanayı doğrayıp kapusaka gibi ama sarma içi ile yapıyorum kolaydan

lahana sarmasınan banada gönder yena

of gönderme dayanamam

bende lahanayı doğrayıp kapusaka gibi ama sarma içi ile yapıyorum kolaydan

Bende bakarım lahana iyi çıkmazsa yaptığınız gibi yaparım artık. pirinç yerine bulgur eklerim ve kıyma.:)

aynen katılıyorum
ben zayıflayana kadaren azından 75 olana kadar kıyafet alıycam kendime
zaten çok yok hamilelikten sonra ha veririm ha vericem diye erteledim o kıyafet mazalarına hiç gidesim gelmiyor
ama bu sfer son artık kilo falan kalmıyacak

geçen gün zayıf ıyafetlerimi kaldırdım senelerdir inatla kaldırmıyordum
inamadım kendime ozamanlar giydiğim eteğe şimdi tek bacağım zor sığar herşey resmen 2 karış kadar vericem kiloları ve o kıyafetler tekrar raflara dizileek[/QUOTE]

benimde öyle güzel kıyafetlerim var ki hepsi şimdi yatak altlarında. her sene bakıp seneye bunların hepsini giyicem diyorum ama o sene malesef hiç gelmiyor. yepyeni bekliyorlar beni. kıyıp kimseye de veremiyorum. ama bu defa yok kesin kararlıyım bende seneye yaza öyle güzel kıyafetlerim var ki hepsini giyip salına salına gezmezsem ben de ebru değilim valla...
sırf zayıf olduğu için karşıma geçip hava atan 1 2 hatun var onlarada kapak olacak inşallah

İyi geceler..bende saat yedide kesin kalkmam gerek kızın dersanesi var...Ama uyumak istemiyorum hiç.:)

Senin kız milenyum çocuğumu.? :)

Evet 2000 doğumlu önümüzdeki ayın 25inde doğum günü
Ben 11 biticek diyorum o yok daha neler 12 bitiyor diye inat ediyor.
20 yaşından sonra ufalmaya uğraşırsın diyorum bana seni bunalıma sokacak bişey söyliycem diyor sonrada '' Anneeee 31 yaşına girdin '' diyor

Bizim kurs haftaya başlıyor; Perşembe gitar kursu
cumartesi matematik, türkçe ve ingilizce
Cumartesi Volleybol

Bıraksak bütün kurslara katılıcak cadı Neyse bu sefer kesin kaçtım
Kendinize iyi bakın öptüm byeeeeeeeee

benimde öyle güzel kıyafetlerim var ki hepsi şimdi yatak altlarında. her sene bakıp seneye bunların hepsini giyicem diyorum ama o sene malesef hiç gelmiyor. yepyeni bekliyorlar beni. kıyıp kimseye de veremiyorum. ama bu defa yok kesin kararlıyım bende seneye yaza öyle güzel kıyafetlerim var ki hepsini giyip salına salına gezmezsem ben de ebru değilim valla...
sırf zayıf olduğu için karşıma geçip hava atan 1 2 hatun var onlarada kapak olacak inşallah [/QUOTE]

inşallah canım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

İnşallah hanımlar hepimiz hedefimize sağlık ve huzurla varırız...
Yeterki zayıflayalım alırız anasını satiim kıyafet..

ahh ahh hemde ne kıyafetler beklıyorrr bızı dolaplarımızda ...ınsanın canı ne saç yaptırmak istıyor ne bişey kılolu olunca ..bazen makyaj bile yapasım gelmıyor (zayıfken markete bile makyajsız gıtmeyen ben)ınsanın zayıfken güvenı oluyor kendıne.

İnşallah hanımlar hepimiz hedefimize sağlık ve huzurla varırız...
Yeterki zayıflayalım alırız anasını satiim kıyafet..

inşallah, eşimle son alışverişe çıkışımız da çok üzüldüm. üzerime doğru düzgün bişey olmadı adam kaç para olsa alacaktı ama yok işte... mağzada bana artık zayıflasana sen, bıkmadınmı bu kilolardan ama yok yok hiç niyetin yok senin dedi. açıkçası çok üzüldüm ama onun da beni sevdiği için söylediğini biliyorum.
hakikaten zayıf hatunlar olalım alalım en güzelinden kıyafetleri yahu...

hep kilolarımla barışık gibi görünmekden ve bu kilo sana yakışıyor lafını duymakdan sıkıldım yoruldum.

öyle valla haklısın ama bunların hepsi bitecek inşallah.
arkadaşlar bozmayın diyetlerinizi lütfen... canınız yemek istediği zaman, yaşadığımız bu sıkıntılar gelsin aklımıza.
ne olacak sanki yeyince iki saniye sonra ağzımızda tadı bile kalmayacak. boşverin arkadaşlar onun yerine salatalık yiyelim, bol su içelim. kandıralım kendimizi bunlarla ödülümüz çok büyük olacak. hepimizin istediği incecik güzel hatunlar olmak değilmi?
tatlı krizimize açlığımıza yenilmeyelim lütfen...

hep kilolarımla barışık gibi görünmekden ve bu kilo sana yakışıyor lafını duymakdan sıkıldım yoruldum.

ya evet bide bu kilo sana çok yakışıyor diyenler var hakikaten. inan onlar sadece alay ediyorlar. yok ya barışık falan olmayalım kilolarımızla biz onlardan memnun değiliz biz kilolarımızla yaşamak istemiyoruz olay bu haksızmıyım?

ya evet bide bu kilo sana çok yakışıyor diyenler var hakikaten. inan onlar sadece alay ediyorlar. yok ya barışık falan olmayalım kilolarımızla biz onlardan memnun değiliz biz kilolarımızla yaşamak istemiyoruz olay bu haksızmıyım?

kızlar evet bozmak yok yılmak yok yola devam yemesek bişey olmuyor nefsimize sahip olalımmm...hepınıze ıyı gecelerrvee hepimizeeedeğmesinnnnnn

herkese iyi akşamlar hanımlar saat çok geç olmuş hiç farketmedim. yarın inşallah güzel bir gün olsun. iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…