inşallah canımTebessüm,
haftaya cuma 80 leri göreceksin ne güzel..
ahhh yavrum nasıl dersin asıl anlatırsınMEsela kızım köy öğretmeni olmak istediğini söylüyordu geçen yıldan beri..
Ordaki çocukların çok ihtiyacı var diye..
Bunu söylediğinde ağladım,gurur duydum kızımla..
Şimdi vaz geçtim anne diyo..Öğretmenleri kaçırıyorlarmış..
Gözlerindeki o ışık sönmüş..
Bende sen büyüyünceye kadar düzelir herşey dedim..Kendim yüzde yüz inanmayarak..
Bu arada benim eşimde öyle..Şaşıyorum ona bazende kızıyorum..İnsan biraz uzatır küser filan.:)))
aynen katılıyoruminşallah en kısa zamanda 44 değil 42 beden giyersin canım. büyük beden satan mağazalara bende sinir oluyorum. kıyafetler çok pahalı, uyduruk bir bluz 100 lira, pantalon alıyım diyorsun 120 130 lira üstüne birde şişmanız diye bol, çirkin, anneanne kıyafetlerini diziyorlar önümüze. helede o aynaları yok mu... hileli oldukları için kıyafetleri giyince öyle güzel oldum sanıryor insan kendini ama eve gelince gerçekler kendi aynanda ortaya çıkıyor.
biliyorlar almak zorundayız onlardan, sayılı 3 5 mağaza var çünkü sömürüp duruyorlar bizi...
zayıflayıp kurtulucam bu çirkinliklerinden
Dün marketden küçük bir lahana aldım..yarın sarıcam en zeytinyağlısından.:)
epeyidir canım çekiyor,yemezsem fena olacak.:)
ay evet ya zayıf olsak 10 lıra 20 lıraya ne kıyafetler oluyor ama ben bır elbıseye 100-150 lıra para verıyorum buda benı sınır edıyor .yada sacma sapan dedıgın gıbı babanne kıyafetlerı uzatıyolar.valla artık ben oyle bısey gösterınce dıyorum o ıncecık satıcı kızlara sence ben bunu gıyermıyım dıye ama ıcımdende ne beklıyosun dıyodur dıyorum off off dert cok hangı bırını yazayım hayatım.ayakkabıcı getırır olmaz getırır olmaz ay ayağım taraklı yada bugunlerde bıraz şiş ayaklarım demekten usandım halbuki o normal hali ayaklarımın hep şişş hepp şişşş
gerçekten millet ucuza neler alıyor valla. geçen kış eşime mont almak istiyorum 150 falan dedim. saçmalama 30 40 lira onlar dedi. adam haklı normal insanlar için fiyatlar öyle ama bizimkiler malesef 3 4 katı fiyata... bende kıyafette göbeğim çıkınca adet dönemim ay ne çok şiştim yaaa diyorum ama o da benim göbişimin normal hali
lahana sarmasınan banada gönder yena
of gönderme dayanamam
bende lahanayı doğrayıp kapusaka gibi ama sarma içi ile yapıyorum kolaydan
Bende bakarım lahana iyi çıkmazsa yaptığınız gibi yaparım artık. pirinç yerine bulgur eklerim ve kıyma.:)
İyi geceler..bende saat yedide kesin kalkmam gerek kızın dersanesi var...Ama uyumak istemiyorum hiç.:)
Senin kız milenyum çocuğumu.? :)
aynen katılıyorum
ben zayıflayana kadaren azından 75 olana kadar kıyafet alıycam kendime
zaten çok yok hamilelikten sonra ha veririm ha vericem diye erteledim o kıyafet mazalarına hiç gidesim gelmiyor
ama bu sfer son artık kilo falan kalmıyacak
geçen gün zayıf ıyafetlerimi kaldırdım senelerdir inatla kaldırmıyordum
inamadım kendime ozamanlar giydiğim eteğe şimdi tek bacağım zor sığar herşey resmen 2 karış kadar vericem kiloları ve o kıyafetler tekrar raflara dizileek
ben çıkıyorum hepinizeiyi geceler
az kalorili bol sporlu günler
İnşallah hanımlar hepimiz hedefimize sağlık ve huzurla varırız...
Yeterki zayıflayalım alırız anasını satiim kıyafet..
ahh ahh hemde ne kıyafetler beklıyorrr bızı dolaplarımızda ...ınsanın canı ne saç yaptırmak istıyor ne bişey kılolu olunca ..bazen makyaj bile yapasım gelmıyor (zayıfken markete bile makyajsız gıtmeyen ben)ınsanın zayıfken güvenı oluyor kendıne.
hep kilolarımla barışık gibi görünmekden ve bu kilo sana yakışıyor lafını duymakdan sıkıldım yoruldum.
hep kilolarımla barışık gibi görünmekden ve bu kilo sana yakışıyor lafını duymakdan sıkıldım yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?